Moderni sisustus

Jugendtyylinen sisustus

Tämä tyyli, alkaen viime vuosikymmeninä 19th century, on levinnyt nopeasti kaikilla taiteen. Ensinnäkin kuvataiteen, työ Euroopan arkkitehtien alkoi siirtyä pois säätää mittasuhteet, tiukka geometria. Sekä muita alueita sisätilojen jugend johtui täydellinen sotku ja sekaannusta suuntiin protestoida taiteilijoita, sisustussuunnittelijan vastaan ​​jäykkä puitteissa Akateeminen taide.

Ensimmäiset askeleet on trendejä nähdään joukossa maalauksia, piirustuksia. Suunnittelijat ja arkkitehdit, jotka työskentelivät risteyksessä aikakausien, ei lasketa työtä yhden tai toiseen suuntaan, ne yksinkertaisesti ilmentävät avantgarden ideoita, kenen aloitteesta muodostunut tyyliin. Eri maissa sitä kutsuttiin omalla tavallaan: Art Nouveau, Art Nouveau, Liberty, Glasgow Style, Metro-tyylinen ... se on muodostunut pitkälti ansiosta intohimo Eurooppaan Japanin tulosteita. East innoittivat ominaisuus kiemurteleva linjat jugend, halu rakentavuudesta. Yksi syy tyyli tuli teknologinen läpimurto, joka pyyhkäisi monissa maissa siirtyminen veneen massa työvoimaa, teollisuuden.

Taiteilijat ovat alkaneet mieluummin motiiveja ja muotoja lähellä luontoa, kieltäytyä poistaa geometrian linjat ja kulmat ovat osoittaneet kiinnostusta uuteen teknologiaan, materiaalit. Tämän ansiosta aallonharjan on taidetta ja käsitöitä, jotka myöhemmin heijastuu sisustus.

Moderni sisusta pyritään sovittamaan yhteen sekä käytännöllisiä toiminto art. Kannattajat tämä suuntaus uskovat, että puolista ihmisen toiminnan pitäisi saada heijastuu alan kauneutta.

Voit valita perusperiaatteet tyyliin:

 • Virtaviivainen muovi muoto, sileät linjat. Symmetria on vieras, hän on lähellä luontoa, jos kyseinen rata ei ole räätälöity.
 • Hillityt värit. Etusija annetaan kevyt pastellisävyillä tai tummanruskea, punertava alue.
 • Lomakkeet ovat yksinkertaisia, lyhyitä. Hahmot yhä lähellä pallomaisia, suorakulmainen tai sylinterimäinen.
 • -sekoituselementit eri tyylejä, tiukka harmonia.
 • Käyttö koristeena. Sisustussuunnittelijan usein sisustamisessa vihannesten tulosteita, kukkakuvioin.
 • Paljon puuta. Moderni - yksi vaikeimmista, kallista tyylejä. Alkuperäisiä huonekaluja sisätilan esineiden vaatii huomattavia materiaalin ja työn investointeja.
 • Mosaiikki-ikkunat. Voimme sanoa, tärkein osa mitä tahansa tilaa, maustetaan tähän tyyliin.
 • takorauta elementtejä. Ei pitäisi olla paljon, heillä on kaareva muoto, maalattu tumma väri, usein suihkutetaan päälle kultaus.
 • Lasi, tekstiilit, elementtejä stukilla mosaiikit.

Luovuttamisesta tilojen ja alueiden

Hankkeet tähän suuntaan - sekä koriste ja käytännöllisyys, huomiota yksityiskohtiin. Sisustus on varustettu yksinkertainen mutta toimiva huonekalut, tässä on elegantti lasitus ja varusteet hieno yksityiskohta, käytettyjen tekstiilien, kasvien-aiheisia hahmoja.

Sisätilat jugendtyylinen käytetään vapaan (avoin) suunnitelma, pelata lattialla eri tasoilla, lukuun ikkuna-aukot. Pääperiaate työn luomiseen avaruuden - fantasia. Seinät on peitetty kiemurteleva linjat, koristeltu apua kipsiveistos. Huonekalujen sisustus elementit ovat minimaaliset, hallitsee tyylitelty kukka kuvio, värit nekrichaschaya, ilman monia sävyt.

Etusija annetaan materiaaleja puuta, luonnonkiveä, keramiikka ja lasi. Päätehtävänä suunnittelun aikana - luoda mukava sisätilaa.

