Mitat grilli grilli piirustukseen

Mitat metalli-ja tiili brazier shish kebab

Oikean kokoinen grilli grilli, laskettuna valmiiksi käännetty piirustus, paitsi nopeuttaa grilli - liian pienet hiilipannu voi ylpeillä suuren erän kapasiteetti kypsennettyä - mutta myös harrastus ruoanlaitossa mahdollisimman mukava kokki. Hänellä on tarpeeton ahdistus ja heitto.

Optimaalinen metallituotteiden leveys shish kebabille pitäisi olla 30-40 cm, koska vavan vakiokoko 40 cm, joka on suunniteltu 6-8 viipaletta lihalle. Lisäksi tämän leveyden metallista valmistettu pirteä lamppu on optimaalinen säilyttää itsessään lämpöä haarukasta.

Puhallin korkeus ei ole myöskään merkityksetöntä vivahtelua oikeassa työssä. Optimaalinen ja usein käytetty rasvakeitin syvyys on 15 cm, mikä riittää hyvin lihan paahtamiseen, mutta se ei pala. Tietenkään ei ole kiellettyä tehdä tuotteista syvempää, mutta tässä tapauksessa kannattaa huomata, että mitä syvemmälle haarukka on, sitä enemmän polttoainetta tarvitaan.

Usein metalliosat jota täydentävät erilaiset taittopöydät, grillit ja hyllyt astiat ja liha. Niiden mitat riippuvat täysin tyypistä: kannettavat, liikkuvat, kiinteät. Loppujen lopuksi ei ole loogista kiinnittää massiivista leikkauspöytää kannettavaan tuotteeseen.

Vakiokorkeus metallisen siirrettävät ja kiinteät grillit piirustuksessa on oltava 1 m. Tässä ei ole otettu huomioon mahdollisia katto tai piippu, että valmistuksessa piirustus tulevaisuuden lähde, on otettava huomioon, jos aiot hallita. Loppujen lopuksi rakenteen yleinen korkeus muuttuu merkittävästi, ja ehkä tarvitaan enemmän massiivisia jalkoja. Kannettavat mallit, joista piirustusten perusteella on, eivät ole enää 60-70 cm: n päässä palkin korkeudesta.

Polttimon pituus metallista riippuu pelkästään siitä, kuinka monta lihamäärää pitäisi keittää kerrallaan. Tavalliselle perhe olisi tarpeeksi grilli vartaat 4-6, mutta usein lomalle grilli yritysten pitäisi ajatella grillin yli 8 annosta. Jos parranajokone on hyvin pitkä, se aiheuttaa joitain haittoja, että grilli-grillin on jatkuvasti siirryttävä lihan paistamiseen. Tällaisen pirtelö tarvitsee myös paljon enemmän polttoainetta, eikä se säilytä lämpötilaa, mikä sen pitäisi olla sen koon vuoksi.

Tiili tai kivi Ulkogrillit on rakennettu piirustusten, kuten useimmat pesäkkeitä metallia, mutta nämä piirustukset ovat hyvin erilaisia, koska ero rakenteiden ja materiaaleja.

koska kiinteät grilli kioskit tehty tiiliä tai kiveä edellyttävät säätiö, On luonnollista, että molempien ulottuvuudet ovat toisiinsa yhteydessä ja ne on otettava huomioon. Toinen huomio on se paikka, jossa uuni asennetaan. Mutta kylvöpöydän syvyyden ja leveyden parametrit lasketaan samalla periaatteella kuin metallipuristimilla. Puhaltimen syvyys on oltava vähintään 15 cm, leveys - kannan koon alle - 30 - 40 cm. Pituus riippuu itse rakennuksen mitoista.

