Muuntajat kokoontaitettava sänky

Nosto (kallistus) sängyn

Varustamiseen asunnon tai talon, niin että se on mukava ja kaunis, ei ole helppoa. Usein on tarpeen käsitellä tarvetta käyttää ei-standardi ratkaisuja. Yleensä "viisas" on välttämätöntä pienissä tiloissa. Vaikein rakentaa täysimittainen spolnoe paikka. Hyvä levätä - yksi kauneus ja terveys komponentteja. Tuotos on edelleen. Seinä vuode. Tämä huonekalut kutsutaan myös hissi, muuntaja, sisäänrakennettu, rakennettu ja .t.d.

Sängyt kanssa nosto patjat, jotka poistetaan kaapissa, seinään tai olla muodoltaan hyllyt, voi olla kahta tyyppiä: vertikaalinen ja horisontaalinen. Vaakasuora - kahden tai kuningatar. Ne eivät vie koko korkeuden kaapin ja voit käyttää ylähyllyllä varastointiin. Tällaiset mallit ovat hyviä lapsille ja nuorille, jotka sopiva vaihtoehto vieraille.

Ero vaaka (oikealla) ja pystysuora (vasemmalla), taittuvat sängyt

Pystysuora kokoontaitettava sänky voi olla mikä tahansa leveys - 90-210 cm, mutta vaativat korkea katto. Ajatella itse: mukava patja pituus - 200-220 cm, sekä paikka kehyksessä, kotelonrunkoon. Kaikkiaan huonekorkeus patjan 200 cm pitäisi varmasti vähintään 220 cm ja pidempään ja vielä enemmän.

Muista, että kokoontaitettava tai nosto sängyssä kiinnitetty seinään. Samaan kantokyky seinämän tulisi olla riittävä pitämään paljon aiheuttaman stressin aikaan, kunnes patja nostetaan ja lasketaan. Tällaiset toimet on usein toistettava, niin että seinä olisi luotettava (kipsilevystä eivät sovellu kuin seinät tehty kevytbetoni).

Kokoontaitettava sänky voi olla yksittäinen, kuningatar, kaksinkertainen. Patja voi olla vaahdon tai jousi. Mekanismit ovat kolmenlaisia: kevät, pneumaattinen hissit, sähkökäyttöjen kauko-ohjattu.

Päättäessään olla ostamatta kokoontaitettava sänky, sinun on punnittava huolellisesti hyviä ja huonoja puolia. Ensi silmäyksellä tämä ajatus on erittäin houkutteleva: koko sänky on aina hyvä, ja jos se on myös paikka säästää, kuten sanotaan mainonnassa, se on vain hyvä. Mutta tässä on, onko todella tallennettu? Se riippuu siitä, miten sitä katsot.

Paikalleen "sängyn alle" ei vieläkään takaa

Toisaalta - koholla rakennetta, laita vapaasti. Joten, kuten, ja tallentaa. Mutta toisaalta - et laita mitään. Onko se jonkinlainen mobiili huonekaluja, joka kerta joudutaan siirtynyt sivuun. Se ei ole onnellinen ja on menossa vain pula tilaa. Tällöin vapaa tila mahtuu taitto / kokoontaitettava pöytä (on mahdollista - integroidaan toiseen kaappiin), järjestämällä työalue kun sänky ei tarvita.

Toinen vaihtoehto on käyttää tätä tilaa: pieni lastenhuone. Esiin sänky, sekä vapautti tilaa pelata. Myös taittuvat sängyt ovat hyviä, jos sinun täytyy kääntyä olohuoneeseen makuuhuoneeseen vieraille. Vaikka tämä on kallis vaihtoehto - simpukkapuhelin paljon halvempaa. Mutta se on sinun. Muissa tapauksissa voit iloita siitä, että sänky ei häiritse kävellään huoneessa.

Huoneessa opiskelija voi seistä etuvuode-kaappi pöydän

On myös toinen asia. Paikallaan sänky on hyvä, että ne voivat aina istua tai makuulle. Nostosänky ei tarjoa tällaista mahdollisuutta. No, jos on sohva tai vuodesohva, viimeisenä keinona - tuoli. Jos ei - halusi istua tai makuulle - Spoon. Vaikka on olemassa malleja - vuodesohva, vaatekaappi, jotka ovat vailla tämän epäkohdan. Niistä kuvaile alla.

