Musta nightshade valokuva

Musta nightshade - kuvaus kuvalliset kasveja; sen viljelyn ja varastointi; ominaisuudet (hyödyt ja haitat) marjojen ja niiden käyttö ruoanlaitossa ja hoitoon

Kalorit: 0 kcal.

musta nightshade - yksivuotiset kasvit, edustaja perheen Solanaceae. Kotiin kasvien tutkijat sanovat Australiassa, se tapahtuu Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa.

Musta nightshade on yksittäinen varsi oksat violetti sävy, tummanvihreät Suikeat lehdet ja suuret violetit kukat (ks. Kuva).

Australiassa, kasvi on nimeltään "kenguru omena."

Sen hedelmät eivät syö eläimiä, vain muutamia lintuja, koska kasvi on myrkyllinen.

Tunnetut kasvi ovat:

 • Musta nightshade - syötävät kasvilajeja, mehu tämän kasvin käytetään laajalti taloudessa. Näin ollen pidetään turvallisena väriaine, sitä käytetään makeisliiketoiminnassa.
 • Nightshade Sunberry, joka tunnetaan myös nimeäminen "Kanadan mustikoita." Laitos on hybridi musta belladonna ja muita kasveja tämän perheen. Tämä sitkeä kasvi, joka kasvaa hyvin esikaupunkialueilla. Fame se sai johtuen suurista marjat ovat erittäin maukasta ja terveellistä. Marjat kulutetaan, kun ne ovat tyydyttyneitä antrasiitti.
 • Bittersweet - muut enemmän tunnettu nimellä "wolfberry". Tämä laji on levinnyt laajalti luonnossa, ja se on kasvanut koristekasvina. Se kukkii kirkkailla väreillä, miellyttää silmää niin monet marjat, jota ei voi syödä.
 • Nightshade pertsevidny - huonekasvi, se voi löytyä myös potin kadulla. Luonnossa kasvi on viiniköynnös suurempi. Nämä pensaat pidetään vysokodekorativnymi, ovat ikivihreitä.
 • Nightshade papillaarisen - tuuhea kasvi muodossa, kasvatettu kotona tai konteissa. Nimi tehdas on saanut ansiosta ulkonäkö: kirkas keltainen hedelmä muotoinen lehmän utareet. Tämä kasvi on myös erittäin suosittu puutarhurit, koska suuri koristelu ja helppohoitoisuus.
 • Zhasminovidny Nightshade - kasvi on viiniköynnös, kasvanut kori kasvi. Hänen syntymäkoti on Brasilia, joten se on termofiilinen, talvella se on siirrettävä lämpimään huoneeseen. Nightshade näyttää hyvältä roikkuu ruukut: harvat välinpitämättömiä pisin viiniköynnöksen, nastoitettu valkoisia kukkia.
 • Nightshade kihara - koristekasvien on viiniköynnös, paksusti täynnä sinisiä kukkia. Tämä tyyppi on ihanteellinen kasvaa roikkuu ruukuissa.

Grow musta nightshade voivat olla mökillä. Usein kasvi on kasvanut sen marjoja, ja koristelussa. kasvanut niin sanottu nightshade pertsevidny Kotona tai kuten sitä kutsutaan "Kuuban kirsikka". Tuotu kasvi Brasiliasta. Sen hedelmä on todella muistuttaa kirsikoita, mutta niiden käyttö on vaarallista.

Kaikenlaisia ​​belladonna perhe koristekasveja on suuri koko ja pitkä kukinta.

Helpoin tapa saada nuoret taimet - siemenet kylvetään. Voit tehdä tämän, siemenet istutetaan valmis maaperässä kevättalvella. Viljelmät ruiskutetaan ja peitetään kalvolla, ensimmäiset taimet pitäisi näkyä 10 päivän jälkeen.

Kasvien hoito koostuu säännöllisesti sadon nopeasti kasvava versoja. Musta nightshade on myös tarpeen vettä maa on aina kostea, mutta ilman liiallista kosteutta. Tehdas tykkää kostea ilma, joten on suositeltavaa suorittaa säännöllisiä ruiskutus, on kuitenkin parempi luopua ruiskuttamalla kukinnan aikana.

Nightshade ovat kevyitä rakastava kasveja, he tarvitsevat aurinkoa milloin tahansa vuodesta. Potin kasvi on parempi laittaa aurinkoisella paikalla, mutta sinun tulisi välttää suoraa auringonvaloa. Tarvittaessa, nightshade syötetään saamiseksi runsaammin hedelmiä. Hän sopii pukeutumista tomaatteja tai koristekasveja.

Kerää musta belladonna marjoja elokuussa, ruoho - kukinnan aikana. Lääkinnällisiin tarkoituksiin korjattu hedelmiä ja yrttejä. Kuivattu materiaali ilmassa varjossa. Tallennettu puinen laatikot ja 6 vuotta.

