Myrtle kasvi kotihoito

Myrtti kotona ei vaadi monimutkaista hoitoa

Myrtle, joka pidettiin rauhan symbolina, nuoriso, rakkaus ja avioliitto, on jo pitkään ollut kunnioitettu ja viljelty eri maissa. Nykyään viljelijät eivät mielessä nähdä kokoelmani myrtti, kotihoitoon, joista voi oppia ja aloittelija.

Pot kulttuuri usein löytyy kaksi lajia ikivihreät kasvit. On tavallista Myrtle tai Myrtus communis, ja pieni-leaved myrtti, Myrtus microphylla. Luonnossa lajien monimuotoisuus on paljon laajempi. Nykyään kasvitieteen on noin sata lajikkeita tämän kulttuurin löytyy subtrooppisilla ja trooppisilla alueilla molemmin puolin päiväntasaajaa.

Ikivihreät myrtti ruukkukasvien

Erityistä kunnioitusta myrtti antiikin ajoista lähtien käytetty Välimeren maissa ja Lähi-idässä. Suhteen säilyneet. Mutta jos alueilla, joilla lämpimässä ilmastossa myrtti - yksi suosituimmista puutarhan ja puiston kasveja lauhkeilla pensas tai pieni, jopa 2 metriä puita istutetaan kasvihuoneissa tai sisätiloissa ruukkuihin.

myrtti puiden hoito kotona ei vie paljon, ja hoidettava kasvien kukinnan ja kiitollisena vastaa vaikka hedelmiä. Kukat myrtti kukat tuovat mieleen kiinalaisen kamelia. Sen suuri, ulkonevat heteet, ne näyttävät pörröinen ja kauniisti sisustettu talo ensimmäisellä puoliskolla kesän.

Jos parhaillaan hoitoa Myrtle suorittaa keinotekoinen pölytys, syksyllä pensas on peitetty sinimusta marjat. Siemenet sisällä kypsät hedelmät, itää ja voidaan käyttää menestyksellisesti kertominen kulttuuriin huoneeseen.

Kulttuuri arvostetaan lähteenä eteeriset öljyt, aromi, joka on helppo tuntea, venyttää sormet pari pientä nahkea lehtiä, tiheään peitetty versoja.

Kasvava ikivihreä myrtti kukkakauppias tuovat monia mielenkiintoisia havaintoja ja nautinnollisia hetkiä. Mutta miten huolehtia myrtti kotona? Mitä vaatimuksia sisällöstä tekee Välimeren lajia?

Myrtle huoneolosuhteet osoittautui melko nekapriznoe kiitollisena vastaamalla hoitaa kasvi. Asianmukaista hoitoa myrtti, säännöllinen formirovke kruunu ja oikea valikoima paikkoja Potplants miellyttää tiheä kasvillisuus, kompakti muoto ja sairauden puuttumista.

Photophilous kasvi, täydellisesti koskee Kastelu vaan potin myrtti ei ole toivottavaa sijoittaa kuuma tukkoinen huonetta. Kylmällä säällä, vihreä lemmikkieläinten eikä tarvitse viileä talvella.

Paras paikka myrtti, jossa laitos on pitkään kuuma, mutta ei paahtavan auringon. Jos laittaa potin etelässä ikkunan, keskipäivällä bush hyödyllistä epäselvä. Mutta pohjoispuolella laitoksen tuntuu epämiellyttävältä, lehtien menettää kirkkaus, kasvu hidastuu, ja puute kukinnan valaistuksessa, voi tuskin odottaa.

Miten hoitaa myrtti eri vuodenaikoina? Keväästä puolivälissä syksyllä, ei pakkasta, potti voidaan pitää parvekkeelle, loggialle tai puutarhassa, vain vähän suojaa tuulelta ja auringolta. Täällä, vettä kasveille, rehujen ja suojaavat tuholaisia, koska riski hyökkäämään ulkopuolella nousee huomattavasti. Talvi huolta myrtti kotona muuttuu, mikä johtuu luonnollisen kierron kasvin kehitystä ja muutos kauden.

