Metalli profiilit katolle

Pääpiirteistä metallilevyjen ja asennusohjeet

Suunniteltaessa kerrostalossa siellä tulee aika, jolloin sinun täytyy määrittää valinnan katto. Päätös vaikuttavat tekijät, kuten: kustannukset materiaalin, kestävyys, luotettavuus, asennus monimutkaisuus ja takuuaika esteettiset ja tekniset ominaisuudet. Käytä metallilevyjen, koska katto on kultaisen monimuotoisuuden tarjoamia materiaaleja. Edullisia ja erinomainen suorituskyky tekevät katon metallin profiilin yksi kohtuuhintaisia ​​ja tehokkaita ratkaisuja. Opetella sulkea katto metallilevyt, ja puhumme tässä artikkelissa.

Aiemmin, metalli- käytetty aitojen ja itsekantava rakenteista, mutta kohtuullinen hinta ja tekniset samanlaiset kuin metallista laatta, tehnyt siitä erittäin hyvä valinta katto.

Key myönteisiä tekijöitä käytettäessä katon metallin profiilin:

 • alhainen ominaispaino;
 • turvallisuuden lisäämiseksi, kun otetaan huomioon resistenssin palaminen;
 • korroosionkestävyys johtuu polymeerin ja oksidipäällyste;
 • laaja kattavuus väriavaruus
 • mekaaninen lujuus;
 • eri kokoja;
 • edulliseen hintaan.

Metalloprofil tuottaa paksuus on 0,4-1,0 mm galvanoitu teräs soveltamisen kanssa polymeeripäällysteen tai ilman sitä.

Levitä kolme variantteja merkinnän riippuen sen tarkoituksen:

 1. C - seinän profiili. Käytetty aidat, seinät ja seinät sekä kevyt katto. Aallonkorkeus 8-44 mm;
 2. H - profiili varten tukirakenteen. Sovellettu pääkaupunkiin katon ja lattian kannet. Aallonkorkeus 57-114 mm;
 3. NA - universal profiilin kattoihin ja seiniin. Aallonkorkeus 35 ja 44 mm.

Jos pituus katon kaltevuus vaatii asennuksen arkkien usealla rivillä, niin ennen kuin kiinnittää metalliprofiili- katolla, on tarpeen määrittää päällekkäisiä levyt.

Horisontaalista päällekkäisyyttä tehdään rima ja riippuu kallistuskulma katon:

 • kulmassa katon kaltevuus 12-15 ° vaadittu minimi limitys 200 mm;
 • kun sitä kallistetaan 15-30 °, päällekkäisyys alue on 150-200 mm;
 • tapauksessa, jossa kaltevuuskulma katon on suurempi kuin 30 °, päällekkäisyys voi olla 100-150 mm;
 • jos kulma katon kaltevuus on alle 12 °, tulee pitää pysty- ja vaaka-tiivistys päällekkäisyyttä silikonilla tai Thiokol.

Vertikaalinen päällekkäisyys tehdä puoli aallonpituudella varten jyrkempi kattojen, yhden aallon ja kaksi aaltoja tasakaton (suositellaan päällekkäisyyttä olisi valmistajan ohjeiden mukaisesti).

Alustavat työt ennen asennusta metallilevyt

Ennen metalliprofiilin kiinnitetty vaippa on tarpeen tehdä kaikki tarvittavat laskelmat materiaalin määrä pituuden räystään, joka ylittää pituus katon kaltevuus on 40 mm.

Leikkaus materiaali tina suoritetaan sakset, leikkaus sakset, pienihampainen Käsisahojen, sähköinen palapeli ja karbidin levy sähkösaha.

Käyttö hiomatyökalujen (esim jauhamis) on ehdottomasti kielletty! Sakset levy sopii vain korkeusperäsintrim- profiilia. Jos alkaa leikata ne poikki metallia, se on väistämätöntä hänen epämuodostuma ja vaikeuksia edelleen tyyli!

