Mini sorvi puun käsillään

Mini sorvi omin käsin muutaman tunnin

Operaattorin asiat järjestykseen kasaan sähköisen roskakoriin, löysin edelleen nauhan. Virtalähde on 9 volttia, jolla on hyvin tunnistettavissa muoto ja valmistetaan edelleen Neuvostoliitossa, jotka oli aikaa ja oli nauhuria tai IL Electronics, täysin ymmärtää mitä tarkoitan. Ja kuten vanha moottori, myös siitä, mitä nauha. Kävi ilmi, että yksikön ja moottorin yhä toimivat täydellisesti yhdessä toistensa kanssa, mitään ei ruostunut eikä kiintyy.

Yleensä päätin yrittää kerätä kaiken tämän mini sorvi, erityisesti haluavat aina olla käsillä pieni ja rauhallinen stanochek käsitellä pieniä asioita. On varmasti mahdollista kerätä tai ostaa pribludy (haltijat) ovat muuttua tavallisen pora koneen, mutta nämä harjoitukset ovat yleensä hyvin meluisa, koska jyrinä heille mitään vaihteella.

Periaatteessa laite sorvin olen pinnallinen ajatus ensi silmäyksellä se vaikuttaa yksinkertaiselta. Ainoa asia, joka sekoittaa, niin se sijoitetaan moottorin akselin ja kärkipylkkä. Ja mitä sallitun virheen, koska en halua saada sijasta sorvin, värähtelijänä tärisevä pöydän tai matkapuhelimella.

Sama vanha virtalähde, se varmasti on valtava meidän aikaa, mutta oikeudenkäyntiä sisällyttäminen ei ole niin tärkeää.

Leikata saksilla, metallikotelo moottori, ja hukkaan nasverlil reikiä moottorin ja sitten sen taivutettu muotoinen "Py9quot; ja aseta asemaan. Otin puuta sopivan kokoisten koneen alustan. Koska kone aion olla puhtaasti kokeellinen, että kootaan polven ja improvisoidun. Päätin ensin rakentaa karkea malli, ja jos se toimii niin kuin sen pitäisi, niin se on mahdollista, jotta se mieleen.

Kierrä ruuvit, maapohjan moottori ja takaseinästä myöhemmin kiinnitä ne moottorin runkoon.

Muuttunut hieman kuoren päät (taivutettu ne sisällä)

Privernul porattu ja ruuvit Moottorin kotelon takaseinään ja pohjan.

Pahvista leikattu kansi ja laita se päälle pari ruuvia.

Kuten niin kaikki näyttää nyt, luulen, kääntämällä terminologiaa, tätä kutsutaan eksynyt "lavassa"

Samassa sahasi lankkuja neliöt sotkee ​​PVA liimaa ja vedin ne kasaan. Tämä kuutio toimii kärkipylkän minun omatekoinen sorvi.

Privernul tämä kuutio neljään peltiruuvilla, pari ylhäällä ja alhaalla pari.

Jos moottorin akseli olisi heittää porat, voisimme puristaa siihen ja poraa sen osoittamaan suuntaan haltijalle kärkipylkän. Ja koska istutin puu messinki pyörän Pasika nauha, niin minun piti mennä hieman toisinpäin. Ota pala paperia ja kääri sen suoraan, tämä talja, kiinnityspäästään ja käynnisti moottorin.

Varmista, että toinen pää putkea pyöritetään kuution ympärillä ilman laajennus- ja lyöntiä, Sammutin moottorin ja hahmotteli ääriviivat putki kuution.

Jäljittää silmällä puolella putken akselin tasossa kuution, niin että kun porataan reikä haltija, poraohjain näitä rivejä.

Vain silmän, SVOL nämä rivit vastakkaisella puolella kärkipylkän.

Sitten porata kuutio ja aseta ruuvi, joka toimii aihion pidikkeen.

Hieman jäi, ja se ei ole niin tärkeää, koska tällä tavoin on mahdotonta saavuttaa täydellistä tarkkuutta. Mutta koska tämä on vain kokeilu, että menemme eteenpäin ja suljemme silmämme kaikille kouluille ja epätarkkuuksia. 🙂

Pidämme työkappaleen ja kytke moottoripäätä taipua hieman sivuun, jos haluat tutustua meteli lakeuksilla maailmankaikkeuden. 🙂 Jotta avartaa haltija ei ole tyhjä, niin kärki jauhaa pois hieman säiettä.

