nightshade valokuva

Musta nightshade - kuvaus kuvalliset kasveja; sen viljelyn ja varastointi; ominaisuudet (hyödyt ja haitat) marjojen ja niiden käyttö ruoanlaitossa ja hoitoon

Kalorit: 0 kcal.

musta nightshade - yksivuotiset kasvit, edustaja perheen Solanaceae. Kotiin kasvien tutkijat sanovat Australiassa, se tapahtuu Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa.

Musta nightshade on yksittäinen varsi oksat violetti sävy, tummanvihreät Suikeat lehdet ja suuret violetit kukat (ks. Kuva).

Australiassa, kasvi on nimeltään "kenguru omena."

Sen hedelmät eivät syö eläimiä, vain muutamia lintuja, koska kasvi on myrkyllinen.

Tunnetut kasvi ovat:

 • Musta nightshade - syötävät kasvilajeja, mehu tämän kasvin käytetään laajalti taloudessa. Näin ollen pidetään turvallisena väriaine, sitä käytetään makeisliiketoiminnassa.
 • Nightshade Sunberry, joka tunnetaan myös nimeäminen "Kanadan mustikoita." Laitos on hybridi musta belladonna ja muita kasveja tämän perheen. Tämä sitkeä kasvi, joka kasvaa hyvin esikaupunkialueilla. Fame se sai johtuen suurista marjat ovat erittäin maukasta ja terveellistä. Marjat kulutetaan, kun ne ovat tyydyttyneitä antrasiitti.
 • Bittersweet - muut enemmän tunnettu nimellä "wolfberry". Tämä laji on levinnyt laajalti luonnossa, ja se on kasvanut koristekasvina. Se kukkii kirkkailla väreillä, miellyttää silmää niin monet marjat, jota ei voi syödä.
 • Nightshade pertsevidny - huonekasvi, se voi löytyä myös potin kadulla. Luonnossa kasvi on viiniköynnös suurempi. Nämä pensaat pidetään vysokodekorativnymi, ovat ikivihreitä.
 • Nightshade papillaarisen - tuuhea kasvi muodossa, kasvatettu kotona tai konteissa. Nimi tehdas on saanut ansiosta ulkonäkö: kirkas keltainen hedelmä muotoinen lehmän utareet. Tämä kasvi on myös erittäin suosittu puutarhurit, koska suuri koristelu ja helppohoitoisuus.
 • Zhasminovidny Nightshade - kasvi on viiniköynnös, kasvanut kori kasvi. Hänen syntymäkoti on Brasilia, joten se on termofiilinen, talvella se on siirrettävä lämpimään huoneeseen. Nightshade näyttää hyvältä roikkuu ruukut: harvat välinpitämättömiä pisin viiniköynnöksen, nastoitettu valkoisia kukkia.
 • Nightshade kihara - koristekasvien on viiniköynnös, paksusti täynnä sinisiä kukkia. Tämä tyyppi on ihanteellinen kasvaa roikkuu ruukuissa.

Grow musta nightshade voivat olla mökillä. Usein kasvi on kasvanut sen marjoja, ja koristelussa. kasvanut niin sanottu nightshade pertsevidny Kotona tai kuten sitä kutsutaan "Kuuban kirsikka". Tuotu kasvi Brasiliasta. Sen hedelmä on todella muistuttaa kirsikoita, mutta niiden käyttö on vaarallista.

Kaikenlaisia ​​belladonna perhe koristekasveja on suuri koko ja pitkä kukinta.

Helpoin tapa saada nuoret taimet - siemenet kylvetään. Voit tehdä tämän, siemenet istutetaan valmis maaperässä kevättalvella. Viljelmät ruiskutetaan ja peitetään kalvolla, ensimmäiset taimet pitäisi näkyä 10 päivän jälkeen.

Kasvien hoito koostuu säännöllisesti sadon nopeasti kasvava versoja. Musta nightshade on myös tarpeen vettä maa on aina kostea, mutta ilman liiallista kosteutta. Tehdas tykkää kostea ilma, joten on suositeltavaa suorittaa säännöllisiä ruiskutus, on kuitenkin parempi luopua ruiskuttamalla kukinnan aikana.

