Ohjelma suunnittelussa puutalot

Sema 10,3 ylimääräistä RU (suunnittelu runko, puutaloja, katot ja tikkaat)

Sema - intuitiivinen ja helppo käyttää ohjelmistoa, joka auttaa rakentamaan laadukkaita kattojen ja rakennusten. Pohja suunnitelma ja eri liitäntävaihtoehtoja profiilin katto tarjoaa käyttäjälle tarvittavan joustavuuden. Joustavuutta suunnitteluun puun. Tärkein suunnittelussa uusi hanke on nopea ja tehokas luovutus asiakkaiden vaatimuksiin. Onko hanke fahtverkovoy perinteiseen rakenteeseen Puurakentamisen, runko-paneeli rakentaminen tai tiilitalo, Sema Authority yhdistää kaikki nämä vaatimukset, joiden avulla laaja ja yksinkertainen toimii modernin käyttöliittymän perusteella. Moderni design portaita valmistettu eri materiaaleista: puu, teräs ja lasi yhdistyvät projektissa.

SEMA - intuitiivinen ja helppo käyttää ohjelmistoa, joka auttaa käyttäjiä rakentamaan laadukkaita kattojen ja rakennusten. Pohja suunnitelma ja erilaisia ​​sisään- vaihtoehdot tarjoavat käyttäjäprofiilin katon kaivattua joustavuutta. Tarkin, erittäin nopea ja täydellinen suunnittelun käyttö säästää rakennesuunnittelun kustannuksia.

Vakiokomponenttien kirjasto - puitteet suunnitella nopeasti. Toimitamme ohjelmistomme tietoja yleisimmin käytetty puu- ja teräsosat, sekä monia rakentavia yksityiskohtia.

Se on hanke uuden rakennuksen tai palauttaminen nykyisten, on olemassa yleiseurooppalainen yksityiskohtainen sivusto suunnitelmia, eri rinteillä katto tai muuttuva etäisyys orret ja ristikot: joustavuus - tämä on meidän vahvuus. Ja sitten, integroidun visualisointi näyttää suunnittelua asiakkaalle parhaassa valossa.

Nämä avustajat - nopea ja helppo käyttää työkaluja asetetaan erilaisia ​​katto ja kattoikkunat. Muutokset päivittyvät välittömästi ja sulatettu kaikki yksityiskohdat - automaattisesti mitoittaa mahdollisen käyttömukavuuden.

Voidaan luoda tahansa katon - ilman rajoituksia koon, mutta käyttää automaattista risteyksiä alueilla. Mahdollinen myöhempi editointi kaikista kattopinnat laatta rasteri- tai ilman sitä.

ohjelma Sema 10,3 ylimääräistä RU (suunnittelu runko, puutaloja, katot ja tikkaat) "SEMA" voit manuaalisesti tai automaattisesti lähetä esineitä katossa sekä paikannus osien käytettävissä kaikkialla, joustavamman yksityiskohtaisen suunnittelun. Tarjoamme myös kolmiulotteisen komponenttien leikkaa välittömästi laskenta hoitoja näitä komponentteja sekä nopeasti tarkistaa komponenttien staattiseen punnitukseen. Edelleen voidaan asentaa teräselimen kiinnikkeet jne monimutkaisempia rakenteellisia vaatimuksia.

Master Data ja makrot

Nopeasti suunnitella uusia rakennuksia uusien tai ennalta suunniteltu rakenneosia. Laajan kirjaston perinteiset puiset nivelten ja kiinnikkeet. Tehokkaan toteuttamisen järjestelmän globaali ja sisäinen makroa, joka on järjestetty erillisiä osia, ennalta tai rakennuksen katolle kokonaisuudessaan.

Tulostus, CAD kuvista ja mitat

Tuotos valmiiden yksittäisiä komponentteja automaattisesti mitoitettu kaikki tarvittavat tiedot niiden valmistuksen. Malleja, joissa on ilmainen Piirustusten tehtävänä mittakaavassa ja yksittäisten postimerkkejä.

Mittaukset, materiaalit luetteloita ja siirtää koneita

Mittaus alueita ja linjat, kokonaislaskelman nopeasti luoda ehdotuksia asiakkaille. Auto-matic luomiseen tilauksia ja materiaalien luetteloita. Saatavana suodatin toimintoja kaikissa listoissa. Integroitu optimointi pituudet puun optimaalisen materiaalin käyttöä.

