Muuttaminen pukeutuja IKEA

Lasten lipasto hoitopöytä - kätevä äiti ja vauva

Pieni mies, vain sai alkunsa, avuton ja herkkä, ja se on parempi peittää erityisen Muuttaminen levyt linjatauluin. Ja kätevä, ja turvallinen - eivät vain lapsi kuulu vahingossa. Se on vain pitämään tämän aluksella, missä se on tarpeen, ja se on pieni. Siksi monet äidit haluavat ostaa halvalla lasten muuttuviin pukeutuja, yläosa, joka toimii paikka muuttaa vauva.

Näissä tuotteissa voi olla erilainen rakenne toisistaan, mutta kaiken kaikkiaan heillä on yksi - paikka muuttuvassa alkuun. Pääsääntöisesti se on varustettu puskurit. Lisäksi mukana on joskus kiinnitetty patja. Valitsemalla oikein ja ostaa lipasto, voidaan pitää yhdessä paikassa kaikki mitä tarvitaan pienten vaippoja, vaatteita, hygieniatuotteita. No, vaipat, tietenkin.

 • Muuttuva alue on varsin tilava, joten se on edelleen ja kosmetiikkaa vauva kunnossa. Kermaa, voita, jauhe, vanulappuja ja sauvat on valmiina.
 • Pikemminkin kompakti koko ja keveys helpottavat rintaan Siirrä se oikeaan paikkaan. Lisäksi on usein pyörät helpottamaan tätä prosessia.
 • Nämä tuotteet näyttävät siisti ja kaunis, hyvin istuva suunnitteluun lasten ja yhdistää muihin huonekaluja. Pääsääntöisesti ne ovat puuta, antaa tilaa erityinen lämpöä.
 • Kun suosikki lapsi kasvaa, ylempi levy voidaan taittaa tai poistaa (mallista riippuen). Lipasto kestää pitkään lapsi: lelujen, kirjojen, muistikirjat koulukäyttöön ja oppikirjoja. Muuten, IKEA on malli, jossa hallitus ei edes tarvitse poistaa - se muuttuu kätevä taulukon esikoululainen.

Seuraava video opettaa jokainen valmistaa lasten lipasto hoitopöytä käsillään:

Katsaus valmistajien ja mallien

Tässä lyhyt katsaus edellyttää suosittuja kotimaisia ​​yrityksiä, jotka tuottavat laadukkaita lasten huonekaluja. Huomaa, että se ei ole aina tarpeen ostaa kaappi, joskus se voi tehdä itsenäisesti.

Lasten huonekalut tehdas, yllään lempeä tyttönimi "Sonia", joka sijaitsee Nizhny Novgorodin alueella. Se toimii vuodesta 2004 ja onnistunut voittamaan tunnustamista kuluttajille. Pääsuunnat - tarjotaan ja muuttuvat keittiökaapit, jotka malleja kutsutaan "Sonia" ja "Sonia-Butterfly." Jälkimmäisistä poiketen vain siinä, että niiden julkisivua koristaa elegantti siluetti Flying perhonen.

Yritys valmistaa lipasto neljä tai viisi laatikkoa, pituus 60 ja 80 cm, korkeus - 93,5 cm. Taulukko muuttamiseksi taittuu kuin kirja. Jos se on laajennettu, sen pituus on 75 cm. tavarat runko - laminoitua puulevyjen ja julkisivu - MDF. Sen reunat kehys on valmistettu PVC, hygieeninen, esteettinen ja pidentää tuotteen käyttöikää.

Muuttaminen pukeutuja Sonia Butterfly

Toisen valmistajan nizhnynovgorodilaisen alueella - yritys "Antel" alkaen Tonshaevo kylästä. Se on erikoistunut avoauto kämppiä ja lipastot kanssa hoitopöytä. He saivat tuotemerkki "Juliana", tuttu monet nuoret äidit.

