Onduline asennusohjeet

Ondulina Asennus - askel askeleelta ohjeet kattavat katon Onduline

Onduline (evroshifer, Onduline) käytetään katemateriaalina yli puoli vuosisadan ajan. Tänä aikana hän osoittautui erinomaiseksi, auttoi etuja, kuten asennuksen helppous Ondulina, kevyt ja edullinen hinta.

Kattotiiliä Onduline mieluummin ihmiset, jotka välittävät kestävyyttä kodeistaan. Jälkeen evroshifer ei sisällä kielletty monissa maissa, asbesti, se perustuu selluloosaa, sekoitetaan bitumin. Mineraali sitova aine ja lisäaineet antaa sille kestävyyttä ja luotettavuutta. Lisäksi omakotitalon, peitetty Onduline kaunis ja tyylikäs.

Ondulina elinikäinen takuu - 15 vuotta, edellyttäen että havaittu tekniikka Ondulina asennus. Tämä on se, mitä me ja pysähtyi. Mieti vaiheet, mitkä ovat vaatimukset työn laadun mukaisesti standardien.

Asennus Ondulina käsissä - ohje

Katon laitteiden teknologia Ondulina vaiheissa.

Helpoin tapa käyttää laskinta myyjän sivuilta tai neuvonantaja. Mutta on alkuideasta jakaa koko alueen kaikkien katon kaltevuuden ja jaettu hyödyllisen yhden arkin. Lisätään 5 15% jätteestä. Suuruuden jätteen riippuu monimutkaisuudesta ristikon järjestelmä.

2. asennus laatikoiden alla Onduline

Koska Onduline joustava katemateriaali, sen asennus tekniikassa kiinnitys arkkien puinen häkki. Ja rima katon alle Onduline käytetään puutavaran 60x40.

 • luiska suippeneva kulma 10 ° (1: 6) on jatkuvaa PurLine laite, muuten levyn painuma;
 • kulmassa 10-15 ° (1: 4) - Vaihe rima 450 mm;
 • kulma on yli 15 ° - 610 mm väli.

Asentamalla ylimääräinen kiskot obreshetochnyh virhe naulaamalla levyt voivat johtaa siihen, että arkki muuttaa muotoaan, joten Puukoolaus on vahvistettava oikein.

Turvaa yhdenmukaisen niiden järjestely, jos käytät malleja. Pinoaminen puukappaleen välillä edeltäneen ja seuranneen sorvaus säde on hyvä työkalu.

Tulevaisuudessa sivusto kiinnitys harjun nauhat tarvitse asentaa ylimääräisiä obreshetochnye rautateitse.

Huom. Asennus vedeneristys elokuva ei ole pakollinen vaihe laitteessa katon Ondulina. Siksi tarvitaan sen asennus määräytyy omistaja.

Huomaa, se on asennettu ennen asennusta arkkia. Sen asennus tehdään erityisellä klyaymera. Alle on tarpeen tehdä lisää kiinteitä häkki. Yksityiskohtaisemmin prosessia sen järjestely on esitetty kaaviossa.

Asennuskuva laakso nauhat Asennus laakson nauhojen

Merkintä Ondulina Asennus alkaa oikea asettelu. Lyijykynällä sinun täytyy piirtää ohut viiva, jota pitkin tullaan ruuvattu ruuveilla. Linjat arkin välimatkan yhtä suuri kuin etäisyys välillä riman baareja.

Neuvoston. Linja oli tasainen, vaikka aalto Onduline, voit tehdä seuraavaa: tunnistaa etäisyyden aallonkorkeus, laita arkki arkin ja piirtää viivan pitkin toisen levyn. Niin ensimmäinen on sileä ja kirkas bändi.

Leikkaaminen Ondulina töihin korkeudella ei luoda haittoja on ensin leikata työkappaleen Onduline tietty (jos mökki on rikki säteitä). Leikkaaminen Onduline käyttämällä palapeli, kulmahiomakone tai rautasahalla.

Sekaannuksen välttämiseksi missä arkki kiinnitetään, sinun täytyy luetella niitä, ja laittaa numerot piirustuksissa.

Voit tehdä tämän, sinun täytyy pysyä teknologian. Jatka asennusta ensimmäisen levyn. Työ on suositeltavaa alkaa suojan. Sitten nakryvnaya aalto ei kohdistu tuulen kuormia.

Sekvenssi pinoaminen arkkia Ondulina ottaen huomioon tuulikuorman

Lisäksi, kun otetaan huomioon joidenkin Ondulina ominaisuuksia sen asennuksen aikana täytyy kestää tietyn lämpötilan.

