Onko mahdollista maalata kuitukankaiden tapetti

Miten maalata vinyyli tapetti - valinta kiilteen ja sen soveltaminen teknologian

Haluaa päivityksen sisätilojen talon tai asunnon, monet omistajat ovat kiinnostuneita - "Onko mahdollista maalata vinyylitapetit?". Maalaus vanhan vuori säästää aikaa, korjauksen suorittaville pienin taloudellisia investointeja, jotka voidaan helposti selittää korkein suosio tätä menetelmää sisustusta.

Valikoima päättyy - mitä tapetti voidaan maalata?

Valitessaan tapetti kotiisi, tietää, että on olemassa monenlaisia ​​koriste-aineita; erilaiset vaatimukset. Kaukana toisistaan ​​päin voidaan maalata. Ja vain kuitukankaiden vinyyli tapetti voi olla useita kertoja kattamaan emalit, säilyttäen ulkonäköä ja tekstuurin.

Vinyylitapetit perusteella fleece

On olemassa kahdenlaisia ​​vinyyli tapetti. Ensimmäinen niistä - paperisen. Näiden tapetti ei ole maalattava, eli ne eivät voi kattaa lisäksi vuorauskerros, koska paperisubstraatti eroaa pieni paksuus ja koska kosteus voi liota ja turvota. Jälkeen vesi maali kyllästetyn paperin kerros, se liukenee liima, jolloin seinäpinnat ei ole vain muotoaan, mutta silti jäljessä pinta.

Toisen tyypin vinyyli tapetti - perusteella fleece. Paksumpi kerros massan pitää kosteutta ja voi vahingoittaa maali liima. Lisäksi kyky kerääntyä fleece eri pigmentit, joka saa aikaan maksimaalisen ja tasainen laatu maali pinoaminen. Lisäksi koostumusta, joka perustuu vinyylitapetit eroavat niiden tarkoitus ja ominaisuudet. löytyy seuraavanlaisia ​​verhousmateriaaleja markkinoilla:

 • Tapetit keittiöihin ja kylpyhuoneet vastustuskyky kosteutta;
 • rainoja vaahdotettua polyvinyylikloridia, jossa on kuvioita ja kuvioita;
 • kohokuvioitu materiaaleja.

Onko mahdollista maalata vinyylitapetit kaikkia näitä? Ei, et voi. Suunniteltu maalaus vain taustakuvan vaahdotettu PVC. Ne on paksu pintakerros, jossa on rakenne, joka ei salli kosteuden maali alemman kerroksen kudoksen ei salli muodonmuutosta tapetti ja menettää visuaalisia ominaisuuksia.

On mahdotonta maalata kohokuvioitu vinyylitapetit

Valittaessa materiaaleja PVC-vaahto on välttämätöntä määritellä etukäteen, aiotteko maalaus vinyylitapetit. Huolimatta siitä, että laidasta tämäntyyppisen voidaan maalata, se sopii paremmin tämän tavallinen ja kirkas taustakuva. On otettava huomioon, että yli aallotettu pinta on, sitä vaikeampaa on korkealaatuinen maali. Jos maali tapetti et ole koskaan, muista valita materiaalit, joilla on yksinkertainen rakenne, pieni ulokkeita.

Maali vinyyli tapetti - joka emali on sopiva?

Ajattelu miten maalata vinyyli tapetti, muista tarjota houkuttelevia ominaisuuksia ei riitä löytää sopivia taustakuvia, sinun on myös viisaasti valita maali, sillä kaikki modernit väriaineet sopiva tähän työhön. Ensinnäkin, älä käytä maali perusteella voimakkaita kemikaaleja ja liuottimia. Ne voivat tuhota rakenteen suuntautuva pinta. Toiseksi, et voi käyttää myrkyllisiä väriaineita sisällä tiloissa.

