myrtti valokuva

Laitos on hämmästyttävän kaunis ja hyvä - yhteiset myrtti

Yhteinen myrtti - ikivihreä, lauletaan myyttejä. Hän voittaa kukkien tuoksua, kiiltävät vihreät lehdet ja kyky luoda siitä pensas, puu tai Bonsai kotona. Kasvihuoneissa suljetun piirin, asuntoja, toimistoja viljelty kukka yhteisiä myrtti. Uskotaan, että tämä on paratiisi puu on juurtunut maahan.

Vaimea myrtti sisätiloissa puutarhurit

Välimeren Myrtle - puun pituus jopa 4 metriä. Kaikki osat parantavasta, ei ole ihme, että nimi käännettynä balsamia. Yhteisten sisätilojen myrtti pitää hyödyllisiä ominaisuuksia. Vain kasvu oli pienempi yli metrin korkeus ei nouse ympäristön olosuhteissa. Mutta tottelevainen haara voidaan ohjannut suunnittelijan idea ja jopa kasvaa pieni metsikköön tarjottimella. Yhteinen myrtti, kukka, tarkastellaan valokuva sävellyksiään voi olla ääretön.

Se kestää useita vuosia, vaativat kultasepänliike työtä ennen päällikön Bush luo ihme. Se on taidetta. Mutta yksinkertainen tuoksuva myrtti pensas kasvaa levoton. Saksassa, ennen jokaista tyttö pienestä pitäen huolehtia pieni puu. Kun hän meni naimisiin, kukka tuli maskotti nuoren perheen. Kauniimpi morsian oli myrtti, sitä enemmän perheonnen ennusti, että perhe. Seuraus voisi olla, että ymmärrystä. Jos me lähestymme tyttö löysi kukka, hänen miehensä, myös ymmärtää, kesy, ja mielellään perheessä.

Myrtle tunnetaan kultti kasvi paitsi antiikin Kreikassa. Se on symboli uskollisuutta, rauhaa ja hiljaisuutta talossa nyt. Häät seppeleet Myrtle ja ruusujen Verwey symboloivat uskollisuutta puolisoiden.

Myrtle kantaa kotisairaanhoidon. Kulttuuri levyt säteilevät miellyttävä tuoksu kukat ovat tuoksuva. Tutkijat ovat todenneet, että pieni pensas tappaa 80% mikrobien, lentävät ilmassa. Haju kukka kaikki asukkaat huoneen on rauhoittava vaikutus - rauhoittaa!

Kun kylmä, höyry hengittäminen hyödyllinen tavallisten myrtti lehtiä. Ja kun kasvi kukkii valkoinen ja punertava kukkia on mahdotonta katsoa pois. Kuivatut marjat se - mauste.

Yhteinen myrtti, huolehtimaan hänestä kotona

Luoda olosuhteet, joissa kasvi viihtyy jakaminen kotiin henkilö ei ole helppoa. Ja myrtti - kasvi on hyvin erikoista. Se vaatii rakkautta ja hoitoa enemmän kuin muut asukkaat kynnyksen.

Päätavoite kehittämiseen kukka on kyky antaa hänelle kylmä talvi. Kaupunkien huoneisto keskuslämmitys tuskin kirkas piste, jonka lämpötila on noin 10 astetta. Pelastaa tilanne voidaan sulkea Loggia tai parveke, jossa talvella voi pitää kasvin yhteisiä myrtti.

Aloitetaan siitä, että ostimme kukkakauppa, kasvatettu kaukainen Hollannissa. Kaunis puu valloitti sen värikkäät lehdet, terveen näköisiä.

Mutta kesti vähän aikaa, ja oli selvää, että lehdet alkavat kuivua ja pudota. Ja vaikka paljon niitä, Bush on edelleen pörröinen, mutta on kiireesti mitä juuret, pakko poistaa varovasti säiliöstä. Siellä joukossa sekava vyyhti juuret ollut juuri lainkaan maata. Outo koostumus on samanlainen kotitalousjätettä ja pelletit aineen, luultavasti Lannoitetehtaalla joka saa virtansa. On tarpeen elinsiirtoa myrtti, on yleinen käytäntö kaikille ostetun kukkia elinsiirtoa jälkeen kahden viikon karanteeniin.

