Mitat 2 x parisänky

Patjakoko: yksi, kuningatar, kaksinkertainen

Valittaessa huonekalut makuuhuonetta patjakoko määrää paitsi ulkonäkö, joka tekee sisätilojen lisäksi myös terveydentilaa jotka nukkuvat niitä. Asianmukaisesti koon valitseminen - avain hyvät yöunet, ja syvän unen.

Ns vakiokoko vuoteet on laskettu keskimääräisen kasvun ja inhimillisen täyteläisyyttä. Nukkua se oli rauhallinen, on välttämätöntä, että sänky oli suurempi kuin kasvu vähintään 20 cm leveä -. Käsite yksilön mutta keskimäärin, uskotaan, että polvet asemassa, "sivussa" ei pitäisi roikkua, kun taas takaisin ylös reuna on vähintään 15 cm: n keskimääräinen kasvu on toteutettu yhtä 170 cm, ja sitä pidetään vakiopituus 190 cm normaalilevyinen vaihtelee ihmisten määrä nukkumassa sitä, heidän tarpeensa sekä maa-valmistaja .. Euroopan ja Amerikan tasoa huomattavasti Otley ayutsya.

Size vuode makuuhuoneessa: valintasääntöjen

Mukaan lavan leveys on jaettu neljään ryhmään. Lisäksi, jotka tuottavat ja ei-standardi malleja lisääntynyt leveys ja monissa eri muodoissa - puoli-pyöreä, pyöreä, neliö, soikea.

 • Single (single / 1-vuode). Leveys on yleensä alueella 80-100 cm.
 • Semi (pidemmät single / 1,5-sänky). Leveys 120-160 cm.
 • Double (täysi / 2-sänky). Leveys 160-200 cm.
 • King size (king size), kansanomaisesti kutsutaan kolmen makuuhuoneen. Leveys 200 cm.

Voit selvittää koko on oikea sinulle, mieti kuinka paljon nukut hiljaa, kuten onko "levittää" unessa. Pieni leveys ei nukkua rauhassa, jos sängyssä kaksi. Liikaa yhdelle - liian huono, lisäksi on epämiellyttävä se, tällainen valinta merkitsee korkeampia kustannuksia lakanat ja kasvaneet työvoimakustannukset pesuun ja silitys.

Vihje: Makaa selällään, liittyä kädet rintaansa sormenpäillään. Tässä asennossa, mistä kyynärpäät reunaan sängyn pitäisi olla enemmän kuin 10 cm Mittaa tulos -. Se on pienin mahdollinen leveys sinulle.

Korkeus sänky - toinen erittäin tärkeä ulottuvuus, joka määrittää mukavuutta ja mukavuutta.

 • Välillä 20-30 cm - alhainen;
 • Välillä 40-60 cm - keskimääräinen korkeus;
 • Välillä 70-90 cm - korkea.

Patjakoko Tämän parametrin ei ole säännelty ja riippuvat merkittävästi tyyli, jolla ne on tehty. Esimerkiksi huoneen maurien tyyliin sopii matalan sänky ja makuuhuone Englanti tyyli sänky on parempi laittaa korkealla paikalla.

Kuitenkin, käytettävyys ei määräydy sisustustyyleihin, ja fysiologiset ominaisuudet henkilö. Tarvitsemme Eripituiset matalan pitkille ihmisille, tai istua alas ja nousta vuoteesta olla epämukavaa. Vanhempi mies - vaikeampi häntä istumaan, joten vanhusten lähestyy korkea (mutta ei liian korkea!) Hengen, nuori voi valita tyylikäs matala malli.

Keskimääräinen korkeus pidetään vakio- ja käyttäjäystävällinen kaikille, mutta jos sinulla on hyvin suuri (tai päinvastoin, pieni) kasvua tai joilla on yhteisiä ongelmia, yritä leikata korkeus sängyn "itsestään" - istunnossa, sinun pitäisi rakentaa jalat lattialla, ilman jalkoja taivutettu polvet.

Vihje: korkeus sängyn muodostuu pohjan korkeuden ja paksuuden patjan, joten samalla ostamalla sänky ja patja pitäisi ostaa hänelle.

