Multivarki Redmond malli

Multivarki Redmond malli

Multivarki Redmond - mitä valita?

Multivarka - hyödyllinen keittiötuotemarkkinoiden tarvitaan jokaisessa keittiössä. Moderni markkinat on täynnä erilaisia ​​malleja tämän ihme tekniikkaa, joten kuluttajat ovat usein vaikea liikkua ja päättää: mikä multivarku valita?

Tässä artikkelissa kuvaamme mallinumero suosituimmista valmistajan multivarok - Redmond yritys. Tuotteet tämän yrityksen tunnetaan laadusta ja monipuolisuutta, sitä voidaan käyttää valmistella erilaisia ​​hyödyllisiä ja terveellistä ruokaa erilaisia ​​tuotteita.

Hyötyjä multivarok Redmond

Multivarki Redmond on useita etuja verrattuna muihin yrityksiin laitteisiin.

Tässä muutamia sen etuja:

 • monipuolisuus;
 • kaunis ulkonäkö;
 • toiminnallisuutta;
 • ajansäästö;
 • laatu kuppi.

Monipuolisuus Redmond Multivarki on, että se pystyy täysin korvata monia kodinkoneet, jolloin voit vapauttaa keittiön tila liiallisesta teknologiaan. Lisäksi se voi auttaa sekonomit perheen budjetin, koska multivarka on paljon halvempaa kuin kaikki laitteet, jonka se korvaa.

kaunis ulkonäkö

Kaikki Multivarki Redmond eri esteettisyys ja kaunis muotoilu. Tämä laite pystyy harmonisesti sovi mihinkään keittiö sisustus.

Tietenkin lisäksi ulkonäköä multivarochnaya laitteet on oltava myös riittävä toimivuus. Ensinnäkin on kiistattomia etuja multivarok Redmond kuuluu sen helppokäyttöisyys.

Valmistaa ruokaa juuri valmistella kaikki tarvittavat ainekset, laita ne keraaminen kulho, peitä kannella, paina pari painikkeita ja voit jo saada ja on. Tällöin sinun ei tarvitse edes katsoa aikaa.

Vuonna multivarka Redmond valmiustilaan kykenee pitkään pitämään einekset lämpimänä. Ruoanlaiton multivarka ohjataan erityinen mikroprosessori, joka suojaa ruokaa polttamalla ja kiehuva. Keiton lopussa, voidaan tunnistaa erityinen äänisignaali.

In Multivarok-painekattila on mahdollisuus ajastus. Tämä tarkoittaa sitä, että kypsennyksen voidaan ajaa samaan aikaan kun haluat, esimerkiksi silloin, kun jättää talon, voit asettaa oikeaan aikaan ja astia on valmis juuri ennen kun tulit.

Cooking astiat voidaan kestää jopa 24 tuntia, sama koskee toimintaa pitäen lämpötila ruokaa. Jos vaihtoehto avtopodogreva et tarvitse, se on helppo irrottaa vuonna multivarka Redmond.

Toisaalta toiminnalliset ominaisuudet valitun mallin löytyy tulevia ohjeita valokuvista, jossa kuvataan ominaisuuksia, tiloja ja käyttöehtoja.

Koska multivarka Redmond tekee kaiken työn valmistukseen ruokaa sinulle, ei tarvitse viettää puoli päivää keittiössä lieden lähellä, mikä vapauttaa valtavasti aikaa. Keittämisen jälkeen sinun ei tarvitse pestä kasa pannuja ja kattiloita, ja erittäin multivarku jos haluat, voit huuhdella astianpesukoneessa.

Tietoja reseptit älä huoli: ne vapautetaan valmistajat multivarok, ja jos se ei tunnu - tervetuloa Erityiskypsennysalueiden sivustoja ja foorumeita.

Kiitos erityinen keraaminen kuppi tuotteita multivarka ei polta, ja erityinen pinnoite mahdollistaa valmistaa ateriat vähintään rasvan ja öljyn, mikä poistaa kehosta kolesterolin ja syöpää aiheuttavia aineita.

Mutivarochnaya tekniikalla voidaan ruokkia perhe todella hyödyllinen ruokaa ja estää kehitystä monia sairauksia.

Mitä voit tehdä on multivarka Redmond?

kypsennystapaa vaihtelevat mallista riippuen Multivarki.

Mutta niiden avulla kokki seuraavia ruokia: vilja (maito, mannasuurimot, hirssi, ohra, herne, tattari, riisi, pilaf) Keitot (herneen ja kanaa), vuoka juustoa, broileripata, höyrytettyjä ja paistettuja perunoita, kakkuja, hyytelö, haudutettua kaalia, omenapiirakka, leipä , perunat, sianliha, kala, pasta, maksa, lihapullia, keittoa, sienet, munakokkelia, pizza, piirakat, naudanliha, vihannekset, hodgepodge, juustoa, kakkua, nyytit, keitto, raejuustoa, kaalikääryleet, sokerikakku, pata, lihapullia, perunamuusia, laiska kaalikääryle, pavut, pannukakut, kanaa, pata, kurpitsa suolakurkku pannukakkuja.

Mistä ostaa myltivarku Redmond?

Tietenkin, jotta voitaisiin oppia, miten ruokaa maukasta ja terveellistä ruokaa, meidän täytyy ensin hankittava tätä hienoa keittiökoneet. Onneksi tänään kysymykseen "Mistä ostaa multivarku Redmond?" - ei ole enää ongelma.

Monenlaisia ​​tekniikoita esitellään multivarochnoy kuten perinteisissä sekä verkkokaupoista. Ennen valintaa, voit vertailla hintoja Multivarki eri myyntipisteissä ja valita kaikkein kustannustehokkain ja laatu vaihtoehtoja.

Suosittelemme ostamaan keittiökoneet päässä tutkituista yrityksistä, kuten rikkoutuessa ne voidaan helposti korjata palveluksessa keskustassa.

