Muovi kylpyhuone valokuva

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit - tyylikäs, laadukas, edullinen

Muovipaneelit - kätevä ja edullinen vaihtoehto viimeistely kylpyhuoneen. He eivät miehittää ensimmäinen paikka luettelo materiaaleista, joista haluaisin Revet seinät kylpyhuoneet, mutta tarvitsevat apua nopeasti päivittää budjetin ja tyylikäs sisustus. Kotiin yleismies on tärkeää, että maaliin kylpyhuoneen muovipaneelit ei vaadi erityisiä taitoja ja on täysin mahdollista kotona.

Muovi ei ole yhtä suosittu kuin laatta, mutta sillä on monia etuja. Mitä hyvää PVC-paneeli, ja mitkä ovat niiden heikkoudet?

Plussat ja miinukset käytön muovipaneelit

Tärkein etu muovi, lisäksi edullisia, on käytännöllinen:

 1. Kosteutta kestävä materiaali eikä se kuulu eroon, jos pisara vesi laskee sitä.
 2. Laatu muovi ei ime tai päästää hajuja.
 3. Paneelit ovat vaatimattomia hoitoa.
 4. Korjaukset kylpyhuoneessa PVC paneelit suorittaa vain yksi päivä, niin sijainti voidaan välittömästi käyttää.
 5. Ominaisuudet seinärakenteet asennus muovista voi piiloutua niitä apuohjelmia.
 6. Muovi on erilaisia ​​malleja ja näyttää näyttäviä sisätilat modernia tyyliä, se sopii suunnittelu pieni kylpyhuone.

Haitat ovat:

 1. Haurautta. Vahva isku tai vaikutus terävällä esineellä, päin ulkonäkö halkeamia tai reikiä, ja kun sormi painetaan, lommo muodostuu helposti.
 2. PVC-tuotteet voidaan tuskin kutsua ympäristöystävällinen, mutta laadukas muovi myrkkyjä vapautuu.
 3. Tiivistyminen on väistämätöntä, jos käytämme muovilevy kylpyhuoneessa. Hyvä ilmanvaihto tarvitaan näy muotin seiniä.

Miten valita laadukas PVC-paneelit

Ensimmäinen asia, sinun pitäisi etsiä ostaessaan muovipaneelit - hinta. Todella vahva, kestävä ja ei aiheuta terveysriskiä tuote tule halvaksi.

Paneelien täytyy olla tasainen - ei aaltoja tai mutkia, joissa kokonainen, ehjä reunoja, muuten ei saada täydellinen yhteinen ja halkeamia vuotaa vettä. Kuin se uhkaa kylpyhuoneessa, ei ole vaikea arvata.

Tuotteiden hyvä lujuus ominaisuudet paksuuden tulisi olla 1 cm tai enemmän, ja enimmäismäärä jäykisteitä.

Lopeta kylpyhuoneen muovipaneelit miellyttävä, on välttämätöntä arvioida ja suunnitteluun liittyvää aineistoa. Profiilit on oltava samasta erästä, muuten Joissakin tapauksissa tulee olemaan erilainen värin tai kuvion.

Pienelle tilaa valita oikea valo paneeli ilman helpotusta ja tekstuurin. Kiiltävä muovi on edullinen lajikkeiden matta.

Kun koristelu tilava kylpyhuone PVC paneelit, muovia profiilit sopivat kuvio tai koriste.

Kolme tapaa asentaa muovipaneelit

Viimeistely muovista kylpyhuone voidaan tehdä kolmella tavalla:

 • Kiinnitys laatikon. Tässä tapauksessa, paneelien on kiinnitetty puisella tai metallirunko avulla niittejä, nauloja tai tavanomainen. Kätevä vaihtoehto, jonka avulla voidaan piilottaa epätasaisuus seinät ja vesijohdot, joka on ommeltu erilliseen laatikkoon. Kylpyhuoneen suunnittelu puute näkyvämmin hyödyttää merkittävästi.

