Mini teline omin käsin

autotallin

Ylikulkusilta kädet: laite autotallissa

Jos olet omistaja auton ja autotalli, jossa on ainakin joskus mieluummin oman ilmeen alle autossa, seuraavat ehdot sinulle. Tyypillisesti kokemattomat kuljettajat haluavat järjestää kokeita vain työpajassa ja antaa heidän verensä, "asiantuntijat", mutta jopa hallussaan pieniä töitä öljyn korvaamista, kulutushyödykkeet, valvonta valtion kokoonpanot ja mekanismit auton voi pelastaa budjetin. Ylikulkusilta, tehty omin käsin tallissa - se on paras tapa ulos tästä tilanteesta.

Katsokaa tilastoja kyselyn aiheesta, on vaikea tehdä ylikulkusilta tallissa käsillään. 66% vastaajista sanoi, että se on varsin yksinkertainen; 14% uskoo, että yksinkertaiset, mutta muutamia ongelmia; 16% sanoi, että se ei ollut helppoa ja vaadittavat taidot tällä alalla; 4% on erittäin vaikea tehtävä.

Riippuen koosta autotallin ja automalli voit valita vaihtoehdon ylikulkusilta, joka vastaa tarpeitasi.

Pukki voidaan jakaa 2 tyyppiä:

 • täyden ajoneuvojen saapumista;
 • osittain ajoneuvon nostamiseksi.

Ensimmäinen tyyppi tarjoaa mukavampaa työympäristön huoltoa ajoneuvon kuin toinen.

Vaihtoehdot ylikulkusilta täyden ajoneuvon tarkastus

Voimme olettaa, että tätä mahdollisuutta ei koske flyovers.

Tällainen väite olisi arvossa mitattuna sana. Mutta toiminta reikä on sama kuin ylikulkusilta, - tarjota pääsy pohjaan auton.

Plus kuoppaan, että se ei vie arvokasta tilaa autotalli.

Jos pohjaveden taso alueella, jossa autotallin, korkea, harkitse havainto reikä sopimatonta.

Muuten joudut tekemään ylimääräistä viemärijärjestelmän (joka on erittäin hankala ja kallis), ja pohja autoon tehdään jatkuvasti korroosion takia kosteutta, joka kerätään kuoppaan.

Tämän seurauksena on tarpeen nukahtaa ja harkitsemaan muita vaihtoehtoja.

Tämä vaihtoehto sopii niille, joilla on autotalli sijaitsee maaseudulla tai mökillä. Tällainen rakenne on suorittaa tavanomaisilla muuraus tiiliä sementtilaastisekoituksissa - etäisyyden välinen leveys pyörien auton muodossa puolisuunnikkaan.

Haitat Tämäntyyppisen telineet ovat selvät: välttämätön maata sen rakentamista; ajan, tiili voi hajota; jos tarve vapauttaa maata, romuttamoja vaatii huomattavasti aikaa ja vaivaa.

Ylikulkusilta ratapölkkyjen

Se on sellainen teline useiden ratapölkkyjen kuten lasten suunnittelija.

On mahdollista luoda pohjan 2 läpi kaatamalla ratapölkkyjä toisistaan ​​muodossa dioja. Makasi radan kisaa.

Suunnitella ei erosimme korjauksen aikana autoon, on syytä kiinnittää hihnoja. Haitoista ylikulkusilta ilmeinen.

Ensinnäkin kaikilla ei ole siteitä varastossa. Toiseksi, ratapölkyt ovat hyvin raskaita, koota ja purkaa yksi tällainen rakenne ei ole alle voima. Kolmanneksi jälkeen tie korjaustöiden vaatii paljon tallennustilaa ratapölkyt.

Tietenkin, jos olet rakennuksen tämä rakenne puutarha-alueella, voit jättää ne auki. Ratapölkyt ovat yleensä kyllästetty kreosoottia, joka suojaa puuta homeelle.

Jos edellä vaihtoehdot ovat mahdollisia, kun läsnä on tontin, metalli teline voidaan pitää universaali - sitä voidaan käyttää kaupunkiympäristössä.

Sen tuotantoon tarvitaan seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • metallituotteet;
 • hitsaamalla;
 • varusteet;
 • Bulgarian leikkaamiseen levyt;
 • pultit ja mutterit;
 • maali metallia.

Kuinka tehdä ylikulkusilta: käytännön neuvoja

Voit tehdä ylikulkusilta kokoontaitettava. Tämä säästää tilaa, nopeasti kerännyt sitä tarvittaessa.

