Muovi säilytykseen

Tavarat Varastointi

Säilytyslaatikko HAUSMANN BB211-3

Järjestäjä tallentamiseksi alusvaatteet HAUSMANN 4P-105, osa 4, 30x35x11 cm.

Kantolaukku varastointi HAUSMANN 2B-26040, 60x40x30 cm.

Kantolaukku varastointi HAUSMANN AB302 suuri, 30x40x25 cm.

Laukku säilytykseen kenkiä HAUSMANN DV-201P, 74,5x60x15 nähdä.

Kit HAUSMANN korvataan matka- 3T-205

Kofr podkrovatny HAUSMANN 50h40h15 cm., Gray (HM-EC1005)

Runko tallentamiseksi lääkkeiden HAUSMANN 4W-107, oksat 9

Kofr HAUSMANN AB301 tallennusväline, 30x30x16 cm.

Tapauksessa pusseja HAUSMANN 3A-34272P, 42h72 cm.

Säiliö BRANQ Kauneus värivalikoima (BQ1201)

Järjestäjä tarvikkeet HAUSMANN 9 osaan, harmaa (HM-EC1004)

Säilytyslaatikko HAUSMANN BB211-3

Järjestäjä tallentamiseksi alusvaatteet HAUSMANN 4P-105, osa 4, 30x35x11 cm.

Kantolaukku varastointi HAUSMANN 2B-26040, 60x40x30 cm.

Kantolaukku varastointi HAUSMANN AB302 suuri, 30x40x25 cm.

Laukku säilytykseen kenkiä HAUSMANN DV-201P, 74,5x60x15 nähdä.

Kit HAUSMANN korvataan matka- 3T-205

Kofr podkrovatny HAUSMANN 50h40h15 cm., Gray (HM-EC1005)

Runko tallentamiseksi lääkkeiden HAUSMANN 4W-107, oksat 9

Kofr HAUSMANN AB301 tallennusväline, 30x30x16 cm.

Tapauksessa pusseja HAUSMANN 3A-34272P, 42h72 cm.

Säiliö BRANQ Kauneus värivalikoima (BQ1201)

Järjestäjä tarvikkeet HAUSMANN 9 osaan, harmaa (HM-EC1004)

Hänen tahtonsa ja oman etunsa Suostun kohtelua muun keräämistä, systematisointi, kokoaminen, tallentaminen, (päivitys, päivitys, muutos), käyttö, siirto kolmansille osapuolille (luettelo kolmansista osapuolista löytyy sivustosta www.eldorado.ru/club), depersonalisaatio, esto, tuhoaminen henkilötietoja, joka riippuen asiakirjassa (hakulomake, sovellus jne) ovat, mutta eivät rajoitu, PD: koko nimi, syntymäaika, sukupuoli, passin tiedot (sarja, numero, milloin ja kuka antoi), rekisteröinti osoite tai asuinpaikka (todellinen osoite asuinpaikka), yhteyshenkilön puhelinnumero, sähköpostiosoite posti, Osakeyhtiö "Eldorado" BIN 5077746354450 (125493, Moskova, katu Smolnaya, 14 ..), jonka tarkoituksena on antaa minulle niiden tavaroiden ja palvelujen (tuotteet), mukaan lukien, mutta ei rajoittuen: Käyttäjän tunnistaminen ohjelma uskollisuus, joka tarjoaa kirjanpitomenettelyjen kertymistä ja käyttöä bonuksia, täytäntöönpanon toimitus, palvelujen, levittäminen mainosviestejä (myös voimassa olevia tarjouksia ja erikoistarjouksia millä tahansa viestintäkanavat, kuten sähköposti, tekstiviestit, sähköposti, puh No, muita viestintävälineitä), kokoelma näkemyksiä kaupoissa "Eldorado".

Olen samaa mieltä (edelleen), jotka minun henkilötietoja käsitellään menetelmillä henkilötietojen käsittelyä varten, mukaan lukien automaation työkaluja tai ilman tällaisia ​​varoja. Ja olen samaa mieltä (päällä), jotta antaman suostumuksen minulle sähköisessä muodossa sivusto on sopimus, täysin vastaa henkilötietojen suojaa koskevaa lainsäädäntöä ja antamalla vahvistamaan sitä sen vastaanottamisesta "Eldorado".

