MDF sisäovet

MDF sisäovet: 7 tärkeimmistä eduista

Tähän mennessä sillä sisustus on useimmiten käytetty MDF-ovet Jokainen omistaja haluaa, että koristelu talonsa oli mukava ja kodikas. Ja tässä tapauksessa se roolissa jokainen yksityiskohta, puhumattakaan sisäovet. Nämä mallit esiteltiin monia vaatimuksia, joiden joukossa ovat: lujuus, kestävyys ja tietysti tyylikäs ulkonäkö, sulautuu suunnittelu huone. Erinomainen valinta lähes kaikkiin tiloihin katsotaan MDF-ovet, jotka voivat täyttää monet asiakkaidensa tarpeet.

Selvennystä: Mitä sisäovet

Sisäovet voidaan valmistaa eri materiaaleista, mutta paikkansa näillä markkinoilla pidä ovipaneeleita MDF.

Mikä on MDF? Jos tulkita tämän lyhenne, saadaan hienojakoisen fraktion, tai muussa levy keskipitkän tiheys puukuitu.

Melko usein, sisätilojen ovet on tehty laattojen puuta, jotka ovat erinomainen korvike puusta

Tällä hetkellä MDF - on hyvä korvike puuta. Lisäksi siru valmistajat voivat lisätä eri karbidimateriaali ja melamiinihartsia. Nämä komponentit sallivat pitoisuuden pienentämiseksi haitallisten savujen käsiteltäessä rainoja.

On kuitenkin syytä pitää mielessä, että on olemassa valmistajia, säästää komponentteja MDF. Usein he käyttävät halvempaa liimaseoksen, joka vaikuttaa haitallisesti turvallisuuteen lopputuotteen.

Kuten ulkoverhous, se on hyvin erilaisia. Päällystää oven, voit:

 1. Luonnon vaneri - kallein tyyppi vuori, joka on valmistettu ohuen viipaleen puu;
 2. Laminaatti - hyvä materiaali, joka koostuu paperin päällystetty kalvolla ja kuvioitu, suojaava kehys;
 3. PVC-kalvo - voit liittää oveen tahansa väri ja malli on erilainen kosteudenkestävyys on edullinen;
 4. Emali tai maali - vaihtoehdon, jossa et voi rajoittaa mielikuvitustasi ja luoda ainutlaatuinen, yksi-of-a-kind piirustus.

Lisäksi sisäisen täytön ja vaipat, ovet MDF myös tarpeen lakalla, joka suojaa terää ulkoisesta vaikuttamisesta ja tekee tuotteesta kalliimman ja tyylikäs ulkonäkö.

Sisäovet MDF: hyviä ja huonoja puolia toiminta

Miksi valita ovi, sinun pitäisi kiinnittää huomiota niihin malleja, jotka tekevät sen MDF? Pääsyy on se, että se on melko laadukas materiaali, jolla on hyvät ominaisuudet. Haitat ovat, mutta ne ovat paljon pienempiä kuin ansioita.

Monet ihmiset haluavat asentaa sisäovet MDF, koska ne ovat laadukkaita ja kauniita

 • Lämpövaihteluita ja muutokset kosteus - täällä ne ovat täysin hyötyä puiset ovet tämän vaikutuksen taipumus murtaa tai crack;
 • Kevyt - voidakseen hyödyntää tällaisten ovien ei tarvitse soveltaa yltiöpäinen vaivaa ne sopivat myös hyvin ohuet seinät ja käytännössä ei roiku;
 • Lujuus - materiaali täydellisesti kestää fyysisiä vaikutuksia, vaikka se riippuu levyn paksuus;
 • Tulenkestävyystesti - kiitos lisäaineita MDF ei pelkää tulta, ja pian, kytevä erittäin korkeassa lämpötilassa, kuin polttamalla;
 • Immuuni kosteudelle - varten "vastaa" suojaava kalvo, joka peittää oven pinnan;
 • Erilaisia ​​värejä ja kuvioita - voit poimia oven lähes mihin tahansa sisustukseen ja värimaailman;
 • Helppo puhdistaa - se kaikki tulee alas ajoittain pyyhkimällä kostealla liinalla tuotteita.

