Nightshade kasveja valokuva

Musta nightshade - kuvaus kuvalliset kasveja; sen viljelyn ja varastointi; ominaisuudet (hyödyt ja haitat) marjojen ja niiden käyttö ruoanlaitossa ja hoitoon

Kalorit: 0 kcal.

musta nightshade - yksivuotiset kasvit, edustaja perheen Solanaceae. Kotiin kasvien tutkijat sanovat Australiassa, se tapahtuu Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa.

Musta nightshade on yksittäinen varsi oksat violetti sävy, tummanvihreät Suikeat lehdet ja suuret violetit kukat (ks. Kuva).

Australiassa, kasvi on nimeltään "kenguru omena."

Sen hedelmät eivät syö eläimiä, vain muutamia lintuja, koska kasvi on myrkyllinen.

Tunnetut kasvi ovat:

 • Musta nightshade - syötävät kasvilajeja, mehu tämän kasvin käytetään laajalti taloudessa. Näin ollen pidetään turvallisena väriaine, sitä käytetään makeisliiketoiminnassa.
 • Nightshade Sunberry, joka tunnetaan myös nimeäminen "Kanadan mustikoita." Laitos on hybridi musta belladonna ja muita kasveja tämän perheen. Tämä sitkeä kasvi, joka kasvaa hyvin esikaupunkialueilla. Fame se sai johtuen suurista marjat ovat erittäin maukasta ja terveellistä. Marjat kulutetaan, kun ne ovat tyydyttyneitä antrasiitti.
 • Bittersweet - muut enemmän tunnettu nimellä "wolfberry". Tämä laji on levinnyt laajalti luonnossa, ja se on kasvanut koristekasvina. Se kukkii kirkkailla väreillä, miellyttää silmää niin monet marjat, jota ei voi syödä.
 • Nightshade pertsevidny - huonekasvi, se voi löytyä myös potin kadulla. Luonnossa kasvi on viiniköynnös suurempi. Nämä pensaat pidetään vysokodekorativnymi, ovat ikivihreitä.
 • Nightshade papillaarisen - tuuhea kasvi muodossa, kasvatettu kotona tai konteissa. Nimi tehdas on saanut ansiosta ulkonäkö: kirkas keltainen hedelmä muotoinen lehmän utareet. Tämä kasvi on myös erittäin suosittu puutarhurit, koska suuri koristelu ja helppohoitoisuus.
 • Zhasminovidny Nightshade - kasvi on viiniköynnös, kasvanut kori kasvi. Hänen syntymäkoti on Brasilia, joten se on termofiilinen, talvella se on siirrettävä lämpimään huoneeseen. Nightshade näyttää hyvältä roikkuu ruukut: harvat välinpitämättömiä pisin viiniköynnöksen, nastoitettu valkoisia kukkia.
 • Nightshade kihara - koristekasvien on viiniköynnös, paksusti täynnä sinisiä kukkia. Tämä tyyppi on ihanteellinen kasvaa roikkuu ruukuissa.

Grow musta nightshade voivat olla mökillä. Usein kasvi on kasvanut sen marjoja, ja koristelussa. kasvanut niin sanottu nightshade pertsevidny Kotona tai kuten sitä kutsutaan "Kuuban kirsikka". Tuotu kasvi Brasiliasta. Sen hedelmä on todella muistuttaa kirsikoita, mutta niiden käyttö on vaarallista.

Kaikenlaisia ​​belladonna perhe koristekasveja on suuri koko ja pitkä kukinta.

Helpoin tapa saada nuoret taimet - siemenet kylvetään. Voit tehdä tämän, siemenet istutetaan valmis maaperässä kevättalvella. Viljelmät ruiskutetaan ja peitetään kalvolla, ensimmäiset taimet pitäisi näkyä 10 päivän jälkeen.

Kasvien hoito koostuu säännöllisesti sadon nopeasti kasvava versoja. Musta nightshade on myös tarpeen vettä maa on aina kostea, mutta ilman liiallista kosteutta. Tehdas tykkää kostea ilma, joten on suositeltavaa suorittaa säännöllisiä ruiskutus, on kuitenkin parempi luopua ruiskuttamalla kukinnan aikana.

Nightshade ovat kevyitä rakastava kasveja, he tarvitsevat aurinkoa milloin tahansa vuodesta. Potin kasvi on parempi laittaa aurinkoisella paikalla, mutta sinun tulisi välttää suoraa auringonvaloa. Tarvittaessa, nightshade syötetään saamiseksi runsaammin hedelmiä. Hän sopii pukeutumista tomaatteja tai koristekasveja.

Kerää musta belladonna marjoja elokuussa, ruoho - kukinnan aikana. Lääkinnällisiin tarkoituksiin korjattu hedelmiä ja yrttejä. Kuivattu materiaali ilmassa varjossa. Tallennettu puinen laatikot ja 6 vuotta.

Hyödyllisiä ominaisuuksia musta nightshade koska sen arvokkaita koostumus. Kasvi sisältää vitamiineja, mineraaleja, askorbiinihappo, karoteenia. Green hedelmät sisältävät vaarallinen aine, joka on lähes kokonaan katoaa, kun kypsymistä. Tästä kasvi, hän kirjoitti kirjoituksia Hippokrates.

