Mitat työtasot keittiöön

Mikä voisi olla koko työtasot keittiöön

Tänään me tarkastelemme mikä voisi olla mitat tasot.

Mitä se tekee?

Ja on tarpeen kunnolla suunnitella ja määrittää kustannukset keittiökalusteiden on oikea. Ja tehdä tämän, sinun täytyy ymmärtää, miten paljon materiaalia käytetään sen valmistuksessa.

Voit vastata tähän kysymykseen, sinun täytyy ymmärtää yksi asia: Keittiöhuonekalujen ovat erilaisia.

Ne voidaan tekokivestä.

Työtasot tekokivestä - täydellinen ratkaisu keittiöön, koska ne käytännössä eivät naarmuta, suorittaa ilman liitoksia (edes kulmittain muodossa, saumat täytetään erityistä täyteainetta, hiottu, minkä seurauksena koko pöytälevyn muuttuu tasaisen), ei epämuodostunut. Ne voidaan tehdä yhtenä kappaleena pesuallas (ts, muodostavat yhden kokonaisuuden).

Mutta älä unohda puutteensa.

Ne eivät sovellu hoitoon (esimerkiksi jos tarvitset jotain leikata ja niin edelleen). Joten, ei jokaista keittokomero työtaso tällaista lähestymistapaa (puhumattakaan siitä, että se ei ole kaikille on "liian kallis").

Niiden mitat koordinoidaan valmistaja, mutta standardi, yleensä on seuraava:

 • Pituus - 2400mm
 • Syvyys - 600mm
 • Paksuus - sopimuksen mukaan.

Mutta kuten on laita tuotannon MDF rintamilla, voit tilata tuotteen kanssa muita ulottuvuuksia, vastaavasti korkeammalla hinnalla.

Lisäksi on olemassa stoleshki luonnonkiveä - mutta se on aihe toisessa artikkelissa.

Yleisempi (ja eniten käytetty) vaihtoehto - lämpömuovattavia työtasot.

Tietenkin joitakin ominaisuuksia, ne ovat selvästi huonompia Työtasot tekokivestä (ne naarmuuntunut epämuodostuneita kulmassa variantit ovat nivelet (yhdistää palkit), päät työtason (paikoissa cut) on kiinni myös hiippa baareja, pesu ainoastaan ​​Lovi niihin liitetyt) .

Mutta niillä on myös monia etuja: Hintojen hoitoa (ne voivat olla tarvittaessa karsia, koska niiden säätiö - lastulevyn), ne ovat suhteellisen halpoja, voi olla melko paljon laadukkaita koristeluita.

Yleensä, stoleshki jälkimuovautuvissa jakaa kahteen suureen ryhmään (paksuus):

 1. Paksuus 28 mm
 2. Paksuus 38 mm

Joiden paksuus on 28 mm, on mitat:

Joiden paksuus on 38 mm, on mitat:

Lämpömuovauksessa voit vain tilata "räätälöity" yksittäisten kokoja.

Suunniteltaessa huonekalut, on välttämätöntä ymmärtää, mitä on sen perusteella, työtasot (jos ostat niitä), hintansa décors.

Esimerkiksi minulla on huonekalujen pohja käynnissä hyvä ystävä, jonka kautta minä ajan ulos kaikista tilauksista. Hän jatkuvasti ilmoittaa minulle hintamuutoksista on uusia materiaaleja, tarvikkeet ja paljon muuta.

Lisäksi, jos ei ole varastossa materiaaleista, joista asiakkaan huonekalut olisi - hän nopeasti tilauksiaan.

Joten, tietää koko pöytätasot on tarpeen, mutta parempi on ystävä, joka 'tietyn edun "ratkaisevat ongelmia hankinnassa materiaalit ja tarvikkeet.

Mikä on koko Keittiöhuonekalujen käyttöön?

Kun olet suunnittelussa keittiö, huomaat miten se on kova liike. Tämä vaatii ottamaan huomioon monia eri tekijöitä. Materiaalien ominaisuudet, furnirura jne Lisäksi koko pöytätasot pelataan ei viimeinen rooli, koska koko ja määrittää ulkonäkö huonekalut ja keittiö ovat esteettisiä komponentti.

