metalli arvostelua

Miten valita metalli kattotiiliä

Valita kattomateriaalina. Mielestäni ottaa metalli kattotiiliä, koska edullinen, helppo koota, on pitkä, jne. Mutta on olemassa joitakin epäilyjä. Ensinnäkin, eristys - lue, sade on MCH, kuten rumpu. Miten käsitellä sitä? Toiseksi, elämä. Valmistajat väittävät, että 40-50 vuotias, onko se totta?

No, tärkein kysymys - miten valita oikea metalli kattotiiliä? Mitä yleensä kiinnittää huomiota?

Ensinnäkin, huono eristys katon metalli - on 100% huonolaatuinen ja huonosti suunniteltuja asennus. Jos eristää niin kuin pitäisi, et kuule mitään, vaikka nukut ullakolla.

Toiseksi hyvä laatta on todella 50-vuotiaita. Ostopaikat hyvä laatta? Hyvä valmistaja, joka tuottaa pitkän aikaa, tuottaa suuren määrän ja on hyvin todistettu.

Valinnan suhteen kaikkein laatta - katso kokoonpano. Laatat kestää kauan, jos se sisältää vähintään 1m2 sisälsi 180 g / m2 sinkkiä.

Ja tietenkin älä unohda takuun. Normaali valmistajat antavat takuun 10 vuotta, ei vähemmän.

Ja voiko joku suositella valmistajilta? Joka tekee hyvin, ja ketä ei ole tarpeen puuttua? Tai kaikki metallin suunnilleen samaa laatua?

Mitä etsiä valitessaan pehmeä katto?

griboedovich, mikä tärkeintä - koostumus! Myös tunnettujen valmistajien on eri valikoima Katemateriaalien, jotkut ovat enemmän sinkkiä jotkut vähemmän, jossakin suurempi päällysteen paksuus, jossain vähemmän. Valitse katon alla sen ilmasto.

Jos ei ole halua istua opiskella valmistajat neuvovat Severstal - noudattaminen "hinta-kachestvo9quot; he täydellinen, kuten minulle.

Kalliimpia vyöruusu, sitä suurempi takuu antaa valmistajalle. Esimerkiksi, Tegola on edullinen, mutta antaa takuun 15 vuosi, toisin kuin Katepal, joka on kaksi kertaa niin kalliita ja takaa 25vuosi ja ilmoitettu termi - 50 vuosi.

Technonikol äskettäin julkaissut monikerroksista vyöruusu Technonikol Shinglas edulliseen hintaan ja väittävät valmistajan takuu jopa 50 vuotta!

griboedovich, mikä tärkeintä - koostumus! Myös tunnettujen valmistajien on eri valikoima Katemateriaalien, jotkut ovat enemmän sinkkiä jotkut vähemmän, jossakin suurempi päällysteen paksuus, jossain vähemmän. Valitse katon alla sen ilmasto.

Jos ei ole halua istua opiskella valmistajat neuvovat Severstal - noudattaminen "hinta-kachestvo9quot; he täydellinen, kuten minulle.

PilGrimm, ja millä perusteella sen katsottiin?

Isolux, kiitos, mutta olen kiinnostunut on metallia.

griboedovich ensinnäkin suurin sertifioitu valmistaja - Severstal nykyisten jäsen 50 vuotta tai jopa enemmän. Toiseksi takaus - katolle aina hyvä laatutakuu - 20-25 vuotta.

Ja tietenkin rakenne - hyvä metalli sinkkikerroksella tiheyden tulisi olla 180-275gr / m2 ja polymeeripinnoitteen (polyesteri - tässä Serstali teräs sametti ja silkki, tai polyuretaani - kasmirmatto sarja esimerkiksi teräksestä).

Severstal nykyisten jäsen 50 vuotta

Miksi siis ei kaikki '61? Pohjois Steel on perustettu vuonna 1955? Juuri mitä UTB suhde on metallin vyöruusu? Metalli ilmestyi Venäjällä 90-luvulla, ja Severstal mitään etomu on, ensimmäinen oli Ranilla, jolla useimmat nedeshovaya ja laatua tänään, mutta jopa minä törmännyt harvoin poimia valmistaja ranilla ja muut välittömästi kaikki selviää.

