Opi kirjoa rajat tyhjästä

Kuten ristipistoihin oikein, askel askeleelta kuvia. Ristipisto - video ja kaaviot aloittelijoille

Ompelu on tulossa suosittu nuorten keskuudessa - varsinkin Ristipistotyöt. Tällä tavoin on helppo koristella kenkiä, vaatteita, asusteita, tai yksinkertaisesti luoda kuva, joka voidaan ripustaa seinälle. Internetissä on paljon suosituksia ja opetukset, miten oppia kirjontaa rajat. Se tarvitsee vain työkaluja ja järjestelmiä. Et tiedä mistä aloittaa? Seuraa ohjeita oppia kirjoa rajat tyhjästä.

Mitkä ovat materiaaleja ja välineitä, joita tarvitaan

Tekniikan kehittyminen mahdollistaa oppia tästä muinaisessa, kuten kirjonta rajat, paitsi äiti tai isoäiti, mutta myös video tutorials käyttäen kuvia internetissä järjestelmiin. Ennen siirtymistä ompelu, ymmärtää, mitä materiaaleja tarvitaan. Ensimmäinen asia mitä tarvitset - kankaalle. Se on kangasta, joka on itse kirjonta. On olemassa useita vaihtoehtoja, miten valita:

 1. Kangas kuvio. Sopii niille, jotka ovat juuri alkaneet saada perehtynyt tekniikka kirjonta, kuten valmiina luonnos helpompi luoda kuvan. Lisäksi, joukko usein jo sisältävät lanka, joka tarvitaan koko prosessin. Tällä kangas on helpompi oppia kirjoa.
 2. Puhdas kangas. Tämä kangas on kudos, jossa on pieniä reikiä niiden välissä. Kangas on siis tiettyjä ominaisuuksia, - kerroin, joka esittää osan tulevista ristejä. Niistä riippuu, kuinka paljon lankaa kirjominen.
 3. Uniform kankaalle. Käyttämä nämä mestarit, sillä ristiä kangas on lähes huomaamaton, ja hän on jatkuva web.

Toinen asia, joka vaaditaan - tätä säiettä. Käytetyt kirjonta hammaslankaa kutsutaan, ja ne voivat olla:

 1. Puuvilla - suositellaan kirjonta rajat. Nämä eivät haalistu tai menetä väriä ajan mittaan eivät muodosta pellettejä eikä takkuinen.
 2. Villainen - käytetään harvemmin, ovat vähemmän käytännöllisiä, sillä vaikka niiden väri on paljon kirkkaampi.

Seuraava korvaamaton väline kirjonta - neulaa. On vähemmän vaatimus - sen tulisi olla pyöristetty kärki, jotta ei kankaan läpi, ja korva, joka sisältää useita lankoja. Seuraavaksi sinun täytyy ostaa Hoop - pyöreä tai neliö työkalu, tasoittaa kankaalle. 2 koostuu muovista tai puusta osat - ulkoinen ja sisäinen. Välillä ja lukitussa kudosta.

Advanced kirjontakehys mestarit eivät käytä, mutta aloittelijoille se on hyvä apulainen. Ristit ovat siistinä. Näiden lisäksi työkaluja vaatia piirien haluat kirjoa, ja sakset leikata lanka. Ensinnäkin, voit ostaa varastoon, löytyy lehdistä tai internetistä.

Määrittää kirjonta järjestelmän aluksi suosia yksinkertaisia ​​suoritusmuotoihin vähemmillä väreillä. Aloita sopivaan paikkaan tai suositteli vasempaan yläkulmaan tai keskelle kuvaa. Kattavuus alojen järjestelmän vähän maalia, jotta ei saada sekaisin. Tärkeä askel - on kiinnittää lanka oikein. Se ei ole suositeltavaa tehdä kyhmyjä, koska kauneus on tärkeää paitsi etupuolelle, mutta myös väärin - hän puhuu taitotaso. Korjata lanka, voit valita jonkin seuraavista tavoista:

 1. silmukka menetelmä. Helpoin ja kustannustehokkain, mutta on mahdollista vain silloin, kun käytössä on useita säikeitä. Ottaa yhden langan suuri pituus, taita se puoli ja leikkaa päät, neula. Tulla kangas, jättäen väärälle puolelle silmukka. Tee ommel väärälle puolelle pujota lanka silmukaksi, ja edelleen kiristää kirjonta.
 2. Alle silmukkaa. Vetämällä lanka pari silmukkaa.
 3. Ommelkohdista. Tee pieniä silmukkaa, jossa ne on sitten peitetty kirjonta.