Jossa paremmin tilata ja mitä etsiä

Kuten useimmat muut huonekalut, upotettu kokoontaitettava sänky voi tilata yksityisten omistajien tai tehdas, huonekaluliike. Tässä tapauksessa se on parasta varata, jossa tuotanto tällaisten huonekalujen ei ole irrallinen ja laittaa virta. Se, että jokainen tilaus edellyttää noutaa vaihde. Jos hän poimii virheellisesti, sängyn tai se on vaikea nostaa, tai hän saattaa nousta itsestään. Molemmissa vaihtoehdoissa tuoda hieman iloa, mutta toinen on paljon pahempi, koska se voi aiheuttaa loukkaantumisia.

Läsnäolo Hyllyjen ei ole välttämätöntä, mutta tekee paremmin tilankäyttöä

Valitessaan valmistaja tai ostaa valmiita vaihtoehto, kiinnostaa takuu huonekalut. Normaalisti kun hyvin sisustus tarjoavat takuuaika on vähintään 1,5 vuoden ajan ja että mekanismi - vähintään 5 vuotta. Tarkasta myös lukitusjärjestelmä suljetussa asennossa, kokeile kuinka helppoa toimintamekanismin.

Jos päätät nostaa sänky, sisäänrakennettu vaatekaappi, kiinnittää huomiota ulkonäköön huonekalut suljetussa tilassa. Onhan päivä hän on tässä muodossa, ja sen pitäisi näyttää hyvältä. Katso myös sängyn runko ei ollut paljon enemmän kuin patja. Sänky työntyy patjan 10 cm runko on erittäin hankalaa ja uhkaa pysyvä mustelmia.

Lisävuode: tyypit ja ominaisuudet

Halu nukkua hyvä sänky selkeä ja looginen - sallii vain mukava nukkua toipua nopeasti. Mutta se ei ole aina mahdollista laittaa normaali sänky. Ei vain asuntomme eivät eroa suuri alue, huoneet ne riittävän usein. Se täytyy tehdä monikäyttöinen huone (yhdistämällä olohuoneeseen tai toimistoon makuuhuoneeseen) tai yhden huoneen asuttamaan vähintään kaksi lasta. Joten meidän täytyy etsiä ratkaisua. Yksi niistä - kokoontaitettava sänky tai vaihtovelkakirjalainan. On olemassa erilaisia, jotta aine voi poimia varten.

Size vuode nosto sängyssä, sisäänrakennettu kaapissa, voi olla mitä tahansa - yksittäisistä täyteen kaksinkertainen (euroa). Voi olla kaksi erillistä sänkyä. Tärkein asia, joka oli paikka, jossa modulaarinen huonekalut voidaan asentaa ja turvallinen (älä unohda tarvetta tiukka ja istuvuuden).

Kaksi erillistä vuodetta

On olemassa useita tapoja antaa kalusteiden houkuttelevan näköisiä. Loppujen lopuksi sisäänrakennettu kaapissa sängyssä pitäisi näyttää houkuttelevan, paitsi leviämistä, mutta myös taitettuna. Ensimmäinen menetelmä: sänky on piilossa kaapissa, ovien taakse. Mukaan tyypin suorituskyvyn oven saranointi tai perinteisen tyyppisiä coupe. Molemmat vaihtoehdot eivät ole ihanteellisia.

Bed rakennettu vaatekaappi saranaovea suljetussa tilassa lähes puoliksi kiinni. Tämä ei ole kaikkien makuun, ja se ei ole kovin kätevää.

Pääty on peitetty avoimet ovet ... .nekomfortno

Toinen vaihtoehto - vuode, sisäänrakennettu vaatekaappi. Täällä tilanne on parempi - pääty vain 30-40 cm on kaapissa, joka on käytännössä ei häiritse. Mutta on toinenkin epäkohta: viereinen osa kaapin ovat tukossa oven muuttaneet pois. Eli kunnes sänky on taitettu, kaappi ei voi käyttää.

Tämä puute riistää ainoastaan ​​kaapit kolminkertainen ovet. Kolme ovea, ja ratsastaa kolme raitaa. Ne kaikki voivat "ajaa" yksi osista. Kaksi muuta ovat auki. Kun kyseessä on sisäänrakennettu kokoontaitettava sänky on mahdollista vain melko kapea malleja. Koska leveys vierekkäisten osien on oltava hieman leveämpi. Tämä tarkoittaa, että kaappi itsessään olisi hieman pidempi kuin kolme kertaa leveys sängyn. Kun sängyn leveys 120 cm on 380 cm tai vähemmän. Tämä vaatekaappi ei ole missään asentaa, ja jos sänky on vieläkin laajempi ...

Työnsi oven ja estää pääsyn kaappiin

Kolmas vaihtoehto on yleisin. Takana sänky on koristeltu siten, että muistuttaa kaapit seisoo vierekkäin. Ongelmana on jaloissa. Niitä on vaikea piilottaa. Joskus ne törröttää kuten antenneja mehiläisten, joka näyttää epämiellyttävältä.