Kausivaihtelut hoitoon myrtti

Miten hoitaa kukka Myrtle puhkeamista syksyn ja talven? Tällä hetkellä tehtaan kasvu hidastuu, lepää aktiivisen kasvukauden ja luodaan perusta tulevaisuuden kukinnan. Optimaalinen lämpötila talvella myrtti pitoisuus on 6-10 ° C: ssa Kylmänä ei edistä nopean haihtumisen vettä ja sen kulutukseen myrtti, niin vähentää kastelua ja varmista, että maaperä ja juuri pallo ei kuivunut täysin.

Lahden maaperän talvella on erittäin vaarallista, koska tappioriski koko holkki, joka väistämättä mätänevät juuret kylmän kostea maa.

Jos kasvi on talvehtimaan normaalissa huoneenlämmössä, se tarvitsee perinteisen kastelu ja kastelu pakollisia kruunu. Tällainen toimenpide voisi auttaa selviytymään läsnäolo myrtti kuivassa ympäröivään ilmakehään. Puute kosteutta ja koe epämukavuutta tässä tapauksessa ovat häipyminen ja putoavat lehdet. Ellei pikaisia ​​toimia toteutettu ja olla perustamatta huolta myrtti, lemmikkieläinten pysyy kevääseen ilman lehtiä, ja kesällä kieltäytyy kukkia.

Lannoitus, karsinta ja siirtämällä sisätiloissa myrtti

Pukuhuone myrtti pensas viettää kaksi viikkoa, ja yhdistetään tavanomaiseen kastelu. Ylläpitää mineraali ja orgaanisten kasvi ensi kevään ja kesän. Talvella tämä toimenpide hoidon ei enää tarvita.

Saamiseksi kompakti, tasainen kruunu, kuten kuvassa, hoidossa Myrtle kotona kuuluu trimmausta ja puristuksiin ulos versoja.

Evergreen pitkä ansaittua rakkaus kukka viljelijät, jotka ovat mielellään kasvava Bonsai. Leaved muoto kasvi sopii tähän tarkoitukseen, mikä mahdollistaa useiden vuosien huolellisuus saada oudoin muodon.

Myrtle helposti sietää karsimisesta. Mutta se on parasta viettää keväällä, kun on alkanut aktiivisesti kasvua. Kesällä radikaalia muutosta muodon Bush ei ole suoritettu, mutta se on erittäin tehokas puristuksessa tällä kaudella, nuoret versot, pakottaa varret pensaita.

Kevättalvi - paitsi paras aika karsimisesta, mutta myös siirtämällä sisätiloissa myrtti puita.

Juuristo Tämän kulttuurin eroaa nopea kasvu, mutta kun 3-4 vuotta, aikuinen kasvi on edelleen siirretään potin suuri kapasiteetti, ja nuoret taimet on hyödyllistä repot vuosittain. Myrtle tuntuu hyvältä on lievä irtomaata ravinteiden. Hänelle sopivuus ja monipuolinen seosta koristekasvien, ja koti-tehty substraatti SOD maa, turvetta, hiekkaa ja humusta. Hyvän huolehtimisen, omistaja myrtti kasvaa ja onnellinen kotona vuosien mittaan tulossa elävä symboli vaurautta, rakkautta ja rauhaa.

Mielenkiintoisia faktoja Myrtle - video

Jos sinulla on kysymys, voit kysyä se kommentteja tämän artikkelin alla!

Asiantuntijamme vastata kysymykseen lähitulevaisuudessa (1-2 päivää), rekisteröidy kommentoida ajoissa saada ilmoituksen siitä vastauksesta!

Miten tehdä enemmän pörröinen Myrtle runsaalla lehtiä ??

