Norteks maa

Akryylipohjamaali norteks maaperän kulutus

Artikkelit

Akryyli vesidispersiossa-aluketta norteks

valmistamiseksi erilaisten pintojen spray vesiperustainen materiaaleja. Se on antiseptistä ominaisuuksia. Sisä- ja ulkokäyttöön.

Käytetyt alukkeet valmisteluun pintojen ennen soveltamista vesi-dispersion maalit.

Vähentää maalin kulutusta.

Se suojaa värillinen pinta sään ja biologista vahinkoa (sientä, hometta, sininen).

Se on suunniteltu valmistamaan ulko puu, kivi, tiili, betoni, rappauspinnoissa ja kipsi. "Northian aluke - antiseptinen" liimat ja vahvistaa pohjapinta täyttämällä pienten huokosten polymeerihiukkasten. Sitä käytetään maalaus asuin-, teollisuus-, hallinto-, koulutus-, esikoulu, ja muita rakennuksia.

Kun yksikerroksista sovellus:

puutavaran - vähintään 90 g / sq. m;

betonin, kiven, tiili - vähintään 120 g / sq. m;

gipsokraton on - vähintään 60 g / sq. m.

Päivitettäessä korjausmaalaus.

Pinnan ulkonäkö:

Semiflat muodostettu tasainen pinnoite, ilman kraattereita, huokosia ja ryppyjä.

hakemus ja säilytysolosuhteet:

Levitetään valmisteltuun pintaan siveltimellä tai sumutin;

Varastoidaan tiiviisti suljetussa astiassa lämmöltä lähteistä lämpötilassa, joka ei alle +5 ° C: ssa

Sitä kuljetetaan kaikkien liikennemuotojen suljetuissa ajoneuvoissa.

Säilyvyysaika - 1 vuosi alkaen valmistuksen.

Norteks maahan. antiseptisiä syvälle vaikuttavan akryylipohjamaali norteks-maahan.

NORT®EKS-PRIMER - antiseptisiä syvälle vaikuttavan akryylipohjamaali. Universal puuta, betonia, kiveä, tiiltä, ​​jne .. sisä- ja ulkokäyttöön. Se vahvistaa pohja ehkäisee muotin, hometta, sininen.

Akryyli vesidispersiossa valmistamiseksi erilaisten pintojen suihkuttamaan vettä-dispersiomaaleilla.

Väritön päällyste muodostaa ilman kraattereita, huokosia ja ryppyjä. Saamiseksi eri väriä tai värisävyä voidaan zakolerovat pohjamaali. Kansalaisjärjestö "Pohjoinen" suosittelee Colera tuotantoa "Tikkurila".

"Norteks-Grunt" - vesi-dispersio akryylipohjamaali valmistamiseksi eri pinnat ennen vesi-dispersio maalit ja lakat. Aluke "Norteks-aluke" liimat ja vahvistaa pohjapinta täyttämällä pienten huokosten polymeerihiukkasten. Se lujasti kiinni maalikerrosta, mikä lisää sen käyttöikää. Pohjamaalin pienentää maalin kulutusta.

"Norteks-Grunt" käytetään valmistamiseksi puu, kivi, tiili, betoni, kipsi ja kipsi pinnat. Käytetään asuin-, teollisuus-, hallinto-, koulutus-, esikoulu, ja muita rakennuksia.

Käyttövalmis. Ennen pohjustusta suositeltava yhdistelmä. Levitetään kiinteä, kuiva, puhdistettu vanhoja hilseileviä maali-, liitu, pölystä ja rasvasta, pinta. Öljy ja rasva poistetaan liuos, jossa on saippuaa tai soodaa, minkä jälkeen pesu vedellä ja kuivaus pinta. Pinta ennen pohjustusta suositellaan zashpatlevat.

Levitetään siveltimellä tai maaliruisku, ympäristön lämpötila ja pohjustettu pinta ei pitäisi olla matalampi kuin +5 ° C: ssa Kerrosten lukumäärä levitetään riippuu pohjustetulle pinnalle. Kuivauksen kerrosten välillä - 30 min (vakio lämpötila ja kosteus).

Edelleen työtä pohjustettu pinta voidaan suorittaa kuivauksen jälkeen (1 tunti lämpötilassa (20 ± 2) ° C: ssa). Ympäröivässä lämpötilassa alle 15 ° C: ssa ja / tai kosteus yli 80% kuivumisaika voidaan nostaa 24 tuntia.

Sävytys pigmenttitahnojen suunniteltu vesiohenteisia maalituotteilla.

Kun yksittäinen-layer deposition: puu - vähintään 90 g / sq. m; betonin, kiven, tiili - vähintään 120 g / sq. m; gipsokraton on - vähintään 60 g / sq. m.