Hyvällä takuu - 20-25 vuotta>

Näytä minulle etogo tuottaja, minä työskennellä hänen kanssaan. 10 vuotta katolta, ja metalli, yli 12 hyvin, enintään 15 vuotta, minulla ei ole kukaan antanut.

Sinkkikerros tiheys 180-275gr / m2>

Miten aiotte tarkistaa hampaan tai labolatoriya aiheutuu? Kosketusnäyttö, painon tai paksuuden mittari ei tarkista.

Useimmat hyvä, UTB ranilla sitten saksaksi, mutta sillä ehdolla, että UTB on totta. Toiseksi, vaikka korkealuokkaisten yritysten ja metalli, voit tappaa kaksi ja puoli viikkoa. Lahti on rullattiin, jos se altistetaan vedelle (sateelle zamoklo tai suuria lämpötilan, usein syksyllä ja talvella ja kesällä, varastoihin ja yrittää heittää kaiken pois talven, ja alennukset), että 2 viikon kuluttua kranty maalilla. Tarkista maali, ottaa pala metallia, taivuta puoli, eli 180 *, maalaa ulkona, jos oli hämähäkki mutka, eli maali on haketus, metalli oli joko märkää tai laadullisesti maali perin -No voi ische työstö, taivutus lankkuja jne jos maali kaavitaan pois kynnellä on taittoviivan tai jopa paloja palautunut, maksimi, että on mahdollista tehdä aaltopahvin, lankkuja, laatat se ei ole, ja yleensä metalli BU ei käytetä itse.

Useimmat hyvä UTB alyumotsynkovym päällystetty alumiini teräs säilyttää koko pinnan korroosio tsynk, vain risteyksessä, eli kun levy on katkaistu.

Jos maali on hyvä, voit ottaa ja Kiinassa, 12-vuotias, hän puolustaa tarkasti, mutta UTB ei tarkoita, että seuraavana päivänä 12 vuoden jälkeen, hän vielä kranty hän ische 20 vuoden aikana jäädä vain jossain maali palaa loppuun tai ruostetta käynnistyy, vaan ruoste 15-20 vuotta tasan selviävät.

Se näyttää kuollut viesti - topikstarter katosi foorumin.

Mutta jottei aloittaa uutta aihetta laitan minun kaksi senttiä.

Tietoja positiivisia ja negatiivisia ominaisuuksia metallia, voit löytää lähes kaiken Webissä, mutta yksi miinus rasvaa, joka jostain syystä ei maininnut uskonpuolustajat katteen materiaalia.

Tämä kysymys on ollut ajankohtainen 90-luvulla. Nyt voit ostaa hyvän ruuvit EPDM tiiviste. Älä valitse halpa ruuveja, esimerkiksi Merlin, eikä ongelmia. Mutta vaikka yhtäkkiä on outoa syystä vesivuodon vesieristeitä käytettävä tässä tapauksessa. Mitä laatikot. Mahdollista käyttää terästä sinkittyä terästä häkki. Optimaalinen - S7 tyyppi 45, 0,7 mm paksua terästä. Käyttämällä teräs purlin on monia etuja: homogeeninen materiaali helppo laajentaa, ilman käsittelyä vaativat mitään lahoa ja hometta, se on helppo laajentaa.

Shkeddy, aivan kuten että kaikki ongelmat on ratkaistu?

Tai työnnetään syvemmälle?

Metallinen laatikko on puurakentamisen (kattotuolitilat jalka / kontrobreshotka) kuin sinun on vahvistettava - sama metalli ruuvit.

Suurin ongelma metallia ei ole se, että mitä ja korjata, vaan missä asentaa!