 • Asennuspidikkeen klyaymerami. Tällöin paneeli "tacked" on laatikollisen nauha erityistä "napsahtaa", joka voi merkittävästi nopeuttaa asennusta. Pura tällainen rakenne on myös paljon helpompaa, jos on tarpeen. Sovelluskehys viimeistelyyn kylpyhuoneessa PVC paneelit on perusteltua, jos huoneessa on suuri alue. Muutama ylimääräinen senttimetrin "syönyt" yläpuolella palkit olla havaittavissa.

 • Liima menetelmä. Paneelit on kiinnitetty suoraan seinään neste kynnet, ja ylä- ja alareuna on lisätty kiinteä ankkureita. Käytä muita liima-ratkaisuja. Ohjeet on yleisesti merkitty vastaavat yhtä tai muun onko tietty seos muovi. kiinni energiaintensiiviset menetelmällä, mutta täysin perusteltua, kun se tulee pieniin tiloihin.

Video: Wall viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit 1 päivän

Mitkä tyylit sopivaa muovia viimeistely

Valinnoilla viimeistelyyn kylpyhuoneeseen muovipaneelit, on tarpeen ottaa huomioon yleinen suunnittelu huone. Esimerkiksi kun on kyse klassikoita, muovista yleensä parhaiten välttää. Sama neuvo pätee kylpyhuoneeseen tyyliin Provencen tai maan art deco - On aiheellista luonnonmateriaaleja ja seinät kipsi tai tapetti vedenkestävä, yhdessä laatta kylpyhuoneeseen.

Toinen asia on modernistiksi tai minimalistinen, sellaisilla aloilla käytetään muovia hyvin aktiivisesti.

Suunnittelu paneelit on hyvin monipuolinen - simulaatiosta keraamisia laattoja, puusta tai kivestä, jotta koristeet muistuttavat tapetit ja näyttäviä paneelit valokuvien tulostamiseen. Siksi se ei pelkää, että muovi ei salli toteuttaa luovia ideoita.

Lisäksi paneeli täydellisesti yhdistettynä muihin viimeistelytarvikkeet. Hyvä esimerkki: hieno vuori alaosan seinät ja rapattu päälle.

Koristelu kylpyhuoneen tyyliin Provence muovipaneelit

Koristelu kylpyhuoneen tyyliin Provence muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone minimalistiseen tyyliin käyttöön paneelit muovista

Koristelu kylpyhuone art deco tyyliin käyttöön paneelit muovista

Menetelmät viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit

 • Moderni ja tyylikkään kylpyhuoneen muovipaneelit erilaisia ​​kuvioita, jotka yhdistetään tietyssä järjestyksessä. Esimerkiksi noin peilin tai suihkutilaan tehdään paneelit kuviolla, ja muualla huoneessa on mustavalkoinen.
 • Joskus kolme paneelien erilaisia ​​kuvioita ja rakenne vuorotellen raidat, luoda mielenkiintoisen pelata pinnoille. Tällainen tekniikka on erityisen hyvä suuret huoneet matalat katot - seinät visuaalisesti "vetää" ylöspäin ja näyttää enemmän harmoninen mittasuhteet.

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit friisi | jäljitelmä laatta

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit friisi | jäljitelmä laatta

 • Opiskelu luettelo PVC paneelit kylpyhuone Kuvia ja pohtineet kylpyhuoneen suunnittelu, tulisi kiinnittää huomiota eri 3D-kuvien - ne tulee koristelu tahansa sisustukseen. "Kolmiulotteisella" paneeli visuaalisesti laajentaa tilaa, ikään kuin luoda toinen ulottuvuus. Yksi merkittävä "mutta": fit paneeli 3D-kuvia vain suuria huoneita, sillä ne on otettava suuri etäisyys.