Nightshade on myönteinen vaikutus hermostoon, se auttaa verenpainetauti, arterioskleroosi, reumaa.

Esivanhemmillemme käyttänyt sitä vilustuminen, kipua korvissa, kystiitti. Kypsä hedelmä suositellaan käytettäväksi ateroskleroosin, verenpainetaudin, 6 kpl päivässä.

Nightshade on pitkään käytetty vatsavaivojen hoitoon, rauhoittavana, jotta pakkaa päänsärkyä. Musta belladonna diureetti, hemostatic, choleretic ominaisuuksia. Muinaisina aikoina se on käytetty operaatioissa anestesiassa. Kypsiä marjoja suositellaan käytettäväksi angina ja mehua haudataan krooninen nuha.

Marja kasveja voidaan käyttää valmistettaessa infuusiota. Voit tehdä tämän, kourallinen hedelmiä pour alkoholia, vaatii useita päiviä ja ottaa 20-30 tippaa lasilliseen vettä. Berry tinktuura auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, lievittää epämiellyttäviä oireita vaihdevuodet ja rauhoittaa.

Ruoanlaitossa, musta nightshade käyttää elintarvikkeiden ainesosana. Kaukasuksella, nuoret lehdet syödään sijasta salaattia. kasvien hedelmiä syödään raakana, ja niistä tehdä täyte piirakat, valmis hilloa, hyytelöä.

Säilykkeet valmistettu kypsistä hedelmistä: marjat siirappi kaadetaan 8 tuntia ja saatetaan kiehuvaksi, poistaa lämpöä, annettiin jatkua 6 tuntia ja sitten keitettiin uudelleen, kunnes valmis.

Se voidaan myös valmistaa vanukas: hedelmät jauhetaan seulan läpi, kaada mehu. Hedelmät kaada kuuma vesi, kiehautetaan, suodatin, lisätä tärkkelystä, mehua, keitetty minuutti.

Käytettävällä Black belladonna ja hoito

Kasvien käyttöön tunnettujen kansanmusiikin ja virallinen lääketiede. Valmisteet valmistetuilla hoitoon reumatismi, niveltulehdus, leukemia, astma, tulehdukset, ekseema. Drops nightshade auttaa kipua korvissa. Tuoremehu käytetään nukkua tuki. Musta nightshade käytetään imeytymisen aivokalvotuumorit, korva, mutta silloin side kanssa murskattujen tuoreiden kasvi.

Huolimatta siitä, että kaikki kasvin osat pidetään myrkyllisiä, ne ovat laajalti käytetty hoitoon monia sairauksia.

Nightshade hoitoon angina, influenssa, hinkuyskä, välikorvatulehdus, keuhkotuberkuloosi, sieni- ihovaurioita, askites, keltaisuutta, munuaissairaus. Musta nightshade myös tehokas ihosairauksien, kuten ekseema, psoriasis, ihottuman. Jauhe varret suosittele hoitoon haimatulehduksen: jauhetta otettu 3 kertaa päivässä 15 minuuttia ennen ateriaa. On tärkeää analysoida tunteitaan. Jos suun välittömästi vastaanoton jälkeen oli makeus, tarkoittaa tulehdus vahva, mutta jos makeus tulee 15 minuutin kuluttua, sitten taudin lievä muoto.

Kansanlääkinnässä käytetty nightshadena pahanlaatuinen verisairaus. Tässä sairaudessa, liemi valmistettiin: 1 tl .. raaka kaada kiehuvaa vettä. Kireät liemi kestää 1 tunnin ajan. L .. juoman vastaanottamiseksi jatkuvasti 4 viikko, ja sitten ei juo pari viikkoa hoidon edelleen, tarvittaessa.

Astmassa, krooniset ihosairaudet ovat valmiita liemi: 1 tl .. yrtit keitetään 10 minuuttia. Take 2 tuntia. L. päivänä 10 päivää, sitten tehdä tauko 10 päivää.

Haittojen musta belladonna ja vasta-

Vaurioita elimistössä voi aiheuttaa kasvin jos olet yliherkkä. Raakoja hedelmiä ja yrttejä ovat myrkyllisiä, ne sisältävät vaarallisia alkaloidi solanidin. Ennen belladonna on tulee neuvotella lääkärin kanssa kuin korjata.

Aiheinen käyttää laitoksen raskauden aikana, sairauksien verenkiertoelimistön.

Nightshade myrkytyksen merkkejä: nopea pulssi, hengenahdistus, kova mahakipu, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, tajunnan menetys.

Jos oli joitakin nightshade myrkytyksen oireita henkilö on kiireesti viedä hänet sairaalaan. Koska ensimmäisen tuen potilas on suositeltavaa pestä vatsan kaliumpermanganaattiliuosta. Jos henkilö on tajuton, se täytyy panna sivuun.

 • Ke, 08.31.2016 - 9:30

  Nightshade Rakastan lapsuudesta. Rakastan kaiken belladonna.