Vakiokoko vuode makuuhuoneessa yksi

Uskotaan, että sopivin vaihtoehto ihmisille nukkumaan yksin - sänky. Sen pituus ei eroa kuin kaksinkertainen kollegansa, ja leveys on paljon pienempi. Mies, jonka pituus ja paino eivät merkittävästi poikkea keskiarvoista, tuntuu sängyssä melko mukava, ja sen pieni koko säästää tilaa muiden kalusteiden, mikä on erityisen arvokasta pientä makuuhuonetta. Vakiokoko sänky - 100 cm leveys, 190 cm pituus.

Jos annat koko huoneen, asettamalla suurempi makuu- "rekka" voi olla tarkoituksenmukaista jos usein tossing ja kääntämällä unissaan tai aivan kuten silloin on paljon tilaa.

Leveys "polutorok" maamme vaihtelee 120-160 cm, 120 - kokoon kolme neljäsosaa vuode "yhdelle", mutta 160 cm pidempi vapaasti sijoittaa aviopari. Euroopassa, standardi eroaa Venäjällä, jossa "polutorka" katsotaan sängyn leveys 140-160 cm, kun sitä kutsutaan Double, joka on "kaksinkertainen" - kahdelle. Vakiokoosta sänkyä tarvitse tilata niille ihmisille, joiden kasvu on huomattavasti korkeampi kuin keskimäärin. Ihmiset tavallinen korkeus, mutta tanakka rakentaa, tai on ylimääräistä painoa riittää valita suuremman sängyn.

Mitat parivuode: kahden hengen huone

Mitat erillistä vuodetta mahdollistaa kaksi ihmistä nukkumaan mukavasti tarpeeksi. Ilmeinen etu - säästää tilaa makuuhuoneessa mahtuu ylimääräinen kaapissa tai pienen kotitoimiston tai nurkkaan rentoutua ja lukea. Suurin koko "kuorma-auto" on sama kuin minimikoko parivuode, joka rajaa niiden välillä on melko ehdollinen.

Vakiokoko parivuode alkaa 160 cm leveä, ja ei ole erityisesti rajoitettu. Saatavia tuotteita löytyy 2,5 m. Leveä. On syytä pitää mielessä, että leveys pidetään leveys patja säädetyn perustuksen päälle, eivätkä kaikki osat kovin sängyssä.

"Perhe" sänky suurin leveys alueella, ja sen seurauksena, suurin mahdollinen eri kokoja. Heidän muutos tapahtuu kerralla 5 cm Siten valitsemalla sopiva koko 2 makuuhuoneen sängyn ei ole vaikeaa -. Voit aina löytää vaihtoehto, joka sopii sekä suunnittelu ja vievät tilaa ja mukavuus yöunet.

Keskimääräinen korkeus vuode on varustettu yksinkertaisella patja korkeus - hieman vähemmän kuin puoli metriä. Jos käytät ortopedinen patja jouset, kokonaiskorkeus on 60 - 75 cm, kun käytät vaahtomuovipatjojen - 5 cm alle.

Vuoteet suuri: vaihtoehdot

Mitoitettaessa 1 vuodepaikkaa riippuu määritelmästä leveys yhden ihmisen tuntemuksia, aviollinen makuuhuoneen valintaan vaikuttavat kahden, sekä niiden vuorovaikutusta. Joskus sänky on tarpeeksi suuri kaikille standardit ja ihmiset eivät voi nukkua. Tällöin voit valita suuremman koon sänkyyn. Joskus näet virheellinen näkemys, että Euro-size vuoteet paljon enemmän kuin tavallinen kaksinkertainen. Kuitenkin, ainoa ero määritelmissä standardin itse.

Tarvitsen todella iso sänky? Huomaa kuvio epätavallisia muotoja, kuten soikea tai pyöreä. Pienimmät pyöreä sänky halkaisija on 220 cm, ja on enemmän - kaikki riippuu siitä, haluavatko ja taloudelliset valmiudet. Makuuhuoneeseen harmonisesti sijoitettu pyöreä sänky, sen mitat on korreloida koko huoneen ja viimeistely - tyyliin sopivia sisätilojen. Se näyttää naurettavalta vuode kierroksella etno-sisustus, tai moderni parvi. Ei ole tarkoituksenmukaista ja skandinaaviseen tyyliin. Mutta art deco tai itään varsin sopiva.