Suostumus minua koko ajan, toimintaohjelmasta.

Samalla ilmoitin (t) ja sovi (t), joka tarkistaa nykyisen sopimus puretaan välittömästi osallistumiseni kanta, minun bonustililtäsi kanta ohjelma lukitaan ja lukko merkitsee mahdottomuutta käyttöaikaa, mukaan luettuna peruuttamisesta bonus bonus huomioon, samoin kuin olisin uudelleen suostumuksensa hoitoon PD jos taas en päättävät käyttää palveluja tai tuotteita LLC "Eldorado", jotka edellyttävät lomakkeiden täyttämiseen, sovellukset, jne n., joka sisältää minun PD.

Tämä tuote on esitellä näyte voi näin ollen olla hieman ulkoisen puutteita. Lisäksi se voi puuttua pakkaus ja käyttöopas. Saatuaan tavaran kaupassa, voit tarkastella sitä ja tehdä lopullisen päätöksen siitä ostaa.

Pitää asiat - ongelma, että monet ihmiset kohtaavat. Miten jakaa kohteita niin, että ne eivät katoa vaatteita, vuodevaatteita, lääkkeet, lasten leluja voisi löytää mahdollisimman nopeasti? Tämä auttaa muotomuovikotelossa laatikot.

Miten valita säilytyslaatikot?

Saatavilla tänään ovat paljon lisävarusteita varastointiin. Tämä yksinkertainen mutta mukava laatikko, tilava arkut ja säiliöt, järjestäjät, jossa asiat voidaan jakaa osastoihin ja lisätaskua. Siksi kannattaa etukäteen mitkä säilytyslaatikoita tarvitset.

Valinta riippuu mitä haluat tallentaa. Löydät:

 • tapauksissa tallentamiseksi kengät ja vaatteet;
 • järjestäjiä alusvaatteet;
 • järjestäjiä hygieniatuotteet;
 • satulalaukut lääkkeistä.

Tärkeä parametri, jota ei voida jättää huomiotta valittaessa laatikot varastointi - niiden kokoa. Tehostaminen riippuu koosta ja kapasiteetista, ja miten mukava se tallennetaan.

On myös tutkittava materiaali, josta säilytyslaatikot. Tämä voi olla pahvia, kangas, vakaampi ja kestävästä muovista.

Varastointi laatikot "Eldorado" store

Verkkokaupassa "Eldorado", voit ostaa edullisia laatikoiden säilyttäminen eri tyyppisiä ja kokoisia. Laaja valikoima antaa sinulle mahdollisuuden löytää lisävarusteita, jotka auttavat tehokkaasti ratkaista ongelman tallentamalla asioita omassa kotona. Suosittelemme käyttämään pikahaun keskeisiin parametreihin: Määrittele on sinulle tärkeää, ja järjestelmä välittömästi antaa sinulle luettelon sopivista säilytyslaatikko. Näin säästät aikaa. Selventää minkään tuotteen ominaisuuksia, että olet kiinnostunut, voit hänen sivulla.

tai sisään:

hyväksyä

Hintoja vähittäiskaupoissa Eldorado

voi poiketa hinnoista listattu sivuston.

Varastosäiliöt (85)

Säiliöt säilytykseen Yuterra - tyyliä ja järjestyksen kodin

Voimme aina löytää hyviä omistajia Sea hyödyllisiä asioita auttaa pitämään talon ja luoda ainutlaatuinen kodikkuus talossa. Miten tallentaa kaikki nämä hyödyllisiä asioita kätevä säilyttäen täydellinen järjestys asunnossa? Yuterra asiantuntijat ovat jo löytäneet vastauksia näihin kysymyksiin. Esitämme erinomainen kyky varastoida taloustavarat monenlaisia.