Onduline asennettu lämpötilassa 0 ° C 30 °. Työ tällä lämpötila-alueella eliminoi kaksi puutetta Ondulina:

 • murtumahaurautta. Tämä johtuu siitä, että enemmän kylmä materiaali riskiä vauriot ja halkeamat.

Oikean asennuksen ensimmäisen levyn Ondulina tekee asennuksesta helpompaa. Siksi meidän on huolellisesti kohdista arkki pitkin päätypinnan ja räystään. Samalla, Onduline saa ulottua reunalla yli 50 mm. Muutoin vesi vuotaa yli läpi katuojaan viemäriin ja levy voi taipua itse, että ei näytä esteettisesti miellyttävä.

Menettely kiinnittämiseksi seuraavan arkin Ondulina näkyy kuva.

Onduline määritteli porrastettu pakollisten pitkittäiset ja poikittaiset päällekkäisyyttä. Tämän saavuttamiseksi, toinen rivi asennuksen alkaa puoli arkki.

On tärkeää tietää, että arvo päällekkäisyys vaikuttaa kaltevuuskulma. nimittäin:

 • kaltevuus kaltevuuskulma 10 ° - pitkittäinen päällekkäisyyttä kaksi aaltoa, poikittainen vähintään 200 mm.
 • kulma 10-15 ° - pitkittäinen päällekkäinen yhden aallon, ylittävät vähintään 160 mm.
 • kulma kuin 15 ° - on yksittäinen päällekkäisyyttä pitkittäinen aalto, poikittainen vähintään 140 mm.

Luotettavuus evroshifer asennus riippuu käytetyn laitteiston ja menetelmän kiinnitys.

Ruuvit poraa metallin Koska kaikki kiinnikkeet ovat näkyvissä, muita keinoja ei ole vielä keksitty, se on parempi käyttää laitteistoa hattu väri materiaalia. Lisäksi ne koostuvat kynsien, laaja hattu ja tiivisteet - mainittu on kireys.

Sillä sorvaus metallin ruuveja käytetään porata metallia.

Valmius www.moydomik.net sivusto

Kynnet erityinen korkki Puulistoja sopiva kynsien erityinen joka peittää metalli ulkoiset tekijät.

Tällaiset kynnet vaativat huomiota asennuksen aikana.

Raskaasti kädenvääntöä nauloja tai ei lasketa loppuun asti se on mahdotonta kattaa korkki. Seurauksena, luotettavuus kiinnitys vähentää.

Kynnet monoliittinen hattu ammattilaiset kehotetaan käyttämään uutta kynnet Ondulina. Heidän hattu monoliittinen ja kestää iskuja vasaralla.

Naulata ruuvit tasaisesti, on suositeltavaa käyttää tiukka köysi ja toteuttaa laitteiston tiukasti läpi.

Asennettava laitteisto on ehdottomasti aalto, sen korkein kohta. Jossa alempi ja ylempi osa levyn tulee olla taattu joka aalto, mutta keskellä - siksak.

Kaaviossa kiinnitysosilla näkyy kuvassa.

Järjestelmän kiinnitys Ondulina Metall kanssa sorvaamalla vaihe 45 cm Järjestelmä Ondulina kiinnitys rima vaiheessa 61 cm

Miten vahvistaa Onduline esitetty.

Miten vahvistaa Onduline Metall

6. Muut tekijät (komponentit Ondulina)

Asennus Ondulina tämä ei ole täytetty. Voit varmistaa, että Lomakoti on mallikas ulkonäkö, ja katto oli suojattu vuodon, on tarpeen asentaa koriste-elementtejä. Näitä ovat hevonen, räystäät, tuuli henkselit ja viinipullo.

Seahorse on asennettu risteyksessä kahden ramppeja. Vaaditaan päällekkäisyyttä tulisi olla vähintään 120 mm. Seahorse voi ostaa, tai voit tehdä omin käsin. Tämän pintalevyjä kasvi läpi yhteinen kanta ja naulataan päälle vastapäätä kaltevuus. Kuitenkin se voidaan tehdä vain, kun on kuuma ulkopuolella ja riittävän pehmeää Onduline. Aseta asennusharjanteen voi jalostaa puinen tulppa.

Vuori nauha alle hevonen alla harjanne on välttämätöntä sulkea erityinen eristävän teipillä. Jos hänen säästöjä, lumi puhalletaan alle hevonen ja nielu katolle. Jälkeen vedeneristys alle Onduline ei anneta. Malli näkyy kuvan luotettavasti suojata parvi tai manasrdu sateelta ja sulaa vettä.

Tiivistenauha alla ylitys arkin Ondulina neuvoston. Sama nauha sroit asentaa ja paikka arkki ylitys Ondulina. Tämä estää lumen puhaltaa pois räystäiden alta nauhat ja anna toteuttaa luonnollinen ilmanvaihto ullakolla. Lisäksi ullakolle poistetaan pikkulintuja ja hyönteisiä.