Ennen kuin kattavat katon metallin profiilin, sinun täytyy käyttää tyynyjä murehtia kosteussuojan ja lämmöneristyksen. Soveltaa tätä vedenpitävä kalvo tai kalvo. Vuori on kiinnitetty orret niittejä, joilla on vain vähän painuma on noin 20 mm ja 100-150 mm päällekkäisyyttä suositeltavaa. On myös tarpeen, jotta riittävä rako on 20-30 mm: n välillä vedenpitäväksi ja eristys. Kiinnittää tiivistettä käytetään vastapäivään 40-50 mm leveä.

Ennen kuin kansi katon metallilevyt, sinun täytyy noutaa avulla viiveellä. On tärkeää, että tässä prosessissa mukana kolme ihmistä. Raising alkuun on tehty yhden moduulin.

Tuulisella asennustyöt tulee lopettaa, koska suuri "purje" profiili

Asennus metallilevyjen katolle alkaa loppua katon. Jos pinoaminen metallilevyjen katolla sadeveden ura, on välttämätöntä, että seuraava pinoaminen profiiliuran limittyy edellisen levyn.

Profiili levyt on asennettu kohtisuoraan räystään. Kiinnitettävä erityistä huomiota ensimmäinen levy - sen oikea sijoittaminen riippuu tarkkuudesta sijainnin kaikkien katon kokonaisuutena.

On harjakatolla asennus alkaa oikean tai vasemman päättyy hipped katoilla - muuttamisesta tuottaa puolivälissä lonkka. Ohjaamaan vaaka-asennossa katon rinteiden räystään venytetty johto, jotka ohjaavat kohdistus alareunojen metallilevyn profiilia.

Asennus Ohjeet metallilevyt tavanomaisesti voi koostua seuraavista toiminnoista:

 • ensimmäinen levy on kiinnitetty väliaikaisesti itsekierteittävä keskelle on katon harjaa kulkee;
 • sopivat seuraavat profiilin ja kohdistettu räystään edelliseen arkin ja väliaikaista tukea, on samanlainen kuin ensimmäinen levy;
 • metallilevyt levyt on kiinnitetty toisiinsa ruuveilla 4,8 x 19 mm yläosassa aallon etäisyydellä 500 mm;
 • asennuksen jälkeen kolmen tai neljän arkin niistä on muokattu räystään katon linja, jonka jälkeen lopullinen kiinnitys tapahtuu.

Arkkia metallilevyjen harjan ja räystään on kiinnitetty laatikon pohjan läpi aallon ruuveilla 4,8 x 38 mm jokaisen toisen vaiheen lopussa reunat kunkin orsien alavaippa. Keskellä asennus tapahtuu porrastetulla tavalla nopeudella 4-8 ruuvia kohti 1 neliömetri.

Kun pituus kaltevuus käytetään monikerroksisen pinoaminen moduulit. Kiinnitys arkkien välillä tapahtuu kukin alempi profiili samanaikaisesti kiinnittyminen vaippa. On olemassa kaksi versiota:

 1. Ensimmäinen, ensimmäinen levy on ensimmäisen sarjan on lisätty. Sijoitetaan sitten ja kiinteä ensimmäisen peltilevyprofiili toisen rivin. Edelleen vahvistaa ja liittää toinen levy ensimmäisen rivin ja toisen arkin toisen sarjan. On käynyt ilmi, "malli" on neljä levyä. Sitten toinen "kuva" ja istuvuus puoli päällekkäin ensimmäisen "kuva". Menetelmää käytetään metallilevyjen kanssa poistouraan.
 2. Mount yksikkö, joka koostuu kolmesta arkkia metallilevyjä. Ja yhdistää kaksi päällekkäin arkkia ensimmäisen sarjan toisiinsa, sitten kiinnittää ne telakka ja ensimmäinen arkki toisen rivin. Tuloksena on linjassa räystään ja kiinteä. Niin se on asennettu samalla tavalla toinen lohko. Tämä menetelmä on sovellettavissa arkkia ilman puristimen hihnan koska kun arkkeja ensimmäisen peitelevyn toisen sarjan.

