Niche kipsilevy taustavalaistu

Kohtuulliset suunnittelupäätös - Niche kipsilevy taustavalaistu

Seinä ja katto kipsilevy ja säästää rahaa ja aikaa yhdenmukaistaminen pintojen. Kuitenkin tärkein haittapuoli käyttäen tätä materiaalia on joitakin menetys tilaa. Osittain Tämän epäkohdan voi kipsilevystä markkinarakoja, jotka tekevät käsillään ei ole vaikeaa. Ja sitä paitsi, se voi olla varsin elvyttää sisätilojen ja antaa sille persoonallisuutta. Kyllä, ja huonekalut voivat säästää hieman.

Syvennykset seinässä ihmiset ovat alkaneet hyödyntää kauan ennen keksintö huonekaluja. Ei menettäneet merkitystään, nämä mallit tänään. Vasta nyt ne on tehty mukavaa ja käytännöllistä materiaalia. Kapeampiin sisätilassa GFC voidaan toteuttaa eri muodoissa:

 1. Matala ja leveä, sängyn leveys, suunnittelu makuuhuoneessa voi korvata yöpöydät. Se on erityisen hyödyllinen integroidulla pehmeä valaistus.
 2. Suurikokoinen plasma-tv ripustaa suoraan seinälle on vaarallista - ei kiinnitys ei ole helppoa hänelle. Tukea tämän ruudun vähenee yleensä yleiseen suunnittelu ja näyttää karkea. Matala kipsi kapealla luo harmoniaa tasainen ja tarkasti pitää tulinen paneeli.
 3. Käyttää kaiken tilan tehokkaimmin auttaa kulmikas kapealla kipsilevyä - valokuva osoittaa toimivuus siten yhteensä sopusoinnussa muun suunnittelun.
 4. Hyvä korvaaja standardin ripustin tai seistä kenkien käytävällä voi olla kapealla GCR. Voit myös käyttää sitä kehyksenä peili - se on myös hyllyn alla kosmeettisia juttuja. Integroidut valaisimet tässä tapauksessa olisi erityisen tarkoituksenmukaista.

Kuten näette, nämä rakenteet voivat olla hyvin toimiva. Ja kun ajatellaan, miten monipuolinen ne voidaan viimeistellä (toisin kuin huonekaluja), niiden houkuttelevuutta lisää monta kertaa.

Ensinnäkin, tarvitset projektin ja sen suunnitteluun. Jos päällystää kipsilevy koko huoneen, se on parempi suunnitella markkinaraon ja hyllyt tässä vaiheessa. Jos tällainen järjestely oli tarpeen jo remontoituja (esimerkiksi kun ostaa kaikki samat "plasma" yhdessä viistoon), sinun täytyy noudattaa ohjeita.

 1. Mukaan kehitetty luonnos seinään levitetään merkinnät. Tarkista seinän läsnäollessa kuoppia ja koloja, ja kohdista seinän tarvittaessa. Kaikki linjat tulee olla kohtisuorassa toisiaan, pystysuora suorassa kulmassa lattialle. Käytä taso, jos et halua kehystää kapealla Kipsilevy kääntyi kiero.
 2. Sen lattia, seinät ja katto, käyttäen merkintää, asennettu käynnistin profiileja. Ne ovat kiinteitä ja iskuja vaarnojen 6x40 koko, joiden väli naapurit 40 senttimetriä.
 3. Seuraava vaihe on kiinnittää pystysuuntaisten johteiden lisäyksin 60 cm. Tässä vaiheessa yhdistää useita profiileja lujittavan rakenteen kulmissa.
 4. Kun se on asennettu pystysuoraan, se on aika asentaa vaakatasoon. Profiilit sijoitettu etäisyys lattiasta, jonka pitäisi olla hyllyt koristeellinen markkinarako kipsilevy. Ne on helppo korjata ruuveja 3.9h9.5.

Kehyksen varten kapealla FCL, on muistettava, että välillä betonilaatan ja seinän profiili on tarpeen määrittää nauhan polyuretaania. Profiili on jaettu sopiviin segmentteihin hienontaa tai sakset metallia.