Mitä multivarku Redmond valita?

Kokoonpanolla multivarok Redmond on niin laajalti edustettuna markkinoilla, jotka määräävät usein valinta ei ole helppoa.

Se, että valinta tarvittavien mallin täysin riippuvainen henkilökohtaiset mieltymykset. On syytä huomata, että kaikki laitteet multivarochnaya Redmond valmistettu kokonaan korkea lujuus on riittävän tilava kuppi erityinen pinnoite, joka suojaa tarttumasta, ja on varustettu ohjelmoitava ajastin mahdollisuus lämpötilan ylläpitämiseksi einekset.

Suurin ero multivarka on määrä puoliautomaattista tai automatisoituja ohjelmistoja. Esimerkiksi, malli Redmond RMC-01 on 7 tilaa, ja Redmond RMC-45021 musta - niin paljon kuin 34.

On helppo ymmärtää, että tämä osapuoli sallii kypsyy eri ruokia ilman ohjaa osallistumista, jotta Redmond RMC-m45021 musta on erittäin helppokäyttöinen, koska se sinun ei tarvitse itse asettaa ajan ja kypsennyslämpötila.

Jos päätät ostaa halpaa multivarku - muista, että se on varustettu vain perustiedot kypsennystapaa. Et kuitenkaan voi tehdä runsas aamiainen, paista, tai laittaa pois lihan, leipoa leipä, cook helppo ruokavalio dish tai keittoa.

Ostaessaan Multivarki tarkoitus monimuotoisuuden ruokailutottumukset, valmisteluun herkullisia ruokia ja kulinaarisia parempi valita malli, joka on useita ohjelmia.

Suosittelemme kiinnittämällä huomiota toiminnon "Multipovar" pääasiallinen tarkoitus - ruoanlaitto kaikki elintarvikkeet. Monenlaisia ​​ajan ja lämpötilan "Multipovara" voit keittää mitään ranskalaisia ​​ja fondue vauvanruokaa, jogurtti ja tuorejuustoa. Silti tämä tila käytetään usein sterilointi ja pastörointi tuotteiden.

Myös mulvarochnaya koneet Redmond otlichaetsya tuotteiden käsittelymenetelmät. Joissakin malleissa (elektroskorovarki) ruokaa paineen alla, toiset - no. Tärkein ero niiden välillä - ensimmäinen leikkaus samalla kun ruoan kolme tai neljä kertaa, mutta tämä tekniikka on huonosti spravlyaetsya kanssa taikinan tai jogurtti.

Jos Uunitoiminnot kannattaa ensisijaisesti, suosittelemme valitsemaan multivarku kaksivaiheisella tekniikka: lämpökäsitelty tuotteita voidaan tuottaa, miten painostaa ja ilman. Yksi tällainen malli yavlyaetsya multivarka Redmond RMC-M110. Jos puhumme toiminta viivästyy alku, se on käytettävissä kaikissa multivarochnyh Redmond yhtiön koneita.

Sen avulla voit liittää tahansa aloittaa valmistelut. Se on erittäin kätevä: mahdollistaa esimerkiksi saada lämmin aamiainen heti heräämisen jälkeen.

Erityistä huomiota kiinnitetään halua uutta modernia teknologiaa, joka on varustettu joitakin Multivarki Redmond. Puhumme toimintaa kolmiulotteinen 3D-lämmitys keskellä keittoastian.

Se antaa mahdollisuuden valmistaa ruokaa tasaisemmin. Lisäksi joissakin malleissa on haihtumaton muisti, jos tapahtuu odottamattomia pidätinlaite (joka johtuu esimerkiksi sähkökatkon), voit palauttaa aiemmin käynnissä ohjelma.

Eroja myös hallinnassa multivarok Redmond. Joissakin malleissa on hipaisupainikkeita, ja muu elektroniikka. Multivarki ja kaikilla on LCD-näyttö, joten ne kätevä ja helppo käyttää.

Erityistä huomiota kiinnitetään yksi uusimmista malleista multivarok - Redmond RMC-M150. On mahdollista poistaa avtopodogrev jonka avulla voit tehdä enemmän lempeä lämpökäsittely tuotteita. Merkittävä piirre koneen multivarochnoy Redmond RMC-M60 on katseluikkuna, jonka avulla voit seurata Ruoan kantta avaamatta.

Yhteenvetona voimme sanoa, että jokainen multivarochnyh Redmond työsuhdeautojen - tehokas keittiötuotemarkkinoiden jonka avulla voit valmistaa runsaasti erilaisia ​​ruokia, säilyttäen kaikki ravintoaineista. Jää vain valita oikea malli ja voit alkaa luoda ensimmäisen kulinaarisia mestariteoksia!

Lisätietoja suosituimpien Redmond multivarok voidaan tarkastella alla.

Nykyään markkinoilla voi tavata seuraavia malleja multivarochnyh autoja Redmond

Tietenkin ajan mittaan, vanhemmat mallit ovat katoamassa, ja uusia on tulossa yhä suosittuja, koska ne ovat paras toiminnallisuus.

Esitämme teille katsauksen parhaista multivarok Redmond ...

Multivarka REDMOND RMC-M90

Se on lisääntynyt toiminnallinen (lukuun ottamatta 17 on automaattinen, käsi-ma 28 ohjelmat) sekä laajennettu lämpötila-alueella (35-170 ° C). Multipovar tila on varustettu joustavilla, helppo säätää valmistamiseksi annoksiin.

Keraaminen kulho tarttumaton pinnoite ja viisi litraa kapasiteetin varustettu kolmiulotteinen lämmitys, joka mahdollistaa yhtenäisen ruoan puolelta. Lisäksi koneessa on multivarochnaya lisävarusteita.

Yleensä multivarka REDMOND RMC-M90 - on tehokas yksikkö, jonka avulla tyydyttää gastronomisia nautintoja.