Toinen etu ovet MDF on niiden edullisempi hinta verrattuna maalauksia puusta.

Mutta tällaisia ​​tuotteita, valitettavasti ei ole vain etuja, mutta myös haittoja, kun otetaan huomioon, että jotkut ihmiset kieltäytyvät tehdä valinnan hyväksi tällaiset ovet.

Miinukset ovipaneelit MDF:

 • Mahdollisuuksien puutteesta korjata ovea, jos vakavia vammoja;
 • Matala vaimennus - vaikka tämä seikka riippuu pitkälti sisäoviautomatiikan täyte, joka voi olla hyvin erilainen.

On ymmärrettävä, että nämä puutteet suurimmaksi osaksi ovat ohuita ja huonosti tehty ovet. Pääsääntöisesti ne ovat erittäin halpoja ja erittäin tarttuva näyttää. Ostaminen ovipaneelin, voit odottaa häntä ristiriidat ominaisuuksien MDF.

Ovet MDF: niiden tyypit ja muodot

Valitsemalla ovet MDF, olisi otettava huomioon niiden tarkoitus ja ulkonäkö, koska nämä ovi sarjat ovat erilaisia ​​rakenteeltaan ja täyttö.

Mitä Tärkeimmät lajit, ovi sarjat ovat saatavissa:

 • Puiset - koostua useasta osasta: pohjarainan ja eri insertit keskellä oven. Usein käytetty lasin sijaan paneelit.
 • Shields - on kiinteä, yksiosainen kangas, joka koostuu kolmesta osasta: runko, sisempi täyteainetta (yleensä pahvi) ja iho. Tällaiset ovet voivat myös olla koristeellinen insertit, edullisesti läpikuultavaa lasia.

On olemassa monia erilaisia ​​vaihtoehtoja ovet MDF, mikä on tarpeen valita kohteen sisätilojen, jossa ne asennetaan

Mekanismista työn ovipaneeleita MDF on jaettu:

 • Swing - klassinen malli, yleisimmin käytetty asuintiloja. Voi olla yksi, kaksi tai puolitoista taittuu. Jälkimmäisessä tapauksessa, se näyttää ovea, joka on yksi lehti paljon on erilainen.
 • Liukuva - yleensä käyttää pienten alueiden erilaistumista. Erittäin kätevä siinä mielessä, että he voivat näytellä väliseinät huoneiden välillä, ja tarvittaessa - yhdistää ne yhdeksi. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti työntämällä terän koko matkan.

Kun liukuovet voivat olla hyvinkin säästää tilaa huoneeseen, varsinkin pienasuntojen.

Tärkeimmät muodot oven paneelit MDF huomioon vain kaksi: kaareva ja suorakulmainen standardi. Täällä jokainen voi vapaasti valita hänelle, mitä haluat ja mitä enemmän on yhdistetty yleiseen suunnittelu huone.

Valkoinen ovi levyt ja sen eduista

Nykyään suosituin on ovet MDF peitetty laminaatti. Yksi sen kiistattomia etuja on se, että tällainen pintamateriaalin on laaja värikirjo. Joten voit valita oven lähes kaikki mallit tilaan.

Kaunis valkoinen ovi MDF on täydellinen sisustus, joka on sisustettu klassiseen tyyliin

Mutta monet ihmiset rakastavat klassikoita ja yksinkertaisuus. Tässä suhteessa suuri valkoinen ovi MDF. Totta, jotkut ihmiset ajattelevat, että se on liian yksinkertainen, "muovi" look. Mutta tämä on makuasia.

Nyt huipulla suosio oli vaaleat värit. Niiden etuna muihin nähden on se, että ne näyttävät korvaamaan puutetta luonnonvaloa.

Siksi valinnassa valkoinen ovi, saat:

 • Universal sävy yhdistettynä johonkin väriavaruuden;
 • Helppo visuaalinen lisäävät huoneen;
 • Kompensoimaan puutetta valaistus.