Jotkut yritykset tehdä tällaisia ​​jalat muodossa huiput, jotka työntyvät kaapista. Joku valmis sietää tällaista haittapuoli, joku kategorisesti ei sovellu.

Kiinteä jalka näyttää houkuttelevampi, mutta ei täydellinen

On toinenkin vaihtoehto jalat-hyllyt. Tämä on paljon mukavampaa, mutta myös kalliimpaa, koska se on - lisämekanismien ja pysähtyy.

Jalka hyllynä tai koristelua

Ongelma vuorokautinen lepoaika ratkaista, jos seinä sänky "päivä" tila on jalka sängyn. Tällainen vaihtoehto on todella helppoa. Ja päivän aikana on paikka levätä ja yöllä olet täysi sänky.

Vuodesohva, vaatekaappi - nämä mallit ovat helpompaa

Haittapuolena vaihtoehdon - korkea hinta. Bed-vaatekaappi arvoltaan $ 500 ja vuodesohva pohjaan hinnat alkavat noin $ 700: si. Mutta on syytä todeta, että tällaisessa mallissa tekee vain kaksinkertainen, mutta ne ovat kalliita ja yhtä seinää sängyn.

Vaakasuora malli (kaappi-sänky)

Kokoontaitettava sänky, jossa on yksi tai yksi ja puoli nukkuja voidaan muodostaa jalustat. Niitä kutsutaan malleja horisontaalinen nosto, koska patja on kiinnitetty runkoon kalusteiden pitkän sivun, suhteessa seinään se sijaitsee pitkin horisonttia. Näin ollen "horisontaalinen" kasvua.

Kokoontaitettava sänky taulukoiden muodossa - horisontaalinen nostolaite

Tällaiset mallit ovat hieman halvempia, koska mekanismi vaatii vähemmän nostovoima. Ja ei johdu ainoastaan ​​pienempiä sängyn, mutta pienemmällä voimalla olkapäähän.

Horisontaalinen nosto vuoteet voidaan rakentaa myös kaappiin

Vaakasuora kokoontaitettava sänky voidaan rakentaa myös kaappiin, ja se voi olla muodoltaan vapaasti seisovia kaapit. Asennettaessa tällaisia ​​huonekaluja, sen on oltava myös turvallisesti, mutta on olemassa kaksi tapaa: seinälle tai lattialle. Pienemmän kuorma ankkurointi on myös mahdollista. Tällöin voit laittaa sängyn päähän kaapin seinään ja käyttää tilanjakajana.

Kerrossänky kaapissa

On kerrossänky vaakasuorassa. Ne ovat hyviä lasten huoneet on kaksi tai useampia lapsia. Huipputason käyttö toisessa ei, ja pohja voidaan taittaa ja jopa pöytä.

Tarvitset kokoontaitettava sänky tai ei, on sinun. Pohjimmiltaan meidän on valita vuodesohva ja Murphy bed. Tutkittuaan vastaukset, voimme sanoa, että ihmiset vanhan koulun mieluummin tavanomaisempia sohvia. Niitä, koska voit istua ja makuulle, ja jotkut mallit ovat nyt melko helppo käyttää, mitä voidaan valmistaa patjat (jos sillä on merkitystä), ja käsitellä niitä vanhusten helpompaa ja tuttuja.

Nuoret usein taipumus upotettu vuodepaikkaa. Ne ovat progressiivisia, antaa enemmän vapautta luotaessa sisätilat. Alla kuvia, jotka voivat antaa sinulle vauhtia ymmärrystä millaisia ​​sängyn haluat kääntää.

Upota sänky voi olla huonekalujen seinään kulmakaappi

Making loft-

Mini-paneelia Murphy sänky / table vauvalle

Tämä näyttää aivan kaappi

Vaihtoehto seinään moderniin tyyliin

Tiivistetyn version, ja ei kertaakaan Oheisessa taulukossa pienessä huoneessa

Sivukuva tietenkään ole vaikuttava ... mutta älä mene vuoksi hyvä sänky

Ajatus valaistus ja hyllyt on hyvä. Mutta meidän on edettävä tuoda johdotus

Vuode-pukeutuja voi toimia huoneen vyöhykejakoon

Wallbeds muuntajat: vaihtoehtoja ja mahdollisuus käyttää

Useimmille ihmisille, kun he suunnittelevat huonekalut neliömetrin ensimmäinen paikka laittaa mukavuutta ja toiminnallisuutta. Toisaalta, en halua laittaa kaikki tarvittavat huonekalut, ja toisaalta - hyvin tärkeää pitää vapaa-alueelle.