Vihje: suuremmat vuoteet vaadi suurta makuuhuonetta - tai jopa kaikkein tyylikäs malli näyttää nuhjuinen. Poimi sänky mukaisesti paitsi tyyli sisustus, mutta myös alueen huoneen.

Valokuva esitetään kaavio Sänky, sekä sisäiset (sänky), ja ulkoinen, tämän mallin kanssa. Ulkomitat voivat muuttua, eikä leveys patja, ne eivät ole standardoitu, mallista riippuen.

Eurooppalainen standardi size vuodetta

Löysitko virheen? Valitse elokuva ja lähetä se painamalla Ctrl + Enter.

Vakiokoko parivuode

Valitsemalla tilannetta makuuhuoneessa, jokainen yrittää löytää tasapaino kauneutta, ergonomia ja sijoittaminen huonekaluja. No, jos huone on melko suuri - se mahdu ilman ongelmia, ja jos melko pieni, kuten "Hruštšov" ja "brezhnevki"? Perheet pienten lasten laskee vielä vaikeampaa valinta: Huonekalujen lisäksi aikuisten perheenjäsenten täytyy majoittaa ja lasten huonekaluja: sänky, lipasto, pöytä ja jakkara ja lukuisia leluja.

Miten oikein valita parivuode, jonka koko sopisi hyvä levätä, eikä liian suuri? Tästä ja ei vain opit lukemalla tämän artikkelin.

Perusperiaatteet valita parivuode

Kun sängyn valinnasta tulisi kiinnittää huomiota seuraavat kriteerit:

 • kasvua nukkuminen;
 • iho;
 • tottumukset käyttäytymistä unessa;
 • koot käyttää nukkumiseen tyyny.

Miten valita leveyden parivuode?

Kun sängyn valinnasta ensinnäkin huolehtia riittävän leveä sänky. Joiden pituus ratkaista ongelman helpottamiseksi. Mutta jos olet lähellä sänkyyn, on mahdotonta hengittää vapaasti ja valhe voidaan halasi, että putoaisi hänelle ja uni on pinnallinen, ja yöunet ei tuo haluttua tuoreutta ja eloisuus. Ymmärtää haittaa tämän unelman, muistaa kuumina kesäiltoina kun haluat ottaa pois kaikki tarpeettomat, ja ylimääräinen lämmönlähde, jopa kuuman käsissä rakkaansa, ärsyttävää.

Sinun täytyy päättää, kuinka laaja on parivuode

Mitat "standart9raquo; ehdotti, leveys vuode 160 cm. Se on tällä hetkellä suosituin ja usein muodossa vuode. Kummankin puolison sijaitsee sellaisessa sängyssä, se ei todellakaan ole rajoittava muita liikkeitä ja valmistautua nukkumaan. Voit turvallisesti makuulle, lukea ennen nukkumaanmenoa, suorittaa enemmän fyysistä, hengitys harjoituksia tai enemmän kehon suuntautunut käytäntöjä - paikkoja riittää. Käyttämällä patjan riippumattomien jouset, olet taattu olla häiritsemättä sen makea unelma jälkipuoliskolla.

Kun kyseessä on hiuksenhieno, hauras, asteeniset ruumiinrakenne puolisot ovat tottuneet nukkumaan selällään suora, venytetty ruodussa, se riittää paljon vähemmän tilaa, joten vakiokoko parivuode leveys 140 cm, josta itse asiassa alkaa kokoluokassa leveydet tällaisen parit optimaalinen.