Aivan pyörän laitoin purukumin ja jo se on tyhmää sulateliiman liimattu työkappaleeseen. Mikä poistaa päänsärky etsivät sopivaa haltijan tai haltijalle. Ja sitä paitsi, miksi se näytti siltä, ​​että joustavan kytkennän kompensoi hieman kaareva akselia, johon moottori ja haltijan sekä kaarevuuden käteni samanaikaisesti. 🙂

Kumma kyllä, mutta se toimi kuin kello, moottori varmasti heikkoja, mutta niiden minizadaniyami selviytyy rytinällä.

Yritin joukko erilaisia ​​leikkureita, mutta ennen kaikkea nauttinut tavanomaiset käsittely puuta, metallia terä ja hiekkapaperilla. Luultavasti tai heikon podruchnik moottori, kaikki muut työkalut heti tunkeutua työkappaleeseen ja sammuta moottori.

Olen yrittänyt teroittaa tina tanko, tai pikemminkin johtaa-tina (juote). Oli hyvä jo käsitelty työkappaleen tavanomaisesta leikkuri Neula, teroitettu yhdessä päässä.

Nämä aihiot istutetaan myös liimaa. Ainoa asia, sinun täytyy harkita, koska on lämmitys Rod käsittelyn aikana. Mutta kun leikkuri poistaa hyvin vähän, en ole koskaan saanut lämmittää jopa siinä määrin, että tanko irtoaa kumityynyillä.

Täällä yritin teroittaa prototyyppi valu kuoret tiikerien. Mutta myöhemmin selvisi, että hänen perheensä ammuksia on huono ja primitiivinen ulkonäkö. Ja se, että olen työstetty, paremmin kuninkaan tiikeri, joten ajatus hylättiin.

Ilkeä pikku video, jossa hän sykkii.

Yleensä niin se on siinä, koneeseen on kytketty suhteellisen rauhallinen, pieni, pituus vain 23 cm, hyvin, pääasia on, että se on rakennettu omin käsin, ja samassa teoksiin. Periaatteessa odotin suuria ongelmia kokoonpanon sorvin, mutta kuten kävi ilmi, kootaan polven koneessa toimii hyvin. Ehkä tämä on niin suuria, jos kone mitat ovat suuremmat, ja kohde olisi kiinnitetty lujasti (porakoneen istukka), sitten seikkailu olisi tarkempi.

Muuten hyvin helposti muuntaa tätä mini sorvi stanochek hiekkapaperilla. Vain kiinni tyynyn Dremelin leikkuulevy ja tuloksena on mini Emery. Tämä hiekkapaperilla erittäin suuri apu minulle, kun jouduin jauhaa 70 valujen kipsissä mallissa säiliön Tiger. Tietenkin keskitä silmä on lähes mahdotonta, ellet jauhaa itse levyltä. Mutta suurilla nopeuksilla pelaajan lähes huomaamatta, lisäksi se on vahvistettu, joten ei ole pelkoa, että se murtaa, ja että rebound silmässä. Mutta joka tapauksessa, työturvallisuuden hiekkapaperin ei ole peruutettu. Siksi pitää pää pois aiottu polku heijastinkupu hienoksi tai työskennellä lasit.

Sorvi puun käsillään - halpa, mutta tehokas

Sylinterimäinen puutuotteet jaettu kaikilla elämän alueilla. Tämä voi olla kahva työkalu, balusters varten kaiteet, huonekaluja varten, ovenkahvat. Rakentamisen markkinoille ja rautakaupat voit poimia tahansa kappaleen, joka tehdään yleensä sorvin puulle.

Kaikki tietävät, että puu - helpoin käsitellä materiaalia. Avulla akselit, sahat ja hiekkapaperia voi tehdä mitään. Paitsi pyöreä muoto osia.

Nämä ovat käytännön koristeet puusta myydään kallein. Jotta ne enemmän tai vähemmän suuria määriä - tarvitset työpöydän sorvi. Ja kustannuskysymys nousee uudelleen (valmis koneiden välillä esitetään myymälöissä).

Tarkasteltaessa kuvan tahansa yleismies harkittuja ja hienostunut muotoilu? Ja se on täysin oikeassa. Puukoneet voidaan ja pitää tehdä käsin.

Sen rakenne on melko yksinkertainen. Työkappale on kiinnitetty pyörimisakselia pitkin. Jonkin vasteiden on varustettu vääntömomentin. Tuotteen pyöritetään, ja se voidaan käsitellä millä tahansa tai jauhaa leikkuutyökalun.