Nykyaikaiset muuntamiseen huonekalut avulla rajoittamatta täyttävät nämä kaksi ehtoa. Tämä pätee erityisesti pienille asuntoja.

Käyttäen kokoontaitettava sänky, erityisesti yhden makuuhuoneen asunto tarjoaa mukava nukkua ja säästää tilaa huoneeseen päivän aikana.

Lisäksi nykyaikaisia ​​ratkaisuja näyttää tyylikkäältä ja vaikuttava, jolloin sänkyä muuttamassa suosittu paitsi jos on tilan puute.

Epäilijät voivat varovasti ottaa turvaamiseksi nostolaitteelle päivittäistä toimintaa, mutta premium-mallit korkean laadun varmistamiseksi ja helppokäyttöisyys. Taittuvat sängyt, sisältävät kaksi elementtiä, joka ei voi tallentaa - patja vastaa mukava ja terveellistä nukkua, ja nostolaite, joka on vastuussa turvallisuudesta ja pitkän käyttöiän.

Toimintaperiaate ja ominaisuudet nostolaite

Aluksi me ymmärrämme laite nostolaitteen taittuvat sängyt, ja huomaa, millaiset ovat, ja miten paremmin mieluummin.

Kahdenlaisia ​​mekanismeja erottuvat toimintaperiaate:

 • jousen (muokkaus valitaan painon ja mittojen sängyn vaatii tietyn fyysisen iskulujuus);
 • kaasun tai hydraulinen (avulla korjata sängyn missä tahansa asennossa, iskunvaimentimet tehdä muutosta sileä ja äänetön).

Nykyinen malleissa on enimmäkseen jälkimmäistä tyyppiä mekanismeja, mikä tekee niistä turvallisia myös lapsille ja vanhuksille.

Markkinoilla ovat hyvin edustettuina järjestelyt Venäjän ja Italian tuotannon eri hintaluokissa. Ihannetapauksessa ostaa sängyn mekanismi vastaa eurooppalaisten laatuvaatimuksista. Joka tapauksessa on syytä tarkistaa varmenteet laadun ja oikeellisuuden takuu ja palvelu asiakirjat.

Mukaan Suunnitteluominaisuudet vuode-muuntajat voi olla:

 • yhden ja kahden hengen;
 • pysty- ja vaakasuunnassa.

Parivuode, on yleensä pystysuorassa asennossa, toisin sanoen. E. pää on kiinnitetty seinään, ja kotelo on sijoitettu yli koko seinän korkeus. Vaakasuora muotoilu sopii paremmin sänky. Tällaisissa malleissa kiinnitetty seinään puolella kehoa, ylempi osa seinää säilyy vapaana ja voidaan käyttää avohyllyt, kuvia tai liinavaatekaappiin.

Sänky jalat, rakenteesta riippuen voidaan taittaa ja piilottaa, tai tulee toiminnallinen hylly. Vaihtoehto hyllyllä yleisesti todettu olohuoneessa, jossa hissi sängyn käytetään vain siinä tapauksessa, että majoituspaikka ja läsnäolo hyllyn muotoilu antaa tyylikäs sisustus.

Toinen hyödyllinen tuote on perusrakenne - kiinnityshihnat, joita käytetään varmistamaan patja, tyynyt ja vuodevaatteet. Seurauksena, ei ole tarvetta puhdistaa vuodevaatteet päivittäin kaapit tai kaapit, joka yksinkertaistaa muuntajan toimintaa. Lopussa kova päivän valoa riittävästi voimaa käyttöön mekanismi ja putoavat tilava sänkyyn.

Seuraavaksi katsomme parhaiten onnistuneiden hankkeiden ja miten niitä voidaan käyttää sisustus.

Omaperäisiä ideoita olohuoneeseen

Kuten edellä on mainittu, sisäänrakennettu sänky ei ole aina väistämätön valinta pieni asunto. Usein sitä käytetään olohuoneessa lisävuoteeksi vieraille.

Kuvassa hyvin toiminnallinen suunnittelu, yhdistettynä sohva, joka on optimaalinen olohuoneessa. Lakoninen julkisivu koristeltu kromi jalka-teline, peili ja sopii täydellisesti sisustus hengessä hillitty minimalismia.

Joskus sängyn rakenne on täysin naamioitu suunnittelun tekniikoita. Julkisivu on koristeltu fotoprint täysin sulautuu muuhun kaappiin. Tämä sänky seinään mahdollisimman paljon säästää tilaa ja luo illuusion tyhjään huoneeseen. Täysin erilainen ulkonäkö jälkeen elävät muutosta. Vedettävä näyttö eristää nukkuja, lisäämällä mukavuutta ja hiljaisuutta.