Se soveltuu parhaiten maalaus maalattu tapetti perustuu veteen. Suosittelemme valitsemaan heidän joukossaan, ottaen huomioon haluttu vaikutus:

 1. 1. vesipohjaisten maalien. Pinnoitukseen sopivassa pintojen taimitarhoilla ja huoneissa. Se on pehmeä, kiiltävä väri, luo houkuttelevia pinnoite, joka ei kerry pölyä, ja ei pysy handprints. Kuitenkin, lateksi on pelkää vettä, koska se ei sovellu kylpyhuoneen ja keittiön, ei salli pestä taustakuva jälkeen lopullista viimeistelyä.
 2. 2. akrylaattimaalia. Sillä on monia myönteisiä ominaisuuksia. Ensinnäkin, se kuivuu erittäin nopeasti, ja toisaalta, sitä voidaan käyttää väriaineita pinnoille käyttämällä monimutkaisia ​​menetelmiä ja useita värejä, kolmanneksi, kestää kosteutta ja mahdollistaa pesun saippualiuoksella.
 3. 3. Lateksimaalia. Kallein ja korkealaatuinen materiaali, joka voi olla erinomainen vastaus kysymykseen, miten on mahdollista maalata vanha tapetti. Maalaus tarjoaa kiiltävä pintojen päällystykseen vettä hylkivä ja sillä on pitkä käyttöikä. Ihanteellinen maalaus taustakuva kylpyhuoneissa, wc, käytävillä ja keittiö.

Värjäys uudet ja vanhat tapetit - taidetta suosittu

Kunnolla maalata vinyyli tapetti maalaamiseen, sinun täytyy harkita useita tärkeitä tekijöitä: tyyppi tapetti, määrä aiempien takit, uutuus vuori. Helpoin tapa suunnitella huoneen sisälle, jos vinyyli ei ole seinille pokleit. Jos aikaa päättää, että pinta on maalattu asennuksen jälkeen, voidaan löytää oikea liima on resistentti negatiivisten vaikutusten, joka käsittää koostumusta erityisiä lisäaineita, jotta ulkonäkö hometta ja homeen. Liittämisen jälkeen on annettava aikaa kuivua seiniin.

Riippuen käytetystä liimasta, se voi kestää 2-4 päivää. Vasta tämän jälkeen voidaan maalata tavanomaisia ​​tapetti tehty vinyyli paperisen.

Valittu väriaine sekoitettiin perusteellisesti ja pantiin erityisen leveä, jotta se voi toimia rullasta maalaus seinät ja edelleen kiinnittää hienoja yksityiskohtia harjalla. Jos ei ole itseluottamusta, kun käytäntö seinällä osio, joka myöhemmin suljetaan huonekaluja tai jäädä pitäytyi osia telan. Kun ensimmäinen kerros levitetään, maalatut seinät on täysin kuiva. Ja sitten ne on peitetty viimeinen kerros.

Vanha tapetti ei maalaukseen kuitukankaiden tausta myös, voi yrittää maalata. Kukaan ei kuitenkaan voi taata, että pinta päätyttyä hankkia houkuttelevia ulkoisia ominaisuuksia. On tarpeen ottaa huomioon myös, että vanha seinä maali voi olla hyvin huono mennä nukkumaan. Tämä johtuu kertynyt pinnalle pölyä ja likaa. Se tulisi pestä saippualla liuoksen ja pinnan rasvaa. Aloittamaan värjäyksen täydellisen kovettumisen jälkeen seinän.

Maalaus vanha tapetti

Kun valitset maali vanhan päällysteen harkita niiden väri. Värjäämiseen tumma mielipiteitä ei tule valita kirkkaita värejä. On todennäköistä, että laatu limakalvon vakavasti takia satuttaa. Parempi valita uuden värin sävyn tai tummempi kuin vanhan. Vanhojen pinnoitteiden käyttö ei ole suositeltavaa vesipohjaisia ​​värejä, on parempi valita tiheämpää kiillettä.

