Miksi hiki muovi-ikkunat, jotka eivät

7 tapoja tehdä muovi-ikkuna ei hikoile

Asennettu ikkunoiden tuovat paitsi mukavuutta ja kodikkuutta asunnossa, mutta myös odottamattomia ongelmia. Saapumista kylmällä säällä tiivistyminen näkyy lasin. Joskus on niin paljon, että vielä lätäköitymistä kynnyksen.

Tämä on vakava ongelma, koska kosteus ikkunalauta johtaa ulkonäön hometta. Sieni on vaikea tehdä, ja sillä on haitallinen vaikutus kaikkien perheenjäsenten. Sen huokoset lentävät ilmassa ja kehoon.

Ensinnäkin Katsotaanpa syitä esiintymisen lauhde.

Miksi hiki muovi-ikkunat?

On vanha puinen ikkunat eivät olleet lauhde, ja uudet muoviset hän esiintyi. Tämä on syy ikkunat itse? Olet oikeassa. Vanha puinen ikkunat eivät ole niin tiukka, oli läsnä mikro ilmanvaihto, ja joskus ei lisää 🙂 lähtö. Uusi sopivat tiiviisti niin, että ei anna ilmaa tunkeutua sisältä ulos.

Koska asunto on tallennettu kosteutta.

Koska lasi-ikkuna kylmin pinta asunnossa ja siellä ja kondensaatio.

Ensimmäinen ajatus, joka tulee mieleen on tehdä lasi ei ole niin kylmä. Tämä voidaan saavuttaa lisäämällä joukko ilmakammioiden lappeen. Kolminkertainen ja kaksinkertaiset ikkunat kertyy paljon vähemmän tiivistymistä kuin yksi kammio.

Toinen syy voi olla huonosti tehty rinteillä. Jos ne eivät ole riittävän hyviä lämmin, niin luonnollisesti ne jäätyy, jättäen vesipisara pinnalla. Vaikka rinteillä muovi-ikkunat ja helppo tehdä omin käsin.

Mitä tehdä hikoilu muovi-ikkunat?

 1. Poista kaikki kasveja ikkunalaudalle. Kosteassa maaperässä lisää ylimäärä kondensoitumista ikkunassa. Yleensä kaikki poistaa ikkunalaudalle. Minulla oli tapaus: näköisen kulman ikkunan pehmolelu ja viikon kuluttua hänen kirjaimellisesti zakolosilas hometta.
 2. Päivittäinen tuuletus. Se on välttämätöntä, ja myös muuttaa huoneilmaa on suotuisa vaikutus terveyteen. Laita laatikko mikro ilmanvaihto, käännettäessä 45 astetta ja ikkuna avautuu vain sentin. Laita keittiössä ja kylpyhuoneessa pakkovetouunissa ja käyttää sitä useammin :).
 3. Markkinoilla melko paljon laitteita ilmankuivaukseen asunnossa. Ennen ostopäätöstä tarpeen mitata kosteuden avulla mittalaite - kosteusmittari. Saat tunteen mukavuutta tasainen kosteuden on oltava välillä 40-70%. Aion ostaa kosteusmittari onko mitään kosteuden tiivistymistä häviää omassa asunnossa. Jos olet kiinnostunut - kirjoittaa kommentteja, muista vastata.
 4. Menetelmä palovaaran. Voit sytyttää kynttilän ikkunalaudalla. Se lämmittää ilmaa ja siten vähentää tai kokonaan poistaa kosteuden ikkunasta.
 5. Tämä seuraa neljäs prosessi. On mahdollista vähentää tai tehdä alapalkissa reikiä. Siten lämpöä akku on parempi lämmön lasitettu.
 6. Voit käyttää automaattista defogger. Autoilijat se auttaa, niin miksi ei käytä sitä kotona? Kosteuden tiivistyminen saattaa olla pienempi. Kirjoita kommentit, jos olet kokeillut tätä menetelmää.
 7. Käytä sisätiloissa tuuletin. Sinun täytyy ottaa sen vähän virtaa ja lähettää ulos ikkunasta. Let siivet lämmintä ilmaa ikkunan.