Suunnittelu on varsin yksinkertainen. On tarpeen koota neljä sauvan pohja korkeus noin 50 cm. Jotta voidaan varmistaa parempi stabiilisuus puolin koota muodostamaan poikkileikkaukseltaan puolisuunnikkaan muotoinen palkit ja yhdistää ne sama pituus.

Tätä sovitusta varten Area 63 (5 mm). Valmistukseen siltojen 40 voi käyttää kulman (4 mm paksu) ja ankkurin (sopii 12 mm).

Sillat ovat metalli tikkaat. Sinun täytyy tehdä 2 siltaa saapumisen ja 2 siltaa, joka on auton aikana korjauksia. viime minimipituus voi laskea itse mittaamalla keskustojen välinen etäisyys pyörien auton ja lisää pieni korvaus.

Sen jälkeen, kun yksittäiset elementit ovat valmiita, ne on pultattu yhteen. Jotta jäykkyyden lisäämiseksi koko rakenne voidaan yhdistää toisiinsa telineissä. Bolt liitännän ansiosta nopeasti koota tai purkaa koko rakenteen.

Laite pukki autotallin

Täysin pulaa paikkoja ulos tilanteesta löytyy tuotantoon mini-flyovers. Ne kuuluvat ylikulkusillat osittain ajoneuvon nostamiseksi. Tietenkin työtä tässä tapauksessa on vähemmän mukavaksi kuin edellisissä suoritusmuodoissa, mutta se on paljon helpompaa kuin auto tunkilla.

Useita muunnelmia mini-flyovers

Keskeisin versio Mini-luiskat voidaan puusta.

Tämä edellyttää lauta (voi kestää 50 mm), joka on leveämpi pyörät ja puinen rake neliömäinen poikkileikkaus (esimerkiksi 100x100 mm). Korkeus poikkileikkaus riippuu siitä, kuinka suuri voi ajoneuvon nostamiseksi. Mikäli edellä mainitut tekijät puutuotteet nostokorkeus on 150 mm.

Going rakentaminen seuraa.

 1. Takana levyn päälle on asennettu tangon, joka toimii rajoittamista pyörien kääntyä. Kiinnittää pohjaan 2 bar neliöleikkausta teline: yksi hieman keskellä toisen - reunalla aluksella. Muotoilu on valmis.
 2. Tällaiset laitteet tarvitsevat vähintään 2 (tai 4 jos haluat nostaa koko ajoneuvon maanpinnan yläpuolelle). Se toimii mini-teline on hyvin yksinkertainen. Kun korvata mitä rakennetta pyörän alle auton, se on tuettu kentällä 2 pistettä: etureunasta hallituksen ja baari, joka on kiinnitetty lähelle keskelle.
 3. Kun pyörät auton zaedut laudalla ja siirrä painopistettä lähemmäksi takareunaa hallituksen, etureunan nousu ja lasku takaisin. Koska kannattimet tehtiin baarissa samassa jaksossa, hallituksen ottaa vaakasuoraan asentoon.
 4. Tällöin pituus hallituksen tulisi olla sellainen, että se eliminoi osuma pohjassa koneen. On vielä korjata pyörän, joka pysyi maassa, pysähtyy-tyynyjä. Kuten näette, tämä teline on tehty omin käsin helposti. Se voidaan tehdä pieneksi-telineeseen metallia. Suunnittelu se muistuttaa metalli telineeseen, edellä, vain pienemmässä mittakaavassa. Se koostuu myös tukien, jotka on asennettu siltoja.
 5. Reunoille siltojen halutaan hitsata pysähtyy. Se suojaa auton liukumisen pois.
 6. Yksi silta on kulmassa maahan tarkistaa muut - vaakasuoraan (katsottuna, että oikea puoli, tulee olemaan puolisuunnikkaan muodon). Se voidaan ohjata seuraavat mitat: kannan pituus - 80 cm; saapuminen pituus - noin 45 cm, leveys siltojen -. noin 40 cm: n koko rakenne voidaan koota ulkopuolelle 25 mm (vähemmän ei ole suositeltavaa). Likimääräinen paino rakenne on 20-30 kg. Sen takana tarve hitsata matka pysähtyä pyörän.