Suositukset kiinnitysruuvit

Koska kiinnitys metallilevyt katolla ruuveilla, on tarpeen noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä, joiden mukaan katon kestää useita vuosia:

 • asennettaessa ruuvit on tarpeen noudattaa kohtisuoraan asennuksen laatikon. Muutoin katto alkaa virrata veden alla;
 • kiristysruuvien tulisi olla tietyllä voimalla, mutta ei purista sen tiivistealuslevy. Riittämätön kierre on myös toivottavaa, koska mahdollisen veden tunkeutumiselta alla pesukone.

Kiinnityselementit ja päittäin harjanne

Asennettaessa nauhojen päällekkäin lopussa profiili ei saa olla pienempi kuin 50 mm, ja peittää ensimmäisen aallon metallilevyt. Se on kiinnitetty profiilin niiteillä tai ruuveilla Esimerkinomaisessa 300 mm.

Kulma kannatin, jota käytetään rajoittumaan seinää vasten kaltevuus, joka kiinnitetään ruuveilla esimerkinomaisen vaiheen 200-300 mm ja päällekkäisyys 100 mm.

Harjanteen on asennettu ylempään poimun aalto ruuveilla, jotka kulkevat ylemmän harjan poimut. Luistimet päällekkäisyys ei ole pienempi kuin 150 mm, ja kiinnike-vaihe 200-300 mm.

Tässä artikkelissa me katsoimme, miten oikein kiinnitetty metalli profiilia. Noudattaminen käyttöohjeiden avulla palvelemaan oman katon monta vuotta.

Koska metallilevyt peittää katon kädet kunnolla: vahvistamisesta profiloitua rauta

Kuten metalli profiili kansi katon: arkin pinoaminen ominaisuudet

Koska metallilevyt kattaa kattoon? Tekniikka johon levystä asetetaan katolla ei ole kovin monimutkainen. Ainoa asia, joka vaaditaan - on välttämätöntä tietää ominaisuudet ja säännöt työskennellä tämän materiaalin.

Terasseille ei ole vaikea korjata omasta mitä lajista ja tyypistä ja kokoonpano katto.

Katto on valmistettu levystä

Katolla metallilevyjen käsillään, kuten jo todettiin, on asennettu noudattaen tarvittavan tekniikan ja perussääntöjä. Katsotaanpa niitä.

Ensin täytyy tehdä laadukkaita kehikkoa, joka vaihtelee kestävyyttä ja luotettavuutta, ja joka noudattaen ja metalli profiilin katto.

Jos katon pääty, katto asennus hän alkaa loppua, jos hipped - että päässä lonkan.

Lisäksi se on tarpeen vetää johtoa pitkin räystään, johon on kohdakkain metallia profiili.

Muuten, se on parempi olla yhdenmukaistaa loppuun rampin kannen.

Kiinnitys metallilevyt katolla on tapahduttava harjanteen pohjaan riman kunkin toisen aallon. Jos kiinnitys tapahtuu lopussa reuna, kiinnitys suoritetaan pohjalle kunkin profiilitangon vaakasuoraan.

Ajassa, joka on varmistettu ruuveilla ruutukuvio. Turvaamiseksi tarvittavat ruuvi ruuvi 4-5 neliömetriä kohti.

On huomattava, että metalli profiili on kiinnitetty vain osittain aalto alapuolella, toisin kuin savi.

Poimulevyn katoille pitkään ramppien valmistettu menetelmällä rakennuksen levyt, joilla on päällekkäisyys on noin 20 cm. Liimaus tapahtuu samanaikaisesti arkkia naulaamalla, että kori jokaisen aallon.

On kaksi tapaa, jotka ovat useimmiten käytetään tekemään monikerroksisia lattia asennus levystä:

 • Ensin täytyy tehdä lohkon neljä puolisuunnikkaan arkki. Voit tehdä tämän, sinun täytyy luoda ensimmäinen arkki alarivillä.