Nightshade ovat kevyitä rakastava kasveja, he tarvitsevat aurinkoa milloin tahansa vuodesta. Potin kasvi on parempi laittaa aurinkoisella paikalla, mutta sinun tulisi välttää suoraa auringonvaloa. Tarvittaessa, nightshade syötetään saamiseksi runsaammin hedelmiä. Hän sopii pukeutumista tomaatteja tai koristekasveja.

Kerää musta belladonna marjoja elokuussa, ruoho - kukinnan aikana. Lääkinnällisiin tarkoituksiin korjattu hedelmiä ja yrttejä. Kuivattu materiaali ilmassa varjossa. Tallennettu puinen laatikot ja 6 vuotta.

Hyödyllisiä ominaisuuksia musta nightshade koska sen arvokkaita koostumus. Kasvi sisältää vitamiineja, mineraaleja, askorbiinihappo, karoteenia. Green hedelmät sisältävät vaarallinen aine, joka on lähes kokonaan katoaa, kun kypsymistä. Tästä kasvi, hän kirjoitti kirjoituksia Hippokrates.

Nightshade on myönteinen vaikutus hermostoon, se auttaa verenpainetauti, arterioskleroosi, reumaa.

Esivanhemmillemme käyttänyt sitä vilustuminen, kipua korvissa, kystiitti. Kypsä hedelmä suositellaan käytettäväksi ateroskleroosin, verenpainetaudin, 6 kpl päivässä.

Nightshade on pitkään käytetty vatsavaivojen hoitoon, rauhoittavana, jotta pakkaa päänsärkyä. Musta belladonna diureetti, hemostatic, choleretic ominaisuuksia. Muinaisina aikoina se on käytetty operaatioissa anestesiassa. Kypsiä marjoja suositellaan käytettäväksi angina ja mehua haudataan krooninen nuha.

Marja kasveja voidaan käyttää valmistettaessa infuusiota. Voit tehdä tämän, kourallinen hedelmiä pour alkoholia, vaatii useita päiviä ja ottaa 20-30 tippaa lasilliseen vettä. Berry tinktuura auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, lievittää epämiellyttäviä oireita vaihdevuodet ja rauhoittaa.

Ruoanlaitossa, musta nightshade käyttää elintarvikkeiden ainesosana. Kaukasuksella, nuoret lehdet syödään sijasta salaattia. kasvien hedelmiä syödään raakana, ja niistä tehdä täyte piirakat, valmis hilloa, hyytelöä.

Säilykkeet valmistettu kypsistä hedelmistä: marjat siirappi kaadetaan 8 tuntia ja saatetaan kiehuvaksi, poistaa lämpöä, annettiin jatkua 6 tuntia ja sitten keitettiin uudelleen, kunnes valmis.

Se voidaan myös valmistaa vanukas: hedelmät jauhetaan seulan läpi, kaada mehu. Hedelmät kaada kuuma vesi, kiehautetaan, suodatin, lisätä tärkkelystä, mehua, keitetty minuutti.

Käytettävällä Black belladonna ja hoito

Kasvien käyttöön tunnettujen kansanmusiikin ja virallinen lääketiede. Valmisteet valmistetuilla hoitoon reumatismi, niveltulehdus, leukemia, astma, tulehdukset, ekseema. Drops nightshade auttaa kipua korvissa. Tuoremehu käytetään nukkua tuki. Musta nightshade käytetään imeytymisen aivokalvotuumorit, korva, mutta silloin side kanssa murskattujen tuoreiden kasvi.

Huolimatta siitä, että kaikki kasvin osat pidetään myrkyllisiä, ne ovat laajalti käytetty hoitoon monia sairauksia.

Nightshade hoitoon angina, influenssa, hinkuyskä, välikorvatulehdus, keuhkotuberkuloosi, sieni- ihovaurioita, askites, keltaisuutta, munuaissairaus. Musta nightshade myös tehokas ihosairauksien, kuten ekseema, psoriasis, ihottuman. Jauhe varret suosittele hoitoon haimatulehduksen: jauhetta otettu 3 kertaa päivässä 15 minuuttia ennen ateriaa. On tärkeää analysoida tunteitaan. Jos suun välittömästi vastaanoton jälkeen oli makeus, tarkoittaa tulehdus vahva, mutta jos makeus tulee 15 minuutin kuluttua, sitten taudin lievä muoto.

