Muuttaminen pukeutuja kuvat

Miten valita muuttuviin pukeutuja: kokoa, kokoonpanoa, valmistaja

Valmistautuminen lapsen syntymä - ratkaisevassa vaiheessa, sillä tulevien vanhempien täytyy ostaa kaikki mitä tarvitset, se ei liioittele eivätkä ylitä budjettia. Siksi kysymys ostaa muuttuvassa pukeutuja joskus saa erittäin vakava: tarvitsemme sitä tai ei, jos se on tarpeen, mitä valita, koska vaihtoehtoja markkinoilla on monia. Yritetään selvittää, miten ja miksi ostaa muuttuviin lipaston laatikot.

Plussat ja miinukset ostaminen muuttuvan pukeutuja

Monet vanhemmat ajattelevat, miten vaihtamaan vaatteita kuin ne olisivat lapsen ensimmäisten kuukausien elämästään. Tietenkin tehdä kaikki tarvittavat menettelyt voivat olla suoraan vanhempien sänkyyn, mutta peittää lapsen monta kertaa päivässä on liian kovaa mitään takaisin. Voit myös käyttää säännöllisesti pöydän, mutta kaikki eivät sitä on saatavilla, ja lapsi, joka opettelee kaatuminen, voi liukua alas sitä. Siksi osto erityistä laitetta varten swaddling on järkevä valinta. Tässä suhteessa yksi suosituimmista vaihtoehdoista, joiden massa ansiot - lipasto:

 • Mitat rinnassa anna sen sopivaksi tahansa huoneeseen. Voit valita kapea lipasto, joka vie vähemmän tilaa ja voi olla laaja, sitten jopa aikuiseen lapsen on mukava laajassa taulukossa.
 • Muuttaminen vauvan ja hygienia sekä hierontaa, kuntosali ja laittaa hieman masu äiti ei tarvitse kumartua ikäänkuin kaikki edellä käyttää aikuisen sänky. Terveys äiti ja hänen selkänsä on erittäin tärkeä!
 • Pukeutuja on laatikot, jotka voidaan taittaa vaatteita lasten vaipat, ja kaikki hygieniatuotteita, joten kaikki mitä tarvitset on käsillä, ja hänen äitinsä ei tarvinnut juosta toiseen päähän huoneeseen, jos hän oli unohtanut napata vaippa tai puhdasta housut.
 • Rinta on taitettava tai vedettävä pöytä swaddling - kun sitä ei tarvita, se taittuu, ja lipasto eivät vie paljon tilaa, ja tarvittaessa se voi olla helppo taittaa tai työntää yhdellä kädellä.
 • Lipasto voidaan käyttää, kun lapsi kasvaa, ja se on mahdollista vaihtaa vaatteita, saattaa sängyllä. Pidä se vaatteita tai taapero leluja, ikään kuin rinnassa on neutraali väri, on mahdollista laittaa se, paitsi lastentarha.
 • Useimmat mallit on varustettu laatikkoa sivuuttamaan reunoille työtaso, se on turvallinen ja kätevä - lapsi ei tarkasti laskea.

Vastaan ​​nämä edut voidaan huomata joitakin puutteita. Merkittävin on se, että se vie vielä paljon tilaa, jopa kaikkein kapea pukeutuja. Koot pienasuntoja jättää paljon toivomisen varaa, ja ilman turhia huonekalu niitä tarkasti, joten tässä tapauksessa se on parempi ostaa vauva vaihtaja tyyny sängyllä tai pehmeää pelenalku pöydälle.

Myös rinnassa vaihe toteutetaan pääsääntöisesti valmistettu lastulevystä, joten tarvitset enemmän ja ostaa pehmeä muuttuviin matto. Tämä ylimääräinen menoja, ja kun otetaan huomioon huomattavat kustannukset rinnassa, tämä haitta voi olla tärkeämpää kuin ammattilaiset.

