myrtti kukka

Laitos on hämmästyttävän kaunis ja hyvä - yhteiset myrtti

Yhteinen myrtti - ikivihreä, lauletaan myyttejä. Hän voittaa kukkien tuoksua, kiiltävät vihreät lehdet ja kyky luoda siitä pensas, puu tai Bonsai kotona. Kasvihuoneissa suljetun piirin, asuntoja, toimistoja viljelty kukka yhteisiä myrtti. Uskotaan, että tämä on paratiisi puu on juurtunut maahan.

Vaimea myrtti sisätiloissa puutarhurit

Välimeren Myrtle - puun pituus jopa 4 metriä. Kaikki osat parantavasta, ei ole ihme, että nimi käännettynä balsamia. Yhteisten sisätilojen myrtti pitää hyödyllisiä ominaisuuksia. Vain kasvu oli pienempi yli metrin korkeus ei nouse ympäristön olosuhteissa. Mutta tottelevainen haara voidaan ohjannut suunnittelijan idea ja jopa kasvaa pieni metsikköön tarjottimella. Yhteinen myrtti, kukka, tarkastellaan valokuva sävellyksiään voi olla ääretön.

Se kestää useita vuosia, vaativat kultasepänliike työtä ennen päällikön Bush luo ihme. Se on taidetta. Mutta yksinkertainen tuoksuva myrtti pensas kasvaa levoton. Saksassa, ennen jokaista tyttö pienestä pitäen huolehtia pieni puu. Kun hän meni naimisiin, kukka tuli maskotti nuoren perheen. Kauniimpi morsian oli myrtti, sitä enemmän perheonnen ennusti, että perhe. Seuraus voisi olla, että ymmärrystä. Jos me lähestymme tyttö löysi kukka, hänen miehensä, myös ymmärtää, kesy, ja mielellään perheessä.

Myrtle tunnetaan kultti kasvi paitsi antiikin Kreikassa. Se on symboli uskollisuutta, rauhaa ja hiljaisuutta talossa nyt. Häät seppeleet Myrtle ja ruusujen Verwey symboloivat uskollisuutta puolisoiden.

Myrtle kantaa kotisairaanhoidon. Kulttuuri levyt säteilevät miellyttävä tuoksu kukat ovat tuoksuva. Tutkijat ovat todenneet, että pieni pensas tappaa 80% mikrobien, lentävät ilmassa. Haju kukka kaikki asukkaat huoneen on rauhoittava vaikutus - rauhoittaa!

Kun kylmä, höyry hengittäminen hyödyllinen tavallisten myrtti lehtiä. Ja kun kasvi kukkii valkoinen ja punertava kukkia on mahdotonta katsoa pois. Kuivatut marjat se - mauste.

Yhteinen myrtti, huolehtimaan hänestä kotona

Luoda olosuhteet, joissa kasvi viihtyy jakaminen kotiin henkilö ei ole helppoa. Ja myrtti - kasvi on hyvin erikoista. Se vaatii rakkautta ja hoitoa enemmän kuin muut asukkaat kynnyksen.

Päätavoite kehittämiseen kukka on kyky antaa hänelle kylmä talvi. Kaupunkien huoneisto keskuslämmitys tuskin kirkas piste, jonka lämpötila on noin 10 astetta. Pelastaa tilanne voidaan sulkea Loggia tai parveke, jossa talvella voi pitää kasvin yhteisiä myrtti.

Aloitetaan siitä, että ostimme kukkakauppa, kasvatettu kaukainen Hollannissa. Kaunis puu valloitti sen värikkäät lehdet, terveen näköisiä.

Mutta kesti vähän aikaa, ja oli selvää, että lehdet alkavat kuivua ja pudota. Ja vaikka paljon niitä, Bush on edelleen pörröinen, mutta on kiireesti mitä juuret, pakko poistaa varovasti säiliöstä. Siellä joukossa sekava vyyhti juuret ollut juuri lainkaan maata. Outo koostumus on samanlainen kotitalousjätettä ja pelletit aineen, luultavasti Lannoitetehtaalla joka saa virtansa. On tarpeen elinsiirtoa myrtti, on yleinen käytäntö kaikille ostetun kukkia elinsiirtoa jälkeen kahden viikon karanteeniin.