Esimerkkinä yksinkertainen rakenne sorvin puu-, jotka voidaan koota omin käsin pari päivää - video

Lyhyt esimuotin pieni halkaisija, yleensä voidaan kiinnittää toisesta päästään istukkaan porakoneella (pre varmistusta) ja jauhaa haluttuun muotoon.

Puhuminen porat - avulla on helppo valmistaa pienitehoisia sorvi.

Jopa vanhoja lehtiä "Modelist Designer" tarjoaa yksinkertaisia ​​välineitä puunleikkuutyökalut.

Making sorvi puun käsillään

Rakentaminen primitiivinen, mutta täysin toimiva. Ja mikä tärkeintä - luonnos antaa käsityksen siitä, miten se pitäisi näyttää koneen.

Sorvi puun

Se edustaa vaakasuora kehysrakenteen, johon loput yksikön.

Kotitekoinen sorvi puun vankka vuode. Yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten niiden omissa käsissä.

Runko voidaan asentaa työpöytään (taulukko suoritusmuoto) tai joilla on omat tuet (jalat). Tärkeä osa runko on pitkittäinen kisko, kiskon (tai muu laite), liikuttamiseksi yksittäisten elementtien (Takapylkän pitkin podruchnik poikittain pyörimisakseliin).

Se on tuki leikkuutyökalun. Tämä malli on kriittisin kannalta käyttöturvallisuus. Jos hyppäät pois työkappaleesta pihdit - se vain laskee. Ja jos sillä epäluotettava podruchnik pakenee käsistä leikkurin - vammat ei voida välttää.

Tekemällä kannatin podruchnik toivottavaa saada aikaan ei vain horisontaalinen liikkeen, mutta myös kierto ja asennukset akselin. Pystysuuntainen liike ei vaadita, paitsi että pieni säätö. tukitason olla yksi horisonttiin työkappaleen pyörimisakselin.

Itse asiassa, moottori työkappaleen. Helpoin vaihtoehto - suora lähetys. Suoraan moottorin akselille kiinteä kara, ei siirtolaitteita ei anneta.

Etu - yksinkertaisuus suunnittelu, ei tarvitse etsiä lisätietoja. Lisäksi, joka sijaitsee suoraan pohjaan moottori, säästää tilaa. Haitat ovat myös saatavilla.

ensiksi, - on mahdotonta säätää nopeutta (ellet löytää ohjausjärjestelmällä). Toiseksi - akseli on jatkuvasti toimii kuormaa. Lisäksi haitallista tärinää, laakerit kuluvat epätasaisesti. Sähkömoottorit on varustettu tavallista ns pallo riisi. Niitä ei ole tarkoitettu pitkittäiskuormitus.

Kuitenkin, kun käsitellään työkappaleiden keskisuurten ja suuri koko, kuormitus akseli voi olla kriittinen. Sen vuoksi on suositeltavaa järjestää erillinen yksikkö karan (ylärungon suunnittelu kutsutaan), ja soveltaa vääntömomentti läpi hihnapyörän ja hihnan siirto.

 • Kyllä, se luo lisää ongelmia suunnittelussa, mutta ne ovat päällekkäisiä etuja: ensinnäkin moottori toimii virransäästötilassa, ja toiseksi, jonka hihnapyöräsarjan voi säätää nopeutta kärsimättä valtaa.

 • Kara sorvi puun. Lukituselementti, joka siirtää vääntömomentin työkappaleeseen. Se voi olla yksinkertainen kosketuksessa hampaiden kanssa jättämän tai ovat kiinnitysruuvi kiinnikkeet (kutsutaan suojakuori rakenne).
 • Laite, joka tukee työkappaletta kuvitteellinen pyörimisakselin. Tämä voi olla yksinkertainen ruuvi, jossa on kartiomainen teroitus (vaikka korkea kitka tulee kiinnityskohta). Tai painopiste voidaan muodostaa tukilaakerin.

  Sitten työkappale on kokonaisuus, ja kierto on tasaisempi.

  Haluttaessa löydät valmiin osittain poistamattomien sorvi.

  Ihannetapauksessa kotitekoinen sorvi puu pitäisi näyttää tältä:

  Se vain on tarpeen varmistaa vakauden lateraalinen voima käsittely voi olla korkea, ja kone voidaan kallistaa.