Vaippa Kipsilevyjen

pinnoitus prosessi ei ole liian erilainen kuin tulevan GCR seiniin tai kattoon. Jollain tavalla se on vieläkin yksinkertainen, koska työ tapahtuu suhteellisen pieniä arkkia. Sinun tarvitsee vain otettava huomioon useita ominaisuuksia:

 1. Kipsilevy on kiinnitetty kehykseen ruuveilla tai 3.5h25 3.5h35, jossa korkki on syvennetty sisäänpäin levyn, mutta ei syvempi kuin 2 mm.
 2. ulompi sivulevyt (ei rakennettu jos kapealla ja ulkonevat) ensimmäisen sarjan.
 3. Lisäksi verhotun sisempi pystysuora.
 4. Gable verhotun viime kädessä, edessä kipsilevy arkit päällekkäin puolella (uudelleen, jos kapealla kupera) tai voidaan liittää seinään asti.

Jos sisäänrakennettu markkinaraon kipsilevy (katso edellä kuva) on koriste- ja muita räätälöityjä hylly on parempi käyttää vaneria tai lastulevyä.

Aseta taustavalo kapealla

Niistä on tullut yhä suositumpi muotoilu integroitu valaistus. Vaihtoehtoja sen järjestämällä kaksi:

Ensimmäinen ratkaisu - miten sisustaa markkinarako kipsilevy valaistus valaisimet - vaatii varsin kompleksinen sähköinen manipulointi ja luomiseen lisäjohdotusta, mikä johtaa taloudellisia lisäkustannuksia, vaikeuttaa työtä ja viivyttää korjauksen. Tämä menetelmä on parasta käyttää ainoastaan ​​yleisen korjauksen huoneeseen, jossa on mahdollista luoda johdotus. Jos rakennettu erillistä rakennetta, häiritsevän leikattu alue on ei-toivottu (ellet fani loputon korjaukset). Näin ollen useimmissa tapauksissa ihmiset valitse laite kapealla kipsilevyn alle LED-valot. Ei erityisiä tietoja ei vaadita tätä. LEDit asetetaan kun markkinarako on täysin valmis, se jää vain piirtää.

Algoritmi on valaisimista

 1. Valaistus nauha voidaan asentaa suoraan sisäseinään kapealla. Kuitenkin, jos haluat, että valoa johdetaan rakenteeseen tai asentaa piilotettu valaistus katossa kapealla kipsilevy valaisuun on tarpeen tehdä erityinen vanteen. Se, että aukon reunan tai ulokkeen kiinnitetty alkaa profiilin ja on sen sisällä - kaistale kipsilevyn. Ulkopuoli vanne voidaan vaippa muun GCR kanavaan tai koristeltu levyt muovista tai metallista.
 2. Lahti LED nauhat leikattu pala tarpeen asiakkaan tarpeisiin. Cut on mahdollista vain erityisellä merkillä, jottei vahingoittaa laitetta.
 3. Kun korostetaan katto, päinvastoin, voit joutua rakentaa nauhalle. Yhteyttä joko juotettu tai liitetty liittimillä.
 4. Virran saannin LED-lamput on kytketty oikealla napaisuudella, tarkista tehokkuus, jos kaikki on kunnossa - nauha on juuttunut haluttuun ääriviivaan.

LED suunnittelu tällaisia ​​rakenteita ei ainoastaan ​​luo mukavuutta ja asianmukaista, epäsuora valaistus, mutta myös säästää sähköä. Ja miten kapealla kipsilevyä, esimerkiksi kattoon, tarjoamme puhua ensi kerralla.

Niche kipsilevy taustavalaistu: miten tehdä runkoon ja asettaa valaistus

Kipsilevy on välttämätöntä suunnittelun lähestymistapaa korjata. Se voi auttaa paitsi helposti ja nopeasti tasata seinät katosta, mutta myös tilaa epätyypillisten ja tyylikäs. Yksi upeimmista ja mielenkiintoisia ratkaisuja - Niche kipsilevy taustavalaistu. Otetaan selvää, miten vaivattomasti tehdä omin käsin.

Syvennys seinämään GCR ratkaisee useita ongelmia:

 • Käytetään osittain kompensoi kohdistus seinät tilaa.
 • Se tarjoaa kätevän ja luotettavan majoitusta kodinkoneet. Pinnalla, GCR on ongelmallista korjata hyllylle tai roikkua televisiossa. Erityisesti varusteltu pelastus erikoisasemaamme.