Käytä seuraavaksi yksinkertaisia ​​ohjeita nopeasti oppia kirjontaa keskityksestä:

 1. Valmistus. Lay työpöydällä kaikki tarvittavat työkalut, antaa hyvän valaistuksen. Kirjonta on vakio-kanta.
 2. Mittaus kudosta. Käyttämällä kaavio määrittää, kuinka monta ristit vaaka- ja pystysuunnassa - on kuvion mitat. Lisätä ne 10 cm molemmin puolin selvittää mahtuu kokonaan kankaaseen.
 3. Valinta kirjonta. Kuten edellä mainittiin, on parempi aloittaa vasemmassa yläkulmassa joukkoon olivat kunnossa, ja kirjonta - vasemmalta oikealle.
 4. Turvaaminen kangas. Ota kehä ja kiinnitä se paikoilleen kankaalle johon aloittaa kirjonnan.
 5. Valinta tyyli. Käyttää perinteistä menetelmää tai tanskaksi. Ensimmäinen on nimeltään Englanti ja usein käytetään pystysuoraan riviä - siinä oletetaan, että jokainen risti tehdään erikseen. Toinen menetelmä, päinvastoin, koostuu suorittamaan useita peräkkäisen alapinnan silmukkaa, ja sitten levittämään ne ylemmän paikka. Se sopii paremmin, vaakasuoraan riviin.
 6. Kirjonta. Työnnä lanka osaksi neulansilmän, jätä häntä väärällä puolella. Työnnä neula vasemmassa alakulmassa rajat tulevaisuudessa välittää sen lävistäjä on oikeassa yläkulmassa. Alapuoli työnnä neula oikeaan alakulmaan. Sitten loppuun kierteisiin kierteen ylemmän vasemman reunan kuvitteellisen neliön. Tanskan menetelmä ei loppuun rajat, ja toista useita vinoja silmukkaa, ja palaa sitten samalla tavalla takaisin neulan ketjuttaminen vastakkaisiin kulmiin.
 7. Turvaaminen säiettä. Jätä pitkä häntä, tekevät pari pientä silmukkaa osana tulevaa kirjonta tai venytä lanka nykyisten ristejä.

Yksinkertainen Ristipistotyöt usein täydennetään muutamia muita tyyppejä silmukkaa. He ovat tottuneet tekemään alkuperäisen tuotteen. Kokonaisuudessaan ovat seuraavanlaisia ​​ompeleet:

 1. Risti. 2 on ristissä ommel asetettu päällekkäin.
 2. Polukrestik tai maalaus. Kahden- sauma suoritetaan 2 vaiheessa. Eteenpäin asetetut ompeleet ovat kallistettuja samaan suuntaan. Takaisin puutteiden korjaamiseksi, täyttävät silmukkaa, jotka ovat kallistettuja vastakkaiseen suuntaan.
 3. Nelinkertaistaa ommel. Se on puoli on vinoristillä. Sitä käytetään useammin, kun ompelu pieniä kaareva kuvio. Tekemään sitä, sinun täytyy lisätä neula vasemmassa yläkulmassa ja kytke keskusaukio - niin saat 1 4 metrin päähän "X".
 4. Kolme neljäsosaa risti. Sitä käytetään myös piirtää kuvan yksityiskohdat. Hän edustaa koko vinoristillä ja puoli enemmän. Sen toteuttamiseksi täytyy tehdä puoli ristipisto ja neljän hengen.
 5. Käänteinen ommel. Sitä käytetään hienoksi kirjontakuvio tai suunnittelusta ääriviivat valmiin piirustuksen. Jotta tällainen ompeleen, sinun täytyy neulan nurjalta puolelta ja kiinnitä se reikä, joka sijaitsee oikealla. Pidä sitten neulan reiän läpi vasemmalta alkuperäisen venyttää ja läpi sisältä ulospäin. Hanki suora viiva.

Opetusvideota ristipistotöihin aloittelijoille

Ei koskaan liian myöhäistä oppia mitään käsityötä, varsinkin jos käsi on järjestelmä ja askel askeleelta ohjeet, sekä mitä sinun täytyy tehdä. Kauniita kuvia saatu vakavia motiivit, jotka voivat täydentää sisustukseen. Se voi olla kukkamaljakko, kuten ruusut ja sydän Ystävänpäivä tai jopa kuvakkeet uskonnollisia ihmisiä. Ei huonompi kauneus ja ommel lapsille. Lapsesi mielellämme tahansa söpö vauva eläimiä. Tehdä tätä tai että motiivi, katso hyödyllisiä video ohjeiden, miten oppia kirjontaa kaunis risti.