On mielenkiintoinen video: miten selvitä hyvin paljon tiivistyminen ikkunan.

Tärkeintä asennettaessa ikkunoita varmistaa, että reikä sumuuntumista vastaan ​​on tehty profiilin. Yleensä tämä pitkittäiskuvan noin 20x5 mm. alareunassa ikkunan kehyksen. Ne voidaan porata asennuksen jälkeen, mutta täytyy poistaa ikkunat.

Ilman niitä huurtumista tulee suurella todennäköisyydellä, vaikka noudatat kaikkia neuvoja. Kuten usein huurtumista tapahtuu, koska vuotavat paketteja ja Lasituslistojen / tiivistys huonolaatuinen.

Jos ikkuna on aina noudattaa tuotantoteknologian - ei pitäisi olla ongelma.

 • On hyvä, että nyt on sakokaivot, koska ihmiset asuivat - se on kauheaa kuvitella! Olemme vihdoin maan autonominen viemäri nyt vaikka elämme ihmisinä.

  ehdottaa, että puoli tout, jäljellä melko jaettu mielipide joihin kuuluvat levyt. jotain, että luultavasti huonosta puhu

  Noin kymmenen vuotta sitten ei enää kuumaa vettä toimitetaan litteänä ja juuri ilmestynyt ensimmäinen kattiloiden korkean hinnan ja nimiä. Tule ostetaan kalliita vedenlämmitin.

  Joka talvi, sama ongelma - miten sinetöidä ikkunat? Yleensä käytän tahna, vaahtoa ja kankaan. Hauskaa koko päivän 🙁 jo melko väsynyt.

  Kun rakennat oman loma-asunnon, talo runko, niin luonnollisesti heräsi kysymys siitä lattialle eristys pohjakerroksessa ja ongelma ratkesi hyvin yksinkertaisesti. Tein karkea lattia.

  Olemme yksityinen kotikäyttöön bakteereja Venäjän Bogatyr. Olen lukenut, että se on jopa käytetään teollisuuden jätevedenpuhdistamoille. Hyvän valmistautumisen.

 • Häiriöiden syyt ja korjaustoimenpiteet sumuuntumista muovi-ikkunat talossa

  Jos vain muutama vuosi sitten, laatu ikkunat oli varaa vain tarpeeksi varakkaita, mutta nykyään ne voidaan nähdä jokaisessa vaiheessa. Niiden edut ovat selvät: tyylikäs ulkonäkö ja erinomainen lämmöneristyskyky. Kuitenkin on muovi-ikkunat ja yksi merkittävä haitta - ne misted. Kuitenkin selviytyä tästä katastrofista voi olla yksinkertaista. Joten, miksi hiki muovi ikkunat talossa ja mitä tehdä asialle?

  Syitä tiivistyminen

  Monet omistajat muovi-ikkunat uskovat huurtumista - prosessi on täysin luonnollista ja normaalia. Jos sen sijaan ilmiö havaitaan vuosittain, sinun pitäisi löytää syy ja korjata sen. Syytä valmistaja ja asentaja ei ole sen arvoinen. Virheistä kukaan ei ole immuuni, mutta ne muodostavat noin 4% koko joukko ongelmia (ikään kuin ostavat ikkunoissa ei ollut havaittavissa puutteita, prosenttiosuus ollenkaan lähestyy nollaa). Kaikissa muissa tapauksissa, vastaus löytyy väärinkäyttöön ikkunoita.