Toinen uutuus on mallinumero seurassa Redmond. Tämä multivarka varustettu viiden litran keraaminen kulho tarttumaton pinnoite japanilainen valmistaja DAIKIN.

Lukuun ottamatta toimintoja Multivarki, tätä tekniikkaa voidaan käyttää painekeittimeksi tila, jossa ruoka on kypsennetty korkeassa paineessa, mikä tekee mahdolliseksi lyhentää kypsennyksen 2 kertaa, ja tallentaa kaikki tarvittavat hyödyllisiä ainesosia.

Lisäksi 55 minuutin automaattinen ohjelmia, tämä multivarka on myös mahdollisuus valmistaa herkullisia popcorn suoraan kotoa.

Multivarka on korkean teknologian monitasoinen turvajärjestelmä suojalaitteen ylikuumenemiselta ja Paineentasauslaitteiden vaihtoehto, joka toimii jopa minimaalisella häiriöitä laitteessa.

Yksi sana multivarochnaya auton Redmond RMC-M110 - erinomainen vaihtoehto niille, kotiäidit, jotka rakastavat kaikenlaisia ​​kulinaarisia kokeiluja.

Multivarka REDMOND RMC-M70

Tämä korkean teknologian multivarochnaya Laitteessa on täydet ominaisuudet, jonka avulla voit valmistaa tavalliseen tapaan ja yksinomainen lautasen. Se antaa mahdollisuuden käyttää keittolämpötilaa 26, jossa inkrementaalinen lämpötila-asetus.

Tallenna asetukset tilapäisten sähkökatkos, voit käyttää haihtuvaa muistia. Myös tämä laite on omistettu painikkeita ihmisille, joilla on huono näkö, lisäksi kykenee muistamaan viimeiset asetukset ruoanlaitto ruokia.

Multivarochnaya auton Redmond RMC-01

Tämä tekniikka on kooltaan pieni ja on varustettu kahden litran kulhoon. Se on suunniteltu erityisesti sterilointiin pullojen ja vetimet, lämmitys äidinmaidonkorvikkeen ja valmistettaessa muita ruokia lapsille.

Kuitenkin, se sopii myös ruoanlaittoon normaalia ruokaa. Laitteessa on seitsemän automaattinen ohjelmien ja on jopa erikoistekniikkaa hellävarainen, voit täysin säilyttää hyödyllisiä elementtejä tuotteita.

Multivarka REDMOND RMC-M45021

Tyylikäs muotoilu ja monitoimisuuden. Joustava asetukset sallivat ymmärtää mitään käsitystä ruoanlaittoon. jopa lasten ateriat voidaan valmistaa multivarka Redmond RMC-M45021.

Tilava viisi litran kulho on keraaminen tarttumaton pinnoite ja kolmiulotteisen lämpöä, mikä mahdollistaa valmistaa herkullisia ja terveellisiä aterioita koko perheelle.

Multivarka REDMOND RMC-M4502

Monitoiminen päivitetty malli, jossa yhdistyvät uusin teknologia ja ajatus terveellisen ruokavalion. Kiitos universaali ohjelma "Multipovar" in multivarka Redmond RMC-M4502 on mahdollista valmistaa paitsi pääruokaa, mutta myös leipoa leipää, tehdä lisukkeita, jogurtit, jälkiruoat jne lukien yksinomainen aterioita tahansa tunnetuista menetelmistä.

Tämä malli on kypsennysohjelma 34, joista 16 on täysin automatisoitu ja optimaalisesti valittu keittoaika, joka voidaan asettaa myös manuaalisesti, jos halutaan, ja muut 18 säädetään käsin.

Multivarka REDMOND RMC-M4500

Uutuutena kokoonpanolla Redmond RMC-M4500. Hyvä hinta / laatusuhde. Sen pitäisi olla melko edullinen ja on kaikki tarvittavat toiminnot valmistamiseksi laadun ruokaa.

Lisäksi laite on kompakti runko ja tyylikäs muotoilu, sekä yksinkertainen ja selkeä ohjauspaneeli Venäjän. Multivarka varustettu vain 10 mA automaattinen ruoanlaitto-ohjelmia, mutta lukuun ottamatta tavanomaisia ​​ruokia on mahdollista tehdä fondue, leivän uuni, jne

Silti mallia voidaan käyttää sterilointi ja pastörointi lasten ruokia sekä säilyttämisen kotona. Laitteen kuljettamiseen, voit käyttää kätevä taittuva kahva.

Multivarka REDMOND RMC-4503

Mallissa on yksinkertaistettu toiminnallinen (yhteensä 10 automaattiohjelmaa), mutta on riittävä arsenaali ominaisuuksia kokki suosikki aterian kärsimättä hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita, koska tämä yksikkö on hellävarainen lämpökäsittelyteknologiaa.

Kiitos sen yksinkertaisia, jossa vähimmäismäärä ohjauspaneelin painikkeita, selviytymään asennuksen haluttu tila voidaan helposti tahansa tulokas, lisäksi se säästää aikaa.

Tämä laite on erittäin kompakti, vie vähän tilaa rakenne. Yleensä multivarka REDMOND RMC-4503 - se on helppo ja kätevä käyttää keittiötuotemarkkinoilta.

Multivarka REDMOND RMC-M4505

Multivarochnaya auton Redmond RMC-M4505 - klassinen laite ihmisille pienellä budjetilla. Erittäin kompakti keittiökoneet varustettu kolmen litran kulhossa.

Sen ulkonäkö ja toiminnallisuus olisi malliin RMC-4503. Tämä kustannustehokas vaihtoehto on täydellinen yhdelle hengelle tai pienelle perheelle.

Toiminnallisessa multivarka Redmond RMC-M4505 on kymmenen automaattisia viittaavia klassinen ruoanlaitto, lämmittämällä, ylläpitää halutun lämpötilan valmiin ruokia, ajastus toiminto, sekä muita vaihtoehtoja: sterilointi, säilömistä, pastörointi, ruoanlaitto fondue ja leivän leivontaan.