Yksityiskohtaiset mestarikurssi aloittelijoille

Vahvistamisesta kierteet alussa ja lopussa

Mistä aloittaa ja miten työskennellä kaavion

Yksinkertainen järjestelmä kirjonta solun

Jos mitään lukua ei osunut haluat, sinun täytyy käyttää erityistä ohjelmaa sen rikkoutuminen tai jakaa pieniksi neliöiksi omaan, liikkuvan kuvan kuvaaja. Aloittelijoille, on suositeltavaa valita järjestelmän kirjonta helpompi, eikä pettyä tässä taidetta. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota värien määrä - nekin pitäisi olla hieman, koska noviisi on helppo eksyä ihossa. Aloittaen yksinkertaisia ​​kuvia, voit nopeasti natreniruetes ja mene monimutkaisempi kuvioita, vaikka käyttö helmiä.

LiveInternetLiveInternet

 • Sillä ihastuttavaa naista (2545)
 • - KRYUCHOK- malli (476)
 • -Irlannin, romania, nauha, bryugskie (malli) (426)
 • -Japanilaiset mallit (372)
 • - SPITSY- malli (288)
 • - Käsi kaulus, vyö, lisätä, koristeisiin kaulan (268)
 • - Huivi, huivi, hatut (218)
 • - Pussit (171)
 • - Sukat, lenkkarit, käsineet (124)
 • -SUIT, shortsit, housut (107)
 • -KNITTING KANKAAT + (81)
 • -Koroke, ideoita inspiraatio (80)
 • -rannerenkaita, rintakoruja, pyöröhiontakurssi (33)
 • - ZIGZAH-, malli, Cloquet tekniikkaa. (31)
 • - Jacquard malli w \ m (26)
 • Kirjonta (1325)
 • -nauhat (oppituntia) (269)
 • -kangas kukkia, nauhoja, nauhojen (205)
 • - ommel, rajat (201)
 • -järjestelmä, stensiilit - muut (126)
 • -ääriviivat, yksivärinen (75)
 • -jouset, kanzashi (72)
 • -reikäommel, Breeden, silmukkaa hardargen (63)
 • -nauha - ideoita (61)
 • -kudos (50)
 • -crazy peitto-ompeleet (48)
 • -kirjonta neulottu kangas (45)
 • -Izon (39)
 • -helmi kirjonta, paillettes (38)
 • -kirjailtu neulominen grid (tylli) (29)
 • -Kudonta nauhat (26)
 • -rajat (23)
 • - Rococo (23)
 • -Paperi kukkia (20)
 • - kirjonta, brodeerattu pyyhkeet, ornamentti rajalla. (17)
 • -blekvork (16)
 • -Nyöri (brodeerattu johto) (9)
 • -ommel koukku (7)
 • KIDS (1148)
 • -neulonta (478)
 • -saapikkaat, hatut, kaulaliinat (381)
 • -neulotut asioita koristeet (80)
 • -pussit, huopia, matot (78)
 • -Miten sisustaa? (68)
 • -Jacquard (65)
 • -vaatteita Barbie (20)
 • KNITTING (999)
 • -Irlannin, romania (380)
 • -Irlannin elementtejä, Doublet lehden (222)
 • -friforum (97)
 • - CRAZY villaa, kuiva huovutus (87)
 • -haarukka Broomstick, viivain (65)
 • -bryugskoe pitsi. (55)
 • -Netto (39)
 • -zhakardovoe, värillä (36)
 • -helmien kanssa (Message-sarja) (25)
 • -Tunisian neulonta (14)
 • -Luma Teneriffa (13)
 • HOOK (933)
 • -kuviot, video, MK (263)
 • -virkkaamalla kuvio kohdassa (148)
 • -Coquette, lif.vytochki (128)
 • -mummo neliökuvio kukan sisällä motiivi shes (115)
 • -erottamattomat neulonta (75)
 • - yhdiste kuviot yhdiste + pitsi (68)
 • -kuviot, kuviot (62)
 • -Juovakuviot (47)
 • = Ranteisiin niska, lapa, varsi (32)
 • -+ Puoli motiivi motiivi (18)
 • Keittäminen (751)
 • -taikina, kakkuja, kopit, nyytit (87)
 • -astiat valmistetaan (11)
 • COSY House (674)
 • -lautasliinat, pöytäliinat, tack, sateenvarjot, varjostin (205)
 • -vanteen, lace, sidonta ja viimeistely (170)
 • -huovat, matot, tyynyt (128)
 • -rihkamaa, pieni amigurumi (80)
 • -sanomalehtiartikkelit, paketit (58)
 • -paneelit, maalaukset (45)
 • SEWING (502)
 • -oppitunnit, vihjeet, buffetit (150)
 • -mekot, hameet. (81)
 • -patchwork, applique, hullu (62)
 • -laukut (58)
 • -Kirjonta kirjonta, Richelieu, ommel (52)
 • -muutos, koristeet (41)
 • -muoti, vain kaunis (35)
 • -tyynyt, verhot (34)
 • -lasten ompelu (5)
 • SPIKERIT (488)
 • -tekniikka, oppitunnit, video, MK (169)
 • -kuvioita neulepuikoilla (125)
 • -raglan, koukku, kangas, hihnat, taskut (86)
 • -neulottu mekko, joustava (69)
 • -kuvioidut pinnat tuotteessa (55)
 • MÖKKI, SISUSTUS (458)
 • KÄSIKIRJA JA KAIKKI TIETOA (444)
 • -johto, askelmoottori, napit, napit (122)
 • -decoupage, lasimaalaus (72)
 • -oppitunnit, vinkit, sisustus (55)
 • -helmet, koneet, mekaniikka (55)
 • -oppii piirtää ja pistekuvata (48)
 • -macrame (43)
 • -kehykset, maljakko, kori (22)
 • -neulonta helmet (22)
 • -muovia (12)
 • -Kuvion siirto kankaalle eikä vain. (11)
 • KONEEN ASENTAMINEN (263)
 • VIRHEET PYYDETTY (255)
 • FILEJKA-KERÄYS (210)
 • - mallit (107)
 • - lautasliinat, pöytäliinat, kuviot (78)
 • - toteutuksen tekniikka (34)
 • VINKKI MEILLE (180)
 • -tietokoneavusteinen koulutus, ohjelmistot (62)
 • -symbolit kaavioissa, järjestelmien lukeminen (49)
 • -väriyhdistelmätaulu (28)
 • -mielenkiintoisia hetkiä tuotteissa (8)
 • - Haluan sitoa (4)
 • MIEHILLE (179)
 • TÄRKEIMMÄT OHJEET (170)
 • -. (160)
 • TERVEYS. KAUNEUS (137)
 • BABIES neulottu, brodeerattu. (109)
 • LELUT (106)
 • Jokin muu, voi olla hyödyllinen ja ehkä ei (99)
 • KIRJONTA TUOTTEISSA (70)
 • MUTTA (eri), bugit, linnut (58)
 • MASTER-LUOKAT, LINKIT (40)
 • SKIN nahka, turkis. Kangas + neulonta (35)
 • Lehtiöt - nauhat (29)
 • JOURNALS (29)
 • RYUSHI, pomponit, harjat, Bahrama, spiraalit (28)
 • Lehtien - sileä pinta (25)
 • KOKOUS (23)
 • PRAYER (20)
 • KULTAINEN HOPEA KÄYTTÄJÄ (kulta kirjonta) (18)
 • Siskoni työ ja minun (2)