Kaikki tunnetuin tyylit - klassismi, barokki tai art deco - tulivat Ranskasta. Jugendtyylisiä käytetään usein ranskaksi sisätilat. Arkkitehtonisesti ne ovat lieviä. Mikäli läsnä, se on tavallisesti loistavan listat ja suuremmassa määrin, puu. Ranskan ylellisyyttä kiteytyy ei kullattua hanat tai mahtipontista huonekalut ja perinteisiä piirteitä, rohkea paletti.

Antiikkia on täydellisessä sopusoinnussa modernin. Hallitsee pastellivärit, jossa suosittu helmi, punertava sävyjä yhdistettynä harmaan sävyjä. Massive peilit rinnalla elegantti pienoispatsaita vazonchikami, antiikkia yhdistettynä moderniin jalo.

Venäjällä se tuli vähän myöhässä, mutta oli yhteinen pitkä. Alusta lähtien viime vuosisadan, tämä suuntaus ei ole täysin integroitu Venäjän elämää, se sisältää erilaisia ​​lainoja. Kotimaisen Nouveau hyvin tyypillistä käyttöä Japanin motiiveja. Piirustukset koristeltu lasimaalauksia, varjostimet, suuri seinäpaneelit. Aiheet suunnittelussa seinät, lasimaalauksia voisi olla kukkia, eksoottisia kuvioita, viiniköynnös ja fantastinen tosielämän linnut, perhoset ja naishahmoja.

Laajuus, leveys, orgaaninen tyyli viime vuosisadan nyt hyvin sovi suunnitteluun asuintalot, koska tällä alueella vaatii suuren tilan. Venäjän nouveau tänään merkitty yhdisteenä suunnittelussa erilaisia ​​materiaaleja ja tyylejä. Ovi ja ikkuna-aukkoja ovat monimutkaisia ​​soikea muoto. Suuri koko ikkuna voidaan koristeltu lasimaalauksia, seinät on peitetty sileä tai kuvioitu kipsi. Rikkaus sisustus tuo runsaasti stukki, takorauta yksityiskohtia, gallerioita, portaat, terassit. Alkuperäisen ilmeen mosaiikki laatta vyö tai keraamisia elementtejä "pitsi" puu manuaalista työtä.

Klassinen Nouveau suoritusmuoto sisältää työtä laajalla alueella. Hän ei siedä liiallisia sisustus, huonekalut ruuhkia vaatii koskemattomuutta kaikkien osien sisustus, sisällä kodin ja viereisen alueen. Klassisen modernismi on ominaista esimerkillinen mittasuhteet, tarkka toiminnallisuus kaikki yksityiskohdat. Mutta ankaruutta ei popreknesh. Moderni kuulostaa mehukas, runsas avulla juonteita, kirkkaat värit. Valkoinen, harmaa, musta käytetään usein silmukka. Emäs väri suunnittelu huone on vihreä ja turkoosi, viiniä tai marja. Tärkein taustalla huoneet voivat olla luonnolliset värit, lempeä oliivi-, kermaa tai lämmin persikka.

Classic ei hylkää improvisaatio, alkuperäinen vivahteita. Verrattavissa pehmeät linjat, luonnon materiaaleja sivusto on täysin epätavallinen muodot: tuoli tyylitelty kukka tai elefantti pöydän. Modernismi sanelee hylkääminen tavallinen, mutta on ominaista rikas koristeet, kaikenlaisia ​​outoa aksentteja.

Moderni versio suuntaus on myös taipumus vapaata tilaa, vapaa asettelu. Mutta monitasoinen katot ja lattiat eivät kuulu pakollista ja toivottavaa. Toiminnallisuus on vahvempi värit gravitates perus yhdistelmiä musta, harmaa, valkoinen. Kuvioita käyttää erillisenä osana koristeluun.

Nykyaikaisen suunnittelu on edelleen ominaista pehmeät linjat. Sohvat, pöydät olisi pyöristetty hieno muoto, mutta kaikenlaisia ​​ylilyöntejä eivät ole tervetulleita. Modern Art Nouveau näyttää paljon tiukemmat, askeettinen värejä, materiaalien vaatimukset pehmennyt. Rekisteröimiseksi huoneen yhdistämällä synteettisiä aineita ja niiden tyylitelty luonnollista.

Filosofian suunta on muuttunut vaikutuksen alaisena korkean teknologian ja tekno niiden kautta lisätä lyhyys, keveys. Vaatii edelleen harmoniaa kaikki tekijät, sisustus on luotu perustuu pääajatus. Huone tulee tyylikäs, mukava, vain kun se on mahdollista päästä eroon kaikki turha.

