Mitat tuhkakivi

Standardi koot tuhkakivi

Shlakoblok edustaa stroykamnya subsp. In valmistusprosessin aktivoitua erityisten (tarvittaessa) ja muotopuristaminen. Koostumus kuonan on, vaikka nykyaikaisia ​​materiaaleja kuten nimi jo sopimusta. Mukaan GOST täyteaine voidaan laajentaa savi, hiekka, vulkaanista tuhkaa, graniitti sora, joki sora, murskattu tiili, lasi tai betonimassaan. Tuhkakivi koot voivat vaihdella, mutta useimmat standardi 390h190h188 mm. Vaikka kaikki erikseen täällä, koska voit tehdä oman rakennusmateriaali.

Mitat, käyttö tuhkakivi ja yksikköhinnan

Standardi koot kuona lohkot: 39h19h18,8 katso. He myös jakavat hollowness tyypin. Näin ollen on olemassa lohkoja, jossa on kaksi suorakaiteen onteloita (hollowness 40%) tai neljä (hollowness 30%). Jos mustaksi lohkossa on kaksi tai kolme pyöreää onteloita, onttoja on 30%. Käyttäen rivi A rakomaisen ontelot - 28%. Lisätietoja videon alla.

Melu standardi tehtaan shlakobloka - 42 dB, pakkasta - luokka F-15-25, lämmönjohtavuus - 0,35-0,46 W \ m 2. Parametrit veden imeytymisen - ei enempää kuin 25-75%. Paino - 49-100 kg \ m 2. Suosituin koot: 39h19h10 ja 39h19h19 cm Yksikköhinta karrelle estää :. Mistä 12 että 125 hieroa. yksikköä kohti (riippuen rakennusmateriaali), ja määränpää.

Kuvassa alla osoittaa, jotka ovat yleisesti koot ja konfiguraatiot cinder lohkoja.

On tärkeää huomata, että niitä voidaan käyttää rakennuksiin, enintään kolme kerrosta kantaviin seiniin. On myös kiistattomia etuja sisältävät tulenkestävyyttä, kestävyys, noudattaen toimintasäännöt shlakblokovyh tilat, alhaiset kustannukset sekä materiaalin ostosta ja asennustöissä.,

 • riittämätön kohinanvaimennus (joten suurin osa karrelle lohkojen rakentaa autotalli, kodinhoitohuone, kesäkeittiö, jne.);
 • absorboitumiskyvyn, joka vaatii kaksisuuntaista laadukas viimeistely;
 • Alhainen lämpöeristys;
 • vaikeus toteuttavaksi.

Mutta budjetti rakentaa karrelle lohkojen - optimaalinen ratkaisu koriste koristeet, iso kanava tyynyjä, kamerat, ilmanvaihto, hillitä tai jalkakäytävän laatoitus.

Monet fanit koottava rakenteita on jo kauan mukautettu tehdä karrelle lohkojen käsillään. Video.

Tärkeää määrittää materiaalin muodostamiseksi lohkot, ja ne riippuvat niiden myöhempää käyttöä. Siten, hiekka seos on parempi käyttää seiniin, rosoinen, värillinen ulkoverhous, että perusta on parempi ottaa graniitti sepeli, sora tai betonimassaan. Lasin käyttö ja tiili taistelu yleisesti.

Ennen kaikkea, jos karrelle lohkojen tilataan kuljetus, sinun täytyy huolehtia asennuksen valmiiden tavaroiden podstopnuyu Planking kehyksessä. Muuten mahdollinen hävittäminen syrjäyttämisen takia lohkojen törmäyksessä.

Se voidaan jakaa useisiin ryhmiin määränpään mukaan karrelle lohkojen:

 • täyteläinen - käytetään perustana muuraus kantavan rakenteen rakennuksen pohjakerroksessa, rakentaminen sarakkeet;

 • Ontto - levitetään seiniin tai välilevyjä rakennuksen sisällä (osuus onteloita voi olla 25-50%);

 • ulkoverhous - on päällystetty yhden tai useamman osapuolen, simuloidaan eri materiaaleista (kipsi, kivi), se suojaa rakennusta vasten ulkoisen ilmakehän aineita, käytetään toimittamaan rakennukset;
 • väliseinän - edullinen materiaali muurattuihin seiniin, koska se mahdollistaa säilyttää tarkka geometria seinät, säästää ratkaisu ei antavat pohjan korkea paine;
 • repaleinen - edustaa lohko pintarako tiiliä, sitä käytetään verhous rakennusmateriaalina tai rakennettu ulkovarusteiden aita.