  To, 16.02.2017 - 10:31

  Anteeksi, mutta tämä on järjetöntä, ja ei ole artikkelissa kirjoittaja näyttää ovat kohdanneet musta belladonna, ja sen variantit yksinomaan internetissä.

  Shuffle ja kaikki kasataan yhteen kasaan, ei ole mitään edes kommentoida.

  Kukka huone nightshade: istutus, hoito ja omaisuuden

  • Katso koko kuva

  Mikä tämä kasvi belladonna

  Mitkä ovat optimaaliset varten nightshade

  Kasvatukseen ja istutukseen kasveja

  Asianmukaista hoitoa pussitettu belladonna

  Myrkyllisiä ja lääkinnällisiä ominaisuuksia kukka

  Belladonna (Solanum) - on pensas Solanaceae-perheen, suku, joka sisältää noin 1700 lajia. Syntyi belladonna katsoi Etelä-Amerikan maissa, joissa on trooppinen ilmasto. Luonnossa voit tavata ja monivuotisten kasvien pensaita ja puita, jotka voivat kulkea varsien tai seistä suorana, ja edullisesti hedelmät ovat myrkyllisiä. Niistä Solanaceae siellä ja syötävät lajit kuten peruna, tomaatti ja munakoiso.

  Viljelyyn kotona sopii pieni osa edustajista Solanaceae - Yleisin fringed, pippuri ja tummanruskea nightshade, hedelmä, jota verrataan pieniä tomaatteja, kirsikka- tai Meksikon pippuria. Nämä Latinalaisen Amerikan macho pystyy miellyttää omistajilleen koriste näkymä ympäri vuoden. Kuitenkin sinun täytyy tietää joitakin temppuja hoitaa tämä kasvi.

  Huone nightshade tunnetaan yleisesti talvella kirsikka tai korallia pensas. Varsin usein kotona löytyy jalostukseen nightshade pippuri ja lozhnoperechny. Ne eroavat keskenään, mutta vain hieman. Suurin ero on siinä, versoja pensas. Lozhnoperechny nightshade - omistaja sileä karvaton versoja ja lehtiä, kun taas pippuria - ne on päällystetty vaalean harmahtava fuzz. Heillä on eroja niiden ominaisuuksia.

  Hedelmät belladonna pippuria käytetään kansanlääkinnässä hoitoon angina, ja haavan paranemista, ja lzheperechny edustaja - myrkyllinen tappaja.

  Siksi, jos kasvi koristaa sisätilat, se tulee sijoittaa huomattavan välimatkan päässä lattiasta lasten pienet kädet täytyy suussa sulavia marjoja.

  Nightshade saavuttaa korkeus puoli metriä, koukeroinen ja usein tulee koristelu uudenvuoden vapaapäivät, kun pörröinen vihreä pensas täynnä värikkäitä marjoja, joten nimi - talvi kirsikka. Pienet marjat näyttävät kukinnan ja kypsymisen vaihtaa väriä vihreästä syvä viininpunainen. Samaan aikaan samalla Bushin hedelmät kypsyvät epätasaisesti, kirsikat, tomaatit ja paprikat eri värejä, joka parantaa koristekasvit.

  Mitkä ovat optimaaliset varten nightshade

  Muista, että koriste nightshade - kasvi tropiikissa, joten vankilaolot pitäisi olla mahdollisimman lähellä luonnollista. Kasvi vaatii jatkuvaa ruiskutus ja ylläpitää optimaalisessa lämpötilassa, joka alentaa talven aikana.

  Myös kukka rakkaus valoa riittää, mutta ehdottomasti ei siedä suoraa auringonvaloa.

  Jos kukka, joka ei mieleisekseen, se ilmoittaa tästä:

  • pudottamalla lehtiä, joten kasvi ei ole valoa
  • huono kukinnan ja pienet hedelmät - puute lämpöä
  • kiertämällä lehtiä - ylimäärin auringonvaloa
  • poniknuvshimi veltto lehdet - niukka kastelu ja kuumaan ilmaan
  • huddled marjat - puute kosteus maaperässä
  • tylsä ​​lehdet - mahdista pulaa

  Kosteuden taso on aina oltava korkea ja ei laske alle 60%.

  Kasvatukseen ja istutukseen kasveja

  Lisääntyminen huonekasvi voidaan suorittaa siemenet ja pistokkaat:

  1. Kun siemenet kylvetään arkki sopivin maaperä levitetään pinnalle, johon siemenet on 2 cm: n välein ja peitetty hiekalla. Kapasiteetti sijoitetaan lämpimässä paikassa itävyys, kasvihuone olosuhteissa käyttämällä kalvoa turvakoteja. 10 päivän kuluessa siemenet antaa taimia. Boring alkuvaiheessa kasvavat erittäin nopeasti, joten he tarvitsevat sukeltaa, ja tämä menettely toteutetaan kahdesti. Tämä on tarpeen antaa tulevalle pensas kompakti pallomainen muoto. Toisen pick kasvi voidaan istuttaa maahan.
  2. Prosessi kappaleen avulla pistokkaat - nopeuttaa prosessia. Käytettynä pistokkaat leikataan oksia. Helpoin tonkia pistokkaat turve-hiekka seos, ja kun riittävä määrä juuret muodostettu elinsiirron kasvi sopivia maaperään. Kun täydelle eläkkeelle kukinnan ja hedelmien ehkä nuorten värejä.