Hoito yhteisiä myrtti sisältää seuraavat vaiheet:

 • elinsiirrot;
 • karsiminen;
 • valaistus;
 • lämpötila sisällön;
 • kastelu järjestelmä, kastelua lehdet, lannoite;
 • ongelmien poistamiseksi.

Transplanting kasvit tehdään potin hyvä salaojitus reikä. Potti otettu enemmän, joka taloa kasvi. Juuret ovat vapaita alustasta ja heitetään uusi maa haluttu koostumus. Takakonttiin ei haudata. Vedenpoistokerroksen luoda vähintään 5 cm. Koostumus maaperä on puoli turvetta maa, toinen puoli on yhtä suuri osuus turvetta, hiekkaa, ja humusta. Myöhemmin elinsiirron kukka tehdä käsittelytavan, jos myrtti ei kuivu ja terveitä juuria.

Leikkaaminen tai venytetään rönsyilevän kruunu tarvitaan oksat ei voi peruuttaa, ja kasvi on kompakti. Kevään jälkeen karsimisesta kasvi nopeasti avulla nuoret lehdet ja alkaa kukkia.

Leikkaa latvat voi juurtua, saada nuoret myrtles. Itävien pistokkaat veteen, sijoitetaan sitten helppo maapohjan korkin kunnes alkaa tuottaa uusia lehtiä.

Huoneessa, joka sisältää yhteisen myrtti pitäisi olla kirkas, jossa on hyvä ilmanvaihto. Suora auringonvalo podsushat lehdet ja se kääntyy laskuun. Kesällä kasvi haluaa olla ulkona. Talvella huone on myös kevyt, viileä, korkea kosteus.

Kastelu kasvit tarvitsevat kohtuullisesti, mutta usein maahan oli jatkuvasti kostea, muttei märkä. Vesi ei sisällä klooria ja kovuus suoloja. Parempi, jos se suodatetaan kannu hiilen patruuna. Säännöllinen suihkutus, tarjotin sammalen auttaa pitämään suhteellisen kosteuden ympärillä myrtti.

Yhteinen myrtti ei sidota paikka makuuhuoneessa. Sen eteeriset öljyt ovat jännittäviä, ja rauhallinen uni häiriintyy. Samasta syystä, yö ei pitäisi käyttää huumeita Myrtle.

Kahdesti kuussa lämpiminä sisältöä, maaliskuusta, tehdä lannoitus kastelu universaali lannoitetta. Jos kasvanut vihreä puu tai muodostettu Bonsai, lannoitteita otetaan koristelussa ruukkukasveja. Ja kukinnan holkki täytyy ottaa eri koostumus, jossa vallitsevana fosforihapon suolaa.

Rebel kasvi- ja pudottavat lehtiä, jos hän loi seuraavat ehdot:

 • auringonpaiste, polttavan kruunu;
 • noudattamatta jättäminen vesiolojen ja mikroilmaston;
 • talvella lämpöä;
 • valon puute kesällä ja talvella;

Kaikki tämä hän näkee rakkauden puutetta ja putoaa lehtiä.

Onko mahdollista elvyttää kuolemassa kasveille

Kun se tuli havaittavissa kuivua, putoavat lehdet, sinun täytyy aseistaa itsensä suurennuslasilla. Ehkä päätyi oman kukka hämähäkki punkki. Ensimmäinen merkki tulee keltaisuus lähtee erottua. Hän voi ratkaista, jos lehdet ovat harvoin juotetaan, ja huone kuivua. Jos kellastumista lehdet massan, niin se voisi olla pato ja juurikäävän.