  Useimmiten tiivistymisen aiheuttamiseksi ikkunat on virheellisestä käytöstä

  Esimerkkejä ovat seuraavissa tapauksissa:

  • Yrittäessään pelastaa sen osti edullisempi yksikamarisen ikkunat.
  • Akku, joka sijaitsee ikkunan alle, tukossa, mikä vaikeuttaa kierrättää ilmaa. Korjaa tämä ongelma on yksinkertainen - kaventaa ikkunalaudalle.
  • Huono ilmanvaihto, jonka vuoksi kostea ilma ei tule ulos. Useimmiten, yksinkertaisesti puhdista kanavaan.
  • Kukkia ja erilaisia ​​kasveja ikkunalaudalla, kosteuttava ilmaan.
  • Vikoja asennuksen aikana.

  Ensimmäinen analysoida miksi hiki ikkunat talossa, jos laadukas muovi-ikkunat ja asentaa sääntöjen mukaisesti.

  Useimmiten lasi-ikkunat huurtua talvella. Tällöin suunnittelu yksittäisten mallien on erityinen tuuletusjärjestelmä talven, mutta valitettavasti tiedä tämä ei ole kaikki. Tämän seurauksena haluttu ikkuna tila puhkeamista kylmän ei siirretä, ja tämä vähentää ilmavirran ja takaa kosteuden tiivistyminen.

  On parasta asentaa ikkunoita erityisellä ilmanvaihtojärjestelmä

  Älä ajattele, että syy piilee sumussa taloudessa: aloita "itku" voi jopa kallein ja laadukkaita kaksinkertaiset ikkuna. Ikkunat ovat suljettu, siten, että kylmää ilmaa sen ulkopuolella ei suoriteta. Tämä on sekä hyvä (huone hitaasti lähtee lämpöä), ja ei ole paljon, jos ei jotta ilma pääsee kiertämään, ei ole epäilystäkään siitä, että zapoteyut ikkuna. Samanaikaisesti huone muodostuu Eivät terveet ilmapiiri, mikä tarkoittaa, että kasvit ja ihmiset voi alkaa satuttaa.

  Misted ikkunat puutalot

  Hiki muovi-ikkunat ja talo on valmistettu puusta. Siellä tulee usein syy huonolaatuista ilmanvaihto, joissain tapauksissa se ei edes vedetty rakennushankkeen. Logiikka tällaisista asioista on yksinkertainen: rakentajat toivoa riittävä ilmanvaihto seinien läpi hengittävästä materiaalista. Käytännössä tämä johtaa siihen, jopa 70% kosteutta tiloissa, jolloin ylimääräinen vesi ja talletettu ikkunat. Vianmääritys yksinkertainen - yksinkertaisin sähköinen ilmanvaihto tilanteen korjaamiseksi.

  Järjestetty asianmukaisesti tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet takaa optimaalisen ilmankierron talossa

  Toinen syy voi olla kiukaan lämmitys puutalossa. Koska sen ominaisuudet merkittävästi lisää kosteutta ja kondensaatiota ikkunat. Lue lisää tästä artikkelissa "Fogging puuikkunoita".

  Fogged ikkuna voi vain ulkopuolelta, mutta myös sisältäpäin, joka on paljon vakavampi ongelma. Pyyhi kosteus ei ole mahdollista, ja se muuttuu, kun se jäätyy jääksi, uhkaa rikkoa lasin. Miksi hiki muovi ikkunat talossa sisältä? Yleisin syy on banaali avioliitto, ja tilanteen korjaamiseksi voidaan korvata vain kaksinkertaiset ikkunat.

  Kun jäädytys ikkunan sisällä vaatii täydellinen korvaaminen lasi

  Tämän haitta on puututtava, sillä seuraukset voivat olla paitsi arvaamattomia, mutta myös hyvin epämiellyttävää. Saada vähintään halla ikkunat, jotka lisäävät ilmaston kosteuden ja kylmyyden. Keväällä kuin kaikki kosteus aktiivisesti imeytyy seinät, tuhoaa ne.