Monimutkaisempi, mutta tehokas versio mini-telineitä voidaan tehdä perusteella kiikkua keinutuoli. Sen kokoonpano tarvitsevat hitsaamalla. Sinun täytyy tehdä rungon 2 muodossa tasakylkisen kolmion. Leveys runko valitaan riippuen leveydestä auton pyörät, ja sillan pituus - pituudesta riippuen auton.

on side toisiinsa varmistaakseen jäykkyyttä runkorakenteen. Vakautta rakenne on välttämätön osapuoli joka sijoitetaan maanpinnan yläpuolella, käytä stand-pari. On syytä pitää mielessä, että suurempi vakaus ajoneuvon painopisteen on sijaittava ylempänä tasakylkisen kolmion.

Työskentelyn aikana alustoilla on aina tietoinen noudattaminen turvatoimia. Auton pitää laittaa käsijarru, lukitse pyörät lohkot-pysähtyy.

Yhteenvetona. Katsoit eri vaihtoehtoja ja lähestymistapoja kuin mahdollista ylikulkusilta omin käsin. Riippuen nykyiset käytettävissä olevan tilan, materiaalit, rahoitus ja toiveita, voit valita oman autotallin mitään vaihtoehtoa.

Tämä voi olla perusteellinen ja suunnittelu, ja kokoontaitettava suoritusmuodossa metalli pukki. Saatat olla tarpeeksi, jotta puinen mini-teline. Joka tapauksessa valinta on vain sinulle.

Kokoontaitettava teline omin käsin

Suurta apua autonhuoltoalalla isäntäänsä tulee ylikulkusilta, kätensä järjestetty tallissa tai sen vieressä. Mutta tämä malli on hankalaa ja vie paljon tilaa, ja vierailevat asemat pieniä korjauksia ei ole aina kustannustehokasta. Ilman suuria alueita ylläpidosta henkilökohtaisen auton teline ista korjaukset voidaan tehdä ja toisessa suoritusmuodossa.

Miten tehdä mini-teline osittainen törmäyksiä?

Tehtäväksi Tällaisen laitteen - helpottaa suspensioon ja auton pohjasta. Näin ollen pieni korkeus maanpinnasta on nostaa vain etu- tai taka- pyöräpari. Alla toinen aikaan tarkastus ja korjaus on välttämätöntä sulkea pysähdykset tahattomien alas vetämällä kaltevalla pinnalla.

Yksinkertaisin versio miten ylikulkusilta - tikkaat. Niiden valmistamiseksi sopivia puuta tai metallia riittävän paksu kestämään koneen painon. tarvitaan:

 • levyn paksuus on vähintään 5 cm tai metalli ulkopuolelle 4x4 4-5 mm;
 • palkki (paksuus riippuu siitä, kuinka suuri on kätevä nostaa auto);
 • Bulgarian ja hitsauskone metallin;
 • saha, nauloja puun;
 • Rulettia.

Valmistus täytyy laskea levyn pituuden tai metalli sillan törmäyksen pyörien siten, että vaaka-asennossa tämän pohjaosan ei ole vaurioitunut puinen tikkaat mashiny.Izgotovlenie sahaus on alennettu 4 bar segmenttien emäksen ja silta levyt. Leveys sillan pitäisi olla riittävä törmäys vapaa pyörät (ei vähemmän kuin 30-35 cm). Ulottuu puutavara naulataan laudat asennossa kuvassa: keskellä tikkaat, ja reunalla se.

Valmistuksessa metallin siltojen leikata kulman, jonka pituus on yhtä suuri kuin laskettu pituus sillan (4 kpl.). Nämä osat on liitetty pareittain Lyhyitä saman kulman tai tangon ja 15-17 mm: n halkaisija. Tuloksena "tikapuut" on kestettävä henkilöautojen painoa. Alasivulle pohjan siltojen hitsattu ulkopuolelle U-muotoisen rakenteen. Emäs korkeus on säädetty yksilöllisesti. jalusta on järjestetty niin, että puurakenne. Kamerassa on tikkaat ensimmäiselle tukiasemalle painon alla koneen tukee autoteollisuuden telineeseen on vaaka-asennossa, ja sen takapää samalla perustuu toiseen telineeseen pohja.

On toinenkin versio mini-flyovers. Tämä pieni kotitekoinen 2 hitsattujen kulmassa 4x4 ja paksuus 5 mm, kuten kiinteä silta, jossa on ramppi nosto pyöräpari. Pituus, korkeus ja leveys kumpikin osa voidaan laskea erikseen riippuen auton mallista. Valmistettaessa vaaditaan kokki 4 suorakulmaisen kehyksen ulkopuolelle, niitä yhdistävä pareittain alareunassa rajat jäseniä. Yläosassa hitsin tanko-osien tai nurkkaan sillan leveys.