Läsnäollessa elävien oksat tarvitse elvyttää kasvi. Ensinnäkin tarkastuttaa juuret, poista kaikki vahingoittuneet. Paikka viipaleet ripotellaan survotaan hiili, sitten Kornevinom. Maassa oleva osa lehtiä, suorita syvä karsimisesta. Jätä vain eläviä oksia. Maata istutus ottaa helposti, että se ei pidä paikkaansa. Usein kastelua tehdä vedellä ja mikro annoksen Kornevina. Ja odota, ehkä kasvi henkiin. On parempi sellainen valtion kukka ei tuo.

Huonekasvi Myrtle: valokuvia, ominaisuudet ja hoito

Huonekasvi myrtti (Myrtus) - ei ole vain kaunis pieni puu, täydellinen luoda Bonsai, mutta myös hämmästyttävän muuntimen patogeenisten bakteerien huoneessa. Tarjoamalla myrtti puiden hoito on tarpeidensa mukaisesti, saat hyvä apukeino ilmanpuhdistussuodattimet korkea antimikrobinen vaikutus.

Näytä kuva huonekasvi myrtti ja oppia miten hoitaa mirntovym puu, voit tällä sivulla.

perhe: Oleaceae, photophilous, vesi-rakastava.

Muinaisina aikoina, Myrtle oli symboli nuoruuden ja kauneuden, ja myrtti istutettu lähellä temppelit jumalatar Venuksen Beauty.

Koristeellinen ikivihreä pensas tai pieni puu (jopa 1,5 m: n korkeuteen), pieni kirkkaan vihreä nahkea lehdet soikea tai suikea muoto.

Kukat ovat pieniä (halkaisijaltaan 2 cm), valkoinen tai vaalean vaaleanpunainen, jossa on pyöristetty terälehdet ja pörröinen heteet. Ja lehdet ja kukat ovat melko vahva miellyttävä tuoksu. Itse asiassa Kreikan Myron tarkoittaa "balsamia", "mirhamia."

Miten hoitaa Myrtle puu kotona

Huolehditaan ruukkukasvin Myrtle kesällä paremmin sisältävät sitä ulkona, talvi - kirkkaan alueita, mutta hajavalokeskiön lämpötilassa noin + 10 ... + 12 ° C Aikuiset sietää tapauksissa ja alemmissa lämpötiloissa (jopa -5 ° C: ssa). Kastelu kasvi pitäisi olla pehmeää vettä säännöllisesti. Myrtle puu kotona usorviyah siedä kuivausta savi kooma, maaperä olisi hieman kostealla jatkuvasti. Myrtti rakastaa usein ruiskuttamalla. Ruokinta tapahtuu lämpiminä kuukausina, kerran kuukaudessa, se on parasta käyttää orgaanisia lannoitteita. Muodostumista kruunu nuoret versot hyppysellinen 5-6 th lehtiä. Do it better heti kukinnan jälkeen.

että myrtti puiden hoito: niitto ja istuttamisen

Myrtti yleensä hyvin siedetty leikkaus, ja otollisia muodostumista pallo, kuutio, kartio. Rajattu kasvien runsas kukinta ei anneta, vaan ovat kauniita omalla takia alkuperäisessä muodossaan. Uudelleenistuttaa puut keväällä voi olla joka toinen tai kolmas vuosi ei haudattu root kaulus. Vedenpoistokerroksen on parempi tehdä savesta sirpaleiksi. Maaperän seos valmistettiin istutettavaksi turpeesta myrtti maa, komposti, turvetta, ja hiekka (1: 1: 1: 1).

Hyödyllisiä ominaisuuksia huonekasvi myrtti

Myrtle arvostetaan erityisesti ansiosta sisäilman puutarhatalouden erittäin hyödyllinen eteerisiä öljyjä, jotka toimivat antimikrobisesti (toimii bakteereita ja viruksia huoneilmassa, ja taudinaiheuttajat ihmisen hengityselimiä). Toinen hyödyllinen ominaisuus huonekasvi myrtti - anti-inflammatorisia ja keuhkoputken ulottuva vaikutus ylähengitysteiden. Myrtle puu myös stimuloi elimistön puolustuskykyä. Erityisen huomattava on, että se ei ole paljastanut tapauksia allergisia reaktioita tuoksu myrtti.