Jotka voidaan säilyttää tyylikäs ja turvallinen kontteja Yuterra

Meidän laatikot mahtuu kaikenlaisia ​​asioita ja esineitä, jotka ovat kotona:

 1. Vaatteet, jalkineet, päähineet
 2. matkamuistoja
 3. Keittiö ja astiat
 4. välineet
 5. Kankaan, langan ja pellava
 6. Asiat, jotka vaativat pesua tai silitys
 7. kotitalouskemikaalit
 8. Koruja, kosmetiikkaa ja tarvikkeet
 9. Kirjat, lehdet, valokuva-albumit, dokumentteja ja paljon muuta

Kaikki tämä on suojattu pölyltä, kosteudelta ja vaurioilta, joka väistämättä lyhentää meidän suosikki asioita.

Varastosäiliöt alueella Yuterra

Valikoimaamme esittelee laadukkaita tuotteita ympäristöystävällisiä materiaaleja, valmistettu erilaisia ​​tyylejä parhaiden suunnittelijoiden meidän valmistajille.

Voit tilata:

 • Laatikot säilytykseen ja kuljetukseen olennaiset tiedot
 • Suunnittelu pyykkikorit ja tarvikkeet
 • Arkut ja laatikot suosikki asioita ja matkamuistoja
 • Universal pussit ja paketit matka
 • Laatikot, lipastot ja hyllyt järjestyksen ylläpitämiseksi asunnossa ja toimisto
 • Säästölippaat työkaluille ja keittiövälineitä
 • Alkuperäiseen astiaan lahja
 • Säiliöiden eri kokoja, muotoja ja malleja moneen makuun

Meidän varastointi tarvikkeet:

 • Ei pelkää aikaa ja ulkoiset tekijät, käytännöllinen ja kestävä käytössä.
 • Suunniteltu mukavuutta. Kaikki laatikot, ovet ja kiinnikkeet hyvin tehty, helppo avata ja palvelemaan mahdollisimman pitkään.
 • Auttaa pitämään kaikki kohteet järjestyksessä, mistä pienintä yksityiskohtaa vaatteisiin.
 • Toimii todellinen koriste ornamentti oman huoneen ja erinomainen käytännölliset kalusteet.
 • Voi tulla alkuperäinen lahja ystäville ja sukulaisille.

Kaikki versiot suunnittelija tavaroita Yuterra näet sivuilla valikoimaamme. Rikas tyyli, erinomainen laatu ja kohtuullinen hinta asiakkaille kuin mahdolliset mieltymykset. Toivotamme teille parhaista ostaa kanssa Yuterra!

50 luovia ideoita järjestämiseen tallennusjärjestelmien

varastointi ei tapahdu paljon. Niin sanovat omistajat suurten omakotitalojen, jossa varastointi on mahdollista kohdentaa erillinen huone, ja ne, jotka ovat "onnekas" on pieni asunto, jossa kaikki edes pieni hylly sinun täytyy leikata pois jokaisen neliösenttimetriä. Tarjoamme vaikuttava valikoima käytännöllisiä ja toimivia hankkeita luomiseen tallennusjärjestelmien taloissa ja eri kokoisia huoneistoja ja kuvitus. Ehkä jotkut teistä ovat jo tuttuja, ja toiset näet ensimmäistä kertaa, ja joka tapauksessa ne kaikki läpäisi testin ajan ja testi kestävyyttä ja toimivuutta. Varusta kotisi mukavuutta - inspiroidu projekteja ulkomaisten ja kotimaisten suunnittelijoiden.

Lähes mitä tahansa makuuhuoneeseen vaatekaappi tai koko kaappiin järjestelmä tallentaa vaatteita, alusvaatteita ja asusteita. Mutta usein nämä toimet eivät riitä, koska se oli kätevä varastoida täällä tilaa nukkua ja levätä, ylimääräisiä peittoja tai mattoja, lakanat tai tyynyjä jäljellä yövieraita. Kaikki nämä mahtuvat pöytälaatikkoon alareunassa sängyn.

Nämä voivat olla täysin sileä laatikkoa tuskin näkyvä reiät helppo avata ja kiinnittää osat liukuvat laatikot - paino riippuu mallista sängyn ja vapaan tilan määrä sängyn alle.