Mutta Press Photo:

Siirrymme muodostumista kruunu oli liian myöhäistä, kun kaikki ulkona syksyn ja Myrtle solmii lepoaika. Mutta keväällä voit leikata pensas, lyhentää oksat ovat liian pitkiä, ja toisaalta - leikkaus toppeja. Hyppysellinen yläosien nuoret versot oltava, ja koko kesän. Tämä edistää muodostumista sivuversojen ja paksuuntuu kruunu.

Osti Myrtle: sääli sitä, tulvi, oli jopa hometta, koti siirron jälkeen hän heitti kaikki listya.Mozhno tehdä mitään?

Joten niiden käyttäytyminen Myrtle voisi vastata vanhat virheet hoidossa (Persianlahden) tai siirtoja. Myös, kun sisältö kasvien talvella lämmitetty huone, jossa on riittävän korkea lämpötila, jotta se (ja myrtti talvet viileässä) se välttämättä tarvitse kosteaa ilmaa. Yritä spray Bush. Voidaan irtoa, jotta muuta fungisidia ehkäisyyn.

Mikä on myrtti? Kasvien hoito kotona

Maailmassa on monia kasveja, jotka ovat kasvaneet paitsi puutarhassa, mutta myös kotona. Monet hyvin vaikea valita. Koska jotkut kasvit ovat oikukas, ja jotkut - vaativat huolellista hoitoa. Mikä on myrtti? Useimmat noviisi puutarhurit uskovat, että se ei ole viherkasvien ja kasvaa sitä kotona ei toimi. Kuitenkin tämä on yleinen väärinkäsitys.

Myrtle kasvi kuuluu suvun puuvartiset ikivihreä kasvi kuuluu perheeseen Myrttikasvit. Kukkiensa sisältävät suuren määrän eteeristä öljyä. Kasvaa kasvi, pääsääntöisesti Pohjois Afrikkalainen mantereella, sekä maiden alueelta Välimeren ja Azoreilla. Tässä tapauksessa nimi on hyvin sopusoinnussa kreikan sanasta "mirra9raquo;. Käännetty, se tarkoittaa, että neste suitsukkeita, balsami. Eteerinen öljy tämän kasvi käytetään kirkoissa monien uskontojen kultin määrite. Niin mikä on myrtti?

Myrtle - talon kasvi, jolla on oma historiansa. GLOSS legenda, Adam, ajoi heidät Eden tuonut maalle tämän hämmästyttävän kukka. Myrtle oli muistuttaa häntä paratiisi, jonka hän menetti. On syytä huomata, että monet ihmiset ovat omien uskomustensa, merkkejä, rituaaleja, perinteitä ja rituaaleja, jotka on keskeisessä asemassa tämän kasvin. Se on pitkään ollut hämmästyttävän puuta pidetään toivon symboli, rauhan ja kunnian.

Esi tätä kasvia paitsi uskonnollinen tarkoitus, mutta myös kosmeettisia, ja lääketieteellisiä. On syytä huomata, että jotkut lääkkeet, jotka sisältävät komponentteja Myrtle tänään nauttia suuri kysyntä.

Myrtle - kasvi, kuva, joka on esitetty edellä, ei ole erityisen vaativa hoito. Tällä hetkellä on noin 100 lajia. Puu paikoissa niiden kasvu voi päästä korkeus yli 3 metriä. Tietenkään tämä ei päde kaikkiin laadut. Huone myrtti jopa suotuisissa olosuhteissa, voi päästä korkeus enintään 1 metri. Useimmissa tapauksissa Myrtle kasvanut kotona, on puu siisti ja pyöreä kruunu. Sen korkeus voi olla 30-60 senttimetriä.

Lehdet tämän kasvin ovat pieniä ja sitkeä kuin kiillotettu. Ne on järjestetty vastakkain ja redkoocheredno riittävän lyhyt petioles. Lehtien muoto on pitkänomainen ja terävän kruunu. Kukkien myrtti voi olla tavallisia tai frotee, kerätään kukinto tai yhden. Se kaikki riippuu lajista kasvi. Myrtle on ainutlaatuinen hedelmä. Se voi olla marja, luumarja tai pähkinä. Perheen Myrttikasvit kuuluvat esimerkiksi suosittuja ja hyötykasveja, kuten neilikka ja tea tree, eukalyptus.