  Menetelmän eteneminen riippuu kehittämiseen nightshade ja koko sen marjoja. Aikana siementen lisääminen, kasvi kasvaa pidempään, mutta vahvempi ja aktiivisesti hedelmiä. Kun pistokkaat nightshade tarvitsevat aikaa sopeutua, ja ensimmäiset hedelmät ovat pieniä ja köyhiä kukinnan.

  Optimaalinen pidetään hedelmällisen maaperän nightshade sekoitus turvetta ja savimaa suhteessa 1: 3, johon on lisätty pieni määrä hiekkaa. Alaosassa istuimen kapasiteetti on välttämätöntä laittaa murskattua kiveä tai kevytsoraa kuivatus ovat myös sopivia ja pieni tiili fragmentteja.

  Asianmukaista hoitoa pussitettu belladonna

  Tavanomaisesti hoito koristetarkoituksiin nightshade voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen:

  • Kevät - laituri ja istuttamisen kasveja.
  • Kesä - kasvukaudella ja kukinnan.
  • Syksy ja talvi - aika hedelmiä ja myöhemmin muualla.

  Basic hoitosuositukset varmistaa tarvittavat edellytykset:

  1. Valaistus. Saavuttaa kirkas kukka on mahdollista vain samalla varmistaa kirkkaan mutta hajavalon, joka on välttämätöntä tehtaan koko vuoden. Sillä tämä on hyvin itään ja länteen puolella huonetta. Eteläpuolella on erittäin hyödyllinen talvella. Jos valo ei riitä, niin kehitystä belladonna on heikko, ja kukinnan ja hedelmien - niukkaa.
  2. Kosteuden ja lämpötilan valvonta. Optimaalinen huoneenlämmössä täysi kehitys kasvien pidetään 18-25 astetta keväällä ja kesällä, ja talvella se olisi vähennettävä 12-15 astetta. Muuten trooppinen poista kaikki marjoja ja lehtiä. On välttämätöntä huolehtia ja suojaa vedolta belladonna. Kosteus on aina lisättävä. Sen varmistamiseksi, että tämä ehto on systemaattisesti suihkutetaan kukka. On hyvä laittaa potin tehtaan pastavuoka kostealla kivinen materiaalia niin, että ei ole kosketuksissa veden kanssa. Lisääntynyt kuivua hedelmiä tapahtuu myöhemmin, ja se on heikompi.
  3. Kastelua. Keväällä ja kesällä, kun kasvi on aktiivisesti kasvaa ja kukinta vesi olisi usein ja runsaasti. Kastelu suoritetaan heti kuivauksen jälkeen pintamaan, joka tapahtuu nopeasti, koska solanum intensiivisesti hikoilu, haihduttamalla kosteus lehtien. Talvella kastelua olisi vähennettävä.
  4. Lannoitteita. Saat hedelmiä nightshade tarvitsevat paljon energiaa, joka voi tarjota lisää lannoitusta. Voit hakea nestemäiset lannoitteet monimutkainen kotiin kukkia, jotka kukkivat. Olisi tehtävä kasvukauden aikana ja aikana hedelmän muodostumisen. Ruokinta suoritetaan kahden viikon välein, ja kun hedelmät jo muodostunut, eli talvella - väli sidokset olisi vähennettävä kerran kuukaudessa, käytetään puolet lannoitteen standardeja.
  5. Trimmaus. nightshade suoritetaan vuosittain karsimisesta. Kevättalvella tai varhain keväällä kaikki oksat pensaiden leikataan kolmanneksella. Tämä menettely hyväksyttiin suorittamaan jälkeen täyden kypsymiseen ja kun lehdet kellastua. Kasvi on suositeltavaa syksyllä hyppysellinen, mutta ottaa vain ilman kukannuppuja ja hedelmiä munasarjat. Tämä antaa paremman versojen.
  6. Siirto. Sen jälkeen karsintaa koristepensaat on istutetaan päivitettyä ja runsaasti hivenaineita maaperässä. Tällöin potti on hieman suurempi kuin entinen. Mutta joissakin tapauksissa, elinsiirron ei välttämättä ole tarpeen, koska nightshade kukka nopeasti menettää koriste vaikutus ja ovat usein helpompi kasvattaa uuden tehtaan.