 • Se korvaa paikallaan huonekalut: kapealla voidaan varustaa hyllyt varastointi.
 • Se jakaa huoneen erillisiin vyöhykkeisiin. Käyttämällä valaistus tehostaa merkittävästi tätä vaikutusta.
 • Se tuo mukanaan "maku" sisätilojen huoneeseen, niin se on ainutlaatuinen.

Rakenna niche kipsilevy on helppo omistaa. Työ ei vaadi erityistaitoja tai kalliita työkaluja ja materiaaleja välttämätöntä löytää lähin suuri rautakaupasta.

Aloittaa materiaalin ostosta jälkeen syvennys on mitoitettu ja valmistettu yksityiskohtainen piirustus tulevaisuuden rakentamiseen. Laskenta tehdään joitakin rahastoon. Luoda valaistu markkinaraon tarvitaan:

 • Kipsilevy. Useimmissa tapauksissa sopiva muuttaminen tavallista seinämän paksuus on 12 mm. Varten, joissa korkea kosteuspitoisuus käyttää vedenpitävä GCR. Tulenkestävä käyttää, jos markkinarako on yhdistetty voimakas sähkö takka.

 • Opas ja teline profiilin. Runko galvanisoidusta metallilevyjen vakaampi ja kestävämpi kuin puu.
 • Fastener elementit: plug-naulat, pieniä metalliesineitä ruuveja tai "Flea" yhteydelle profiilit ja pidempi kokoa 25-30 mm kipsilevyä asennusta.
 • LED-nauhat ja valvontaa tai valonheittimet.

Tarvittavat välineet valmistella:

 • Iskijän. Sen kanssa, porattu reiät vaarna, jolloin ohjaavat profiilit on kiinnitetty.
 • Ruuvimeisselillä. Suuri määrä peltiruuvi on hyvin ongelmallista metalli ruuvimeisseli. Ei paha ostaa erityistä bittinen kipsilevyä, rajoittamalla syvyys ruuvaamalla ruuvit.
 • Sakset metallin. Leikkaa bitit haluat profiilin paremmin kuin ne, eikä Bulgarian.
 • Lastalla, harja ja tela on käyttökelpoinen hoidettaessa asennettu rakenne ennen viimeistelyä.
 • Mittaus- ja asettelutyökaluja: mittanauha, taso, neliö, kynä, romahtaa.

Piirustuksen mukaan luonnos on tarpeen tehdä ulkoasu. Seinille, katto ja lattia on nimetty asennuskiskoon profiileja. Merkitse aloittaa kattoon, jättäen viivan lattiaan luotilankaa. Tämä mahdollistaa ylläpitää koko markkinarako yhdessä tasossa. Seinällä on merkitty koko tulevaisuuden syventämistä.

 • Tulpat lisäyksin 35-40 cm kiinnitä kiskot. Alustava niiden takana puolin vieressä päällekkäisyys, pelti on liimattu nauha.
 • Asentaminen kiskot lattialle, katto ja seinät, asennettu uprights. Profiilit on leikattu niin, että ne ovat hieman pienempiä kuin nimellinen kokoa, työnnetään oppaita ja korjata "vikoja". Asennuksen virheettömyys kunkin telineen tarkistetaan vesivaa'an avulla.
 • Asenna vaaka siltoja. Ne muodostavat sisätilaa tulevaisuuden kapealla ja jäykistävät koko rakenteen. Myös sillat on liittynyt paloja kipsilevyä.

Jos aiot varustaa kapealla hyllyt, hyppääjä on sijoitettava mukaan niiden välisestä etäisyydestä. Alempi syvennys kone, johon on asennettu laitteet, olisi edelleen parantaa profiilia.

Kapealla voi olla kaareva tasossa. Sitten telineasennukseen vaativat erityistä kaareva profiili.

Voit myös tehdä viilto radalla puskurit säännöllisin väliajoin, kuten näkyy kuva. Mitä pienempi taivutussäde, sitä enemmän tehdään viillot. Siten käsitellyn profiili voi olla helposti taivuttaa haluttuun kulmaan.