Rakentaminen tuulettamattomissa katto liittyy käytön tiivisteteippi sijaan.

 • Räystään tuuli tai aalto hihna on asennettu arkin. Limityksen tulee olla vähintään 10 cm.
 • Vieressä seinään tai kehä ulkonevat elementit. Voit tehdä tämän käyttämällä erityistä kattaa esiliina. Sen käyttö takaa sinetöity katossa.

kattaa esiliina

Jotta voidaan varmistaa tunkeutuminen luonnonvaloa, voit asettaa ikkunan kuoriutumisen alla Onduline. Tavanomaiset kattoikkunat eivät sovellu tähän tarkoitukseen.

Ikkuna-luukku alla Onduline Luc-kentästä Onduline

Kuitenkin tänään markkinat edustaa sellaista materiaalia kuin läpikuultava Onduline. Asennettaessa säännöllinen levy korvataan läpikuultava, se voi merkittävästi vähentää aikaa, monimutkaisuutta ja kustannuksia ikkunoiden asennus.

läpikuultava Onduline

Tee katto Onduline yksinoikeudella ilme voidaan saavuttaa yhdistämällä eri värejä työn kuluessa.

Video ohje asennuksesta Ondulina

Kuten näette, työskentelystä tällaisen materiaalin katto Onduline katto voidaan kattaa paitsi omakotitalojen, vaan myös autotalli, huvimaja tai kylpyamme. Jos pitäydymme vinkkejä ja niksejä, sekä seuraa ohjeita, voit tehdä laitteen ondulinovoy katon käsillään.

Kommentit (0)

Tiedotus projekti rakentaa talon omin käsin. Täysi tai osittainen kopiointi materiaalien on mahdollista vain yhteisymmärryksessä ylläpitäjä

Onduline: asennus omiin käsiinsä. Askel askeleelta asennusohjeet Ondulina

Jos katon rakentaminen on menettänyt alkuperäisen houkutteleva ulkonäkö ja lakannut olemasta toimiva, on tarpeen varustaa uuden aihioiden, käyttämällä erityistä materiaalia. Markkinoilla rakentamisen tavaroita löytyy hyvin erilaisia ​​sinänsä, mutta yksi suosituimmista nykyään pidetään Onduline. Tämä materiaali kysyntä monista syistä, joiden joukossa ovat lujuus, kestävyys muodonmuutosta prosesseja, sekä kosteutta. Katto valmistumisen jälkeen työ ei murene, kun sää muuttuu, altistus ultraviolettivalolle, sekä erinomainen äänieristys näyttää kykynsä. Käytön aikana pinta ei haalistu, ja kaupassa, voit valita värin, joka sopii juuri sinulle.

Onduline jonka asennus vaatii noudattamista tekniikka pitkällä aikavälillä ei vaadi korjausta. Tämä rakennusmateriaali sopii kaikille katoille. Asennus on yksinkertaista tarpeeksi, minkä vuoksi manipulointi tällainen pystyy käsittelemään mitä tahansa isäntä. Ennen kuin aloitat, ei välttämättä päästä eroon vanhasta peittävän materiaalin. Tämä ei ainoastaan ​​vähennä kustannuksia, vaan myös vähentää työaikaa. Päätyttyä Ondulina värjätään pinta.

Mitä muuta tarvitset tietää master

Onduline on bitumimateriaalilla, joka suoritetaan arkkien muodossa. Komponenttien joukossa on haitallisia aineita, selluloosa ja lasikuitu ehdottomasti ole vaarallisia ihmisten terveydelle. Tuotantoprosessissa kartongin, joka molemmin puolin on kansi muodossa bitumia. Usein nykypäivän kuluttajat maksavat huomiota kestävyyteen, tämä parametri joissakin tapauksissa on määräävä tekijä. On syytä mainita, että on kuvattu katemateriaali täyttää nämä vaatimukset.

Onduline on erittäin kätevä Asennuksen kuitumateriaali on karkea tuntuista, kaupassa voit valita neljä väriä. Onduline joiden asennus voidaan suorittaa teräksen palkit, on joustava. Tämä osoittaa, että kangas voi olla helposti taivuttaa, mikä mille tahansa pinnalle.

Ensinnäkin ohjatun tulee laatia tarvittavat materiaalit ja työkalut. Muun muassa, sinun pitäisi saada apua toisen henkilön. Työn tarpeen saada rainan, jonka koko on yhtä suuri kuin 200 x 95 cm. Lisäksi katto mitataan ja määritetään arkkien lukumäärä, jotka on ostettu. Tämän tulisi lisätä arvoon 10-20%, on välttämätöntä leikata reunat ja ulkonemat. Muun muassa tarvitset aluksella, joka menee parantamiseen riman. Tässä jaksossa materiaalin on oltava mitoiltaan 40 x 40 millimetriä.