Koko, muotoilu, väri - ensimmäinen asia, joka katseesi valitessaan pukeutuja. Tärkeitä ja sen hinta, mutta on muistettava, että kalliimpia malleja voi maksaa kohtuuttomasti, ja siellä on budjetti- kotimaisia ​​malleja, jotka täyttävät kaikki vaatimukset. Niin, kiinnitä huomiota seuraaviin:

 1. materiaali - Useimmat nykyiset lipastot tehty DSPyu Esineet massiivipuuta, tietenkin parempi, mutta myös paljon kalliimpaa. Valitse materiaali, joka ei pelkää kosteutta ja on helppo puhdistaa. Jos taulukko on varustettu patja tai vahakangas, sen pitäisi myös olla helppo pestä.
 2. Liittimet, oppaita, pyörät - jotka kaikki pitäisi olla hyvälaatuista. Juoksijat Laatikoiden sisällä olisi helppo levittää yhdellä kädellä ja älä mene ulos urista; Käsittele rinta saisi olla terävä - kasvaneet jopa lapsi voi lyödä heitä indeksoinnin aikana; työtasot tulee helposti taittaa yhdellä kädellä.
 3. kokoonpano rinnassa - on tilat, joissa vauva makaa pystysuunnassa (ne kattavat yleensä ulottuu tai taittuu), ja on niitä, joissa vauva on sijoitettu vaakasuoraan, joka on sivuttain äidille. Kukin äiti on päätettävä erikseen, miten valita lipasto.
 4. koko rinta On myös hyvin tärkeää, varsinkin jos pieni huone, ota se huomioon ostaessaan.

Yksi vaihtoehdoista vaihtaminen pukeutuja - malli tarjotin uimiseen. Tässä mallissa, eikä keskellä laatikon rullaa ulos tämä on kylvyssä. Tämä on erittäin hyödyllinen alkukuukausina, koska monet vauva pelotti uimaan iso amme, lisäksi kaikki mitä tarvitset uima majoittaa lipasto. Mitat sisäänrakennettu kylpyammeet ovat kuitenkin niin pieniä, että pian lapsi ei enää mahdu sinne, ja tämä ominaisuus ei käytetä koko ajan jäljellä, joten punnitaan hyötyjä ja haittoja ennen kuin ostat tämän rinnassa.

Erittäin suosittu viime vuosina, ja tällainen monikäyttöinen eriä - pinnasänky on jatkunut muodossa rintakehän muuttuvassa pinnasta. Tämä antaa meille ei etsiä eri asioita ja vain ostaa kaiken mitä tarvitset. Lisäksi tämä sarja vie vähemmän tilaa kuin tavallinen pinnasänky ja muuttuviin pukeutuja. Mitat rinnassa näissä malleissa on hyvin pieni, että on, lapsi nopeasti lakkaa saattaa pelenalku ja laatikossa ei saa paljon asioita.

Standardi mitat pukeutuja muuttamiseen seuraavasti:

 • Korkeus on noin 1 metri - tämä on optimaalinen korkeus on helppo hallita vanhempien eri korkeuksilla.
 • Leveys on yleensä noin 40-50 senttimetriä. Valitsemalla leveys, muista, että se on syvyys laatikot - suurempi se on, sitä enemmän tilava laatikot.
 • Rinnassa pituus voi vaihdella 60 cm ja 80. pukeutuja ja sen laajempi työtaso, sitä kauemmin se sopii lapsen.

Luonnollisesti huonekaluteollisuudessa voi aina tuota laatikkoa yksilöllisten kokoja.

Suosittu valmistajat laatikkoa

Nykyään jokaisessa lasten Store tarjoaa laajan valikoiman vauvan vaihtajan laatikkoa. Kotimaisten valmistajien ovat hyvin edustettuina merkkejä "Mozhga9rdquo;" Feya9rdquo; "Aton huonekaluja." "Mozhga9rdquo; tunnettu kalliimpia malleja puusta, heidän rintansa ovat klassinen muoto ja hyvin mahtuvat tyylikäs sisustus lastentarha. "Feya9rdquo; ja "Aton huonekaluja" - low-end-mallit lastulevyn, mutta ne esitetään eri sävyjä puuta ja eri kokoja.

Myös suosittu, toimistosihteeri "Ikea". Ne on valmistettu ympäristöystävällisiä materiaaleja, ja niiden tyylikäs muotoilu valitus monille ostajille. Paitsi keittiökaapit "Ikea" voidaan täydentää kätevä tarvikkeet - roikkuu kontit ja taskut, välilevyt laatikot ja vastaavat. On malleja, jotka muuntuvat työpöytä aikuinen lapsi.