Ennen asennusta GCR ajaa johdot, poistamalla sen kanavan tai palamaton hihassa.

GCR arkki leikataan sopiviksi kappaleiksi.

Herra Build suosittelee: poista vaadittu koko runkoon, eikä piirustuksen. Asennuksen aikana rakenne muuttaa mitat ja mittaukset epäsäännöllinen kappaletta ei GCR on telakka yhdessä.

Leikkaus tapahtuu seuraavasti:

 • On GCR käytetään merkintää linjat.
 • Peittämiseksi veitsi leikkaa läpi kartonki- toiselle puolelle arkin, jonka jälkeen se varovasti ylösalaisin ja nadlamyvayutsya.
 • Lähtö pintamaali toisella puolella (kuten on esitetty).

 • Leikkeet käsiteltiin hienolla hiekkapaperilla. Jos sijainti on suunnitteilla yhteinen fragmentteja, se on viistetty kulmassa 45˚ erityisellä höylä.
 • Iho alkaa sisäpuolen syvennykseen. Fragmentit makaa kohtisuoran tason, on asennettu siten, että sen toinen pää toisen sulkuelementin.
 • Kiinnitä ruuveja kanssa 25-30 cm välein, työntämällä sitä hieman niiden hatut materiaaliin. Kun käytetään erityistä bittiä riski vaurion kipsi- levyjen on minimoitu.
 • Ulompi kulmat kuviollisen erityinen kulmat, suojaamalla hauras Kipsilevy vaurioita.

Jälkeen päin pinta on valmis viimeistelyä:

 • Saumat liimattu lujiteverkko lasikuitua ja peittää kitti. Ehdot saumat jalostus kuvata yksityiskohtaisesti tässä.
 • Kuivauksen jälkeen kitti ne päälle kirjoitetaan hienolla hiekkapaperilla.
 • Koko pinta käsiteltiin kahdesti kapealla yleispohjamaaliksi. Jälkeen odottaa ensimmäinen kerros on täysin kuiva, ja sitten syötetään toiselle.
 • Viimeinen vaihe - puttying koko rakenne tavanomaisen tekniikan. Jos kapealla joutuu kohtaamaan laatta, rappaus ei tarvita.

Paras valinta valaistuksen kapeampiin - LED nauhat. Asennus valonheittimet suorittaa monimutkaisia ​​ja kalliimpia.

Syvennyksen seinän valo voidaan suorittaa kahdella tavalla: suoraan varmistaa nauhan syvennyksen pinnalle tai poistaa erityistä projektio. Ja toisessa tapauksessa esi-asennettu puolella syvennyksen reunaan. Suorittaa sen oppaan profiilin voidaan peittää kaistale kipsilevyä.

Asennettaessa valaistus, noudata seuraavia ohjeita:

 • Mitata ja leikata haluttuun pituuteen nauhan. Tee tämä huolellisesti merkittyihin paikkoihin tällaisia ​​tapauksia. Kun välttämätöntä lisätä nauha juotettu yhteystietoja tai käyttämällä erityisiä liittimiä.
 • LEDit on kytketty ohjausyksikköön. On tärkeää tarkkailla päin. Muuntajan on suositeltavaa valita varasto 20-25%.

Jos koko nauhan pituus on enemmän kuin 5 m, yksittäiset osat on liitetty rinnakkain: joten kaikki LED-valaistus on tasainen.

 • Tarmoa ja tarkista suorituskyvystä taustavalon.
 • Virtalähde tarkistamisen jälkeen osaksi puhdas design. Kiinnitä nauha haluttuun paikkaan. Kiinnitä huomiota siihen, että se ei kosketa metallikehikko tai muita elementtejä.

Kuten näette, niche laitteen valaistus - ei niin vaikeaa. Saada yksityiskohtaisempi selvitys jokaisen vaiheen työt, katsella videoita ja kysyä meidän asiantuntijoiden kommentteja. Herra Rakentaa aina valmis auttamaan!

Kapealla kipsilevy taustavalaistu omissa käsissä: askel askeleelta opas

suunnittelijat neuvotaan käyttämään tällaista laitetta laitteen alle kapealla kipsilevyjen LED-valaistus luoda lämpöä tilan ilmakehässä ja mukavuutta. On aivan toimiva ja vie vähän tilaa. Tämän ansiosta osa sisustusta, voit päästä eroon perinteisen hyllyt ja iso hankala kaapit.