  Yksinkertainen sorvi enemmän puusta kynnyksen ja elektrodviggatelya, katso lisätietoja tämän videon.

  Jos tulee työskentelemään työpöydällä - kehys ruuvataan työtaso. jalat ei tarvita silloin. Voit tehdä ilman runko - niin kaikki elementit kerran pultattu penkki, ja se ei enää liiku.

  Muutamia vihjeitä:

  Ehkä he näyttävät tarpeeton, mutta se on parempi kuin he sanovat "perebdet".

  1. Sadonkorjuu tulisi kääntää teitä (ja siten työkalun terän)
  2. Ennen hoidon leikkurit, on tarpeen antaa työkappaleen muoto suunnilleen sylinterimäinen (tietenkin, mahdollista). Voit käyttää raspi, puristi hänen koneensa
  3. Cutter turvallisempaa painaa työkappaleen oikealle ja terävässä kulmassa. Sitten, kuten muodon, ottamatta pois pintakulma lähtö linjalla
  4. Älä yritä saada sileä pinta terää. Hionta tehdään hiekkapaperilla. Kunhan et unohda käyttää käsineitä - kitkasta voi polttaa käsiäsi
  5. Massiivipuuta käsitellään suurilla nopeuksilla, pehmeä alhaisilla nopeuksilla.

  Jos malli on liian monimutkainen - palaa tapa tehdä sorvi puu poran tai ruuvimeisselillä. Tietenkin elementtejä taiteellisen koriste kyseiset laitteet eivät veistää. Mutta jotta kahva tiedostoa tai pannulla - helposti.

  Riittää, korjata porata tasaiselle pohja puristin työkalun kaulan. Päinvastoin, tiukasti linjassa, aseta kärkipylkkää.

  Tietenkään ei tarvitse pyrkiä esteettinen ihanteellinen piirroksen. Tärkeintä - suunnitella vankka ja käyttäjäystävällinen.

  Ja lopuksi, tärkein bonus - pora silti voi käyttää muihin tarkoituksiin.

  Doing omiin käsiinsä sorvi puu harjoituksissa vinkkejä ja neuvoja tuotantoon.

  välineet

  Talossa ja maassa on suuri määrä työpaikkoja, jotka vaativat puun käsittelyssä. Tehtävän suorittamiseen tarvitaan sorvi. Valmiit tuotantoteknologia on kallista - niin monia mestareita mieluummin tehdä omia laitteita improvisoitua. Vaihtoehdot luoda erilaisia ​​sorvit kuvataan artikkelissa.

  Tarkoituksenmukaisuutta valmistus sorvi puun käsillään

  Automaattisten laitteiden tehostaa puun, mikä on erityisen tärkeää organisaatiossa tuotantoprosessin tai suorittaessaan jokapäiväisiä tehtäviä. Nykyiset mallit mahdollistavat paitsi suorittaa käsittely puutuotteet, ja erilaisia ​​pehmeitä metalleja (alumiini, pronssi ja kupari). Vuodesta erilaisia ​​laitteita voit valita minkä tahansa tuotteen - työkalut, joilla on laajoja toimintoja tai laitteita kotikäyttöön.

  Ainoa negatiivinen osti sorvi - kustannuksia. Pelastaa talousarviossa on kolme mahdollisia ratkaisuja ongelmaan: osto Kiinassa valmistettuja vastine, ostavat vanhan Neuvostoliiton teknologiaa ja sen myöhemmissä korjaukseen ja valmistukseen koneen itse.

  Jos kone on tarkoitettu kotikäyttöön ja hiomisessa kirvesmiehen taidot sisällä harrastus, niin kotitekoinen sorvi puutyö omin käsin - hyvä vaihtoehto kalliita laitteita. Tietysti tällainen malli ei säädetä eri "primochek9raquo; tehtaan laitteet, mutta sen toiminnot riittäisi luomaan pienteollisuuden tehty havupuusta.

  Rakenneosia sorvi

  Mallista riippumatta, pääkomponentit solmujen sorvin puun säilyvät ennallaan.