Tietyt standardit kooltaan topit ilmestyi ansiosta erittäin ahdas asunnot ja keittiöt erityisesti. Tämä ongelma on ollut olemassa vuosikymmeniä venäjänkielistä tilaa. Siksi meni kaikenlaisia ​​sääntöjä ja mitat, ja ne eivät ole vetäytyvät pitkään. Kun ilmestyi markkinoille huonekaluliikkeet, kalusteet valmistaa tilauksesta ja muokata suunnittelu, tällaisten standardien alkoivat poistua aikaisemmin.

Pöytälevy ei ole suunniteltu kauneutta, sitä tulisi käyttää vain sen oikeaan käyttötarkoitukseen.

Silti nämä standardit vaikea poistaa nopeasti, koska monet rakennukset ovat edelleen ajankohtaisia. Syvyys työtason keittiö on tietty leviäminen soveltamisalan plus tai miinus 100 mm, mutta silti on suunniteltu mielivaltaisesti.

Selvitä ensin, väri pöytälevyn. Sillä ei ole väliä, onko sinulla luonnos valmiina, vai onko se vasta on valmisteluvaiheessa, mutta voit jo kuvitella ulkoasun sisätilojen ulkonäkö. Lähtökohtana on aina ollut ja on väri, sillä kaikki materiaali sopii mitä haluat.

Maku ja väri - ei ole ystäviä. Valita, mitä haluat!

Toiseksi merkitys - on materiaali, josta pöytätason itse on tehty. Jos budjetti on rajallinen, niin valinta on suhteellisen kapea. Tästä huolimatta, suosittelemme, että sinun pitäisi ehdottomasti tarkastella lähemmin eri vaihtoehtoja.

Mitat työtasot keittiöön riippuu materiaaleista valitset. Esimerkiksi, lastulevy on yksi yleisimmistä materiaalien, se on standardi mitat (pituus enintään 3500 mm). Se sisältää myös muovia työtasot, jonka perusta vain lastulevy. Enimmäiskoko että löydät huonekaluliike, on noin 3000 mm.

Mutta tämä ei koske yksittäisiä tilauksia, koska siellä voit pyytää tekemään työtaso pituus 4 metriä tai 5 metriä. Sen hinta samaan aikaan on pidempi.

Syvyys laminoidun työtasot 60 cm. Tuolloin suunnittelussa HF, tämä seikka on otettava huomioon. Työtaso voidaan leikata, mutta se vain ei saa lisätä. Akryylimateriaaleille ovat vailla rajoituksia ja se kaikki riippuu valintasi. Yleensä oletetaan, että standardi mitat ovat paljon halvempia. Vähintään mitat akryylilevy: leveys - 3 metriä, leveys - 750 mm.

Mutta teräksen työtasot rajoittaa syvyys - 60 cm.

Tästä voimme päätellä, että mitä tahansa materiaalia, joka edellyttää yksilöllinen suunnittelu paljon helpompaa voi mennä kuulu hyväksyttyjen standardien.

Valita ne työtasot joka on kätevä meille

Pintamitat eivät ole riippuvaisia ​​ainoastaan ​​materiaalista. On erittäin tärkeää, koska kotiäiti, ja muut perheenjäsenet tuntuisi pysyvän edessä sviitissä.

Ensinnäkin, mittaa sen kasvua, ja kasvun kotitalouden muiden jäsenten. Onhan sinun täytyy paitsi kätevä käyttää työtaso työskentelyalueena, mutta trapeznichat. Se riippuu siitä, mikä asema on määritetty työtaso omassa keittiössä.

Vakiokorkeus työtasot.

Kun valitset keittiötuolit, niiden pitäisi olla sellainen, että jalat eivät ole lähellä, ja sitten kun istut alas ja milloin nouset ylös. Space pitäisi riittää.

Jos henkilö on alhainen kunniaksi, standardi koko ei ole sopiva, koska se olisi hankalaa päästä, mitä on pöydällä. Joten menimme takaisin syvyyteen aihe. Toisaalta, jos olet pitkä, kapea työtaso on hyvin epämukavaa sinulle.

Työtasot valmistettu akryyli- tai luonnonkiveä on paljon korkeampi hinta, mutta tässä on yllättävä eri muodoissa. Tällaiset suoritusmuodot ovat erityisen suosittuja tupakoitsijoita epäsäännöllinen asettelu, keittiöissä, joissa on useita solmuja, ja on niiden kaunis muotoilu.