Mitä enemmän voidaan tehdä - 3 mielenkiintoinen tekniikka

Monet omistajat ovat usein kiinnostuneita kysymys - "Onko mahdollista maalata tavanomaiset tapetti maalaamiseen, käytetään ei-standardi tekniikoita?". Itse asiassa on olemassa erilaisia ​​tapoja väritys käyttämät asentajien, mutta tämä ei tarkoita, että niitä ei voida käyttää kotona.

Osittainen värjäys liittyy värjäämällä laatan pintaan, ja sitten, odottamatta kyllästämiseen vinyyli maali pestiin märällä sienellä

Vaihtoehtoiset menetelmät värjäys on mahdollista kiitos positiivisia ominaisuuksia vinyyli materiaalit paperisen. Yläkuorikerroksen kuten - tiheä vinyyli, joilla on lähes huokosten, mikä hidastaa impregnointiprosessissa maali, mutta ei estä sitä. Pitkittynyt imeytyminen takaa parhaan mahdollisen vakauttaminen pigmenttien vinyyli, joka on väriaine korjauksen jälkeen ei voi pyyhkiä tai pestä pois. Interlining, toisaalta, imee kosteutta, mikä nopeasti maalattu, mutta pahempaa säilyttää pigmenttejä.

Nämä ominaisuudet mahdollistavat materiaalin käyttöä mielenkiintoisia tekniikoita maalaamista:

 1. 1. Osittainen värjäystä. Tähän tekniikkaan liittyy värjäys telan pinnan, ja sitten, odottamatta kyllästämiseen vinyyli maali pestiin märällä sienellä. Seurauksena, kerros värillinen vinyyli ja ei-kudotut tausta - ei. Tämä antaa seinälle syvä, tilavuudeltaan ulkonäkö, koska alkuperäinen väri hieman läpikuultavaa päällystyskoostumusta levitetään maalikerros.
 2. 2. Värjäys fleece kerros. Tämä tekniikka käsittää värjäämällä sisäkerroksen materiaalin ennen sen liimausta seinälle. Rulla leikataan haluttuun kokoon segmentit, ja sitten niiden kääntöpuolella maali levitetään telalla. Liimaus suoritetaan sen jälkeen täydellisen kuivumisen mustetta. Vaikutus tämän värjäyksen samanlaista menetelmää kuin edellä on kuvattu.
 3. 3. Useiden värejä. Menetelmässä esivalinnan perus- ja lisä- väriaineen värejä. Liittämisen jälkeen seinäpinnan maalitelalla yksi kerros ja sitten harja vedetään rakenteellisia yksityiskohtia erottuvan sävyjä. Tämä tekniikka mahdollistaa käytön lähes minkä tahansa määrän värejä sisustus, mutta se vaatii ammattitaitoa.

Vaihtoehtoiset värjäystekniikka voi olla liian monimutkainen, mutta ilman niitä, maalata vinyyli liner jokainen voi. Et tarvitse mitään kalliita työkaluja ja osaamista, tärkeintä - valita oikea materiaalit ja uskomaan itseensä!

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Onko mahdollista maalata kuitukankaiden tapetti

Haluat päivittää asunnon eivätkä liimaa taustakuva, niin olet varmasti ajatellut yli onko maalata kuitukankaiden tapetti?

Joten, olet valinnut taustakuva kuitukankaiden tausta. Kuitukankaita voi olla itsenäinen kuvia kuvalla. Nämä tapetit ilmaa ja vettä läpäisevä, eli hyväksyttävin ympäristön kannalta. Etiketissä on ilmoitettava, että ne on tehty kuitukankaasta.

Tapetti maalattava sovelletaan selluloosakuidun vinyylipinnoite, ts menettäneet hengittävyys, mutta on helpotus. Oikea nimi kuitukankaiden tapetti maalaamiseen - "Vinyl taustakuva kuitukankaiden tausta." Yleensä maalattu valkoinen vaahto taustakuva (tai kirkkaita) värejä, mutta voit myös kokeilla sileä tai kohokuvioitu lajien etiketissä, joissa sana "vinyyli".