Hoitopöytä: lajike valinta huolehtiva vanhemmille

Suostua olemaan huolehtiva äiti ei ole helppoa! Ensimmäisen elinkuukauden murusia äiti on tarkoitus lakkauttaa kilometrin päässä omassa asunnossa, ja kaikki tämä vain varmistaa lapselle asianmukaista hoitoa - vaihtaa vaippoja, pestä pois, huolehtia napa, korvat ja silmät lapsen on tarpeen päivittäin ja useammin kuin kerran päivässä. Hyvä apulainen nuorille äideille ne päivät hoitopöytä, joka hoitaa äitini selkä ja virtaviivaistaa toimintaansa liittyvät lapsen hoitoon.

Voinko tehdä ilman hoitopöytä

Hoitopöytä valokuva

Periaatteessa se on mahdollista. Tämä ei ole tuote ensiarvoisen välttämätöntä, ja jos taloudellisista syistä, sinun täytyy luopua ostoksensa - älä masennu! Kaikki käsittelyt voidaan suorittaa tavallisella pöydän munimia peiton. Tärkeintä tehdä pehmeä puskurit sivuilla hätävara Kapalointitila. Välttämätön eriä hygieniaa vauva voidaan sijoittaa taitettava kirjahylly, aseta vieressä pöydän. Ja äiti kätevä (ei tarvitse ajaa minnekään Zelenko tai korva sauvat), ja aina valvonnassa sisuksen, koska on mahdotonta jättää hetkeksikään!

Muuta vauvan vaippa ja voi olla sohvalla, mutta samaa mieltä, että hoitopöydät vauvoille ei käytetä ainoastaan ​​muuttamalla vauva. Ne lapsi ottaa ilma kylpyjä, tekee ensimmäinen yritys nostaa pään, kaatuessa ja ryömiä hänen vatsaan. Ja kaikki nämä toimet eivät ole kovin hyvä tehdä pehmeälle vanhempien sänkyyn, vielä tukevalle alustalle.

Joten, lähdetään takaisin meidän keskustelunaiheen ja nähdä kun muuttamatta taulukon voi tehdä? Yksiselitteistä vastausta on yksi - jos äidit ovat selkävaivoja, sinun hoitopöytä. Toissijainen "plus", joka vinkkejä asteikot ostaa huonekalu vastasyntyneen kuuluu helppokäyttöisyys ja toimivuus. Mutta miten valita käyttöikä on asia, nyt harkita.

Aloitetaan siitä, että Kapalointitila voi olla liikkuva ja paikallaan. Entinen sisältää taitto ja roikkuu hoitopöytä, sekä swaddling aluksella. Toinen ryhmä voi sisältää taulukon, kirjahylly ja pukeutuja muuttuvien pöytä. Miten voisi ymmärtää kaiken tämän monimuotoisuutta?

Valita tietty malli, sinun täytyy luottaa vain kaksi komponenttia. Kysy itseltäsi: mitä toimintoja on suoritettava Kapalointitila ja missä hän seisoo?

Aloitetaan kokoontaitettava pöytä. Se koostuu yleensä metallijalkojen (joka on muodostettu tyypin saksien) ja muovinen pöytälevy reunuksilla. Tämä on hyvä mobiiliversion, joka voidaan taittaa milloin tahansa (omistajat pieniä asuntoja, lause sinulle), tai toiseen paikkaan, kuten ottaa mökin tai vierailulle hänen isoäitinsä.

Folding hoitopöytä kuva

Tällaisia ​​malleja hoitaa tehtävänsä täydellisesti: pöydälle, äitini viettää kaikki manipulointia lapsen kanssa, ja tarve hygieniatuotteita tallennetaan yksi tai kaksi hyllyä, jotka sijaitsevat altaan alla. Taittuvat pöydät voi olla amme uimiseen, rakennettu irrotettavan alkuun.

Hoitopöytä taitto

Hoitopöydät Kylpyamme

Niistä miinuksia voidaan todeta, ettei säilytystilaa lasten asusteiden lisäksi taittojalkapöytiä ovat varsin herkkiä lattian epätasaisuutta - lattia on epätasainen kokoontaitettava pöytä swaddling on epävakaa.