Tehty laminoidusta puusta, joka julkisivu on tehty MDF, lipastot ovat valkoinen sekä värit wenge, norsunluun, vaahtera, boo, mutteri Ecco. Korkeus tuotteet - 92 cm, leveys - 60 cm, laatikoiden lukumäärä - neljä. Mallin "Ulyana-6" on viisi heistä - sen sijaan suuri yläluokka on kaksi pientä. Ylempi paneeli - saranoitu (sen kokonaispituus 75 cm).

Uusin malli leveys 80 cm on nimeltään "Juliana-7." Se näyttää erittäin tyylikäs, onnistuneesti yhdistämällä kaksi sävyä - valon ja pimeyden. Se on kolme laatikkoa avoin hylly niiden yläpuolella, neljä pyörää pohja ja hieman suurempi syvyys - 45 cm.

Valokuva muuttaminen lasten rinnassa Antel Uljana

Tämä tunnetun yrityksen, se voi tuntua se ei ole välttämätöntä - sen tuotteet ovat jo pitkään pidetty suuressa arvossa vanhemmat ja niistä on tullut klassikoita. Elegantti lipasto pyökki puusta ja lastulevy, kestävät vahvat jalat ja selkä on varustettu kahdella pyörällä. On mistä valita - malleissa on eri leveys ja korkeus (syvyys 44 tai 45 senttimetriä). Taulukko swaddling vaihdettavaksi, laatikot - neljä.

Kapein pukeutuja - "Aistenok mini". Sen leveys - 64 cm. Se tulee myös älykäs versio "luksus". Alin Malli - "Alexandra" (92 cm). Ja silti se on viisi laatikkoa neljän sijasta (ylempi jaettuna kahdella). Suurin lipasto - "Silvia Suite", jonka korkeus on 1,02 metriä ja leveys 98 cm. Lisääntynyt hän ja syvyys - jopa 48 senttimetriä. Leveys "Irishka" malleja "Aistenok" ja "Alexander" - 84 senttimetriä.

Lipasto hoitopöytä Gandylyan

Tämä merkki kuuluu tuottajalle kaupungin Volgodonsk. Tämä IP Baryshnikov, tarjoamalla asiakkaille käytännön, kaunis ja mukava keittiökaapit muovitettua lastulevyä. Ne erottuvat mielenkiintoinen ja erilaisia ​​värisävyjä. Lisäksi mallien pyökki, lehmus, pyökki, leppä ja muut puun, valmistettu hauskaa yhdistetty tuote, jossa yhdistyvät kirkkaita värejä sininen, oranssi tai kirkkaan vihreä.

Keittiökaapit ovat melko korkeat ja syvä - 103 48 senttimetriä. Niiden keskimääräinen leveys - 78 cm. Taulukko swaddling taittuu. Alla on polyuretaani pyörät, ohjaamiseksi teleskooppinen tyyppi laatikoita käytetään päissä - PVC reuna.

Muuttaminen pukeutuja Madagaskar

Ikea Scandinavian yhtiö tarjoaa kolme mallia lapsille Muuttaminen keittiökaapit, jossa toiminnallisuus. Ne on valmistettu massiivimäntyä, peitetty akryylimaalilla tai lakalla. Antakaamme lyhyt kuvaus.

 • Malli "Leksvik" korkeus 94 cm ja leveys 86 cm on varustettu irrotettava pöytä muuttamiseksi (sen syvyys - 78 cm). Kun vauva kasvaa, saadaan tavallista lipasto kaksi laatikkoa.
 • Malli "Sundvik", jossa on avoin hylly korkeus on 108, ja leveys - 79 cm. Hänen pöytä swaddling poimut saranat ja laatikot, kuten edellisessä mallissa, myös kaksi.
 • "Stüva" malli on neljä pientä laatikkoa ja kolme avointa hyllyt (kaksi - oikealla alhaalla, yksi - alle Muuttaminen levyt, joka ei ole muodostettu). Tuotteen korkeus on 1,02 metriä, leveys - 0,9 metriä. Kun lapsi kasvaa, siirrä lähellä pukeutuja tuoli - se olet sinä ja työpöytä.