Kansanlääkinnässä käytetty nightshadena pahanlaatuinen verisairaus. Tässä sairaudessa, liemi valmistettiin: 1 tl .. raaka kaada kiehuvaa vettä. Kireät liemi kestää 1 tunnin ajan. L .. juoman vastaanottamiseksi jatkuvasti 4 viikko, ja sitten ei juo pari viikkoa hoidon edelleen, tarvittaessa.

Astmassa, krooniset ihosairaudet ovat valmiita liemi: 1 tl .. yrtit keitetään 10 minuuttia. Take 2 tuntia. L. päivänä 10 päivää, sitten tehdä tauko 10 päivää.

Haittojen musta belladonna ja vasta-

Vaurioita elimistössä voi aiheuttaa kasvin jos olet yliherkkä. Raakoja hedelmiä ja yrttejä ovat myrkyllisiä, ne sisältävät vaarallisia alkaloidi solanidin. Ennen belladonna on tulee neuvotella lääkärin kanssa kuin korjata.

Aiheinen käyttää laitoksen raskauden aikana, sairauksien verenkiertoelimistön.

Nightshade myrkytyksen merkkejä: nopea pulssi, hengenahdistus, kova mahakipu, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, tajunnan menetys.

Jos oli joitakin nightshade myrkytyksen oireita henkilö on kiireesti viedä hänet sairaalaan. Koska ensimmäisen tuen potilas on suositeltavaa pestä vatsan kaliumpermanganaattiliuosta. Jos henkilö on tajuton, se täytyy panna sivuun.

 • Ke, 08.31.2016 - 9:30

  Nightshade Rakastan lapsuudesta. Rakastan kaiken belladonna.

  To, 16.02.2017 - 10:31

  Anteeksi, mutta tämä on järjetöntä, ja ei ole artikkelissa kirjoittaja näyttää ovat kohdanneet musta belladonna, ja sen variantit yksinomaan internetissä.

  Shuffle ja kaikki kasataan yhteen kasaan, ei ole mitään edes kommentoida.

  Punakoiso. Belladonna (Berry) - valokuva

  Bittersweet - hyvin yleinen kasvi. Se kuuluu perheeseen Solanaceae. Nimi tämän pensas johtui maun marjoja. Jos he saavat ydin, ne ovat makeita, mutta sitten tulee katkera jälkimaku. Tämä kasvi, kuten useimmat Solanaceae myrkyllisiä. Mutta se on myös vahva lääkinnällisiä ominaisuuksia. Ikimuistoisista ajoista lähtien, ihmiset ovat käyttäneet nuoret varret ja lähtee voiteiden ja tinktuurat. Näiden työkalujen avulla hoidossa monia sairauksia.

  Bittersweet - monivuotinen pensas. Se voi päästä korkeus 180 cm. Maavarsi Woody, hiipivä. Varret kasvi monimutkainen ja pitkä. Nuoret versot ovat haarautuneita ja kiipeilyä. Runko alareunassa Woody varpuja ja paljas.

  Kasvien lehtiä. Muodostavat pitkänomainen munanmuotoinen. Leaf pituus - 2,5-12 cm, leveys - 1 cm pohjan erotettavissa kaksi pitkänomaista pieni osa .. Jättää tässä osassa kasvin voi myös olla sydämenmuotoinen muodossa. Huipulla he leikellään tai kolmikanta. Nuoret lehdet on tietty epämiellyttävä haju.

  Tehdas paniculate kukinnot. Tyvestä, kaksihaarainen, joka sijaitsee pitkä kantoineen. Lohkoa. Muoto on oikea, kaksinkertainen perianth. Verhiö lautasen muotoinen kukkia. Se on pieni, pyatizubchatym. Viisi heteet. Kapeita ponsien putkeksi pylvään ympäri, on muodoltaan kartiomainen. Yksi emi. Corolla gamopetalous. Color Purple terälehtiä. On lajeja vaaleanpunainen tai valkoinen teriö. Halkaisija kukka on 12-18 mm. Corolla pyörämäisen, näkyvä pyatirassechenny kertainen osa. Munasarja muodostavat ylempi.