Miten kasvaa siemenistä Myrtle? Viherkasvien hoito että varaa edes kaikkein laiska, voidaan kasvattaa siemenistä tarvittaessa. Alkaa valmistella alustaan. Tätä tarkoitusta varten, säiliö tulee sekoittaa turvetta ja hiekkaa tasasuhtaisesti. Kaadetun kerroksen potin alustan. Sen paksuuden tulisi olla 7-10 senttimetriä. Siemenet kylvetään päälle substraatin. Lopulta kaikki mitä tarvitset ripottele maahan. Ylemmän substraatin kerroksen paksuuden tulisi olla korkeintaan 5 cm.

Kapasiteetti on istutettu siemeniä lasi suljettiin ja laittaa paikassa, jossa lämpötila on vähintään 20 ° C: ssa Säännöllisesti rajaa on tarpeen kostuttaa ja tuulettaa. Kerääntyy usein kondensoitumista lasin. On suositeltavaa poistaa.

Muutaman viikon ensimmäiset taimet näkyvän. Kun taimet proklyunetsya 2 tai 3 aitolehti, ne täytyy sukeltaa erilliseen astiaan hiekalla ja turvealustaan. Milloin istuttamisen pitäisi olla varovainen. Jälkeen juuri kaulus pitäisi pysyä alustan pinnalle. Kuukautta myöhemmin, on suositeltavaa lannoittaa istutusta. Tätä varten käytämme typpilannoitteiden.

Myrtle kasvi, hoito kotona, joille on tehtävä sääntöjen mukaan, jos halutaan, ja kärsivällisyyttä voidaan kasvattaa siemenistä. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että tällainen laitos:

 1. Ei voi tallentaa kaikki lajikkeelle.
 2. Bloom vain 5 vuotta itämisen jälkeen.

Lisäksi itämisen siemenet tämän kasvin on merkittävästi vähentynyt vuoden kuluttua varastoinnin. Hanki istutus materiaali on hyvin vaikeaa, koska se vaatii keinotekoinen pölytys kukkia.

Valinta sijainti ja lämpötilaolosuhteissa

Huolehtiminen myrtti kotona voimien jokaisen. Tällainen menettely edellyttää lannoitus, karsinta, kastelu, sekä luoda suotuisat olosuhteet normaalin kasvin kasvua. Yhteinen myrtti - kasvi, joka suosii Itä-, Länsi- ja Etelä ikkunalaudalle. Taimi on kestettävä paitsi luonnoksia, mutta myös merkittäviä muutoksia lämpötilan ja suoran auringon. On syytä huomata, että valon puute ei Myrtle kukkii.

Kesällä kasvi suosii raitista ilmaa. Siksi potin Myrtle voidaan ottaa ulos kadulle. Talvella kasvi vaatii viileyttä. Tänä aikana, myrtti voidaan sijoittaa paikkaan, jossa lämpötila parametri on välillä 5 ja 10 ° C: ssa Se on parasta laittaa kasvi lämmittämättömään, mutta lasitettu parveke.

Myrtle - talon kasvi, huolellisuutta, jota tulisi suorittaa, havainnoimalla tiettyjä sääntöjä. Tämä ei koske ainoastaan ​​majoitusta, mutta myös kastelu. Lämpimänä vuodenaikana kastelu pitäisi olla runsaasti. On suositeltavaa olla odottamatta kuivaus ylemmän kerroksen alustan. Kuitenkin, ei ole tarpeen kaataa paljon vettä. Muuten, kasvin juuret mätänee.