Tätä tarkoitusta varten sopivat vesi-emulsio maali (lateksi, akryyli- tai lateksi). Kiinnitä erityistä huomiota sen kokoonpanoa, koska niin joudut kaiken hengittää.

Akryyli vesipohjaisten maalien pinnan tekemiseksi sopiva tapetti pestä.

Useat vivahteet maalaus kuitukankaiden tapetti

 • Jos tapetti ei ole vielä liimattu, väri tarpeetonta romua ja anna kuivua kokonaan.
 • Jos tapetti on juuttunut pitkään ja on säilynyt kappaletta, maali paikka, joka sulkee kalustettu asunto, ja arvostavat myös tulos: se sopii sinulle vai ei.
 • Käytännössä se on varmentanut, että sopiva maalaus, jopa ne kuitukankaiden taustakuva, joka ei ole erityinen merkki.
 • Kuitukankaat tapetti maali voi olla kuin tuttu työkalu sinulle: telalla, siveltimellä tai ruiskulla.
 • Toimivat helpotus voidaan pyyhkiä kostealla sienellä, kunnes maali on kuivunut, tai poistaa sen helpotus kumi lastalla. Tämä menettely lisää merkittävästi koko työmäärä, mutta koristella taustakuva.
 • Voit yrittää maalata väärälle puolelle leikkaus liittämällä kuitukankaiden tapetti. Kuivauksen jälkeen liimaa ne, kuten tavallista, ohjeiden mukaisesti. Tuottaa tällainen erityinen liimaa, joka levitetään seinään, ei nauhan. On käynyt ilmi, mukava ja omaperäinen. Lisäksi liittämisen jälkeen, jos on tarpeen, voidaan värjätä ja on etupuoli.

Ja, mikä tärkeintä, ennen maalausta, älä unohda katsoa mukana käsikirja, jonka pitäisi olla vastaava huomautus siitä, onko mahdollista maalata kuitukankaiden tapetti tai ei.

Vinyylitapetit tietysti kauniita, mutta ne haju todella erikoinen, varsinkin hiljattain liittää, joten päätin kuitukankaiden tapetti ilman vinyylipinnoite.

Onko mahdollista maalata vielä kuitukankaiden tapetti

Aiemmin rapattu huoneen kuitukankaiden tapetti, ja he kertovat teille hieman väsynyt väri? He voivat virkistää. Se tapahtuu niin, että ihmiset aamusta myöhään illalla katoaa töissä, tulee kotiin, ja kermanvärinen tapetit ovat jo väsyneitä. Haluan iloinen lämmin väri ja piirrä jotain seinälle itse.

Mutta maalata taustakuva, voit poistaa vanhan verhot, ja niiden tilalle ripustaa uusi muoti. Laita hyllyt söpö rihkamaa, maljakoita pienten kukkakimput kukkia, koristella huoneeseen, miten haluat ja silti kimallus väreillä, saa elää. Tietenkin voit täysin vaihtaa taustakuvan, mutta se maksaa enemmän. Ei jokainen perhe on keinot pelata kahdesti vuodessa korjattavaksi. Do kerran ja sikeästi että ripustettu useita vuosia.

Väritys tapetti telalla

Nyt on tärkeää, että voit ostaa oikea maali ja tekee kaiken ensimmäistä kertaa, kiinni teknologiaan. Kuitukankaat tapetti että sinulla on maalaus, luo helpotus, joka on hyvin kaunis. Loppujen lopuksi, jos maalipinta vaahdon vinyyli, se ei taivu naarmuuntumista kynnet ja jopa kynnet on kissan tai koiran.

Sinun täytyy maalata kuvia ja ne on hyvin suojattu. Omistajat useita kissoja sanoa maalattu kangas lemmikkieläinten kynnet ei oteta. Kotona sinulla on puhdasta ja kauan odotettu järjestyksessä, koska kuitukankaiden vankka perusta seinät.