Mallit Vauvojen laatikot Ikeasta

Kuvia laatikosto hoitopöytä

Tässä osiossa tarjoamme kuvagallerian, jossa voit tarkastella kaikkia yksityiskohtia eri swaddling arkkua. No, niin se on helpompi valita malli, että useimmat toivomaa. Kaikki nämä lapset swaddling arkkua löytyvät verkkokaupoista.

Esimerkkejä laatikosto hoitopöytä

Veres-Bear Sinisen sävyt pitkulainen Walter

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

Parempi pukeutuja päässä muuttuviin pad. Kuinka monet ystäväni osti lipasto, kun taas tajusi, että sellainen sen päälle tällä tavalla osoittautuu tarpeettomaksi. Kaikkia malleja mukavuutta aseman voidaan poistaa. Vaikka ensimmäisten kuukausien vauvan elämä on erittäin kätevä

Click to peruuttaa vastaus.

Aiheeseen liittyvää

keittiö

lastentarha

käytävä

työpaikka

Uutiset ja trendit

me Vkontakte

Isoisä Shura

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

0 haulle muuttuviin pukeutuja

Tallenna muuttuviin pukeutuja saada sähköpostihälytykset ja päivitykset eBay Feed.

Älä muuttuviin pukeutuja et enää saa päivityksiä eBay Feed.

Saat sähköpostiviestin ja rehuja ilmoituksia, kun uusia kohteita saapuvat.

 • Varmista sanat on kirjoitettu oikein
 • Kokeile erilaisia ​​avainsanoja
 • Poista suodattimet laajentaa hakua
 • Sellers korkeimmalla loading
 • Tuotto, rahat takaisin
 • Alusten työpäivä seurannalla

Lue lisää

 • Sellers korkeimmalla loading
 • Tuotto, rahat takaisin
 • Alusten työpäivä seurannalla

Lue lisää

Ole sitä, mitä etsit?

Tallenna muuttuviin pukeutuja saada sähköpostihälytykset ja päivitykset eBay Feed.

Muuttaminen keittiökaapit IKEA

Pöytä ja tuolit Ikean kuka on? Auta minua hakemaan!

Tytöt! Nyt valitsen pöydän ja tuolit lapsi Ikeja verkossa, tule kauppaan ei ole mitään keinoa. Pikaista joilla tässä taulukossa Flisat sarja on? Se on kätevä maalata ja veistää? .

Jotkut osta vauva

Tytöt, Hyvää päivää! On useita kysymyksiä äidit 🙂 Katso Olga Parshikova, hän puhuu pyyhkimällä ryppyjä oliivi tai kasviöljyä (keitetty). Myös valmiita öljyä tähän, vai mitä? Weleda, kenties? Ilmoitathan.

✔️Kolyaska - todellinen valmentaja prinssimme - Inglesina Classica, hänen pussiin.

Koska täällä voit kirjoittaa ostoista - kirjallisesti. Haluan ostaa asioita lapsille, mutta ei lipasto tai lipasto hoitopöytä - pidä mekanismi laatikot. Mitä voi? Haluan samalla korkeudella, mutta ovet ja hyllyt. On klassisia beige kaappi on valkoinen IKEA kaappi alla TV. Photo vasemmalle. Voi olla muuttumassa, mutta ne ovat kaikki peräisin lipasto (kaapin kokoelmalla on vain pukeutuja (Mikä on keksiä?

Vihaan arkkua. Niiden avulla. Haluan ostaa det.veschey jotain, mutta ei pukeutuja. Korkeuden pitäisi olla samanlainen, mutta vain sanoa kaksi ovea hyllyillä. Beige kaappi on klassinen. On kaappi IKEA TV White. Mitä voi? Jos voit lähettää kuvia. En löydä. Voit muuttuvien pöytälevy)

Kuten kirjoitin, minun pitäisi pukeutuja Pali. Kuten äidit onnistuvat swaddle sitä, minulle arvoitus. Kapea, epämiellyttävä, seinä estää, ei paikka laittaa asioita. Tämän seurauksena kun deto kasvaa, muuttuvat vaipat vanhemman sängyssä (Khan äidin takaisin). Joten päätin ostaa toinen hoitopöytä IKEA. Kuten tämä, mutta minulla on vedettävä piironginlaatikko. Minulla on pieni kasvu, joten en alensi pöydälle. Jos sinulla on paikka, jossa tämä ihme purista - paikka epäröimättä. Matala 11.