Onduline, asennus jotka on suoritettava jäljempänä kuvatulla menetelmällä, sitä vahvistetaan erityistä kynnet. Heidän varjoa väriseksi päällysteen materiaalista. Muoto Valaisimen muistuttaa ruuvit, jotka ovat kumia obramkoy. Tämä tarjoaa lisäkerroksen vedenpitäväksi, joka estää veden vuotamisen asennuksen jälkeen Ondulina. Se tarvitsee nurkkaan harjun vedeneristys joka olisi erittäin huolellisesti. Tämän elementin ja risteyksessä pystysuoran seinämän ja katon.

Kehän savupiippu on käytettävä esiliinat, jotka perustuvat - renkaat. Kun käytetään katemateriaali Onduline, kokoonpano olisi suoritettava ottaen huomioon edellä mainitut vaatimukset. Tässä prosessissa, käytä teippiä, se on asetettu rajalla katolla ikkuna. Nämä komponentit voidaan käyttää laaksossa. Vierailevat tallentaa, on syytä kysyä läsnäolo erityisen putken, jota käytetään ilmanvaihtoon.

Vuoden työ on varmasti leikata levyt hallita tätä on käyttää rautasahalla. Sillä markup tulee käyttää kynää. Manipulointi on mahdotonta toteuttaa ilman vasaraa, viivoittimen tai building senttimetri. Hanki ruuvimeisseli ja leikkuri. Jotta voidaan osoittaa rima rajat järjestelmän, käytä köyttä tai merkkijono. Ei turhia ja olisi erityisen portaikko, jonka kautta tulee asentaa.

Ondulina Asennuksen saa suorittaa vain silloin, kun olet varma, että vanha katto pystyy kestämään kuorma 100 kg. Tämä on tarpeen, jotta pinta pystyy kestämään kuormaa lunta. Jos et usko vahvuus vanhan päällysteen, on tarpeen päästä eroon hänestä. Katto on tyhjennettävä ja voit käyttää tavallista luuta. Emäs vapautetaan oksat, roskat ja lehdet.

Asennus Ondulina suositeltava vankkaan kangas vaippa. Näin varmistetaan vääntymiskestävyys seurauksena UV-altistuksen. Mutta voit asentaa yksittäisten osien puitteissa. Ne voidaan tehdä erikseen tähän käyttöön palkkien jonka poikkileikkaus on yhtä suuri kuin 5 x 5 cm. Pituus Näiden elementtien tulee olla varsin vaikuttava.

Alunperin perustettu pitkittäinen sorvaus, kun palkki olisi korjata vanhaa, itseporautuvilla ruuveilla. Aluksi sinun täytyy ottaa kohteita, jotka tulee sijaitsemaan reunalla. Sitten koko venytetty merkkijono. Sen suuntaan lukitsee muut kehyksen.

Nyt voit tehdä tehdyn vaakasuorassa rima. Pylväät on asennettu yli olemassa olevia. ylitys sivusto on tärkeää vahvistaa ruuvit. Jos katto on tasainen, kori on sijoitettu pitkin. Prosessissa työtä voidaan käyttää vanerin, joka ei pelkää kosteutta. On huomattava, että asennus katon Onduline kättensä merkitsee sitä äärimmäisen kestävä runko järjestelmään. Siitä syystä, että Onduline taottava, merkittävä välit osien rima voi aiheuttaa vajoamisen materiaalin. Aluksi se aiheuttaa ole kovin esteettinen ulkonäkö, joka myöhemmin johtaa vuotaa.

Asennus katto Onduline liittyy vahvistamista tuuli aluksella. Tämä yksityiskohta koristaa tilaa ja estää tuulen katon tilaan. Aloittaa työt tehdyn Ondulina pohja on välttämätöntä. Tyypillisesti tämä tapahtuu reunasta, joka ei ole voimakkaassa tuulessa.

Materiaali olisi vahvistettava poikkipalkin vaakasuunnassa. Yhdelle kangas täytyy viettää 20 kynnet. Sen jälkeen, kun ensimmäinen rivi on saatu päätökseen, voidaan edetä annetun toisen. Joissakin tapauksissa pohjan valmistuksen käyttämällä metallia laatikon, kun taas tekniikan pysyy samana, mutta kiinnitys on tehtävä avulla ruuvit.

