Nahkatakki palautetaan

Nahkapuvun talteenotto kotona

Vaatteet valmistettu nahasta ovat aina muodissa, merkityksellisiä ja siellä on lähes kaikki vaatekaapit. Riippuen lämmitysasteesta, sitä voidaan käyttää eri vuodenaikoina. Usein käyttö merkitsee saastumisen, tahrojen, naarmujen ja vaurioiden suurempaa todennäköisyyttä.

Uudistustarvikkeita voidaan korjata studiossa, mutta tämä vaatii huomattavia rahoituskustannuksia ja odottaa pitkällä aikavälillä, eikä se sulje pois mahdollisuutta vahingoittaa tuotetta. Kotona vähäisiä korjauksia voidaan tehdä yksin ja asianmukaisella hoidolla yleensä estää se.

Kuinka palauttaa takin pintaa

Pitkällä ja usein käytettävänä on kysymys siitä, miten päivitettävä nahkatakki, koska sen pinta on muodostettu haaroja, jotka heikentävät merkittävästi tuotteen ulkonäköä. Ne voidaan poistaa erityisellä värittömällä kermalla iholle tai appelsiinille. Jälkimmäisessä tapauksessa käsiteltyä aluetta on hierottava hedelmäkudoksella, joka palauttaa tuotteen loistaa johtuen suuresta määrästä eteerisiä öljyjä.

Jos vaatteet repeytyvät, voit palauttaa sen monella tavalla. Jotta ymmärtäisit, miten nahkatakki suljetaan, sinun on määritettävä vahinkoaste. Siinä tapauksessa, että repäisyn kappaleen reuna on sileä, voit varovasti laittaa sen alla tiiviin kankaan, levittää liimaa molemmille pinnoille ja liimaa. Tällöin ihon reunat on yhdistettävä täsmällisesti, joten korjaus on vähäisempi. Liiallinen liima on poistettava välittömästi. On parasta laittaa korjattu alue painimen alle parantamaan sitä.

Kun vaurioitunut reuna ei ole osittain tai kokonaan puuttuva materiaali, voit käyttää erikoistyökalua nimeltään nestemäinen iho. Se täyttää puuttuvat tilat, mutta peruskorjaukset tehdään samalla tekniikalla. Jos leikkaat pala korjattavaksi katoaa, on tärkeää valita samaa materiaalia väri ja rakenne, tai leikata sen sisältä näkymätön osat, korvaa muuta materiaalia.

Kuinka poistaa tahroja nahkaisesta takista

Aitoa nahkaa ei saa pestä käsin tai pesukoneessa. Tämä vääristää tuotetta, minkä jälkeen siitä tulee mahdotonta käyttää. Kaikki puhdistusmenetelmät levitetään paikallisesti aina kun se on mahdollista välittömästi havaitsemisajan jälkeen. Ja sen jälkeen, kun asia on huolellisesti kuivattu paperipyyhkeellä ja käsitelty kermalla palauttamaan pinnan rakenne.

Märkää lika nahkatakalla

Levitä pieni määrä puhdistusainetta

Poista hanka varovasti takkiin

Poista jäljellä oleva lika kostealla liinalla

Kuivaa takki hyvin ilmastoidulla alueella

Nosta nahkatakki kankaan läpi

Voit poistaa rasvan jälkiä jättämällä vaatekappaleesi paperipyyhkeen ja lämmittämällä sitä raudalla, sitten rasva imeytyy paperiin. Sen jälkeen pinta palautetaan glyseriinillä tai kermalla.

Suolaiset erosteet, jotka syntyvät lumisella säällä, poistetaan etikalla, joka kyllästää puuvillaa. Maalien poistamiseen käytetään asetonia tai bensiiniä. Haju niiden jälkeen poistetaan hankaamalla pinta sitruunalla sekä ilmalla.

Kauluksen alueella hihansuut ja taskut muodostetaan usein erityisiksi pisteiksi kosketuksesta kehoon. Niistä puhdista nahkatakki liuoksella alkoholia sitruunalla, pyyhi se sitten kuivaksi ja hankaa glyseriiniä. Sama ratkaisu poistaa jälkiä kuulakärkikynästä.

Nahkatakki on melko helppo maalata kotona. Tätä varten on väriaine aerosoleissa ja nestemäisessä muodossa.