Muuttaminen pukeutuja: kylpyhuoneessa tai huoneessa?

Hei, ostin muuttuvassa pukeutuja Ikea, suunnitella sitä varastoida lasten vaatteet ja tietenkin hunnun ja tehdä hieronta. Mietitkö, mihin se helpompaa? Lähellä pinnasängyn tai kylpyhuoneessa?

Itaaak, 35 täyttä viikkoa, mitä meillä on 🙂

35 viikkoa! Lopulta muuttuviin pukeutuja saapui.

Hyvää päivää! 35 viikkoa! Hurraa! Vuoden viimeinen viesti kirjoitin siitä, että pikku aferyuga kumosi viime yönä. Mielestäni tämä on erittäin hyvä, hän työnsi pois jalkansa kohdun seinämään ja ryömi kuin mato, rasvaa mato Kun nämä käsittelyt uni oli lähes mahdotonta. Koska meidän pään sivuun, ja jalat hän veti toiselle puolelle läpi koko kehon)))) Opettelen nukkua istuallaan. mutta se on mahdotonta. Tänään ei saa tarpeeksi unta. Aamulla toin hoitopöytä.

Äskettäin törmäsin uutinen, että Ikean keittiökaapit lopettaa kuoleman jälkeen 3 lasta. Täällä päätin kirjoittaa tänne, koska hän ei ollut aavistustakaan, että tämä huonekalut on vaarallista, jos joku suunnittelee hoitopöytä lipasto ostaa. Meillä on niin, niin mukava, mutta kun lapsi avasi yläluokka otti jotain siellä, lipasto putosi suoraan lapsilisää dad tytär onnistunut vetämään pois tapahtumasta. Yhdellä alustalla äitinsä puhui, hän sanoo myös, laski, mutta pysäyttää laatikon avattiin, ja laukaisi pysähtyy.

Lapsemme! yksityiskohtainen kuva

Joten päättyi mieheni ja pyrkimystämme korjata entiseen omassa huoneessa koko vuoden! Aloitimme ajatus tehdä studio täällä minun koulutus ja harjoitukset, mutta .. Mitä tapahtui onnea, ja hanke oli tehty niiden oikaisut) Kaikki työt on tehty ja mieheni (paitsi venyttää katto) ja minä äärettömän ihailen häntä) No, sisustus he keksivät kiivasta keskustelua ja loputon skannaa Google kuvaa) Mitä meillä on:

Tytöt, joten ajattelin, että paras vauvan hoitopöytä - kuten IKEA - 4 jalkaa, kaksi konetta (tarkoittaen puhtaasti laittaa vauvan ja alemman tason - vaipat) tai voivat silti olla muuttumassa pukeutuja? Täällä ja laatikot kaikki asiat - ja vaatteita ja kosmetiikkaa ja tydy. Mutta pukeutuja hän on varmasti hankalaa ja kallista. Toisaalta, voit myydä. Meidän tilanne on sellainen, että meillä on erillinen toinen lapsille kaapissa vaatteita. Siellä poika.

Hei kaikille! Tytöt levittää kantoja ostanut, se on minun kokemuksen. Toisen raskauden, joten on jo tunne, mitä se tekee ja mikä ei (se on kaikki hyvin yksilöllisesti). Aion vain kirjoittaa ostokset vauvan. 1. pinnasänkyyn. Pendulums eivät pidä minusta, niin päätettiin ostaa klassikoita. Ikea Gulliver patja jäimme ensimmäinen lapsi. Patja kookos pad, kaksi kovuus. Seimi ostettu: 1,1 hylkivä patja IKEA Pellava peitot 1,2 Sharmtroll

Asetus on ollut kahden viikon ja kuten on käynyt ilmi minulla melkein kaikki valmiina lähtemään)) Onneksi paljon jäljellä poikansa. Joten: 1. Rinta, päätti ottaa samaan ole muuttumassa normaalisti, niin se sopisi sisälle. Tällaiset: Ikea 6999 osakkeita 2. Seimi + patja Ikea myös helpoin koska Ensimmäinen lapsi ollut nukkunut sängyssä)) on seuraava: 2199 1599 ja patja 3. Pyörätuoli b / a, jossa Avito. Kuten Tämä Hauck Malibu XL (3 1) kanssa istuimen. Itse.

