Mosaiikki värillistä paperia

Mosaiikit tehty paperista omin käsin - kiehtova teos, joka on saatavilla myös lapsille, mutta se ansaitsee aikuisten huomiota

Kerää kuvia mosaiikki on erittäin hauskaa ja jopa hyödyllistä. Varmasti, kaikki muut ajat päiväkodin osallistua tällaisiin luovuutta. Tämä alkuperäinen ja mielenkiintoinen opetus tuo aina hauskaa, jolloin voit valloilleen luovia kykyjä ja samaan aikaan ilman kalliita. Jopa pieni lapsi tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen istua alas vanhempien ja luoda kaunis mosaiikki paperia käsilläsi.

Muinaisista ajoista, eri ihmisiin eri tavoin kaunistaa elämää ja sovelluksia käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja. Esimerkiksi Pohjoismaiden kansat usein käytti appliqu lisäksi perinteisiä materiaaleja jopa turkista ja helmet. Epätavallinen ja houkutteleva hakemus, joka koostuu kappaletta olki nauha.

Kynnyksellä paperin applique se sai erityisen paikan historiassa. Musta siluetti kuvia kaikenlaisia ​​tarinoita olivat hyvin suosittuja. Ja tänään, esimerkiksi Ukrainassa, elää yhä on taidetta nimellä vyrezanka.

Värillinen paperi - erinomainen materiaali luomiseen mutkaton mutta kaunis mosaiikit. Vaikka entistä mielenkiintoinen ja temaattinen töitä, voit käyttää vanhoja sanomalehtiä, aikakauslehtiä, lautasliinoja eri malleja ja muita paperia, jonka olet jo koottu heittää pois.

Kääntöpuolella raschertite levy pieniksi neliöiksi, kolmiot, ja sitten leikkaa ne. Yrittää leikata ilman kuvaavalla - tuloksena polygoneja tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen yksityiskohtia mosaiikki ja varmasti houkutella muiden näkemyksiä. Valmistella näitä paloja paperin eri värejä. Tallentamiseksi kukin väri on paras käyttää erillistä laatikko ansiosta sitä on helppo käyttää.

Valitse liimaa niin, että kun kuivaa oli selvää, että se oli helppo levittää, ja että se oli kätevä paketti tiukka kansi ja kuiva ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Liima olisi vähitellen soveltaa koko pahvia, ja toiminnan kautta obkleivaya yhtenä annoksena toisensa jälkeen. Samalla, yritä olla liima, joka ei ollut kovin paljon ole razmok aluksella ja ei mennyt aaltoja, koska se voi vakavasti pilata ulkonäköä tuotteita.

Aloita aina kaikkein tärkeimmät osat kuvia, vähitellen siirtymässä pienempiin. Juuri muuttamisesta alkaa kuvan ääriviivat, ja vasta sitten koko luku on täynnä väriä.

Pieni täyttämättömät halkeamia välillä paperinpaloja luovat erityistä charmia, ja antaa hämmästyttävä tyyliä.

Omaperäisen näyttää luotu eikä tasainen leikata, vaan revitty paperi.

Voit myös yrittää luoda työpaikkoja päin tekniikkaa. Nämä kuvat on saatu laaja ja mielenkiintoinen.

Jotta toistaa tämän tyyppisen varten tarvitaan vain yksi yleinen paperin liimattu alustaan ​​ei ole täysin, mutta vain keskellä, kääntämällä se putkeksi - tortsovochku kuulakärkikynällä.

Luominen mosaiikki hienopaperin joka ei vaadi tiedon soveltamiseen ja joitakin erityisiä tekniikoita. Mutta jos luulet, että luomalla sellaiset veneen sopii vain lapsille, mitä upeita kuvia paperista laittaa aikuisten ja kokenut käsityöläisiä. Kukaan ei käynnisty kieltä kutsua sitä "lasten käsitöitä":

Toinen upea ominaisuus tämä harrastus on, että se ei ole välttämätöntä pystyä tekemään kauniisti. Tarpeeksi poimia Internetissä kaikki asianmukaiset mallin ja lataa luomuksesi sitä.

Yritä käyttää paperia poeksperimentirovat- aaltoilu tai sametti, erilaisia ​​kuvioita lisää omaperäisyyttä piirroksen. Yritä vaihtaa tavallinen värillinen levyt itse teet koristella eri tavoin, lisäämällä tahroja, putoaa, ja satoja eri sävyjä yksi väri. Yritä luoda kuvan normaalilla levyt ja valmiiksi leikattu muoto, kiinnitä se keppi tai magneetin ja käyttää lisän sisustukseen.

Suoritetut toiminnot mosaiikki tekniikka värilliselle paperille, vaativat kärsivällisyyttä, mutta eivät ole monimutkaisia ​​toteuttamiseksi. Lapset, joilla on ilo tulee harjoittaa näitä värikkäitä ja epätavallinen sovelluksia, jotka auttavat kouluttaa ja kasvattaa sitkeyttä kaipaavat kauneutta. Paperi mosaiikki - uuden tason ammattimies sovelluksissa.