  Vaikka nightshade vaatimaton kasvi, joitakin vaikeuksia, sen sisältö on edelleen olemassa:

  • Niukasti tai ei ollenkaan hedelmiä. Tämän tuloksena on riittämätön pölytyksen floriferous ajan. Jos kasvi ei aseteta ulkoilmaan, on suositeltavaa pölyttää keinotekoisesti. Tätä tarkoitusta varten, pehmeällä harjalla, jonka jälkeen siirtämällä siitepölyä kukasta toiseen. Vakiinnuttaa vaikutus suoritetaan vaiheet useita kertoja.
  • Nightshade tyhjentää lehtiä ja marjoja. Syynä voi olla luonnoksia ja äärimmäisissä lämpötiloissa tai lämpöä. Poistaa nämä ongelmat vain täytyy löytää sopivampi paikka belladonna.
  • Tuholaisia. Kasvit voivat aiheuttaa haittaa ja hyönteiset: jauhiaisia, kirvoja ja hämähäkki punkit. Vaarassa ovat ne kasvit, jotka sisältyvät olosuhteissa kuivaa ilmaa. Havaitessaan ensimmäisen merkkejä hyönteisten hyökkäyksen kasvi tulee hoitaa asianmukaisesti kemikaaleja tai Folk korjaustoimenpiteet (jos vaurio ei ole vahva).

  Myrkyllisiä ja lääkinnällisiä ominaisuuksia kukka

  Jotkut lajit ovat myrkyllisiä nightshade huoneessa. Pienikin pitoisuuden myrkyllisten aineiden sisältämien hedelmien voi johtaa myrkytykseen. Yleensä se ilmaistaan ​​ruoansulatushäiriöt, mutta suurina pitoisuuksina voi aiheuttaa myrkytyksen koko organismista, johon lääkärit saattavat vaatia väliintuloa.

  Yhdessä tämän, Solanum hallussaan terapeuttisia ominaisuuksia ja voi toimia kodin lääkäri. Hedelmät ja kasvien lehdet käytetään ehkäisyyn ja hoitoon monien sairauksien, koska sen koostumus paljasti vitamiinit, karotenoidit, alkaloideja, saponiinia ja pektiiniä happoja. Nämä aineet tehokkaasti kilpailla keuhkoputkentulehdus, tonsilliitti, ja hinkuyskää, sekä pystyy parantaa haavat. Lisäksi uutteet valmistettiin Solanum hallussaan vermifuge ja diureettinen vaikutus.

  Kuitenkin, koska myrkyllisiä kasveja, Solanaceae käyttö huumeiden pitäisi olla hyvin varovainen, kuultuaan asiantuntija.

  Kukka nightshade melko helppo kasvattaa kotona. Vaatimaton ja koristekasvit vaativat vähän vaivaa ja noudattamista yksinkertaiset säännöt. Ja koska sen sisustus, nightshade pystyy sisustaa ja monipuolistaa jokaiseen sisustukseen ja antaa juhlava tunnelma. Kukka on kiitollisena vastaamaan hoidon kukinnan ja hedelmien, jolloin kasvi omaperäisyys. Ja kukka voi parantaa kodin matkustajia epämiellyttäviä sairauksista. Sinun tulisi kuitenkin pitää tehtaan poissa lasten, välttää epämiellyttäviä seurauksia.

  Lisätietoa löytyy video:

  • Kirjaudu tai rekisteröidy kommentteja

  Mielenkiintoisia poikki puutarha ja puutarhassa

  Foorumi on kysymys vastaamatta, auttaa osallistujia, ja he auttavat sinua.

  Nyt esitettävät

  (C) 2012-2018 MegaOgorod.kom - lehdessä kesäasukkaita ja puutarhurit.

  Nightshade huone: Care

  Nightshade kasvi - niille, jotka haluavat kirkkaita värejä! Tämä epätavallinen hedelmäpuu ominaista kirkkaat crimson marjoja, pieniä valkoisia kukkia ja lehvistönsä. Mellakka värejä tuo ripauksen kesän tahansa sisätilojen kukinnan aikana ja hedelmien muodostumisen. Jos päätät kasvaa kotona on poikkeuksellinen sisä- puu, tutustua häneen paremmin.

  Solanaceae, joka kuuluu meidän tutkittu, tämä on suuri perhe, joka yhdistää yli 1000 eri viljelykasvien. Näitä ovat perunat, paprika, tomaatti, munakoiso ja petunian, niemi karviainen, jne Puolestaan ​​belladonna kukka hyväksynyt useita ulkoisia ominaisuuksia niiden serkut. Esimerkiksi sen valkoisia kukkia keltainen ponnet vähän kuin peruna ja hedelmät, kirkas ja pyöreä - on kirsikkatomaatteja. Vaikka joku punaisia ​​marjoja muistuttavat kirsikat, jolle kukka sai lempinimen "The Jerusalem kirsikka."

  Puutarhatasolla tontteja löytyy usein musta belladonna. Tällainen ottaman rikkakasvien, joka ei ole niin! Sen jälkeen kypsä hedelmä - makea ja syötävät, sopii leivontaan kakkuja täytteet, perustana hilloja ja hillokkeet. On myös monia koriste puutarha lajeja, useimmat niistä viljellään yksivuotisia. Selviytyä ankara talvi pystyy vain yhden lajin - katkeransuloinen, toiset - kotoisin eteläisen mailla ei selviä kylmä.