Hyvä päivä) Tänään näytän teille täällä on jatkoa hankkeen tämän asunnon

Myötäjäiset vauvan. Osa 2 - huoneen

Hei, päiväkirja! Tänään meillä on 24 viikon hyvin pian, ja 3 kolmanneksen, öh, aika rientää ..)

Valkoinen-valkoinen lipasto - apua valintaan

Etsimään muuttuviin pukeutuja valkoinen säästänyt yhden lasten myymälä. Malleissa halvempaa laatua vnutryanki hyvin ontuva, ne, jotka pidän myymälöissä eivät ole edustettuina - vain verkkokaupoissa. Valintakriteereistä -. Hinta 15 tuhatta ruplaa, valkoinen väri, ei lastulevy (jopa runko). Jolla on kokemusta Vauvojen keittiökaapit? Neuvo, pliz, mitä paremmin minun vaihtoehtoja. Tai ehkä tarjous. Olen hyvä elämä, ostos ei ole erityisen muistuttavat. Siksi se odottaa neuvoja! Etukäteen.

Lapsille. Taloudellinen ja ergonominen.

Kun maan taloudellinen kriisi, haluan lähettää niiden saavutukset luoda vähän kallis, mutta kodikas lastentarha. Nyt, kolmen kuukauden käytön, minä vastaa täysin siitä - se on erittäin kätevää!

ostaa hoitopöytä tai lipasto Ikean Moskovassa asti 15.12

Vain Ikea ja vain valkoinen väri. Edullisesti tällainen tai tällainen todellinen 2 päivää, kun hänen miehensä oli työmatkalla Moskovassa.

No, vauva lopulta. Sali ei ole Ikea ja makuuhuoneessa tehdä permutaatio, koska Käytin nukkua siellä nuorempi, ja äskettäin siirretty taimitarhan hänen veljelleen. ja niin

Tarkemmin sanottuna nurkassa vauva meidän makuuhuoneessa

Joten, vihdoin löysin aika sfotat kaiken aikaa valmistautua vauvan. Kuin koonneet, mutta silti varmasti liioiteltu, joten on todennäköistä jälkeisen bragging kuin suosituksia. Monta kuvaa alla leikkaus!

Onnellinen äiti vuonna 2016

Tytöt, te kaikki hyvä päivä! En valita myötäjäiset meidän vauva. Meidän asunto on pieni, mutta ostamme lipasto, kuten lasten vaatekauppa yleensä minnekään. Minulla on tapana valita rinnassa Ikean PIENI 6 laatikkoa. Mitat: Leveys: 80 cm Syvyys: 48 cm Korkeus: 123 cm

Hvastulki myötäjäiset poikamme. Osa 1)

Tytöt hellou)) Päätin vihdoin jakaa pokupochkami Son) osti lähes kaiken, on nyt takaisin etsimään plagiaatti (mutta tiedän, että haluan pieni valkoinen), uudelleen ostaa kaikenlaisia ​​juttuja lääkekaappi, ja en osaa päättää haalealla kombezikom ja kirjekuori. Mutta vielä on aikaa, me valitsemme)) muuttaminen pukeutuja ei ota, sillä se on suuri kaappi laatikoilla, se on kätevää! Yleensä lasten vaatteet, se on niin paljon iloa, haluan ostaa kaiken uudestaan ​​ja uudestaan)) Kaikki tällaiset mimishnoe)) Kaikki nämä kombeziki, bodykit, shtaniki.