Tähän asti valmistajat kattomateriaalin ei keksiä mitään muuta kuinka korjata metalli kattotiiliä pohjalle aallon. Vodicka on reikä ja löytää. Kaikkine siihen liittyvine ongelmat, joka sanan varsinaisessa merkityksessä.

Ja kyllä, ei vielä julkistettu teema tuuli ja lumi kuormat, jotka vaikuttavat ruuveja, koska sorkkarauta tai sorkkarauta.

En näe mitään ongelmia, että ruuvit on kiinnitetty pohjaan aallon. Katollani MCH, esimerkiksi 10 vuotta, ei reikiä löytyi myös alalla kiinnitysruuvit. Ruuvit SFS-INTEC, Liitteenä on kuva.

Mitä tulee tuuli ja lumi kuormat, se on myös puhaltaa niiden molehills. Olen rinteet kulmassa 45 astetta, se kaikki lumi ei pysy. Joten ei ole lumikuorma. Tuulikuorma voi olla, mutta mitään sen ilmenemismuotoja, myös ei havaita. MCH kiinnitetty teräs- rima. Teräs orret puolestaan ​​on kiinnitetty teräs orret - C-muotoinen galvanoitu teräs palkkeja.

"Kaikki chudesatee ja chudesatee"(C). Joten sinulla on vielä orret ja teräs?

Sitten olet minulle miehen mysteeri.

No, mitä kanssa taloudellisen vahvuuden metalliristikon järjestelmä kattaa talousarvionsa metalli, kaikkine haitat (sateelta rummutuksen ja päättyy vyöry lunta kerääminen)?

Tai jonnekin podvorovyvaete metallia?

Teräs kattotuolit liikaa.

Tällainen järjestelmä ei vaadi kohtuuttomia taloudellisia kustannuksia, kuten kaikki on sinkittyä. Ja käyttö MCH sellaisessa järjestelmässä, jopa edullista, koska koko rakenne muuttuu vaalean ja koostuu homogeenisen materiaalin. Rummutus olen tällä ei noudateta, ei ole kuulo-ongelmia. Mutta noin vyöryn lumi sulaa, mielestäni se on etu, koska ei ole lumikuorman katolla. Vaikka tämä ongelma voidaan ratkaista asentamalla lumiesteen.

Kuten kustannusten, se on kaikki suhteellista. Hyvä materiaali, ts normaali paksuus teräs, riittävä sinkkipinnoite laatu ei koskaan halpaa.

Kyllä, ja sarkasmia, mitä minä varastaa, sopimatonta.

Shkeddy, kyllä ​​et loukkaantua viattoman kysymyksen?

No, "Palaamme meidän lampaat"(C)

rataplan "nablyudat9quot, (c) on mahdotonta, se voi vain kuulla. Kuulo sanoen "ei ole ongelmaa"(C).

Lumi säilyttäminen itse olen aina ajatellut ulos. Korjaa vikaa.

Miten itse tarjota ruuvia aluslevyineen ainutlaatuinen - se on sama asia.

Klo ilmaissut oikeutetun huomautus on noin yksi haitat metallin, te syytti minua epäpätevyydestä. luulin "laukeamaan pois molehills"(C). ja totesi, että ongelma äänenä minulle kauan sitten ratkaistu. drumroll. asiakkaan tilille. Koska se on päätös nostaa lopullista hintaa katon.

Useimmat eivät ole hauskaa? Metalli on ollut, on ja tulee olemaan budjetin katto. Ne, jotka ovat hieman enemmän rahaa ostanut toisen "muzyku9quot;.

kyllä ​​ei "slushayte9quot; te nämä kommentit. Se kaikki henkilökohtainen mielipide ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Kuten MCH - ottaa. Tämä on normaali-testattu materiaali. Koti - ottaa vain pbw teräslevyn paksuus 0,5 mm ja valvonta asentajille.

siellä on uusia ja mielenkiintoisia materiaaleja 20-30 vuoden. Olen varma siitä, että metalli käytetään aina katoilla.

Shkeddy, kyllä ​​et loukkaantua viattoman kysymyksen?