Metallin raastin omilla käsillä

Lähes kaikki ihmiset rakkautensa sielussa ja haluavat rentoutua ystävien ystävien luona. Loppujen lopuksi on mukavaa istua tulella, kuunnella kappaleita kitaroilla ja tietenkin on vaikea kuvitella tällaista lomaa ilman itse valmistamaa herkullista shish kebabia. Mutta millä tahansa säällä shish kebabin valmistelu ilman partaveitsiä vaikeutuu, hankalaa ja joskus jopa mahdotonta. Se on tämän laitteen sovellus, joka tekee tällaisista kokoontumisista hyvän yrityksen mukavaksi ja kodikkaaksi.

Aluksi braciera käytettiin a yleismaailmallinen työkalu erilaisten elintarvikkeiden valmistamiseen. Nyt tätä laitetta käytetään useimmiten maustettujen shish kebabien ja lihan paistamiseen käyttämällä hiilen luonnollista lämpöä.

Voit ostaa mangaleja metallista lähes kaikissa rautakaupoissa. Mutta joskus tällainen yksinkertainen metallirakenne voi olla kallista, eikä se oikeuta kuluttajien odotuksiin laadun ja ulkonäön suhteen. Siksi yhä useammat ihmiset yrittävät valmistaa metallia omilla käsissään.

Brazier-metalli voi olla kahdenlaisia, riippuen määränpäästä ja käyttöpaikasta:

 1. Kiinteät bracierit. Tällainen on ihanteellinen shish kebabien valmistamiseen maalaistalossa tai maanrakennuksen alueella. Yleensä ne on valmistettu paksuisesta metallista, jonka paksuus on yli 4 mm, mikä suurentaa huomattavasti käyttöikää. Kun olet asentanut parranajokoneen katon alle tai valmistanut erikoiskatot, on mahdollista valmistaa shish kebab millä tahansa säällä.
 2. Portable braziers. Tällaiset laitteet on tehty ohuesta metallista, mikä mahdollistaa tuotteen painon merkittävästi pienentämisen mutta myös huomattavasti käyttöiän. Mutta pienen koon ja kevyen painon ansiosta on mahdollista ottaa ne vaellukselle.

Metallipatterien vakio koko Syvyys otetaan huomioon. Rakenteen syvyydestä riippuu lihan lämmitys. Optimaalinen etäisyys shish kebabista hiileihin on 150-180 mm. Siksi tällaisten olosuhteiden luomiseksi syvyyden tulisi olla 250 mm.

Omistajat valitsevat jäljellä olevat koot niiden halujen ja mieltymysten perusteella:

 • Leveys riippuu kokonaan käytettyjen varsien koosta. Sen pitäisi olla 8-10 cm pienempi kuin vartaiden pituus;
 • Tuotteen pituus määräytyy niiden varsien lukumäärän mukaan, joita haluat käyttää lihan asettamisessa. Vartaiden on oltava 8 - 10 mm: n etäisyydellä;
 • Koko palkin korkeutta säädellään jalojen asennuksella. Sen koko on tiukasti yksilöllinen. Jos omistaja ei halua taipua, niin korkeus on 70-80 cm. Kannettavat mallit säästävät jalat 20-30 cm korkeiksi.
 • Sinun on tehtävä ilmanvaihtoaukkoja ilman pääsyä hiiliin. Sivuseinissä se porataan 60 mm: n korkeudelta pohjasta 60-70 mm: n välein.

Kun shish kebab -metallin koko on määritetty metallista, siirrymme tuotteen suoraan valmistukseen. Aluksi on tarpeen tehdä piirustus mangala metalli mitat.

Mangalan tekeminen omiin käsiisi

Tavallinen palkkio voidaan valmistaa useilla eri tavoilla, jotka eivät olennaisesti muuta muotoilua, mutta silti on eroja hitsausoperaatioiden toteuttamisessa.

Ensimmäisellä menetelmällä On toivottavaa käyttää suurta metallilevyä niin, että se mahtuu tulevan tuotteen koko kehitykseen. Alamme valmistaa tulevan tuotteen mitat metallilevylle. Sitten leikkaustyökalulla leikattakaa ylimääräiset kulmat arkille. Aseta taipu, joka on siististi käännetty bulgarialaiselle, jotta rakenne taipuisi helpommin. Seuraavaksi yhdistämme seinät hitsauskoneella. Tehtyään vain neljä hitsattua saumaa, saamme valmiin puuhiilen laatikon.