Ehkä olen lepattava voi vielä liian aikaista, mutta mitä en ollut rikki pääni kanssa lääkelaatikoiden. Haluan valita ja asettua. Puhu minulle, kiitos, kerro vaikutelmia arkkua. Haluan: söpö valkoinen muuttuvat pukeutuja. Ilman lapsi elementtejä, ehkä, seisovat yhteisessä huoneessa (halua kaikkia näitä poroja, karhuja käsivarsissa ja muita asioita). Myy vuoden tai kaksi En aio. Ennemmin tai myöhemmin, siirry nuorin (MMM), ja jää sitten lastenhuoneessa. Sen pitäisi kestää enintään asioita.

Se alkoi 31 viikkoa ja on aika tehdä ostoslista. Meidän vauva odotetaan lokakuun puolivälissä, joten luotamme lämpimiä vaatteita. Itselleni olen tunnistaneet useita luokkia, jotta ei unohda mitään. Suuria hankintoja (tekstiilit, huonekalut) 1. Cot 2. 3. Patja Patja - Ikea 4. 2 arkkia kuminauhalla, vuodevaatteet, puskurit, huopa - ommella itse 5. peitot ja tyynyt (kätevä myöhemmin, mutta mielestämme ottaa kerralla) 6 . Hoitopöytä -komod - store 7. makuupussi - ommella itse 8. rattaisiin.

Tässä olen .. kypsä listalla 31 viikkoa)))) 1. Kuljetus. 2. Cot kehtoon 3. Istuin 4. Lounger Tiny Love. 5. 6. suspensio matto kehittää leluja liivinsuoja 7. 8. kirjekuori Demiseason (tilattu) 9. talvella kirjekuori 10. 11. ergometrissa tuoli http://www.babyblog.ru/community/post/sale/4094947 12. höyrystimen ja sekoitin 13. lipasto pelenalnikom 14. 15. Muuttaminen levyt IKEA Vauvavaaka 16. rymistellä 17. IKEA tyyny ruokintaan (tilattu) sängyn: 1. vuodevaatteet (lakanat 5 kpl.) 2. vedenpitävä vaippa IKEA 3 . ruudullinen fleece IKEA.

tarvitset kokemusta äidit, joilla ei ole rinnassa hoitopöytä (ei, ei lisätä) ja ensimmäinen tytär oli klassinen lipasto, kaikki menettelyt tehdään siellä, pukeutuneena. hän kasvoi myimme sen, ostettu trehyaschikovy Ikea. kyseenalaisia ​​mitä pukea, pystyvät suorittamaan menettelyn toisen? pukeutuja pelenalnikom eivät osta. tallennuspaikka vaatteita-asiat ovat.

Tässä olen .. kypsä listalla 31 viikkoa)))) 1. Kuljetus. 2. Cot kehtoon 3. Istuin 4. Lounger Tiny Love. 5. 6. Keskeytys matto kehittää leluja liivinsuoja 7. 8. kirjekuori Välikauden. 9. kirjekuori talvi 10. 11. ergo tuoli 12. Höyrykeitin ja Blender? 13. pukeutuja pelenalnikom 14. 15. Muuttaminen levyt IKEA Vauvavaaka 16. rymistellä 17. IKEA tyyny ruokintaan (tilattu) sängyn: 1. vuodevaatteet (lakanat 5 kpl.) 2. vedenpitävä vaippa IKEA 3. ruudullinen fleece IKEA 4.

1. Seimi ja kaikki sängyn - pinnasänky Ikea

- Pyörätuoli - Castle on the vaunut

tytöt romutti pois luettelosta, haluaisin kommentoida, neuvoja ja kritiikkiä) Mitä + jo ostettu, ja? Auttakaa tehdä valinnan!) Kiitos !!

Kaikki yhdessä 25 000 kierrosta. nouto

Myy kaikki kerralla 25 000 kierrosta maanalaisen Varsinais 5-10 minuutin kävelymatkan, kaikki B / C hyvässä kunnossa, on kuvattu yksityiskohtaisesti :. kaksi sänkyä, lipasto, kaksi patjaa, kaksi hyttysverkot vuodepaikkaa. (Täydellinen kaksinkertainen lastenrattaat), Alex Scales (uusi tila), vuodevaatteet, este ja kaksi vauvansänkyä. IKEA (uusi yksi, toinen oli sovitettu aita)