No, "Palaamme meidän lampaat"(C)

rataplan "nablyudat9quot, (c) on mahdotonta, se voi vain kuulla. Kuulo sanoen "ei ole ongelmaa"(C).

Lumi säilyttäminen itse olen aina ajatellut ulos. Korjaa vikaa.

Miten itse tarjota ruuvia aluslevyineen ainutlaatuinen - se on sama asia.

Klo ilmaissut oikeutetun huomautus on noin yksi haitat metallin, te syytti minua epäpätevyydestä. luulin "puhaltaa elefantti lentää"(C). ja totesi, että ongelma, jonka olin esittänyt, oli jo pitkään ratkaistu. rumpu. asiakkaan kustannuksella. Koska tämä päätös nosti katon lopullisen hinnan.

Itse ei ole hauskaa? Metallilevy oli, on ja tulee budjetin katolle. Kuka on hieman enemmän rahaa tilata toinen "music9quot;.

Mitä tarkoitat ei-budjettivaihtoehdolla? Keramiikka, kupari ja liuskekivi? On selvää, että aiheen tekijä on ensisijaisesti kiinnostunut kultaisesta säännöstä "hinta / laatu9; Joten, metallikatto on ihanteellinen vaihtoehto. Lämmöneristysnäkymässä tavallinen basalttieriste 200 mm: ssä ei ole melkein kuultavissa (tarkistetaan henkilökohtaisesti). Näin ollen miinus, joka johtaa aina bitumimarkkinoiden kilpailijoiden esimerkkiin, ei ole totta. Metallilevyjen luotettavuus tunnetaan kuitenkin pitkään. Kuten edellä mainittiin, sinun on otettava 0,5 mm sinkkikerroksella 180 g / m2 ja enemmän (edullisesti 275). No, pinnoite värinkesto polyuretaania (ihanteellisesti).

Katon Forum: Metal Tile. - Roof Forum.

 • Kattotiilahalli.
 • > Yleinen foorumi
 • > Katto. Lajeja. Niputtamista. Vihjeitä. Ongelmia.
 • Näytä uusi sisältö
 • (2 sivua)
 • 1
 • 2
 • Et voi aloittaa uutta aihetta.
 • Vastauskuvake

Metallilevy. Muotoiluominaisuudet. Teemme valinnan. Mahdolliset ongelmat.

# 1 vadim_pervezkiy

 • Edistynyt käyttäjä
 • Ryhmä: Järjestelmänvalvojat
 • Viestejä: 0 Jäsenet:
 • Liittynyt: 31 Joulukuu 09

Posted 06 tammikuu 2010 - 23:56

# 2 Dr_Money

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Liittymispäivä: 11.-10

Lähetetty 11. tammikuuta 2010 - 07:58

# 3 kornyha

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Jäsen vuodesta 12.1

Lähetetty 12. tammikuuta 2010 - 14:38

# 4 svetik04

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 2 viestiä
 • Jäsen vuodesta 13-tammikuu 10

Lähetetty 13. tammikuuta 2010 - 12:32

# 5 Wea1980

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 3 viestiä
 • Jäsen vuodesta 13-tammikuu 10

Lähetetty 13. tammikuuta 2010 - 15:35

# 6 Borowww

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Jäsen vuodesta 14-tammikuu 10

Lähetetty 14. tammikuuta 2010 - 15:40

# 7 Vagner

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Jäsen vuodesta 14-tammikuu 10

Lähetetty 14. tammikuuta 2010 - 16:43

Talon katto alkoi näyttää melko houkuttelevalta ja harmoniselta. Lisäksi en ole paha säästää sitä, koska katto maksoi minulle suhteellisen halpa. Katto katettiin muutamassa päivässä, mikä ei myöskään voinut, mutta kiitos minulle. Myös tyytyväinen valtava valikoima värivaihtoehtoja. Olen hyvin, että taloni katto on päällystetty metallikattoilla!