  1. Sängyssä - suunnittelun perustana. Alusta on valmistettu metallista tai useista toisiinsa palkit. Edullisemmin metallinen alusta, laite lisää vakautta.
  2. Poikittaispalkki U-muotoinen.
  3. Sähkömoottori, ennalta määrätyn pyörivän työkappaleen. Tyypillisesti tehtaalla asetettu mallit kolmivaiheisen sähkö-, jotka vaativat vastaavan verkkoon. Suurin moottorin nopeus - 1500 r / min .. Itse valmistettuja tuotteita käytetään usein Yksivaihemoottorit jonka teho on 200-400 wattia.
  4. Sorvi istukka.
  5. Tuki kärkipylkän.
  6. Pyörivän osan.
  7. Painopiste saattamisesta työkalun tai työkappaleen.
  8. Tuki podruchnik.
  9. Opas palkki.
  10. Teline kärkipylkän.
  11. Leikkeitä.
  12. Metallilevyjä tukeutumaan liitoksilla.
  13. Poikittaisohjain.
  14. Ruuvit kiinnittämiseen.
  15. Vertailuakseliin nähden.

  Tärkeimmät Executive osat tokarnika - etu- ja takaosa isoäiti. Työn välillä elementit asennettu puukappaleen. Kautta lavassa tuote siirretään pyörimisen sähkömoottorin. Takapylkän itse asiassa vain pitävät tuotetta, jäljellä staattinen. Liikkeen ylärungon tapahtuu manuaalitoimilaite.

  Toiminnallisuutta sorvin vaihtelee jonkin verran, on varustettu lisälaitteille:

  • tolppa - keskitys laakeri joka tukee kappaleen suuri pituus; tämä rakenne-elementti estää löysällä työkappaleen;
  • Trident - patruuna hampaat korvaa perinteisen karan, jos sinulla on ongelmia selaamalla eriä aikana putket;
  • cam - valmistukseen useita samankaltaisia ​​osia; ohjaa leikkuri elementti pitkin tarvitaan polku, joka tarjoaa identiteetti koot / kokoonpanoja tuotteita.

  Miten saada sorvi puun käsillään

  Vakiovarusteet mitat

  Valokuva. Sorvi puun käsillään: piirustus.

  Tyypilliset mitat kotitekoisia koneen ovat seuraavat:

  Tekniikkaa sellaiset mitat selviytymään puuteollisuuden aihioiden 20 cm pitkä ja 25 cm halkaisijaltaan. Nämä parametrit on määritelty ilman kohdistuksen kautta takapylkän. Tiedot Fixation tapahtuu erityisellä etulevy. Tarvittaessa Takapylkän, työkappale pituus kasvaa 40 cm.

  Materiaalien valinta ja koulutusvälineitä

  Valittaessa materiaaleja, seuraavia aineita tarvitaan luomista sorvin laitteiden:

  1. Vanha Sähköteroittimet kahteen teroituskiviin. Työkalu suorittaa tehtävän karapylkän. Laite on jo varustettu neljällä metalli pesurit. Kaksi niistä käytetään kiinnitykseen halkaisijaltaan erilaisten siirrettävien levyjen prestavlenie joka johtaa kiihtyvyys / hidastuvuus nopeus. Kiinnittämiseksi tyhjä toisella puolella on asetettu spetsplanshayba.
  2. porakoneen osat, jotka soveltuvat roolia kärkipylkän.
  3. Metalli profiilit (kanava) valmistukseen sorvi puun käsin.
  4. Eri halkaisija hihnapyörät suoritetaan pyörimisnopeudella noin 800-3000. / Min.
  5. Asettelua kannalta hyödyllisiä:
   • metalli kulma;
   • halkaisijaltaan erikokoisista putkista;
   • teräsnauhan leveys 2 cm ja 4 cm;
   • kiinnikkeiden;
   • käyttöhihna.

  Työkalujen työhön kuuluu:

  • porakoneen;
  • tiedostoja;
  • Bulgaria;
  • ja hitsauskone elektrodeja.

  Valmistus ja kokoonpano koneen elementtien

  Sekvenssi teosten voidaan jakaa useisiin vaiheisiin:

  1. Luominen runko:
   • kulmat järjestetty litteä laippojen toisiinsa;
   • säilyttää rinnakkaisuuden kulmien inserttien on sijoitettu välein 5 cm;
   • katkottua oppaita päiden kulmat;
   • Korjaa osat ja kiinnikkeet hitsattu;
   • kehyksen ankkuroitu kannelle tai penkki.