Video miten luoda kuva paperille mosaiikki

Katso video lopussa artikkelin ja opit yksinkertainen ja kaunis työ voidaan järjestää käyttämällä yksinkertaista paperia mosaiikki, myös ilman kokemusta piirustus ja suunnittelu. Kyllä, tämä tehtävä voi käsitellä jopa lapsi!

Mosaiikit paperi

Kerää mosaiikki paperi - se on hyvä tapa viettää aikaa sinulle ja lapsillesi. Ensinnäkin se vahvistaa jo läheinen suhde lapseen, ja toiseksi auttaa kehittämään hienomotoriikka vauva kädet ja hänen värinäkö. Näin te kaksi kärpästä: leikkiä lapsen, ja käyttöön tämän pelin - luoda perusta varhaiskasvatuksen aistien vauva.

Lisäksi yksinkertainen mosaiikit värillistä paperia, on olemassa erilaisia ​​kehittyneitä tekniikoita soveltamisen paperia. Esimerkiksi - mosaiikki tehty tekniikka Quilling tyttäresi kanssa - teini auttaa siirtää tylsä ​​ilta.

Alla annamme muutamia esimerkkejä mestarikursseja koota mosaiikki paperia.

"Revitty" mosaiikki paperiarkin

Helpoin tapa tehdä vauvan Applikointi, tilkkutyöt paperi - Käytä tekniikka "revitty" mosaiikki. Mitä se vaatii? Mitään erityisiä materiaaleja ja kustannuksia ei ole tarpeen. Ottaa ulos kaapista suosikki värilliselle paperille ja repiä sen kappaleiksi. Sitten, lapsesi, liimaa ne päälle ehdotetun mallin (tulostaa kuvia hakemuksen artikkelissa) mukaan haluttu väri.

Avulla kynän Doris puuttuvat kohdat.

Kaikki! Mosaiikki paperinpaloja valmis!

Kuinka tehdä mosaiikki paperin kanssa kädet?

Kuten olette huomanneet, värillinen paperi - monipuolinen työkalu, jota voit käyttää oppimiseen, mutta hauskaa toimintaa lastesi kanssa. Varsin mielenkiintoinen vaihtoehto - yksinkertainen mosaiikki paperia. Tämä on sekä kehitys- ja houkutteleva toimintaa kaikenikäisille lapsille. Kysymys vaikeus mosaiikki värillinen paperi on määrä ja elementtien koon, sekä koko kuvion ytimessä kaavaimen. Voit valita minkä tahansa kuvan, tulostaa sen ja käyttää sitä mosaiikit.

 1. Leikattu värillinen paperi paloiksi tahansa muoto ja koko. Toimiakseen luovemmin katsoa, ​​käyttää useita sävyjä kutakin väriä.
 2. Valmistella työtaso, kuvio, paperille ja liimaa. Pyydä lapsi levittää palapelin, poikkeamatta ääriviivat. Ensimmäistä kertaa, ehkä hän tarvitsee apuasi, mutta koska koulutuksen huomaat, että lapsi käsittelee itse ja pyytää enemmän ja enemmän monimutkaisia ​​kuvioita.
 3. Toimiakseen katsoa tarkemmin, suosittelemme jokaisen palan, pyyhi pinta kuivalla liinalla (varsinkin jos käytät PVA liimaa).

Peacock Mosaic tekniikka Kvilling

Tämä mosaiikki paperi on paljon vaikeampi toteuttaa verrattuna kahden edellisen, ja vaatii kovaa työtä. Ehdota lapselle tai nuorelle on viihdettä.

Quilling - tämä on hyvin yksinkertainen, mutta tyylikäs sellainen ompelu, joka perustuu vääntyminen ohuilla paperia tiukka rullina. Värillisiä paperi kierretty spiraaliksi rullaa voi luoda uskomattoman kollaaseja ja kauneuden ylläpitämiseen.

Työhön tarvitaan seuraavat materiaalit: värillinen paperi (A4-liuskaa tai erityisesti valmistettu liikkuvan paperin), pinsetit, PVA liimaa ja työkaluja quilling. Niiden puuttuessa, leikattu puoli tangon kärjen kuulakärkikynän veitsellä yli 7 mm. Tuloksena "klikkaa" työnnetään paperi, siten, että se on helpompi roll.

Joten, nyt sinun täytyy valmistautua paperin kierre. Avuksesi, Alla olevan taulukon eniten käytetty elementtejä quilling.