  Mielenkiintoinen piirre belladonna kasvien, mikä tekee siitä houkuttelevan viljelijöille on se, että yksi haara voi olla jo kypsää hedelmää ja jopa vihreät. Siksi ajankohtana hedelmiä, mutta se on melko pitkä aika (keväästä loppukesään, ja joillakin lajeilla loppusyksyyn), nightshade huone, koristeltu helmiä eri värejä, se on kuin joulukuuset.

  Huolimatta lempinimi, nightshade kukka kotoisin Etelä-Amerikasta - nimittäin siitä trooppisten metsien Brasilian, mutta asuu joitakin lajeja Keski-Amerikan, Kaakkois-Aasiassa, ja siellä ne ovat lähes kaikkialla maailmassa. Toinen nimi kukka - solyanum, sopusoinnussa kansainvälisten latinankielinen nimi Solanum, joka kirjaimellisesti käännettynä "ei ole aurinkoa." Miksi? Ehkä siksi ei ole tarpeeksi auringonvaloa nightshade ei muodosta kirkas hedelmää. Laji oli valtava joukko, asettui kotona vain kolme lajia.

  Lozhnoperechny belladonna (huonekoiso) - yleisin kodin belladonna. Se on pensas pienet lehdet pitkänomainen, se voi kasvaa jopa 50 cm. Korkeussuunnassa. koriste huippu loppusyksystä, jonka jälkeen hedelmää pitkään säilyvät oksilla ja pensaat täynnä punaisia ​​palloja voi nähdä hyllyillä kukkakauppoja ennakoiden uudenvuoden. Ehkä tästä syystä se joulutähti, joskus liittyy joulukuusi.

  nightshade lozhnoperechny

  Huolimatta houkuttelevuutta belladonna marjoja huone, syödä niitä, sinun ei pitäisi! Nieltynä, ne aiheuttavat vakavia myrkytyksen. Joten eivät kasva siellä, missä on lapsia ja lemmikkejä. Ole varovainen kasvien lehdet, mehu, joka voi aiheuttaa ihoärsytystä.

  Pertsevidny belladonna (Solanum capsicastrum) on pieni ero edellisestä lajeista. Koko laitoksen ja sen hedelmiä hieman vähemmän, ja voidaan nähdä versoja karvainen "kansi" hopeisen värin. Toinen nimi belladonna - anginnik. Toisin lozhnoperechnogo tällainen myrkyttömiä, ja jopa hyödyllistä! Kansanlaakinnassa, infuusio kuivattuja hedelmiä anginnika käyttää hoitamaan kurkun, joten lempinimi. Mutta käytännössä nämä toimet eivät ole sen arvoinen! Onhan tietämättömyys on melko vaikea erottaa toisistaan ​​kaksi samanlaista laatuaan, ja virhe maksaa terveyden.

  nightshade pertsevidny

  Toinen koti nightshade on ilmeisiä eroja, se zhasminovidny belladonna (Solanum jasminoides). Serkkunsa - jasmiini. Kaikkein koriste kaikkea se on enemmän kuin viiniköynnöksen kauan lehdet ja hämmästyttävän kauniita kukkia, kokoontuivat panicles valkoista tai vaalean sininen. Kiipeilijä voi saavuttaa pituus puolentoista metrin jopa ympäristön olosuhteissa, joten se on usein kasvanut köynnöskasvin alustalle tai ampelnoe - riippuvasta ruukkuihin.

  nightshade zhasminovidny

  Perusteella tämäntyyppisten monia kirjava muotoja, jotka eroavat kirkkaan kirjava lehtineen. nightshade kasvit ovat usein kasvanut vuosittain, jos se ei saa uudelleen hedelmiä. Pelkästään se on varsin koristeellinen lisäksi tehdä sen kukinta ei ole niin vaikeaa.

  Nightshade huoneeseen ei voi kutsua monipuolinen kasvi. Huolehtiminen niistä voidaan saavuttaa vain niillä on jonkin verran taitoja ja kukkia. Uskotaan, että pääkomponentit hoidon nightshade - kirkas hajavalon ja kostea viileää ilmaa. Lue lisää alla.

  Kuten monet kasvit, nightshade huone mieluummin kirkkaassa valossa. Koko sen ajan kukinnan ja hedelmien valo olisi maksimoitava. Varmista, että se voi olla Kaakkois-ja Lounais-ikkunat. Yleensä läsnä ollessa valon lepoaikaa ei ilmenny, niin solyanum voi kantaa hedelmää jo pitkään! Jos ostit puun hedelmää, sen pitää tarjota hyvin valoisa paikka, mutta edullisesti ei kuumin. Auttaa luomaan uusia valaistus lamppuja voi olla talvella. Lamppu keinovalossa kukkia.

  Lämpötilan järjestelmä kotiin nightshade vaatimaton niin mukava alue on hyvin laaja - 5-35 astetta alle tai yli tämän rajan lämpötila ei vaihtele. Se on suoraan verrannollinen valon: jos valo paljon solyanum kasvaa hyvin ja kantaa hedelmää lämpötilassa 18-25 astetta, ja olosuhteissa lämpötilan tulisi laskea 12-16 astetta valaistuksen rajoitettu tehdas ajautunut tilaan "nukkumaan."