Haltijoille erinomaisen maun ja tuntijoiden klassikoita seuraavista vaihtoehdoista on mieleisekseen. Taitettu - esitettävään kaappi avohyllyt koristeeksi ja kodikas sohva rentoutua ja levittää - parivuode pääty taustavalaistu.

Tässä jalka sängyn käytetään hyllyt. Tällainen kaappi sänky-sohva vaihtovelkakirjalainan 3 in 1 on paitsi toimiva, mutta myös hyvin käytännöllinen käytössä. Rentoutumiseen päivällä ei tarvitse asetella sängyn - voit makuulle sohvalle.

Hyvin yksinkertainen ratkaisu pienille huoneisto esitellään seuraavassa valokuva sänky, vaakasuora muuntaja. Kompakti laatikko ei vie paljon tilaa. Samalla omistajat ovat aina käytössä olevat lisävuoteen vieras. Ylempi osa laatikko voidaan käyttää hylly pieni koriste hahmoja tai kehyksiä.

Sen sijaan, että parivuode voidaan tehdä erillistä, kuten seuraavassa kuvassa.

Toiminnallisia ideoita makuuhuonetta

Halu olla tilava nukkuja sohvalla usein olisi vastoin haluttomuus lainata koko sänky. Jotta ei tarvitse valita yön ja päivän mukavuutta, on syytä harkita hankintaan käytännölliset kalusteet. Vaatekaappi-sänky Convertible ratkaista kolme ongelmaa kerralla: varmistaa mukava nukkua, mikä säästää tilaa, pyykin ja vaatteiden kanssa. Tällaisen huonekalut makuuhuoneessa on aina järjestyksessä ja harmonian sijasta kaaos, ei maustetaan sänky.

Uskomattoman toimintamalli muuttavat makuuhuone kodikas nurkkaan yksinäisyys. Alkuperäisessä makuuhuoneisto auttaa rentoutua illalla ja aamulla hurrata. Kokoontaitetussa asennossa makuuhuone koristella koristeltu valokuvien tulostus kilpi ja leviämistä - kuvan hyllyllä seinään kapealla.

Makuuhuoneessa sekä olohuoneessa näyttää mukava kokoontaitettava sänky, sisäänrakennettu vaatekaappi, jossa on sohva. Kuvassa näemme erittäin tyylikäs ja hillitty tyyli. Tämä vaihtoehto sopii studiossa tai ole erillinen huone.

Moitteettomasti valkoinen sisustus valo kontrasti vaalea lila täyttää täysin modernin. Tämä suoritusmuoto, jossa sänky on mielenkiintoista, että seinämä aukko on muotoiltu pyöreä keskikokoisille peili, joka animoi ympäristöä.

Seuraavassa huoneessa on paitsi lomakohde, mutta myös työtä. Onnistuneesti suunnitellut kalusteet voit käyttää jokaista neliömetriä hyöty. Tällöin sängyn ei välttämättä täsmää joka aamu, koska jää riittävästi tilaa yhdelle perheelle. Todennäköisesti nosto rakenne käytetään vain vieraille kokouksen.

Viihtyisä luonne sisustus Viimeisessä kuvassa ei jätä ketään kylmäksi. Vaakasuora järjestely sänky on optimaalisesti soveltuu koko pieni huone, joka johtuu säästynyt neliöitä voidaan käyttää hyödyksi muun muassa kuten toimiston tai paikka käyttää.

Mielenkiintoisia ideoita lastentarha

Itse asiassa se on lastenhuone eniten ladattu huonekaluja. Pienellä alueella tulisi sijoittaa mini-toimisto tutkimuksessa (työpöytä, kirjahyllyt, pöydät, tietokone tuoli), pukuhuone (nuorten pukeutuminen, varsinkin tytöt, vie paljon tilaa), koko sänky (yöunet olisi mukava) ja peli alueella.

Ongelma pahenee, jos huone on käytettävissään kaksi lasta. Siksi muuntajien vuodetta nostomekanismi niin kysynnän sisätilojen lastenhuoneessa.

Vaatekaappi hengen muuntuu työpöytä, eliminoi sotkua kalusteet ja auttaa pitämään järjestystä huoneeseen. Tässä mallissa pöytä ei käänny, vaan kaatuu lattialle alla. Tämän seurauksena ei ole välttämätöntä joka kerta tyhjentää pöydän kaiken. Se on erittäin kätevä opiskelijoille.