Top siihen kiinnitetty toinen levy, joka on ensimmäinen toisen rivin. Alarivillä on kiinnitetty toisen palan sama asia tapahtuu ylärivissä.

Siten neljän lehtien katto. Sitten sen vieressä avulla päällekkäisyys on perustettu toiseen saman lohkon ja niin edelleen, kunnes, kunnes koko asennus tehdään.

Tällainen menetelmä on yleisimmin käytetty kattotiiliä metallilevyistä, joilla on nielu tai vedenpoistouran.

 • Miten suorittaa asennuksen katolla aaltopahvin toisella tavalla? Järjestetty yksikkö, joka koostuu kolme arkkia, jotka on pinottu seuraavasti: ensimmäinen rivi on valmistettu kahdesta levystä, jotka on pinottu ja liitetty toisiinsa.

  Seuraavaksi toinen arkki on kiinnitetty niihin, jotka on ensimmäinen toisen rivin. Tämän jälkeen kohdistettu ja turvattu yhdensuuntaisesti räystäs. Kohteen se on kiinnitetty limittäin toisen lohkon ja niin edelleen loppuun asti.

  Tätä menetelmää käytetään kiinnittämiseen teräslevy, jossa ei ole poistouraan, joten kaikki levyt ensimmäisen rivin kansilehden peräkkäisistä.

 • Miten sulkea katto metallilevyt

  Asennus katto levystä tarvitsee tietää vastauksen paitsi kysymykseen, kuinka kattamaan katolle metallilevyjen, mutta mikä tahansa kulma katon.

  Siinä tapauksessa, jos katto on kaltevuus on pienempi kuin 14 astetta, vierekkäisten olisi pinota päällekkäin vähintään 20 cm. Yhä kulmassa 15-30 astetta, suuruus päällekkäisyys voidaan vähentää 15-20 cm.

  Jos ylität kaltevuus aaltopahvin kädet 30 asteen saa tehdä 10-15 vuotta cm päällekkäin.

  Jos on yleisesti tasainen katto, jonka kaltevuuskulma on alle 12 cm, vaativat lisää tiivistys vaaka- ja pystysuunnassa päällekkäisyyksiä käyttäen silikonitiiviste.

  Kattavat metallilevyt katto

  Se on parhaiten vahvistaa teräslevy erityistä kateruuveilla rakenteisiin puusta. Lopussa nämä ruuvit on porakone polymeeristä tiiviste. On toivottavaa, että ruuvi on kooltaan 4,8 mm NA35.

  Turvaamiseksi hevonen tarvitse ruuveja, joiden pituus on B80 mm. Asennuksessa tällaisia ​​levyjä pitäisi unohtaa tehdä höyryä ja vedeneristys, ja tarjoamaan rako ilmanvaihtoa voidaan suorittaa tila sijaitsee katon alla.

  On huomattava, että jatkuva rankkasateiden voi tapahtua katon vahinkoja, jos se on oikein asetetut aluksi. Tämän välttämiseksi eikä harjoittaa jatkuvaa korjausta, sinun täytyy välittömästi vastaamaan kysymykseen, kuinka katetaan katolle metallilevyjen.

  Puhutaanpa miksi metalliprofiili- käytetään katon. Tämä materiaali on valmistettu teräslevyistä, jotka on päällystetty polymeerisellä pinnoitteella ja galvanoitu suojaa.

  Haluttu jäykkyys profiilit hankkii valssauksen jälkeen, suorittaa eri korkeuksilla ja kokoonpanoissa. On huomattava, että terassilla on paljon vahvempi kuin analoginen seinämateriaaleja.

  Materiaalia, joka pystyy vastustamaan eri kuormien koska läsnä muita jäykisteitä. Korkeusprofiilissa voi olla suurempi chem20 mm. Saadakseen valmiiksi heti ja nopeasti täytyy tehdä muutamia kohtia.

  Siten, että se kattaa katolle metallilevyistä?