Ovipaneelit MDF - on korkealaatuiset tuotteet, on tiukasti ottanut paikkansa markkinoille sisäovet. Ne ovat kestäviä, kuumuutta kestävä, ei pelkää fyysisiä vaikutuksia ja kosteutta, helppohoitoinen. Valitessaan oven, voit poimia rakenne ja väri omien mieltymysten, toiveet, sekä ottaen huomioon sisätilat.

MDF - mitä se on ja miten sitä käytetään tuotannossa ovien

Tahansa täysimittainen korjauksia asunnossa liittyy korvaaminen sisäovet. Moderni näiden tuotteiden markkinoille tarjoaa valtavan valikoiman että koulutettua henkilöä ei ole kovin vaikea ymmärtää sitä. Mutta valinnan oven tulisi suhtautua erittäin vakavasti. Paitsi että ne ovat sopimaan uuteen sisätilojen asunnon, mutta myös oltava laadukkaita ja helppokäyttöisiä.

Modernia teknologiaa tuotannon sisäovet parannetaan jatkuvasti, eikä niitä ole pysyvän edelleen. Tänään korvata perinteinen oven massiivipuuta kollegansa tuli MDF.

Ennen kuin voimme puhua näistä tuotteista on välttämätöntä ymmärtää, mitä pidetään MDF, josta ne on valmistettu.

Englanti, MDF sanoista Laatat. Se on muodostettu useista puujätettä.

Huolimatta siitä, että MDF-valmistusprosessi oli hyvin samanlainen tuotantoteknologian levyjen alhaisen tiheyden, se on yksi suuri ero. Se poistaa vaarallisten ihmisten terveydelle myrkyllisten materiaalien - formaldehydi, fenoli ja synteettiset hartsit. Sidekuituja MDF valmistusprosessissa johtuu luonnollisten ominaisuuksien itse puu. Vaikutuksen alaisena korkeassa lämpötilassa ja paineessa se korostaa luonnollista tarttuminen agentti - ligniini, joka tarjoaa vankan ja luotettavan rakenteen MDF. Siksi nämä levyt ovat ympäristöystävällinen materiaali.

Nyt monet teollisuusyritykset alkoivat tuottaa MDF kovaan nimeltään HDF. Nämä levyt ovat ohut levymäinen materiaali, tuloksena kuumapuristamalla murskattu puukuituja.

Nykyään tuotteet valmistetaan MDF on yli 300 nimikettä.

Yleisimmin niitä käytetään tuotannossa:

 • Viimeistely paneelit seinät ja lattiat;
 • takaseinät Huonekalujen ja sen veistoksellinen julkisivut;
 • pohjat laatikot;
 • pöytätasot;
 • sisäovet.

Jos vertaamme ovet tämän materiaalin massiivipuuta kollegansa, että heillä todella on useita etuja, koska niiden korkean suorituskyvyn.

Näitä ovat:

 • kevyt. Tämä ominaisuus on joskus erittäin tärkeää, varsinkin jos asunto asukas lasten ja ikääntyneiden;
 • kosteudenkesto, shokki ja sieni-organismeja;
 • suuri mekaaninen lujuus ja luotettavuus;
 • kyky ei lohkea muutoksia lämpötilan ja kosteuden;
 • ympäristö- ja hygienia;
 • mahdollisuus eri koristelu (liittämisen, maalaus) ja asentamalla tarvikkeet pitkä käyttöikä;
 • demokraattinen kustannuksia.

Tätä taustaa vasten, haitat näyttävät merkityksettömiä, ne ovat heikkoja kestävyys mekaanisia vaurioita kankaan (jossa kuoppia se voi muodostaa lommot) ja ominaisuuksia ulkonäkö - monet tällaiset ovet näyttävät olevan muovia, varsinkin jos ne on maalattu valkoiseksi.