Multivarochnaya auton Redmond RMC-M20

Tämä tekniikka ei ole kovin sopiva niille, jotka rakastavat viettää kotiäiti hienostunut kulinaarisia kokeiluja, mutta silti riittävän toimivia tilavuus (tarttumaton kulho viiden litran) ja tehokas. On mahdollista valmistaa aamiaisen, lounaan ja illallisen koko perheelle.

Lisäksi standardi laitteen toiminnot on mahdollista tehdä kotitekoista jogurttia, tai laittaa sopivan hiivataikinan, ja "paistaminen" ohjelman avulla voit valmistaa herkullisia kakkuja, omelets, muffinsseja, keksejä, piirakoita, pataruoat, tuorejuustoa ja kasviksia.

Multivarka REDMOND RMC-M11

Päätarkoitus tämän mallin Multivarki - ruoanlaitto lapsille kaiken ikäisiä. Mukana on myös kirja 160 reseptejä lapsille kehittämä ammattikokkien.

Se selittää yksityiskohtaisesti, miten kokki erilaisia ​​ruokia lapsille, kuten keittoa, äidinmaidonkorviketta, hedelmien ja vihannesten soseet, vilja, raejuustoa, jne Lisäksi tämä multivarku voidaan keittää ravinteikas ruokavalio koko perheelle.

Multivarka liesi Redmond RMC-M4504

Tehokas yleismaailmallinen tekniikka mahdollistaa kokki tahansa lautasen kiihtyi menetelmällä. Tämä on mahdollista, koska erityinen lämpökäsittely teknologian tuotteita, jotka on sisällytetty tähän malliin.

Sovellettaessa tämän vaihtoehdon, kaikki ainesosat ovat lämmitettyjä tehokkaammin ja nopeammin, vastaavasti valmistetaan luomalla korkea paine höyry kulhoon laitteen. Erityisen tärkeää tässä ruoanlaittoon tuote säilyttää rakenne ja ravintoaineet, ja kuinka kauan hänen ruoanlaitto on monta kertaa pienempi kuin tavanomaisessa tilassa.

Valvonta lämpötila ja paine suoritetaan kautta multi-suojan. Jos toimenpide on rikottu, laite lakkaa toimimasta, ja sitä jatketaan vain stabiloituna.

Multivarka REDMOND RMC-M10

Ihana kompakti ja kustannustehokas vaihtoehto yksi henkilö tai pieni perhe. Multivarka REDMOND RMC-M10 on laaja toiminnallinen täysi multivarochnoy kone, houkutteleva ja moderni ulkonäkö jotain yksikkö RMC-M4505, täydellinen tahansa keittiöön, ja sen kompakti koko ja paino mahdollistavat tallentaa sen melkein minne tahansa.

Siinä kaikki halusimme kertoa multivarka Redmond. Jos sinulla on kysyttävää valinnasta teknologian multivarochnoy suositella tutustumaan videon alla.

Miten valita multivarku - video vinkkejä:

Toivomme, että tarkastelu auttaa sinua tekemään oikean valinnan. Onnistunut ostoksille!

10 kommenttia

Redmond Multivarki hyvä, olin tyytyväinen kaikkeen. Usean Redmond 110 toimintaa painekattila ei ole ensimmäinen vuosi. Valmistelee se todella nopeammin ja vitamiinit ruoka ovat.

painekattila ja minä pelkää olla rehellinen ... on hiljattain päivittänyt hänen vanha Redmond 10th, hän otti hissin Tenom Masterfray 230. universaali multivarka kuin minibaari ja tärkeimmät poikaset ovat nyt täysin kulhoon ollut jokaisen astian on kätevä poikaset.

+1 Masterfray. Liian hyvä, mutta minulla on 27 mallia. Komea, olen kuin harakka se heaves, satunnaisia, loistava. Funktionaalisilla 5+, erityisesti päällystysastioissa ja kulhot miellyttää.

minun uusi vuosi multivarku esitteli kaukosäädin Redmond Skycooker kutsutaan. mielenkiintoinen kurssi mutta vieläkään ole kovin tottunut siihen, vaikka viileä sovellus ja joukko reseptejä ja voit yhdellä kosketuksella käynnistää tahansa resepti.

Käytän marraskuussa Masterfray 230. Kaikki ovat tyytyväisiä, hänen vanha multivarku "tuntematon yritys", jopa myyntiin ei asettunut, sovittiin, että ei ole tarvetta pilata ihmisten elämään)

Olen Redmond Skaykuker oppia. Aluksi näytti siltä, ​​että ei ymmärrä, mitä ja miten, mutta tuli nopeasti mukana vuodessa. Tyytyväinen siihen, että et voi hakea tuntikausia internetissä reseptejä ja vain katsella niitä hakemuksessa

Hmm, 21, mitä voin sanoa. Kävin lukea Multivarki ja tajusi, että malli ei ole aivan päättynyt, rehellisesti. Ja artikkeli ei ole niin kauan sitten kirjoitettu .. Itse ostin Redmond Skaykuker paljon kuin vuosi sitten. Helm multivarka älypuhelin on nyt

Olen kiitollinen sovelluksen Skaykuker oppivat kokki uusia ruokalajeja. ja nyt minä näin uuden mallin Redmond kaksi kulhoja. suora innovaatio

Redmond yleensä innovatiivisen teknologian äskettäin julkaissut, olin sivuillaan olen rekisteröitynyt postia uutisia ja suuria tarjouksia on tulossa, niin monia mielenkiintoisia asioita selvittää.

On hiljattain uudistanut vanhaa multivarku valitsi juuri joukossa Redmond, pysähtyi 4502. Kaukalon multikuhne täydellinen luokan ja oli jopa takka voidaan keittää sitä.