# 8 Rina

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Liittynyt: 15-tammikuu 10

Lähetetty 15. tammikuuta 2010 - 15:48

# 9 NBA

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Liittynyt: 15-tammikuu 10

Lähetetty 15. tammikuuta 2010 - 17:45

# 10 Arkcona

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 2 viestiä
 • 8. tammikuuta

Lähetetty 19. tammikuuta 2010 - 22:40

# 11 Polina

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Liittymispäivä:

Lähetetty 24. tammikuuta 2010 - 23:38

# 12 Levakov

 • käyttäjä
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Liittymispäivä: 22.-10

Lähetetty 25. tammikuuta 2010 - 11:28

1. Älä käytä kieltä tai bulgaria. Ajan myötä voi antaa ruostetta.

2. Osta maalinvalssi maalaukseen. Kaikki tapahtuu. Ja pasatis putoaa ja naarmuttaa.

3. Älä räjäytä ruuveja, koska niillä on ominaisuus putoamisesta!

4. Aseta ensin viemäröintijärjestelmä (minimi koukut), sitten metallilevy.

Muuten kaikki, jotka asensivat, he tuntevat elementaarisia asioita asennuksesta.

Mieluummin Poimukate 0.5 Suomi. Matta värejä on. Erittäin hyvä näyttää.

# 13 sahkolvov

 • käyttäjä
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • 8. tammikuuta

Lähetetty 29. tammikuuta 2010 - 13:04

# 14 monah_72

 • Edistynyt käyttäjä
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Jäsen vuodesta 12.1

Lähetetty 31. tammikuuta 2010 - 18:40

# 15 art-teräs

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 2 viestiä
 • Liittynyt: 03 Helmikuu 10

Posted 03 helmikuu 2010 - 07:52

Edullisin metalli, se on valmistettu galvanoidusta teräksestä, joka on päällystetty 25 mikronin paksuisella polyesteripinnoitteella tai matolla päällystetyllä polyesterillä 25-35 mikronia. Täällä on ja pysähdy huomiomme tähän mennessä, ellei tietysti tarvita jotain kalliimpaa)))

Mitä sinun pitäisi kiinnittää huomiota:

1. valmistajalta. (Ei ole väliä kuinka triviaali, mutta esimerkiksi Ruukki, hän on mennyttä Rannila ei ole varaa tuottaa huonolaatuisia laatat, Weckman, Peltier minä kiskoa, Mera Systems on kaikkien tuotujen tuotemerkit, jotkut totuus on jo rullattu maassamme. Sitten kiinnittää huomiota kotimaisen manufacturers- Metallprofil, INSI myös oli todistettava itsensä.) muuten estää väärentämiseltä suurten valmistajien tulostaa kääntöpuolelle levyn tai edessä, puolelta linnan sen nimen tai merkin tuotteen.

2. Lisäksi, jos meillä ei ole tarpeeksi rahaa kuuluviin laatat tai, se on trite. rakentamisessa kausi se ei yksinkertaisesti riitä kaikille (uskokaa minua, eivät toimi ensimmäisen vuoden, kesällä ei yksinkertaisesti mitään kauppaa), tai olet epävarma siitä tarjouksen vyöruusu, katso sitten sen geometriaa. Mennä kauppaan ja tarkastella lähemmin pino taitettua arkkia, heidän täytyy valehdella kuin paperinippu, reunat yksittäisten levyjen saisi törröttää mitään haittavaikutuksia, ei eteenpäin eikä taaksepäin. Levyn arkin tulee olla kaadettuna, tiukasti, muuttamatta eri levyjen välisiä aukkoja. Jos keskus nostetaan pakkaus, ikään kuin jokainen levy on kaareva, se ei välttämättä ole tehtaan avioliitto, ja mahdollisuus purkamisen nosturilla ilman lava, joka on myös täynnä sinkkialumiinin sulkemasta asennuksen aikana katolle.