Laatikot voivat olla eri kokoisia. Ulosvedettävä laatikko koko pituus sänky on vaikeampi esittää, mutta se voi laittaa asioita, jotka ovat toivottuja taittaa ja taipua. Ja kaksi pientä laatikkoa pohjaan sängyn runkoon - yleisin varastoinnin järjestämisestä.

Vaikka sängyn suunnittelussa ei alun säädetty läsnäolon laatikot - voidaan tehdä lisämateriaalia, väriset ja tekstuurin laatua sängyn. Tässä tapauksessa koko ja paino laatikot riippuu siitä, kuinka usein sinun täytyy työntää niitä ja kuinka paljon vaivaa olet valmis tekemään sen.

Laatikot varastointi järjestelmiä voidaan asentaa paitsi sängyn alla, mutta myös paikka rentoutua, joka tapauksessa täytyy muuntaa nukkuja.

Seuraavan suoritusmuodon järjestely useita laatikoita on jo liitetty käyttöön vapaata tilaa korin alla, johon sängyssä. Olisi anteeksiantamaton kömmähdys jättää määrän käyttökelpoista tilaa ilman järkevää hyödyntämistä.

Jos tallennusjärjestelmät laskeutumisen makuuhuone, suunniteltu useita ihmisiä ja varustettu kerrossänky, laatikot voidaan rakentaa paitsi alemman tason pohjan vuodepaikkaa, mutta vaiheittain. Korkeudesta riippuen katon huoneessa, ja vastaavat koot kerrossänky rakenne, kuinka monta tällaista laatikot voivat vaihdella.

Esitämme taloutemme versio järjestely säilytystilaa vaatteille, jotka vaativat minimaalisen määrän kustannusten rahoitus- ja aikaa rakentamiseen. Vain muutama putkia tai sauvoja ja höyrylaatikon, ja monia mahdollisuuksia varastointiin. Tällainen säilytystapa on luonnonmukaisesti etsiä tupakoitsijat sisustettuja teollisen esteettinen tyyli, tai minimalistinen parvi.

Toinen ei ole kallein tapa asentaa tallennusjärjestelmiä, jotka voidaan tehdä itsenäisesti, joilla on vain vähän kokemusta puuseppä teokset. Sisäänrakennettu tai kannettavia teline hyllyt ja tangot ripustaa vaatteita voidaan sijoittaa verhon takana. Will väri verhot vastaamaan sisustus ikkunoiden tai tulla värikorostettu - sinä päätät.

Jos makuuhuone, oli tarpeen luoda oma Kipsilevy piilottaa epätäydellisyydet teknisten järjestelmien tulevat arkkitehtuurin, on outoa olla hyödyntämättä tätä mahdollisuutta ja rakentaa ja markkinaraon varastointiin. Kirjoja ja kuvia sisällä, laatikot koristeet ja muita juttuja ei vain aina saatavilla, mutta myös koristella sisätilojen makuuhuoneeseen.

Tässä on esimerkki luomalla alkuperäisen varastoinnin matalassa roikkuu kaappi. Useita hyllyt vaatteita, joka ei ole välttämätön roikkua ripustin, sisään sijoitetun valkoinen lohkojen kanssa olennaisesti sileä julkisivut. Tällaiset tallennusjärjestelmät eivät vie paljon makuuhuoneen tallennustilaa ja on hyvin käytännöllinen ja tilava todellisuudessa.

Alkuperäinen hyllyt ja kaapit olohuone

Yksi yleisimmistä ja helpoin tapa järjestää säilytyslaatikko olohuoneessa - Asennus kehikkoon. Se voidaan rakentaa sisään ja voidaan kerätä ja yksittäisten lohkojen satunnaisessa järjestyksessä - moduulit. Teline voi koostua kokonaan auki hyllyt tai voidaan yhdistää akkukennon, suljettu kaappeja ja laatikoita.

Kirjahylly olohuoneessa heti lisää tilan kotiin kirjastosta. Säilytykseen kirjoja on kätevä käyttää seinän oviaukkoon. Rakennettu noin oven (tai käytä kannettavaa telinemallina) avohyllyt tai solut. Näin ollen ongelma on ratkaistu, ja varastointi, ja hyödyllinen elintilaa käytetään järkevästi.