Seuraava kuva esittää yksinkertaista kokoontaitettava sänky. Vapaa muurin päälle eliminoi tunne ruuhkia huonekalut pienessä huoneessa, jossa on riittävästi tilaa kaiken mitä tarvitset.

Toinen vaihtoehto - huoneessa, jossa on kaksi eri ikäisten lasten. Alkuperäisessä valittaa nuoria astronautit.

Variantti, jossa on kaksi taittuvat vuodetta.

Täysin erilainen suunnitteluratkaisu - kerrossänky, vaatekaappi. Transformaation jälkeen kaksi laituripaikkaa muuttuu kirjoituspöytä.

Kustannukset nosto sängyssä ja vinkkejä valitsemalla mallin

Markkinoilla on monia malleja vuodepaikkaa muuntajien eri valmistajilta. Näin ollen kustannukset lopputuotteen järjestyksen voi vaihdella huomattavasti sovelluksesta riippuen vaatimuksista.

Hinta yleisen kehyksen koko patja tyyppi, laatu ja tyyppi nostomekanismi koriste-paneeli (lasi, kuva, peili, jäljitelmä kaappi läpät) ja materiaalin valmistukseen. Ostaa turvallisia sänky voi olla 45, 000 ja edellä. Halvempia vaihtoehtoja voi lopulta pilata ajatus mukavuutta käytännölliset kalusteet.

Kommentit (0)

Uutta sivustolla

Taimet kehittää ja laajentaa vegetatiivinen massa rajoitettu määrä substraattia. Ja tästä määrästä.

Winter - koettelemus lemmikkieläimille. Erityisen kova se siirretään munivaa kanaa. Lyhyt.

Uudenvuoden runsaus lahjojen kanssa ja juhlavalikoiden koostumus ja sisustuksen sisustus.

Kaasuverkkojen kaukana rakennettu mökki on uskomattomia ilman uunia. Kylmässä.

Esikaupunkialueen alueen kattavuus katsotaan erilliseksi järjestelyalueeksi suunnitelluilla vyöhykkeillä ja.

Yleinen lause koiran elämästä päivässä soveltuu vain harhaanjohtaviin koiriin. .

Ostamalla maa-alue ja tekemällä suunnitelma tulevalle kodille, sinun on harkittava sijoittamista.

Viimeisten 10 vuoden aikana on käyty aktiivista keskustelua kasvis- ja puutarhanhoitoseminaareista ja foorumeista.

Nykyään on vaikeaa löytää henkilö, joka ei ole kuullut mitään levyistä.

Kun tarkastellaan sementtipusseja ja hiekkaa, ei kukaan kehittäjä tunne itseään.

Kaapinvuotomuuntaja: laitteen ja sääntöjen valinta kokoontaitettavien vuoteiden osalta

Yhden huoneen ja pienkokoisten asuntojen omistajat usein kysyvät, että järjestetään käytännöllinen ja mukava alue elää ja lepoa suljetussa tilassa. Ihanteellinen ratkaisu on muuntamiskalusteiden hankinta. Suosittu tuote tässä segmentissä on kaappi-vuode - standardi sänky, sijoitettu erityinen kaapissa.

2 in 1 Closet-bed muuntaja - mitä se on, etuja ja ominaisuuksia

Kokoonpidetyssä muodossa muuntajan sänky on pystysuorassa asennossa ja katoaa kaapin julkisivun taakse. Tarvittaessa sänky erityisten nostomekanismien avulla vie vaakasuoran asentoon ja muuttuu täydeksi nukkumispaikaksi.

Huonekalujen muuntamisen tärkein tehtävä on säästää neliömetriä. Kokoontaitettava vaatekaappi sopeutuu tehokkaasti tehtävään ja kokoontuu yhteen huoneeseen, joka on enintään yksi neliömetri hyödylliseltä alueelta, noin kolmessa hajoavassa tilassa.

Vaatekaapin julkisivuosa voidaan tehdä eri tyyleillä ja eri materiaaleista. Markkinoilla on tuhansia malleja jokaiseen makuun. Melko usein on olemassa malleja, joissa etupaneeli ei vain peitä makuutilaa kaapin muodossa, vaan siinä on myös täydellinen moduuli varastointilaitteille, jotka on rakennettu hissiosan alaosaan.

Kun muutat kokoontaitettavan sänkyn sijaintia pystysuorasta vaakatasoon, sen asento muuttaa myös kaappia. Siksi tässä rakenteessa olevien herkkien esineiden tallentamista ei suositella!