Hyödyllisiä ominaisuuksia musta nightshade koska sen arvokkaita koostumus. Kasvi sisältää vitamiineja, mineraaleja, askorbiinihappo, karoteenia. Green hedelmät sisältävät vaarallinen aine, joka on lähes kokonaan katoaa, kun kypsymistä. Tästä kasvi, hän kirjoitti kirjoituksia Hippokrates.

Nightshade on myönteinen vaikutus hermostoon, se auttaa verenpainetauti, arterioskleroosi, reumaa.

Esivanhemmillemme käyttänyt sitä vilustuminen, kipua korvissa, kystiitti. Kypsä hedelmä suositellaan käytettäväksi ateroskleroosin, verenpainetaudin, 6 kpl päivässä.

Nightshade on pitkään käytetty vatsavaivojen hoitoon, rauhoittavana, jotta pakkaa päänsärkyä. Musta belladonna diureetti, hemostatic, choleretic ominaisuuksia. Muinaisina aikoina se on käytetty operaatioissa anestesiassa. Kypsiä marjoja suositellaan käytettäväksi angina ja mehua haudataan krooninen nuha.

Marja kasveja voidaan käyttää valmistettaessa infuusiota. Voit tehdä tämän, kourallinen hedelmiä pour alkoholia, vaatii useita päiviä ja ottaa 20-30 tippaa lasilliseen vettä. Berry tinktuura auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, lievittää epämiellyttäviä oireita vaihdevuodet ja rauhoittaa.

Ruoanlaitossa, musta nightshade käyttää elintarvikkeiden ainesosana. Kaukasuksella, nuoret lehdet syödään sijasta salaattia. kasvien hedelmiä syödään raakana, ja niistä tehdä täyte piirakat, valmis hilloa, hyytelöä.

Säilykkeet valmistettu kypsistä hedelmistä: marjat siirappi kaadetaan 8 tuntia ja saatetaan kiehuvaksi, poistaa lämpöä, annettiin jatkua 6 tuntia ja sitten keitettiin uudelleen, kunnes valmis.

Se voidaan myös valmistaa vanukas: hedelmät jauhetaan seulan läpi, kaada mehu. Hedelmät kaada kuuma vesi, kiehautetaan, suodatin, lisätä tärkkelystä, mehua, keitetty minuutti.

Käytettävällä Black belladonna ja hoito

Kasvien käyttöön tunnettujen kansanmusiikin ja virallinen lääketiede. Valmisteet valmistetuilla hoitoon reumatismi, niveltulehdus, leukemia, astma, tulehdukset, ekseema. Drops nightshade auttaa kipua korvissa. Tuoremehu käytetään nukkua tuki. Musta nightshade käytetään imeytymisen aivokalvotuumorit, korva, mutta silloin side kanssa murskattujen tuoreiden kasvi.

Huolimatta siitä, että kaikki kasvin osat pidetään myrkyllisiä, ne ovat laajalti käytetty hoitoon monia sairauksia.

Nightshade hoitoon angina, influenssa, hinkuyskä, välikorvatulehdus, keuhkotuberkuloosi, sieni- ihovaurioita, askites, keltaisuutta, munuaissairaus. Musta nightshade myös tehokas ihosairauksien, kuten ekseema, psoriasis, ihottuman. Jauhe varret suosittele hoitoon haimatulehduksen: jauhetta otettu 3 kertaa päivässä 15 minuuttia ennen ateriaa. On tärkeää analysoida tunteitaan. Jos suun välittömästi vastaanoton jälkeen oli makeus, tarkoittaa tulehdus vahva, mutta jos makeus tulee 15 minuutin kuluttua, sitten taudin lievä muoto.

Kansanlääkinnässä käytetty nightshadena pahanlaatuinen verisairaus. Tässä sairaudessa, liemi valmistettiin: 1 tl .. raaka kaada kiehuvaa vettä. Kireät liemi kestää 1 tunnin ajan. L .. juoman vastaanottamiseksi jatkuvasti 4 viikko, ja sitten ei juo pari viikkoa hoidon edelleen, tarvittaessa.

Astmassa, krooniset ihosairaudet ovat valmiita liemi: 1 tl .. yrtit keitetään 10 minuuttia. Take 2 tuntia. L. päivänä 10 päivää, sitten tehdä tauko 10 päivää.

Haittojen musta belladonna ja vasta-

Vaurioita elimistössä voi aiheuttaa kasvin jos olet yliherkkä. Raakoja hedelmiä ja yrttejä ovat myrkyllisiä, ne sisältävät vaarallisia alkaloidi solanidin. Ennen belladonna on tulee neuvotella lääkärin kanssa kuin korjata.

Aiheinen käyttää laitoksen raskauden aikana, sairauksien verenkiertoelimistön.

Nightshade myrkytyksen merkkejä: nopea pulssi, hengenahdistus, kova mahakipu, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, tajunnan menetys.

Jos oli joitakin nightshade myrkytyksen oireita henkilö on kiireesti viedä hänet sairaalaan. Koska ensimmäisen tuen potilas on suositeltavaa pestä vatsan kaliumpermanganaattiliuosta. Jos henkilö on tajuton, se täytyy panna sivuun.