Talvella kasvi vaatii vähemmän kosteutta. Kuitenkin, jos myrtti on lämmitetty huone, niin vesi on välttämätöntä, kuten kesällä. Siten on olemassa tarve säännöllisesti lehtiruiskutusta. Tällainen menettely on tarpeen päivittäin. Jälkeen myrtti tarvitsee suuri ilmankosteus.

Maaliskuun ja kunnes elokuussa on tarpeen säännöllisesti hedelmöittäjäsonnista kasveja. Tee lannoite suositellaan vähintään kerran 7-14 päivää. Tärkeintä on valita oikea lannoite. Jos myrtti kasvanut Bonsai, ja teille ei ole väliä hänen kukinnan, voit käyttää monimutkaisia ​​lannoitteiden koristekasvien. Niiden valinta on riittävän suuri. Muissa tapauksissa on tarpeen käyttää lannoitetta kukinnan kasveja.

On syytä huomata, että myrtti on riittävän pitkä lepoaika. Jos kasvi on talven kylmässä huoneessa, voi kestää loput 3 kuukautta. Jos myrtti on kirkkaassa valossa ja lämmin, lepoaika on enintään 1,5 kuukausi.

Haluttaessa kruunu myrtti voidaan antaa käytännöllisesti katsoen minkä tahansa muotoinen. Useimmiten tehdas tekee Stam puita. Jos ei haluta, niin emme voi karsia Myrtle. Kuitenkin tässä tapauksessa, puu voi näyttää houkuttelevaa.

Joka tapauksessa asiantuntijat eivät suosittele sekaantua keveiden puolella nuoria versoja. Tämä voi vaikuttaa haitallisesti tilaan myrtti. Tietenkin kasvi palautuu nopeasti ja kasvaa nopeasti, mutta älä leikkaa oksat lepotilan aikana. , Jolloin saadaan haluttu bombeerausmuoto suositeltavaa kukinnan jälkeen tai aikaisin keväällä.

Nuoret taimet suositellaan repot vuosittain. Kun kyse on aikuisten kasveja, tämä menettely toteutetaan tarpeen mukaan. Määrittää aika elinsiirtopotilaiden, kannattaa kiinnittää huomiota maaperän potin. Jos alusta on kuiva ylihuomenna kastelu on tarpeen lisätä kapasiteettia. Elinsiirron aikana on tärkeää valita oikea potin. Sen halkaisija olisi muutama senttimetri suurempi kuin edellinen. Suorittavat samanlaisia ​​toimia suositellaan keväällä, hoitamalla myrtti uudesta kapasiteetista vanhan. Tämä menetelmä eliminoi trauma juuristo.

Mikä on niin hyödyllinen Myrtle? kasvi ominaisuudet ovat ainutlaatuisia. Sen hedelmiä ja ituja sisältävät suuren määrän aktiivisia ainesosia ja eteerisiä öljyjä. Nämä aineet on antibakteerinen vaikutus. Neuvostoaikana, lääke on kehitetty tutkijat. Lääke valmistettu myrtti lehtiä. Tutkimus, samoin kuin monien vuosien kokemus on osoittanut tehokkuutta tällaisten infuusioiden potilailla, joilla on diabetes, krooninen keuhkoputkentulehdus ja keuhkokuume.

Huumeiden myrtti selviytyy Staph infektio ja tuberkuloosi antibioottiresistenttejä bakteereita. Lisäksi tinktuura poistaa yskä tupakoitsijoilla ja stimuloi kaikkia elintoimintoihin, parantaa suorituskykyä ja kestävyyttä.

Tämä lääke ei ole sivuvaikutuksia ja se annetaan lapsille ensimmäisen elinvuoden aikana. Asiantuntijat suosittelevat sijoittamalla Myrtle huoneessa, jossa on pieni lapsi, koska tämä kasvi on täysin puhdistaa ilmaa, joten se terveellistä.