"Norteks-aluke" säilytetään tiiviisti suljetussa astiassa lämmöltä lähteistä lämpötilassa, joka ei alle +5 ° C: ssa Sitä kuljetetaan kaikkien liikennemuotojen suljetuissa ajoneuvoissa. Säilyvyysaika - 1 vuosi.

Norteks maa

Akryylipohjamaali NORTEKS-PRIMER - antiseptisiä syvälle vaikuttavan akryylipohjamaali. Universal puuta, betonia, kiveä, tiiltä, ​​jne .. sisä- ja ulkokäyttöön. Se vahvistaa pohja ehkäisee muotin, hometta, sininen.

Valmistamiseksi eri pinnat ennen vesi-dispersio maalit. Alukkeiden Norteks liimat ja vahvistaa pohjapinnan täyttämällä pienten huokosten polymeerihiukkasten. Se lujasti kiinni maalikerrosta, mikä lisää sen käyttöikää. Pohjamaalin pienentää maalin kulutusta.

Sitä käytetään valmistettaessa puu, kivi, tiili, betoni, kipsi ja kipsi pinnat. Käytetään asuin-, teollisuus-, hallinto-, koulutus-, esikoulu, ja muita rakennuksia.

Käyttövalmis. Ennen pohjustusta suositeltava yhdistelmä. Levitetään kiinteä, kuiva, puhdistettu vanhoja hilseileviä maali-, liitu, pölystä ja rasvasta, pinta. Öljy ja rasva poistetaan liuos, jossa on saippuaa tai soodaa, minkä jälkeen pesu vedellä ja kuivaus pinta. Pinta ennen pohjustusta suositellaan zashpatlevat.

Levitetään siveltimellä tai maaliruisku. Kerrosten lukumäärä levitetään riippuu pohjustetulle pinnalle.

Edelleen työtä pohjustettu pinta voidaan suorittaa kuivauksen jälkeen (1 tunti lämpötilassa (20 ± 2) ° C: ssa). Ympäröivässä lämpötilassa alle 15 ° C: ssa ja / tai kosteus yli 80% kuivumisaika voidaan nostaa 24 tuntia.

Sävytys pigmenttitahnojen suunniteltu vesiohenteisia maalituotteilla.

Varastoidaan tiiviisti suljetussa astiassa lämmöltä lähteistä lämpötilassa, joka ei alle +5 ° C: ssa Sitä kuljetetaan kaikkien liikennemuotojen suljetuissa ajoneuvoissa. Säilyvyys - 2 vuotta.

"Norteks-kentällä": ominaisuudet, koostumus, ominaisuudet ja arvostelut

Jos olet joskus suorittaa viimeistelytyöt huoneeseen, sinun täytyy tietää, että korjaamiseen tarvitaan pohjamaali. Sen rakenne on yleensä mukana pigmenttejä, kiihdyttimiä ja täyteaineita. Sitä käytetään hakemuksen huokoisia materiaaleja, joilla on suuri imukyky. Lisäpisteitä olisi kohdennettava "Norteks-grunt9raquo,, joka on varsin suosittu nykypäivän markkinoilla rakennusmateriaalien.

"Norteks-grunt9raquo; on yhdiste, joka on valmistettu vesi-pohjainen ja sitä käytetään käsittelyä kivi, tiili, puu, ja kipsi pinnat. Kuivauksen jälkeen levitetään kerros voi edetä pintakäsittely vesipitoisen dispersion väriainetta.

Tämä pinnoite täyttää huokoset, vahvistaa pohja ja pidentää materiaalin, parantaminen tarttuvuus. Käyttöä tämän koostumuksen avulla on mahdollista säästää väriainetta, jota käytetään seuraavaan vaiheeseen.

Kuluttajien arviot ja perusominaisuudet

"Norteks-grunt9raquo; valitut nykyaikaiset kuluttajat ovat yhä, koska heidän mielestään tämä seos on monia etuja, se on erotettava joukossa:

  • mahdollisuus käyttää kaikentyyppisten pinnat;
  • antiseptistä ominaisuuksia;
  • sävytystä on mahdollista;
  • ilman orgaanista liuotinta.

Jos vertailu nallin analogikoostumuksille Ensimmäisen voidaan sanoa, että sillä on antiseptisiä ominaisuuksia, ja se on hyvin samankaltainen ostajille. Kuluttajat korostaa, että seos voidaan käyttämällä värjättyjen tahnan vesiohenteisia maaliformulaatioissa.