Standardi koot tuuli lohkojen

Seinä kivi, nimeltään "tuhkakivi" on tehty puristamalla seos, jossa on sisältöä sementin, täyteaineiden ja erilaisia ​​bulkkivedessä. Koska sen korkea lujuus, lämmönjohtavuus, kestävyys kosteuden ja lämpötilan muutoksia alhaisin kustannuksin on laajalti käytetään rakentamisessa. Koosta riippuen mukainen rakentamiseen tuhkakivi perustukset, ulkopuolisia, sisäisiä ja kantavien seinien.

Koko standardi on shlakobloka 390h190h188 mm. Tilavuuden, se on yhtä kuin viisi perinteisen tiiliä. Tuotetaan myös 400h200h200 395h195h195 mm ja jota käytetään lähinnä perustuksien rakentaminen ja seinät. Karrelle lohkot osioita, niin sanottu "semi-lohkot", ovat kooltaan 390h120h188 mm.

Voidaan valmistaa kotona käyttäen mini-puristin yksilöllisiin tarpeisiin, esimerkiksi rakentamiseen pieniä rakenteita (autotallit, kopit), kysyntä on kasvanut pienten tiiliä 140h140h300 mm.

Paino riippuu mitoista, ainesosat, jotka on valmistettu, sekä onko onkalo se ja kuinka paljon.

Täyteläinen - on suurin turvamarginaali. Soveltamisala - perustuksien rakentaminen, kellareihin tai tukirakenteita. Riippuen koostumuksesta täyteaineita (sementti, graniitti sora tai sepeli, paisutettu savi, perliitti, kuona, hiekka, jne.), Niiden paino on 25-28 kg.

Ontto count 2-7 onteloita. Tarkoitus rakentaa seinät ja väliseinät rakennusten sisällä. Niillä on korkea indeksi lämmönjohtavuus, mutta alhainen lujuus. Kaikkein paras yhdistämällä yhtä nämä kaksi indikaattoria ovat kivien kolme sisäistä kammiota. Paino tällaisia ​​yksiköitä, määrästä riippuen onteloiden vaihtelee 18-23 kg.

Mitat ja säännöt määrää laskettaessa kuona lohkojen

Tietäen parametrit, se on helppo tehdä tarvittavat laskelmat ja määrittää tarkasti, kuinka paljon sinun täytyy rakentamiseen objektin. Sinun täytyy kertoa pituus leveys:

390h190 = 74 100 mm 2.

Siirretään saadut arvo metro, saat:

74 100 1000 = 0,074 m 2.

Siten, etupuolen alue yhdellä iskulla on 0074 m 2. Selvittää, kuinka moni heistä menee rakentamiseen 1 m 2, pitävät tätä:

On käynyt ilmi, - 14 kappaletta 1 m 2 rakenteen. Moninkertaistaa sen pinta-ala 14 ja ulos haluttu määrä lohkoja.

Edellä mainittujen lisäksi myönteisiä ominaisuuksia, kivi seinä on erilainen kuin muut pala rakennusmateriaalien alhaisemmin kustannuksin. Hinta karrelle lohkojen eri kokoja vaihtelee 21-60 ruplaa. Keskimäärin Moskovaan se on:

Tämä materiaali on kauan ollut tiedossa. Se on houkutteleva se, että antaa.

Tämä kivimuuri on lähes halvin ja mukavin.

Kehittäjät haluavat usein block rakennusmateriaalien nopeuttamiseksi.

IG "avila järjestelmä", Moskova, 1st Brick Lane 2, huone 33B

Mitat karrelle estää - standardin ja suositteli, artikkeleita luokittelu

Muurauskappaleiden, jotka sisältävät karrelle lohkot, käytetään laajasti yksityisille rakennuttajille. Niiden avulla pystyssä perustukset, kantavat seinät ja väliseinät, niiden viilun julkisivujen. Selkeä koostumuksen kuona lohkojen siellä, niin että paikkamerkit niiden valmistuksessa käyttää materiaaleja eri alkuperää. Ja nämä ovat tärkeimmät vaatimukset ulkonäkö, koko ja fysikaaliset ja mekaaniset ominaisuudet betonimuurauskivien sääntelee GOST 6133-99.