Valkoinen hyllyt lattiasta kattoon ei näytä massiivinen huolimatta mittakaavassa. Vaaleat värit antavat massiivinen rakenne helposti tuoreutta.

Ei vähemmän suosittuja kirjoja asentamista tallennusjärjestelmien käyttää pinta, jolle videon alueella. Avohyllyt kirjoja television ympärille ja hyvännäköiset ja eivät vie paljon tilaa.

Ja olohuoneessa, jossa tulisija (yleensä, se sijaitsee keskellä yksi seinä ilman ikkunat), on loogista järjestää varastointi obi puolella tulisija. Symmetrisen järjestely avohyllyt ja komerot saranoitu paitsi luoda tilava tallennusjärjestelmän, mutta myös tuoda tapa elää kurinalaisesti, selkeyttä ja geometrinen.

Olohuoneeseen, joka sijaitsee tyypillisessä huoneistossa asettelun pehmustettu alue ei ole seinää on vaikea kuvitella, koska pieni koko huoneen. Mutta yksityisissä kodeissa ja huoneistoja parannettu malli on mahdollista improvisoida. Kun sijainti sohva ei ole seinää, on mahdollista antaa takaseinä avulla matalan hyllyn. Näin ollen määrä varastoinnin järjestelmien olohuoneessa täynnä, ja kuva huone on mielenkiintoinen, ei-triviaali.

Ns "seinä", jotka olivat niin suosittuja lopussa viime vuosisadan keskuudessa maanmiehemme ovat menneet. Moderni stylistics on sitoutunut yksinkertaistamiseksi ja minimalismia - virtaviivainen kaapit julkisivut ilman koristeet ja tarvikkeet ovat yksi suosituimmista vaihtoehdoista sulautettujen tallennusjärjestelmiä.

Keittiö ja ruokailutila - ei-triviaali lähestymistapa varastointi

Monet saattavat sanoa, että avaruudessa keittiön, ja niin paljon tallennustilaa - kalusteiden, ja jopa monissa tapauksissa keittiösaarekkeen käynnisty. Mutta paljon paikkoja ei tapahdu pitää. Tässä on mahdollisuus asettaa ylimääräisiä keittiön kaapit kattoon yläpuolella ruokailutila. Täysin sileät julkisivut kaapit eivät herätä huomiota, katso moderni ja tyylikäs, mutta samalla toimii käytännöllinen ratkaisu varastointiin keittiötarvikkeet.

Keittiössä, jossa on mahdotonta ripustaa riittävästi ylemmän tason kaapin, koska suuri määrä ikkunoita ja niiden mitat, voidaan käyttää vaihtoehtona avohyllyjä. Näin ollen, ja huone on täynnä aurinkoa, ja astiat sijoitetaan kutsutaan "käsillä".

Pukuhuone - paikka, jossa järjestys vallitsee

Kääntyä likainen ja hylättyjä ullakolla omakotitalon uskomaton lumivalkoinen perusidea! Tässä ajassa suuri viisto katto ja haastava arkkitehtuuri ei ole helppoa järjestää toimiva huone. Mutta säilytykseen tämä paikka on ihanteellinen. Tilaa enimmäismäärä korkeus lupaa kulkea, että alueet, joilla ei sovi täyspitkä, järjestää säilytyslaatikko - kaapit ja laatikot, ripustettu ja liukuvat laatikot.

Päätehtävä pukeutuminen - sijainti tallennustilan enimmäismäärä pienellä säilytystilaa hyötykäyttöön tilojen kustannuksia. Tyypillisesti, kaapit ja hyllyt on yhdensuuntainen asettelu ja ne on järjestetty kahteen riviin. Koon ja muodon huoneen voi käyttää lisäämällä varastointijärjestelmät, ottaa ne U-muotoisesti.