"Norteks-grunt9raquo; valitut ostajat myös siitä syystä, että se on täysin turvallista, koska mikään osa haitallisia aineita. Selvitäkseen soveltamisen jopa aloittelija voi hallita ja käyttää, voit tai sively tähän. Päällystyksen jälkeen seinät ottaa valkoinen väri, emäs on vailla ryppyjä ja kraattereita.

"Norteks-grunt9raquo,, ominaisuudet, jotka on tiedossa, jos haluat käyttää aktiivisen materiaalin korjauksen aikana, on valkoinen koostumus, jonka tiheys vaihtelee 1-1,02 g / cm 3.

Jotkut asiantuntijat kuitenkin kiinnostunut ja pH-taso, joka tässä tapauksessa on 7-9 yksikköä. Voi myös olla kiinnostunut suhteellinen viskositeetti, joka määritetään viskosimetrillä lämpötilassa ilman +20 ° C: ssa Tämä asetus vaihtelee 40-42 sekuntia. Primer "Norteks-grunt9raquo; Kulutetun 90 g / m 2, on totta, että painatus tehdään yhtenä kerroksena puun pinnalla. Tämä parametri muuttuu, jos käytetään pohjana betonin tai kiven pintaan, jolloin virtausnopeus olisi suurempi, ja se on yhtä suuri kuin raja-arvo 120 g / m 2.

Jos käytetään pohjapinnan kipsilevyjen, virtausnopeus väheni hieman 60 g / m 2. Maaperän soveltaminen tulisi suorittaa lämpötilassa, joka vaihtelee 5-30 ° C: ssa Kuivumisaika pinta voi vaihdella ympäristön lämpötilasta. Jos tämä parametri on asetettu +20 ° C: seen, kuivumisaika voi olla yhtä suuri kuin 30-60 minuuttia.

"Norteks-grunt9raquo, sen ominaisuudet, jotka on kuvattu edellä, käsittää vesidispersion lisäämällä akryyli. Seos levitetään vahvistaa liimaus ja emäkset, jotka voidaan saavuttaa täyttämällä pienten huokosten polymeerihiukkasten. Seos on hyvin tiivistetty maalilla pinnoitteiden, mikä lisää niiden käyttöikää.

Käyttäen koostumus voi esiintymisen poistamiseksi ja kehittäminen edelleen colorizing ja muotit. Maalattu pinta soveltamisen jälkeen suojakerros hankkii että kestävät kulutusta biologinen tyyppi sinistymistä, hometta ja hometta, sekä näyttelyitä laatu säänkestävyys.

Akryylialuke "Nortex-ground9raquo; on tarkoitettu tiilen, puun, betonin ja kipsipintojen valmistukseen ennen vesidispersio- ja lakkamateriaalien levittämistä. Seos on suunniteltu ulkoisten ja sisäisten pintojen käsittelyyn, mikä tekee siitä yleismaailmallisen.

Arviot käyttöominaisuuksista

Kuluttajat usein valitsevat artikkelissa kuvatun alukkeen syystä, että se on täysin käyttövalmis. Lisätoimintoja seoksen valmistamiseksi ei ole välttämätöntä. Aluketta tarvitsee sekoittaa vain, joten voit aloittaa sen käytön.

Kuluttajat korostavat, että pinnan on oltava täysin kuiva, puhdas ja tarpeeksi vahva. Ennen työn aloittamista pinta puhdistetaan rasvasta ja pölyhiukkasista sekä vanhoista kuorintamaaleista ja valkaisuuuneista. Öljy ja rasva on poistettava saippualla ja kalsinoidulla soodalla. Akryylialuke "Nortex-ground9raquo; tulisi levittää pinnalle, joka pestään vedellä ja kuivataan.

Jotkut kuluttajat uskovat, että ennen koostumuksen levittämistä pinta on täytettävä, mikä lisää kerroksen tehokkuutta. Ostajia kehotetaan kiinnittämään huomiota yhteen koostumukseen, joka ilmenee pidemmäksi kuivaukseksi, jos ympäristön lämpötila laskee alle +15 ° C: n aikana. Tämä koskee myös polymerointivaihetta.

Edellä kuvatun alukkeen levittämisen jälkeen muodostuu värittömät päällysteet seinien, lattian tai katon pinnalle. Jos haluat pohjan olevan varjossa, lisää väri. Valmistaja suosittaa käyttämään Tikkurilan seosta.

Sovellettujen kerrosten määrä riippuu pinnan laadusta ja materiaalista. Kerrosten välillä on odotettava noin puoli tuntia, mikä on totta normaalissa kosteudessa ja lämpötilassa. Muita koristeellisia töitä voidaan tehdä tunnissa kaikki ympäröivän ilman samassa lämpötilassa. Samalla kosteus ei saisi ylittää 80%, muuten kuivaus voi kasvaa jopa 24 tuntia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 19 = 29