Jos käytetään ohutta metallia, on suositeltavaa hitsata ylimääräisiä kulmia rakenteen vahvistamiseksi. Lisäksi vain vaadittavan pituuden jalat on hitsattu. Jalat voidaan käyttää profiiliputkesta tai rautakaaresta.

Ilmanvaihtoaukot voidaan tehdä sekä leikattuun aihioon että valmiiseen laatikkoon.

Toinen tapa Sitä käytetään siinä tapauksessa, että pienissä kappaleissa on metalli. Leikkaa ensin suorakaiteen muotoiset palat metallista ja hitsaa ne sitten laatikkoon. Tällä menetelmällä hitsisaumojen on oltava laadullisempia, ja niiden pituus on paljon pidempi. Mutta tämän menetelmän etuna voidaan katsoa, ​​että on mahdollista tehdä paksun metallin pohja. Tämä suurentaa huomattavasti parranajokoneen käyttöikää.

Kolmannessa menetelmässä Ensinnäkin on välttämätöntä hitsata tulevan tuotteen runko kulmista tai profiiliputkista. Sitten pohja hitsataan siihen, se voi olla metallista, jonka paksuus on suurempi kuin seinät. Sen jälkeen, kun sivuseinät on hitsattu.

Luodaksesi mukavat olosuhteet voit hitsata sivut rungon muotoon vartaiden ja pöydän päälle. Ja mahdollisuuden järjestää piknikin huonoissa sääolosuhteissa, on tarpeetonta hitsata katos.

Ei kovin vaikea tehdä yksinkertaisin taitettava pirtelö omilla käsillään ilman hitsauskonetta:

 1. Ensinnäkin, sinun täytyy merkitä sirpaleet metallilevylle. Merkitettäessä on otettava huomioon kunkin rakenteen elementin kokoonpuristuva liitoskappale, joten fragmentin jokaista päätä ja sivumittausta on lisättävä 40 mm.
 2. Huolellisesti leikkuutyökalun avulla leikataan kaikki tuotteen osat ja tehdään tarvittavat tuuletusaukot niihin.
 3. Sivuseinämillä tehdään 20 mm: n syvennyksiä. Sitten taivutetaan metalli niin, että reunat ovat oikeaan kulmaan. Hyllyjen yläosassa leikkaat haavojen alle. Alemmassa osassa tehdään 40 mm: n viillot ja taivutetaan reunaa pohjan sijoittamiseksi.
 4. Päätyseinät leikataan myös pohjaan 40 mm ja taivuta helman alla.
 5. Sitten yhdistämme kaikki nämä elementit suorakulmaiseen laatikkoon. Kierrä päätyseinät sivuseinien taivutettuihin reunoihin. Pohja asettuu pohjaan taivutettuihin reunoihin.
 6. Irrotettavat jalat on valmistettu metallikulmasta.

Pienikokoinen shish kebab omilla käsilläsi

Mangot, jotka on valmistettu kokoontaitetyllä tavalla, nopeasti koota ja purkaa ilman lisätyökalua. Ne ovat erittäin helppo kuljettaa, joten ne ovat muuttuneet korvaamattomiksi turistien kumppaneiksi kampanjassa. Tällaisen tuotteen tekeminen vie vähän aikaa:

 1. Leikkaamme raudan ja valmistamme samanlaiset kappaleet kuin kannettava.
 2. Käytämme metallisten metallien verhoja liittämällä pää ja sivuseinät pohjaan.
 3. Seinämien yläosassa hitsataan koukut, jotta vältetään spontaani taittuminen.
 4. Teemme irrotettavia jalkoja.

Tällaisen shish kebabin asentamiseksi sinun on vain nostettava sivuseinät ja kiinnitettävä ne yhteen koukkujen kanssa. Napsautusasennossa tällainen artikkeli muistuttaa rauta-matkalaukkua.