Maalata aerosolivälineet roikkuvat olkapäillä vapaan pääsyn kaikilla puolilla. On parempi tuottaa se raikkaassa ilmassa. Mutta jos tällaista mahdollisuutta ei ole, niin ympäröivä tila peitetään maaleista ulkomaisille pinnoille. Henkilökohtaisia ​​suojavarusteita tulee käyttää, jotta vältetään kosketus silmiin ja hengitysteihin sekä käsineitä ja asianmukaisia ​​työvaatteita.

Nestemäisen väriaineen asettamiseksi aseta takki vaakasuoraan tasaiselle, vapaalle pinnalle. Tuote laimennetaan säiliöön pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Levitä maali sienellä tasaisella pyöreällä liikkeellä. Aloita kauluksessa ja hihansuissa ja mene sitten hihaan, sitten eteen ja viimeistele työn takana.

Puhdista nahkatakki vedellä

Pyyhi takki kuivalla kankaalla

Levitä tasaisesti maali takkiin

Ripusta takki hartioilla kuivumaan

Nahkatakkien säilytyssäännöt

Nahkakuppeen tallentamiseen suositellaan ripustinta, se säilyttää muodon ja estää rypistyneiden alueiden ulkonäön. Lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, että ripustin on oltava leveä, muuten tuote voi venyttää hartiat.

Iholle tarvitaan ilmanvaihtoa, joten on parempi, että tällaisia ​​vaatteita ei säilytetä polyetyleenipusseissa, ja tätä tarkoitusta varten käytetään luonnonkudoksia. Vältä suoralta auringonvalolta takki, koska se voi johtaa materiaalin värjäytymiseen.

Säilytä nahkatakki kaapissa

Anna takki, jossa on vapaa pääsy

Pidä kemikaalit poissa nahkatakista

Puhdista säännöllisesti nahkatakki

Märkävaippaa ei voi kuivata lämmityslaitteilla, se heikentää sitä. On parempi jättää se kuivumaan huoneen lämpötilassa luonnollisella tavalla.

Ennen ensimmäistä sukkaa voit käyttää vettähylkivää suihketta nahkatakkiin, joka suojaa sitä kosteudelta. Tämä lisää käyttöaikaa ja helpottaa epäpuhtauksien ja tahrojen poistoa, mikä vähentää niiden imeytymisen mahdollisuutta.

Korjaus nahkatakki voi tehdä itse

Ensimmäisen miehen vaatteita valmistettiin nahasta ja turkista. Pitkästä aikaa kun iho palvelee ihmisyyttä, ihmiset ovat jo pitkään oppineet käsittelemään sitä, ompelemalla vaatteita, kenkiä, käsineitä, laukkuja ja jopa koruja siitä. Hän ei koskaan mennyt muotia, joka kausi hänelle annettiin erityinen paikka. Ei, luultavasti miestä, jolla ei ollut yhtä nahkaa, takki tai takki. Jotkut käyttävät nahka-asioita 8-10 vuotta. Luonnollisesti se vanhenee, hankaa, murtautuu, repeytyy.

Kaikkien nahka-asioiden omistajat kohtaavat sellaisen ongelman kuin korjaavat nahkatakit. Helpoin vaihtoehto on maksaa korjata ateljeessa ja palauttaa ihon. Samalla maksat paljon rahaa, koska tämä työ on kallista. Mutta kun tarvitset pienen korjauksen nahkatakkiin, se voidaan tehdä omalla kädelläsi. Menettely ei tietenkään ole kovin miellyttävä, koska kaikki eivät voi työskennellä ihon kanssa. Sinulla on oltava kärsivällisyyttä, sillä sormet ovat väsyneitä, eikä aina ole tarvittavia työkaluja, maaleja.

Mitä tarvitset talossa, jos sinulla on nahkaisia ​​vaatteita:

 • sakset, neulat, lanka;
 • kenkäliima tai muu väritön liima iholle putkissa;
 • naskali;
 • paperitavarat veitsi;
 • uusi korjaus ihon korjaamiseen - nestemäinen iho. Sitä myydään sarjassa, 7 väriä sisältävässä purkkissa ja kappaleessa. Se sulaa hyvin ihon, värit ja liimat. Älä menetä ominaisuuksia lämpötilassa -35 ja +70 astetta (Celsius). Siihen asti, kun se kuivuu, se voidaan helposti poistaa märällä rätillä. Ja jos painat sitä helpottavalla liinalla, niin ihosi alla on kohokuvio. Totta, se jäätyy 2-8 tuntia riippuen kerroksen tiheydestä, joka on asetettu vaurioituneelle alueelle.