Hoito yhteisiä myrtti sisältää seuraavat vaiheet:

 • elinsiirrot;
 • karsiminen;
 • valaistus;
 • lämpötila sisällön;
 • kastelu järjestelmä, kastelua lehdet, lannoite;
 • ongelmien poistamiseksi.

Transplanting kasvit tehdään potin hyvä salaojitus reikä. Potti otettu enemmän, joka taloa kasvi. Juuret ovat vapaita alustasta ja heitetään uusi maa haluttu koostumus. Takakonttiin ei haudata. Vedenpoistokerroksen luoda vähintään 5 cm. Koostumus maaperä on puoli turvetta maa, toinen puoli on yhtä suuri osuus turvetta, hiekkaa, ja humusta. Myöhemmin elinsiirron kukka tehdä käsittelytavan, jos myrtti ei kuivu ja terveitä juuria.

Leikkaaminen tai venytetään rönsyilevän kruunu tarvitaan oksat ei voi peruuttaa, ja kasvi on kompakti. Kevään jälkeen karsimisesta kasvi nopeasti avulla nuoret lehdet ja alkaa kukkia.

Leikkaa latvat voi juurtua, saada nuoret myrtles. Itävien pistokkaat veteen, sijoitetaan sitten helppo maapohjan korkin kunnes alkaa tuottaa uusia lehtiä.

Huoneessa, joka sisältää yhteisen myrtti pitäisi olla kirkas, jossa on hyvä ilmanvaihto. Suora auringonvalo podsushat lehdet ja se kääntyy laskuun. Kesällä kasvi haluaa olla ulkona. Talvella huone on myös kevyt, viileä, korkea kosteus.

Kastelu kasvit tarvitsevat kohtuullisesti, mutta usein maahan oli jatkuvasti kostea, muttei märkä. Vesi ei sisällä klooria ja kovuus suoloja. Parempi, jos se suodatetaan kannu hiilen patruuna. Säännöllinen suihkutus, tarjotin sammalen auttaa pitämään suhteellisen kosteuden ympärillä myrtti.

Yhteinen myrtti ei sidota paikka makuuhuoneessa. Sen eteeriset öljyt ovat jännittäviä, ja rauhallinen uni häiriintyy. Samasta syystä, yö ei pitäisi käyttää huumeita Myrtle.

Kahdesti kuussa lämpiminä sisältöä, maaliskuusta, tehdä lannoitus kastelu universaali lannoitetta. Jos kasvanut vihreä puu tai muodostettu Bonsai, lannoitteita otetaan koristelussa ruukkukasveja. Ja kukinnan holkki täytyy ottaa eri koostumus, jossa vallitsevana fosforihapon suolaa.

Rebel kasvi- ja pudottavat lehtiä, jos hän loi seuraavat ehdot:

 • auringonpaiste, polttavan kruunu;
 • noudattamatta jättäminen vesiolojen ja mikroilmaston;
 • talvella lämpöä;
 • valon puute kesällä ja talvella;

Kaikki tämä hän näkee rakkauden puutetta ja putoaa lehtiä.

Onko mahdollista elvyttää kuolemassa kasveille

Kun se tuli havaittavissa kuivua, putoavat lehdet, sinun täytyy aseistaa itsensä suurennuslasilla. Ehkä päätyi oman kukka hämähäkki punkki. Ensimmäinen merkki tulee keltaisuus lähtee erottua. Hän voi ratkaista, jos lehdet ovat harvoin juotetaan, ja huone kuivua. Jos kellastumista lehdet massan, niin se voisi olla pato ja juurikäävän.