Toinen asia - paikallaan hoitopöytä, hyllyt. Se on samanlainen kuin edellinen versio, vain neljä jalkaa Tämän mallin ovat vakaita lattialla, ja joskus ne on varustettu lukitus pyörät. Muuten, nämä kaksi mallia ovat samanlaisia ​​- samat työtason ylhäältä ja sen alla laatikot hyllyillä.

Pöytä swaddling kuva

Hoitopöydät vauvavalokuva

Omistajat pieniä asuntoja varmasti pidä katsoa Kapalointitila seuraavat mallit: Riippuvat vauva hoitopöytä ja hoitopöytä. Keskeyttämistä tai kuten sitä kutsutaan, hoitopöytä seinä on saranoitu työtaso, joka on kiinnitetty seinään. Tämä muotoilu muistuttaa jotain kokoontaitettava pöytä, mutta on korkeampi, äitini oli kätevä hoitaa lasta. Loppujen menettelyt, työtaso takaisin alkuperäiseen asentoonsa ja seinää vasten, joten se ei vie hyödyllistä elintilaa. Joissakin malleissa on pieni hylly suunnittelussa, joka tallentaa tarvikkeita hygienian lapsi. Mutta ne ovat hyvin pieniä, ja laittaa vain tärkeimmät ja ehkä hoitaa vauvaa paljon asioita - vaippoja, vaippoja, vaatteita. Tässä tapauksessa ulostulo voi olla hylly, seinällä vieressä drop-Kapalointitila.

Folding hoitopöytä seinälle

Wall hoitopöytä kuva

Wall hoitopöytä kuva

Uudemmat mallit seinän Kapalointitila varustettu erityisellä pidike vaippoja.

Taiteseinä taulukko swaddling

Wall hoitopöytä vauvoille

Käytössä Muuttaminen levyt kiinnittää huomiota myös vanhempien elävät ahtaissa asuinolot, joissa se ei ole mahdollista sijoittaa täyden Kapalointitila. Se on työtaso kahdella tai kolmella puskurit turvallisuuden lapsen - se voidaan laittaa vanhempien sänkyyn, pöydälle tai asentaa pinnasänky. Vaihtoehtoisesti mobiiliversio Kapalointitila tällainen Muuttaminen levyt sängyllä sopii täydellisesti!

Muuttaminen levyt sängyllä

Hoitopöytä sängylle valokuvaa

Hallitus muuttamiseksi lapsen pinnasänky

Niille vanhemmille, jotka voivat ylpeillä suuri koko kylpyhuone, sijoitettu sinne Kapalointitila. Voit käyttää taitto tai kiinteä taulukko vedenpitävä materiaali tai muuten ostaa monitoiminen malli - hoitopöytä, kylpy.

Hoitopöydät Kylpyamme Photo

Hoitopöydät Kylpyamme

Kiitos tämän mallin, sinun ei tarvitse kantaa kylvyn jälkeen vauva toisessa huoneessa ja siellä naamioida sen, kaikki toimenpiteet voidaan tehdä aivan kylpyhuoneessa. Kapalointitila kylpy ja sijaitsee sopivalla korkeudella, jotta äiti ei väsy uimisen ja pukeutuminen murusia. Lisäksi säiliö voi olla varustettu kätevä letku valua vettä, tärkeintä sijoittaa pöydälle lähelle hanat.

Sopia, että Kapalointitila kylpyhuoneessa on erittäin kätevä - heti vedenkäsittely on mahdollista muuttaa lapsen vaatteet, vaikka ei äkillinen muutos lämpötilan, joka ei ole kovin miellyttävä lapsi. Jos arvostaa tämä sopii hoitoa murusia ja paikka kylpyhuoneessa ei yksinkertaisesti ole, niin obzavedites Muuttaminen levyt, jotka voidaan asentaa esimerkiksi pesukoneen.

Hoitopöytä valokuva

On myös malli, jossa Kapalointitila ja tarjotin, jotka on asennettu suoraan aikuisen kylpy. Mutta ne eivät ole kovin suosittuja maassamme, joten he eivät löydä kaupoissa, mutta nyt on mahdollisuus ostaa tavaroita toimitus mihinkään maahan - käytä sitä, jos todella tarvitset sitä.