Kun nämä kohteet ovat, korjaus nahka takki voidaan tehdä nopeasti ja helposti.

Valitettavasti lukitut takit usein käytöksestä nopeasti. Jos liukusäädin on rikki, lukko ei enää toimi. Kysymys sen korvaamisesta on heti. Meidän on puuskottava vanha kiila uuteen. Ompelukone ei ota ihoa. Mitä minun pitäisi tehdä? On ulospääsy: suoraan vanhaan lukkoon alhaalta ommellaan uusi. Takki palvelee sinua taas.

Miten ommella sauman takin takin päälle

Sattuu, että takki on levitetty pitkin saumaa. Tämä voi olla sauma takana, sivussa tai holkissa. Tällöin sisällä sauman pitäisi olla huolellisesti unpick vuorikankaan hihassa, jotta saat reiän läpi koko takana takin tai hihassa. Ompele sauma koneeseen, jälleen repäisyreunan läpi työntäen sisäänpäin. Holkissa oleva sauma on varastettava varovasti koneeseen tai käsin pienellä koneen saumalla.

Ihon palauttaminen nuhjuisille paikoille

Nahkatakki usein ja pitimistä sukuista voi hieroa ja menettää hyvän ulkonäön. Vaikka se on täysin ommeltu ja kuuluisasta yrityksestä, kuten jokin asia, se vanhenee. Mutta iho on ihana materiaali. Maalaus- ja erikoishoitotuotteet auttavat häntä saamaan samanlaisen ilmeen. Levitä maali sienellä. Jos sinulla on takki on vain maalata naarmuja tai pieni paikka, voit käyttää permanenttitussia metallissa - Edding 780. kenkäkaupat yksiköissä liittyviä tuotteita myydään maali nahkajalkineille tölkeissä. Se sopii täydellisesti ihon maalaamiseen.

Miten suljet reikää takkiin?

Usein tapahtuu, että takki on kiinni jossain, ja se on repeytynyt. Mieliala on luonnollisesti jo hajallaan. Mutta voit korjata sen ja tehdä pienen korjauksen nahkatakki itse. Tee työ pöydälle. Leikkaa irti takki, katkaise lanka niin, että kappale on tasaisilla reunoilla. Leikkaa nyt tiheä vuori kangasta hieman reikien kokoa pitemmäksi ja työnnä sitä varovasti sisäänpäin pari pinseteillä. Leviämistä. Laastari saatiin sisältä. Nyt voitele leikkausvuori ja iho liimalla, odota viisi minuuttia, kunnes liima kovettuu vähän ja liimaa revitty iho laastariin. Reunat kiristetään, pyyhi ylimääräinen liima iholle märällä liinalla ja laita se puristimen alle. 7-8 minuuttia riittää. Kuivaa hiustenkuivaaja ja sävy. Palautettu paikka on näkymätön.

Toivomme, että pystyt korjaamaan nahkatakit, ja nämä pienet salaisuudet ovat sinulle hyödyllisiä.

Toinen elämä: Miten päivittää nahkakenkä kotona

Nahka on kaunis ja kestävä materiaali, jolla on valitettavasti omaisuuden menettää koskematon valitus vuosien varrella. Ne, jotka eivät halua erota rakkaan sydämen nahan asia tai laatua mukavat vaatteet ja etsivät tapa palauttaa aiheena vaatekaappi normaalimuoto, on tärkeää tietää, miten omin käsin tuoda nahkavaatteita tai lisälaite järjestyksessä ja päästä eroon hankitun palvelun puutteita, naarmuja ja scuffs.

Helpoin tapa itsenäisesti suorittaa palauttaminen ihon - palauttavat väriä erikoistyökaluja. Virkistää ulkoasua asioita, voit käyttää spraymaalia, kermaa tai jauheformulaatioihin valmistukseen tarkoitettujen väriaineen liuosta. Löytää niitä ei ole vaikeaa: pääsääntöisesti niitä myydään kenkäkauppaa. Ennen kuin ostat maali sinun täytyy varmistaa, että se on suunniteltu erityisesti ihon ja vastustuskyky on korkea.