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit 3D-kuvia

Kylpyhuone Suunnittelu muovipaneelit voi olla erilainen, mutta tylsä ​​tai unaesthetic sen ole aivan kutsua. Juuri silloin, kun talousarviota ei tarkoita "liian helppoa ja edullista." Nopeaa ja laatu korjaukset kylpyhuoneessa? Sitten se pitäisi valita muovipaneelit ilman epäilystäkään.

Maalikameraratkaisu kylpyhuoneen muovipaneelit: vaihtoehdot moderni design

Kuva moderni viimeistely kylpyhuoneen muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit kuviolla

Koristelu kylpyhuone muovipaneeleissa valkoinen ja sininen

Kylpyhuone Sisustus muovipaneelit maalaistalon

Moderni kylpyhuone sisustus muovipaneelit

Kylpyhuoneen sisustukseen mustalla muovipaneelit

Maalikameraratkaisu kylpyhuone muovipaneelit

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit pastellivärit

Kylpyhuone sisustus paneelit

Moderni kylpyhuone muotoilu paneelit

Lisää hänen seinään, että hän ei unohda

suosittu virkaa

Kylpyhuoneen suunnittelu © 2011 - 2017 Teksti Voit muuttaa asetuksia mallina

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit: valokuva, etuja, asennus

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit - hyvä valinta. Moderni paneeli visuaalisesti käytännössä ole huonompi suosittu keraamisten laattojen, mutta se korosti alhainen hinta ja asennuksen helppous.

Korjaukset asunnossa, voit tehdä laadukkaita ilman suuria käteistä investointeja. Yksi tärkeimmistä kohdista tässä tapauksessa on toimivaltainen valikoima tarvikkeet. Kylpyhuoneessa on perinteisesti käytetty seinälaatat. Muovipaneelit ovat käytännössä ole huonompi suorituskyky materiaaliin. Mutta ne ovat käytännöllisempää käyttää, sekä olla hintoja paljon alhaisempi.

Plussat materiaaliominaisuudet, valokuvia

Tärkeä etu materiaali on sen helppo asennus. Suorittamaan viimeistely työ voi olla omissa käsissä, herättämättä asiantuntijoita, ja kuluttamatta ylimääräistä rahaa niiden palveluja.

Muoveja käytetään yhä korjaukseen kylpyhuoneet, koska niillä on erilaiset tekniset tiedot. Suoritusarvot korkealaatuisia tuotemerkkejä:

 • Suuri lujuus. Viimeistely on kestävä ulkoisia mekaanisia vaikutuksia ja vaikutuksia. Pystynyt säilyttämään alkuperäisen muotonsa ja houkutteleva ulkonäkö koko elämän.
 • Kosteudenkesto. Hän ei pelkää vettä ja höyryä. Muovi ei muuta muotoaan eikä homehtunut, ei mätäne. Pinta seinät helposti pestä likaa, kostealla liinalla tai käyttämällä erityisiä yleispuhdistusaineita.
 • Pitkä käyttöikä. Muovi on myös hyvä kestävyys äärimmäisille lämpötiloille. Muovia, joka on asennettu noudattaen kaikkia rakennusmääräykset ja määräyksiä, eikä vaadi vaihdetaan ja korjataan vuosikymmeniä.

Avulla tämän materiaalin kylpyhuoneessa voit luoda alkuperäisen suunnittelun. Muovipaneelit tuotetaan melko laaja valikoima värejä, eri kokoja, tiheys ja paksuus. Viimeistely käyttää tätä materiaalia soveltuu sekä seinä ja katto.

Moderni korjaus liittyy käytön eri tuotantolaitoksissa tyyliä. valinta suunnittelu riippuu maun mieltymykset omistajan. Tyylejä, tarvittaessa rajaus muovipaneelit - meri, moderni, eurooppalainen tavaraa. Huoneen sisustus täydentävät sisustus.