Väriä, mukaan suunnittelijat, tärkeintä luoda ilmapiiri. Moderni hyväksyy kaikki värit, keskittyy sävyjä. Niiden pitäisi olla pehmeä, koska se oli hämärtynyt.

Sisustus on suunniteltu osoittamaan pehmeyttä ja hiljaisuudesta. Siksi taustaväri on suositeltavin lämpimät värit: hiekoittaa, kerma, kermainen. Sopusointuisempaa aktiiviset elementit sisustus tulee tarkastella niiden taustalla: takorauta lisävarusteita, tummat puukalusteet ja kirkkaat lasielementit.

Todellinen käyttö yhdistelmien sininen, violetti puhtaan valkoinen tai sävyjä: beige, kallisarvoinen helmi, norsunluusta.

Vaikka Art Nouveau ja on käännetty "moderni", se ei yleensä värin kirjavassa, vaihtelu suunnitteluun.

Heille sopivin viimeistely on monofoninen materiaalia ilman lausutaan tekstuuri. Seinät ovat toissijaisia ​​tausta, joten ne eivät voi olla värikkäitä tai kirkkaita.

Yleisin tapa saavuttaa ole kirkas monotonisuutta - värjäystä esi-vuorattu seinät. Pintamateriaali voi toimia lasikuitu tapetti matta rakenne, laatat ilman kuvioita, nestemäinen tapetti tai kangas. Muovipaneelit ja tavalliset tapetit ristiriidassa ainutlaatuinen tyyli.

Seiniin vain luoda kodikas tunnelma, ja hallitseva ovat huonekalu- ja koriste-elementtejä.

Varsinainen elementti kylpyhuoneessa tai keittiössä tullaan vuori seinät pienten keraamisten laattojen tai värillinen mosaiikit.

Kuten seinät, se on suoritettava passiivinen rooli, toimii taustalla hallitseva esineen. On parempi, jos sen muotoilu päällekkäisiä elementtejä seinät, ja liitokset kulmia on lieventää avulla kipsi ja katto listat. Paras olisi katon maalaus samalla värillä kuin seinät, mutta sitten menettäneet kyvyn asentaa vastaava valaistus. Sijoittaa ne oikein, voit asentaa alakattoon.

Tällaisista katot ei pitäisi asentaa kattokruunut. Jos annat mitat huoneen, katto voi olla monitasoinen.

Erittäin mukava ja kallista kuin kattojen koristeluun käyttö lasimaalauksia. Se näyttää hyvältä, jos asunto on suuri ja tilava, pystyy koristella sali tyylikäs ravintola.

Klassinen versio - parketin, kalanruotokuvioinen tai marmoria. Suurempaa omaperäisyys ja suunnittelijat tarjoavat tällaisia ​​vaihtoehtoja:

 • koristelu lattia;
 • käyttäen keraamiset laatat;
 • kivi päällystetty ornamentom.Mozaika ja kivi oikein sovi sisäosiin kylpyhuoneen.

Valmiit kerroksen huoneissa parhaiten palvelevat parketti, laminaatti. Tärkeintä, että ne sulautuvat taustalla sävyt ja huonekaluja. Ylellinen kivi verhous myös näyttävät tyylikkäiltä. Lattialla olohuoneessa tai ruokasali on aivan aiheellista olla keraaminen laatta, sileä, ei matta, sileä maalattu. lattia väri on tummempi kuin yleistä taustaa huoneen, ja sopusoinnussa muiden osien sisustus.

Käyttämällä linoleumi ristiriidassa tyyliin.

Kun luot sisustus moderniin tyyliin on muistettava, että osa huonekalut - se on hänen viittaus pistettä. Kaapit ja kaapit sijaitsevat seinät, jotka muodostavat eräänlaisen torni ja perusta sisustus on keskeinen koostumus. Useimmiten se roolissa sohvapöytä ympäröimänä tuolit, sohva aaltoilevaa, värikäs järjestely kukkia. Vaikka ne eivät sijaitse keskellä huonetta, heillä on ensisijainen merkitys. Etusijalle olisi kuulokkeita, joissa on pyöristetyt linjat. Keski koostumus on paitsi kiinnittää huomiota, puitteissa tyyli se on vielä toimivaksi.