  Kukat katkeransuloinen ilmestyvän keväällä. Mutta kasvi kukkii koko lämpimän kauden vasta elokuussa. Hedelmät - marja. Ensinnäkin se on vihreä väri. Kuten kypsymisen kellastua, ja sitten hankkii kirkkaan punainen väri. Tämä viehättävä kiiltävä Vislykh marja kasvaa pituus 3 cm.

  Katkeransuloinen jaetaan koko subtrooppinen ja lauhkean vyöhykkeen Euroopassa. Mutta tämä kasvi on tehnyt paljon matkustamista. Nyt se kasvaa Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa, jossa se nostetaan uudisasukkaat vanhassa maailmassa.

  Venäjällä tämä kasvi on helppo löytää koko Euroopan osassa maata. Hän ei ole vain Lower Volgan alueella sekä Itä- ja Länsi-Siperiassa. Se ei kasva katkeransuloinen ja Moldovan, Ukrainan ja Valko-Venäjällä. Aasiassa, se ei myöskään ole löydetty.

  Tämä kasvi tykkää kostea ja jopa hieman vetinen maaperä. Se kasvaa tulvatasanteilla. Se löytyy lähellä kostea sankan erilaisia ​​pensaita ja paju. Tavallinen joukon kasvua tämäntyyppisen belladonna - pankit järviä, lampia, jokia, suot. Lisäksi hänelle on suosikkikohde on raaka roskat kasaan, jossa paljon lähes kaikilla aloilla ja alueilla Keski-Venäjällä. Suora auringonvalo kasvi ei siedä, hän tarvitsee varjo.

  Bittersweet - myrkyllinen kasvi. On erittäin vaarallista ihmisille. Sen marjat, lisäksi tavallista karotenoidit löytyy myös, kuten steroidien izofukosterin, stigmasteroli, sitosteroli, brassikasterolista campesterolia. Näitä aineita on juuret. Sen lisäksi ne siellä havaitaan ja alkaloideja. Maahan kasvien osia, varret ja lehdet näyttelytila ​​tigonenin.

  Yhtä runsaasti steroideja ja alkaloideja siemeniä. Niiden koostumus sisältää fosfolipidejä ja myös korkeammat rasvahapot - palmitiini-, myristiini- ja lauriinihappo.

  Nightshade - myrkkyä marjoja. Mutta hän on löytänyt hyödyllistä ja lääkinnällisiä ominaisuuksia. Lisäksi tämä kasvi käytetään ihmisen toiminnasta kuten hyönteisiä ainetta.

  Hapanimelät solanum maisema suunnittelijat tunnetaan koriste pensas. Sitä käytetään koristeluun suojaukset. Tämä on loistava kasvi piilottaa ruma aita tai pahoinpideltyjen seinärakenteisiin. Tämä tyyppi on suosittu, koska kukinnan aikana hänen pitkä ja sen jälkeen puutarhassa on kauniita soikea marjoja. Useimmissa tapauksissa Solanum käytetään pystysuoraan istutus sivusto, jolla on vahva kostutus maaperän.

  Muinaisista ajoista, ihmiset tiesivät tämän kasvin kuin korjata toukat ja toukkia haittaohjelmia. Valmista keittäminen varret ja ripottele niitä pensaita ja puita. Lehdet sisältävät tanniineja, käytetään vuotien.

  Käyttö perinteisen lääketieteen

  Harva tietää, kuinka hyödyllinen kasvi belladonna. Koti keittäminen nuoria versoja ja lehtiä - tehokas lääke ihosairauksia. Pakkaa vähentää tulehdusta ja kutinaa. Tämä on paras folk korjata ekseema. Sisällä on infuusioita vilustuminen, ripuli. Nightshade virtsarakon tulehdus. Naiset valmistella decoction lehdet, normalisoida kuukautiskiertoa.