Kaappiin rakennettu sänky ei ainoastaan ​​säästä huoneen käyttökelpoista aluetta, vaan on myös mahdollista erottaa muut huonekalujen muut edut:

 • taitettava sängyn omistajat eivät tarvitse viettää päivittäin siivousta vuodevaatteita, joten design tarjoaa erityisiä hihnoja, jotka pitävät patjan ja vuodevaatteet;
 • Huoneen puhdistuksessa emäntä ei tarvitse taipua pölyn poistamiseksi sängyn alla, kerätty kaappitaso ei vie tilaa lattialle;
 • Kiipeilyalustalla voit tallentaa asioita, ja sen ominaisuudet ovat erittäin kestävät ja helppokäyttöiset.
 • monikäyttöinen huonekalu muuntaja säästää rahaa ostamalla sisäänrakennetun kaapin sängyn, omistajat saavat kaksi huonekalua yhden hintaan.

Kokoontaitettava vaatekaappi

Sisäänrakennetun muuntajan sängyn vakiomalli sisältää:

 • piilevä muutosmekanismi;
 • parivuode;
 • julkisivuseinät, joissa kahvat;
 • hihnat patjan ja vuodevaatteiden kiinnittämiseksi.

Kaapin nostomenetelmien tyypit

Ullakkohuoneiden rakenteessa käytetään kahta nostomekanismityyppiä:

Jousimekanismin periaate perustuu sisäänrakennetun jousen puristamiseen ja venyttämiseen. Taitettava sänky jousimekanismilla on tehtävä kuorman tason säätämiseksi. Mekanismin rakenne kiertyneiden jousien lisäksi on varustettu säätöruuvilla. Säätöruuvi mahdollistaa joustavuuden vaihtelun vaihtelevan makuupaikan mukaan ja makuualustan koon mukaan. Jousien mekanismia pidetään luotettavammin ja on tarkoitettu käytettäväksi raskaissa kuormissa.

Kaasunostokoneiden mekanismi on ilmanpaine mäntä, jonka vetovoima on kaasun sisällä oleva laite. Kun nostat tai lasket makuualustaa, paina kaasua männässä ja luo paineen, joka helpottaa muutosprosessia. Kaasuhihnojen nostojärjestelmälle on tunnusomaista lisääntynyt lujuus ja toiminnan yksinkertaisuus johtuu mekanismin eduista. Haittapuolena on korkeampi kustannus kuin keväällä analogi.

Transformaatiomenetelmällä erotetaan mekaaniset ja etäismallit. Ensimmäisessä tapauksessa makuualustan nostaminen ja laskeminen tapahtuu manuaalisesti, toisessa ohjauspaneelissa.

Kuinka sängyn makuualusta on järjestetty - kokoonpanon kokoja ja tapoja

Kaapin sänky koostuu seuraavista rakenneosista:

 • kehikosta;
 • lamellikanta;
 • ortopedinen patja;
 • ulkonevat jalat, jotka on valmistettu niitteinä tai tukilevyinä;
 • Falsh-ovet, joissa kahvat.

Nukkumispaikan mitat voivat olla mallin tyypistä riippuen leveydeltään 75-180 cm. Makuuhuoneen pituus vaihtelee 190-220 cm.

Nostaen, on olemassa kahdenlaisia ​​vuoteita:

 • pystysuoralla nostomekanismilla - makuualusta pääsee kosketuksiin päätyseinämän seinän kanssa ja avautumisen aikana muodostuu nukkumaan paikka, joka on kohtisuorassa seinään nähden;
 • vaakasuoralla nostolla - seinään vierekkäin sängyn puolella, hajotetussa asennossa makuupaikka sijaitsee seinän varrella.

Kaapin muuntajan sänky pystysuoralla nostolla koottuun muotoon jättää melkein ole tilaa hyllyille säilyttää tuotteita. Malleissa, joissa on sivukuva, makuualusta on 50% kaapin seinän korkeudesta.

Taitettava sänky - ominaisuudet ja laite

Kaappiin upotettu taitettava sänky on taivutettujen liimojen pohja. Liimattu nauhat vähentävät pakatun patjan vastapainetta ihmiskehossa vaimennusominaisuuksien vuoksi. Täten ristikkopohja ei jakaa kuormaa tasaisesti vaan myös pidennetään patjan elämää.

Kaarevat säleet luonnollisesta liimapuusta. Taivutettujen palkkien määrä riippuu sängyn koosta. Mitä suurempi latofleksien määrä on, sitä korkeampi on ristikkopohjan anatominen laatu. Optimaalinen luku on telineiden määrä, joka on 26-30 yksikköä.