 • sileä - ilman merkittäviä sääntöjenvastaisuuksia;
 • kiiltävä - pinnan karheus tasoitetaan yhden hionta;
 • pyälletty - periodisesti toistuvan harjanteita tai upotettu;
 • punktio - saadaan aikaan pakottamalla pelimerkkejä ilman jatkokäsittelyä.

Täyteläinen betonikivien bólshimi lujuusominaisuuksia, lämmönjohtavuus ja paino kuin onton lukot. Poikittainen ja ontelot, joita rajoittaa edistää parempaa lämmöneristystä ja on järjestetty tasaisesti tilavuus shlakobloka tiukasti kohtisuorassa sekä vertailutason.

Karrelle lohkot ovat kasvojen ja tavallisia, nurkka, risti, ja kastikkeet. Niitä tuotetaan täyspitkä, kolme neljäsosaa ja puolinaista. Kasvojen kivet toimivat kaksi versiota - vain puoli tai jossa on etupää ja sivupinnan. Betonitiilet tehdään:

 • maalaamaton;
 • lisäämällä väripigmenttejä.

Väri tuhkakivi ulkopinnan ei pitäisi poiketa vertailunäyte valmistajan asettamia. Kielletty kohteita yhdelle osapuolelle doukomplektovyvat kivet vaihtelevat sävyjä.

Sovelluksesta riippuen, betonikivien jaetaan seinään ja osiot. Niiden symbolien, lisäksi kirjaimellisesti merkkiä, esillä oleva luvut kiven koko, merkki lujuus ja pakkasenkestävyys, sekä keskimääräinen lujuus ja GOST.

Mittojen ja ominaisuuksien karrelle lohkojen

Määräykset annetaan karrelle estää koot - standardin ja suositellut. Suosituin pidetään kivi mitat:

 • Yksityinen - 30 * 190 * 188 mm;
 • kolme neljäsosaa - 20 * 190 * 188 mm;
 • puoli - 10 * 190 * 188 mm;
 • Cloisonne - 50 (390) * 90 * 188 mm;
 • aukko tai piippu - 390 * 390 * 188 mm.

Hävittämisen välttämiseksi ontto tuhkakivi, koko niiden ulkoseinät ja kalvon jakaminen suoritetaan 20mm. Ja ontelot voi olla soikea, pyöreä tai suorakaiteen, neliön, muoto. Niiden osuus sementin täyttö on 28-40%, joka vaikuttaa suoraan painosta tuotteita ja indeksi lämmön johtuminen.

Toleranssit pituudesta rakennusaineita ja niiden leveys vastaanotetaan 3mm ja korkeus - 4mm. Shlakoblochnogo poikkeama suoruus reunat voivat olla korkeintaan 3 mm, ja pinnallinen puolia välillä suorakulmaisuus - 2mm. Mitat mahdollisten ulkoisten vahingot rajoittuvat seuraavat arvot:

 • Kuori - 4mm;
 • kyhmyt / masennus - 2mm;
 • lohkaistuja reunoja - 5 mm kokonaispituus - 50 mm / m;
 • numero torjuivat tai laimentuminen kulmassa -. 2 kpl / yksikkö. suurin syvyys - 20mm.

Samassa erässä ei saa läsnä enemmän kuin 5% viallisen shlakoblokov halkeamia, joiden laajuus poikittaissuunnassa on enemmän kuin puoli leveys tuotteen. Ei ole sallittua, myös läpi jäävät aukot kerrostumien vieressä kalvot. Etu- tai etupinnat kivien pitäisi olla läsnä täplät rasvan tai bitumi, jonka koko on 10 mm tai enemmän.

Sen ominaisuuksien mukaan karrelle estää viittaa kevytbetoni. Vahvuus se vastaa tuotemerkkejä 35-125, ja pakkasenkestävyys - F15-F50. Paino lihava raaka kivi on enintään 28kg, ontto - 18 ja päättyen 23kg. Half-karrelle lohkojen pysäyttämiseksi enintään 13kg.