Läsnäollessa elävien oksat tarvitse elvyttää kasvi. Ensinnäkin tarkastuttaa juuret, poista kaikki vahingoittuneet. Paikka viipaleet ripotellaan survotaan hiili, sitten Kornevinom. Maassa oleva osa lehtiä, suorita syvä karsimisesta. Jätä vain eläviä oksia. Maata istutus ottaa helposti, että se ei pidä paikkaansa. Usein kastelua tehdä vedellä ja mikro annoksen Kornevina. Ja odota, ehkä kasvi henkiin. On parempi sellainen valtion kukka ei tuo.

Yhteinen Myrtle: erityisesti kotihoidon

Tämä kukka huoneeseen kuin yhteinen myrtti, löytyy asunto ei ole kovin usein. Mutta tämä kasvi on täysin näyttää minkään kotona. Se näyttää hyvin houkutteleva ja epätavallinen, kuten näette, jos tarkastellaan hänen valokuva. Kuitenkin kotiin fanit ja kukat voivat olla vaikeuksia viljely myrtti, koska hän tarvitsi luoda tiettyjä kasvuolosuhteiden ja tarjota asianmukaista hoitoa.

On olemassa eri laatuja ja lajikkeiden tämä kasvi, mutta sisätiloissa kukka- tunnetuin ja suosituin on yhteinen Myrtle. Kotiympäristössä se voi kasvaa jopa 0,6 m, maksimi - enintään 1 m.

Sitä voidaan kasvattaa niin kompakti ja koristepuut pensas. Lähtee pieni, sitkeä, kiiltävä ja kiillotettu kuten. Kukinto yhden tyylin. Väri kukkia voi olla valkoinen, kerma, vaaleanpunainen. Heillä on erittäin nautittavaa ja melko voimakas maku. Kun kukinta on muodostettu useista reikkaajaa. Ne antavat ulkonäköä herkku ja keveys myrtti. Jos pölytys on tapahtunut, niin on hedelmiä.

kasvit ovat koti subtrooppinen kostea. Samanlaisia ​​ehtoja luotava sisä- ja myrtti talon. Hän viihtyy eteläisen ikkunat asunnossa, mukava tuntea länteen ja itään, ja talvella voidaan pitää pohjoisen puolelle.

Hän pitää lämmössä ja kosteudessa. Lisäksi runsas kastelu, kasvi on ruiskutettava puolustaa vettä vähintään 1 kertaa päivässä, on mahdollista ja usein - 2-3 kertaa. Luoda korkean kosteuden itse kukkaruukun tarjotin sijoitettiin kaada se kostea sora. Se voidaan sijoittaa mahdollisimman lähelle häntä vesisäiliöön.

Varoitus! Myrtti negatiivisesti reagoi nopeasti kuivuva maaperä. Kuivaamalla se putoaa lehdet ja voi jopa kuolla.

Tämän kasvin viihtyvät, se tarjoaa lisäksi suuren kosteuden, seuraavin ehdoin:

 • hyvä valaistus - kanssa hämärässä myrtti alkaa kuihtua eikä kukkia, mutta suoralta auringon etelälaidalla on parempi pritenyat välttää tummumisen ja lehtien palovammoja;
 • raitista ilmaa - tuuletus kasveja ei pidä pelätä sitä, vaikka luonnoksia. Ja kesällä, kukka voidaan sijoittaa parvekkeelle tai pudota hänelle potti esikaupunkialueella;
 • lepoaikaa - talvella myrtti on levättävä, se tulee sijoittaa viileässä lämpötilassa noin 10 astetta. Kastellaan ja suihkutetaan sen tällä kertaa harvemmin, mutta ilman täyttä maaperän kuivausta. Viileässä lepoaika kestää jonnekin 3 kuukautta, hän lämmin lyhyempi ja on puoli tämän ajan.

Kasvit, kuten mikä tahansa koti kukka, on kiinnitettävä huomiota. Hoito myrtti, kokonaisuutena, ei voida kutsua liian monimutkainen. Se koostuu:

Kastelu lämpimänä ajanjaksona tehdään useita kertoja viikossa. Sen pitäisi olla runsasta, mutta ilman tulvia kukka. Ylimääräinen vesi poistetaan heti niin, että juuret eivät rot. Talvella kastelu harvemmin, jos kukka sisältyy viileässä. Mutta kun kasvi on lämpimässä huoneessa, säännöllinen kastelu järjestelmä.