  Tämä kasvi - paitsi haavan paranemista, vaan myös loislääkeresistenssin. Lehdet käytetään vesipöhö, hinkuyskä, hepatiitti A voiteen perusteella nuoret versot käytetään ulkoisesti reumaa. Myrkyllisiä marjoja pieninä pitoisuuksina, jopa silloin, kun sukupuolitaudeista. Keittäminen niistä epilepsian hoitoon ja vaikean migreenikohtauksen. Paraneminen on myös tinktuura kukkia. Se antaa juoda ihmisille keuhkosairauksia. Käyttämällä ydin nuoret versot homeopatian akuutit hengitystietulehdukset, nokkosihottuma ja kramppeja.

  Nightshade kasveja - myrkkyä. Soveltaa tarvitset vain tarkassa lääkärin valvonnassa. Tämä kasvi sisältää useita kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa vakavaa haittaa terveydelle. Esimerkiksi dulkamarin on samankaltaisia ​​vaikutuksia atropiinilla. On monia tapauksia, joissa myrkytys kotieläinten. Lehmät on huono koordinointi liikkeen, sydämentykytyksiä ja ripulia.

  Kerääminen ja varastointi lehdet ja varret belladonna

  Ruohovartinen varret nuoret versot ja lehdet kerätään kukinnan aikana. Sitten, kerätyn materiaalin levitetään mesh ja kuivattiin varjossa. Aurinko ei ole suositeltavaa tehdä versoja. Pidetty ruoho varret paperipusseihin tai puulaatikot. Heidän on pidettävä erillään muusta yrttejä. Hapanimelät belladonna (kuvat, jotka näet tässä artikkelissa) on myrkyllinen, joten pidä se poissa lasten ja lemmikkieläinten.

  Musta nightshade: kuvaus. Berry nightshade myrkyllisiä vai ei?

  Usein tienvarsilla, tyhjille tonteille tai ääriin puutarhaan voidaan nähdä vaatimaton vaatimaton kasvi mustalla pyöreitä hedelmiä. Tämä musta belladonna. Jotkut, ei kiinnitä huomiota häneen, ohi. Toinen käyrä, varoitus lasten ja eivät tule lähelle 'wolfberry'. Toiset kerätä hedelmät koriin ja kantaa kotiin, se ei pelkää myrkytetty. Kuka on oikeassa? Onko hän musta belladonna, myrkyllinen vai ei? Kuinka vaarallista se on ja miten sitä käytetään? Ja se on tarpeen? Ehkä se on parempi päästä eroon häntä ruohoa? Katsotaan tutkia.

  Aiheuttaen niin paljon ristiriitoja, musta belladonna kasvi on läheistä sukua meille kaikille tunnetuille munakoiso, peruna, tomaatti. Hänen esiintymisensä hän oli jopa hieman samanlainen kuin jotkin lajikkeiden tomaatteja, varsinkin kun se rostochku vain itää. Ja sen kukat ja vihreät marjat muistuttavat perunan. Vain se ei muodosta mukuloita. Korkeudella kasvi vedetään jopa metrin, joskus hieman enemmän, joskus hieman pienempi. Se näyttää musta belladonna? Kuvaus seuraavista: se on nurmi varsi, pystyssä, haarautunut, mutta ei kihara eikä matelijat kuin bittersweet belladonna (punainen). Lähtee ilman hampaita, soikea, mutta lopulta totesi. Kukkia, kuten perunat. Heidän terälehdet ovat valkoisia tai sinertävä-violetti. Siemenet liikaa kuten tomaatti, vain pienempiä. Marjat herneen kokoinen keskimäärin kypsytyksen aikana muuttuu mustaksi. Niiden maku on vaikea ilmaista sanoin - hieman makea, hieman hapan, on luonteenomainen haju, ei liian mehukas, mutta ei viljan. Lyhyesti sanottuna, eräänlainen. Ja aivan harmittomia! Tee mitään virhettä.