  Sorvin moottorin pesukoneesta

  Menettelyä valmistamiseksi koneella:

  1. Pohjustaa sijoittamisesta sisustuselementtejä. Palkit liittää ristitankoa ja lisäksi korjata kaksi ylintä kulmat.
  2. Moottori pesukone on kiinnitetty ylärunkoon.
  3. Perustana kärkipylkän on spinning keskus, liitettynä tukeen.
  4. Korostetaan alla takaisin valokeilan kulmasta. Clip koukussa tukiakselin ja hitsata komponentin ohjainpalkit - pohjainen kone. Painotetaan ja takapylkän - liikkuva mekanismeja.
  5. Kiinnittämiseksi liikkuvan jäsenet ovat valmiita esireikään.
  6. Tuotetaan ensin osat pidetään yhdessä pistehitsauksella, ja sitten - lopulta liittyi hitsit.

  Mini sorvi puun käsillään

  Rakentaa pieni sorvi puun käsillään, jonka mitat ovat enintään 20-30 cm, saadaan moottorin ja virtalähteen Neuvostoliiton radion. Mini tokarnik selviytyä käsittelyn erilaisia ​​pieniä asioita puusta (kahvat, avain ketjut, jne.).

  1. Pellin (1-2 mm), jolloin valmistetaan laatikko kohdistimen alla. Levy, jolloin saatiin U-muotoinen ja valmistella akselin aukko.
  2. Puupalkit (2-3 cm: n paksuinen), jotta tukikehykseen, kompakti moottori pysähtyy ja takapylkän.
  3. Leikkaa puulaatikot ja laita ne kasaan. Korjata, voit käyttää tavallista PVA liimaa.
  4. Kiinnitä tuloksena "bashnyu9raquo; Neljä peltiruuvilla.
  5. Suora metallitangot korvata moottorin hihnapyörän ja kaavio sijoitus pisteen pidike (itsekierteittyvä).
  6. Vastineeksi haltijan puolelta sijoitettu moottori etulevy.

  Mini tokarnik tunnettu siitä, että kokoonpanon helppoutta. Kompakti mitat ovat noin 22 cm. Tietenkin, suorittamaan tärkeitä tehtäviä, laite ei ole välttämätön, mutta se on melko sopiva hoitoon pieniä osia puusta, tinan ja alumiinin.

  Tuotanto Sorvi kopiokonetta

  Valmis sorvi voidaan varustaa lisäksi nokka, joka on käyttökelpoinen muodostamiseksi samantyyppistä lanka luominen ja samanlaisia ​​osia.

  Alle perusmenetelmää kopiokoneen manuaalinen mylly. Tuote lisätty vanerin paksuus 1,2 cm alue 20 * 50 cm. Seuraavaksi, poraa kiinnikkeiden ja pieniä baareja asennettu tuen asentamiseksi leikkuri. Leikkuri on sijoitettu kiinnittimet ja kiinnitä ruuveilla.

  Käytössä tokarnike riman - jatkossa kiinnitetään kuvioita sitä. bar koko - 70 * 30 mm. Elementti on kiinnitetty ruuveilla pystysuoriin tukiin, kun taas he itse seistä - pohjaan koneen.

  Jos et tarvitse käyttää kopiokonetta tarpeen, puu puretaan, ja laitteita käytetään yksinkertaista putkiston yksityiskohtia.

  Kääntämällä-kopiokonetta puun käsillään on joitakin haittoja:

  • työalue reitittimen olisi siirrettävä manuaalisesti - käsittelyssä liikkuvan osan voivat juuttua;
  • Laitteet soveltuvat kopiointiin yksinkertaisista elementeistä;
  • lisäämään monipuolisuutta suunnittelu on parempi korvata leikkuri sirkkeli.

  Voidaan valmistaa erityisesti kierteen jyrsijä puu käsillään

  Suunnittelu sorvaus ja jyrsintä laitteet sisältää seuraavat pääosat:

  1. Kehys. Luoda otettu laudoista, jotka on valmistettu arinarakenteessa. Headstock kiinteä motionlessly. Sijainti selän voi muuttua liikkeen asennuspaneelin kylkiluiden metallin kylkiluut kehyksen.
  2. Sähkömoottori ja rotaation lähetysjärjestelmä. Nopeuttamaan työtä moottorin akselin työnnetään hieman ajaa, ja akseli eturungon, päinvastainen - suuri. Konjugaatio kautta hihnan osia.
  3. manuaalinen tyyppi reititin. On asennettu rungon päälle alustan, joka liikkuu suhteessa työkappaleeseen pitkin.

  Sorvi puun omin käsin: video

  Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  © Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

  Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 30 = 31