Valitse värit, että olet eniten halunnut tässä sovelluksessa paperin. Kerää kuva periaatteeseen mosaiikki, joka on valmistettu paperi kierre päälle kaavaimen.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Mosaiikit tehty paperista omin käsin lapsille

Tehdä applique paperista kätensä - erittäin mielenkiintoinen harjoitus, koska pienoiskuvana, voit ottaa melkein minkä tahansa kuvan. Se löytyy internetistä ja tulostaa tai ilmaista mielikuvitusta ja hyödyntää omia. Kyllä, ja materiaalit työhön eivät ole niin kalliita, se on helposti saatavilla kaikille. Ymmärrämme nyt, että on mosaiikki paperia käsilläsi. Tekniikka luoda tällainen taide on hyvin helppo ja yksinkertainen oppia. Koska se pystyy käsittelemään jopa pieni lapsi, koska enemmän työstä tehdään ilman leikkuutyökalun. Huomiosi kehotetaan harkitsemaan useita mestarikursseilla, joka auttaa paremmin ymmärtämään, miten työskennellä tätä tekniikkaa.

Työhön tarvitaan seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • Lyijykynä musta yksinkertainen;
 • kartonkiarkkia;
 • Aseta värilliselle paperille;
 • PVA liima;
 • Valmis mallinekuvio meidän tapauksessamme se on sieni.

Miten tehdä työtä? Kanssa valmiita malleja piirtää pahvia sieni.

Nyt siirrymme valmisteluprosessiin ennen leikkausta. Otamme 6 pieniä aluksia ja alkaa repiä palasiksi paperin käsissä. Seuraavia värejä käytetään:

 • Korkki sieni - ruskea;
 • Saat pileate paikka - beige;
 • Stipe - keltainen;
 • Sky - blue;
 • Heinän - vihreä.

Kunkin värin pitäisi olla kulhoon.

Puolestaan ​​alkavat kiinni pieniksi palasiksi tarvittavista yksityiskohdista kuvan. Kun peruselementti on kokonaan suoritettu, saldot ja pidettävä kiinni simuloida maahan. Ja täydennyksenä maahan kiinni pieniä ruskeita. Olkoon se hieman pudonneet lehdet.

Nyt menemme taivaalle suunnitteluun.

Valmiin tuotteen on laittaa alle pieni puristin, on huolehdittava siitä, että kuivattaessa valmiissa sovellus ei ole muuttunut sen ulkonäköä.

Tässä fragmentaarinen tyyli mosaiikki voidaan tehdä ja postikortin tahansa vapaapäiviä. Tämä tekniikka on erittäin tarpeellista lapsille. Loppujen lopuksi sen avulla voit kehittää hienomotoriikka kyniä. Myös lisäksi hienomotoriikan tällä tunnilla voit opettaa lasta erottamaan värejä ja revi paperia pieniksi paloiksi. Ja nähdä miten hän selviytyy oman antanut hänelle tehtäväksi.

Työhön tarvitaan seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • valkoinen pahvi arkki;
 • Sakset kierteet paperilla;
 • PVA liima;
 • Joukko markkerit;
 • maali;
 • Joukko harjat.

Asteittainen prosessi toimii.

Alussa sinun täytyy valmistautua kaikki edellä mainitut aineet. Työskennellä käyttää valmiita kuvia.

Leikkaa saksilla niitä. Ja liimattu pahvi tyhjä.

Sen jälkeen, kun siirtyminen on jo suoraan itse sovelluksen. Tehdä tämän, teemme leikkaus värillinen paperi suikaleiksi leveys puoli senttiä, ja sen jälkeen kukin niistä leikataan pieniksi neliöiksi. Tässä on, miten pitäisi saada:

Pinoaminen tuottaa valmiita kappaleita, yksi kerrallaan, pidämme kiinni ne liimaa. Tämä voidaan tehdä eikä oikeastaan ​​lähellä toisiaan. Voit pistää pienen matkan, kuten näkyy kuva.

Nyt mennä rekisteröinnin varsi, tämä käyttää vihreää kirjaa.

Kaikki kuva vaakasuunnassa jaettu kahteen osaan. Top zarisuem värejä. Sen jälkeen alamme jäljitellä että vihannekset ovat pöydällä. Tällöin voit käyttää vaaleampaa.

Ota käsissä mustat tussilla ja varovasti vetää ulos ääriviivat vihannes.

Nyt pidämme pienen varjon tomaatti, tätä taas tarvitaan musta tussilla.

On koristeltua taustalla tekemässä tiili asettelu. Siinä kaikki tällä hakata on täysin valmis.

Samoin teemme, ja muut vihannekset.

Tämä opetus voit kehittää huomiota lasten oikein työskenneltäessä teräviä esineitä. Tietenkin ennen kuin aloitat, muista tehdä turvallisuutta ja selittää kaverit, mitä haluat sakset. Myös tämäntyyppinen toiminta tuo esiin tietoa värien, sekä kouluttaa sitkeyttä.

Ja yleensä työn mosaiikki tekniikka paperia, todella lapsia, he ovat valmiita käyttämään pitkään takana toimintaa. Loppujen lopuksi tämä on erittäin mielenkiintoinen ja viihdyttävä. Aloittelijoille needlewomen parempi käyttää yksinkertaisia ​​piirustuksia, ja vasta sitten jonkin ajan kuluttua voit yrittää tehdä paljon työtä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 3 = 1