Sisätilojen sekä olohuone ja keittiö on hyvin sovi huonekaluja koristeellisia kaarevat jalat ja nahka. Hylly, suunniteltu muodossa sivuliikkeen tai telineeseen puusta näyttää hyvältä jopa kylpyhuoneen seinään.

Tyyliin huoneen voi johtua nykyaikaa, olisi paljon valoa, sähkö- ja luonnollinen. Pääpaino tulee olla pehmeä vaimeaa valoa. Siksi etusija annetaan variantteja lukuvalot, alkuperäinen lamput.

Kattoon voidaan sijoittaa valoisuus ja kulmat eri osien tilaa antaa erilaisia ​​valaisimia. Lisäksi lamput sijaitsevat kulmissa pieni huone, ne on sileä.

Tyyli edellyttää, että ikkunat olivat tasaisen pyöreisiin muotoihin. Tämä voidaan saavuttaa rakentamalla monimutkainen ikkunan rakennetta tai geometriaa korjaus ikkuna-aukon avulla verhot.

Työpajat vyöhyke hyvin kohokohta valonheittimet. Olohuoneessa, lisäksi pöytä ja seinävalaisimet, voit ripustaa suuri kattokruunu alkuperäiset sävyt tai kangasvarjostin. Työ valaistus on sallittua tehdä säädettävä intensiteetti ja määrä käyntipisteitä. Pehmeä valaistus antaa kodikas tunnelma.

Käyttö tekstiilejä eri tiloissa talon sanelema sovellus. On makuuhuoneen ikkunat, esimerkiksi olisi asianmukaista käyttää ohutta tylli, yhdistämällä se hieman paksut tummat verhot, muutama tyynyt, silkki päiväpeite, vastaa yleinen tyyli.

Living Textiles myöntää hieman enemmän. Matto, tyyny, verho voi olla aktiivinen väri aksentti, sävy värit ovat hyvin lähellä. Takapenkkien sovellettavat käyttöä nahkaa. Kaikki tekstiili kohteita: verhot, verhoilu, tyynyt eivät saisi houkutella kohtuutonta huomiota. Ne täydentävät väri huonekalut, tyhjäksi vastakkaisia ​​siirtymiä.

Kudosta, sekä malleja tämän tyylin pitäisi olla kevyt ja herkkä, niiden rakenne olisi hyvin heijastaa valoa.

Mitään lisävarusteita, koriste-esineitä pitäisi olla läsnä, mutta niiden ei pitäisi olla paljon. Unohda niitä, sillä täydellisyyden vuoksi, se ei myöskään ole sen arvoinen. Tällaiset elementit voivat toimia:

 • lasi hahmoja, jotka on valmistettu puusta, metallista hahmoja, Crystal tuotteita kaiverrettu kuvioita;
 • kaikenlaisten vanhojen maljakoita, kattokruunu;
 • raskas runko monimutkaisia ​​muotoja maalauksia, peilit;
 • paneelit kohtauksia luonnon;
 • erilaisia ​​lisävarusteita: nappaa, tupsut verhot;
 • tyylitelty kellot, laatikot, eri kehykset, kattokruunut.

Hyvä suunnittelu ratkaisu maan talon siellä on asennus takka, koristeltu värillisiä kiviä, puisia elementtejä. Kylpyhuone mukava koristella epäsovinnainen Peilin muoto, kaikenlaisia ​​meren osia, tee lattiamosaiikki. Koristele keittiö maalattu astiat, kuvia, maalauksia, stand astiat.

Jugendtyylinen sisustus

Sisustus moderniin tyyliin suosii ihmiset ohuilla luonto ja vahva persoonallisuus. Se soveltuu vapaa sisustus nykyaikaisen asumisen asuntoja, kodit, koska samaan aikaan yhdistyvät sileä, pehmeä kuin kukka koristeena, linjat ja moderneja elementtejä.

Sisustus moderni on ihanteellisesti yhdistää harmonia eri koostumus ja tyyppi materiaalit: taottu tai kromattu metalli, puu, muovi tai lasi-ikkuna, jossa kivi. Ei ole olemassa tiukkaa suorassa kulmassa, ne ovat aina viistot ja haalistuu. Juuri tämä sen hämmästyttävä piirre tekee siitä tyylikäs, ja uusimpien teknologioiden, parantaa sen toimivuutta. Pastelliväristä tyynyt, karkea verhoja, vuodevaatteita valmistettu luonnonmateriaaleja, harmonisesti täydentää sisätiloihin.