Kun asennus on valmis katon Onduline, on välttämätöntä suorittaa sahaus levyt. Aseta ehdotettu viillon aiemmin suositeltavaa käsitellä öljyn työtasoissa sahan. Suorittamaan tällaisen työn pitäisi hacksaw. Tämä lähestymistapa poistaa hajoaminen materiaalin yksittäiset elementit. Asiantuntijat käyttävät usein sähköllä sirkkeli. Älä aloita töihin liian korkea lämpötila. Tämä johtaa siihen, että Onduline saavat joustavuutta ja laatua on vaikea vastustaa asennuksen. Töissä ei pitäisi kävellä pinnalle asetetut katemateriaali.

Piirteet vaippa laite

Jos asennus katon valmistettu Ondulina omin käsin, on tärkeää ottaa huomioon rinteen pinnan. Jos se on alle kymmenen astetta, on tarpeen järjestää ritilä ohutta levyä ja vaneria. Ensimmäinen kiinnitetty kattopaarteiden, joiden väliin etäisyyden tulisi olla hieman vähemmän kuin puoli metriä. Tämä asettaa levyt kiinteälle alustalle. samassa vaiheessa ohjaamaan asennuksen poikittaispienoja.

Jotta varmistetaan nesteen virtauksen pinnalta olisi päällekkäin, jonka leveys on 200 mm. Mitä puoli-kierros, sen leveys voi olla yhtä suuri kuin samalla aallonpituudella. Jos on valittu Onduline, asennus sääntöjä olisi ehdottomasti noudatettava. Kun kallistus, joka on suurempi kuin 15 astetta, etäisyys kehysosien välillä tulisi olla vain harvoin, tämä parametri on 600 millimetriä. Side päällekkäisyyttä tulisi olla sama leveys. Tukipuiden on vahvistettava siten, että ne on järjestetty yhdensuuntaisesti maahan ja toisiinsa. Voit tehdä tämän, voit tehdä mallin halutun palkin pituutta.

Kvantifiointi peitemateriaalin

Jos asennus tehdään Ondulina omin käsin, se täytyy toteuttaa ennen laskentaa. Ondulina arkin jäljittelee koon ja kokoonpanon liuskeenharmaa. Jos katto on vanha liuskekivi pinnoite, se riittää vain laskea, kuinka monta arkkia. Kaikki nämä käsittelyt, mukaan lukien säätö kokoon, teki maahan. Jotta voidaan varmistaa tasaisuuden linja on asetettu arkin pinnalle materiaalia.

Oikea asennus Ondulina liittyy pinoaminen rainojen siten, että liitokset levyjen keskellä toisen levyn, joka sijaitsee alaosassa. Tämän pitäisi mahdollistaa saada jotain, joka muistuttaa tiilestä. Tämän ei pitäisi estää muodostumisen jatkuvan pystysuuntaisen saumat. Tämä lähestymistapa varmistaa vahvistamisen sivusuunnassa nivelten, joka koostuu kolme terää neljän sijasta.

Asennus kiinnikkeet olisi suoritettava aallonharjalla kuluttua. Aluksi kiinteät alapäähän materiaalin, vasta sen jälkeen, kun mahdollinen siirtyminen poikkisuunnassa runkopalkkien. Jotta ei poikkeaa aiotuista linjan, ensin naulattu äärimmäinen kynnet, jotka voidaan nähdä. Kun köysi kiristyy reunasta reunaan. Käytössä on valmistettava naulata jäljellä kynnet.

Voit tehdä asennuksen Ondulina on kateaineen. Tässä tapauksessa, kuten mikä tahansa muu, sinun on noudatettava tiettyjä sääntöjä. Näin ollen, toimintaa ei tulisi aloittaa, jos ilman lämpötila ylittää 25 astetta varjossa. Näiden kuvioiden auringon lämmittää ilmaa 30 astetta, joka on yhtä suuri sulamislämpötila bitumin. Aseta Onduline tehotonta näissä olosuhteissa. Se sulaa kiinnityskohtiin on muodostettu, jossa rako. Valmiit katon täydellisesti läpi lämpöä, se johtuu siitä, että kynnet ovat jo vahvistettu, ja materiaali ei kohdistu mekaanista rasitusta. Sama ohjeet on alhaisissa ja ympäristön lämpötiloissa. On nollan asteen ja alapuolella materiaali tulee hauras ja kova. Jos on valittu Onduline, asennus tekniikka poistaa mahdollisuuden altistumisen välisen tilan aaltoja. Tämä kuormitus aiheuttaa muodonmuutoksia. Mitä tulee kampa rainoja se pystyy kestämään tällaisia ​​kuormia.