Suunnitelmat Making kotitekoinen mini ylikulkusilta

Rampit saumattu "tikkaat" kanssa pilarin etuosassa vaaka sillan. Suhteellisen kevyt metallirakenne voidaan tallentaa autotallissa, tarttuen ole niin paljon tilaa. Tarvittaessa se voidaan nopeasti asentaa mihin tahansa sopivaan päällä tarkastusta koneita.

Tämä kannettava muotoilu tarkoittaa sitä, että auto on vaaka-asennossa tietyllä korkeudella maanpinnan yläpuolella. Tämä lisää mukavuutta huolto- ja korjaustöiden omistajalle koneen.

Etäisyys pinnasta pohjaan voi siten olla jopa 1 m ja enemmän. Esimerkkinä siitä, miten tehdä telineeseen, voidaan käyttää yhdessä piirustusten kuvion. 3, tai kehittää omaa. tarvitaan:

 • Ala 5x5 cm terästä 10 mm;
 • lujitustangosta halkaisija oli 17 mm;
 • Bulgaria;
 • hitsauslaitteen, elektrodeja;
 • Rulettia.

Leikata kulman tukirakenteiden mitat on esitetty kaaviossa. Segmenttien ulkopuolelle kunkin jalan on oltava 10 cm pidempi kuin ne, jotka kuuluvat koneen pohjalle, kun kokoontaitettava mini ylikulkusilta asennetaan toiminta-asentoon. Tämä antaa painopiste siltojen ja auton pyörät, estetään mahdollisuus kerätä ne syrjään. 2 hallintalaitteet on varustettu ja poikittainen pilarijatkeet pyörien etäällä tulokohdan uudistettaessa.

Keitetään jokainen tuki 2 puolisuunnikkaan rakenne: kanssa peruuttaa yli sen yläreunan ja päiden kiinnike ilman niitä. Liitä puolisuunnikkaan ristielimet on noin 60 cm pitkä, privarivaya niiden mallit kulmat. Kerääminen 4 tuki, jotta rajat painottaen jotka asennetaan reunassa päissä pukki.

Pituus sillan ja sisäänkäynti kallistettu osat määritetään yksilölliset tarpeet, riippuen auton koko. Niiden leveys olisi oltava riittävä kätevän kulkua koneen pitkin kaltevia ja vaakasuorille pinnoille. Kokki siltojen tarvitaan muodossa "tikkaat", joka yhdistää kulmaosat poikittaiselimien tarvittavat tangon pituutta.

Luotettavuuden varmistamiseksi, että kokoonpano, on tarpeen muodostaa reikiä kiinnittämiseksi pultit ja mutterit risteyksessä siltojen yläosaan tuen ja kiinnityspisteet ramppeja myös niitä. Tuoda pukki on käyttökunnossa riittää osoittamaan tukea 4, antaa horisontaalinen sillat ja asentaa taipuvainen tikkaat ajoneuvon nostamiseksi. Päätyttyä tarkastuksen ja korjaus kotitekoinen mini-teline yhtä helposti purettavissa osiin helposti ja se voidaan varastoida viemättä paljon tilaa autotallissa tai sen vieressä.

Pienellä taitoa työskennellä hitsauskone ja metalliritilää kädet se voidaan tehdä noin viikon. Kätevä ja tilaa säästävä muotoilu palvelee yli kymmenen vuoden ajan. Suunnilleen samat parametrit autojen eri malleja ja on hyödyllistä vaihdettaessa auton omistaja, ja auttaa ystävää tarvittaessa.

Ylikulkusilta autotallissa käsillään

Haluamme pystyä ymmärtämään kaiken ja korjata, ei houkuttele ja maksa se tarkoittaa, että tällä hetkellä saa ei ole niin yksinkertainen. Joku pureutuu eri laitteeseen järjestelyjä pelkästään vuoksi harrastus. Ja niille ja muille on merkitystä tietoa siitä, miten rakentaa ylikulkusilta tallissa käsillään.