Muotoilu ominaisuuksia jugendtyylinen

Kuva: Sisustus Art Nouveau

Varsinkin luonnehtia jugendtyylinen sisämaassa noin laatu, kuten:

 • seos tyylejä;
 • halu rakentavaan;
 • aaltoileva linjat ja epätavallinen;
 • yhdistelmä yhteensopimattomat materiaalit, värit ja sisustus kohteita.

Nouveau tyyli moderniin sisustukseen kuuluu avoin tilaa huoneessa, suuret ikkunat, valoverhot. Mutta tämä ei ole välttämättä suuri asunnon tai talon. Moderni sisustus perustuu järkevään käyttöön käytettävissä oleva tila, jossa toimivaltainen järjestely huonekalujen ja sisustustarvikkeiden siinä, vain tärkeimmät.

Kuvassa: tilava ja valoisa huone moderniin tyyliin

Huonekaluja jugendtyylinen sisältää useita tiettyjä ominaisuuksia: toiminnallisuus ja tiiviyttä, täydentää massiivisia kuvalle. Suunnittelu huonekalut - se on optinen harha, jossa on raskas henkselit työtasot venytetty ohut jalat, kaapit leveät ovet, venytetty taivasta kohti.

Valokuva: Huonekalut ja sisustus art nouveau

Luoda modernismin sisustus tarvitaan yksilöllinen. Periaatteen mukaan minimalismin valita vain tarvittavat huonekalut, suunniteltu tiettyä tilaa. Sen sijainti avaruudessa ja erikseen, ei sovelleta mitään sääntöjä: se voi olla huoneen keskellä, jättäen jälkeensä hänen laajalla alueella lähellä seiniä, jossa painopiste on ikkunat ja verhot.

Moderni tyyli on hyvin joustava, mikä on kokeilla, joten asunto - suuri tila tätä varten.

Oletetaan olohuone sisustus moderni tyyli voi olla klassiseen tyyliin huonekaluja, ilmeikäs sisustus, koristeellinen linjat, joka sen lisäksi koristeltu värikkäillä koristeet ja koristeltu lasimaalauksia, että niistä tulee jotain erityistä. Myös poimia tämä pienhuonekalut asusteiden vastaavassa mittakaavassa kirkkain väri sisustus, ja sitten järjestetty epäsymmetrisesti avaruudessa, luo käsittämättömän ja tyylikäs olohuone sisustus moderniin tyyliin. Ja lisäksi moderni kalusteet, monitasoinen valaistus, täydentävät kokonaisvaikutelmaa tietyn hankaluus, ja samalla hyvin yksilöllistä ja esteettinen maun omistaja.

Kuvassa: makuuhuone moderniin tyyliin

Sisätilojen makuuhuoneen moderniin tyyliin - se on yksi koostumus: viimeistely seinät, lattia ja katto sopusoinnussa huonekaluista. Tämä on varmasti iso sänky koristeellinen suunnittelee ja epätavallisia muotoja. Materiaali - puu arvokkaita lajeja. Päiväpeitteet, verhot ja tyynyt ovat harmonisesti toisiinsa. Se voi olla hieno ja tyylikäs tylli tai päinvastoin, karkea verhot. Pienikin asunto voi hyvin antaa mahdollisuuksia makuuhuone.

Kuvassa: makuuhuone moderniin tyyliin kattokruunu keskellä

Minimalistiset on merkitystä, taulukot ja pöytä on oltava kaareva ja alhainen koko jalkaa. Vaatekaappi massiivinen, on veistetty kuvioita ovista tai kaapissa värillisillä lasiovet. Valaistus hajallaan häikäisyä luomisessa salaperäinen ilmapiiri, saavutti kattokruunu keskellä eriväriset lasia ja useita lamppuja outo hajallaan huoneen poikki.

Keittiö on luultavasti sopivat tilat soveltamisen jugendtyylinen sisustus. Koska Nouveau ovat käytännöllisiä järjestämisessä tilaa, jolloin keittiön mukava ja samaan aikaan harmoninen ja ole tylsää, edes pienellä alueella.

Kuvassa: keittiö moderniin tyyliin

Luomisessa sisäseinä koristelu sisustus tehdään pääasiallinen sävy. Se voi olla yksitoikkoista sileä pinta, maalattu värin haluat, tai vuorattu keraamisilla laatoilla pienikokoisia tai mosaiikki kivi. Mutta tämä ei voi olla tapetti tai muovista paneeli.