  Laajennettu hedelmiä voidaan saavuttaa varmistamalla suurin kosteus, vakaa valaistus ja suhteellinen viileys talvella - 16-18 astetta. Kirjanmerkki kukannuput tapahtuu helmikuussa, ja kukinnan esiintyy yleensä keväällä. Tässä karu kukkia, jotka olivat vähemmän toivottavaa tehdä puun parvekkeella tai puutarhassa (vain, jos lämpötila on yli 10 astetta). Raitista ilmaa merkitsevästi enemmän hedelmiä! Tällöin lämpötila muuttuu vain karkaistu kukka. Todellakin, Brasiliassa tänä aikana, keskimääräinen yölämpötila on välillä 15 astetta, ja keskimääräinen päivä - noin 25.

  Nightshade tilaa pidetään "vodohlebom"! Prosessissa on huolehtia niistä, kaikki on yhdistetty. Kesällä, kun kukka enemmän juomavesi, vesi voi olla jopa kaksi kertaa viikossa, runsaasti, mutta ainoastaan ​​sillä edellytyksellä, että korotetussa kerros on kuivunut noin 2-3 cm. Jos kukka on viileässä huoneessa, jossa lämpötila on alle 16 astetta, vesi on huolellisesti, kun maa kuivuu puoli, yritetään välttää pysähtyminen vettä juurista. Tärkeä säännöt kastelua.

  Solanum kasvi viihtyy oloissa korkea kosteus. Ruiskutus voidaan suorittaa ainakin useita kertoja päivässä, tästä kukka terveys paranee vasta! Joskus vesisuihku saattaa olla hyödyllistä lisätä kastiketta. Lehvistölevitys: reseptejä.

  Koulutus vie paljon hedelmiä, niin kukka tarvitsi vain ruokinta. Tukea häntä vuosina kukinnan ja hedelmien, voit lannoittaa kerran viikossa, eli joka toinen kastelu, lisäämällä hieman lannoitetta - mineraali- tai orgaanista. Nightshade ei vastusta säännöllisesti lannoitus orgaanista. Mikä on orgaaninen ja miten sitä sovelletaan.

  Valitessaan lannoite sisätiloissa asukkaiden aattona keväällä, kannattaa kiinnittää huomiota kaliumin komponentti, joka stimuloi kukinnan. Taulukko mikroravintoaineita rasteniy.Nakanune hedelmiä solyanum voi syöttää lannoitteiden luotu hänen "sukulaisia" useita vihanneksiin - tomaatit, paprikat, munakoiso. Tämä auttaa muodostumista hedelmän. Lepoaikaa ei ole hedelmöittynyt kukka!

  Vaikka monet ajattelevat kodin nightshade yksivuotinen kasvi, jos antaa hänelle mukava ja säännöllisesti menettely muodostumista kruunu, hän ilahduttaa sinua tulevina vuosina. Huoneissa solyanum kasvaa jopa 50 cm pitkä, karsiminen voidaan suorittaa kasvin 30 cm korkea ja ylös. Tällöin voit leikata päät oksat 2-5 cm. Tämä menettely tapahtuu parhaiten kevättalvella samanaikaisesti vaihto. Leikkaaminen tehdään analogisesti muihin sisä dendriit- - Limoviikuna ja hibiscus. Ruukkukasvi istutettu vakiolomakkeella ( "tulppaanin" tai sylinteri "), tyypit kukkaruukut.

  nightshade siemenistä, pistokkaat nightshade

  Kukinnan ja hedelmien elinsiirtoa nightshade, sinun pitäisi!

  Maaperä soveltuu osto monipuolinen sekoitus koristelussa viherkasvit tai seoksesta kotiruokaa: alkaen puutarha maaperän, komposti, turvetta ja hiekkaa. Nightshade kukka rakastaa kosteutta kapasiteettia, mutta hengittävä ympäristö, eikä kasva "sorrettuja" savimaata. Maaperä kukkia: itse teemme. Se voidaan kasvattaa avulla pistokkaita jäljellä jälkeen karsimisesta. Juuret ovat vedessä, ja istutetaan sitten valmiin maahan. Solanum ja voi kasvaa siemenistä laitetaan valon sekoitus turvetta ja hiekkaa. Lämpötilassa, joka on 18-20 astetta ja riittävä kosteus ituja näyttää kahden kolmen viikon ajan. On parasta itää siemenet, istutettu maaliskuussa.

  Huonekasvi nightshade harvoin aiheuttaa ongelmia omistajalle, mutta väärään hoito voi kärsiä liikaa tai puute kosteutta, ja hyökkäyksen kohteeksi tuholaisia.

  Tämä on yleisin ongelma, joka aiheuttaa varten häiriö! Koulutuksen varret nightshade tarvitsee jatkuvaa kirkasta valoa ympäri vuoden. Ilman valoa, kukka vedetään, se ei muodosta silmut ja nollaa pienempi lehtiä. Nightshade kasvi ei pidä tukkoinen huoneessa kuivalla ilmalla, tällaisessa tilanteessa, kukinta ei kestä kauan, hedelmät muodostuvat, eikä nopeaa laskua.