Lataa ohjelmisto suunnittelu puutalot

Lataa runko talon suunnittelu ohjelma voi olla yksinkertaisesti verkossa, mutta ennen lataamista ohjelman osaksi toimivat muistiin tietokoneen, lue pieni katsaus kykyjään lopulta valita ohjelma, joka sopii oman design on puurunkoinen talo.

Kaikki vapaa suunnitteluohjelmaa voidaan jakaa 2 ryhmään:

1) Todella vapaa ohjelmisto suunnitteluun puutalot;

2) Ohjelma on ilmainen koeaika, yleensä enintään 30 päivää. Tällaiset ohjelmat on yleensä ogranichesniya mahdollista, usein he eivät voi pelastaa projektin tai tulostaa sen maksamatta.

Hallitsemaan tällaista ohjelmaa, ja sitten suunnitella sitä puutalo 1 kuukausi on lähes mahdotonta, joten tarkemmin aion keskittyä aidosti vapaita ohjelmistoja.

Miten välttää tulossa uhri mainonnan valitessaan kotiin

Valitsemasta ohjelmaa suunnittelun puurunkoinen talo.

Ensinnäkin, sinun on päätettävä tapa käyttää ilmainen ohjelma suunnittelun puurunkoinen talo:

  • Designing tuleva kehys talon sinulle enemmän viihdettä ja mahdollisuuden laittaa paperille ajatuksiaan metche;
  • Haluat luoda yleissuunnitelma, joka jatkaa käyttää ammattilaisen arkkitehti työskennellä arkkitehtuurin ja muotoilun hankkeiden;
  • Lähti suunnitella oman runko talon ja aikovat käyttää näitä piirustuksia rakentamiseen.

Ensimmäistä kaksi vaihtoehtoa, opit tarpeeksi seuraavat ohjelmat:

Jos viimeinen vaihtoehto luettelosta ja Infusions tosissaan suunnittelussa omaa puutalo, suosittelen sinua ensin Googlen Sketch Up. Tämä ilmainen ohjelma on erittäin helppo oppia ja käyttää. Sen avulla voit rakentaa paikkatietojen runkorakenteet. Dial Googlen hakukoneen nimi ja lataa uusin versio venäjäksi. Tätä ohjelmaa on valmiita moduuleja runkorakenteiden että nopeuttaa suunnitteluprosessia, mutta niiden käyttö ei ole välttämätöntä. Lähettää linkin Googlen Sketch Up, en voi, koska Google muuttuu jatkuvasti ohjelman sijainti verkkosivuillaan. Kautta hakukone koko menettely vie korkeintaan 5 minuuttia.

Viittaukset lyhytkestoinen suunnitteluun runko taloa. Minun puurunkoinen talo suunniteltiin ohjelmassa. Alemmassa kuvassa näet toteutuneet piirustusten kehys ullakolle.

Ammattimainen suunnittelu puutalo käytät yhtenä erikoistuneet ohjelmat:

1) Google SketchUp Pro

5) pääarkkitehti

Hallitsemaan näitä ohjelmia on paljon vaikeampaa ja kauemmin. Ennen asennusta nämä ohjelmat, mieti miksi sitä tarvitaan. Jos haluat suunnitella rakentavan puutalo, niin se riittää hallitsemaan ilmainen versio Google SketchUp minimimäärään. Kuitenkin, jos sinulla on valmiin projektin kehys talo dwg tiedostopääte (eli luotu ja suunniteltu Cad-ovskih ohjelmat) ja muokattava projekti, sinun täytyy käyttää jotakin merirosvo torrent-sivustoja, joissa näitä ohjelmia säädetyn lataa sekä avaimet rekisteröidä. Siellä löydät kymmeniä opastusta ja videokursseihin näitä ohjelmia.

Jos haluat vain nähdä Cad-dwg tiedostopääte on paljon helpompi käyttää yhtä ilmaisia ​​ohjelmia kotroye voi työskennellä AutoCAD-tiedostoja. Nämä ohjelmat voit esikatsella projektin ja tulostaa sen.