Usein kotimaan kukka ystäville ei karsittiin kasveja, mutta Myrtle välttämätöntä. Ilman tätä menettelyä, sen kruunu tulee houkuttele ajan. Leikkaa parhaaksi aikaisin keväällä tai kukinnan jälkeen.

Myrtle reagoi hyvin käyttöönoton lannoitusta. Lämpimänä vuodenaikana se syötettiin noin 2-4 kertaa kuukaudessa. Talvi myrtti tarvitsee myös kastike vähintään kerran kuukaudessa. Keväällä ja kesällä usein lannoitteena suunniteltu kukkivia kasveja ja kylmänä vuodenaikana - koristevärjäykseen lehtineen.

Taimien istutetaan vuosittain paremmin. Ei suositella kerran istutettu Myrtle suuren potin kanssa varastossa, on parempi lisätä koko vähitellen. Valmistamiseksi maaperän ottanut 30% turvetta ja turpeen maa, 20% humusta ja hiekkaa. Voit ottaa istutettavaksi kasveja ostaa maata.

Muista käyttää salaojitus. Kukka paremman juurtumista juuret voidaan hoitaa nautintoaine. Elinsiirron jälkeen runsaasti kastellaan kunnes vesi alkaa vuotaa ulos potin. Se poistettiin sitten vuoasta. Adult Väri Varsinainen siirrännäinen ei enää tarvita. Yhdessä alustan, ne voivat kasvaa jopa 3-4 vuotta.

Neuvoston. Jotta ei vahingoittaa juuret kun siirron myrtti, parempi käyttää menetelmää jälleenlaivauspaikan kasveja yhdessä vanhojen paakku maa valmisteltuun potin suurempi.

Monet ihmiset haluavat omistaa lisääntymiselle huonekasvien. Lisääntymiselle myrtti, voit käyttää kahdella tavalla:

Pistokkaat - suosittu ja helppo tapa saada uusi kasvi. Voit pitää sitä talvella, aikaisin keväällä tai keskikesällä. Ottaa varsi koko on 6-8 cm, mutta ei kukinnan langat, leikataan käsitelty stimulaattori, sitten istutettiin maahan, joka kattaa suurin lasi tai läpinäkyvä kalvo. Tonkia kestää noin 2-3 viikkoa, jonka jälkeen kasvit istutetaan erikseen.

Käytetty ja siemen menetelmä, mutta se vie paljon enemmän aikaa. Vain pitää mielessä, että siemenien itämistä Myrtle säilytti vain noin vuosi. Lisäksi on tarjolla lajikkeita tällä menetelmällä voidaan menettää, ja myrtti kukka alkaa paljon myöhemmin kuin pistokkaita.

Yhteinen myrtti - kaunis ja tuoksuva kasvi, joka luo erityisen mikroilmaston tiloissa. Tietenkin on olemassa joitakin vivahteita sen viljelyä, mikä saattaa pelottaa pois aloittelijoille kotona puutarhanhoidossa. Mutta Myrtle hoitoa ei ole niin monimutkainen kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä, luopumaan niin ihana kukka.

 • Toren - "merkki ikkunassa ja puutarhassa": istutus ja kasvava siementen
 • Mandarin: istutus, viljely, hoito ja lisääntyminen kotona
 • Kauneus kiinalainen nousi: miten hoitaa hibiscus kotona
 • Ominaisuudet viljelyn persiljaa ikkunalaudalla

Huomio kilpailu meidän tilaajille!

Annamme 10 erilaista automaattista kastelu "Gardena"

Niin joka viikko lähetämme Digest suosituimmista artikkeleita.