Valmistettu käsin, grilli metalli-tynnyristä voi toimia samanaikaisesti savukaasuna.

 1. Kun putki on asetettu toiselle puolelle, on tarpeen leikata yläpuoli hiomakoneen avulla. Älä kosketa tynnyrin pyöreitä päätyjä.
 2. Teemme jalat. Tällöin neljä saman pituisen metallikulman on hitsattu tynnyrin päihin.
 3. Leikkaa putken pituus kahteen kulmaan. Heidät ne vaakasuorasti tynnyrin sisäpuolelle lähelle yläosaa leikattuna, ennen leikkaamista varsien alle. Shish kebab -mallissa vartaat sopivat kulmiin. Ja kun tarvetta käyttää tuotetta savukaasuna tai grillinä, ruudukko asetetaan näihin kulmiin.
 4. Seuraavat osat on hitsattu silta-rajoittimet, joka asettaa lokeron valua rasvaa.
 5. Leikata ylempi rumpu on kiinnitetty saranan tynnyri. Kattaa, joiden läsnäolo on tarpeen öljyn lamppu.
 6. Välttää joutumasta tynnyrin kannen, sinun täytyy hitsata pari pysähtyy. Mukavuussyistä, laitamme päälle kannen kaksi kahvaa.
 7. Ylimpänä Kierroksen piipun tehdä tuuletusaukkoja.

Työskenneltäessä pohjassa öljylampusta tila täytettiin sahanpurua. Ulkopuolella kuumennettiin tynnyrin pohjalle tai puhalluslampun, tai käytä tulipalon. Savu tulee läpi tuuletusaukkojen tai viilto kansi.

Hitsaus grilli kaksi sylinteriä

Jos olet maatilalla kaksi tyhjää kaasupullo, on mahdollista tehdä yleistuote valmistelusta ulkona aterioita. Aseta grilli metallia voi olla paitsi missään katos, mutta myös katon huvimaja. tarvitaan valmistukseen:

 1. Tong poistaa sylinterin venttiilit ja kaataa vettä niihin. Sitten, kun laskemisesta sylinterit sivuun, tarvitset leikkuri leikata alkuun. Hajunpoistovälineet kaasua tarvitse purkaa vettä, kuumaa kuumenna niitä tuleen.
 2. Se tarvitsee näistä sylintereistä tehdä kaksi grilli. Kuten tynnyri hautua brazier, on kuvattu edellä. Sitten järjestää ne jalat vastakkain. Sylinteri smokehouse perustettu suhteessa toiseen.
 3. Leikata reikiä vierekkäiset päät hitsaamalla. Sitten sylinterit on hitsattu toisiinsa.
 4. Että ilma virtaa grillin pohjalle alemman sylinterin tehdä kaksi ikkunaa. Sitten nurkassa poikkileikkaus on 100 mm poraa reiät ja hitsit sitä pitkin ilmapallo, kaksi päällekkäistä ikkunan. Tämä on arina.
 5. Moitteettoman toiminnan tupakoitsijan katon alla ja poisto savun Arbor, on välttämätöntä varustaa savupiippu.

Tuloksena oli monipuolinen rakenne, joka alempi ilmapallo - hiilipannu ja ylempi - smokehouse. Kun poltettu polttopuut, savu tulee savustamossa, ja sitten poistetaan savupiipun kautta ulkopuolella huvimaja alempaan sylinteriin.

Jos käytössä on tavallinen grilli paikka kaupunkiasuntoa hyvin vähän. Silti amatööri kokki herkullinen flavorful kebab löytänyt tavan ulos tästä tilanteesta. Auttaa heitä tulemaan pienoiskoossa parveke BBQ, joka on kiinnitetty parveke kaide. Voi olla pienoiskoossa artikkelissa (korkeintaan puolet pituus) ja kiinnitä seinään missä tahansa sopivassa paikassa.