Nyt kun tiedät mitä on myrtti, ja miten kasvaa sitä kotona. Tämä vaatimaton kasvi, joka ei vaadi erityistä hoitoa. Se pystyy miellyttää paitsi kauneudestaan, mutta myös hyötyä. Ominaisuudet myrtti ainutlaatuinen. Tämän jälkeen kasvi pystyy puhdistaa sisäilmaa, mikä alue on 20 m2. Lisäksi huumeiden perustuu sen avulla voit päästä eroon monista hengityselinsairauksia eikä vain.

Myrtle kukka: valokuva huonekasvi ja hoito

Myrtle - ihana tuoksuva puu, joka voidaan kasvattaa kotona, yhdessä muiden kasvien. Huolehtiminen tämä puu ei ole aivan niin helppoa, mutta ei niin monimutkainen kuin se saattaakin tuntua.

Myrtti puu, kuvia jotka näkyvät artikkelissa ammentaa epätavallinen ulkonäkö ja miellyttävä tuoksu. Käytössä se tullaan käsittelemään alla.

Tämä huonekasvi Myrtle näyttää hyvältä irrallisena kukka tai yhdessä muiden kotimaisten kukkia. Uskotaan, että myrtti on suotuisia vaikutuksia hermostoon. Tämä kukka kotona ei ole vain esteettinen tehtävä, koska sen lehdet ja varret voidaan käyttää mausteena eri ruokia.

Monissa maissa, Myrtle puu pidetään ruumiillistuma moraalisen puhtauden, rakkauden ja uskollisuus. näitä perinteitä tunnetaan vuodesta Raamatun aikoina ja on edelleen ajankohtainen. Esimerkiksi joissakin kulttuureissa maailman esiteltiin häät kukka symbolina hyvä avioliitto ja hyvinvointia.

Luonnon olosuhteissa Myrtle kukka kasvaa Välimeren, subtrooppinen ilmasto. Kuvassa näkyy, se näyttää kasvi:

 • pieniä lehtiä ja kiiltävä, on pitkänomainen muoto;
 • kukat ovat valkoisia ja vaaleanpunainen väri sisältävät eteerisiä öljyjä;
 • hedelmiä myrtti - on pähkinä tai tummansininen drupes.

Houkuttelevuutta kasvin teki hänestä tervetullut vieras huoneessa väri, joka sopii mihin tahansa tyyliin keittiön tai kylpyhuoneen. kuitenkin esteettinen puoli - ei ole ainoa tarkoitus myrtti.

Myrtle käytetään myös seuraavasti:

 • Eteeriset öljyt sisältävät haihtuvia tuotantoa, jotka pystyvät puhdistamaan ilmaa bakteerien ja virusten. Niiden avulla huoneen luo mikroilmaston, joka suojaa vilustuminen, lisää tehokkuutta ja stressin
 • terapeuttisia ominaisuuksia maailman allergisten reaktioiden hoitoon;
 • infuusio perusteella kukkia ja lehtiä kasvin voidaan käyttää kosmeettisena aineena ihon terveyttä;
 • kuten edellä mainittiin, kuivattuja hedelmiä ja lehdet myrtti puun lisätään ruokia mausteena. Mukaan myrtti mausteet ovat kaikki tunnetut yo.

tehtaalla on valtava määrä lajeja ja lajikkeita, jotka eroavat toisistaan ​​seuraavat parametrit:

Eniten silmäänpistävä lajikkeet - on:

 • Flora vangiksi, jolla kaksinkertainen kukkia;
 • Tarentina kirjavia;
 • kirjavia;
 • Mikrofilla Tarentina, on pieni kooltaan,
 • La Clape;
 • La Clapier Blanc.

Huolimatta useita lajikkeita kukkien suosituin kuin huonekasvit on yhteinen myrtti noin koukerot huolellisuutta, jota tullaan käsittelemään alla.

Kuvia kasvien kasvatettu kotona, näet artikkelin, ja Internetissä. Ja on niin houkutteleva ulkonäkö, sinun täytyy noudattaa sääntöjä hoidon niitä sisätiloissa.