  Musta nightshade löytyy kaikkialta maailmasta, myös Australiassa. Laitos on yllättävän vaatimaton. On yhtä hyvin kasvaa hedelmällisen mustan maaperän säännöllistä kastelua ja kuivilla aroilla on sopimaton kasvillisuuden sandstones ja loams. Sen elinympäristö - metsänreunat, väylistä, tyhjille tonteille, tienvarret, hedelmä, puutarhat, joen. Tämä kasvi on vuosittain. Musta nightshade kukkii koko lyhyen elämänsä, mutta tarvitaan vain päästä kukinnan vaihe. Vastaavasti, ja hedelmät kypsyvät ei ole samaan aikaan. Joskus näkee Bush ja kukinnot ja vihreä marjat, ja musta. Lisätyistä nightshade itse kylvö, ja sen avulla lintuja, jotka syövät marjoja.

  Huolimatta siitä, että musta belladonna marjoja voi syödä liikaa (jos haluat maistaa), myrkkyä kasvissa on edelleen olemassa. Lisäksi kaikki sen osat, mutta erilaisia ​​määriä. Tämä johtuu myrkyllisiä glykoalkaloideja, kuten dulkamarin, solatsein, solaniini, joissa on runsaasti ruoho musta belladonna, kukkia ja vihreitä marjoja. Ja aiemmin paljon niitä erityisesti. Se oli syömisen jälkeen epäkypsä (riittävän musta tai vihreä) marjoja, voi olla myrkyllinen. Muuten, solaniini löytyy vihreät tomaatit ja perunat, erityisesti vanhan, alkio ja vihreä aurinko. Uskollisena myrkkyä, on tarpeen syödä ämpäriin. Ja jotta ei myrkkyä nightshade, sinun täytyy syödä vain täysin kypsiä marjoja, jotka solaniini mitätön annoksen. Kasvit tuottavat näitä myrkkyjä yksinomaan niiden suojelemiseksi. Kypsät marjat solaniini on vain vähän, jotta he voisivat syödä lintu ja siten ratkaista musta belladonna laajoilla alueilla.

  Näin voi käydä, jos syöt paljon ei riitä musta belladonna marjoja tai estää yliannostuksen vihermassaa kasvien, käytä sitä lääkinnällisiin tarkoituksiin. Kuitenkin yliannostus tahansa tarkoittaa terveysriski, joten kysymys mustan nightshade myrkyllisiä tai ei, vastaus voimme antaa, on: ole myrkyllistä, jos niitä käytetään viisaasti.

  • pahoinvointi;
  • vatsakipu;
  • röyhtäily;
  • ripuli;
  • yleinen heikkous;
  • päänsärkyä;
  • sekavuus ja ajallisesti;
  • lämpötila;
  • laajentuneet pupillit.

  Erityisen vakavissa tapauksissa on tajunnan menetys, kouristukset ja kooma.

  Hoito - mahdollisimman varhain mahahuuhtelu, laksatiivinen, adsorbentteja.

  Muista: on vain musta belladonna! Hedelmä se ei ole erityisen makea, mutta sopii myös valmisteluun hyytelöt, hillot, säilykkeitä. Ja hänen herkullisia kakkuja. Joissakin maissa, kuten Intiassa, nightshade marjoja onnellinen syödä raakana. He rakastavat heitä, ja monilla alueilla Venäjällä. Jotkut ovat kutsuneet kasvin tai pozdnikom voronyazhkoy. Tässä on pari reseptejä (laskelma antaa 0,5 kg marjoja)

  Belladonna (hänen mustat marjat) ovat hyvin huuhdeltu. 0,5 kg sokeria ja vettä kokki siirappi suutin, kaada ne (kuuma) marjoja ja jätetään 12 tunnin ajan ja sitten keittämistä alhaisella lämmöllä kunnes valmis.

  Marjat ovat hyvä pestä, kansi kiehuvaan veteen ja haudutetaan tulella pehmeiksi. Pyyhi. Lisää 0,5 kg sokeria. Annetaan seistä. Keitä kunnes tarjouksen.