Lapset, kuten aikuiset, ovat kovasti ulkoiluun. He rakastavat leikkiä nukeilla, jotka myös haluavat syödä siivu herkullinen grilli. siksi tehdä BBQ savesta:

 1. Ottaa laatikko suorakaiteen muotoinen ja huolellisesti kivittivät se ulkopuolella ruskea savi.
 2. Luo simuloitu hiiltä. Tästä harmaa savi rennosti sekoittaa punainen ja oranssi. Laittaa tämä seos ruutuihin.
 3. Doing jalka. 4 vastaa ohut harmaa savea. Naskali tehdä reikiä pohjaan ruutuun ja asenna jalat.
 4. Vie vielä joitakin otteluita ja koukussa niitä paloja ruskeaa - lihaa, ja valkoinen renkaat - sipuli. Kääntyi vartaat lihaa.
 5. Laittaa vartaat ruutua ja valmis hakata.

Muutamia vinkkejä työstää grilli

 • 15 minuuttia on tarpeen lämmetä baareissa ennen sen liha;
 • Paista liha hyvin, se riittää kääntämään kerran, paistamista 5-6 minuuttia kummaltakin puolelta;
 • Valmiin liha on välttämätöntä saada muutaman minuutin anna sen jäähtyä hieman ja mehu on parempi levitettävissä
 • Ruoanlaittoon on grilli hiilet olisi punainen väri hieman sinertävä sävy tuhkaa;
 • Suojautua palovammoja käteen paidan tulisi napit.

On olemassa monenlaisia ​​malleja grillit. Piirustukset metalligrilli mitat näkyy aina Internetissä.

Oliko se koskaan nivelkipu? Ja et tiedä omakohtaisesti, mitä:

 • kyvyttömyys liikkua mukavasti ja helposti;
 • kipua aikana tai sen jälkeen harjoituksen;
 • epämukavuutta kun menee ylös ja alas portaita;
 • niveltulehdusta, turvotus;
 • epämiellyttävä räsähdys, snap ei omasta;
 • kohtuuton ja sietämätön kipeä nivelissä.

Vastatkaa kysymykseen, olet kunnossa? On sellainen kipu voi sietää? Kuinka paljon rahaa olet jo "vuotanut" on tehoton hoito? On aika lopettaa tämä! Oletteko samaa mieltä? Tänään julkaisemme yksinoikeudella haastattelun professori Dikul, jossa lääkäri paljasti salaisuuksia päästä eroon nivelkipu, hoitoon niveltulehdus ja nivelrikko.

Kuinka tehdä suunnittelun grilli ja valita oikean kokoinen?

Tuskin kukaan kiistää, että BBQ asia maassa, jota ilman on vaikea tehdä matkailijoille. Mutta BBQ juhlaa pitkään ja ollut "kerran", on välttämätöntä rakentaa sen sääntöjen mukaisesti. Tämä edellyttää määrittää paikka ja erityisesti sen materiaalin kanssa, joka tehdään grilli, joten on tarpeen ottaa huomioon mitat ja ominaisuudet esikaupunkialueella. Joten aloittaa on määrittää koon. Miten se tehdään?

Miten laskea koko polttomalja varten kebab

Ennen asian suunnittelussa grilli, sinun täytyy ottaa huomioon paitsi kaikkia vaatimuksia, jotka koskevat grilli, mutta myös omat toiveensa. Ensimmäisenä: BBQ tietoisesti on joitakin standardeja niiden rakentamiseen, koska ne määräävät parhaiten ruoanlaitto lihaa. Mikään ei estä vetäytyminen määrämittaan, mutta se vaikuttaa laatuun ja kypsennysajan. Heidän toiveitaan suunnilleen samankokoinen grilli määräytyy mihin laitoit sen, jos se sopii maisemaan sivuston, kuinka paljon tilaa on valmis antamaan hänelle, ja niin edelleen.