Erinomainen valinta viimeistelyyn katto - on edelleen suuntaan seinät, onnistuneesti toteuttamaan sujuva siirtyminen. Voit käyttää katto listojen, maalattu se haluttu väri.

Keittiön suunnittelu jugendtyylinen ehdottaa korostaen viimeistelyyn lattialle. Sukupuoli ei ole aktiivinen osa sisätilojen, jotta voimme tyytyä yleiseen tausta ja rakenne. Voit käyttää itsetasaava lattia sävy seiniin. Sitä ei suositella antaa ulos lattialaatat, kuten suorakulmainen linjat ottaa tämän huomioon. Keittiö moderniin tyyliin sopii hyvin lattia tai laminaatti yksivärisen rakenne: kevyempi seinät, sitä tummempi lattia.

Kuvassa: keittiö moderniin tyyliin parkettilattia

modernistisen keittiön suunnittelu edellyttää monitasoisen valaistus: tausta ja tavoite. Taustavalaistus himmennetty hieman, on sijoitettu kattoon, ja kohde - kirkkaampi työalueelle.

Kuvassa: keittiö moderniin tyyliin monitasoisen valaistus

Ihannetapauksessa ikkuna keittiössä olisi oltava soikea, mutta on paljon vaikeampaa, varsinkin kun asunto kerrostaloista. Voit kuitenkin asentaa lasi yksi suuri runko ja antaa heille mielenkiintoinen muoto, huntu vastaaviin verhoihin.

Kaikki huonekalut jugend, pääsääntöisesti puuta, olisi tiukasti toimiva. Antaa sille erityistä charmia, voit koristella sen etätunnisteiden lasia ja metallia. Se on suunniteltu piilottaa astiat ja laitteet.

Tarvikkeet ja tekstiilit moderniin tyyliin

Lisävarusteiden käyttö olohuoneessa ja makuuhuoneessa moderniin tyyliin, minimaalinen, varsinkin jos se on asunto. Seinät voidaan sijoittaa useita temaattisen maalauksia, ei ylläpitää symmetria. Myös erilaiset lattia maljakoita, hahmoja, valaisimet toistaiseksi muoto, epätavallinen verhot.

Kuvassa: Living jugendtyylinen maalauksia

Vasta kun teet olohuone ja makuuhuone moderniin tyyliin, sitä voidaan käyttää hieman enemmän tekstiilejä kuin edellytetään tyyli. Nämä ovat lisäosia, kuten matto, tyynyt ja verhot. Ne voivat olla yksi avain piki, tai päinvastoin - kirkkaina sisätilaan. Hienostunutta antaa sisätilojen olohuone ja makuuhuone tyyliin Art Nouveau taotut metalleja outoa, värikkäitä lasimaljakossa ja muut tarvikkeet erilaisista materiaaleista: puu, metalli, kivet.

Nouveau luonnostaan ​​luova luonto, joka on erityisesti miellyttää makuuhuoneen moderniin tyyliin. Art Nouveau perustuu joitakin perusasioita, mutta yleisesti, kuunnella intuitioon, voit helposti laittaa se takaisin, joten se ainutlaatuinen ja ainutkertainen, on oma luonteensa.

Merkkejä Art Nouveau ja kanuunoilla modernistisen sisustus

Nouveau - suuntaus taidetta, mikä on huippu suosiota jälkipuoliskolla XIX - varhaisen XX vuosisadan. Piirre tyyli - menee nurkista ja viivojen hyväksi luonnon. Samaan aikaan arkkitehtuurissa hän kehitti kiinnostusta uusiin teknologioihin ja taideteollisuuden. Jugendtyylinen sisustus merkitsee yhdistelmä taiteellisen ja hyötykäyttöön toimintoja.

Video tutustuminen moderniin tyyliin

Historialliset edellytykset alkuperän Art Nouveau

Eri maissa, jugendtyylinen kutsutaan eri tavoin: Ranskassa "Art Nouveau" Saksassa - "yugendshtil" Italiassa - "Liberty" Espanjassa - "modernismi." Mutta siitä huolimatta eri kuulostava nimi, tämä tyyli yhdistyvät yhden arvon - Uuden tekniikan nuori tyyli. Nouveau sisätilojen oli aina kirkas, se oli nimeltään aikakausi "reikiintymistä ja Bloom." Itse asiassa uusi oli kohtuullinen samanaikaisesti vivahtaa rappiota ja mäkeä. Nouveau - juhlaa epätavallisia värejä, kirkkaita värejä ja fantasiaa, uutuus arkkitehtuuri, ylellinen sisustus, kankaat hienostuneisuutta.