Opetus liittyy käytön tietty määrä nauloja, jotka on mainittu edellä. Jos päätät tallentaa, se voi aiheuttaa kääntyminen ja terän epäonnistumisen jälkeen ensimmäinen tuulenpuuska. Sama sääntö pätee ruuvit, jotka on valmistettu käyttäen kiinnitys- evroshifer metalli rima. Niillä alueilla, joissa erilaisia ​​materiaaleja on järjestetty, eli katon harjan, pääty, ja laaksoon, sinun on käytettävä lisäksi vedenpitäväksi. Tehdä tällaisia ​​käyttö mahdollista käyttämällä erityistä teipillä, sitä kutsutaan ondufleshem. Sitä voi ostaa kaupoista, joissa Onduline toteutuneet ja muita rakennusmateriaaleja.

Jos evroshifer suorittaa asennuksen edellä teknologioiden, katto on valmis toimimaan monia vuosia, jonka valmistaja on ilmoittanut. Tänä aikana, sen pinta ei tarvitse tehdä korjauksia ja varmistaa täydellisen tiivistyksen. Jos haluat valita materiaali katto, voit myös kiinnittää huomiota Onduline. Hän voittaa monin tavoin verrattuna kaltaisesta aineesta. Muun muassa, on syytä ottaa huomioon, että ei ole aina peitekerros voidaan asentaa itse, joskus se on otettava asiantuntijoiden avulla, ei voida sanoa Onduline.

asennus Ondulina

Valitsemalla materiaali lopullisen päällysteen katon talonsa, monet asunnon valitsevat Onduline. Tämä levymateriaali tuli meille ei niin kauan sitten, se on kevyt, kestävä ja ympäristöystävällinen pinnoite, joka soveltuu sekä uusien kattojen rakenteilla, ja korvaaminen vanhojen kattojen. Sitä on saatavana levyn muodossa tai aallon muotoinen levyjen vyöruusu. Etuna pidetään kyvyssä saada evroshifer, jota joskus kutsutaan Onduline, vanhan katon, purkamatta.

Suositukset asentamiseksi arkki evroshifer

Hänen kätensä Ondulina laitoksessa voidaan suorittaa minkä tahansa noviisi rakentaja ilman kokemusta. Tärkein asia, joka oli harjakattorakenteeseen rakennetta.

yksittäinen arkki painaa noin 6 kg. Tämä on helppo työskennellä heidän kanssaan yksi henkilö, sekä kuljetus- ja purkaminen eivät aiheuta ongelmia. Jotta asennus on suoritettu tehokkaasti, sinun on noudatettava ohjeita ja kiinnittää huomiota vivahteita.

Perustiedot asennuksesta Onduline löytyvät ohjeet mukana materiaalin hankinnan. On selvä ja visuaalisesti: etäisyys, joka on säilytettävä, suurin pituus ja leveys ylitys arkin päällekkäin. Tämän ohjeen noudattamatta jättäminen ja töiden toteuttamista tarkalleen, voit olla varma, että koottu katto kestää useita vuosia ja on vahva ja luotettava. Ei ole tarpeeksi vaikeaa tietää muutamia sääntöjä.

Ehkä se kuulostaa oudolta, mutta työ on aloitettava kanssa tutkimuksen sääennuste lähipäivinä. Suorittamaan laadullisen asennuksen Ondulina välttämätöntä, että ulkolämpötila ei nouse yli 30 asteen. Aikana lämpöä, kun lämpötila on yli 30 astetta, Onduline tulee liian pehmeä, mikä luo huomattavaa haittaa asennusta ja esiintyjä vaarassa lämpöä saada aurinko- tai lämpöhalvaus.

Valmistajat eivät suosittele asentamista evroshifer ja sen lämpötila on alle 0 astetta. Onduline haurastuu, ja siellä on mahdollisuus liukastumisen metsässä tai katolle.

Merkitä perinteisen katon linja ei sovi, se on vaikea merkitä kumpuilevaa materiaalia. On suositeltavaa ottaa joitakin Ondulina arkki, joka on edullisesti eri väri, ja, sen jälkeen asettamalla se aalto aallon kanssa väri merkki levitetään haluttuun merkkiin.

Vivahteet asennus ja taitto lakanat

Näin ollen luonnos tarpeen saada kunkin arkin Ondulina markup paikkoja kiinnityspisteiden järjestely, ne on järjestetty yläosaan aallot mukaan tiukan suunnitelma kiinteä kentällä. Nämä sivustot on leikattava erittäin huolellisesti. Määrä naulojen tulee olla noin 20-25 yksikköä arkille. Muuten, mahdollisuus on suuri, että voimakas tuulenpuuskat voivat repäistä löysä arkki. Tämä sääntö näkyy turvaaminen Ondulina ohjeita ja varmasti suorittaa. Kynnet täytyy pisteet niin, että korkki on upotettu hieman, mutta tärkeintä on, ettei liikaa sitä ja varmista, että se ei vahingoita pintaa.