* Voit peruuttaa tiedotteen tilauksen milloin tahansa

Myrtle kukka. Kuvaus, ominaisuudet, tyypit ja hoito myrtti

Paratiisi kukka. Joten puhumme paljon kauniita kasveja. Mutta legendat sanovat, että Paratiisista maan päällä oli vain myrtti. Sen sivuliikkeen muistutuksena Jumalan maat, otti Adam.

Karkotettu Paradise, hän istuttaa myrtti. kukka Hän on sittemmin tullut toivon merkki. siitä tuli myrtti kasvi ja rauhan symboli. Tämä hoito liittyy ilmiö Zechariah ja Angel. Juoni on otettu "Raamattu."

Ilmoittaa palauttamista Israelin valtakunnan, tulivat pyhään myrtti pensas. Sen haara, kirjoitusten mukaan, on tuonut sen nokka vedenpaisumuksen jälkeen kyyhkynen. Yleensä legendaarinen kukka. Ja mikä on todellisuus myrtti?

Kuvaus ja ominaisuudet myrtti

artikkeleita sankari kuuluu perheeseen Myrttikasvit. Se koostuu koppisiemenisten kasveja. yhtiö yhteisiä myrtti muodostavat esimerkiksi Guava ja maustepippuri. Artikkeli Hero - myös puu.

Se on ikivihreä alamittaisia. Myrtle korkeus lähemmäksi pensas on 60-70 senttimetriä minuutti. Oksat ovat täynnä pieniä lehtiä. Istuttivat vierekkäin pareittain erilaisia ​​rikas vihreän värin ja kiillon.

Lehdet myrtti ole vain kaunis vaan myös tuoksuva. Broadcast jako puun, haihtuvia. Ne ovat biologisesti aktiivisia, estävät taudinaiheuttajia. siksi myrtti kotona ja luonnonvaraisten puhdistettu ilma.

Muinaisina aikoina, ilmiö voidaan selittää ainoastaan ​​jumalallisesta alkuperästä kasveja. Näin ollen kuten historioitsijat uskovat, ja legenda oleskelun Myrtle Paradise. Nämä asiat loukata uskovia.

Mutta ne eivät katso Myrtle, on hyödyllistä ja miellyttävä hajuja. Tuoksu on täynnä. Pelkää häntä, esimerkiksi, kurkkumätä, Staphylococcus, Streptococcus ja tuberkuloosi.

Myrtti kotona ja avoimella alueella voi puhdistaa itsensä noin 100 kuutiometriä ilmaa. Tämä on "työ" ja puoli tuoretta puuta neliöt. Tämä jättää alueen.

Ylenpalttisesti ja Bloom Myrtle. Kuvassa kasvi näyttää nupullisina muistuttavat omena. Kuitenkin, päässä valkoinen hanhikki lähtee laaja kimppua heteet. Ne antavat silmut pörröinen.

Myrtle kukkia antiikin Kreikassa tuli olennainen ominaisuus häät seppeleitä. Modernin perinne morsiamet pitävät saksalaiset. Kreikassa, sillä oli vain legenda nimen alkuperästä Myrtle. kopiointi kasveja alkoi kuoleman jälkeen Myrsini.

Se oli nimi yhden Nymphs Ateenassa. Goddess of War, oli väitetty olevan nopeaa juoksija. Kuitenkin yksi rotujen Myrsini ohitettu nainen sprintti.

Vihassa Athena tappoi nymfi, mutta hän katui, rukoili jumalia jättää hänet tytöstä vaikka mitään muistutuksen. "Kollegat" Athena sääli, kääntämällä Myrsini elin siro puuhun.

Beyond Legends myrtti ei näy yhden sekunnin, ja kasvava vuosien varrella. Puu viittaa värit hitaan kehityksen. Vuoden aikana kasvu on enintään 15 senttimetriä. Yleensä se on 10 senttimetriä.

Niinpä kypsä puu muodostetaan vain 6-7: nnen vuoden kuluttua istutuksesta. Muuten, Välimeren alueella tulla sankari saavuttaa 2-5 metrin korkeuteen, tyanyas ne 20-30 vuotta.