  Kukka suosii pozdnezimnyuyu istutuksen ja karsintaa, se stimuloi kukinnan ja hedelmien solmio edellyttää pölytyksen. Sitä esiintyy nopeimmin ilmassa, joten kesällä on parempi laittaa kukka parvekkeella tai puutarhassa tehdä. Jos Bloom osuu "kotiin jäädä", voimme rajoittaa ilmanvaihtoa tai yrittää tehdä keinotekoisia pölytystä harjalla (aiheuttaa siitepöly yhdestä kukka toiseen).

  Tämä ylivuoto voi tapahtua, mutta tulee usein syynä pula valon, etenkin talvella, yhdessä kuivassa ilmassa solyanum voi menettää puoli lehtineen. Defoliation tulos tulee juuri vaurioita elinsiirron aikana, tai sen jälkeen epäonnistunut kastelu alijäähtyminen tai ylikuivumisen.

  Nightshade huone joskus mope kuivassa ilmassa, mutta on syytä muistaa, että lehdet voivat tulvia ja seurauksena hämähäkki punkki. Tässä tapauksessa ne ovat yksi curl, kellastua ja pudota. Siksi ajoittain tarkastaa hänen "osastolla" ja järjestää hänelle lämmin suihku. "Tuholaiset huonekasvien: diagnoosi." Voit "kalju" nightshade pikemminkin kasvanut uusia lehtiä, on mahdollista luoda kasvihuone olosuhteet asettamalla läpinäkyvä pussi ja ylläpitää kohtalainen kosteutta.

  Kukka nightshade muodot kirjava lähtee puute hivenaineiden: rauta, magnesium, typpi. Joskus tästä syystä, että lehdet vaaleta ja kelmetä. Oikea tilanne voi juurtua ruokinta, ja syöttämällä arkki magnesiumsulfaatilla. Toinen syy voi olla vaarallista sairauden kehittymiseen, sieni- tai bakteeri-(erityisesti jos kostea värjäystä tai siellä plakkia). Merkit "kasvi" sairauksia.

  Jos sinulla on kysymyksiä, muista kysyä ne kommentit. ✿ Jos pidät artikkelin, jakaa sen sosiaalisia verkostoja.

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  "Elää, tarvitsemme aurinkoa, vapautta ja pieni kukka» ✿.

  Kirjoittaja Site: Christina Reznik.

  ✿ Tarkista talven suojaan puutarhassa. Lisää lunta, jos se ei riitä välillä kasveja.

  ✿ tarkastamaan nykyisiä siemeniä kukka kasveja: mitä istutetaan maahan, ja jotkut - on taimet.

  ✿ säilytysolosuhteet Pidä sipulit ja mukulakasveista. Lopussa kuukauden, valmistautua pakottaa sipulit helmikuussa.

  ✿ On aika tehdä suunnittelun tulevia laskua.

  ✿ substraatit taimet, lannoitteet osto- ja tarkista puutarhatyökaluja.

  ✿ Katso kosteus asunnossa, yleensä spray ruukkukasveja.

  ✿ Analysoi valaistus. Tarvittaessa annettava keinovaloa lamppuja.

  03.01.-16.1. (Ehtyminen kuu) - se ei ole suositeltavaa suorittaa traumaattinen menettely on mahdollista hillitä nipping kasvua.

  18/01-30/01 (Voitelu kuu) - otollinen aika tehdä hedelmällisten istuttamisen ja karsinta, istutus siemeniä, pistokaslisäys.

  Katso myös:

  Joka toinen vuosi, että vuori kaupungin Vietnamin Dalat, suoritti laajamittaisen kukka meropriyatie.Turisty ja vierailijat lähikaupunkeihin voi nauttia paitsi upeat näkymät, mutta myös kukka kulkue. Mekot kukkia, muotinäytöksiä, näyttelyitä sekä herkkuja kukkia - hunajaa, viiniä ja leivonnaisia: kaikki näinä päivinä omistettu kukka teema.

  City of Eternal Spring elää värikästä elämää ympäri vuoden! Lue lisää.

  kuukausi kasvi ✿

  Tänä jouluna "Tree", tai joulutähti, kuten sitä kutsutaan, on piristää vapaapäiviä ja on täydellinen lahja joulua. Se on kukassa kaikki lomat, mutta asianmukaista hoitoa, joka pystyy koristelu talon vuosittain. Löytää yhteistä kieltä hänen avullaan tämä artikkeli.

  • Christine tallennus euharis: kotihoito
  • Elena tallennus euharis: kotihoito
  • Christine tallennus euharis: kotihoito
  • Elena tallennus euharis: kotihoito
  • Elena tallennus euharis: kotihoito

  Site etsii puutarhurit! Tule toinen kirjoittaja: lähetä kuvia ja vinkkejä. Kaikki artikkelit lukijoille julkaistu otsikolla "blogi", ja lyhyitä muistiinpanoja - in "Tips" -osiossa. Henkilökohtaisia ​​kokemus on erittäin tärkeää!

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  12 − 7 =