Mosaic glass

Mosaic Glass - täydellinen ratkaisu ongelmiin käsittelyn kanssa vanhojen lasinsiruja ja luoda ainutlaatuinen muotoilu kodin

Mosaiikki aina näyttää erittäin vaikuttava ja maagisesti muuntaa minkä tahansa sisustus, jopa oodi on joitakin yhtäläisyyksiä taidetta tehdä lasimaalaus. Kotona voit käyttää mosaiikki lasin koko paletti toimii koristelu huoneiston, mistä sisustus kukkatelineet eksoottisia koristelu seinille.

Lähtöaineena mosaiikki

Vuonna luomassa mosaiikki, voit yhdistää värillistä lasia erilaisia ​​materiaaleja:

 • lasijäte
 • fragmentit laatat ja keraamiset laatat
 • kuoret
 • kivet
 • värillisiä kiviä
 • helmet
 • helmet, jne.

Lasimosaiikki on lähes mahdotonta suorittaa ilman valmis piirros tai hahmotelma tulevaisuuden valmiin työn. Ne voidaan esittää seuraavia lajeja:

 • tiukasti geometrinen luonnos
 • kopio maalaustyöt
 • abstrakti piirustus
 • klassisen koostumus
 • oikukas fantasia maalaus

Muodon ja materiaalin väri on aina valittu suunnitelman mukaisesti. Luo mosaiikki lasinsirpaleet, rikki tai leikata.

 • Kuten valamisen materiaalia voidaan käyttää sementtiä tai kipsiä lasin mosaiikki.
 • Korjata tarkoitus kuvio pinnalla lasimosaiikkeja tärkeää valmistella tukeva ja luotettava tuki. Käyttävät usein paksusta lasista, mutta voit myös käyttää kiinteitä vaneria tai kokonaan erityistä ritiläpohjainen, joka liikkuu seuraavaksi ja korjaa tuloksena mosaiikki kuvio, esimerkiksi seinälle kylpyhuoneessa tai keittiössä. Ei saa käyttää tähän tarkoitukseen, metallilevyt. On tärkeää toteuttamiseen ainoa muuttumaton sääntö: tukilevyn ei loimi kosteudelta.
 • Aluksi tarpeen valmistaa kuvan, peili heijastaa halutun tuloksen. Avulla laatua Decoupage liimaa tai PVA (joka joskus voidaan korvata munanvalkuainen, mutta kuiva työ on pidempi, ja pysyä huonompi) lukko luonnos lasinsirut josta oman mosaiikki luodaan. Pinnan on päästä tasoihin, kun liität materiaalia sileä puolelle paperia.
 • On nimi tekniikkaa, joka on useimmiten käytetty työskenneltäessä koriste koristeet lasia mosaiikki. Tämä menetelmä tarjoaa kätevän tasaiselle pinnalle.
 • Kuten tiedätte, välillä fragmenttien on oltava pieniä aukkoja, jotka täytetään jälkeen saumausta. Kun suuret piirrokset pienet yksityiskohdat paremmin hajottamaan parantaa käsitystä valmiin mosaiikki värillistä lasia.
 • On erittäin tärkeää huolehtia siitä, että liima massa ei hajallaan pinnalle. Tämä voidaan tehdä käyttämällä ohjauslevyt, jotka poistetaan kuivauksen jälkeen liimakoostumus. Korkeus palkit riippuu levyn korkeudesta.
 • Voit myös käyttää paksuuntumista hidastimia, jos esimerkiksi, mosaiikki erittäin suuria ja vaativat enemmän aikaa toteuttaa käsittelyyn.

luomalla lasimosaiikki Technology

 1. Liima massa levitetään tasaisesti kantolevyn.
 2. Valmistettiin kuvio painetaan yhdessä materiaalin kanssa siihen kiinnitetty.
 3. Liima-kerroksen annetaan kuivua kokonaan. Et voi painaa liian pitkälle mosaiikki, koska liitokset on pysyttävä puhtaana.
 4. Asettamisen jälkeen paperin valmiiden paneelien puhdistaa sienellä liottaa vedessä.
 5. Vihdoin sinetti jäljellä avosaumaratkaisussa voit kipsistä, sementistä (yksinkertainen tai marmori), kitti. upottamisen massa voidaan värjätä, jotta saadaan kontrasti.
 6. Jää vain odottamaan kuivaus laattasaumojen ja huolellisesti erottaa mosaiikki levyn kelkasta.