Kun et voi tehdä tähystysaukko

Suosituin ja laajalti käytetty tarkastus kuoppia. Ne ovat merkityksellisiä autotallien matalat katot, joissa ei ole mahdollisuutta nostaa auton. Paikoitellen pohjavesi on tarpeeksi lähellä pintaa, ja on tarpeen tehdä perusteellinen vedeneristyksen ajoneuvon tarkastus ei tule päätöksenteon kylmä kylpy. Jos tämä on totta sinulle, tai vain halua sotkea, että uhrata energiaa kaivauksia, niin ylikulkusilta on ihanteellinen ratkaisu.

On olemassa kahta päätyyppiä alustoille:

Paikallaan telineet, monet meistä ovat nähneet - ne voivat olla tienvarsilla joidenkin tieosuuksia, kuljettaja kokee teknisiä ongelmia voi laittaa järjestykseen tai tilapäisesti poistaa ongelman auton. Jotta tällainen rakenne kotona on helppoa. Tärkein vaatimus on käytettävissä riittävästi tilaa. Jos sinulla on autotalli suunniteltu kaksi ajoneuvoa, paikalla yksi heistä, voit rakentaa alusta. Materiaaleja voidaan käyttää tiilet, laatat, puiset palkit, ja metalli kanava putki. Kaikkein vahva ja kestävä rakenne on metallia.

Kiinnittää huomiota! Asianmukaista valmistus ylikulkusilta ja laskelmat voit noutaa auton lähes metrin korkeudella maanpinnasta.

Tarvitset putki, jonka kokonaispituus on enintään 2 m. Noin 1 m tarvitse hukuttaa ne maahan ja tukevasti betoniin. Nämä sarakkeet tulee 4-6, se kaikki riippuu koneen koosta. Top neljä kulmaa kiinteän kokoinen 7,5 7,5 cm, niiden välinen tila täytetään tangot vahvistaminen, jotka on hitsattu kohtisuoraan. Samoin vinoasentoiset tarkistaa. Muista rakennerajoituksista on oltava, joka ei salli autoja perua tai ajaa eteenpäin. Pituus on säädetty erityistarpeisiin.

Mutta eivät kaikki meistä on kaksi autoa ja suuri autotalli, jossa voi pelata jalkapalloa tai pitää juhlat, joten on syytä kiinnittää huomiota mini-flyovers, joka voidaan purkaa tai liikkua vapaasti alueella, ja varastoidaan autotallissa tai suojaan. Jotta ne tarvitsevat taju. Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoja:

 • suorakulmainen puolisuunnikas;
 • "Rocking";
 • palautuva;
 • perustuu ratapölkyt.
 • Yksipuolinen pyramidi. Tuotantoa varten tällainen foorumi, tarvitset vähintään vaivaa, aikaa ja rahaa. On välttämätöntä olla käsillä noin 17 m pitkä lankut 5 cm, leveys 30 cm, voi olla vähemmän, jos ac ajo kapea mittari, mutta se on parempi olla riskiä. Seuraavaksi leikataan kaksi lautaa samanpituisia mitat: 45 cm, 70 cm, 95 cm, 120 cm, 145 cm, 170 cm ja 195 cm Kun kaikki osat ovat valmiina, voimme siirtyä kokoonpano - liitä niitä keskenään. niin, että toisessa päässä he loivat tasossa, ja toinen tarkasteltiin muoto tikkaat. Voit käyttää nauloja tai ruuveja - joka osoittautui kätevä tai sinulle parhaiten sopii. Rakentaa prosessi olisi vastaanottanut kaksi pyramidit, leikkaa yhdeltä puolelta. Mutta tällainen teline ei ole vielä sovitettu hänen pysäytti auton. Kahden korttelin voi yhtäkkiä hajottaa ja vahingoittaa pohjaan tai ajoneuvo voi kaatua. Tämän välttämiseksi meillä toimi seuraavasti. Sisäsivuille kahden asentaa kaksi metallista kulmat reikiä. Seuraavaksi valitse kaksi kiskoa, metallista tai puusta. Teemme reiät reunoilla ja kiinnitä ne kulmissa. Kun tällainen toimenpide ei jätä sivuun. Kun auto tulee olemaan jo päällä, huolellisesti Kierrä rajat valjaat ja suorittaa tarvittavat korjaukset.

Samanlainen leikata alas pyramidin tai puolisuunnikkaan voidaan valmistaa metallista kanavan, se saa vieläkin luotettavampi ja kestävämpi. Sen sijaan, että nosto "tikkaat" täytyy vain tehdä vino tarkistaa.