Hoitopöytä kylvyssä

Lopuksi, hitaasti ja harkitusti, tulemme mukavin ja toimiva malli Kapalointitila - Vauvojen rinnassa. On varsin massiivinen, vie paljon tilaa, joten voit asentaa sen vain, jos lapsi on oma huone.

Tärkeimmät massa laatikot muuttamiseen suunniteltu siten, että tulevaisuudessa sitä voidaan käyttää tavallisena kaappi laatikoilla. Niissä on yleensä irrotettava tai saranoitu Muuttaminen levyt on lipasto, joka taitettuna on ylimääräinen hylly ja sen jälkeen ei estä käyttämään lipasto oikeaan käyttötarkoitukseen.

Jos vertaamme eri malleja lasten lipasto hoitopöytä, tulet huomaamaan, että erityisiä toiminnallisia eroja. Kaikki ne ovat alhaiset kaappi, jossa on paljon laatikoita, joihin aluksella vaippa muuttuu. Kotona kuin ne voivat olla erilaisia ​​- julkisivu väri ja luotettava materiaalin valmistuksessa (koska materiaali on joko massiivipuuta tai laminoidun lastulevyn).

Myös valmistajat tarjoavat ostaa muuttuviin pukeutuja kuviolla, joka "elvyttää" sisätilojen ja tehdä siitä ripaus lapsuuden. Pääsääntöisesti piirustus suoritetaan eturinta Painatusmenetelmässä tai menetelmää maalauksen - tässä tapauksessa kirkas ja värikäs kuva, joka koristaa tahansa lastentarha.

Muuttuva kuvio pukeutuja

Lipasto hoitopöytä kuva

Lasten lipasto hoitopöytä

Päätteeksi Katsauskauden Vauvojen laatikot haluaisi asua tähän malliin, joka samanaikaisesti yhdistää plagiaatti, pukeutuja ja Kapalointitila - täällä yksi pitkä puolin sänkyyn kiinnitetään laatikkoa pull-aluksella Kapalointitila. Ottaen huomioon niin suuri yleinen huonekalut lapsille, jotka voivat asettaa oman tilasi vain suuret huoneet samanlainen malli 3 in 1 harvoin tavata, mutta ne ovat todella mukavia. Tämä huonekalut sijoitetaan yleensä keskelle huoneen joka oli vapaa pääsy jokaisen elementin.

Vuode hoitopöytä

Matkasänky hoitopöytä

Kuten näette, hoitopöytä voi olla mitä tahansa - moderni valmistajat ovat yrittäneet ottaa huomioon kaikki toiveet naisten ja tehdä lastenhoidon vähiten hankala. Riippumatta tulevaisuuden sen sijainti, toiminnot ja mitat huonetta, olet varmasti löytää sopiva malli.

tehty täydellisesti, rakastan sitä!

Article erinomainen! Kiitos.

Erittäin informatiivinen, kiitos

Olen hieman eivät ymmärrä ... on mahdollista tilata tai vain tietoa siitä, millaiset pöydät ovat Vauvojen?

Lasten muuttuvat pukeutuja. 12 valokuva laatikot hoitopöytä

Muuttamalla pukeutuja on välttämättä melko laaja työtaso, ja pohja on muutamia laatikkoa. Laatikoiden lukumäärä vaihtelee 4-6, mutta voi olla enemmän.

ja äänetön liike mekanismi on varustettu liikkeen ovensulkimet. Malleja eri yritykset voivat erota puun laadun sekä viimeistely. Mutta itse asiassa, se on niin yksinkertainen huonekalu että toiminnallisia eroja eri malleissa: kaikki arkut ovat suunnilleen samankokoisia.

Suurin osa laatikot on kaksi etujalat ja kaksi pyörää takana. Tästä liikkeestä johtuen rinnassa ja märkäpuhdistukseen alla toteuttaa helposti ja ilman ongelmia. Kun vauva saa vanhempi, muuttuvat lipasto voidaan muuntaa tavallisen lipasto.

Vinkkejä valitsemalla lipaston hoitopöytä

 • Mallin on oltava puskurit sivuilla ja takana. Tämä on tae turvallisuudesta.
 • Mitä enemmän työtaso alue, sitä parempi.