Riippuen suunnitelmista valmis lasimosaiikkeja voi ripustaa tai asentaa. Mosaiikki voidaan myös sulkea metalli, puu tai muovi runko.

"Pozitivnyy9raquo; variantti lasimosaiikit

Kun "positiivinen työtä" lasinsirut heti perustaa, jossa ne sijaitsevat. On parasta käyttää tätä menetelmää, kun lattia koristeet.

Ensinnäkin valmistella pinta ja kaikki tarvittavat materiaalit.

Mikäli mosaiikki kestää erittäin suuri pinta-ala, se otshturaturivayut pala palalta.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä aikaan tehdyn mosaiikki on vielä tuoretta kipsi. Työ on hyvin työlästä ja pitkä, vaatii kärsivällisyyttä ja huomiota. Kun kaikki tämä on yritettävä kiirettä, koska se kuivuu, kipsi menettää tartunta sekä kovettuu. Joskus on tarpeen lisätä kipsi hidastin ratkaisu on siirtää kovettumisaika koostumuksen.

Lasista tai mosaiikin sijoitetaan tuoreen sementin tai kipsin vuode säilyttäen positiivinen kuva. Laatutyö on esitettävä täysin tasainen pinta. Sinetöidä saumojen voit samalla tavalla kuin "negatiivinen työ".

Huom: Tietenkin mosaiikki voidaan paitsi lasia. Esimerkiksi mosaiikki munankuoren tehty omin käsin, täydellisesti sisustamisessa lähes mihin tahansa huoneeseen.

Katso kuvaa - mikä ihana paneelit voidaan luoda riippumatta lasinsiruja:

Mosaic lasi koti sisätila

Mosaiikki - yksi vanhimmista viimeistely materiaaleja. Tämä sana Latinalaisen käännettynä "teoksessa, joka muusa." Se tehtiin enimmäkseen värillisiä kiviä, keraamisia kappaleita tai lasitteet. Mosaiikki lasi oli hyvin kallis materiaali. Rekisteröimiseksi kotinsa se voisi ostaa vain rikkaat yhteiskunnassa. Alkuperäinen paneelit pieniä paloja värillinen lasi koristeltu temppeleitä, palatseja ja suihkulähteitä.

Ja nyt mielenkiintoinen ja tyylikäs sisustus kodin sisustus voi toimia mosaiikki. Lasin, jossa se on valmistettu, se on nyt halvempaa. Siksi mosaiikki on nyt saatavilla lähes kaikille. Lasi on monia etuja verrattuna muihin materiaaleihin. Se on erittäin kestävä, kestää kemiallista hyökkäystä, ja ei lähetä ei ime vettä, on suurempi vastus lämpötilanvaihtelut ja ultraviolettisäteilyä, tunnettu siitä, että lämmönkestävyys ja kylmänkestävyys. Lasi kestää jopa 100 sykliä siirtymistä positiivisesta negatiiviseksi lämpötiloissa (-30 astetta), menettämättä sen laatua.

Mosaiikki lasi on paljon vahvempi kuin lasi itse, vaikka kemiallinen koostumus, ne ovat samat. Se riippuu kahdesta tekijästä. Ensimmäinen, valuu lasin massa muodoista, se on välähtänyt korkeissa lämpötiloissa - jopa 800 asteeseen. Toiseksi on hyvin vaikea murtaa, koska pienet moduuli koko mosaiikkityöhön.

Lasi mosaiikki kestää hyvin mikro-organismien ja pesuaineita. Kiitos vankka rakenne, se on hienoa olla poistettu kaikki epäpuhtaudet.