Tuotanto karrelle lohkojen

Keinotekoinen Muurauskappaleiden tuotetaan sementti lietteestä, joka voi sisältää kevyempi verrattuna tavanomaisiin betoni, aggregaatit. Tärkein kriteeri niiden valinnan alueella on käytettävissä rakentamisen alalla. Tämä erityisesti:

 • metallurgisen kuonan;
 • seulonnat murskaus;
 • kuona seos;
 • huokoinen soraa ja hiekkaa;
 • granshlaki verkkotunnuksen;
 • kevytsoraa;
 • perliitti;
 • murto kivien ja soran.

Ontto kuona lohkot jyvät Karkean kiviaineksen koon pitäisi olla pienempi kuin 10 mm, ja täyteläinen - vähemmän kuin 20 mm. Lisäksi kovuus ryhmittymien vaikuttaa suoraan kovetetun tuotteita.

epäorgaanisia väriaineita käytetään värin lohkoja. Antamaan kivet keltainen rautaoksidi pigmentti käytetään, okra tai jätteiden alapayevskoy malmia vihreä - tai kromioksidi pigmentin magenta - jätteen mangaani tai pyriittiä tuhkaa, ja musta - musta. Sinisen sävyt saadaan annettaessa liuoksessa rauta sininen, punainen - punainen rautaoksidi tai redoksayda ja harmaata - tuhkaa.

Pigmentin määrä säätelee prosenttiosuus teknisten asiakirjojen valmistajan tai GOST standardit.

Karrelle lohkojen koska sen alhaiset kustannukset ja nopeuden laskeminen, verrattuna perinteiseen tiiliä, saavuttanut laajan suosion kehittäjille. Tuotannon tuotteiden, betoniin, laastiin kaadetaan muodossa vakiokoko, minkä jälkeen seos tiivistetään kuivapuristus. Tätä tarkoitusta varten, tärinä taulukoita tai erikoislaitteita suorittaa vibroakustisen vakauttaminen kahdessa tasossa. Usein lyöntejä käytetään tehtaassa olosuhteissa, tarjoaa lisää painetta valun aikana ja painamalla kuona seos.

Polyuretaani muodot mahdollistavat sujuvan sivupinnat tuhkakivi tai simuloida erilaisia ​​kuvioita, esimerkiksi - luonnonkiven kallio. Sulkemalla loppuun "vaatteet" poistetaan odottamatta lopullista kuivausta yksikköä. Materiaali poistui kypsyä tietyn lämpötilan ja kosteuden olosuhteissa, ja muoto puolestaan ​​on mukana tuotannon seuraavan erän cinder lohkoja.

Vapautunut tuote esikuivattava jopa neljä päivää, riippuen muokkaajia. Seuraavaksi työkappaleen lähetetään kypsyminen, mikä kestää neljä viikkoa.

Yksinkertainen tekniikka mahdollistaa erottaa valmistuksen betonimuurauskivien. Tällainen etu on laajasti käytössä yksityiset kehittäjät ajan pula. Vielä nykyäänkin, vaikka runsaasti lähes kaikkien rakennusmateriaalien, karrelle lohkojen syrjäisillä alueilla jatkossakin tehdä omiin käsiinsä.

Edut ja haitat tuhkakivi

Edut karrelle kivet ovat:

 • edullisia, käyttäen edellyttäen komponentit roskaa täyteaineena - palamistuotteista, torjumiseksi, jätettä;
 • yksinkertainen tekniikka, joka antaa mahdollisuuden omaan tuotantoon;
 • Pikakiinnikkeen johtuen suuri, verrattuna tiili koot;
 • kestävyys;
 • hyvä lämmöneristys ontto kivien ja vahvuus täyteläinen;
 • Todellisuudessa tehdä koriste pinnat.