Päivittää nahka asia omin käsin, ensin on poistettava materiaalin pinnassa lika ja pöly pehmeällä kostealla liinalla ja anna kuivua vaatteita kokonaan. Palautettaessa tuotteet käyttämällä kerma, soveltaa sitä tulee olla puhdas, kuiva sienellä, yrittäen syvästi tunkeutua kuidun. Kuitenkin tämä menetelmä värjäytymisen on varsin aikaa vievää, joten sitä pitäisi soveltaa vain silloin, kun haluat palauttaa pieniä ihoalueille tai pieniä lisävarusteita, kuten silloin, kun päivittää vanhan nahkalaukku.

Se on paljon helpompaa ja nopeampaa virkistää nahkatavaroiden avulla aerosoli: keinot antaa maalata asia kokonaan lyhyessä ajassa. Toisin kuin voiteet, suihkeet eivät ole liian taloudellisesti. Keskisuurten takki vaatii vähintään kaksi tällaista mustepatruunat. Levitä tuote voidaan puhdistaa materiaalin etäisyys 20 cm, vaatteita pitää riippua vapaasti ripustimet. On tärkeää huolehtia siitä, että maali tuli hankalissa paikoissa - sisäpuolella hihat, sivuosat ja taittuu.

Korjauksen jälkeen tuote on kuivua huoneenlämpötilassa pystyasennossa.

Voit myös kiinnittää huomiota paitsi kerma tai suihketta, mutta myös jauhepäällysteissä. Tällä tavoin väri päivitys suosikki vaatteita vielä yksinkertaisempi: se on riittävä liuottamaan koostumukseen kiehuvassa vedessä mukaan valmistajan ohjeiden, jäähdytä sitten väriaineen seos 45 ° C: seen ja upota takki 2-3 tuntia, huolehtien tehdä mahdollisimman pieni taittuu . Ei ole tarpeen laittaa nahkavaatteita kiehuvaan veteen! Tämä johtaa siihen, että materiaali nopeasti heikkenee, se on kova, hauras ja alkaa repiä. Kun värjäys on valmis, asia sinun täytyy huuhtele huolellisesti ja roikkua ripustin kuivua suoralta auringonvalolta.

Miten päivittää nahkatakki (video)

Poistaminen tahrat, scuffs ja naarmuja

Ei aina suosikki käsilaukussa nahkatakki tai vaatia päivittämistä väriä, mutta tahroja, naarmuja ja scuffs pilata ulkonäkö nahka, ei vähemmän, joten tällaisista vioista on tarpeen päästä eroon.

Street lika hyvin puhdistaa pehmeällä liinalla saippuavedellä, mutta monimutkaisempien paikkoja on työskenneltävä perusteellisesti. On seuraavia menetelmiä epäpuhtauksien poistamiseksi nahka asiat:

 1. Rasvainen jälkiä on puhdistettava alkoholilla. Sitä voidaan myös soveltaa likaantuneen tilaa perunatärkkelystä massasta: se tulee jättää vaipan 15 minuuttia, ja sitten pyyhkiä kostealla sienellä. Jotta iho säilyttää pehmeys, ennen kuin irrotat sieni voi pudota hieman glyseriiniä.
 2. Kun tahrojen valoa nahkatakki tarvitse käyttää natriumhydroksidiliuoksella ja ammoniakin: 1 lasi vettä 2 tl .. ruokasoodaa ja 2 rkl. l. nashatyrki.
 3. Merkinnät on kuulakärkikynän katoaa jälkiä jättämättä, jos ne käsittelevät ja alkoholin seosta etikkahappoa.

Poistaa naarmut ja kolhuilta nahka tuotteita kotona on mahdollista. Lisäksi kunnon lähestymistapa, voit jopa pitää vaikea korjata syvän vahinko - reikiä, repeämiä ja leikkauksia.