On erityisesti huomattava, että luonnonkivi työtasot on vakiokoko. Se on 2400 mm, 800 mm tai 750 mm pitkä, leveys on enintään 600 mm. hyvin erikokoisia tarvitaan nurkkaan pöytätasot. Siksi kannattavampaa tehdä työtaso eri materiaalista. Vaihtoehtona olisi laatimalla oman projektinsa.

Luonnonkiveä ja akryyli - erittäin raskas materiaaleja. Tämä on niiden pääasiallinen haitta. Mutta muovi pöytätaso on helppo asentaa, sahattu ja purkaa.

Paksuus työtaso vaikuttavat myös sen paino. Laminaatti työtasot ovat useita erilaisia. Keittiö käyttää vain yhtä - kosteutta kestävä pinta. Paksuus työtaso 38 mm. Lisää yleistä työtaso, jonka paksuus oli 60 mm. Turvakaaren voi olla eri paksuisia, mutta levymateriaalin paksuus on vähintään 12 mm. Paksuuden lisäämiseksi levitetyn lastulevy tai vaneri. Joten työtaso näyttävät liikkumavaran.

Jos työtaso on valmistettu paksu kivi, on tarpeen taulukoihin tehtiin myös kestävästä materiaalista.

Lasipöydät ja työtason lasista on erimielisyytensä. Ja ruokapöytä paksuus karkaistu lasi usein on 8 mm, mutta työpinta on hyväksyttävä 16 mm.

Hyvin usein käyttää substraattia, joka on sopusoinnussa lasin. Ja luotettava, ja esteettisesti miellyttävä. Paksuus ja syvyys kiven työtaso valitaan riippuen rooliin keittiötaso. Jos tällainen joukko on tarpeen, sillä ruokailutila, paksuus on vähäinen. Toimiakseen pinta luo massiivinen kankaalle, joka hänen koko ulkonäkö ehdottaa kestävyyttä, voimaa ja kestävyyttä.

Muuten. kestävyydestä. Se ei vain riippuvainen paksuudesta. Vaikka koko vaikutus elämään työtasot, mutta myös paksuin-pinta saattaa vahingoittua. Kun kaikki, paksuus muovi - 1 mm.

Jos omistat suunnittelemalla keittiö, sekä kerätä se, muista seuraavat mitat, jotka ovat vakiona. Vakiokorkeus lattia kaappien on 860 mm, mikä 720 mm on yöpöytä. 100 mm miehittää jalat (on suurempi - 150-200 mm). 40 mm pöydälle.

Kun muutat parametrin, säädät loput. Jos olet päättänyt tilata materiaaleja keittiöön, muista, että yleinen kuulokkeen standardin luokkaan on alin hinta. Tämä ei johdu siitä, että ne on helpompi leikata pois penkillä näki, vaan koska heille, luotu erityinen julkisivut pohja. Valmistaja ei luoda yksilöllisiä ulkoasuja, se heti alkaa tuottaa standardin ovelle.

Nyt yhteenveto edellä mainitut tiedot. Perusulottuvuudet helpompi käsitellä ja ne ovat yleisempiä, niitä on myös helppo valmistaa ja myydä. Toteutetaan tavanomaisilla asia nopeasti löytää ostajaa. Siksi tavallinen syvyys keittiön työtasot se tarjoaa edullisia.

Mitat työtasot keittiöön

Oma design-huonekalut keittiö toimintaa vaikeaksi. Päästä exit ja kaunis laadukas kuulokemikrofoni, sinun on otettava huomioon monia eri tekijöitä: laatu varusteet, materiaalin ominaisuudet, ja paljon muuta. Se on tärkeä rooli ja koko pöytätasot, koska se on heiltä riippuu sekä ulkoisen estetiikkaa ja yleistä käsitystä keittiön, ja helppokäyttöisyys työtasolle.

Vakiokokoja keittiötasoihin

Aiemmin kaikki keittiön pöydät valmistettu yksinomaan mukaan yhtenäisiä standardeja. Se oli monipuolinen ja käytännöllinen, ei tarvinnut murehtia keittiössä ei ole tarpeeksi tilaa. Nykyään samankaltaisesta konservatiivisuus on päätetty luopua nyt tilata tahansa huonekalujen showroom valmistus keittiökalusteet ei ole ongelma. Kuitenkin suuri osa väestöstä asuu standardin koteloon, ja siksi nauttii normaalikokoisia huonekaluja.