  • Noin kattokaltevuus aiemmin mainittiin. Hävinneet se olisi erittäin huolellisesti, sillä se riippuu siitä, kuinka vahva tahto rakentamista sekä siitä epämiellyttävä lopputulokseen.
  • Sitten sinun täytyy laskea kuinka monta tarvitsevat levyt. Vielä päätettävä tarvitset erillisen levyn.

  Vasta sen jälkeen kaikki on otettu huomioon, on mahdollista aloittaa valmistusta materiaalin käyttöön.

 • Sitten sinun täytyy poimia arkkia halutun pituiseksi. On toivottavaa, että ne olivat samanpituiset ramppi, ei ollut tarpeen tehdä ylimääräistä työtä.

  On syytä muistaa, että kannen on oltava pituudeltaan 4 cm pidempi kuin pituus reunuslista.

 • Ennen asennuksen aloittamista sinun täytyy tarkistaa miten tasakatto. Tämän jälkeen katto on peitetty tiivistys-, joka toimii katto pitkään ilman vuotoja.
 • Seuraava vaihe on vykladyvanii säleet, joiden voitaisiin saavuttaa ilmankierron vedenpitäväksi ja päällysteet. Se auttaa myös suojaamaan materiaalia homeelle ja hometta.
 • On huomattava, että profiloitu rauta katto on erittäin liukas materiaali, niin työskennellä hänen huipulla täytyy olla hyvin varovainen.

  Nyt pitäisi tietää, miten kattamaan katolle. Tärkeintä on muistaa, että tässä bisneksessä täytyy ajatella etukäteen jokaista liikettä ja suorittaa kaikki edellä mainitut kohdat.

  Muuten joudut käsitellä korjaus katto on usein tai pulittaa uuden katon.

  Suosittelemme edullisin tavaran ▼

  2018 Helppo liiketoimintaa. Varoitus! Tiedot julkaistaan ​​portaalissa on tarkoitettu vain yleiseksi ohjeeksi. Muista kuulla pätevän ammattilainen. Kaikki tekijänoikeudet kuuluvat omistajilleen

  Miten saada katolle metallilevyjen omin käsin: Teknologia ja parhaat käytännöt

  Suojella katon erilaisia ​​materiaaleja voidaan käyttää tänään. Yksi suosituimmista on tietenkin on metallia profiilin (profiloitu). Se on valmistettu kylmävalssatusta teräksestä korkean pistemäärän. Tee katto metallilevyjen haluttaessa voi olla omiin käsiinsä, yhtenä kiistattomia etuja tämän materiaalin on helppo asentaa. Aaltopahvi voidaan käyttää kattojen kaikenkokoisille ja kokoonpanoissa. Nykyään tällainen katto on nähtävissä kaikkialla.

  Mikä on profiloitu

  Profiloitu on metallilevy, on melko ohut (0,5-1 mm), joka on päällystetty polymeerikerroksen. Sen pinta on valmistettu muodossa aaltoja. Mitat metallilevyjen katon voi olla hyvin erilainen. Kun valitset eri materiaalista, sinun on ensin kiinnittää huomiota aallonkorkeus ja paksuus metallin valmistuksessa käytettyjen sitä.

  Tärkeimmät edut aaltopahvin

  Tärkeimmät edut metallilevyjen lisäksi asennuksen helppous arkkien ovat:

  • Kevyt (3-20 kg);
  • tulenkestävyyden;
  • ekologinen puhtaus (metalliprofiili- on täysin turvallista ihmisten terveydelle);
  • kestävyys (arkkia tätä materiaalia eivät pelkää UV-säteilyn, lämpötilan muutokset, hapan sade, jne ...);
  • halpuuden (aaltopahvi - yksi halpa materiaaleja tähän mennessä);
  • esteettisyys;
  • korkea lujuus;
  • mahdollisuus uudelleenkäyttöä.

  Haitat Tämän materiaalin katsotaan johtuvan pääasiassa kohina. Kuitenkin, kun käytetään riittävän paksua lämpöä eristävä kerros, joka tässä tapauksessa voidaan pitää äänieristys ja seurauksista vika voidaan vähentää lähes nollaan.