Näiden tuotteiden kysyntä on pakottanut autonvalmistajat eivät viipyä perinteisten mallien, ja niin paljon kuin mahdollista laajentavat. Tämä johtuu ennen kaikkea vaatimuksia moderni sisustus, jossa suunnittelijat ilmentää rohkein ja luovia ideoita.

Siksi tänään, MDF sisäovet kuuluvat lajit, kuten:

Tällaiset mallit sisältävät tyypillisiä perinteisiä. Niille on ominaista lyhyys ja helppokäyttöisyys. Tee niitä oikean ja vasemman aukon.

Lisäksi ne Ne voivat olla yksi- tai sesquioxides, jossa yksi siipi on paljon kapeampi ja muut simpukat, jotka ovat kaksi saman lehtiä.

Täyttämällä aukko voi myös olla erilainen - tylsä ​​tai lasitettu. Toisen tyypin, vaihtoehtoja sen suunnitteluun paljon. Esimerkiksi, pienen ikkunan yläosassa oven, kapea kaistale keskellä ovilevyn tai lasitus, miehittää useimmat oven pinnasta.

Lasilaatuja ovat hämmästyttävän monipuolinen: kirkas ja himmeä, savuinen ja pimennetyssä, tekstuuri ja ilman sitä, venetsialainen lasi ja lasimaalaukset.

Valtava valikoima värejä, mukaan lukien kaikki sävyt puuta, erittäin vaaleista lähes musta, mahdollistaa poimia tällaisia ​​ovia mihinkään sisustukseen ja värisävyn.

Tämäntyyppinen MDF-ovet ovat erittäin kätevä pienen alueen tilaa. Ne molemmat voivat eristää ja yhdistää tilan tilojen, mutta ei puutu muodossa ovilevyn. Ainoa asia harkita, kun niiden asentamista - vapaata seinätilaa, jota pitkin lähetetään ovilevyyn. ovet voi siirtyä kahden kiskon, sijaitsevat kattoon ja lattialle tai toisella asennettu oviaukon yläpuolelle.

Ne voivat myös olla lasitettuja tai ilman sitä, jossa on erilainen sisustus, tarvikkeet ja värejä.

Kaikki ovet jaetaan kahteen alalajiin - suorakaiteen ja kaareva. Harvemmin on variantti "false" kaari, kun se on yksinkertaisesti merkitty suorakulmainen ovi. kaareva mallit Se näyttää hyvin vaikuttava ja tarkoituksenmukaista sisätilojen jugend, rokokoon, Empire, sekä itäisen tyyliin.

Valmistajat kiinnittää erityistä huomiota koristeluun sisäovet. Päätyyppiä se on:

 1. Viilu on ohut kerros puuta. Tämän ansiosta maaliin ulkonäöltään tuote MDF ei ole huonompi heidän kollegansa massiivipuuta. se Se tarjoaa lisää voimaa artikkelit, heitä suojellaan mekaanisilta vaurioilta sekä laajentamalla ovien näköisiä. Tämä voi olla paitsi perinteinen tammea, mutta myös mahonki, wenge tai muita eksoottisia lajeja.
 2. Laminaatti. Tämä paperi on kyllästetty hartsilla (akryyli- tai melamiini). Nykyaikaisen tulostus saavutettu erinomaisia ​​jäljitelmä kallista viimeistely. Mutta koska se on edelleen paperia, se on alttiina kosteudelle, altis muodonmuutos mekaanisilta vaikutuksilta ja haalistuvat ajan mittaan.
 3. Dvuhromny laminaatti. Tällainen viimeistely materiaalia, jotta edellä tavanomaisen laminaatin. se Se on polymeerinen kalvo, joka lisättiin korundi. Se täydellisesti jäljittelee viilun ja, lisäksi, on vastustuskykyinen UV-valoa, hankausta ja naarmuja.
 4. Pinnoitemateriaalia. Niitä käytetään suojaamaan paremmin lopputuotteiden sekä antaa heille upeat näkymät - matta tai kiilto.