Muista, että myrtti - subtrooppinen kasvi vastaavasti se tarvitsee korkea kosteus, joka voidaan saavuttaa säännöllisesti ruiskuttamalla. Kastelu myrtti sijoitettu pehmeä käytetään vettä. Erityisesti pehmentää sitä tähän tarkoitukseen ei ole välttämätöntä, mutta kalkkia maaperässä kukka voi vahingoittaa häntä.

Maaperän koostumus tulisi edullisesti olla lähellä luonnollista. Osuudet myrtti alustan tulee olla noin:

 • 30 prosenttia turve;
 • 30 prosenttia turve maaperään;
 • 20 prosenttia tai seulotaan joki hiekka;
 • 20 prosenttia humusta.

On mahdollista käyttää maata tai kasvihuoneessa valmisseokseksi maaperään.

Jopa nopeasti kuivuva maaperä maailma on vaarallinen, kasvi voi kellastua ja kuihtuvat. Kun kuivaus ja maaperän kukkaruukun upotetaan veteen. kuitenkin seisovan veden säiliöissä myös kukan ei pitäisi.

Ruokkia kasvit käyttävät erityistä monimutkaisia ​​rakenteita kukinnan ruukkukasveja.

Myrtle rakastaa olla ulkona ja se ei pelkää luonnoksia. siksi kotona sitä voidaan pitää tällaisissa paikoissa kuten keittiössä ikkunalaudalla tai parvekkeella. Siten, haihtuva, jotka parantavat ilmakehässä huoneen erottuu vielä aktiivisemmin.

Optimaalinen paikka Myrtle huoneessa - tämä on eteläinen valaistu ikkuna. Pidä kasvi voi olla eri paikassa, mutta se kukoistaa täällä on mukava.

Ominaisuudet hoito myrtti riippuu myös aika vuodesta. Alla puhua tästä tarkemmin.

Piirteet kesän hoito kasvi

Kotona keväästä syksyyn, osallistavaa Myrtle tarvitsee kohtalainen lämpötiloissa, Optimaalinen määrä - noin 23 astetta. Laitos on parempi pitää valoisa paikka, mutta sen pitäisi pritenyat liedeltä avulla erityistä verhot tai näyttöjä.

Jos on olemassa sellainen mahdollisuus, kuljettavat maailman parvekkeella tai veranta, jossa enemmän ilmaa. Jos se pysyy kesällä sisäympäristön sinun täytyy tuulettaa huone säännöllisesti.

Kastelu tulisi olla säännöllistä, muttei runsas lämpimänä vuodenaikana. Feed kasvi pitäisi olla kerran viikossa. Keväällä ja myrtti leikataan ja transplantoitu. Elinsiirron suoritetaan enintään kahden vuoden välein.

Talvella kukkien on lepoaika. Kastelu pitäisi olla kohtuullinen, mutta maaperä ei pitäisi olla kuivattu liikaa. Yksi kastelu viikossa olisi riittävä. suihkuttaa kasvi välttämätön vain, kun se sijaitsee lämpimässä huoneessa. Lannoitteita suoritetaan joka 4-5 viikko.

Talvella maailma on siirrettävä kirkkaampi ja viileässä ja pidetään lämpötilassa noin 10 astetta. Jos kukka on pudottaa lehtiä, Näin ollen, se on kuuma. Älä huoli, jos hän häviää paljon monia lehtiä, koska keväällä hän taas palauttaa loistossaan.

Kasvi on hyvin viittaa menettelyyn, joten on toivottavaa muokata sen kruunu. On toivottavaa jättää sivuversojen, kuten runko ei ole liian kestävä. Kuitenkin karsiminen ja keveiden eivät aina tule suosia muodostumista munuaissairaus.

Siistimisen myrtti ruokitaan lannoite huonekasvit ilman klooria.