  Vahingon sattuessa ulomman koristeellinen kerros korroosio voi kehittää levyihin. Jotkut haitta on se, että järjestämällä katon metalli profiilin, sinun täytyy seurata hyvin tarkasti, jotta Elementtien väliset liitokset olivat sinetöity. Muuten valmiin katto vuotaa.

  Jos puhumme soveltamisala on kolme erilaista metallilevyistä:

  1. Materiaali merkki "S9raquo;. Käytetään viimeistelyyn seinät.
  2. Profiloitu brändi "N9raquo;. Se eroaa eniten korkea lujuusominaisuudet ja sitä voidaan käyttää kattotiiliä.
  3. Materiaali merkki "NS9raquo;. Sitä voidaan käyttää aidat laitteissa, seiniin ja kattoon suojaa.

  Itse asiassa kansilaudoituksen - on halvin sellainen metallilevyistä. Sen lisäksi hänet on metallia - hyvin esteettinen ja käytännöllinen materiaali. Katto piiriin, se näyttää ihan hyvin. Siten, terasseille ja metalli - on päätyyppiä metallilevyjen kattoihin.

  Virstanpylväitä tämän tyyppiseen laitteeseen katon

  Asennus katto metallilevyjen suoritetaan useassa vaiheessa:

  • laite ristikon järjestelmä;
  • asennus höyrysulku;
  • asennus eristettä, yleisimmin käytetty mineraalivillaa;
  • kokoamalla vedeneristyskerros;
  • sorvaus laite;
  • asennus viemärijärjestelmän;
  • asennus peltilevyprofiili;
  • vuori kattotuolien ullakolta.

  Höyryn, veden ja lämmön eristys tässä tapauksessa on järjestetty samalla tavalla kuin mikä tahansa muu katto materiaalia. Kori täynnä otetaan huomioon koko metallilevyn profiilia.

  Ennen asennusta katon metallilevyjen, on toivottavaa järjestää kourujärjestelmää. Ensimmäisessä vaiheessa korin sisään kiinteän kourun suluissa. Edge jälkimmäinen on viime kädessä sijaitsee noin 3 cm alle reunan tulevaisuuden katon. Muuten mahdollinen vääntyminen keruussa lunta talvella. Sen jälkeen kun haltijat on asennettu, katuojaan työnnetään niihin. Edelleen räystään kiinnitetty paksuisen nauhan. Sen asennuksen suoritetaan siten, että estettiin reunan katuojaan. Myös yli räystään lankku täytyy tuoda reunaan vedeneristys elokuva.

  Laskenta katto metallilevyistä

  Katolla metallilevyjen omin käsin järjestetään kanssa säästöjä, jos tarvittavat laskelmat tehdään. Tässä suhteessa ensinnäkin se ottaa huomioon:

  1. Elementtien lukumäärä on vaakasuoraan riviin. Tämän ennalta mitatun pituuden katon. Tietenkin, vaakasuunnassa, vastaavasti. Saatu numero on jaettu levyn leveyden. Otetaan myös huomioon pituuden välinen päällekkäisyys elementtejä.
  2. Laskea pituus lakanat ja rivien välttämätöntä pituutta kaltevuus (pystysuora) pituus päällekkäisyys lisätä ja räystäs ylitys pituus.

  Selvittää, kuinka paljon tarvitset ruuvit, sinun täytyy laskea alueen katon tulevaisuuden ja saatu luku kerrotaan 6.

  Valmistelu työkalut ja materiaalit

  Ennen niiden asennusta katon, sinun täytyy valmistautua työkaluja. Käsillä olisi:

  • Rakennustasolla ja pystysuoran;
  • Sakset metalli- tai palapelin tarvitaan leikkaamiseen arkkia;
  • porakoneen;
  • kynä ja neliön;
  • ruuvimeisseli;
  • peltiruuvilla.