Myrtle kukka: valokuva huonekasvi ja hoito

Myrtle - ihana tuoksuva puu, joka voidaan kasvattaa kotona, yhdessä muiden kasvien. Huolehtiminen tämä puu ei ole aivan niin helppoa, mutta ei niin monimutkainen kuin se saattaakin tuntua.

Myrtti puu, kuvia jotka näkyvät artikkelissa ammentaa epätavallinen ulkonäkö ja miellyttävä tuoksu. Käytössä se tullaan käsittelemään alla.

Tämä huonekasvi Myrtle näyttää hyvältä irrallisena kukka tai yhdessä muiden kotimaisten kukkia. Uskotaan, että myrtti on suotuisia vaikutuksia hermostoon. Tämä kukka kotona ei ole vain esteettinen tehtävä, koska sen lehdet ja varret voidaan käyttää mausteena eri ruokia.

Monissa maissa, Myrtle puu pidetään ruumiillistuma moraalisen puhtauden, rakkauden ja uskollisuus. näitä perinteitä tunnetaan vuodesta Raamatun aikoina ja on edelleen ajankohtainen. Esimerkiksi joissakin kulttuureissa maailman esiteltiin häät kukka symbolina hyvä avioliitto ja hyvinvointia.

Luonnon olosuhteissa Myrtle kukka kasvaa Välimeren, subtrooppinen ilmasto. Kuvassa näkyy, se näyttää kasvi:

 • pieniä lehtiä ja kiiltävä, on pitkänomainen muoto;
 • kukat ovat valkoisia ja vaaleanpunainen väri sisältävät eteerisiä öljyjä;
 • hedelmiä myrtti - on pähkinä tai tummansininen drupes.

Houkuttelevuutta kasvin teki hänestä tervetullut vieras huoneessa väri, joka sopii mihin tahansa tyyliin keittiön tai kylpyhuoneen. kuitenkin esteettinen puoli - ei ole ainoa tarkoitus myrtti.

Myrtle käytetään myös seuraavasti:

 • Eteeriset öljyt sisältävät haihtuvia tuotantoa, jotka pystyvät puhdistamaan ilmaa bakteerien ja virusten. Niiden avulla huoneen luo mikroilmaston, joka suojaa vilustuminen, lisää tehokkuutta ja stressin
 • terapeuttisia ominaisuuksia maailman allergisten reaktioiden hoitoon;
 • infuusio perusteella kukkia ja lehtiä kasvin voidaan käyttää kosmeettisena aineena ihon terveyttä;
 • kuten edellä mainittiin, kuivattuja hedelmiä ja lehdet myrtti puun lisätään ruokia mausteena. Mukaan myrtti mausteet ovat kaikki tunnetut yo.

tehtaalla on valtava määrä lajeja ja lajikkeita, jotka eroavat toisistaan ​​seuraavat parametrit:

Eniten silmäänpistävä lajikkeet - on:

 • Flora vangiksi, jolla kaksinkertainen kukkia;
 • Tarentina kirjavia;
 • kirjavia;
 • Mikrofilla Tarentina, on pieni kooltaan,
 • La Clape;
 • La Clapier Blanc.

Huolimatta useita lajikkeita kukkien suosituin kuin huonekasvit on yhteinen myrtti noin koukerot huolellisuutta, jota tullaan käsittelemään alla.

Kuvia kasvien kasvatettu kotona, näet artikkelin, ja Internetissä. Ja on niin houkutteleva ulkonäkö, sinun täytyy noudattaa sääntöjä hoidon niitä sisätiloissa.