Jos mitat ovat kaukana kapea, sinun pitäisi ajatella laajempaa sänkyyn. Koko parivuode samalla on lähempänä 180 tai 200 cm. Tapana levinnyt jalat ja kädet unelma, kuin lapsi, toteutetaan turvallisesti läsnä ollessa leveä sänky. Sänky leveys soveltuu paitsi suuria ihmisiä, vaan myös nuoret lapsiperheille. He rakastavat kiivetä lähemmäksi vanhempiaan, joka ei ollut pelottava ja yksinäinen hänen pinnasänkyyn. Jotkut lapset lämmitetään niin joku ikänsä tai olosuhteista todella tarvitsevat äitini, hyvin, useimmat lapset haluavat puhua vanhempien kanssa ja kuunnella iltasatu. Suuri parivuode mahdollistaa ymmärtää kaikki mahdolliset toiveet lasten ja heidän vanhempiensa.

Muuten, aikuiset ilman lapsia voi olla hauskaa on leveä sänky. On ihmisiä maailmassa, jotka eri syistä tuntuu epämukavalta, epämiellyttävä avoimessa tilassa. Alitajuisesti, niillä on taipumus takertua seinään tai puoliso, ei tunne pieniä ja puolustuskyvyttömiä mies. Tässä tapauksessa auttaa voittamaan epämukavuutta katos tai muutaman tyynyjä, levittäytyvät pitkin kehä sängyn tai reunalla pääty.

On vielä yksi tekijä, joka määrittää koko parivuode. Koska se saattaa tuntua oudolta ihmisiä iän lasku kasvuun, mutta alitajuisesti lisää tilaa, jossa on hänen. Me heti, että tämä ei ole totta kaiken, mutta tämä seikka on kyse. Puhumme kätensä päänsä taakse, leveä eleitä, paitsi siinä vaiheessa aktiivisen valveen vaan myös unen. Tämä seikka on myös otettava huomioon. Tärkeää on mukava parivuode. Mitat "standart9raquo; ei välttämättä ole tarkoituksenmukaista, koska varren jumittui pois reuna tulee tunnoton ja aiheuttaa epämukavuutta.

Kiinnitä huomiota seuraaviin tosiasia: ero koko sänky on askel viisi senttimetriä. Tämä seikka on tärkeää ottaa huomioon valittaessa sänky huoneessa, varsinkin jos alue ei ole riittävän suuri, ja tilanne on edelleen rajoittaa jäljellä olevan tilan.

 • Keskisuuri ja alhainen kasvu vakio kokoon sopivaksi parivuode, jonka pituus on 2,0 metriä. Paitsi se, valmistajat tarjoavat pituus 1,9 metriä ja 1,95 metriä.
 • Kasvun edellä mainittua alustaa sängyn pituus lasketaan kaavalla: lisätä kasvu 30 cm. Se kannattaa harkita, jos haluat nukkua, venytetty täyspitkä.
 • Siinä tapauksessa, jos käytät suurta tyyny, älä epäröi tätä kaavaa, voit lisätä vielä 10 senttiä.

Mitä jos tuloksena pituus on yli 2,0 metriä?

On neljä vaihtoehtoa ongelman ratkaisemiseksi:

 • Käytä tyynyn pienempiä kokoja, kuten euron - se on vähemmän kuin puolet tavallisesta iso neliö meille;
 • ostaa sängyn ilman takaisin jalka lopussa;
 • ostaa bambu sänky, joka pituus on 2,2 metriä;
 • keskustelee tehtaan valmistaja malli pidät kysymystä valmistuksen sängyn yksilöllisten kokoja. (Tietenkin tämä vaihtoehto on kalliimpi, mutta lomanvietto sitä ei varjostivat mitään haittaa.)

Huomaa piirustus, jossa on kaksinkertainen vuodetta. Hänen esimerkissä tutkimme perus koodinimien, joita kutsutaan ulkomaisia ​​malleja vuodepaikkaa erikokoisia.

Euroopassa, koko parivuode, kuten määritelty senttimetriä ja alkaa 137 x 191 cm. Tämä on klassinen vuodetta. Seuraava seurasi resoluutio - Suuri koko - on pituus (198 cm) ja leveys (152 cm). Seuraaja King Size joiden koko on 183 x 198 cm suurin koko sängyssä Super King Size -. Saavuttaa leveys 184 cm artikkelissa selkeästi esitetty Englanti järjestelmässä parivuode mittaa mitat (kuvassa yllä) ..