Toisaalta, vakiokokoiset pöytälevy helpottaa valitsemaan - tietää etukäteen, kuinka paljon tilaa se kestää ja miten se näyttää lopulta. Toisaalta, jos huone voidaan asentaa työtaso suurempi (tai päinvastoin, huone on liian lähellä perusmalleista), osto kuulokkeet täytyy tilata, ja se on kalliimpaa.

Joten ongelma koko pöytätasot ratkaistu. Seuraava kohta - valinta väri tulevaisuuden kuulokkeet. Pääsääntöisesti vaikka keittiön hanke ei ole vielä kehitetty, ostaja tietää jo, mitä väriä hän haluaisi nähdä keittiö huone. Oikeilla väri on hyvin tärkeä, koska työtaso pystyy asettamaan yleistä taustaa huoneen. Valitessaan väriä, kannattaa kiinnittää huomiota yleiseen sisustuksen väri ja huoneen valaistus.

Jos väri on valittu, voit siirtyä materiaalin työtasot. Tässä asiassa kaikki riippuu budjetista. On syytä huomata, että vaikka vähäisin kustannuksin injektiot voidaan saada suhteen laatu ja hyvä sarja. Siksi valita huolellisesti ja varovaisesti.

Työtaso materiaali ja sen mitat ovat suoraan riippuvaisia ​​toisistaan. Esimerkiksi lastulevy työtaso valmistetaan standardikokoa - 3500 mm. Sama pätee työtasot valmistettu lastulevystä, enimmäiskoko - 3000 mm. Nämä koot ovat merkityksellisiä vain vakio työtasot. Mukaan, jotta voidaan tehdä lähes mistä tahansa työtaso materiaaleja ja kokoja.

 • Laminaatti työtasot on kiinteä syvyys - 600 mm. Se voidaan leikata, mutta kasvu - ei.
 • Työtasot akryylia riistetty rajoituksia ulottuvuuksia - niiden muoto riippuu täysin siitä asiakkaan toivomusten ja hänen taloudelliset mahdollisuudet. Kiistaton etu akryyli työtaso voidaan pitää esteettisiä ominaisuuksia materiaalin - välisiä liitoksia osien HF on olennaisesti ole näkyvissä.
 • Teräs työtasot on myös rajoitettu syvyys - 600 mm. Niiden pituus voi vaihdella, mutta se on vaikea välttää nivelet.

Jos olet tavoitteena ostaa standardin työtaso, materiaalin valinta on hyvin rikas. Jos keittiö tehdään yksittäisen hankkeen, materiaaleista, joista voidaan valmistaa tilauksesta pöydän ei ole niin paljon.

Työtasot tekokivestä varastossa

Tietenkin, väri ja materiaali työtasot on tärkeä rooli. Mutta lopulta ratkaiseva tekijä ostaa tietyn mallin pitäisi olla helppo käyttää. Jotta ei miscalculate, alkaa kiinnittää huomiota korkeus ja rakentaa teitä ja läheisillesi. Pöydän oltava mahdollisimman kätevää paitsi pintana, jolle kypsennetty ruoka, mutta myös paikka syöminen. Pöytään on tärkeää valita sopiva tuolit. Ei pitäisi olla mitään esteitä ja haittoja, kun istut alas tai päästä pois pöydän takana. Jaloille, jätä tarpeeksi tilaa. Niin, sillä pitkä henkilö ei pitäisi lopettaa valinta liian tiukka topit ja matalan kasvavat ihmisten - ei lisätä standardin mitat työtasot (muuten sinun täytyy venyttää kauas pääruoka keskelle pöytää).

Käyttöä akryyli- tai luonnonkiven työtasot on huonekalujen avulla voit luoda lähes minkä tahansa muotoisia ja kokoisia. Kuitenkin kustannukset tällaisten palvelujen on huomattavasti korkeampi kuin muovi latvat. Tyypillisesti nämä taulukot asetettu epätyypillisten ulkoasu tiloissa. Esimerkiksi tällainen työtasot helpottaa sommittelua huoneen nurkista. Haitat akryyli ja luonnonkiven voidaan katsoa vaikuttavan painoa. Materiaalit aika vaikea käsitellä, ja tämä johtuu siitä, että hinta työtasot. Kannalta käsittely ja asennus muovi työtasojen paljon kätevämpää, vaikka ne ovat paljon yksinkertaisen näköinen.