Aalto Nouveau jätti jälkensä ulkoasu asunnon. Sijasta perinteisen huoneen pesivien nuket tulevat avaamaan suuri tila, eräänlainen koriste. Kaikki rakennukset tämän kauden ovat yksilöllisiä, ja niiden sisustus on annettu erityinen rytmi, alistamalla jokainen osa sisustusta. Rytmi ilmaistaan ​​tietyssä vuorottelu esineitä ja värejä.

Historia nykyaikaa tiennyt yhtään selkeää koriste järjestelmiä. Kaikki tyylit edeltäneen uusi, oli tietty joukko lattia suunnittelun tekniikoita, seinät ja katto. Art Nouveau oli kaikki sekoitettu ja epävakaa. Jugendtyylinen sisustus on aina vaihdellut ja ainutlaatuinen. Joten mitä yhdisti kaikki innovaatiot, mutta nimi tyyli? Tietenkin piittaamattomuus vakiintunut klassikoita, käyttö ei-perinteisten ja uusia ideoita.

Miten luoda modernistisen tyylin sisätilassa?

Luo ei ole vaikeaa asunnossa sisätila. Tarvitsee vain muistaa, että tämä on koristeellinen ja elegantti tyyli. Sinun täytyy olla hyvä maku, sillä pienintäkään poikkeama tyyli puitteissa näyttää irvikuva tai parodia nykyaikaa. Yksi tärkeimmistä nykyaikaa - väritys. On tarpeen toistaa väriyhdistelmä aikakaudella "reikiintymistä ja Bloom." Juuri tämä käsite vastaa modernismin maali: väri, vaikka sirotellaan tuhkaa, muistuttaa dekadansky tyylikäs.

Edulliset yhdistelmät Moderni - siniharmaa, helmenharmaa, violetti tummiin, väri haalistumista ruusu. Silky taustakuva, ikkuna verhot kuvattu kukallinen unikko, eksoottisia lintuja, Peacock sulka, mielikuvituksellisia värit - on taattu hitti jugendtyylinen sisustus.

katto leikata oli aina iski sen epätavallinen muotoilu tähän tyyliin. Vain sinä voit päättää, mikä on katossa huone: maalattu ja tyylikäs hienostunut, hieman Blossom kattokruunu tai kevyt stukilla joka jäljittelee pikkulimaska ​​on umpeenkasvu lampi. Ja voit valita ohut palkit tummaa puuta, jota kehystää kirkas rapattu caissons. Vaikka koristeellinen katto kipsi listat käytetty. Moderni sisusta Nouveau simuloida listat muovista (tai vaahto polyuretaani). Sisätilojen Art Nouveau lasimaalaukset löytyy usein kuviolla. Tämä koostuu lasimaalaus kappaletta eri värejä, kuvioita ja muotoja, jotka on yhdistetty toisiinsa tekniikan mukaan. Rajoitusta olisi houkutella huomiota sen kauneutta, missään tapauksessa ei mene huomaamatta.

Sex - se on ainoa elementti aikakausi, jota ei ole osoittautunut erityisen innovaatioita. Yleensä tämä lattia, vahvistetut tai yleinen herringbone. Mielenkiintoista se sopii sisälle taiteellisen parketti. Kuviollinen lattia voidaan toistaa plexuksen kasvin varsiin tai turkoosi mutka. Moderni suunnittelijaa, jotka suunnittelevat modernistisen tyylin sisustus, arvioitu muoto leikkausmenetelmät, jonka avulla voimme tuottaa lattiat graniittia tai kiveä vilkas kuvio tähän tyyliin. Kylpyhuoneen laatat yhden värin, voit valita niin raja kuvio ympyrän tai spiraalin kiharaa. Tällaiset koristeet voidaan usein löytyy muut osat, kuten takorautaiset säleikkö.

Sisätilojen jugend - se kaapit, lipastot, mukava ja pehmeä tuolit, sohvat, pöydät koristeellinen jaloissa. Kaluste vahvasti läsnä taiteellisen liikaa. värillinen tai himmeä lasitus näkyvästi, tyylikkäät kalusteet, peilit viiste, insertit valmistettu norsunluu, helmi intarsia ja niin edelleen. Kun valitset huonekaluja, jotka korostavat modernia tyyliä sisustus, kannattaa kiinnittää huomiota pehmeät linjat, kaarevat linjat, antelias luonnollinen rakenne. Erikoisväri asettaa huonekaluja viime vuosisadan. Ottaen huomioon suhteellisen lyhyt viive, voit löytää kohteita, jotka aikakauden. Modernit huonekalut sopii myös nykyajan. Sisustus näyttää hyvältä ja suorakulmainen esineitä, mutta hieman "esteettisyys." Tämä voi olla piirros tai taivuttamalla käsinojat jalat.