Jos haluat ostaa pidempimallista, kiinnittää huomiota Länsi kuningas ja Kalifornian kuningas. Niiden pituus on 213,36 cm.

Tämä kuva näytetään selkeästi Brittiläiselle parisänkyä toimenpiteitä, mitat. Kuva alla.

Onko eroja vuodepaikkaa valmistajien eri maissa?

Eurooppalaiset valmistajat mitataan senttimetreissä sängyssä ja Yhdysvaltojen tuumaa ja jalat. Yksi tuuma 2,54 cm. Yksi jalka 12 tuumaa ja 30,48 cm.

Ostaessaan sänky Venäjän, Euroopan tai Amerikan valmistajat tietävät, että patjan joudut myös ostaa sen täytyy olla samalta valmistajalta kuin sängyssä. Älä ota patjanvalmistaja toisessa maassa, koska se vain ei tule sänkyyn. Tämä johtuu uudelleen eron yksiköissä. Mitat kaksinkertaistaa "evro9raquo bed; eivät vastaa amerikkalaiset ja brittiläiset. Välillä patjan ja sängyn on aukko on muutamasta millimetristä muutamaan senttimetriin parhaimmillaan, ja pahimmillaan - vain patja ei mahdu käytettävissä olevaan tilaan laitteen sängyssä.

Kuten aiemmin mainittiin, ihmiset korkea ja erittäin korkea kasvu ovat todennäköisesti ongelmana sängyn valinnasta vastaa niiden pituus, vakiokoko parivuode ei sovi tällaisia ​​jättiläisiä sängyn. Heillä on valittava toinen vaihtoehto.

Tällöin kannattaa kiinnittää huomiota mahdollisuuteen tehdä koko asiakkaan huonekalut. Ei tietenkään kaikki valmistajat voivat mennä sitä, mutta useimmat niistä, kalusteissa yksittäisiä tilauksia mahdollista. Muuten, kiinnitä huomiota pieniin yrityksiin sijaitsevat kaupungin tai lähellä sitä. Usein pyrkiessään ostaja ne menevät näin askel, ja tyytyväinen asiakas, maksu tavaroista kohtuulliseen hintaan, mainostaa niitä ystävilleen. On käynyt ilmi, molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä.

Joukossa puulajia, jotka ovat tottuneet tekemään huonekaluja, kiinnittää huomiota bambu. Bambu sängyssä - se on yleensä parivuode suuri. Sen mitat voi ylittää 2,0 m. Pituus voi olla jopa 2,2 m. Pitkät ihmiset koko parivuode voi lähestyä ilman tarpeetonta monimutkaisuutta ja kustannuksia, jotka liittyvät yksilön rekisteröimisestä järjestyksessä.

Määritetty kaikkia vivahteita valitsemalla parivuode, mittaamalla etäisyyden varattu hänelle, voit turvallisesti mennä kauppaan ostaa. Olkoon se sinun menestyvän, ja sänky kestää monta, monta vuotta.

Sängyssä koko: Twin, seskvikarbonaatit, kaksinkertainen

 • Kun se tulee nukkumaan, se ei riitä, poimia laadukkaita puinen sänky, laittaa elastinen patja, asetella kauneus miellyttävän tuntuista lakanat. On tärkeää, että lomalaiset mukavasti nukkua pinnalla jottei roikkuu jaloissa tai pelota valtava tila. Tänään puhumme mitä mitat sängyt ja miten valita joukossa erinomainen vaihtoehto.

  Valitessaan sängyn pohjalta kokonsa, on otettava huomioon useita seikkoja. Mietitäänpä kunkin niistä järjestyksessä.

  Siitä, että huonekalut pitäisi mahtua huoneeseen, ei mitään monimutkaista. Ensin täytyy tehdä tilaa tulevaisuuden vuode makuuhuoneessa ja arvio - onko tällainen hyvällä paikalla. Tämä pätee erityisesti pieniin tiloihin, jotka on tehokkaasti käyttää kaikkia neliömetri. Jolla on tietyt valinta, tehdä mittauksia varatulla alueella - nämä tiedot ovat kaupassa.