  Ensinnäkin on syytä asettaa, minkä vuoksi se on ongelma. Helpoin tapa ilmanvaihto - riittää tuomaan purkaa kevyempi tai kynttilän ja katso, jos liekki taipuu. Jos se on liikkumatta, joten siivous tarvitaan. Useimmissa tapauksissa riittää poistamaan esteet säleikkö ja pese se kerääntynyt pöly ja rasva. Jos sisälle muodostetun kanavan tukos, puhdista se. Vaikeimmissa tapauksissa se ei ole ilman puhelun palveluyritys.

  Jos ongelma on ikkunalaudalle, se leikataan mahdollista. Jos tämä ei ole mahdollista, voi vain järjestää jäähdyttimen. Selviytymistä tämä on putkimies, yleensä Toimenpide kestää alle tunnin.

  On välttämätöntä valita oikea koko ikkunalaudalle tai tehdä ilmanvaihdon

  Selvittää, jos ongelma ei ole rinteillä, sinun pitäisi määrittää, mitä ne on tehty. Jos ne täytetään, tai rapattu, on tarpeen korvata ne kipsilevy. Tämä materiaali on ominaista korkea lämmöneristyskyky, niin että ei ole vaaraa tunkeutuminen kylmä huone.

  Toinen tärkeä seikka on seinän lämpeneminen suoraan kadulle. Tämä on erityisen tärkeää, jos sillä on suuri pinta-ala. Lämmitin voidaan järjestää ulkoisesti ja sisäisesti, erikseen valittavan vaihtoehdon tulisi katsoa valitun eristyksen perusteella.

  Seinämän lämmitys estää eristävän lasin sumuista muovia

  Jos yksikään edellä olevista ratkaisuista ei ratkaise ongelmaa, on vain selvää, että syy on itse lasissa tai sen asennuksen laadussa. Todennäköisesti tuotantoprosessissa oli puutteita. Tämä auttaa vain kokeneita mestaria, joka voi tarkastaa ongelman ikkunat ja tarvittaessa korjata.

  Kuten jo mainittiin, syynä siihen, että muovi-ikkunat sumuaavat, on korkea kosteus. Siksi ongelman ratkaisemiseksi on välttämätöntä päästä eroon siitä. Toimimaan johdonmukaisesti. Esimerkiksi ruoanlaittoa ja varsinkin ruoanvalmistusta käytettäessä tulee huppu, niin että kaikki ylimääräinen kosteus tulee välittömästi ulos. Älä myöskään anna vedenkeittimelle kauan aikaa keittää, korostaen höyryklubit.

  Keittiöhuopien käyttö estää ylimääräisen kosteuden kertymistä taloon

  Jos lasit ovat jo sumuisia, voit kuivata ne lähettämällä heille fani. Toinen, vieläkin helpompi vaihtoehto on pari polttavaa kynttilää, jotka on sijoitettu ikkunalaudalle. Ne eivät ainoastaan ​​pysty kuivattamaan koko ikkunaa, vaan myös jakaa hiilidioksidia, jota kasvit pitävät.

  Polttava kynttilä - romanttinen tapa päästä eroon kondensaatiosta lasilla

  Toinen mielenkiintoinen ratkaisu on erikoinen aerosoli autolle. Ensin sinun on pestävä ikkunat varovasti ja levitettävä yhdiste. On kuitenkin välttämätöntä toimia äärimmäisen varovasti, kun taas kasvojen työskentelyn on oltava hengityssuojainta ja käsineitä.

  Ilmanvirtausten oikeaan suuntaan on mahdollista tuottaa konvektioruuvoja, jotka ohjaavat lämpöä paristoista ikkunoihin. Ne on tehty kulmaan akun kanssa ja ne on naamioitu kaikenlaisille kauniille koristeelementteille.