Hei, tytöt! Auttakaa löytämään pinnasänky vauvalle. Aluksi halusi ottaa Sundvik Ikeasta (siellä on jo muuttumassa pukeutuja), mutta se ei ole käytettävissä, ja on epäselvää, milloin se tulee olemaan. Plus kaikki ystävät olen synnyttänyt luopumaan. Yhteen ääneen vaatii, että tarpeelliset heiluri. Siten vaatimukset: 1) Valkoinen 2) samannäköisiä Sundvik Ikea (joka yhdistettynä lipasto), 3) heiluri (Haluan rokata sivusuunnassa sen sijaan ylös ja alas Tämä on heiluri) 4) On suositeltavaa ole kovin gromozdskaya (.? 120x60) Olisin valtavasti.

Krupnogabarit sänky yleisin jäi ensimmäisestä ja käytämme sitä vain 6 kuukautta myöhemmin, mutta nyt me

HENSVIK ostaa ja kuunnella neuvoja tämän sarjan

Dear ystäville Ikea))) tiedän varmasti olet nurkissa HENSVIK hylly? mielellään ostaa, mieluiten Muuttaminen levyt. Ajattelen hyllyt ja kaapin saman sarjan, mutta ei vielä varma. Pidätkö sarjan itse, joka mozheet neuvoja valokuvan todellinen sisätilojen lay out? Meidän rakenne on seuraava: 2 8 kuukautta kaksoset nukkuvat ja pelata huoneeseen ja kolmen vuoden vanhempi malchiks meidät hengaile (nukkuu toisessa huoneessa). mitä muuta voi neuvoa koristeluun ja varastointi leluja vanhemmille.

Nurkka pienen poikamme, tai kuin haluamme IKEA. Ihana kauneus, tässä kerätään nurkkaan pienen poikamme, seuraa periaate "yksinkertainen ja tyylikäs." Kuka välittää Taklaus kysy =)

Myötäjäiset vauvan 1: krupnogabarit ja tarvikkeet.

Jossa keväällä pelenalnik vanhempiin voisi tuijottaa lapsi?

Olen jo murtui pää, joka jumittui keskeytetty pelenalnik Ikeja. kun poika syntyi (ero 2g 2mes) pelenalnik ripustettiin huoneen yläpuolella lipasto kanssa pikku asioita, kaikki on suurta, mutta tyttäreni oli hyvin kiinnostunut siitä, mitä olen siellä dlayu hän ripustaa häntä huutaen ja pyysi nähdä langokset lopussa swaddle meihin 10 päivä suurimman ja siirtynyt muuttuviin aluksella divan.Pereodevala tein niin kuin vuosi-melkein takaisin särki, närästys rinteillä, en halua tätä enää. Odottaa nyt enemmän kesäkuussa veli (erotus on 4 vuotta ja 1 vuosi 10 kuukautta), mielestäni sekä vanhempi tulee mega jännittävä.

Lopuksi kuva on lähes koottu, ja paikka poikani on valmis! Pyydän kissa! Varo, paljon kuvia.

Olen kypsynyt Minulla on ongelma, mistä swaddle vauva. Täytyy sanoa mielipiteensä, että pinta muuttuviin tarpeisiin, sillä uskon, että sängyssä swaddle vauva ei ole sopiva ja takaisin luulen sietää. Mielestäni on erittäin mukava olla erillinen huone kaikille hygieniaa, jossa kaikki on käsillä. Niin, että on hieroa. Elämme mieheni kanssa yksiö ja paikka ei ole kovin paljon, mutta koska rakastan auki, niin todellakaan halua.

Tytöt, neuvoo, ota, hoitopöytä, riittävän laaja ja vakaa. Ei pukeutuja. Se voidaan taitto. Tuhannet 3 ruplaa. Ikea nähnyt - tuntui liian kapea, kuten sinä?

Tytöt, neuvoo, ota, hoitopöytä, riittävän laaja ja vakaa. Ei pukeutuja. Se voidaan taitto. Tuhannet 3 ruplaa. Ikea nähnyt - tuntui liian kapea, kuten sinä?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

8 + 2 =