3. Levyjen tulee olla sileät, kirkkaat arkin kapillaarisen uran koko pituudelle levyn salpaosassa, ja sen avulla vältetään kapillaarivuodon levyt. Ja jos se keskeytyy vaakunat aaltojen linnan ja osa katon on pieni kulma tai Kauan tulee lunta keväällä virtaus Tällaisten laattojen annoit.

4. Kiinnitä huomiota arkin alareunaan: hankauksen tulee olla tasainen, taivuttamatta pohjamaalia kohti (tämä tapahtuu, kun leikkovirta toimii huonosti tuotannossa). Jos metalli vedetään Roubaix'lta reunalla laatta on veitsenterävä, raapivat kun asennus alemman lehdet ja leikkaa kädet sekä vedä metallin reunalla maali irtosi ja peitettiin microcracks ja sinkin on suora polku korroosio nurkassa hänen LSTA ..

5. Katso muutama paperiarkki pinosta: Jos pohjamaan takapuolella ja pienempi lumput vasemmalle maali alemman arkin, se tarkoittaa, että laatat pitkään makaa pino, ja ehkä auki. Tällainen laatta ei kestää kauan, sen maalikerros rikkoo tunkeutumista kosteuteen, joka on jäätynyt ja sulanut useammin kuin kerran.

6. Kokeile vahvistaa muutama arkki, jotta ne makaavat kryshe- lukot täytyy sulkea tiiviisti, luomatta arkkien välejä, askel aalto on noudatettava vaiheen aaltoja .. Varmista vain, että tapahtuma tehtiin tasaiselle pinnalle, tai jos arkit on kaareva, sitten lukot eivät sulkeudu, vaikka parhaat laatta))

7. Jos painat 70-80 kiloa pyytää yrittää seisomaan levyn, seisoo povdol heiluttaa alas, yksi kerrallaan, toinen toiselle laatat ohuempi kuin 0,45 mm painuman pikemminkin promnetsya jotta se voi korjata jo .. 0.5 U0 .55 laatat tämän painon kanssa voivat pysähtyä. Luonnollisesti ei ole välttämätöntä siirtyä ja siirtää paino toinen jalka toiseen jyrkästi))) laatta paksuus on suoraan verrannollinen käyttöikää.

8. Ja älä unohda valita hyvä peltiruuvilla kiinnittämiseen uuden katon, tai kymmenen vuoden kuluttua tulet hämmästymään, kuinka katon lentävät pois tuulessa, jättäen jälkeensä metsään otgnivshih ruuvit ..

# 16 shikon

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Liittynyt: 03 Helmikuu 10

Lähetetty 03 helmikuu 2010 - 08:30

# 17 roll-pro

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Liittynyt: 03 Helmikuu 10

Posted 03 helmikuu 2010 - 13:29

Punnitaan kattotiilet metallista 6 kertaa vähemmän kuin luonnollisista. Peitä kansi päällekkäin ja kiinnitä kotelon erityisiin korroosionkestäviin itsekierteisiin ruuveihin. Mutta on yksi haitta. Metallilevy on erittäin meluisa. kun sateet tai linnut katolla istuvat, ei ole mahdollista nukahtaa, joten ajattele itseäsi, mitä valita.

# 18 Sashka

 • tulokas
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Liittymispäivä: 11. huhtikuuta 10

Lähetetty 11. huhtikuuta 2010 - 23:21

# 19 vadim_pervezkiy

 • Edistynyt käyttäjä
 • Ryhmä: Järjestelmänvalvojat
 • Viestejä: 0 Jäsenet:
 • Liittynyt: 31 Joulukuu 09