  Konvektioruutu ohjaa lämpöä akusta ikkunaan

  On vielä huomattava yksi mielenkiintoisimmista ja samalla radikaaleista menetelmistä. Kaikki tietävät, että paras puolustus on hyökkäys, joten tämä menetelmä edellyttää kylmien ikkunoiden muuttamista täysimittaiseksi lämmityselementiksi. Aluksi sinun on liitettävä nikromaattikierre, kalvo tai johtava kalvo lasin kehällä pitkin, jonka yli on käytettävä 24 voltin jännitettä. Osta materiaalit tänään, voit melkein missä tahansa rakennustyössä. Ennen asennusta on kuitenkin parempi kuulla asiantuntijaa uudelleen.

  Asennus kaksinkertaiset ikkunat sähkölämmitys

  Ja lopuksi, erittäin yksinkertainen, tehokas ja täysin edullinen tapa päästä eroon huurtumista on luoda ylimääräinen kamera asentamalla läpinäkyvä PET-arkki. Tämä menettely pystyy pitämään jokaisen tämän videon katselun jälkeen:

  On välttämätöntä ymmärtää, että suljetut ikkunat - tämä ei ole normi. Ne osoittavat liiallista kosteutta, ja sillä puolestaan ​​on erittäin kielteinen vaikutus talon asukkaisiin. Itse asiassa ongelma on ratkaistu yksinkertaisesti, sinun pitäisi vain antaa sille vähän aikaa.

  Muovisten ikkunoiden sumutus: syyt ja niiden poisto (kärjet)

  Moderni remontti tai asuinrakennusten rakentaminen ei ole mahdollista ilman muovi-ikkunoiden asentamista. Ja tämä on perusteltua, koska kohtuulliseen hintaan on useita etuja: melueristys, tiheys, valon avautumisen kasvu ja esteettinen ulkonäkö. Mutta PVC-tuotteiden asentamisen ilo ei voi kestää kauan, kun talvella on ongelmia, kuten muovisten ikkunoiden sumuttaminen. Syyt tähän tilanteeseen eivät koske henkilöä ennen kuin muotin jälkiä ilmestyy valkoisiin rinteisiin. Ja sitten syntyy kysymys: "Mitä minun pitäisi tehdä?".

  Jos muistat luonnontieteitä kuvaavan tieteen perusteet, on mahdollista vastata kysymykseen siitä, miksi muovinen ikkuna hikoilee sisäpuolelta. 8. asteen fysiikan oppikirjassa on kysymys aineen aggregaatiosta. Kaikki on selvää: eri lämpötiloissa aine voi olla kaasumaisessa, kiinteässä ja nestemäisessä tilassa. Ja tämä ilmiö, jota ihminen tarkkailee päivittäin esimerkiksi kiehuvalla vedellä, kun se alkaa haihtua 100 astetta.

  Aineen siirtymistä kaasumaisesta tilasta nesteeseen kutsutaan kondensaatioksi. Tämä ilmiö ilmenee, kun lämpötila laskee. Jos käytät tätä tietoa PVC-ikkunoihin, käy ilmi, miksi ikkunat "itkevät"? Itse lasiyksikkö sijaitsee kahden ympäristössä. Talvella se on kylmä ulkona, ja huone on lämmin. Tänä ajanjaksona huoneen sisältämän lasin pinta on alhaisempi, joten ilmassa olevat höyryt alkavat muuttaa tilan tilaa lämpötilaeron vaikutuksesta ja asettua kylmälle tasolle pisaroiden muodossa.

  Vanhat puiset ikkunat olivat parempia?

  Puiset kehykset, joissa on lasia, jotka eivät ole ilmatiivis, eivät edistä kondensoitumisen vaikutusta ikkunoihin. Voit luonnollisesti jättää vanhat puurakenteet ja olla kärsimättä märästä ikkunalaudasta talvella, mutta sitten kunnallisille työntekijöille asuntojen lämmittämiseen tarkoitetut määrät ovat paljon vaikuttavampia. Loppujen lopuksi PVC-ikkunoiden kauneus on niiden tiukkuutta ja talon lämpöenergian säilyttämistä.