Ne, jotka ovat valinneet MDF-ovet, tietää, että tämä on hyvä vaihtoehto kustannustehokkuus. Mutta jotta ei tule pettymään ostaa, sinun täytyy kiinnittää huomiota joitakin kohtia:

 • huolellisesti tarkastaa kaikki päät oven - tavallisesti niitä (erityisesti ylhäällä) nähdään erilaisia ​​puutteita;
 • tarkista oven painoa - se olisi helppoa;
 • jos ovi lasitettu, katsokaa lasia - se työnnetään kehykseen, miten tiukasti se pidetään, ei ole se, paloja.

Seuraavat saaduista, voit helposti voi valita laadun ovet MDF paneelit. Toivomme suosituksemme auttavat sinua tekemään oikean valinnan, joka ei ole niin helppo tehdä laaja valikoima tuotteita. Onnellinen ostoksille!

Silent sisäovet MDF ja 7 fabulous ominaisuuksia

Monet katseli elokuvan ja muistaa Anton Vasiljev "kaunis livenä kiellä", joka julkaistiin vuonna 1982 - kaikki haluavat elää kauniisti. Ja toinen komponenteista tällaisen elämän on sisustukseltaan talon tai huoneiston, jossa ei viimeinen rooli sisäovet, jotka eivät narina. Ovet ja niiden varianttien tullaan käsittelemään alla, ja katso video tässä artikkelissa.

Kuuro filonchatye valkoinen sisäovet MDF

Tuotantoteknologian Sisäovissa MDF tarjoaa paljon tuotevarianttien

Hyvä puu maalaus kannattaa hyvää rahaa, mutta se ei ole aina ja kaikilla ei ole varaa - hinta massiivipuuta arvokkaita rotujen "purra" jopa rikas metsässä maa kuin Venäjä. Tietenkin on olemassa keino - niin sanottu "Canadian" - teline runkoon, nahka kuitulevy, joka on varsin houkutteleva rakenne ja se on suunniteltu maalausta.

Mutta tällainen kangas ei luo puusta vaikutus. Siksi paras voidaan kutsua budjetti MDF, erityisesti luonnon vaneri arvokkaiden lajien.

Filonchatye ja lasitettu ovet MDF

Voin luetella ainakin 7 hyviä ominaisuuksia hallussa ovet ja portaaleja, MDF:

 1. MDF rainat eivät reagoi kosteuden vaihteluilta ja lämpötila, mikä on olennaista huoneita, kuten keittiön tai kylpyhuoneen. Tämä tarkoittaa, että ne eivät turpoa ja siten taivuttaa, ja hyvin kankaan aina tasainen (ei käyttäytyminen) tasossa.
 2. Rakentamisen markkinoilla tarjoaa valtavan valikoiman ovien, sekä suunnittelun ja suhteessa väriä. Täällä, ehkä, suuri valikoima kaikista nykyisiä analogit.
 3. Tämä kangas ei koskaan viivästyttää suspensioiden, koska paino sisäovet MDF on liian pieni ja metalli saranat täydellisesti selvitä niistä.
 4. MDF viittaa ryhmään helposti syttyvien materiaalien, joten nämä maalaukset pidetään paloturvallinen.
 5. Ulko MDF luonnon tai keinotekoisia viilu tai päällystemateriaaleihin eivät menetä väriään ajan mittaan. Eli et pelkää paljon auringonvaloa huoneessa tulleen ikkunan läpi.
 6. He olivat hyvin helppohoitoinen, Lisäksi, jos tarpeen, ne voivat myös pestä kodin puhdistusaineet.
 7. Ja lopuksi, kustannukset ovat kankaita vähemmän kuin massiivipuuta, melko alhainen.

On huomattava, että palauttaminen sisäovet MDF on mahdollista vain, jos levy säilyi ehjänä, koska niitä ei peruuteta.

MDF (MDF lyhenne) on MDF. Mutta venäjän kielellä on translitterointi - MDF, joka usein tarkoittaa hienon jakeen ja se on aivan totta.

Levyt on valmistettu hieno haketta, joka puristetaan korkeassa paineessa ja korkeassa lämpötilassa, mikä tekee materiaalista kuten lastulevyn tai lastulevyn.