Leikkaus Ondulina arkin poikittaissuunnassa on helppo toteuttaa käyttämällä tavanomaista sahanterät puun. Tarttumisen estämiseksi bitumin hampaiden ja helpottaa leikata, on suositeltavaa kostuttaa liina vedellä. Parempi tapa voidella sahan öljyä tai silikonirasvalla. Helpottamaan leikkaus voit käyttää palapelin.

Suorittaa leikkaus arkkia pitkin aallot voivat olla rakennuksen terävällä veitsellä. Asettelu levyt katolle suoritetaan ruutukuvio, joten on tarpeen käyttää valvonnan taso. Vahvistamisesta alkavat alakulmassa katto sijaitsee suojan puolella. Välttämättä on varmistettava, että missä tahansa katon ei muodostunut yhteistä neljä erilaista arkkia Onduline. Välttää tällaisen tilanteen ja toteuttamista layout ruutukuvio, jokainen uusi tarve on parillinen määrä aloittaa puoli koko levyn.

Jos kalvo on kiinnitetty oikein, asentaa se ei ole sallittua. Se muuttaa muotoaan ja on kiinnitysreikiä. Tämä lista pidetään pilaantunut, se täytyy hävittää ja uusi ottaa.

Onduline - materiaali on riittävän joustava. Asennuksen aikana ei voi tehdä työtä, se voi aiheuttaa muodonmuutoksia. Tilanne syntyy usein kun on pari senttiä katon reunaan, tällaisissa tapauksissa on tarpeen lisätä uusi levy, mutta älä venytä toiseksi viimeinen. Jos arkki on kiinnitetty jännitys, kun taas se alkaa muuttaa muotoaan.

Se tapahtuu niin, että asennuksen aikana katon täytyy olla mobiili on jo tilalla pinnoite. Vahingoittamatta levyt täytyy astua yläosaan aalto, eikä onteloihin. Jälleenvakuutusalaa on parempi laittaa taululle muutamia aaltoja.

Laskemista koskevat arkkeja Ondulina

Suorittaa tarvittavat laskelmat määrä Ondulina yksinkertaisesti. Jos et halua suorittaa laskutoimituksia omasta, voit käyttää online-laskelmiin. Voit tehdä tämän, sinun on tiedettävä mitat katon. Arvioida tarvittavan materiaalin määrää pakkaamiseen, voit oma. Voit tehdä tämän, sinun täytyy laskea kokonaispinta-ala kaikki elementit katon, taitettu heitä, ja tulos jaetaan alueen käytetyn levyn, miinus päällekkäisyys, ja päällekkäisyyksiä. Tarkistus jätteestä viedään noin 15 prosenttia. Jätemäärä riippuu monimutkaisuudesta katon kuin se on vaikeampaa, sitä enemmän he ovat.

Asennus rimat munivia Ondulina katsotaan pakolliseksi. Tämä materiaali on muovia ja se voi muuttaa muotoaan, kun sitä kuumennetaan. Ja sorvaamalla suositeltava palkki 50 40, joka on kiinnitetty orret, jotka muodostavat ristikkorakenteen. Vaiheeseen tarpeen rimat suoraan riippuvainen kaltevuus tai joitakin sen osia. Jos kallistuskulma on pienempi kuin 11 astetta, on välttämätöntä rakentaa jatkuvaa PurLine käyttäen lankkuja, vaneri tai OSB. Kun kaltevuus kattoelementit on välillä 11-16 astetta, tankojen väli rima pidetään enintään 45 cm. Jyrkillä rinteillä, katto kulma 16 astetta tai enemmän rimat asettuvat välein 60 cm.

Kaikkia toimia on seurattava käyttämällä plumb ja taso. Asennettu eriste tai vedenpitäväksi alle Onduline ei tarvita, se on vain omasta pyynnöstään. Muuttamisesta levymateriaalin alkaa alkaa bar.

Markup Wizard on tehtävä niin, että reiät ovat yli baareissa crates. Jos geometria kattorakenteen liittyy monimutkaisia ​​osia, se on tarpeen kiinnittää piiriasetelman ja määrä arkkeja. Asennuksen tulisi toteuttaa mukaisesti kehitetyn järjestelmän.

Ehdot levymateriaalin kiinnitys

Katolle oli hyvä ja toimi useita vuosia, on välttämätöntä noudattaa tarkasti asennusohjeita Ondulina. Ensimmäinen arkki on asennettu alakulmaan. Se on valittu laskemalla tyypillisin tuulen suunnan, ja aloittaa tehdyn toisella puolella. Tämä varmistaa sen, ettei häiritseviä voimia nakryvnoy aaltoja.