  Neuvostoliiton aikakaudella toimitus- ja poistoilmastoinnit koostuivat ilmanvaihtokanavista ja viistetyistä ikkunoista, jotka suorittivat jatkuvan ilmankiertoa tiloissa. Kun ihmiset alkoivat muuttaa ilmastointituotteiden ikkunoita, oli niin painava ongelma, kun muoviset ikkunat huuhdeltiin. Syyt ja niiden poistaminen ovat toisiinsa yhteydessä: jos ilmanvaihtojärjestelmä häiriintyy, se on palautettava.

  Toinen syy veden pudotukseen paneeleissa on huoneen kosteus. Terveysnormien mukaan tämä normaalin mikroilmaston indikaattori ei saa ylittää 45%.

  Jos kosteusmittari mittaa talvisin kosteustasoa elävän tilan sisällä ja osoittaa arvoa 60% tai enemmän, tämä on yksi syy siihen, miksi muovinen ikkuna hikoilee sisäpuolelta. Asunnossa oleva kosteus ilmestyy, kun ilmanpoisto on riittämätön.

  Höyry muodostuu ruoanlaitto, pesu, suihkutus. Keskittymisen välttämiseksi on tarpeen säätää ilmanvaihtokanavien toimintaa, tuuleta huone usein ja tarkistaa lämmittimien tehokkuus, jota ikkuna ei saa estää yli 1/3.

  • Ruoanlaittoon. Ruoan aikana höyryä vapautuu ilmalle, joka putoaa sisäpuoliselle kylmälle lasille laskeutuu pisaroiden muodossa.
  • Pysyvät ihmiset huoneessa, ilman säännöllistä ilmastointia.
  • Huono ilmankierto (suljetut paristot, epäkuntoiset kanavat).
  • Huonon lämmöneristys huoneesta.
  • Ripustetaan märkiä asioita kuivaushuoneessa.

  Muovisten ikkunoiden, joiden syyt ovat kotelon ilman korkeassa kosteudessa, summataan epäsuotuisaan mikroilmastoon, sillä kosteus on erinomainen väline muotin ja sienen kehittymiselle. Jos et kiinnitä huomiota "itkuviin" ikkunoihin, ajan myötä rinteet peittyvät mustilla pisteillä, ja tämä on vakava merkki siitä, että pinnat on puhdistettava perusteellisesti.

  Ilman harmittomia, ensimmäisellä silmäyksellä miehen muotoutuneiden seinien naapuri muuttuu terveysongelmiksi. Sienten ja muotin näkymättömät itiöt tunkeutuvat hengitysteihin ihmiskehoon ja pahentavat sen hyvinvointia. Erityisen riskialtis ihmisille, joilla on astmaattisia sairauksia. Siksi kysymys siitä, miten muovisten ikkunoiden sumutuksen poistaminen ei ole pelkästään merkityksellinen huoneen esteettisen ulkonäön säilyttämisen kannalta, vaan se on myös tärkeä terveellisen mikroilmaston ylläpitämiseksi.

  Kun huomaat, että lauhde näkyy huoneen kylmimmässä pinnassa - ikkunalasi, ymmärrät, että jos kaksinkertaisen ikkunan lämmönjohtavuus pienenee, pisaroiden mahdollisuudet näkyvät pienemmäksi. Kaksinkertaisten ikkunoiden lämpöeristyksestä johtuen ikkunan sisäpuolen lämpötilaa voidaan lisätä.

  Window Company -yrityksen ongelmat: "Miten estetään kondensaatio ikkunoissa?", Ehdota ratkaisemaan erityisten kaksoisikkunatikkunoiden asennus. Valitaan vähintään kaksi kammio-muotoa, jossa energiaa säästävä pinnoite ja armeijan täyttö tilojen välissä.