Kangasta, jotka ovat pehmustetut huonekalut, usein epätavallisia värejä, maalattu kukka koristeena. Kukkia ja lehtiä on kuvattu sitä, meillä oli ei-standardi muotoinen. Suosituin kuvat jugend pidetään vesi-liljat, iirikset, kovakuoriaiset, sudenkorennot ja heinäsirkkoja.

Luoda modernistisen tyylin sisätilojen on toivottavaa käyttää erilaisia ​​koriste-elementtejä, jotka sisältävät luonnollisia teemoja. Se voi olla maljakko koristekasvit, tyynyt ja verhot kuvia kukista, erilaisia ​​lukuja, patonkia peiliin. Tärkeä osa nykyaikaa - mosaiikki, joka voi esiintyä kaikenlaisia ​​esineitä koristeluun. Tietenkin yksi parhaista lisäyksiä sisätilojen moderniin tyyliin rohkeita maalauksia tullut punakka lyöntiä.

Käyttämällä kaikkia edellä vinkkejä, voit helposti luoda ainutlaatuinen jugend sisustus. Meidän on kuitenkin erotettava toisistaan ​​arvon sana "moderni" - "moderni" ja "modernismi". Sen ei pitäisi olla täydentävä tyyliin muita innovatiivisia ideoita, sinun täytyy rakentaa niihin joka ilmestyi aikakaudella "reikiintymistä ja Bloom." Tärkein oire nykyaikaa - on sen koristeellinen vaikutus, mutta periaate - rinnastamista luonnollisessa muodossa. Motiivi tyyli - viiniköynnösten. Kaikki nämä periaatteet otetaan huomioon paitsi tyyli sisustus, mutta myös arkkitehtuurissa.

 • Jugend talon pitäisi nähdä yhtenä organismi, jossa jokainen yksityiskohta on yhtä tärkeää. Onko yöpöytä tai tilajärjestelyt, onko koukku pyyhkeitä tai kattokruunu keittiössä - jokainen yksityiskohta ansaitsee erityistä huomiota. Jokainen yksityiskohta on valittava erityisen huolellisesti.
 • Valaistus huoneen pitäisi olla hieman vaimeita, luovat tunnelmaa mukavuutta ja romantiikkaa. Nyt on helppo poimia lamppuja ja työpöytä valaisimet, samanlaisia ​​kuin jotka olivat niin suosittuja nykyaikana kukoistus. Lampetit ja kattokruunut tyyliin harmonisesti yhdistyvät ornateness muotoja ja modernia materiaalia.
 • Erityistä huomiota kiinnitetään taiteellisen taonta toivottavaa. Se antaa yksilöllisyyttä ja ainutlaatuisen kauneuden. Taiteellinen taonta tervetulleita huonekaluelementtien, lokasuoja, kalterit ikkunoissa, portaiden kaiteet, portit.
 • Asentamalla takka on siirryttävä pois lineaarisuus. Takka tässä tapauksessa ei ole vain uunissa, ja taideteoksen, usein miehittää huoneen yhden seinän toiselle. Sen ei pitäisi olla yhtenäinen. Takka Nouveau käsittää insertit metallia tai kivi.

 • Sinänsä termi "moderni" on juurtunut XIX-XX-luvulla, jolloin Euroopassa syntyi kokonaan uusi taidemuoto, kaatoi paljon päätöksiä joka suuntaan tästä hetkestä.

  Yksi niistä keskeisiä tunnusmerkkejä jugend ovat pehmeät linjat ja ääriviivat, kieltäytyminen mahdollisuudesta kohtisuoraan ja mieltymysten kaikkein luonnollisin piirustus, nämä esineet, jotka ovat tyypillisiä estesstvenno.

  Tämä suunta pääasiassa pyritään harmonisesti yhdistyvät taiteellinen ja hyötykäyttöön aloitettava alusta, jonka kanssa työskennellä. Useimmat sisustuselementtejä tehty tähän tyyliin, on joustava ja pitkälle kehitettyä.

  Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 6 = 16