Myrtle levittävät siemeniä ja pistokkaita. Pelastaa äidin kasvi merkkejä, on parempi tehdä se avulla varttaminen. Maaperä samanaikaisesti Sillä on oltava lämpötila vähintään 25 astetta. Pistokkaat suoritetaan talvella tai keskellä kesää, seuraavasti:

 • leikata varret 9 cm pituus sivusuunnassa paeta;
 • Irrota alaosan lehdet ja leikkaa ensimmäinen hoito "Kornevina";
 • poistua pistokkaat hiekka ja turve maaperään;
 • Peitä alkuun lasi tai kalvo;
 • varaus root 2-3 viikkoa;
 • Pistokkaat istutetaan erillisiin ruukuissa.

Toinen menetelmä kasvien lisääminen, siemen, Se on avain virhe - se on mahdotonta ylläpitää lajikeominaisuuksiin ennallaan. Ja kasvillisuus on pitkä.

Kylvö siemenet suoritetaan kevättalvella. Ne ottavat hiekka-turvealustaan, sitten kansi maaperään. sitten gorshok peitetty lasi tai kalvo, ja huone tehdä valaistus ja lämpötila on noin 21 astetta.

Pari viikkoa ensimmäisen versot näyttävät. Myrtles istuvat erillisiin säiliöihin, kun on vähintään 4 lehtiä.

Kasvaessaan siemenistä kasvin kruunu on muodostettava niin oikealle korkeudelle versoa tarvitaan prischipat.

Miten elinsiirron myrtti puu?

Myrtle kasvaa liian nopeasti, joten elinsiirron ei useinkaan ole tarpeen. Kuitenkin tarve tehdä sitä, kun se tulee tungosta potin. Elinsiirron suositellaan korkeintaan kolmen vuoden välein. Tämä tapahtuu parhaiten talvella.

Jotta olisi helpompi poistaa tehtaan säiliöstä, sen muutaman päivän, ei vettä. Poista sitten varovasti puuta, pitämällä piippu.

Paremmin juuret ovat juurtuneet, ne käsitellään stimulantti. Potin kuivatus ja kevytsoran täytyy kaataa alustalle, sitten luoda myrtti, ja kaada sitten maahan ja litistää pinta. Se on kasteltava siihen asti, kunnes vesi pääsee säiliöön. Sitten kasvit siirrettiin pritemnennoe paikkaan.

Myrtle kukkii alussa tai puolivälissä kesällä. Sen kukat voivat olla yksinkertaisia ​​tai frotee, olla axils lehtien yksittäin tai koottava harjalla. Pohjimmiltaan ne kukkivat yläosassa kaikkein valaistu osa.

Bloom oli onnistunut, noudata seuraavia hoitosuositukset:

 • älä leikkaa Myrtle alkukeväästä, se on parempi tehdä se kukinnan jälkeen;
 • tarjoaa tuuletus säännöllisin väliajoin kukka.

Jos maaperä alla myrtti huonosti valutettu, se voi aiheuttaa root rot. Lisäksi, jos ei huolehdita kasvin altistuu monia sairauksia.

Uhkaavat tuholaiset Myrtle - on:

 • hämähäkki punkki;
 • ripsiäisistä;
 • Jose mittakaavassa;
 • kirvoja;
 • whitefly.

Tarkista säännöllisesti kasvi outoja ihottumaa tai muita oireita. Jos löydät merkkejä tuholaisten käsittelemään kasvia erityistä keinoin.

On myös syytä muistaa, että Myrtle lehdet sisältävät myrkyllisiä aineosia, että jos henkilö on herkkyys voi aiheuttaa päänsärkyä ja pahoinvointia.

Väärässä kukka hoito voi aiheuttaa uneliaisuutta ja kellastumista lehtiä. Varmista, että maaperä ei kuivu, valaistus ja lämpötila olivat aina normaali, älä anna sen mennä. Pidä kirjaa taajuus kastelu ja repot tehtaan ajan, tarvittaessa.

Ehdot hoidon myrtti kotona eivät ole kovin monimutkainen. Ja jos he pysykää huonekasvi antaa sinulle rauhaa ja iloa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

37 − = 27