Jättikasvu Välimeren Myrtle liittyvät mukavat olosuhteet häntä. Venäjällä myrtti huone ja puutarha tuntuu vierauden ympäristöön kehittyy huonompi. Kuitenkin menettää koko ja kauneus Välimeren kasveja ei evätä.

Istutus ja eteneminen myrtti

Myrtle kedolla talvet vain alueilla, joilla talvella lämpötila ei laske alle -8-mi astetta. Lämpömittari hiipi pienempi, kasvi kuolee.

Siksi useimmat venäläiset Myrtus valittu huone kukka. Levittävät siemeniä hänen tai pistokkaita. Viimeisimmät otettu vanhemman kasvin tammikuusta helmikuuhun tai kesällä.

Lämpiminä kuukausina käyttää vihreää pistokkaita. He ovat nuoria, joustavia, mutta alttiimpia rappeutuminen. Talvella haara jäykkyys. Nämä leikkaukset ovat kestävämpiä, mutta vaativat varastointia kevääseen pimeässä, viileässä paikassa. Se päätti laittaa viipaleet slegkavlazhnuyu maahan.

Pistokkaat myrtti sopiva haara pituus on noin 7 cm. On mahdollista navigoida ja lehtiä. Kahvassa, tulisi olla pari 2-3. Alempi poistetaan. Muut lehdet leikataan suunnilleen puoli.

Tämä on tarpeen, jotta voidaan säästää energiaa kasvuun Myrtle. Pysy Ruodit sijasta juurtuminen oksat lähettää resursseja ylläpitää sävy.

lasku Myrtle pistokkaat on altistaa heidät kasvunedistäjiä. Lääkkeitä myydään kaupoissa kukkienkasvatus- ja puutarhanhoitoon. Stimulaattorin pistokkaat laskea noin yksi senttimetri, jolla 2 tuntia.

Jälkeen, leikkeet pestiin juoksevalla vedellä oksat ja kiinni 2-3 cm maaperässä. Se koostuu joen hiekka, turve ja vermikuliitti. Ne otetaan saman verran.

Istutettu pistokkaat Myrtle overlay elokuva ja laita hyvin valaistussa paikassa, mutta ilman suoraa säteitä. Ne voivat polttaa kasveja. Lämpötila on myös keskimäärin, noin 20 astetta. Se vaatii tuuletus säännöllisin väliajoin.

Päivänä avoimen ruukkuja 30-50 minuuttia. Tällä hetkellä pistokkaita kastellaan. Riittää, kun runsaasti suihkuta maahan sumuttimella. Taimet ilmestyvät jälkeen 2-4 th viikolla. Odota 2-täynnä levyt, taimet istutetaan ruukkuihin syvyys noin 7 senttimetriä. Auki maahan Myrtle siirretään 8-10 th lehtiä.

Lisääntyminen Myrtle siemenet alkaa helmikuun lopulla. Extreme kylvöajasta - toukokuun lopussa. Jos on loistelamppu, voidaan kylvää ympäri vuoden, varmistaen bakteereita taustavalo.

Ennen istutusta siemenet Myrtle pestiin heikko kaliumpermanganaatin. Se desinfioi viljaa. Sen jälkeen, ne on kuivattava ja laittaa samaan substraattiin kuin pistokkaita. Syventää siemenet 0,5 cm.

Syvyys potin tulisi olla noin 7-10 cm minuutti. Edelleen järjestelmä yhtyy juurtumista pistokkaita. On tarpeen kattamiseksi purkaminen elokuvan tai lasi, paikka valoisa, lämmin paikka ja odota. Taimet ilmestyvät jälkeen 1-2 th viikolla.

Vaiheessa 2-lehdet taimia sukellus. Venytetään pois juuren kärjen, floristeille edistää sen haarautumista. Joilla on vahva juuristo puun juurtuvat auki maahan, kestää paremmin tauti, runsaimmat kukinnat, koska maaperä kestää enemmän ravinteita.