  Lääkinnällisiä ominaisuuksia, käyttö kuivan rehun

  Musta nightshade lääkinnällisiin tarkoituksiin käytetään vielä Avicennan itseään. Nyt kaikki kasvien osia, juuresta "makushki9raquo; kansanmusiikin herbalists käytetty aktiivisesti. Se auttaa:

  • vilustuminen;
  • kurkkukipu;
  • kurkkumätä;
  • kipu luonteeltaan erilaisia ​​(päänsärky, nivelet, reumatismi, maha-suolikanavan);
  • peräpukamat;
  • helmintiaasin;
  • neurologiset sairaudet;
  • epilepsia, kouristukset, hermo;
  • verenpainetauti ja muut sairaudet.

  On vaikea luetella niitä kaikkia. Musta nightshade käyttää myös syöpää vastaan. Sato kasvi aikana kukinnan. Vihermassa leikataan ja kuivataan varjossa. Solanum voidaan istuttaa puutarhan haluttaessa. Voit tehdä tämän, juuri mash marjoja ja laita se maahan. Hoito nightshade Keskeisin - kastelua ja kitkemistä.

  Musta nightshade valmistuksessa käytettävien voiteiden, vesipitoisten infuusiota ja decoctions.

  • Valmistamiseksi voide: Kuivatut kasvien lehdet murskattiin jauheeksi ja sekoitetaan öljyt (oliivi, auringonkukka) suhteissa 1: 4. Sovellettavat ihon vamma, haavat, paiseet, haavaumat.
  • Valmistus lientä: Lasi (250 ml) kuumaa vettä Kaada 1 tl kuivaa raaka-ainetta, laita vesihauteessa ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia miedolla lämmöllä .. Sopivia annettavaksi suun kautta ruoansulatuskanavan ongelmia (koliitti, gastriitti, enterokoliitti), astma, kystiitti, reuma 1 tunti. Lusikka aamulla ja illalla. Huuhdella angina, suutulehdus. Istuttaa nenääsi auttaa nuha.
  • tinktuura:. 1 tunti kuivaa materiaalia lusikka täytetty keitetyllä vedellä, kääreet (saatavilla termospullo), ja pidettiin, kunnes 4 tunnin ajan. Oraaliseen antoon sopivat 1 h. Lusikka 2-3 kertaa päivän aikana, kun neuroosi, nivelreuma, päänsärkyä. Muodossa voiteet herpes ja hiertymät.
  • Juureen nightshade kuiva, palanut, murskattiin jauheeksi, lisätä seesamiöljy. Tämä tarkoittaa kokeena peräpukamia.
  • Musta nightshade on käytetty parantajat ja kostea. Sen kypsiä marjoja käytetään verenpainetaudin, ateroskleroosin. He yksinkertaisesti tarvitse syödä kourallinen päivässä.
  • Raaka lähtee nightshade, muunnetaan massaksi ja sekoitetaan öljy (kaikki) levitetään haavoihin ja nivelkivut.
  • Hoidossa kurkkukipu ja nuha auttaa myös kypsän mustan marja. Musta belladonna, joka päättyy kasvukauden syyskuussa ja lokakuussa (kuten lähtöraakamateriaalia sateella), koko on kirjaimellisesti täynnä kypsää hedelmää. Heidän täytyy kerätä ja käyttää sen jälkeen hana mehua. Seuraavaksi ottaa 50 ml tuotetta kaadetaan veteen, jolloin saatiin lasi lääkkeitä ja huuhtele kurkun tai tiputettiin nenään.
  • Tuore kypsä marjat voivat myös tehdä yrttiteet kihtilääke, koliitin, nivelreuman ja muita sairauksia.

  valmistelu4 Art. lusikka marjoja kaada kuuma vesi lasi ja sijoitettiin vesihauteeseen. Keitetään 15 minuutin ajan miedolla lämmöllä.

 • 3 rkl. lusikka marjoja kaada lasin vettä, keitetään, ja vaatia 2 tuntia. Otetaan reumatismi, peräpukamat, ummetus, neljäsosa kupillinen keittäminen 3-4 kertaa päivässä.
 • Vihreä massa belladonna (t raakoja marjat) murskata, toimenpide 1 rkl. lusikka. Lisää raaka-aineet 1,5 kuppia vettä liikkuvan kiehua 10 minuuttia miedolla lämmöllä, viileä, kanta. Kestää 15 ml syövän 4 kertaa päivässä (menetelmä Ignatenko).
 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  40 + = 50