On käytetty luonnollisia muovia sävyjä, jotka edustavat aurinkoa, hiekkaa ja vettä. Kirkkaita värejä voidaan käyttää oranssi ja punainen. Kylpyhuoneen meren tyyli, kirkas ja kylläisellä hienoja yksityiskohtia. Asennus muovipaneelit, korjaustöiden tällä tyylillä ei pääty tähän. Sisustuselementtejä täydentää. Se voi olla kuva, joka kuvaa alusten järjestystä auringon merimiesten. Sitä käytetään myös koristella erilaisia ​​tuotteita - ankkurin, ohjauspyörällä, meritähti, Pendulumeilla, kuoret, kiviä jne .. Muista käyttää tätä tyyli suurten peilien visuaalisesti laajentaa tilaa huone.

Nämä vaatteet - enintään vapaata tilaa ja vähintään tarpeettomia asioita. Sisustus huone paneloitu erilainen luovuutta. Seinät ja katot ovat yleensä useita tasoja. Rakennuksen vaippaan on asennettu melko suuri määrä valaisimet. Koska muovi on hyvä määrin palo, älä polta tai kyteä tyyliin niitä käytetään melko usein. Rekisteröintiä tilojen käytettyjen tarvikkeiden vaaleita sävyjä. Tärkeimmistä eduista kylpyhuoneen sisustus tällä tyylillä voidaan tunnistaa - harkittuja vyöhykealuetta.

Se on varsin suosittu ympäri maailmaa, koska se sisältää lähes kaikki suuntaukset nykyaikaisen korjauksen. Ominaista käytännöllisyys. Sitä voidaan käyttää kylpyhuoneet kaiken kokoisia ja muotoisia. Se ei käytä muovia seinäpaneelit joidenkin värien. Useimmiten värit yhdistyvät yhdenmukaistaa ulkonäkö tiloissa. Euroopan tyyli on riittävästi huonekaluja ja koriste-esineitä. Valaisimet voidaan epätavallisia muotoja tai käsin. Sitä käytetään usein myös Euroopan tyyliin seinää muovipaneelit kaiverrettu eri kuvia - luonto, eläimet, valokuvia ja muita kasveja.

Ennen taukoa korjattavissa, on tarpeen, jotta hanke. On harkittava huolellisesti kaiken alusta loppuun - purkamista vanha maalaus, valmistautuu seinät hoitoon rakennusmateriaalit, asennus muovi, huoneen sisustus, jne jotta voit välttää monet ongelmat suoraan parhaillaan työn ...

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit - asennus, lajike, valokuva

Työhön tarvitaan seuraavat työkalut - lyijykynä, mittanauha, rakennus veitsi, hallitsija, rautasahalla. Paneelit yleensä tarpeen säätää mittoihin seinät. Materiaali kestää kauemmin, se pitäisi leikata siististi, ja edullisesti enemmän kuin yksi, mutta avustaja. Muovi paneelit on kiinnitetty suojarakenteiden avulla ruuveilla tai liimalla. Ensimmäisessä tapauksessa tarvittaessa asia voidaan nopeasti korvata kokonaan tai osittain. Poistaa paneelit, jotka on liimattu seinään - työlästä. Tällöin osittain korvata vioittuneen osa materiaalista on käytännössä mahdotonta.

Ennen asennuksen aloittamista, tehdään valmistelutyötä. Kanssa Walling pois jäänteitä vanha maalaus. Sen jälkeen seinät ja virtaus puhdistaa lika ja pöly poistetaan nyppylöitä pinnalle. Kuoppia ja painaumia kohdellaan täyteainetta. Seuraava pohjamaalatut seinään. Tämä tehdään pakollisena. Alustuksen jälkeen, Walling shpaklyuyut. Kerrosten lukumäärä päällysteen laasti riippuu pinnan karheudesta. Useimmissa tapauksissa, kun tiivistys seinien käsiteltiin jälleen alukkeen. Ennen asennusta paneelit muovista, rakennuksen vaipan tulee kuivua.