Miten valita paras malli Multivarki Redmond

Venäjän kotimarkkinoilla on monia malleja multivarok valmistajilta ympäri maailmaa, jotka ovat erot ominaisuuksien, ominaisuudet ja muotoilu ulkoisen muotoilun. Kaikki tämä tietenkin vaikuttaa kustannuksiin, tarjoamme budjetti vaihtoehtoja ja yksinomainen mallit. Ennen käyttäjillä on merkittävä haaste: miten valita multivarku että se voi tarjota todellista apua valmistelun eri ruokia koko perheelle. Puhumme malleja kotimaisen tuottajan - suosittu multivarka Redmond yritys, erilaiset kadehdittava laatu ja monipuolisuus.

Multivarki Redmond todella on monia etuja verrattuna muihin jäseniin samaa luokkaa.

 1. Monipuolisuus. Mallista Redmond yritys voi korvata useita tavanomaisia ​​laitteita omassa keittiössä, joka suuresti lievittää ruuhkien tiloissa tarpeettomia laitteita. Multivarka voit tallentaa perheen budjetin, koska se on paljon halvempaa kuin laitteet, jotka se korvaa.
 2. Estetiikkaa. Mukaan suunnittelijat yhtiön ilmoitus, kaikki multivarok mallit ovat erityisen houkuttelevia ja sileä ulkoa muotoja - ne ovat sopusoinnussa lähes minkä tahansa sisätilojen moderni keittiö.

Kulho ruostumatonta terästä Multivarki

Valmisteluun monia ruokia sillä ei ole väliä, mitä multivarka on omassa keittiössä. Periaate ruoanlaitto kaikissa malleissa on samanlainen, mutta voit yllättää koko perheen lajike ja nopeutta valmistelua.

Tällä assistentti, et voi vain kokata ainutlaatuisia ruokia, mutta myös leipoa leipää, leipoa piiraita, kakkuja ja pataruoat Charlotte. Tämä yksinkertainen-to-use automaattisia pannulla lisää positiivisia tunteita joka emäntä - päätellen arvosteluja, samassa kapasiteettia voidaan keittää ensimmäinen, toinen, tuoksuva puuroa ja jopa tehdä hilloa.

Multivarki reseptejä tahansa useita malleja, ja valmistaa ne helposti, nopeasti ja yksinkertaisesti, pääasia että aina osoittautuu ihanan maukasta. Tässä on kaksi kohtausta videon kotiäidit miten ruokaa käyttäen Multivarki:

Mallin Redmond on aivan erilainen toiminnallisuus, joten sinun täytyy päättää valintasi ennen kuin teet lopullisen valinnan, mikä monille käyttäjille ei ole helppoa.

On huomattava, että koko alue multivarochnoy taidetta johtava kotimainen yritys on tehty vain erittäin lujasta materiaalista, kukin näyte on runsaasti kulho ei-stick suojakerros.

Suurin ero voi olla vain määrän automaattisia: esimerkiksi, RMC-01, vain 7 kypsennystapaa, kun taas RMC-45021 musta - 34. Siksi jälkimmäinen vaihtoehto käyttämällä voit valmistaa erilaisia ​​ruokia enää ilman suoraa osallistumista. Sinun ei edes tarvitse itse asettaa lämpötilan tai ajan, voit klikkaa symboli järjestelmän, ja itse tuote tekee kaiken jo.

Ostaessaan budjetti vaihtoehto, voit silti kokki hyvin rikas ja alkuperäinen aamiainen, laita liha, kokki erilaisia ​​ravinnon ruokia, keittoja tai epätavallisia paista tuoksuva kotitekoista leipää.

Paras multivarka koko mallisto tarjoaa hienostuneita mestariteoksia ja kulinaarisia nautintoja kansainvälisen keittiön. Huomiota tulisi kiinnittää erilliseen toiminto "Multipovar" joka osaa kokata ehdottomasti mitään tuotteita ja loppuvaiheessa antaa alkuperäisen ruokia ranskalaisia ​​tai fondue vellistä, rasvaton raejuusto tai jogurtti. Sama suositellaan pastöroinnin tuotteita.

Monet Multivarki voi toimia kahdessa tilassa, ruoan höyryssä tai käyttämällä lämmitys - ns kaksivaiheinen hoitotuotteet, toteuttaa esimerkiksi, RMC-M110 mallia.

viivästetty käynnistys ominaisuus on saatavilla kaikille tuotteille yhtiön Redmond.

Jotkut Multivarki on moderni lämmitys menetelmiä - 3D kolmiulotteinen lämmitys kulhossa ruoanlaittoon, jonka avulla voit Valmista ruokaa tehokkaammin, pitää kaikki vitamiinit. on olemassa virransäästötilassa toiminto - jos irrotettu koneen muistaa ja kun virta on palautunut itsenäisesti alkaa ensin valmisteen tilassa. Ohjausjärjestelmä eri laitteiden voivat erota merkittävästi - joissakin malleissa varustettu pikapainikkeita LCD-näytössä, toinen standardi, elektroninen.

Toimintaperiaate Multivarki 3D lämmitys

Joissakin Multivarki, kuten uusin malli RMC-M150, on kyky poistaa avtopodogreva tila, jonka avulla käyttäjät voivat käsitellä ruokaa virransäästötilassa. Kone RMC-M60 on alkuperäinen parantaminen - katseluikkuna, omistajan sallimiseksi katsella ruoanlaitto avaamatta yläkantta.

Multivarku Mitä voit valita, se on aina sen hyvät ja huonot puolensa.

 • valtava hintahaarukka, jolloin eri sektoreilla tehdä kunnon valinta itselleen;
 • läsnäolo monien automaattiohjelmaa - jopa talousarviossa versio löytyy 55 liikennemuotoihin
 • useimmat yksiköt vaihtelevat valmistajien korostettava erityisesti valmisteluun vauvanruokaa alue;
 • Käyttäjät voivat valita ainutlaatuinen ulkonäkö;
 • takuun kaikille tuotteille 25 kuukautta.