Taustakuva pohjan kuitukankaan, kestävä ja sitä pidetään erinomainen valinta perheille, jotka haluavat tehdä kodin korjaus on enintään viiden vuoden välein. Kankaat voivat valita yksivärinen tai kuvioitu, vaan kuitukankaiden tausta. Valitse oman maun.

Niiden kautta, se läpäisee ilmaa kosteutta, ne eivät ole haitallisia ihmiselle. Mistä tiedät, että ne ovat kuitukankaiden? Se on kirjoitettu etiketissä, samassa valmistajan ohjeiden mukaisesti, materiaaliominaisuudet ja sen tulisi olla suosituksia, jotka liima, jota käytetään seinämän levittämiseen.

Erityisiä sisustus luotu avulla taustakuva maalaus

Taustakuva, erityisesti suunniteltu maalata ne edellä valmistuksessa selluloosan kuidun kerros vinyyli. He menettävät täyden hengittävyys, mutta tulee kaunis helpotusta. Niitä kutsutaan vinyyli tapetti, ei-kudotut vakaalta pohjalta. Useimmiten, jotta maalata ihmiset ostaa valkoinen tai vaalean sininen, vaalean vihreä, keltainen ja muut vaaleat kangasta.

Näiden kaistojen on sileä ja kohokuvioitu. Valitse mikä tahansa, joka sinussa huoneessa, makuuhuoneeseen tai lastentarha kanssa käytävällä. Joskus tätä menetelmää käytetään suunnitella keittiön seinät. Tärkein asia, että on merkinnöissä, että päällyste on vinyyli. Se on hyvin siedetty värjäämällä. Sitten, ensimmäisen kerroksen päälle voidaan levittää vielä muutama. Esimerkiksi jos kerran kolmessa vuodessa haluaa päivittää tai tehdä muita värejä. Joten maalaa kankaalle voi olla 5-6 kertaa.

Jos olet päättänyt hänen vanha bändi soveltaa maali, voit tehdä tämän telalla, siveltimellä tai ruiskulla. Joten voit korostaa helpotusta tapetit ja redecorating suuri vaikutus psyykkisen tilan koko perheelle.

Internetissä on opetetaan soveltaa maali on paperin pintaan, video. Kokenut henkilö täällä kaikki on selvää, koska tämä pinta värjäytymistä samanlainen kuin jos maalaus penkit puutarhassa tai lehmuksia keväällä. yksinkertaista tekniikkaa.

On mahdollisuus tehdä ylimääräisiä vaikutuksia. Tämä edellyttää telalla tai siveltimellä. Toisessa kädessä, ota iso sienellä. Levitä maali työkalu, ja sitten varovasti liota kautta helpotusta sienellä. Näiden tietojen perusteella jättää ennalleen.

Et voi kastua, ja ottaa kumilastalla ja poistaa joitakin musteen pinnasta, joka myös luo ainutlaatuisen vaikutus. Niille, jotka haluavat tasainen pinta, heti valita sellainen kangas ilman vaahdon tilavuus kerros. Nyt kaikki voivat löytää markkinoilta.

Helpotus on huolellisesti maalata

On alkuperäinen teknologia, kun väri kankaita voidaan muuttaa levittämällä maali sisältä ulos. Tämä on asentaa ne seinälle. Kuori maali nurjalta ja anna kuivua. Perusteella on selvästi nähtävissä, ja vaahdotettu vinyyli kerros näyttää erityisen varovasti. Ja nämä maalaukset voivat olla ulkopuolella ja sitten maalata jopa 5 kertaa. Mutta tämä on tulevaisuudessa, ja nyt voit valita lempivärisi, voit maalata seinät.