Asennuskehykseen materiaali

Pitkin kehä huone on asetettu metalli profiilia. Riippuen viimeistely kiskot on kiinnitetty, sekä horisontaalisesti että vertikaalisesti. Step Profile -. 30-50 cm on syytä huomata, että koska asennuskehykseen, alue vapaata tilaa huoneeseen pienenee hieman, joten on parasta käyttää tätä tekniikkaa rakentaa keskisuurten ja suurten kokoja. Metallirunko kiinnitetty suojarakenteiden avulla ruuvit. Se tarjoaa rakenteellista luotettavuutta. Myös käyttäen metallirunko voi luoda monitasoisen katot ja seinät.

Muovipaneelit kiinnitetään laatikon ja ruuvit. Olisi huolehdittava niin, että ne sopivat niihin hyvin yhteen. Tämän jälkeen materiaali käsiteltiin hermeettinen nivelet keinoin. Näin voit jatkaa eristeellä haittavaikutuksilta kosteutta. Koristelu kylpyhuone muovipaneelit runkoon luoda tilaa alkuperäisen suunnittelun, kuten näkyy kuvassa. Sitä voidaan käyttää laatikot paitsi metallia, mutta myös muovia. Asennus luuranko paneelin alle helpottaa kosteuden poistamiseksi huoneesta ja tarjoaa pitkän käyttöiän materiaalin.

Sitä käytetään lähinnä pieneen kylpyhuoneeseen. Pre-seinän on oltava hyvin tasaantunut. Mitään kuoppia ja kuopat on este laadullisen asennus liimalla. Sinun on myös kiinnitettävä erityistä huomiota kulmiin, niiden pitäisi olla terävä. Liimaamalla muovia kylpyhuoneessa paremmin Akryylinaulat. Joten ne sopivat tiiviisti rakennuksen vaippaan ja kestää pidempään. Se ei ole suositeltavaa käyttää liimaa, jonka rakenne on orgaanisia liuottimia. Hän pitää huono muoveja, josta hän ei ole enää osa seinää.

Neste Kynnet levitetään koko pituudelta paneelien dot. Reunat lehdet kuivua. Tämä tehdään, jotta liimaa asennus ei nousi nivelet ja likaantuneet edessä pintakäsittelyt. Vedä hänen muovia kovasti. Se voi vahingoittaa pintaa ja pilata sen ulkonäköä. Liimaamalla alkavat kaukaisimpaan nurkkaan kylpyhuoneen. Ensimmäinen paneeli vahvistaa nykyistä tulpat.

Viimeistely tämäntyyppisen markkinoilla saatavilla monenlaisia ​​lähes kaikki rautakaupasta. Ennen ostamista koristelu olisi kuultava asiantuntija.

On tärkeää, että myymälä oli testimateriaalien joka voisi koskettaa sitä ja testata voimaa. Valitessaan materiaalin tarpeen kiinnittää huomiota seuraaviin:

 • Merkkivalmistajan. Olisi tiedossa, on hyvä luokitus, ja mieluiten paljon positiivista palautetta asiakkailtaan. Se ei ole tarpeen suosia merkkejä, johon kuuluu ensimmäistä kertaa tai jotka ovat "kosit9raquo; alle maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Todennäköisesti tämä on väärennös huono laatu.
 • Aste ympäristöystävällisyys. Pakkausmateriaaliin on määritettävä sen koostumusta. Se ei ole suositeltavaa ostaa maaliin, joka on haitallista ihmisen kehon aineet - raskasmetallit, öljytuotteet jne Toiminnassa se voi vaikuttaa kielteisesti käyttäjien terveyttä.
 • elämään. Mitä suurempi toiminta-ajan, sen parempi. Brands, jotka tuottavat laadukkaita viimeistely, tarjoavat tuotteilleen kauan takuu. Joten he vahvistavat heidän mainettaan.