  Ja vielä tärkeämpää kuin mukavuutta ei huoneessa ja sängyssä, joten seuraava määritettävä arvo - omistajien ulottuvuuksia. Ei oteta huomioon ihmisen kasvun ja volyymien he lisäsivät vara 20-30 cm. Nämä ovat vähimmäisparametrit, koska et voi murehtia ikäviä "yllätyksiä", kuten roikkuu reunat käsissä.

  Määrittää sopivan koon, siirry suoraan kauppaan - se on tehokkaampi kuin mikään laskelmia. Sinun täytyy makaamaan sängyssä ja laskemaan aseensa, jotta vinkkejä ja sormien koskettaa, ja kyynärpäät sijoitettiin. Jos he roikkua, aseta sängyllä ei riitä käännyttäessä.

  Jopa täydellinen vuode ei sovi ihmisille, jotka olivat aktiivisia unen aikana. Esimerkiksi jotkut usein vaihtaa asentoa, toinen valhe, ojennettuun raajat. Joten omistajat missään tapauksessa on tarpeen valita huonekaluja laajempi, joka antaa tilaa hallitsemattomat liikkeet, erityisesti parin.

  Miten määrittää koko sängyn?

  Mutta tämä työ ei pääty numeroa. Parametrien voit tarpeen tulevaisuudessa huonekalujen tulevat paitsi huonekalujen valmistajat, jotka rakentavat ihanteellinen vaihtoehto. Myymälä on valita välillä esitetään, kiinnittää huomiota useita indikaattoreita.

  Patjat ja vuodevaatteet valitaan kun ostaa sängyn, niin että ne sopivat täydellisesti rajoissa. Kiinnitä huomiota valmistajan - se riippuu yhteensopivuutta elementtejä.

  Se, että järjestelmä toimenpiteiden vaihtelevat eri puolilla maailmaa. On vain kaksi: Englanti, jota käytetään Yhdysvalloissa ja Metric - tyypillistä Euroopan maissa. Yhdysvaltalaiset yritykset ilmaisee koko tuumaa, ja Italia - senttimetreinä.

  Ongelmana on, että konversio on saatu hankala numero. Esimerkiksi pituus ja leveys 80 tuumaa 60 tuumaa muuttuu 203,2 cm ja 152,2, vastaavasti. Tuskin löytää patjat tällaisia ​​parametreja.

  Tämä indikaattori ei vaikuta käytettävyyteen, vaikka joku läheinen sijainti tai suhteessa lattiaan voi olla hämmentävää - yksilöllisesti. Normaalitilanteessa, korkeus vastaa enemmän esteettinen näkökulma auttaa syöttämään huonekalut sisustus.

  Siten sängyn useimmiten löytyi tällaisia ​​indikaattoreita: alhainen (20-30 cm), väliaine (40-60 cm), korkea (70-90 cm).

  On selvää, että huoneessa, jossa on matalat katot ja voi "tulla toimeen" vain vähän tai ääritapauksessa keskimääräinen sänkyyn. Mutta onnellinen omistajat suurella tilalla olisi varaa mitään vaihtoehtoa.

  Sisätilojen tyyliin minimalismia on tyypillinen arkipäiväinen huonekaluja. Mutta klassinen eivät siedä vaatimattomuus - sängyn tällaisessa tapauksessa pitäisi näyttää queen-vuode, ja korkeus on merkitystä.

  Aluksi toteamme, että luku, sekä leveys, ei viitata tuotteen rakenne ja patja. Näin ollen, arvo sängyn itse on enemmän näistä yksiköistä.

  Määritellä sopiva pituus huonekaluja, Priplyusuet omaan pääomaan kasvoi 30 cm henkilön keskidimensiot on varsin yleistä mallia - .. 190 ja 200 cm on paljon vähemmän valmistajat tuottavat tuotteita, joiden pituus on 195 cm.