Tämä malli on hyvin kestävä. Onhan valmistukseen käytetään materiaalia, melko vaatimaton. Lisäksi se on vedenkestävä.

Niche kipsilevy taustavalaistu

Asennus tällainen markkinarako ei vaadi sinua kalliita. Palkata ammattilaisia ​​asentaa ja ei tarvita. Kaikki työt voidaan tehdä itsenäisesti.

Näin sinun täytyy käyttää vain materiaaleja. Vakuutan teille, että niiden hinta on täysin hyväksyttävää, jopa vaatimaton budjetti. Saat tietoa siitä, miten tehdä asennustyöhön, selitämme alla.

Aloittaa, sinun pitäisi olla kärsivällinen, ja tietenkin, tarvittavat materiaalit ja työkalut:

 • Kipsilevy arkkia;
 • metalli profiili (opas ja emäksinen);
 • asennus liima;
 • veitsen kipsilevyä;
 • pora;
 • ruuvimeisseli (voit tehdä ilman sitä, yksinkertaisesti ostamalla erityinen liitetiedoston pora);
 • ruuvit (12 mm pitkä);
 • LED muuntajaan - ne tulevat eri lajeja. Väri vaihtelee intensiteetti, värien määrä, on jopa versioita kauko-ohjattu. Halvin maksaa yhteistä yksivärinen johto. Jos et halua tallentaa, voit ostaa väri elementti, jossa on sisäänrakennettu ohjelmia eri hehku.
 • Nyt meidän täytyy määritellä tiettyyn paikkaan siinä huoneessa, jossa on lähetetty kapealla kipsilevyjen valaistusta. Yksi parhaista vaihtoehdoista - tila lähellä ulko-oven.

Kapealla lähellä ovea

 • Tällainen valinta tekee meidän monitoiminen muotoilu. Loppujen lopuksi näin sijoittelu voi roikkua siellä vaatteita ja laittaa kengät.
 • Jos huone ei salli sitä, valitse toisessa paikassa. Tärkeintä, että se oli vapaa seinän osan, jonka leveys on vähintään kolme metriä.
 • Valitessaan vapaata tilaa älä unohda, että tuote on varustettu taustavalolla. Siksi jossain lähellä se on siirtää johtoja. On hänen me yhdistää LED nauhat.
 • Jos siellä, missä se on markkinarako taustavaloa kipsilevyä ei läpäise johdot - sillä ei ole väliä. Se voi johtaa haluttuun paikkaan kautta sokkeli. Voit tehdä tämän täytyy käyttää nykyaikaisia ​​jalkalistat sisäänrakennettu osaksi kaapelikanava.

Asennusvaiheet markkinaraon ovat seuraavat:

 1. merkintä;
 2. Asennus ruho;
 3. Kipsilevy paneeli;
 4. Kitti ja viimeistely;
 5. Asennus ja liitäntä taustavalon.

Oppaamme hänen ensimmäinen piste asetetaan markup tulevia muotoja työkappaleen. Voit tehdä tämän, käytämme kynämerkintää seinällä sijainnin ja koon ehdotettua rakennetta.

Vihje! Huolehdi, että reunat pysyvät samoina etäisyys seinästä. Jos symmetria rikkoutuu, silloin luotu elementti sisustus ei mahtunut koko rakenteen huoneen.

Viilto kapealla kipsilevy valaistus - kaavioesitys

Karkeasti hahmotellaan ääriviivat kaiken, tarkista ne ja tarvittaessa säätää. Tämän seurauksena meidän täytyy saada sen linjan, jolla voit asentaa teräsrakenne.

 • Ota opas profiilin ja kiinnitä ruuveilla seinään. Näin ollen meidän muodostavat takaisin seuraavan kehyksen.
 • sitten Kiinnitä kiskot lattialle, ja tarvittaessa - ja sitten kattoon.
 • sitten koota Pääprofiili.
 • Korjaa se myös avulla ruuvit.
 • Valmistuttuaan asennusoperaatio, tarkistaa suunnittelu kuori.