Mosaiikki lasi täydellinen tapetit kylpyhuoneet ja keittiöt, uima-altaat ja sauna, että on, jossa on usein kosketuksessa veden kanssa. Sitä käytetään myös koristeluun tulisijojen, huonekalut ja julkisivujen.

Sisustaa talon lasimosaiikkeja ei vie paljon. Tämä tehtävä on helppo käsitellä jopa maallikko. Ensimmäinen asia ostaa mosaiikki. Kaupoissa myydään lasi koko on 1 x 1, 2 x 2 5 x 5 cm ja paksuus 3-12 mm tai yleinen timantti muoto. Sen väripaletti on hyvin monipuolinen, joten voit valita minkä tahansa oman maun. Kuten lasi tai pikemminkin sirut, on läpinäkyvä, värillinen ja väritön, matta ja kiiltävä, ja myös erityinen pinnoite, joka muuttaa väriä vaihdettaessa mosaiikki katselukulma ( "hameleon9raquo;). Varmista ennen asennusta auki mosaiikki, sinun täytyy keksiä luku. Se voidaan tehdä suoraan seinälle tai muita kohteita, jotka on suunniteltu koristella. Sirut kiinnitetään erityistä liima, joka lisätään Sytytinseoksen. Liimaus mosaiikki muistuttaa asentamassa normaalin keraamiset laatat. 24 tuntia munimisen jälkeen, kun liima kuivuu, tuottaa injektointi. Liuos levitettiin saumaukseen kumilastalla. Ylimääräinen liuos poistetaan, ja epätasaisuudet samalla lastalla. Kuivaamisen jälkeen sieni pestä jäännökset laastin ja pese mosaiikki. Nyt se on täydentävät ilmeen.

Kun luot mosaiikki koristelu ovat kaikki mielikuvitustaan ​​ja maku, ja sitten käsintehtyjä mosaiikki lasi tuo paljon iloa ja hyvää mieltä.

Mosaic Glass käsillään

Se on yhä suosittu asiat tehdään käsin. Käsintehty kohteita, voit koristella sisustuksen ja tekevät siitä ainutlaatuisen. Yksi vaihtoehto, joka on täysin mahdollista toteuttaa kotona, - tuotantoon lasi mosaiikit.

Master Class - mosaiikki lasin

Ennen valmistusta lasimosaiikit omin käsin, sinun täytyy päättää, että tulemme näin sisustaa. Tässä on esimerkki koristelu kukkaruukku.

 1. Meidän täytyy päästä alkuun valmistelun mosaiikkielementtejä. Puhumme lasin, joka on tarkoitus katkaista kunnolla. Ottaa arkki läpinäkyvää lasia, me hänet linja ja leikataan sen muodon lasi leikkuri. Tämä onnistuu parhaiten käsineet onnettomuuksien välttämiseksi.
 2. Jälkeen steklorezom järjestetään rivin oikeassa paikassa, ottaa pala lasia ja toisaalta toisessa - pihdit, kelaa nauha. Pihdeillä tarpeen katkaista nauhan lasia.
 3. Seuraavaksi saatu ikkunalasin leikkuri leikkaa liuska neliöiksi.
 4. Saamme tällaista materiaalia.
 5. Sen jälkeen maalata lasi haluttu väri tavanomaisella harjalla ja antaa sen kuivua.
 6. Ota kukkaruukku ja laitoimme lyijykynä pinnalla ennakkokäsityksiä kuvio.
 7. Sovelletaan läpinäkyvä liima "Hetki" on pieni osa potin ja liima lasista mukaisesti laadittu malli.
 8. Seuraavaksi sinun täytyy avulla lastalla ja pyyhi sauman. Tähän seokseen pitäisi päästä saumat. Tehdä se kannattaa nopeasti laasti ei ole juuttunut liian aikaisin. Kun liuos kuivuu, sen jäänteet on poistettava potin rievulla.

Näin se näyttää meidän kukkaruukku lopussa työtä.

Kuten näette, tee mosaiikki lasi on erittäin helppoa, tarvitsee vain olla hieman aikaa, kärsivällisyyttä ja romun. Ja tulos ylittää kaikki odotukset.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 3 =