Viitaten painoa, emme voi sanoa muutaman sanan eri paksuisia työtasot. On olemassa useita tapoja, mutta keittiöissä käytetään yleensä pestävä paksuus on 38 mm. On kuitenkin olemassa myös malleja, joiden leveys on 60 mm.

Akryyli työtasot voivat vaihdella huomattavasti paksuus etulevyyn, mutta vakio arkki paksuus on 12 mm. Lisätä paksuus vanerin tai lastulevyn levitetään - käyttää niitä työtaso tulee kiinteässä muodossa.

Kuten materiaalia, kuten lasia. Lasi työtasot eroavat merkittävästi paksuus. Siten, lasi ruokapöytä on yleensä paksuus on noin 8 mm, ja lasi työpinnan tulisi olla vähintään 16 mm paksu. Joissakin malleissa työpinta on edelleen vahvistunut substraatti - enemmän voimaa.

Kivi työtaso paksuus ja syvyys parametrit vaihtelevat määränpää huonekalu. Käytettäväksi ruokailutilassa sopivia suhteellisen ohut malleja. Jos hihna on tarkoitus käyttää työtason, työtason on oltava riittävän paksu ja vahva, näin varmistetaan luottavainen tämän tuotteen kunnossa vuosia. Kuitenkin, rinnastaa seisoo välillä kestävyyden ja paksuuden. Altis mekaanisen muodonmuutoksen, jopa kaikkein paksut. Esimerkiksi laminoidusta työtaso web se voi helposti vahingoittua, koska paksuus muovi se on vain muutamia millimetrejä. Siksi käyttää kuulokkeita pitäisi olla siisti.

Työtasot valmistettu «BIENSTONE» tekokivestä

 • Hintaan sisältyy kaksi leikkausta (alle liesi ja pesuallas) ja asennus.
 • Maksimikoko on 3500 * 600 * 38 mm.
 • Kaareva + 20% kustannuksista työtasot.
 • Pesuallas keittiötasoihin väri (LJ-sarja ei taivu) hintaa.

Kivipöytälevyt «Technistone» (kvartsi)

 • Kustannukset kivi työtaso «Technistone» muunnos keskimääräinen vaikeuksia lovien altaan alla ja liesi luistavat, asennus ja zasverleniem eri aukot. Jos haluat leikata kaareva, se on käsiteltävä erikseen (+ 30% kustannuksista työtasot).
 • On mahdollista valmistaa työtasot minkä kokoisia tahansa, reuna jyrsintä tahansa monimutkaisuus.
 • Luokka sisustus riippuu väri kivi.

Työtasot valmistettu luonnonkivestä

 • Kustannukset luonnonkiveä työtasot suoritusmuodossa keskimääräinen vaikeuksia lovien altaan alla ja liesi luistavat, asennus ja zasverleniem eri aukot. Jos haluat leikata kaareva, se on käsiteltävä erikseen (+ 30% kustannuksista työtasot).
 • On mahdollista valmistaa työtasot minkä kokoisia tahansa, reuna jyrsintä tahansa monimutkaisuus

Jos aiot luoda oman projektin ja kerää keittiö käsillään, sinun on tiedettävä vakiokokoja, joita käytetään valmistuksessa keittiökalusteiden:

 • Alakaapit 860 mm
 • jalustat 720 mm
 • Jalustat 100 mm
 • työtasot = 40 mm

Tämä on tärkeää, koska kun muutat parametrin, sinun täytyy muuttaa kaikki loput. Riippumaton järjestys aineiden valmistuksessa keittiökalusteiden tulee halvemmaksi, jos käytät standardin koot keittiökaappien. Niinpä yhtiö-toteuttaja ei tarvitse luoda erillistä asettelua ja voit heti alkaa huonekaluteollisuuteen.

Yhteenvetona voidaan todeta seuraavaa: vakiokoko pöytälevy on paljon helpompi käsitellä, valmistaa ja asentaa. Lisäksi standardoitu huonekalut maksaa paljon halvemmalla. Tahansa mittarilla työtaso löytää sen ostajalle. Räätälöidyt työtasot eivät ole yhtä yleispätevää ratkaisua, ja ne edellyttävät huomattavia taloudellisia kustannuksia ja odotuksia. On myös syytä huomata, että asennettava työtason melko pystyy itsenäisesti, ilman apua työntekijöille huonekaluyritys.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

31 + = 36