1) Vapaa DWG Viewe r. Ilmainen ohjelma katseluun .dwg tiedostoja;

2) DWG TrueView. Ilmainen ohjelma katseluun dwg-tiedostoja. Jotta voit ladata sinun täytyy rekisteröityä sivuille;

3) kompassi. Ohjelman avulla voit katsella ja muokata dwg-tiedostomuotoa. Ohjelma ei ole ilmainen, mutta sivusto voi ladata kokeiluversion. On tarpeeksi nähdä dwg tiedosto.

I suunnittelu on kaksi ohjelmaa: pääarkkitehti ja SketchUpissa. Niille, jotka ovat aiemmin työskennelleet Kade, suosittelen valita samasta ryhmästä: AutoCad, ArchiCad. Moderni mahdollisuuksia näiden ohjelmien avulla voit toteuttaa hankkeita tahansa monimutkaisuus karkasnyvh koteihin.

Jos olet kehittää ohjelmaa tyhjästä, se on parasta valita SketchUp: paljon koulutusta kirjallisuutta ja esimerkkejä valmiiksi projekteja. Erinomainen visualisointi kaikki solmut, vaikka perus ilmainen paketti. Lataa SketchUp virallisesta Google sivustolla on vapaa emäs valmiskomponenteista, ryhmiä ja jopa runkotalot 3D Marketplace. Lataa Pääversiossa tiedostot, jotka vastaavat ohjelman.

Sema, pääarkkitehti sopivampaa ammatillista suunnittelijat, jotka työskentelevät vain kehyksiä. Nämä ohjelmat on alun perin suunniteltu näihin tehtäviin. Ilmeinen negatiivinen - huono tietotukea harjoittelujakson aikana. Internet on vaikea löytää vastauksia yksinkertaisiin kysymyksiin ohjelmasta ja viettää paljon vrenmeni riippumatonta tutkimusta.

Pääarkkitehti kanssa dwg tiedostoja, kuten tavallista CAD-ohjelmaa, mutta valikko on hyvin erilainen kuin mitä olen nähnyt. se ei myöskään ole ystävällinen Venäjän kielen, mutta en suosittele laittaa itse tehtyjä Russifiers. Toinen kadonnut purkamisen aikana piirustukset, koska se on tarpeen käyttää välivaiheet kääntämiseen Englanti tekstiä plain venäjäksi meitä. Mutta kaiken kaikkiaan erittäin vahva ohjelma.

Esimerkiksi, seuraavassa piirustuksessa, valmistettu SU

Työskentely SketchUpia, on valmis ajanhukkaa vaiheessa piirustusten. Tämän paketin Pro versiossa on Asettelu. Se on riippumaton subroutine tutkia on tarpeen viettää aikaa. Voit muokata malleja ja luoda hyviä piirustuksia. Erillinen plus - yksityiskohta solmuja, kakkuja 3D. CAD-ohjelmat (kuten pääarkkitehti) komponentit ja kakkuja puretaan tavallista 2D-muodossa musta-valkoinen piirustukset. Alla on esimerkki päällekkäisyys piirroksen CA.

Pidän erityisesti pysty osoittamaan kunkin kohteen sen koon, mutta ei indeksiin. Carpenter rakennustyömaalla tarvetta sukeltaa piirustustaulua löytää tarkkaa kokoa. Vuonna pääarkkitehti materiaaleja voidaan purkaa Teoksen rakentamiseen ja ostamiseen koko tilavuuden.

Slaavilainen koulu tervejärkinen

Elämä liike pohjimmiltaan uskomme

Ohjelman suunnittelun puun ja runko taloa

Ohjelman suunnittelun puun ja runko taloa

Versio: 10,2 ylimääräistä

Kehittäjä: SEMA GmbH

Ekstrat. Tiedotus: Tarkka suunnittelu - aivan

SEMA - intuitiivinen ja helppo käyttää ohjelmistoa, joka auttaa käyttäjiä rakentamaan laadukkaita kattojen ja rakennusten. Pohja suunnitelma ja erilaisia ​​sisään- vaihtoehdot tarjoavat käyttäjäprofiilin katon kaivattua joustavuutta. Tarkin, erittäin nopea ja täydellinen suunnittelun käyttö säästää rakennesuunnittelun kustannuksia.

Vs: ohjelman suunnittelu ja puurunko taloa

Vs: ohjelman suunnittelu ja puurunko taloa

Vs: ohjelman suunnittelu ja puurunko taloa

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vieras

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

29 + = 35