  Mutta Tall ostaja tarvitsee enemmän tilaa hyvän unen. Tällaisissa tapauksissa - tarvitse etsiä vuode kaksi metriä. Voit kuitenkin aina tilata tuotteen yksittäisiä parametreja, lisäksi maksettu.

  Tärkein luku, joka kiinnostaa meitä - leveys rakenteen. Tältä pohjalta sängyt on kolmenlaisia: yhden, kahden ja kuningatar.

  Uskotaan, että yksi ihminen riittää mukava nukkua 60 cm Tämän indikaattorin valmistajat lisäävät 10 cm. - vähimmäiskoko sänky on valmis. Tämä ruutu voi nukkua, jopa aikuinen, tuntematta oloaan epämukavaksi tai tilanpuutteen unen aikana. Mutta mukavin vaihtoehto pidetään malli 90 cm. Tällöin vakiokoko sänky Euroopassa hieman enemmän, ja on 90-100 cm.

  Kompakti vuode keski- ja korkeilla usein tullut sisäänrakennettu laatikot kehyksen alta, säilytykseen tarkoitettuja pellavaa. Tällaisia ​​malleja tehdään usein muodossa telttatuoli tai sänky osaston, joka säästää tilaa pienissä tiloissa.

  Nämä sängyt - jotain Välivaihtoehtona välillä yhden ja kahden hengen. Vieläkään ole vapaa nukkua yhdessä, mutta liikaa yhdelle henkilölle.

  Leveys neljännes sänky vaihtelee 120-160 cm, mutta vain ylimmällä indikaattori sille sopivaksi aikuinen pari haluaa säästää tilaa pieni makuuhuone.

  "Lorry" - täydellinen ratkaisu ihmisille, joilla on aktiivinen lepo- tai suuret mittasuhteet. Mutta aviopari samoja ongelmia oli parempi kiinnittää huomiota erilaisia ​​kaksinkertainen.

  On huomattava, että lisäksi kotimaan standardi on erilainen kuin hyväksytty ulkomailta. On sänkyä, jotka enemmän kuin 140 cm.

  Välinen raja edellinen ja tämä näkymä on melko suhteellinen: suurin leveys queen osuu vähintään kaksinkertainen. Aloittaen 160 cm, suunnittelu muutaman ihmiset eivät ole selkeää ylärajaa, vaikka harvinaisia ​​myyntiin jotka ovat yli kaksi metriä.

  Mutta eurooppalaiset ilmeisesti kuten ylellisyyttä ja tilaa, joten anna parivuodetta leveys 180 cm 200 cm, joita kutsutaan "kuninkaallista".

  Kummallista, se oli parivuode muoto voi vaihdella. Lisäksi standardin suorakulmainen, ne ovat neliö, ovaali tai jopa pyöreä. Jälkimmäinen tyyppi on erityisen ylellinen tilava makuuhuone, kun ottaa maksimi korkean resoluution.

  On huomattava, että paikka huoneessa 200 cm leveä sänky on mahdollista vain, jos seinän takana sängyn yli 3,5 m, koska molemmin puolin kalusteiden tulisi pitää vähintään 70 cm.

  Huolehtiva vanhemmat voivat olla vaikeuksia valittaessa sänky lapselle. Lapset kasvavat hyvin nopeasti, ja siksi tilaa virkistykseen tulisi lisätä suhteessa niiden kasvua. Tietenkin voit ajatella eteenpäin ja ostaa malli vakiokokoja - kaikki saman lapsen kun hän kasvaa. Mutta kaikki eivät voi sovittaa tätä vaihtoehtoa. Kokeneet valmistajat tarjoavat tuotteita useisiin eri luokkiin eri suhteissa:

  1. Bed imeväisille ja esikoululaiset - mitat 120 cm x 60 cm.

  2. mallit oppilaiden - koko 160 cm x 80 cm.

  3. Teen sänky - mitat 180 cm x 90 cm.

  Kaikki mallit ovat hyvin ehdollinen, koska epätasaisuus lasten kasvua. Samalla on tärkeää, että kasvavalle lapselle, joten se oli melko paljon tilaa, jotta joutuisi liikuttaessa.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 4 = 9