  Sattuu, että metallisten muovisten ikkunoiden asentamisen jälkeen, vaikka se on premium-luokka, ikkunat ja rinteet "itkevät". Tämä tilanne johtuu "kylmäsiltojen" esiintymisestä. Nämä ovat paikkoja, jotka altistuvat samanaikaiselle altistumiselle kylmälle ja lämpöä. Nämä sillat näkyvät profiilin ja ulkoseinän välisissä kosketuspisteissä.

  Jotta estettäisiin kondensaatio ikkunoiden lähellä, jotkut laskelmat tehdään isotermien avulla asennuspaikan määrittämisen aikana. Joten monoliittisen seinän avulla ikkunayksikkö asennetaan rinteessä keskelle.

  On vaikea jäljittää metalli-muovisen rakenteen oikeaa asennusta maallikkoon, joten ikkunayrityksen valinnassa tärkeintä on löytää ammattimaiset asentajat.

  Kun tiedät syitä höyryn muovisia ikkunoita huoneistossa, voit helposti tunnistaa tapoja ratkaista ongelma. On tärkeää tuulettaa huone lämmittääksesi kosteutta ja kosteutta. Avatessaan ikkunat, erityisesti kylmällä säällä, huoneen lämmin ilma säilyy, ja huone jäähtyy, mutta kosteus vähenee. Lyhyen aikavälin ilmaa riittää.

  Kun käytät kylpyä tai pesee, on suositeltavaa käyttää pakotettua ilmanvaihtoa. Ja jos ei ole, on tarpeen käsitellä asennuksen kysymystä. Vanhoissa kerrostaloissa rakennusyhtiön usein estävät pakokaasuputket. Ilmanvaihdon tehokkuuden varmistamiseksi riittää, että siihen lisätään paperiarkki: jos se on vetovoima, levy irtoaa arinasta, muuten kirjoita lausunto koteloon ja kunnallisiin palveluihin pyynnön puhdistaa tukkeutunut kanava. Eli liesituulettimen tulisi olla läsnä talossa, kosteissa paikoissa: kylpyhuone, wc, keittiö, uima-allas (yksityisessä talossa).

  Kun olet nukkunut, ruoanvalmistettu, suihkutettu, peseytynyt ja suuri joukko ihmisiä yhdessä paikassa, sinun on tuuletettava huone! Tämä ei ainoastaan ​​ratkaise ongelmaa: "Miten päästä eroon huurtumista muovista ikkunoista?", Mutta myös luo oikean mikroilmaston terveydelle.

  Entä jos muotti indeksoi?

  Siihen saakka artikkelissa selvitettiin kondensaatin ilmenemisen syitä ja tapoja estää nämä "kyyneleet". Mitä tehdä, jos märkiä ikkunoita ei kunnolla kiinnitetä huomiota, ja tilanne sai laiminlyödyn muodon - muotoutuneet rinteet?

  Huurtumista muovi-ikkunat, joiden syyt eivät ole niin erilaisia, mutta vaativat tunnistaminen, on tärkein lähde hometta. Kun rinteet kattaa jo mustista, havaitseminen joitakin tekijöitä niiden muodostumiseen ei riitä, nyt seuraa eroon plakkia.

  Jos näin tapahtuu talvella, se tarjoaa päivittäin säännöllisen tuuletuksen tiloissa. Rinteillä käsitellään klooria, alkoholia ratkaisuja. Puhkeamista kesällä, sinun täytyy purkaa rinteeseen: poista tuhoalueilla kipsi. Sitten kuiva paikka korjaus, sinun täytyy kohdella heitä antiseptinen, ja vettä hylkivä.

  Välttämättä jälkeen sienilääkkeet pitäisi perusteellisesti tuulettaa. Kun vaikutukset korkea kosteus poistetaan ja soffits korjattu, on tärkeää estää esiintyminen syiden "itku" ikkunaa uudelleen. Ja sitten se on tarpeen jatkuvasti tuuleta huone ja käyttää nieluja kosteutta.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  90 − 80 =