 • Kokoonpano ei poikkea erityinen laatu - jopa 300 palautukseen takuu yhden epäonnistuminen Panasonic laitteet;
 • Useimpien tuotteiden Yläkansi ei poisteta.

Tietenkin positiivinen piirteitä multivarok tämän tuottajan paljon, että on vahvistettu lukuisissa asiakkaiden arviot, jotka todella ja ilman kaunistus arvioida versio laitteesta asennetun keittiön.

Avioliitto voidaan nähdä jopa tallentaa, sinun tarvitsee vain kiinnittää huomiota eri asioita ja älä ole laiska lukea nämä ohjeet, erityisesti osa, joka kuvaa kaikkia epäonnistumisia - sitten valittu vaihtoehto ei tarvitse palata.

Yhteenvetona on syytä huomata, että jokainen malli autoja yhtiön Redmond - on monitoiminen yksikkö laadukasta valmistelua joukko alkuperäisen ruokia, säilyttäen kaikki hyödylliset ominaisuudet alkuperäisen tuotteen.

Mikä malli valita ja mistä ostaa? Nykyään näitä kysymyksiä käsitellään hyvin nopeasti, koska kaikissa suurimmissa kaupungeissa Venäjän federaation on erikoisuus kaupat myyvät multivarok Kukin valmistaja, ja Redmond samoin. Ja verkkokaupassa on huomattavalla alueella.

Miten valita multivarku - ratkaisee kunkin käyttäjän omat, voimme vain antaa käytännön neuvoja ostaa valitun laitteita vain luotettavien valmistajien, paremmin kotimaan ongelmien vuoksi takuukorjauksia ei synny. Myymälän on kysyä myyjältä todistus laatu ennen maksat ostoksesi.

Auttaa käyttäjiä ratkaisemaan nyt miettimään: Miten valita runsaasti esille myyntiä multivarok Redmond, tarjoamme tarkastelu, jotka käyttävät näitä tuotteita yli vuoden ja on henkilökohtainen mielipide.

Nikolai Rostov-on-Don

Niille, jotka vielä kysyttävää, on olemassa suuri videoleikkeen:

Arvostelu multivarok 2017. Top parhaista malleista. Kuvaus, ominaisuudet ja tekniset tiedot. Tärkeimmät edut ja haitat instrumentin, hintaluokassa.

Katsaus top 10 multivarok Redmond

Multivarki ruoanlaittoon kaikenlaisia ​​ruokia. Valittaessa tuotteita, kiinnittää huomiota toiminnallisuutta, tiiviys, luotettavuus laitteita.

On tärkeää, että laite oli hyvin henkilöstöä, varustettu perus-ohjelmia (automaattinen, manuaalinen). Muista katsoa aineet, joista suunnittelun, niiden on noudatettava ympäristönormeja.

Redmond M110 - digitaalinen LED-näyttö

Toiminnalliset ja käytännölliset multivarka-liesi, jonka avulla voidaan määrittää ajan ruoanlaittoon. Tuote 55 on varustettu automaattisella ja 4-tason suojajärjestelmä.

Käytä lisätoiminnot: ajastus, verryttely, avtopodogrev. Tilavuusmitalla on tarttumaton pinnoite, ja laitteen virta saavuttaa 900 wattia.

 • 5 litran kulho;
 • 55 automaattista ohjelmaa;
 • valintakytkimellä, LED digitaalinen näyttö;
 • teho - 900 wattia;
 • paino - 7,4 kg;
 • mitat - 34 35,5-35 cm;
 • toiminnot (näyttö, lämpötila ylläpito).

 • suuri teho;
 • käyttömukavuutta;
 • toiminnallisuutta, varustaminen 55 ohjelmat ruoanlaittoon;
 • volyymi ja tilava kulho;
 • luotettava 4-tason suojajärjestelmä;
 • varustettu digitaalinen LED-näyttö.

Redmond 4502 - funktiota kolmiulotteisen lämmitys

Laite toimii liedet, leipäkone ja supovarki. Runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on irrotettava kansi. 14 eri käyttötilaa laadullisesti valmistaa ruokaa, tuote on varustettu kolmiulotteinen lämmitysjärjestelmä.

Lämpötila ja kypsennysaika muutetaan tietyissä rajoissa. Malli nestekidenäyttö ja kätevä elektronisesti ohjattu.

 • paino - 5 kg;
 • koko - 25-40 31 cm;
 • 14 kypsennystapaa;
 • tilavuus työkyvyn - 5 litraa;
 • teho - 860 wattia;
 • aineet (ruostumaton teräs, teflon);
 • toiminto (tuntia, alkamisen viivästyttämiseksi);
 • elektroninen ohjaus nestekidenäyttölaite;
 • kit (mitta, säiliö höyrykypsennykseen, lastalla, kauha, kirjan reseptejä).

 • tallentaa tiedot lopullisen ohjelman muistiin;
 • tasainen keittäminen tuotteiden kolmiulotteinen lämmitys toiminto;
 • varustettu kaksi ajastinta viivästetty käynnistys;
 • suuri teho;
 • helppokäyttöisyys ja huolto;
 • toiminnallisuutta.
 • ei esilämmitystoiminnon pois;
 • ilman erityiseen säiliöön, joka kerää lauhde.

Redmond M90 - 45 tilaa ruoan

Monitoiminen malli on suunniteltu ruoanlaittoon kaikenlaisia ​​ruokia, joissa yhdistyvät korkea teho, tyylikäs muotoilu ja käytännöllisyys. Tuote 45 on varustettu ohjelmia ruoan (automaattinen, manuaalinen).

Volumetrinen kulho on keraaminen pinnoite ja kätevä kahvat lämpöä kestävästä muovista. MULTIPOVAR toiminnon avulla voit asettaa ajan ja kypsennyslämpötila ruokaa ja juomaa.

Laite on varustettu ominaisuuksia avtopodogreva, lämmitys, ajastus ja muut.