Aikuinen Myrtle kuljettaa pieni määrä auringon suoraa säteitä. Niinpä laittaa kasvi länteen ja itään ikkuna. Etelään talvella puu on siirretty. Kesä etelässä pensaan kannen tyulyu aurinkoa.

Pohjois ikkunat edellytetty valaistus. Ilman sitä, puu on mahtava, mutta kieltäytyy kukinta. Silmuja, muuten Mirta kukkivia keskikesällä puoliväliin syksyllä.

Arvostelut Mirta puhu hänen rakkautensa raitista ilmaa. Mutta lämpöä rakastava kasvi ei siedä vetoa. Siksi raitista ilmaa puu kestää kesän. Kovettamiseen Bush, on mahdollista haudata potin hänen auki maahan.

Hänen viileys vahvistaa kasvien terveyteen, ja lämpöä ylhäältä antaa mukavuutta. Muuten, Myrtle rakastaa suhteellinen viileys. Mukava lämpötila - 18-20 astetta. On kesä. Talvi puut tulisi olla viileitä ei yli 10 astetta.

Tämä vaikeuttaa Myrtle viljelyn huoneessa olosuhteissa. Useimmissa Venäjän kaupungeissa lämmityskauden "tuo" 20-25 astetta kotona. Meidän on tehtävä sankari artikkelin lasitetut parvekkeet viileä verannalla. Muuten se nollaa myrtti lehtiä, menettää koristeellisuutta.

Vuosina aktiivisen kasvun, eli keväästä syksyyn, sankari artikkeli runsaasti kasteltava. Opastetut kuivumista pintamaan. Käytetään puolustaa veteen. Sen pitäisi olla pehmeä. Jäykkä kutsutaan kyllästetyn nesteen magnesiumin, kalsiumin ja raudan. Jos ne ovat läsnä vettä hanasta, vaatii suodattimia.

Myrtle talvi kastelu on rajallinen. Jos teet vakavan kuivumisen, potti taimi lasketaan säiliöön lämpimällä vedellä. Kyllästää maaperän, potin saa katsomassa lokero. Vettä ei pitäisi pysähtyvän. Tämä johtaa juurikäävän.

On parempi liioittele ilmankosteudesta. Välimeren kasvi tarvitsee 60 prosenttia tai enemmän. Tasainen lämmityskauden aikana ilman kosteus, tyypillisesti 30%. Näin ollen, spray Myrtle tarvitaan vähintään 2-3 kertaa.

Suihkutetaan sankari artikkeli saman pehmeä, lämmin vesi. Jos kasvi löytyy viileässä, kastelu sääntö. silti halua Osta Mirt? Sitten varastoida lannoitetta. Keväästä syksyyn se tehdään päivittäin. Vain tällä tavoin kannustanut kukkiva puu.

Se toimii hyvin sen muotoa voidaan vähentää. Ilman sitä, kasvi on kuin kolmio. Leikkaaminen yläreunassa tärkein versoja, Bush päästä. Poistaminen sivuversojen tarjoaa pyöreä latvus ja tiheä.

Sekaantua karsinta ei ole tarpeellinen, koska haurauden nuoren Mirta takakonttiin. Liiallinen haarautuminen, ja siksi massa vihreys, voivat hajottaa perusta, provosoida halkeilua.

Venäjällä kasvatetaan pääosin Myrtle "Tavallinen". Välimeren, puu kasvaa pohjoisilla alueilla, joten se on pystyssä ja useita kotimaisia ​​ilmaston alueilla. Bush ampuu sileä, pystyssä.

Kuitenkin iän, kuori "tavallinen" Mirta coarsens ja halkeamia. Joskus, ulompi kerros putoaa pois varret. Lähtee muodossa pensaita senttimetri pituudeltaan ja noin 2 kertaa kapeampi. Ruoti lyhyt vihreys sekä kukkaperä silmuja. Viimeistään "tavallinen" Mirta kukkivat heinäkuusta elokuuhun.

Myrtle "Sugar" viljellään vain kotona. Kasvi Afrikasta, ulkopuolelta ei tapahdu. Endeeminen Saharan kestää kuivuutta ja melko pienet. Luonnossa puu kasvaa jopa 2 metrin.