Pienten vikojen ovat hyvin pois vahalla kenkiä tai tavallinen vaha. Jos alusta on vahva, on tarpeen käyttää kumia sementti: on välttämätöntä laittaa virhe ja paina iho kuivalla liinalla. Kuivaamisen jälkeen materiaali tarvittavat keinot rasvaa kerma, poimia sävy. Samoin liima toimii kynsilakka.

vesiliukoinen polymeeri, joka tunnetaan myös nimellä neste nahka - vähentämällä koostumus on suositeltava erittäin syvä vaurioita. Tämä työkalu mahdollistaa palauttamista työvaatteet tai lisälaite kotona ilman suurempia vaikeuksia. On vain tarpeen valita oikea väri polymeerin, varovasti laittaa sen ohut kerros vika ja litistää sieni tehdä rakenteen nahan. Tämän jälkeen vain odottaa kuivaus hoidetulla alueella, ja asia uudelleen, voit palata vaatekaappi.

Poistaa naarmut ja kolhuilta nahka tuotteita kotona on täysin mahdollista

Prosessissa sukat nahka asiat usein menettävät alkuperäisen kiillon ja pehmeyden. Jos musta takki hierotaan ja haalistunut auringossa, voit yrittää antaa sille sen entisen kiilto omin käsin, käyttäen yksinkertaisia ​​kotiin korjaustoimenpiteitä:

 1. Saippua ja glyseriiniä. Lämmin vesi liuottaa saippuaa ja pieni määrä glyserolia. Tämä seos hierotaan nahka asia ja anna kuivua luonnollisesti.
 2. Sitrushedelmiä. Palata rakkaan vaatteet kiiltoa ja pehmeyttä, se voidaan hoitaa sitruunamehua tai appelsiini nahat.
 3. Saippua ja ammoniakki. Saippua liuokseen lisätään ammoniakkia, dip nesteeseen ja pehmeällä liinalla hänen tuote, sitten puhtaaksi kostealla liinalla vaatteet uudelleen ja ripustaa sen kuivua.
 4. Kananmunissa. Meidän täytyy ottaa 2 munanvalkuaiset, hakataan niitä sienellä ja soveltaa ihon hankausta liikkeitä. Puhdas tarkoittaa se ei ole välttämätöntä, se on täysin imeytynyt materiaalin huokosiin.

Making asia "näyttää nuoremmalta" voi neitsytoliiviöljy tai risiiniöljyä. Ne voivat käsitellä mitä tahansa nahka - takit, laukut ja asusteet.

Kuinka helposti poistaa naarmuista on nahkatakki (video)

Kiinnitä huomiota menetelmiä sisustustuotteiden nahasta. Investointi vähän aikaa ja antaa oman maun, voit saada uusi asia, rajoittamatta kukkaro.

Yksinkertaisin ja helposti tapa vaihtaa suunnittelu laukkuja tai vaatteita - päivittää laitteistoa. On välttämätöntä poistaa kaikki vanhat ja -niitit ja koristele uusi tuote. Sen on huolehdittava siitä, että valittu lisävarusteita sopimaan asiat tyylillä ja värimaailma, muuten saat tahmea ja ruma juttu.

Tuote voidaan täydentää eri osien ihoa. Jolloin saatiin pussi tyylikäs eräänlainen itserakas, leikattu leveä ja pitkä nahka liuska muista tuotteista, tekee viillon poikki samalla etäisyydellä toisistaan, joka on hieman ennen kuin se saavuttaa reunan. Minun pitäisi saada hapsut. Valmiit nauhat koristavat pussin pohjalle, käyttämällä sopivaa asennus läpinäkyvä liima.

Myös erittäin suosittu nahan kohteita decoupage tekniikkaa. Tämä menetelmä käsittää siirron lähes kaikki kuvio materiaali liimakoostumus ja jatkokäsittely lakka säilyttää koriste ja pidentää koristeltu artikkeli. Yleensä tämä tarkoittaa päivittämistä pussit, mutta varsinkin rohkea ystäville nahka onnistuneesti käyttää tekniikkaa palauttamiseksi takit, takit ja housut.

Ei ole tarpeen jättää laadukkaita ja kallista asia iholta, jos se on vain kadonnut entinen kiilto tai hieman likainen. Kuitenkin jopa enemmän vakavia puutteita - ei ole syy eroon nahkatakki tai laukkuun. Poistamaan puutteita voi olla omissa käsissä, kuluttamatta paljon aikaa ja vaivaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 4