Lamellipohjissa lamellit sijaitsevat tietystä etäisyydestä toisistaan. Ristikkopohjan valinta lamellityyppien mukaan riippuu patjan tyypistä. Jousittomille patjoille, joissa on 5 cm: n taivutettujen säleiden järjestely, sopivat heille. Jousipatjojen osalta elementtien välinen etäisyys ei saa olla yli 3 cm.

Bonnell-patjojen osalta laiturin läpivientien välinen etäisyys ei ole kriittinen. Valinta riippuu käyttäjän mieltymyksistä.

Rackrakenteet käyttävät kahta rautatietyyppiä:

 • kapeat leikkeet - 3-4 cm leveä;
 • leveä - levyn leveys on 5-7 cm.

Kapeilla lamellipohjilla on enemmän joustavuutta, tukahduttavat squeaksia, ovat alttiimpia kuormituksille. Heidän haittoihinsa voidaan liittää suuri kustannus. Pohja on leveillä lameleilla, mutta ajan myötä lattian pinnan leviäminen ja muodonmuutos telineiden ja kehysten liitoksissa ilmestyvät käytön aikana.

Yksittäiset mallit käyttävät yhtä lamelliriviä, jotka on kiinnitetty sängyn runkoon latvilevyjen avulla. Parivuoteissa käytetään taivutuksen välttämiseksi kaksi riviä latoflexes ja poikittainen keskikotelo.

Liuskekappaleiden kiinnittämiseen on useita tapoja:

Kiinnike (laatikon kiinnitys kahdella tapilla) ja yläpuolella (laatikon kiinnitys kiinnitysreunalla) latotrezhateli, jota käytetään sängyn malleissa metallikehyksellä. Sivuseinien kohdistuspidikkeet pitolaatikon lisäksi sisältävät pidikkeen kiinnikkeen. Kohdennettuja kannattimia käytetään sängyssä, jossa on puiset kehykset.

Olohuoneen julkisivuosa - mitkä ovat viimeistelyvaihtoehdot

Taitekertojen suunnittelijoiden julkisivujen suunnitteluun käytetään erilaisia ​​materiaaleja:

MDF: n ja MDF: n julkisivut jäljittelevät luonnollista puuta, mikä antaa tuotteelle laakonisen ja austeren ulkonäön.

Luonnonpuuta on ympäristöystävällinen materiaali, jolle on ominaista pitkä käyttöikä. Kuitenkin puiset julkisivut pelkäävät suurta kosteutta ja lisäävät myös tuotteen kustannuksia.

Peilien julkisivut tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia suunnittelijoille ja pystyvät tekemään kaapin vuode keskeisen osan sisustuksesta. Peilipaneelit voivat olla värillisiä, mattoja, koristeltu valokuvapainoilla tai ääriviivoilla. Ei vähemmän mielenkiintoisia malleja, joissa on yhdistetyt julkisivut.

Usein valmistajat varustavat saranoidun sängyn julkisivun osaan hyllyillä, jotka, kun makuualusta on avattu, toimivat lisätuena ja vahvistavat näin rakennetta.

Mitkä ovat erilaiset vaatekaapit

Muuntokalusteiden markkinat kehittyvät jatkuvasti ja tarjoavat asiakkaalle parannettuja ja monikäyttöisiä ratkaisuja. Huonekalumarkkinat ovat standardin mukaiset kahden hengen huonekalujen sängyt, jotka yhdistävät kolme tai useampia kohteita. Huonekaluja 3: llä käytetään usein lastenhuoneiden, olohuoneiden ja opiskeluhuoneiden järjestelyyn.

Luokkaan 3 1 sisältää malleja, jotka yhdistävät tällaiset muunnosohjelmat:

Ensimmäisessä vaihtoehdossa muuntajan sängyn laskemiseksi huonekalujen alaosa muunnetaan viihtyisaksi sohvalle. Toisessa vaihtoehdossa malli muodostaa kaappiin rakennetun pöydän. Muunnoksen aikana pöytätaso ei muuta asentoaan ja näin ollen pöydällä olevat kohteet eivät muuta asentoaan.

Kaksikerroksiset komerot-sängyt ovat kaksi erillistä muuntajaa, jotka on yhdistetty saranoilla, jotka tarjoavat synkronisen taittamisen ja laiturien purkamisen.

Taittuvat sängyn valokuvat kaapissa

Pieni huoneiston vaatekaappi on tarpeellinen huonekalu, joka vapaasta tilasta huolimatta mahdollistaa tilavan sängyn varustelun huoneeseen. Samaan aikaan pienhuoneistojen omistajat eivät ainoastaan ​​ratkaise kysymystä mukavasta sängystä, vaan myös antavat kodin modernille, epätavanomaiselle ja tyylikkäälle ulkoasulle.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 3 =