Lähetetty 11. huhtikuuta 2010 - 23:45

# 20 Mihaelpoland

 • käyttäjä
 • Ryhmä: Jäsenet
 • 0 viestiä
 • Liittymispäivä: 12. huhtikuuta 10

Lähetetty 12. huhtikuuta 2010 - 00:11

 • (2 sivua)
 • 1
 • 2
 • Et voi aloittaa uutta aihetta.
 • Vastauskuvake

1 henkilö, joka lukee tätä aihetta

0 jäsentä, 1 vierailijaa, 0 anonyymiä käyttäjää

Metal laatta arvostelut

Mitä on metallikattoinen - nykyaikaista kehittäjää ei pitäisi selittää. Kaikki lukemattomat, lähes kaikki Internetistä istuvat. Mutta kun on aika rakentaa itsesi, yksinkertainen kysymys voi johtaa umpikujaan. Esimerkiksi tämä: mikä metallikatto on paremmin katolle. Palauttaminen tietyissä tapauksissa auttaa tekemään oikean valinnan, mutta haluan kuitenkin tietää oikean algoritmin materiaalin valinnasta.

Aloitetaan opiskelemalla. Haluamme aluksi muistuttaa, mitä tuote on.

Se on vain päällystyslevy galvanoidusta teräksestä, joka on peitetty polymeerillä.

eli valintakohdat ovat jo alkaneet.

  1. Koska se on teräslevy, on ymmärrettävää, että mitä enemmän sen paksuus on, sitä paremmin. Yleensä se on 0,5 mm, tätä parametria on käytettävä valittaessa kattotiilet. Jos papereita, joiden paksuus on 0,4 - 0,45 mm, ei pidä ottaa. Ensimmäinen vaihtoehto voi silti peittää katu tai katto, toinen ei mene mihinkään.
  1. Ja millainen metallikatto on paremmaksi katolle galvanointilevyllä? Myös tässä kaikki on selvää. Mitä korkeampi galvanointiaste on, sitä parempi tuote on. Sinkkiä kohti normaali sinkkiä kohden on 275 grammaa. Mitään alempaa ei kannata ostaa.
  1. Pinnoite. Mikä on parempi? Tässä valinta riippuu monista tekijöistä. Elää etelässä, missä se on aina aurinkoista? Vaihtoehto plastisolilla ei ole sopiva. Tämän tyyppinen pinnoite polttaa nopeasti. Yleensä kannattaa kysyä myyjältä, mitkä tuotemuutokset ovat parempia alueellasi.
 1. Mutta yleensä alamme alusta alkaen vertailla tuotteita arvoon. Mikä metalli on parempi hinta? Millainen katto katolla on kannattavampaa? Vakiintunut hintaluokka on jo olemassa.
 • Budjetti vaihtoehto (talous). 200-400 ruplaa / m. Levyt polyesteripinnoitettu plastisolilla. Käyttöikä noin 30 vuotta.
 • Paras vaihtoehto - Puranas prelaknova. Kustannukset alueella 400, "pysyvyys" - jopa 45 vuotta.
 • Palkkio ja eliittiluokka - PVDF ja komposiitti päällysteen. Hinta noin 500-800 ruplaa / m² elinikä - 60-70 vuotta.
 • Suosituin tuotteet Monterrey Espanjan Dune Ruukki, Takotta ja Cascade.

Mitä tietyntyyppiset metallia se olisi parempi oman katon - päätät perusteella edellä mainituista. Plus hyvin perehtynyt tarkastelun materiaalin, joskus puhuvat enemmän kuin myyjiä. Ihmisiä, koska meillä on huolellinen ja periaatteellinen. Jos jotain on huomannut puutetta, välttämättä lay out kaikkien nähtäväksi. Mitä enemmän käytämme.

Arvioita metallin tiilikatto

 • Erittäin houkutteleva ulkonäkö.
 • Valinta lähes mitä tahansa väriä mihin tahansa kotiin.
 • Kestävyys ja ympäristöystävällisyys on merkitty kaikkein arvostelut.
 • On mahdollista ostaa koko setti kerralla katon: luistimet, laaksot, kynnykset, kourut jne
 • Kevytmetallitelineet (5 kg) ei edellytä erityisiä nostolaitteita asennuksen aikana.

Arviossa, havaitsemat puutteet metallia.