Muovi kylpy ovat suhteellisen edullisia. Mutta älä osta halvin leikata. Joko se menettää houkutteleva ulkonäkö lyhyessä ajassa, tai vääntynyt. Kustannukset on perusteltava laatuun.

Sisustuksessa kylpyhuoneen muovipaneelit: Vinkkejä ja ideoita suunnitteluun

Onnistunut yhdistelmä ja esteettisyyden - sen sisustus kylpyhuoneen muovipaneelit. Mutta vain jos oikea materiaalin valinta ja pätevä lähestymistapa suunnitteluun.

Muovipaneelit ovat ihanteellisia seinät ja katot kosteissa tiloissa, paitsi moderni valmistajat kiinnittää enemmän huomiota niiden ulkonäköön.

PVC-paneeli - tämä ei välttämättä väliaikainen, budjetin korjauksia, koska niitä voidaan käyttää luomaan hyvin kaunis sisustus vähällä vaivalla alkaen investointeja.

Muovipaneelit: säästö tai järkevä valinta?

Varmasti, keraaminen laatta on paras vaihtoehto viimeistelyyn, mutta sen korkea hinta ja monimutkaisuus asennustyö ei aina tapa tehdä edullinen. Mitä muovia, se voi olla kannattava vaihtoehto. Mutta on syytä ottaa huomioon, että kaikki levyt ovat samaa laatua. Valitsemalla materiaali, kiinnittää huomiota siihen, kuinka monta kylkiluut, tasaisuus pinnan, aste iskunkestävyys ja kosteussuoja.

Ei vähäisimpänä on väritys. Kuvio tulisi olla yhtenäinen. Kuten keraamiset laatat, se on aivan yhtä tärkeää ostaa materiaalia samasta erästä ja suojautua mahdollisilta sävyeroja.

Paneelit ovat todellakin suhteellisen edullinen tapa lopettaa, mutta liian säästää ja hankkia selvästikään tuotteet eivät ole sen arvoinen, koska ensinnäkin riippuu estetiikka huoneen.

Vihje! asennettu paneeli, jossa on kohokuvioitu rakenne tai tilavuus kuvio ei ole toivottavaa wc tai kylpyhuone. On mahdollista, että multa ja sieni helpotusta pitävät ihanteellinen paikka lisääntymiselle, joka on myös huono puhdistaa.

Suunnitteluominaisuudet ja ideoita

Monet muovi leikata näyttää halpaa, yksitoikkoinen ja mielenkiinnoton vaihtoehto, mutta jos tarkastellaan kuvia valmiiden kylpyhuoneet varmistaa, että se ei ole. Ja joitakin tekniikoita ja ideoita auttaa luomaan erittäin mielenkiintoinen ja omaperäinen sisustus.

 • Muovi on yhdistetty stained tai kuvioitu kipsi. Esimerkiksi, kapea läpinäkymätön paneeli voidaan asentaa lattian korkeus on noin 1,5 metriä, ja loput seinän kattoon maalattu sopiva väri.
 • Monipuolistaa ympäristöä auttaa vuorottelu erivärisiä tai jopa paneelien eri levyisiä.
 • Materiaali, joka simuloi tekstuuria puuta, voi olla hyvä voittamaan oikein valittu tyyli, esimerkiksi etnisyys. Yhdessä yksinkertaiset puukalusteet ja kevyt puuvilla verhot pieni kukka, he luovat kodikkaan hillitty ilmapiiri. Mutta vaikka laadukas muovi marmoroituja tilanne näyttää luonnotonta ja halpa.

 • Kannattajat laatta sanovat, että siitä muovipaneelit ei voi asetella mielenkiintoinen kuvio reunuksilla, friisit ja sarakkeet ja ovat täysin väärässä. Nykypäivän markkinoilla löytyy valtava määrä paneelien jäljittelemällä laatat yksitoikkoista, ja kaikenlaisia ​​kuvioita ja tulosteita.
 • PVC-paneeli on mahdollista soveltaa kuvan käyttämällä valokuvatulostusta, ja se voi jopa olla koko kuva, sen yläpuolella kylvyssä tai avoimella alueella seinän.
 • Muovi maali näyttää hyvältä teline kattoon normaali tai peili lisää.