  Sam profiloitu on kuljetettava ja nostetaan katolle mahdollisimman tarkkuudella. Muuten on mahdollista vaurioittaa suojaavan polymeerikerroksen.

  Katsotaan miten itse järjestetty katolle metallilevyjen käsin. Asennuslevyjä alkavat alhaalta. Häkittää ne kiinnitetään ruuveilla alaosassa aallon. Näin varmistetaan luotettavuutta asennuksen. Päällekkäisyys on tässä tapauksessa suorittaa ainakin yksi aalto. Per 1 m 2 katon on oltava vähintään 6-7 ruuvia. Horisontaalista päällekkäisyyttä (linjojen) on noin 20 cm.

  Tuotannon laskennassa tarvitaan edessään gable materiaalia ottamaan huomioon miten se on varastoitava. Edullisinta asennustapa pidetään vaakasuorassa. Lisäksi tässä tapauksessa, talo näyttää enemmän esteettisesti miellyttävä. Laskettaessa on syytä harkita mitä prirezku kestää noin 10-15% materiaalista.

  Sillä päätyseinä aaltopahvin on hieno brändi "S9raquo;. Voit myös käyttää materiaalia "N9raquo; ja "NS9raquo;. Suorittamisen jälkeen lämpö- ja vedenpitäväksi asennusrungon sälepohja. Heidän täytyy etuliite tuulenpitävä kalvo. Puolisuunnikkaan levy leikataan rautasahalla metallin tai palapeli.

  Järjestäminen katon metallilevyjen, on välttämätöntä olla erittäin varovainen kannalta vahingoittumisen mahdollisuus polymeeripinnoitteen. Muuten rivit vähenee merkittävästi suunnittelun palvelua, koska elementit lopulta syövyttävät. Käytä siis mylly ei suositella leikkaamiseen arkkia. Kiinnitä leikata teräslevyn puitteiden pitäisi aloittaa pienemmällä kulman. Kaikki elementit on asennettu limittäin.

  Laitteen metallilevyjen katon sisältää myös asennuksen harjanteen. Risteyksestä yläreunassa ramppien suljettu jo esivalmistettuja elementtejä, joita voi ostaa yhdessä osto arkkia. Valmistettu harjan samaa materiaalia kuin pääkohdat. Hän tarvitaan estämään veden pääsyn Levyjen alle. Annetun tässä tapauksessa olisi aloitettava suorittaa vastakkaiseen suuntaan vallitsevien tuulten että tietyn alueen puolella. Harjanne, joka on asennettu n limityksellä 15-20 cm kampa jaolla 20-30 cm. Sillä kiinnitysruuvit käytetään myös.

  Siinä tapauksessa, jos kallistuskulma katto on alhainen, alle harjun elementit pitäisi laittaa erityinen sinetti, joka voi myös ostaa rautakaupasta. Hänen ja harjanteen pitäisi pysyä pieni tuuletusrako.

  Kun asennus katolle metallilevyjen on tarpeen muun muassa asettaa oikealle laaksoon. Tässä tapauksessa on erittäin tärkeää hyvän tiivistyksen. Called laakso kouru sisällytetty sisäisiin vino risteyksessä rampille. Asennettu sen tukevalle korin, joka on järjestetty molemmin puolin. Vaakasuora elementit on liitetty päällekkäisyys 10-15 cm. Paikat liitokset välttämättä käsitelty tiiviste. Voidakseen paremmin endovnaya hihna oli kiinnitetty kattoon, käytä erityistä itsestään laajenevan tiiviste.

  Tällä hetkellä se näyttää enemmän kuin tarkoituksenmukaista käyttää sitä suojellakseen katolle tällaisen modernin materiaalista kuten metallista profiilia. Asennus katto tässä tapauksessa voidaan suorittaa lyhyessä ajassa ja ilman osallistumista ammattilaisia. Vähän rahaa kodin omistajat saavat suojelua sen sisätilaan kaikilta ympäristöhaittoja.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 2 = 4