Ennen korjausta, testaa pieni pala taustakuva (esim takana sänky), maalata ne, ja katso siitä sävyn koko huoneiston olet haaveillut siitä tai et nopeasti väsyttää? Psykologit eivät suosittele kaikkia huoneen tummat värit. Jos haluat maalata pohjaan ensimmäisellä puoliskolla, esimerkiksi viininpunainen ja kerma tehdä ylä- tai toisella.

Jos tumma kangas, huoneen pitäisi olla paljon väriä. Huolehtia siitä. Lisäksi monet kattokruunut sipulit vuodetta tai tuoleja ripustaa lampetit, jalkalamppu set tyylikäs. Kaunis sisustus huoneessa ilahduttaa sinua päivittäin kunnes seuraava koristelu. Ehkä haluat käsitellä ja pian päättää piristää seinät, sovelletaan erilaista väriä.

Käytetään kahta väriä suunnittelussa huoneen

Jos teet kaiken itse, mutta älä huoli, ei mitään monimutkaista. Käsittelemään jopa teini-ikäinen. Tärkeintä on maalata kaikki huolellisesti, silmiinpistävää värejä maltillisesti. Ennen työn aloittamista lukea tai katsoa korkealaatuista videokuvaa internetissä, koska se on parempi tehdä ja aloittaa.

Olipa se yksinkertainen maalattu tapetti perustuu kuitukankaita

Kyllä, jos haluat olla rulla tai kaksi kättä kanssa puoliso aiheuttaa harjat maalata. Nämä maalaukset eivät ole kovin sovellu päivityksiä (vinyyli liukas) kuitenkin yrittää sinulle mitään kieltoa. Kokeneet rakentajat neuvoo pinnan tapetti pohjustetaan erityisellä yhdisteellä. Sitten, sinun täytyy odottaa, kunnes se on kuiva ja aloita värjäys.

Maa niin, että koko alue on käsitelty liuoksella. Tehdä työtä huolellisesti, varovasti ja rakastavasti. Muuten, maalattu vanha tapetti paikoin saattaa hilseillä ja pudota. Tai hän maali, ei toimi ja kuuden kuukauden kuluttua, alkaa aktiivisesti murentua. Asiantuntijat suosittelevat pohjamaali samalla ratkaisu tehdä kahdesti.

Maalaustyöt perinteisiin taustakuva

Älä unohda soveltavat ensimmäistä seinä pohjamaali on täysin rasvaton. Tätä tarkoitusta varten mitä tahansa sopivaa, joka teillä nyt on, astianpesuainetta. Vielä tutkia perinpohjaisesti seinät viereisen rainoja kaikilla tehtailla? Jos ei, tarvitset liimaa tai luopua ajatuksesta väritys. Säästää uusia kuitukangasta perusteella tahna muurin yli, ja sitten soveltaa maalilla. Silloin kaikki on suuruusluokkaa 5-10 vuotta.

Muuten, maalia, käytä vain vesipohjaisia ​​tai akryyli. Jos haluat tehdä ensimmäisen pinnan kiinteä, ja sitten laittaa koriste, käytä stensiilit. Voit tehdä ne itse. Se ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Tärkeintä on, että sinä ja perheenjäsenet mukana korjaus, nauttia prosessista. Onnea sinulle korjata!

1 kommentti: Onko mahdollista maalata vielä kuitukankaiden tapetti

Erilaisia ​​tapetti voi kestää eri määrä tahroja. Mestarien pidetään kuitukankaiden tapetti maalaukseen, joka mahdollisti jopa 10 kertaa maalata. Puusta sisustus näyttää hyvältä - se ei korvaa kompromisseja tehdä. Tarjoamme ole yksi, vaan kolme tapaa koristella seiniä oikeaa puuta.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

© 2014-2018 Oboyman - asiantuntijalausunnon alan taustakuvaksi seinät. Kopiointi materiaali ei ole sallittua. Jos et lopeta, sitten kopiointi materiaalien aktiivinen suora linkki lähde. Sivukartta

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

56 + = 57