Olisi väärin ajatella, että PVC paneelit voi seurata vain yksi tyyli -byudzhetnomu. Itse asiassa, jos hyvin harkittu muotoilu, voit toteuttaa melkein minkä tahansa tyylillisiä suuntaan. Kaikkein yksinkertainen toteuttamiseksi, ovat seuraavat:

 • Minimalismia. Keskeisenä ajatuksena tässä tyyli - vähintään huonekaluja ja enintään tilaa. Se on tunnettu siitä, että puhtaat linjat ja pelkistetty. Toivottavaa ilmapiirissä metallia ja lasia elementtejä.

 • Maa tai rustiikkityyliin ihannetapauksessa kuuluu luonnonmateriaalien käyttö, vaan luoda samanlainen tilanne ja ilmapiiri voi ja muovipaneelit jäljittelemällä puuta. Mietteliäänä täytyy lähestyä muuhun suunnitteluun. Huonekalut on oltava yksinkertainen, paras puu, mahdollisesti sijaan ovi valoverhot, ja sen sijaan valonheittimet -podhodyaschaya kattokruunu.
 • Provence - henki yksinkertaisuus ja mukavuutta. Helppo toteuttaa PVC-paneelit. Sisustus pidetään kirkkaita pastelliväreillä, huonekalut on valittu yksinkertainen, ei tavallinen. Täydentävät tunnelmaa valon kukkakuvioin ja posliinista tai keraamisia sisustus.

On kaksi tapaa asentaa muovipaneelit: in laatikkoon tai ohjaa suoraan seinään, liimalla tai ruuveilla. Ja siellä ei ole vain työmääräyksen tai vaatimukset tasaisuus seinät, mutta myös paljon tilaa, joka voidaan säästää. Tämä on erityisen merkittävä pieneen kylpyhuoneeseen, esim Khrushchevki jossa jokainen senttimetri alla tili.

Siinä tapauksessa, että paneelit on asennettu laatikon, puinen tai metallinen seinien tasoitus ei tarvitse purkaa vanha maalaus riittää pintakäsitellä fungisidisia koostumuksia, mutta ympäri reuna-alueen kestää vähintään 3 cm. Näyttäisi hieman, mutta paikka pesukone on nyt ei löytynyt.

Valitsemalla menetelmä asennus seinään, on mahdollista säästää tilaa, mutta pinta on yhdenmukaistaa lähes täydellisesti, mutta se vie aikaa ja ylimääräisiä materiaalikustannuksia.

Koristelu kylpyhuone muovipaneelit: video

Muovipaneelit suunnittelussa kylpyhuoneen: kuva

 • Making kylpyhuone ja wc: suositukset, ideoita ja valokuvia
 • Suunnittele kylpyhuone kulma-amme: esimerkkejä sisustus valokuvista
 • Miten tehdä oikean suunnittelun pienen täysin varustettuja huoneita Q4. m.
 • Suunnittele kylpyhuone koko 5 neliömetrin: vaihtoehtoja, ideoita, vinkkejä suunnittelu ja taitto

Minä pidän kylpyhuoneet muovipaneelit. se näyttää erittäin tyylikäs, ja ne eivät ole vaikea asentaa, joten voit usein vaihtaa, ja siten vaihtaa suunnittelu kylpyhuoneen. koska ne eivät ime vettä, ja ne voivat helposti pestä lika ja ne eivät näy erityisesti hometta.