 • teho - 860 wattia;
 • Elektroninen kosketusohjaus;
 • kulho tilavuus - 5 litraa;
 • lämpötila-alue - 35-170 astetta;
 • mitat - 23 x 26,5 x 27 cm;
 • paino - 5,2 kg;
 • 45 välinemyyntiyhteistyön ruoanlaittoon;
 • materiaalit (alumiini, muovi, keramiikka);
 • toiminto (Pois alku, verryttely ruokia, lämpötila tuki);
 • sarja (virtajohto, käyttöopas, lusikka, kauha, mitta).

 • varustaminen kontti kondenssiveden keräämiseksi;
 • kulho teflon keraaminen pinnoite;
 • toiminnallisuutta, keitto- eri astiat;
 • kompakti koko ja alhainen ominaispaino;
 • touch ohjaat;
 • kätevä ja käytännöllinen laitteita.
 • kun kansi pois ei toimi paistamiseen.

Laite, jossa kaunis muotoilu ja mielenkiintoisia toiminnallinen kulho varustettu teflon keraaminen pinnoite. Multivarka tukee 48 toimintatilaa, heidän joukossaan - 21 Express tila ruoanlaittopuuro.

Sopivalla ohjauksella laitteen kosketuspaneelin avulla, näyttö on taustavalaistu. Tuote on miehitetty dekantterilasiin, kori paistamiseen, lusikka, kauha, keittokirja.

 • teho - 860 wattia;
 • hallinta - elektroniset;
 • runkomateriaali - muovi;
 • kulho tilavuus - 4 litraa;
 • 21 automaattinen ja 27 manuaalista ohjelmia;
 • toiminto (manuaalinen lämpötilan säätö, ajastin, viivästynyt alku).

 • muuttaa alkuasetuksen keitossa;
 • toimivuus, monet ohjelmat;
 • Tallentamiseen laitteen uusimmat ohjelmistot;
 • Kätevä irrotettava päällinen;
 • käyttömukavuutta käyttämällä kosketuspaneeli, taustavalaistu näyttö;
 • paksuseinäistä kulhon tarttumaton pinnoite.
 • Seistä höyryssä ruokia, joilla on alhainen jalat.

Redmond 380 - multivarka-liesi LED-näyttö

Multivarka-liesi, jonka kapasiteetti on 1000 W mahdollistaa valmistaa jopa korkeassa paineessa, joka vähentää merkittävästi kypsennysajan. Maku ja hyödyllisiä ominaisuuksia ruokaa säilytetään.

Tuotteen 14 on varustettu automaattisella tilat, jolla kokki riisi, viljat, riisi, keitot. Laitteen avulla voit muuttaa asetuksia ajan ja lämpötilan keitossa.

 • Teho - 1000 W;
 • kulho tilavuus - 6 litraa;
 • paino - 6 kg;
 • runkomateriaali - metalli;
 • koko - 35-30 30 cm;
 • 14 automaattista ohjelmaa;
 • sähköisen hallinnon;
 • toiminto (ruoanlaitto aterioita pari, säätämällä paistoaika, ajastus);
 • väri (musta, hopea);
 • Komponentit (keittokirja, säiliö höyrytys, lasta dekantterilasiin kauhoa).

 • kulutusta kestävistä materiaaleista kotelon;
 • suuri kapasiteetti, toiminnallinen tehokkuus;
 • käytännöllisyys, kestävyys;
 • volyymi pusikko;
 • Ruuanvalmistuksen edes korkeassa paineessa;
 • toiminnallisuutta;
 • Tyylikäs muotoilu, kaunis muotoilu.

Redmond 4503 - saranakannella

Laite, jonka avulla voit nopeasti ruokaa, säilyttäen maittavuus hyödyllisiä tuotteita. Multivarka toimii 10 automaattisia, valmistautuu ruokia eri vaikeustasoa, viljasta ja lihasta, leivonnaisia, jälkiruokia.

Tuote valmistettu kestävästä ja kulutusta kestävästä materiaalista: ruostumaton teräs ja muovi. Muotoilu on pieni, niin eivät vie paljon tilaa avaruudessa. Tyylikäs muotoilu, kaunis ulkomuoto.

 • Teho - 800 W;
 • kulho tilavuus - 5 litraa;
 • elektroninen ohjaus tyyppi;
 • 10 automaattista ohjelmaa ruoanlaittoon;
 • Paino - 3,65 kg;
 • aineet (ruostumaton teräs, muovi);
 • mitat - 290 290 290 mm;
 • toiminto (lämpötila tukea, ajastin, käynnistä viive);
 • väri (valkoinen, hopea).

 • kulutuskestävyys, kestävyys;
 • automatisoitu kypsennyksen, läsnä suuria ohjelmia;
 • kätevä elektroninen ohjaus, jossa on LCD-näyttö;
 • kompakti koko, siirrettävyys;
 • tyylikäs muotoilu kotelon.
 • paljon kovaa-puhdistaa paikkaa;
 • joskus tikkuja pohja.

Redmond RMC M211 - elektronisesti ohjattu

Laite, jossa on suuri kapasiteetti ja optimaalinen määrä. korkealaatuisia ja kestävät materiaalit, joita käytetään kotelon valmistamisessa. Multivarka varustettu 37 pääohjelmat valmisteluun erilaisia ​​ruokia.

Helppo hallita näytön kautta. Niistä toiminnot - lämpötila-asetuksen ja ylläpitää lämpöä, automaattinen ajastin, ruoanlaitto lykkäystä.

 • teho - 860 wattia;
 • tilavuus - 5 litraa;
 • aineet (muovit, metallit, keramiikka);
 • paino - 2, 4 kg;
 • 37 ohjelmat ruoanlaittoon;
 • sähköisen hallinnon;
 • (ajastimen, asetetun lämpötilan, auto);
 • Komponenttien (resepti kirja, dekantterilasiin, säiliö-höyrystimen, litteä lusikka, kauha).