Muista, että myrtti - subtrooppinen kasvi vastaavasti se tarvitsee korkea kosteus, joka voidaan saavuttaa säännöllisesti ruiskuttamalla. Kastelu myrtti sijoitettu pehmeä käytetään vettä. Erityisesti pehmentää sitä tähän tarkoitukseen ei ole välttämätöntä, mutta kalkkia maaperässä kukka voi vahingoittaa häntä.

Maaperän koostumus tulisi edullisesti olla lähellä luonnollista. Osuudet myrtti alustan tulee olla noin:

 • 30 prosenttia turve;
 • 30 prosenttia turve maaperään;
 • 20 prosenttia tai seulotaan joki hiekka;
 • 20 prosenttia humusta.

On mahdollista käyttää maata tai kasvihuoneessa valmisseokseksi maaperään.

Jopa nopeasti kuivuva maaperä maailma on vaarallinen, kasvi voi kellastua ja kuihtuvat. Kun kuivaus ja maaperän kukkaruukun upotetaan veteen. kuitenkin seisovan veden säiliöissä myös kukan ei pitäisi.

Ruokkia kasvit käyttävät erityistä monimutkaisia ​​rakenteita kukinnan ruukkukasveja.

Myrtle rakastaa olla ulkona ja se ei pelkää luonnoksia. siksi kotona sitä voidaan pitää tällaisissa paikoissa kuten keittiössä ikkunalaudalla tai parvekkeella. Siten, haihtuva, jotka parantavat ilmakehässä huoneen erottuu vielä aktiivisemmin.

Optimaalinen paikka Myrtle huoneessa - tämä on eteläinen valaistu ikkuna. Pidä kasvi voi olla eri paikassa, mutta se kukoistaa täällä on mukava.

Ominaisuudet hoito myrtti riippuu myös aika vuodesta. Alla puhua tästä tarkemmin.

Piirteet kesän hoito kasvi

Kotona keväästä syksyyn, osallistavaa Myrtle tarvitsee kohtalainen lämpötiloissa, Optimaalinen määrä - noin 23 astetta. Laitos on parempi pitää valoisa paikka, mutta sen pitäisi pritenyat liedeltä avulla erityistä verhot tai näyttöjä.

Jos on olemassa sellainen mahdollisuus, kuljettavat maailman parvekkeella tai veranta, jossa enemmän ilmaa. Jos se pysyy kesällä sisäympäristön sinun täytyy tuulettaa huone säännöllisesti.

Kastelu tulisi olla säännöllistä, muttei runsas lämpimänä vuodenaikana. Feed kasvi pitäisi olla kerran viikossa. Keväällä ja myrtti leikataan ja transplantoitu. Elinsiirron suoritetaan enintään kahden vuoden välein.

Talvella kukkien on lepoaika. Kastelu pitäisi olla kohtuullinen, mutta maaperä ei pitäisi olla kuivattu liikaa. Yksi kastelu viikossa olisi riittävä. suihkuttaa kasvi välttämätön vain, kun se sijaitsee lämpimässä huoneessa. Lannoitteita suoritetaan joka 4-5 viikko.

Talvella maailma on siirrettävä kirkkaampi ja viileässä ja pidetään lämpötilassa noin 10 astetta. Jos kukka on pudottaa lehtiä, Näin ollen, se on kuuma. Älä huoli, jos hän häviää paljon monia lehtiä, koska keväällä hän taas palauttaa loistossaan.

Kasvi on hyvin viittaa menettelyyn, joten on toivottavaa muokata sen kruunu. On toivottavaa jättää sivuversojen, kuten runko ei ole liian kestävä. Kuitenkin karsiminen ja keveiden eivät aina tule suosia muodostumista munuaissairaus.

Siistimisen myrtti ruokitaan lannoite huonekasvit ilman klooria.