 1. Ensimmäinen, DSP: käytetään myös suuri pelimerkkejä sirut;
 2. ja, toiseksi, sideaineena MDF käskyn yhteydessä käytetään ligniinin.

Mutta ligniini on puhtaasti luonnollinen aine (lignum Latin puu), joka on soluissa putkilokasvi- ja joidenkin levät. Näin ollen tuloksena on ympäristöystävällinen materiaali, ilman kemiallisia lisäaineita.

Huom. Teknistä laatua yli MDF massiivipuuta, koska tällaiset levyt ovat kevyempi, kestävät äärimmäisiä lämpötiloja ja kosteutta, ja myös suurempi lujuus.

Suunnittelu liinoja vasen - filonchatoe oikea - puhelinvaihteet

Tauluja, että näet alkuun valokuva, itse asiassa edustavat kaikenlaiset oven malleja eikä välttämättä tehdä se näyttää siltä. Vain paneloitu maalaus koostuu useista osista, kun sen sijaan filonok voi olla lasia. Ja kaapelijakamoiden kangas on kiinteä paksuuden poikki oven.

Filonchataya suunnittelu: 1 - Stoev estenastan; 2 - baguette; 3 - paneelit; 4 - ylemmän ja alemman sivupalkin

Ylimmässä kuvassa näkyy suunnittelun periaatteeseen, jotka tekevät filonchatye ovet tahansa materiaalia. Tapauksessa MDF usein sen sijaan filonok Lisätään lasi, emäksen tai kehys, joka on tehty jatkuvasta MDF profiilia.

Taulumaalaus: 1 - MDF; 2 - viilu; 3- hunajakenno; 4 - puinen luuranko; 5 - jäykiste-elementit

Laakaovia ovat puurunko verhotun Paneeli, joka voi olla eri tyyppisiä. Tämä muotoilu voidaan käyttää kylvyssä tai se voi jopa käyttää oven. Tällainen raina voi olla kiinteä, mutta voi olla lasitettu, se ei ole harvinaista, MDF.

MDF sisustus portaalit muodossa kaaria

Kaikki tai web-portaalit, MDF, voi olla useita eri pinta - MDF voidaan Vaneroidut laminoitu ja maalattu. Tietenkin, kallein on ovi, peitetty luonnon vaneri, ja useimmat vedenkestävä - laminoitu paneelien.

Mutta eniten valoa korjaukset voidaan tehdä liinoja maalaukseen koska maali sisäovet MDF valtava valikoima myydä missään rautakaupasta.

Mahdollinen varovainen käyttö kotitalouskemikaalit

Kuten edellä mainittiin, MDF ei pelkää märkä puhdistus, mutta tämä ei tarkoita, että ne voidaan pestä juoksevan veden alla - tätä on kostealla sienellä, joka kangas on hierotaan kätensä.

Lisäksi voit käyttää kodin kemikaaleja, mutta sillä ehdolla, että ei ole olemassa hankaavia aineita, koska se voi vahingoittaa pintaa jättäen tuskin näkyvä naarmuja tausta, joka tulee, ikään kuin likainen tai zatortym. Mutta 99% tapauksista ostaessaan MDF oven heille tulee opastus huolellisesti, erityisesti silloin luettelee kaikki mahdolliset keinot ja puhdistusmenetelmät.

Ovet lasinsirpaleet tai lasitettu yläosassa saman hoidon tarpeessa, mutta se ei tarkoita, että samalla työkalulla voit siivota kaikki kankaalle. Ikkunoiden käytettäväksi muiden yhdisteiden - yleensä, se on aivan sama huumeiden että käytät puhdistettaessa ikkunat ja peilit.

Jos olet ajatellut, mitä väriä MDF, haluan muistuttaa, että tämä materiaali on hyvin samanlainen kuin puusta. Näin ollen, on olemassa olennainen mitään maaliformulaatioissa käyttää puun. Ehkä sinulla on ideoita tai kommentteja, niin kirjoita se kommentteja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

20 − = 11