 • valmistettu kestävästä ja kulutusta kestävistä materiaaleista;
 • monet ohjelmat ruoanlaittoon toiminnallisuutta;
 • helppokäyttöisyys, helppo huoltaa;
 • Tyylikäs muotoilu, kaunis muotoilu;
 • kompakti koko, alhainen ominaispaino;
 • määrä ja käytännön välineet.
 • ripustettu pistoke pistorasiaan;
 • hauraus usein käyttöön.

Redmond M70 - yhtenäisellä ruoanvalmistuksessa

Toiminnallinen multivarka varmistaa tasaisen keitto vuoksi 3D-lämmitys toiminto. Tuote on varustettu 42 käyttötilaa: 16 automaattinen ja 26 manuaalisia asetuksia. Laite ei vie paljon tilaa.

 • sähköisen hallinnon;
 • runko on valmistettu kiinteä metalli;
 • 5 litran kulho;
 • 16 automaattinen ohjelmien ja 26 manuaalinen säätö ohjelmia;
 • koko - 31-25 40 cm;
 • paino - 5 kg;
 • toiminnot (kello, lämpötila).

 • toiminnallisuutta, automatisoitu keittoprosessiin;
 • keskikokoinen;
 • volyymi ja tilava kulho;
 • lujuus, kulutuskestävyys;
 • hyvät varusteet;
 • tyylikäs ulkonäkö.
 • nopeasti rikkoa lukon kannessa;
 • pieni nurkka näytön.

Redmond M4510 - jossa ajastuksen

Laite on valmistettu metallisista, kulho on keraaminen pinnoite. 13 automaattisesti määritetty ja 27 manuaalista ohjelmat ovat tottuneet tekemään kaikenlaisia ​​ruokia. Kulho tilavuus - 5 litraa.

Tuotteen toiminnallisesti: mahdollisuus lämpökäsittelyn ilman painetta, ajastus, avtopodogrevanie. Multivarka tyylikäs muotoilu tehdään kolmessa eri värissä. Rakentaminen on vakaa ja luotettava.

 • Teho - 700 W;
 • kulho tilavuus - 5 litraa;
 • metallikotelo;
 • elektroninen ohjaus tyyppi;
 • 13 automaattinen ja 27 manuaalista ohjelmia;
 • (ajastimen, ylläpitää lämpöä, ajastus, multipovar).

 • toimivat avtopodogreva 12 tuntia;
 • kolme värillistä kotelon suoritusmuodossa;
 • muuttaa lämpötila-asetuksia aikana;
 • varustaminen irrotettava päällinen;
 • vakaus ja luotettavuus;
 • mukava laitteet.
 • ei toimintoa 3D-lämmitys;
 • ilman irrotettava säiliö kondensaatin kokoamiseksi;
 • ei kovin käyttömukavuutta.

Tuotteen avulla voit valmistaa suosituin ruokia, on varustettu 6 automaattiohjelmaa: leipoo, hauduttaminen, höyryttämällä, vilja, riisi, öljyssä paistamiseen, uppopaistaa. , Erityinen ohjelma elintarvikkeiden pastörointi.

Kotelo metalli, joilla on korkea kulutuskestävyys. Tuote on helppokäyttöinen, käytännöllinen ja tyylikäs muotoilu.

 • teho - 900 wattia;
 • 6 automaattista ohjelmaa;
 • paino - 5,2 kg;
 • mitat - 40 30,5 31,5 cm;
 • runkomateriaali - metalli;
 • väri (musta, hopea);
 • sarja (resepti kirja, lastalla, mitta, säiliö höyryssä astiat);
 • ominaisuuksia (tuki lämpötila, aloittaa myöhemmin, höyryttämällä).

 • kulho teflonpinnoite;
 • kapasiteetti;
 • kulutusta kestävä elin;
 • kompakti koko, ei vie paljon tilaa avaruudessa;
 • käytännöllinen ja tyylikäs muotoilu;
 • kätevä laitteet;
 • helppokäyttöisyys.

 • ei toimintoa 3D-lämmitys;
 • pieni automaattista ohjelmaa;
 • painava rakenne.

 • Ennen kuin valitset multivarku, kysyä ohjelmien määrä ruoanlaittoon. Hyvä laitteissa on peräti 10 automaattinen ja 20 käsisäätötilaa. Kaikkein toimivia tuotteita - Redmond M110, 250, 4502.
 • Kiinnitä huomiota rungon materiaalin, valita tuotteita valmistettu kestävästä korroosiota kestävästä metallista. Muovi mallit ovat yhtä kestäviä ja ympäristön kannalta turvallisia.
 • Katso virran laitteen optimaalinen taso 800-900 wattia, kaikki tuotteet on esitetty luokitus, täyttää tämän vaatimuksen. Tehokkain on multivarka Redmond 380.
 • Huolellisesti tutkia teknisten parametrien ja toimivuus laitteita. Hyvä laitteissa on tällaisia ​​tehtäviä: ajastin, ajastus, Automaattinen. Valitse malli M110 Redmond, 4502, 380.

 • On tärkeää, että tuotteet on varustettu kätevällä näytöllä. Kaikki laitteita, joissa on elektroninen ohjaus tyyppi. Redmond Malli M110 on digitaalinen näyttö LED-taustavalo.
 • Tärkeä kriteeri - laitteet, poikkeuksetta Multivarki hyvin henkilöstöä. Kitin tulisi sisältää seuraavat osat: dekantterilasiin, säiliö höyrykypsennykseen, lastalla, kauha, kirjan reseptejä.
 • Optimaalinen paino tuotteet - enintään 5 kg. Pienten rakenteet - Redmond 4502, M90. Kiinnitä huomiota luotettavuuteen ja vakauteen.
 • Joten, ovat paras malli Redmond M110, 4502, 380, joille on ominaista korkea suorituskyky, luotettavuus, täydellinen onnistuneen ja tyylikäs muotoilu.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 48 = 54