Lisäksi tilava vaatekaappi kaapit seinämiä pitkin saaren asetetaan usein - irtokalusteissa yksikkö, joka tehokkaasti hoitaa samanaikaisesti varastointi- ja tukee. Tyypillisesti saari on vaatekaappi tilava pukeutuja, jossa on useita laatikoita lisävarusteiden säilyttämiseen, koruja ja muita lisäyksiä kuvan.

Toinen vaihtoehto kaappi saari, joka, kuten valvonnasta, yksi seinä, se on niemimaa, esitellään seuraavassa valokuva. Jos vaatekaappi ei ole tarpeeksi tilaa majoittaa täyden rinta saaren, niin tämä vaihtoehto voi olla mahtava vaihtoehto, joka edustaa ja lisää tallennustilaa laatikot ja työtaso pinta pusseissa tai laatikoissa koristeet ja tarvikkeet.

Tilaa portaiden alla - kaleidoskooppi ideoita varastoinnin

Tallennustilaa portaiden alla voi olla vaikeaa, mutta sitä tulee käyttää järkevästi. Ensimmäinen ajatus, joka tulee eniten asunnon asumiseen, jossa on portaat - järjestäminen tallennusjärjestelmiä. Ja tässä tapauksessa, on olemassa runsaasti vaihtoehtoja laatikoita tai avohyllyt, soluja tai estää yhdistetyn varastoinnin.

Tässä on toinen esimerkki tilankäyttö portaiden alla järjestämiseksi varastointi - tässä ja keinu kaapit, ja laatikot ja jopa yksikön halutaan, sijoittaa pölynimuri.

Harmoninen muotoilu näyttää varastointi portaiden alla, muotoilu sama suorituksen loput tavarat huoneesta. Joten vaikka loppua portaikon siitä tulee kiinteä osa kuvaa tilaa aulassa tai käytävällä.

Portaat sijaitsevat yleensä käytävillä ja auloissa omakotitaloalueella. Näin ollen, se on looginen majoitetaan alla olevaan tilaan portaiden varastointi kengät ja sateenvarjot, ulkoiluvaatteita ja käsilaukkuja.

Tässä on toinen tapa suunnitella hyllyt portaiden alla niille, jotka ovat tärkeitä paitsi käytännön puoli asiasta, mutta myös esteettisyys ja omaperäisyys kuvan. Tässä tapauksessa, merkitys on muoto, rakenne ja materiaali suorituskyky tallennusjärjestelmät

Joillekin asunnon, joka sijaitsee portaiden alla eivät ole yksittäisiä soluja tai laatikoita, ja koko ruokakomero, jossa voit kirjoittaa. Tietenkin tämä vaihtoehto ei sovi kaikille tikkaat, kaikki riippuu suunnittelusta koon ja ominaisuuksien tukien sijainti. Joka tapauksessa, se on helpompaa olla aikaa kuluttaa asennus anturin niin, että kun avaat ovet kaapissa portaiden alla kun valot sammuvat.

Niille, jotka haluavat välttää soittamalla huomiota tilan portaiden alla ja pitää salassa tosiasia tallennusjärjestelmien siellä, sopiva variantti aivan sileä ovet, joiden takana hyllyt ja soluja.

Ei voi rajoittua järjestelmiin ja varastoinnin portaiden alla järjestää mini-toimisto, jossa työpöytä, hyllyjä yli ja swing kaappeja tai laatikoita papereille ja paperi. Tärkeä osa näistä muutoksista on varmistaa riittävä valaistustaso työpaikalla portaiden alla.

Rakentaminen varasto kaikki ne asiat, jotka eivät sovi yksityistilojen kotitalouksien niiden kaapit ja laatikot, yksi tavanomaisia ​​ja perinteisiä tallennustilaa. Tällaisissa komorki voit laittaa kaikki asiat, jotka eivät halua pöyhistellä avohyllyt ja hyllyt, kaikki, ei ole mitään järkeä pitää sängyn lähellä tai käytävällä.

Laitevalmistajiin paikkojen ikkunan, älä unohda tehokasta tilankäyttöä istuinten alle. Käyttämällä yksinkertaista periaatetta laatikot irrotettava kansi voi liittyä joukkoon tallennusjärjestelmien talossa tai asunnossa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

50 + = 59