Puitteissa metalliprofiilit

Jos se ei voi olla, on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Se kapealla kipsilevy alla LED-valot on selkeä ääriviivat.

 • Levyistä kipsilevyä leikattu oikeaan kokoonsa bändi.
 • Ruuvit kiinnitä ne runkoon.
 • Samalla yritämme tehdä niin, että heidän pikku hatut haudattiin materiaaliin.
 • Älä unohda varoa, jotta liitokset levyjen olivat sileitä, erityisesti kulmissa.

Kiinnitä ruuveja päälle

Vihje! johdotus sijoitus parasta tuottaa ennen kiinnittämistä arkkia. Tämä on paljon helpompaa työtä. Hole lamppuja on myös porattava etukäteen samasta syystä. Äläkä unohda, koska se on mahdollista tehdä omiin käsiinsä.

 • Kitti alkavat kulmat. Lastalla päällekirjoitus saumat, sitten ylös määrätä jäykistysnauha, joka levitetään päälle kitti kerroksen. Työskentelemme lastalla kuten tässä kuvassa.

Levitä täyte oikein

 • Kun kuiva irrota teippi, ja me puhdista saumat hienolla hiekkapaperilla. Olisi sovellettava lisäkerros täytettä. Kuivauksen jälkeen, olemme jälleen puhtaita.

 • Sitten siirtyä viimeistelyyn. Voit tehdä tämän, ota suuri lastalla.
 • Käyttämällä erityistä sekoitus tai vain laimentaa yleinen kitti, pinnan käsittelemiseksi syvennyksen. Sitten se voidaan maalata sopivan värisävyn huoneeseen.

Asennus ja liitäntä valaistus

 • Nyt on kohtuullisen kysymys kuinka asentaa LEDit kapealla kipsilevyä. Mikäli ennen pinnoitus runko olet huolehtinut sijoittaa sisälle johdotusten asennus on erittäin yksinkertainen.
 • Aloitetaan asennus valaisimia. Suosittelemme, että valitset suljetun tyyppinen valaisimet. On parempi ottaa nämä silikonilla täyttää. Ne kuumennetaan maksimilämpötila 35 astetta, ja siksi se on ollut mahdollista saada palovammoja.
 • Lamppu on ennalta leikattu Kipsilevy reikiin. Sitä ennen, tietenkin, liittämällä sähköjohdot piilossa sisällä markkinaraon.
 • Muista, että samanlaisia ​​kapealla kipsilevyjen piilotettu valaistus voidaan kytkeä eri valaisimet. Siksi valaistuksen vaihtoehtoja voi olla valtava. Ja joka antaa laaja toteutumista kaikenlaisia ​​luovia ideoita.

Kaunis valot kapealla

 • Myös suljetuissa valaisimissa kapealla kipsilevy taustavalaistu LED nauhat voidaan rakentaa. Liittää sen sisäänrakennettu johdotus ja kiinnitetty laatikko se voi olla jopa tavanomaisen teipillä.
 • Muuntajan käyttöön tarvitaan johto on sijoitettu rungon olemme keränneet.

LED-valot avaamista

Joten, nyt olet omistaja ihana, moderni sisustus, pystyy muuttamaan tahansa huoneeseen. Joten eivät pääty tähän.

On aika miettiä markkinarako valaistus seuraavaan huoneeseen. Ja uusia ideoita ja suosituksia voit oppia tästä videosta.

kipsilevyä

 • markkinaraon
 • laatikot
 • Hyllyt, telineet
 • huonekalut
 • takka

Valmistelu ennen asennusta

 • Häkki, luuranko, profiili
 • työkalun valinta

Telineet

 • kaappi
 • kattokruunut
 • reunuslista

Muut toiminnot

 • Tiivistäminen saumat ja nivelet
 • rinteet
 • Asennus johdotus, pistorasiat
 • taivutus
 • leikkaus
 • Työskentely liimalla
 • maalaus

tyyppisiä Kipsilevy

 • laminoitu
 • kosteutta

Yhdistelmä materiaaleja

 • laatat
 • tapetti

sisäasennus Ominaisuudet

 • Kylpyhuone, wc
 • parveke
 • olohuone
 • makuuhuone

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 2