Myrtle levittävät siemeniä ja pistokkaita. Pelastaa äidin kasvi merkkejä, on parempi tehdä se avulla varttaminen. Maaperä samanaikaisesti Sillä on oltava lämpötila vähintään 25 astetta. Pistokkaat suoritetaan talvella tai keskellä kesää, seuraavasti:

 • leikata varret 9 cm pituus sivusuunnassa paeta;
 • Irrota alaosan lehdet ja leikkaa ensimmäinen hoito "Kornevina";
 • poistua pistokkaat hiekka ja turve maaperään;
 • Peitä alkuun lasi tai kalvo;
 • varaus root 2-3 viikkoa;
 • Pistokkaat istutetaan erillisiin ruukuissa.

Toinen menetelmä kasvien lisääminen, siemen, Se on avain virhe - se on mahdotonta ylläpitää lajikeominaisuuksiin ennallaan. Ja kasvillisuus on pitkä.

Kylvö siemenet suoritetaan kevättalvella. Ne ottavat hiekka-turvealustaan, sitten kansi maaperään. sitten gorshok peitetty lasi tai kalvo, ja huone tehdä valaistus ja lämpötila on noin 21 astetta.

Pari viikkoa ensimmäisen versot näyttävät. Myrtles istuvat erillisiin säiliöihin, kun on vähintään 4 lehtiä.

Kasvaessaan siemenistä kasvin kruunu on muodostettava niin oikealle korkeudelle versoa tarvitaan prischipat.

Miten elinsiirron myrtti puu?

Myrtle kasvaa liian nopeasti, joten elinsiirron ei useinkaan ole tarpeen. Kuitenkin tarve tehdä sitä, kun se tulee tungosta potin. Elinsiirron suositellaan korkeintaan kolmen vuoden välein. Tämä tapahtuu parhaiten talvella.

Jotta olisi helpompi poistaa tehtaan säiliöstä, sen muutaman päivän, ei vettä. Poista sitten varovasti puuta, pitämällä piippu.

Paremmin juuret ovat juurtuneet, ne käsitellään stimulantti. Potin kuivatus ja kevytsoran täytyy kaataa alustalle, sitten luoda myrtti, ja kaada sitten maahan ja litistää pinta. Se on kasteltava siihen asti, kunnes vesi pääsee säiliöön. Sitten kasvit siirrettiin pritemnennoe paikkaan.

Myrtle kukkii alussa tai puolivälissä kesällä. Sen kukat voivat olla yksinkertaisia ​​tai frotee, olla axils lehtien yksittäin tai koottava harjalla. Pohjimmiltaan ne kukkivat yläosassa kaikkein valaistu osa.

Bloom oli onnistunut, noudata seuraavia hoitosuositukset:

 • älä leikkaa Myrtle alkukeväästä, se on parempi tehdä se kukinnan jälkeen;
 • tarjoaa tuuletus säännöllisin väliajoin kukka.

Jos maaperä alla myrtti huonosti valutettu, se voi aiheuttaa root rot. Lisäksi, jos ei huolehdita kasvin altistuu monia sairauksia.

Uhkaavat tuholaiset Myrtle - on:

 • hämähäkki punkki;
 • ripsiäisistä;
 • Jose mittakaavassa;
 • kirvoja;
 • whitefly.

Tarkista säännöllisesti kasvi outoja ihottumaa tai muita oireita. Jos löydät merkkejä tuholaisten käsittelemään kasvia erityistä keinoin.

On myös syytä muistaa, että Myrtle lehdet sisältävät myrkyllisiä aineosia, että jos henkilö on herkkyys voi aiheuttaa päänsärkyä ja pahoinvointia.

Väärässä kukka hoito voi aiheuttaa uneliaisuutta ja kellastumista lehtiä. Varmista, että maaperä ei kuivu, valaistus ja lämpötila olivat aina normaali, älä anna sen mennä. Pidä kirjaa taajuus kastelu ja repot tehtaan ajan, tarvittaessa.

Ehdot hoidon myrtti kotona eivät ole kovin monimutkainen. Ja jos he pysykää huonekasvi antaa sinulle rauhaa ja iloa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + 6 =