Vertailun vuoksi "Tavallinen" Myrtle venytetty 5 metriä. Kotona "sokeri" lajikkeita, yleensä 60 cm. Tällöin puun lehdet ovat suuria. Niiden pituus on yhtä suuri kuin 4-5 minuutin senttimetriä. Muodostavat vihreä lansetti.

Lehdet eristetty ja "ryppyinen" Myrtle. hinta kasveja korkea, sillä aaltopahvin vihreä. Lisäksi voit säätää väri lähtee. Vihreät ovat varjossa, ja poskipuna kohti aurinkoa. Pituus levyjen on 2-2,5 cm.

Ongelma on korkeus puulajien. Luonnossa ne kasvavat jopa 8 metriä. Huoneen olosuhteet "ryppyinen" laadut pelkistetään vain 3-EH, jotka vaativat suuria tiloja, joissa korkeat katot.

viljellyissä Myrtle tyypit Se sisältää "Obratnoserdtsevidny". Hänen nokkosihottuma eroavat loistoa. Samaan aikaan, "Obratnoserdtsevidny" Myrtle pienoiskoossa. Luonnossa puu ei saavuta 2-metriä. Olosuhteissa talon kasvi on alle metrin.

Flaunts "Obratnoserdtsevidny" Myrtle violetti lehdet ja kirkkaan marjoja. Hedelmät vähitellen muuttua mustaksi. Venäjän viljelijät mieluummin eräänlainen "Lilliput". Se on kompakti pensas kasvua noin 60 senttimetriä.

"Lilliput" - hybridi "Obratnoserdtsevidnogo" ja "ryppyinen" lajia. Näin ollen levittävät siemeniä puu riskialtista. Tytär kasvit eivät peri kaikki ominaisuudet vanhemman puun.

Nämä ovat ominaisuuksia hybridit. Mutta ne eroavat koriste- ja vastustuskykyisiä taudeille. Puhuminen jälkimmäisen. Puhutaan, mitä vaivoja altis Myrtle, ja miten käsitellä niitä.

tyydyttynyt Myrtle haju desinfioivilla "Notes" lannistaa tuholaisia. Ne on sovitettu Bush vain korkeissa lämpötiloissa, lieventävien kasvi. Hyödyntää tätä jauhiaisten, spider mite, Jose mittakaavassa, mealybugs.

Heitä on kemikaaleja. Myydä niitä kukkakauppoja. On integroidut työkalut suoraan 4-eh tuholaisia. Kansanmusiikista seokset yleistä ratkaisua on saippuaa.

Mutta käsittelyn jälkeen he suosittelevat runsaasti irtoa kukka ja peitä foliolla. Olosuhteissa lämmön ja kosteuden kuolla, esimerkiksi punkit. Kuitenkin Mirtha koko ei salli sijoittaa sen muovikuvun alle.

By Mirta tauti kuuluu keltaisuus lehtiä ja kiertämällä. Ongelma on liiallinen valaistus. Korkeat lämpötilat, kuten mainittiin, aiheuttaa nollaus vihreys. Sama tapahtuu kuivassa maastossa.

Kokeneet viljelijät lyhentää versoja puoli. Jo toisella viikolla tulee uusia lehtiä ja samaan aikaan, putoa vanhat. Tihkusadetta puu tietenkin myös välttämätöntä.

Henkilöt, joilla on herkällä hajuaisti pelättävissä sen sijaan olla sankari taudin omakseen. Voimakas tuoksu Mirta voi aiheuttaa päänsärkyä, ärsyttävää. Se on yksi asia hengittää suitsutusta parin tunnin kirkossa.

Toinen asia olla lähellä myrtti jatkuvasti. Ennen kuin aloitat puun kannattaa ostaa sitä, ja eteerinen öljy haihtuu Aromalamps muutaman päivän. Jos maku ei ole ärtynyt, voit ostaa elävä pesää.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + 1 =