Kiinnittää huomiota! Tämän laitteen avulla autoa voidaan nostaa 30 cm, jos haluat korkealta - lisätä muutamia baareja pitempi. Älä unohda asettaa rajoittimet edessä, jotta ajoneuvo rullattu pois eteenpäin ja lukitse takapyörät.

"Rocking" on myös hyvin yksinkertainen rakenne, joka voi tehdä mitä tahansa auton omistaja. Kaksi täsmäsi levyt paksuus edellisessä esimerkissä, pituus voi olla 1 m Ota neljä kiilaa 10 x 10 x 30 cm ja järjestää ne seuraavasti: yksi niistä on yhdestä reunasta, toisen - käytännössä keskellä offset ensimmäiseen .. Kiinnitetty ja älä unohda keskittyä. Nyt auto valuu pyörät, hallituksen heitetään pois siirtymisen painopisteen, jossa edistystä he keskittyvät kaksi baaria. Kaikki! Kone nostetaan! On mahdollista suorittaa korjauksia. Mitat voivat vaihdella, keskittyen puhdistumaan erityisesti ajoneuvon ja pituus akseliväli.

On toinenkin versio ylikulkusilta, se on hieman vaikeampi toteuttaa, mutta se on paljon luotettavampi. Malleja voi olla erilainen. Tässä on yksi niistä. Take-ala on 30 x 30, voi olla enemmän pituutta säätää, keskittyen autossa. Näillä sektoreilla tarvitaan 8 kpl. Kytkeä ne rinnan avulla varusteet, baareja. Tämän seurauksena pohja pitäisi olla 4 samankokoisia. Alaosassa voidaan tehdä pidempi ja leveämpi ja vakautta. Sitten teemme kaksi pysäkkiä. Yksi niistä on muodossa baari, kuten edellisessä esimerkissä, se hitsaa reunaan. Toinen joukko hieman sivussa keskustasta. Mutta sen pitäisi tuottaa hieman eri tavalla - muodossa tasakylkisen kolmion. Irrotettavasti kytkeä sen pohjasta. Jos et koske telineeseen ne taitetaan kulmassa. Kun auto liikkuu niitä, pyörän siirtää keskus, kohdistamalla vaaka- ja lepää bar. Nyt helkutti voidaan kiinnittää alustoja sellaisessa asennossa.

Käyttämällä alusta - mielenkiintoinen lähestymistapa. Sen tuotanto on oltava saada meidän suosikki alueella, tai käytä neliöprofiilista. Edelleen, käyttämällä hitsauslaitteen 2 valmistettu tasakylkinen kolmio niin, että pohja on 1,5 kertaa niin pitkä kuin akseliväli, ja kärkikulma on tylppä. Niissä alusta ovat nyt valmiita. Auto vaatii suunnittelua ja päittäin vasten tulpan loppuu.

Kiinnittää huomiota! Asenna tuet takapyörien autoon, jossa se tulee olemaan ylikulkusillan, ei rullattu.

Ylikulkusilta perusteella ratapölkkyjen tehdä hyvin yksinkertainen. Pinota kaksi siteitä, yksi jatkoa muille. On osa syvennyksen pinottu kiinteä levyt, minkä jälkeen pieni luisti on saatu. Kaikki - alusta on valmis, voit pysähtyä ja korjata. Haittana on, että ratapölkyt on tallennettava jonnekin, vaikka se on epätodennäköistä joku päättää ne johtavat sinut. Tällaista alusta on vapaaehtoista käyttää ratapölkyt, sovi kaikille, jotka voivat turvallisesti levätä aluksella.

Kiinnittää huomiota! Kokoavat hätävara teline, älä unohda suojata auton, säädä - ne eivät salli ajoneuvon putoamisen pukki.

Kuten näette, siellä on paljon vaikeuksia koneen nostaminen sen ylläpidosta. Nyt osaat tehdä ylikulkusilta materiaalien käsillä, mikä on lähes jokaisessa autotallissa. Kertoo ystävillesi ja jakaa asiantuntemusta.

Video näyttää kotitekoinen telineeseen tuoli hänen työstään huoltoon ja korjaukseen Ajoneuvon:

Katso video kotitekoinen metallin pukki autossa:

Copyright © 2014-2015. Osittainen tai täydellinen kopiointi materiaalien on sallittu vain suora aktiivinen linkki.

Tiedot julkaistaan ​​verkkosivuilla on perehdyttämisen luonnetta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

22 + = 29