 • Absoluuttinen akustinen läpäisevyys. sadepisarat kirjaimellisesti lyö korvissa. Meidän on tehtävä äänieristys (mineraalivillaa jne).
 • Hinta. Sano mitä haluat - merkittävällä tavalla.
 • Levyjä ei saa taivuttaa. Paikalla mutkan on rikki suojelu ja korroosiota alkaa.
 • Tarvitsemme erittäin tarkka ja täsmällinen alustavien laskelmien. Muuten tulee paljon kallista jätettä.
 • Asennuksen kättensä ei suositella ilman tiettyjä taitoja. kokoonpano teknologia on omat salaisuutensa, tietäen, että voit pilata kaiken. Joten ehdottomasti kielletty kävellä asetetut pinnalla.
 • Materiaali ei ole lämpöä eristävää ominaisuuksia.
 • Hyvin usein arviossa, on alhainen jäykkyys rakennusmateriaali.
 • Lisäksi, kun kondensaatio lämpötila laskee sen sisäpinnalla.

Näkemisen arvoinen henkilö video kokemus:

Huolimatta siitä, että arviot näyttävät olevan visuaalisesti enemmän miinuksia kuin plussia, ripustaa pää ei ole välttämätöntä. Yksinkertaisesti, olemme pyrkineet olemaan mahdollisimman objektiivisia eivätkä pidättää. Metalli vielä ansaitusti suuren kysynnän keskuudessa.

4 Vastaukset Mikä on paras metalli katto - arvosteluja, valvonta, video, vinkkejä

Haluan jakaa kokemuksiaan. Viisi vuotta sitten, katto metalli siivet valitsi halvin vaihtoehto tällä hetkellä. Ja tämä on tulos - maali alkoi kuorta, näytti kamalalta riepuja hulmuten tuulessa. Tänä vuonna oli tarpeen estää. Totta puhuen, saita maksaa kahdesti. Tällä kertaa, kun pitkän tutkimuksen foorumeilla vei Suomen Ruukki Monterreyn matta Pural luotettavimpana ja kestävä ja käytännöllinen. Hänen takuu 50 vuotta. Varaa netissä krowlia Toteuttamalla kunnossa. Älä toista minun virheitä katolla säästää ei toimi, ota vain laatu.

En ole samaa mieltä Maxim, mutta ehkä tämä edistys laukkasi eteenpäin ja jos aiemmin vain voisi ostaa doroguschy käsiä tai vain säästää rahaa ja ostaa Vekmann, mutta nyt on myös erinomaisia ​​kotimaisia ​​vaihtoehtoja, joista olen itse valinnut - Metallprofil, pari vuotta arvoinen - normaali lento. Jälleen, jos kyse on tae, se on täällä, luulen noin 40 vuotta, se on paljon enemmän sinulle? Siksi on kysyttävä kattamaan majatalo, vaikka hänen ajatuksensa eivät maksa

Leonid kiitos kärjestä. Metallprofil päätynyt ja ovat hyvin tyytyväisiä. Mieheni melkein kattoi katolle guest house. Materiaali on kevyt, käytännöllinen ja suuri valikoima värejä.

Nyt monenlaisia ​​rakennusmateriaaleja. Voit poimia oman, ja tuodaan. Mutta jopa meidän, voit valita laadukkaita ja edullisia materiaalia. Mieheni ja minä valitsi yhtiön Metallprofil Finstroy. Olemme erityisen halunnut valintaan hintaa, vaikka laatu ei ole huonompi liikaa.

Luokat

 • Egor11 tallennus TEPLOBLOK - arvion omistajat, tuote haittoja
 • Vladimir tallentaa TEPLOBLOK - arvion omistajat, tuote haittoja
 • Valentine tallennus Vertaa laminaatti ja parketti lauta - mitä parempi majoitus
 • Kalastaja tallennus Vertaa laminaatti ja parketti lauta - mitä parempi majoitus
 • Lesechka tallennus Vertaa laminaatti ja parketti lauta - mitä parempi majoitus

Viestisi lähetys onnistui. Kiitos!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

3 + 7 =