Täyttävät nämä kaksi ehtoa, voit käyttää lipasto paikkana vaippojen ja muuttuvat pitkään. Tällöin lapsi ei ole mitään mahdollisuutta lakaista pois kaikki tarvikkeet taulukosta lattialle.

Myös työtaso rinnassa ja puskurit olisi hyvin kiillotettu. Lipasto, lakattu, on erittäin hyvä vaihtoehto vauva: vaatteet eivät ole mitään takertua. Lakka tulisi olla vaaraton, mutta vastustuskykyinen ulkoisille vaikutuksille. Useimmissa tapauksissa, väri lakka on läpinäkyvä. Myös hyvä kampaaja ei ole teräviä reunoja.

Joissakin malleissa laatikosto muuttaa saranoitu. Tämä tarkoittaa sitä, että kun hän nojaa eteenpäin, vaippa alaltaan vaihtuva kaksinkertaistuu.

Jotkut yritykset tuottavat malleja, joissa on sisäänrakennettu lokeroon, joka sijaitsee alle saranakansityyppisiin rinnassa. Mutta päätellen arvosteluja, lääkelaatikoiden eivät ole suosittuja. Itse asiassa useimmissa huoneistoissa on oma kylpyhuone, jossa on paljon helpompi uida vauvan.

Tietenkin, jos asuu asuntolassa ja kylpyhuone on lattialla, et voi tehdä ilman tällaista rinnassa. Pöytälevy tässä mallissa on kytketty patja, joten eri hygienia on ainoastaan ​​ruutuihin.

Toinen vaihtoehto niille, jotka asuvat pienissä asuntoja - taitettava hoitopöytä, joka on kiinnitetty seinään.

On hoitopöydät auki. Ne eivät sisällä laatikkoa. Alakerrassa on vain yksi pieni jalusta voidaan sijoittaa. Vaikka tämä malli mahdollistaa äiti ei taivuta alhainen seimi on swaddle vauvan, mutta silti valtava miinus on, että ei ole paikka laittaa erilaisia ​​lisävarusteita. Lipasto hoitopöytä on paljon helpompaa, koska se on kaikki käden ulottuvilla.

Jotkut parit päättää, että ylimääräinen huonekalu ehdottomasti ei tarvita asunnossa. Monet tarpeita tavallisten Vauvojen hoitopöytä. Kokemukset monen sukupolven, voimme sanoa, että swaddle lapsi sohvalla epämiellyttävä. Ensinnäkin on tarpeen kyykky. Ja toiseksi, tarvittavia apulaitteita ei aina laittaa epätasainen pinta sohva.

Vauvanhoitopalveluita pukeutuja muodostuu tekstiilimateriaalista voivat sisältää suspension taskua. Ne on helppo varastoida vaipat, pullot sekoituksia, pyyhkeet, vaipat.

Kuvat Vauvojen laatikkoa

Kun ostat rinnassa pitäisi kiinnittää huomiota muuttuviin matto. Ne sijoitetaan päälle lipasto pöydällä, että lapsi makasi kevyesti. Patja on kova ja pehmeä pohja. Lisäksi patja voi olla joustava ja osittain joustava. Kokeneet äidit kehotetaan valitsemaan patjan kanssa korkeat laidat: turvallisuudesta lapsesi. Tärkeintä - hyvä lukko mattapinnaksi rinnassa tai hän levoton vauvan kanssa.

Nuoret äidit pitäisi aina muistaa, että vaikka kuinka kätevä tai oli järjestänyt paikka muuttuu, et voi olla pois toista. Jos lapsi putoaa korkealta pinnalle, se on epäilemättä saada päävamman. Se on parasta laittaa vauvan sänkyyn kun poissaolo on välttämätöntä edes puoli sekuntia.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Jaa ystäviesi kanssa!

Vauvansängyn muuntajat heiluri, lipasto, hoitopöytä. 12 Photo vaihtoehtoja vuodepaikkaa-muuntajia lapsille

Rinta vintage tyyliin

Lipastot makuuhuone: 12 kuvaa. Miten valita kampaaja makuuhuoneessa?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

63 + = 65