Negatiivista puolta karrelle estää valitettavasti eivät aina vaarattomia, joten ne on otettava huomioon. Ne ovat:

 • erittäin todennäköistä, että yhteenlaskettu voi olla ympäristön kannalta "likainen", vaikka ongelmana on usein totta luonnon materiaaleja;
 • paljon painoa verrattuna tietyntyyppisten kevytbetonin, mikä luo vaikeuksia työssä, mukaan lukien rakentaminen vankka perusta;
 • koriste ominaisuudet tavallisten karrelle lohkot ovat kaukana täydellisestä, joten haluat seiniin.

Hiilimurska kivet käyttää käsin muurattuihin seiniin ja väliseinät, luoda täytteet runko rakennusten ja monikerroksinen Walling, kerros, joka on teräsbetonia. Näiden pystytetty laatikko asunnon ja lisärakenteita kosteusolosuhteissa, joissa on vähemmän kuin 65%, mutta jos on laite luotettava höyrysulun suunnittelu, lohkot saavat laittaa ja suurempi kosteus.

Se ei ole suositeltavaa käyttää karrelle lohkojen paikoissa jatkuvasti kosteutta ja aggressiivinen ympäristö ja asentaa osioita - Yli viiden kerroksinen rakennus.

Täyteläinen artikkeleita laitteessa käytetyn säätiöiden ja kellareissa. Ja itsekantava ulkoseinät yleisimmin käytetty ontto kuona lohkojen 30 tiprotsentnoy voidage jolla on optimaalinen yhdistelmä lämmöneristysominaisuudet ja lujuus. "Heikko" kiviä enintään useita sisäisiä aukkoja on asetettu joko lämmittimen sulkee rakenteita, tai täyttämällä väli sarakkeita.

Tietyntyyppisiin karrelle lohkojen käytetään rakentamiseen ilmanvaihtokanavien ja savupiiput. Ensimmäisessä tapauksessa kivet on yksi tai kaksi läpireikää, ja jotka asennetaan suoraan seinään. Toisessa tapauksessa ne suorittavat toiminnon eristyksen ja suojakotelon teräsputken ja asennettu - kuten erillistä rakennetta.

Lukumäärän laskemiseksi kuona lohkojen

Kuinka paljon materiaalia tarvitaan erektion laatikon mutkaton kannalta rakennuksen - helppo löytää. Voit tehdä tämän, sinun pitäisi tietää paksuus sulkevan rakenteen ja piirustuksia selvittää ulkoseinän alue miinus ikkuna- ja oviaukot. Kun rakenne on monimutkainen ääriviivat, se on jaettava yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja.

Kertomalla pituus kuona kivi huipussaan, alue tuotti yhden tuotteen. Esimerkiksi, mitat katsottu useimmiten käyttää tavallisia lohkon 390 ja 188 mm, mikä tarkoittaa sitä, että sen pinta-ala on 0,073kv.m.

Selvittää määrän kiviä yhden neliömetrin, yksikkö on jaettu tuhkakivi alueelle, ja pyöristetään sitten seuraavaan suurempi määrä. Tuloksena olisi yksinkertainen laskutoimitus luku 14. Seuraavaksi, sen on kerrottava kokonaispinta-ala on seinät, jotka määrittävät materiaalin kokonaismäärä paloina, tietenkin, jos kytkin tehdään karrelle leveydestä.

Tapauksessa, jossa hanke tarjoaa paksummat seinät, tuloksena kerrottuna kivet vaativat 1,5 - 290mm, joiden paksuus on aidat, tai 2 - at seinämän paksuus 390mm, jne. Tärkeintä tässä prosessissa - hoitoa, koska laskelmat itse ovat melko yksinkertaisia ​​ja selkeitä.

Omistajat maan taloja ja mökkejä ajoittain tuntea tarvetta pystyttää ulkorakennukset - vajan tai autotallin. Säästää rahaa, monissa teoksissa on tehtävä itse. Kutsumme sinut lukemaan salaisuudet muuraus seinät karrelle lohkojen ja ominaisuuksia tämän rakennusmateriaali.

Monet ihmettelevät, miten tehdä rakennuspalikka. Jos opit sen, se on paljon alentaa kalliita rakentamisen ja tarjoaa mahdollisuuden tehdä ylimääräistä rahaa.

Talon rakentaminen - prosessi on hyvin kallista. Voit tallentaa hyvin, jos oppia tekemään rakennuspalikoita omiin käsiinsä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 19 = 22