Kuvassa moderni grilli VEGA

Ensimmäinen asia on miettiä pituus grilli. Tästä parametri riippuu siitä, kuinka paljon vartaita grillissä voidaan sijoittaa kerralla. Jos haluat hiljaisen perheen tapahtumiin, grilli ei välttämättä tee kovin pitkä. Mutta meluisa juhlallisuudet iso yritys on parempi lisätä pituutta grilli jotta voit yhdellä kertaa paistettua lihaa ollenkaan. Optimaalinen pituus tällainen tilanne olisi yksi metri, se mahdollistaa vapaasti sijoittaa kymmenkunta vartaat. Se voisi jatkaa, mutta sitten vaatia lisää jalat vakautta.

Tässä on universaali kannettava BBQ

Leveys grilli on aivan yhtä tärkeää. Koska vartaat valmistetaan usein samasta pituus, leveys pidetään vakiona arvo, noin 30-40 cm, se koukussa vartaassa 6-8 lihapaloja, rajoittamatta niiden paahtamalla. Jos rakentaa laajempi grilli, se tuottaa enemmän lämpöä ilmaan ja jäähtyy nopeammin. Aika kuuma Myös tarvitsevat enemmän.

Syvyys grilli on toinen tärkeä parametri on vielä tärkeämpää kuin toiset. Oikein valittu syvyys ei salli lihan polttaa. Yleensä riittää 15 cm, tämä etäisyys on tarpeeksi voit kaataa hiilet päälle ja levittää vartaat.

Voit tehdä grilli syvempi, mutta pitäisi muistaa, että puu tarvitsee paljon enemmän.

 • Viimeisen parametrin, joka riippuu yksinomaan oman haluaa, tämä on korkeus. Täällä kaikki on yksinkertainen: se olisi määriteltävä sen kasvua niin, että se on kätevä paista lihaa, jossa ei ole paljon kaltevuus. Tyypillisesti tällainen grilli tekevät korkeus noin vyötärön.

  Ja viimeinen asia, jota ei pidä unohtaa on paikka vartaat. Etäisyys 6 cm on riittävä.

 • Mitat grilli kebab riippuvat paitsi toiveiden omistaja, mutta myös suunnittelua. Materiaali, josta on tehty brazier, myötävaikuttaa myös. Yksinkertaisin ja erittäin edullinen muotoilu on metallia. Tämä on tavallinen rei'illä, joka laittaa jalkaan. Jalat voidaan hitsata, ja voi välittömästi suunnitella irrotettava.

  Metalli grilli voidaan vaikeuttaa ja lisäämällä siihen säilytyslokeron puu vartaat ja ylimääräisiä kohteita. Huolimatta siitä, että koko grilli on enemmän tai vähemmän standardi, rakentamisen määrä täysikokoinen voi vaihdella. Se riippuu toimistotilojen määrän. Jotkut grillit on varustettu enemmän ja savupiippu, joten savu ei häiritse prosessia grilli. Kivi sama grillit, mallista riippuen, voivat poiketa merkittävästi toisistaan.

  Kivi grilli, toisin kuin kannettava rautatiet, vaativat erityisiä paikoilla heille, niin sinun pitäisi ajatella etukäteen, mitä osa sivuston olet valmis antamaan kebab tarpeisiin. alueen koko riippuu koosta grilli.

 • Alueella täytyy laittaa kiven, hienoa soraa, hiekkaa, laatta - kaikki riittävän kestäviä materiaaleja, jotka palavat vahingossa pudonnut hiilillä. Puu käyttö on ehdottomasti kielletty.

  Pituus ja leveys kivi grilli riippuvat varatuille koko, ja syvyys ja korkeus on sama kuin niiden metallin kanssa. Voit tulla olla luova ja laittaa tiili grilli tai takan, tässä tapauksessa kaikki ulottuvuudet määräytyvät vain mielikuvitus. Tämä BBQ toimivampia sillä ei ole ainoastaan ​​mahdollista paahtaa lihaa, mutta myös miten istua iltaisin tulen.

  Riippumatta grilli, hyvin tehdä katoksen päälle. Tämä voi olla väliaikainen rakenne muodossa teltassa tai koko erityisesti rakennettu, puutarhakalusteet.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  16 − = 7