 • Ke, 08.31.2016 - 9:30

  Nightshade Rakastan lapsuudesta. Rakastan kaiken belladonna.

  To, 16.02.2017 - 10:31

  Anteeksi, mutta tämä on järjetöntä, ja ei ole artikkelissa kirjoittaja näyttää ovat kohdanneet musta belladonna, ja sen variantit yksinomaan internetissä.

  Shuffle ja kaikki kasataan yhteen kasaan, ei ole mitään edes kommentoida.

  Syötävät sienet, marjat, yrtit

  Mustakoiso ihmisistä on nimiä kuten pozdnika, poznika, bzdnika, bzdnyuha.

  Pieni kasvi jopa 60 cm. Korkea. Se kukkii kesäkuusta syyskuuhun. Ensimmäisessä kypsiä marjoja näkyvät heinäkuun lopussa. Ripe marjat ovat mustia nightshade ja halkaisija on 1 cm. Se kasvaa lähes koko Venäjän alueella, hän haluaa kasvaa rotkoja, pankit jokien, kostea rinteillä. Hyvin usein osallinen kasvimaat ja hedelmätarhoissa, mutta varsinkin kukaan laittaa. Raakoja marjat ovat vihreitä ja vihertävän ruskea väri ja ne ovat myrkyllisiä, koska ne sisältävät solaniini. Mennessä kypsymisen marjoja solaniini pitoisuus pienenee lähes nollaan. Näin ollen marjat ruoanlaitossa käytetään ainoastaan ​​kypsiä.

  Ruoanvalmistukseen pozdniki: hilloja, hyytelöitä, piirakkatäytteet, erityisen maukkaita hilloja villien omenoita. Tuore kypsä nightshade marjat ovat varsin maukkaita ja voi syödä raaka muodossa, etenkin tuoreessa muodossa on suurempi terapeuttinen vaikutus kehoon.

  Lääkinnällisiä ominaisuuksia marjoja pozdniki: särkyyn oireita ovat laksatiivinen, diureetti, anti-puuskittainen vaikutus, rauhoittaa hermostoa, parantaa visio, on myönteinen vaikutus reumatismi, vähentää kuume. Laajalti käytetty virallisessa lääketieteessä eri tinktuurat, voiteita ja concoctions.

  Tämä on mielenkiintoinen: niiden nimet Berry johtui siitä, että ennen laitoksen laajalti käytetty laksatiivinen. Eri alueilla se oli eri muotoja, mutta merkitys on tietenkin saan sellaisen. Tambovissa, Rjazanin, Rostov, Don aluetta kasvi nimeltään Bznika. Kursk ja Brjanskin alue - Bzdyuka. Orel ja Kurgan - Bznyuka. Vuonna Orel alueella - Bzdyukva. Voronezin ja Ala Don - Bzdyu. Penza - Bzniga.

  Kuva musta belladonna (pozdniki)

  Kuvaus black nightshadena kuvat

  Kerätään valtavan määrän raaka pajun-yrtti, tai rajoitettu vapaa-aikaa (joskus kaikki yhdessä) eivät salli tehdä Kaprio teetä perinteinen manuaalinen tekniikoita. Tulemme tuki nykyaikaisten työkalujen, joista yksi on yksinkertainen sähköinen kahvimylly. Tee näin suoritettu saadaan aikaan rakeinen. (Lisää)

  Jo huhtikuussa massa alkaa kasvaa herkullisia gourmet keväällä sieniä - korvasieniä esitteli kolme päätyyppiä: todellinen Morel kartiohuhtasieni, Smorchkova korkki. Lähellä korvasieniä ovat hyvin usein voit tavata jättiläinen ja yhteisiä linjoja. Ystäville eksoottisia ruokia keväällä metsässä tarjoaa myös kaunis sarcoscypha, miniatyyri strobilurus, raznobraznye disciotis. Toukokuussa lajikoostumusta merkittävästi: lisätä erilaisia ​​rogatiki, lanta, Polypore, sienet, sadetakit, toukokuu blewits, entoloma, peziza kevät sienet.

  Luettelon lisäsi syötäviä sieniä epätavallisia muotoja, joita esiintyy alueilla Euroopan osa Venäjää, Valko-Venäjä, Ukraina, Kazakstan, Saksa:

  Luettelon kuvaukset lisätään lopastnika kesällä sienet ja ivishenya sekä perheen ja pilolistnikov laccaria.

  Luettelo on syötävät sienet lisätään kuvauksen kuvan häränkieli (sieni maksan) ja ratapölkyn sieni (pilolistnik hiutale).

  Musta nightshade - lääkekasvi, reseptejä, valokuvia

  Lääkkeiden arvo nightshade.

  Musta nightshade - reseptejä perinteisen lääketieteen.

  Infuusio reumaa ja peräpukamat.

  Mehu kurlata kanssa angina.

  Infuusiona ruoansulatuskanavan sairauksia.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  9 + = 12