Johtuen taipumus Ondulina pehmenee lämmön ja haurastuvat kylmässä, asettelu levyjen täytyy suorittaa kiinteä lämpötila-alueella.

Asennus suoritetaan ulkoisen ilman lämpötilassa 3-29 astetta. Näin vältetään halkeilua tai murtumien pakkasella sekä nyrjähdykset ja kantoja aikana lämpöä.

Jos joudut vaihtamaan muutama arkki nopeasti, mutta lämpötila ei salli työ voidaan tehdä valmistamalla kiinnitysporausreikää etukäteen, ja kaikki toimenpiteet suoritetaan erittäin huolellisesti.

Jotkut pitävät venytetty arkit nopeuttaa kokoonpanon prosessin ja materiaalin säästämiseksi. Aikana lämpötila muuttuu nämä levyt ovat epämuodostuneita, ja eliminoimaan tulee kattaa koko katto uudelleen.

Asennuksen helppous ja laatu riippuu oikea asennus aloituslevy, koska näiden suurelta osin pinottuna sille. On tarpeen mukauttaa reunan pään katto ja räystään. Ulkonema arkin Ondulina hylly ei tulisi ylittää 40-50 cm. Ylittäminen parametri voi laukaista notko arkin, jotka pilaavat ulkonäkö. Lopullinen kiinnitys kunkin arkin tehdään huolellisen tasolla tarkastuksen.

Valmistelutyön ulkoasun ja leikkaus levyjen tulisi toteuttaa käytännössä. Tämän jälkeen numerointi, mukaan tehdyn suunnitelman. Sen jälkeen he alkavat työskennellä katolla, tiukasti kiinni piiri.

Valmisteluun järjestely katon Onduline kestämään seuraavat arvot:

 • kun kaltevuuskulma katon osia ei ole enempää kuin 11 astetta, vierekkäisten on pinottu pituussuuntainen päällystysleveys kahden aaltojen ja poikittainen päällekkäisyys on 19 cm;
 • jos on sijoitettu katon kaltevuuden kallistettu 11-16 astetta, pitkittäinen päällekkäisyys pienenee leveys yhden aallon ja poikittainen päällekkäisyys on 15 cm, vastaavasti;
 • myös, päällekkäisyyttä leveys yhden aallon levitetään kattojen sen elementtejä ja joiden kaltevuus on 16 astetta, ja rajat alennetaan 12 cm.

Sovelletaan erityinen kiinnikkeiden - naula, jossa on korkki, joka ajon jälkeen se laatikkoon on suljettu ja suojaa metallia ilmakehälle altistumista, mikä estää korroosiota.

Ei niin kauan sitten, uudentyyppinen kiinnitin - erityisen laitteiston kiinnittämiseksi Ondulina lujitemuovilla katettu hattu.

Laitteisto tukkia ylävaippa aalto pisteen mukainen merkintä järjestelmät aiemmin kehitetty, jotka perustuvat ohjeiden materiaaliin.

Rakentaminen ulkokatto kädet päättyy asennuksen lisäelementtejä kuten räystään, hevonen, tuuli hihna. Nämä tiedot antavat lisäsuojan vuotoja ja antaa valmiin katon ulkonäkö. Ylimpänä, jossa yhdentyvät säteet katolle asennettava hevonen ja asennettu molemmin puolin. on suositeltavaa pitää eristeen ennen asennusta.

Tuuli liuska sijoitetaan aallon harjalla paikassa limityksen leveys on pienempi kuin 10 cm.

Kosmeettiset väritys arkkia Ondulina

Käytetyt värikirjo Ondulina rajoittuu neljää väriä: musta, vihreä, ruskea, punainen. Jokin niistä toiminnan aikana väistämättä haalistuvat vaikutuksesta ultraviolettivaloa.

Ratkaisu on maalata minkä tahansa värin haluat. Tämä päivittää palaneen tai alunperin luovat ainutlaatuisen näkymän katon. Maali levitetään sellainen materiaali perustuu bitumia ja on kestettävä ultraviolettivalolle ja sade.

Suosittelemme käyttämään tunnettujen valmistajien maalilla. Ne voidaan levittää telalla tai leveällä siveltimellä puhtaalle kuivalle pinnalle. Edullisesti värjäys tehdään kaksi kerrosta, niin värisyvyys on suurempi ja musteen kerros luo ylimääräisen suojakerroksen.

Jos asennustyöt Ondulina tehtiin noudattaen standardien, kuten katto kestää vähintään 40 vuotta heikentämättä sen suorituskykyä.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

11 + = 15