Muovipaneelit on tietysti makuasia. Meillä on muovipaneelit kylpyhuoneessa on jo seitsemän vuotta. Ja vahvuus metallikierteille on valinnut. Erittäin mukava ja lämmin materiaali. Kahden viikon välein, tee märkäpuhdistus ilman työtä. Kaikissa kauden homeen ja sienen ole kasvatettu. Sinun tarvitsee vain seurata puhtautta. Rakastan kylpyhuoneessa on aina mukava ja kodikas.

Hei Larissa, kertoo mitä paneelin pestä, joten ne vain loistivat, ja vesi tulee edelleen?

Että menee itseni kylpyhuoneeseen muovia, ajattelin valkoinen tai puun alla, ja se osoittautuu joukko värejä on, sinun pitäisi valita jotain mielenkiintoisempaa.

Muovipaneelit itse on kaikkein budjetti vaihtoehto viimeistelyyn kylpyhuoneeseen. Ja tässä on sana "budjetti" jostain syystä monet asemat luopumaan tästä materiaalista. Ja turhaan! Loppujen lopuksi, jos oikein poimia väritys ja tarkasti korjata ne, oman kylpyhuoneen, päinvastoin, on ihaillut. Aikoinaan kauan korjata kylvyn koska korkeat kustannukset laatta. Sitten ystävä näki kylpyamme, lohkottu muovipaneelit, se näytti erittäin huolellisesti, vaikka mallikas. Joten päätimme sisustaa kylpyhuoneen sellaista paneelia. Pitkä ajatellaan mikä estää tyyliä. Lopulta me valitsemme tyyli Provence, koska suuri kylpyhuonealue, eikä halunnut luopua mukavuutta. Tietenkin, paneeli asettuu höyryä, kun soitetut kylpyhuone, mutta tämä ei ole ongelma. Paneelien erittäin helppo pyyhkiä vesipisaroita mikrokuituliinalla: vettä ja sen hyvin imee ja kiillottaa erinomainen. Keino pestä puhdistaa ja kiiltoa muovipaneelit, ovat nyt hyvin paljon, täytyy vain löytää joka on oikea paneelit.

Vanhemmat jotta säästää kylpyhuoneen viimeistelty muovipaneelit. Alussa se näytti hyvin paljon jopa ei paha. Mutta vuotta myöhemmin kävi ilmi, että nämä paneelit ovat hieman johdetaan: jossa pieni pullistuma muodostuu tuli näkyviä saumoja. Kylvyn yläpuolella on jatkuvasti yhteydessä veden kuvio muovin haalistunut. Kaikki on siirtymässä uuteen korjaus. Voi, jos et loppuun pääomaa, se on parempi valita laatta, vaan budjetti vaihtoehto ja voi olla muovia.

Kun päätin tehdä korjauksia kylpyhuoneessa, heräsi kysymys, mitä käyttää. Kylpyhuone Minulla ei ole, joten käytä jotain raskasta, en. Internetissä, sain tietää muovi paneelit, pidin niitä. Ne ovat kevyitä, helppo asentaa, ja hinta miellyttää. Valinta on valtava, väri jokaiseen makuun. Myös käytännöllisyys, ne on helppo puhdistaa, kestävät kosteutta ja höyryä. Keppi, ja päätin liimaa, voit itse tai mitä ei ole monimutkaista. Toinen tärkeä asia, kuten paneelit voidaan aina muuttaa, rajoittamatta talousarvioon, tämä on edullinen vaihtoehto. Remontoitu kylpyhuone alkoi näyttää tuoreelta, niin koskaan ja ei ymmärrä, että se on muovia. Minulla on yksi kysymys, kerro meille, miten peset paneelit kuin voidaan pestä, että ne loistivat ja olivat kuin uusia.

Yhtä vastuussa on prosessi ja asennus paneelit muovista, koska miten tätä työtä tehdään oikein, se ei riipu pelkästään ulkonäkö tuloksena pinnan, mutta myös sen käyttöikää.

Valokuva 4 Muovipaneelit on helppo asentaa itse, turvautumatta asiantuntijoille

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 62 = 71