-Tilaa sähköpostitse

Ensimmäiset oppitunnit: Miten oppia ristin kirjontaan

Tässä artikkelissa puhun siitä, miten voit aloittaa kirjontaa ristin ilman erityisiä alkuosaamista ja taitoja. Jos tiedät, miten sitoa solmu langalla neulaan, niin tiedät jo, kuinka kirjaa puoli! 🙂

Ensimmäisen kirjaillun työn tarvitset:

 • neula
 • Canva (laskentakangas)
 • Kirjontaviivat
 • sakset
 • Laite neulan pujottamiseksi
 • Kaaviokuva (kirjonta)

Ensimmäistä kertaa tämä ei ehkä ole erityinen työkalu - se oli minun kanssani. Ensimmäisen piirroksen kirjontamana käytin tavallista neulaa, tavallisia lankoja (tällaisia ​​asioita yleensä pilkkaa asioita); rooli kankaalle pehmeällä, kaksi-lanka (yksinkertainen pehmytkudoksen on erittäin hankalaa kirjonta rajat. Mutta ensimmäinen kerta, kun se ei kiinnitä huomiota) kierteet kirjonta minulla ei ollut käsillä. Tarkemmin sanoen ne olivat, mutta tarvittavat värit - keltainen, mustavalkoinen puuttuivat. Koska halusin aloittaa kirjonta nopeasti, käytin tavallista kiekonkaa. Kaavamainen piirustus tai kirjontajärjestelmä minulla oli kuva miehestä, joka otettiin yhdestä aikakauslehdestä kirjonnalla. En säilyttänyt tarkkaa piirustusta, mutta noin kirjontaohjelma näytti näin:

Nyt vaiheet, jotka on toteutettava, kun kirjataan ensimmäinen järjestelmä. Leikkaa haluttu väri 14-17 cm. Meidän tapauksessamme ei ole väliä mitä väriä aloittaa kirjonta; voit ensin käyttää mustaa, jos kirjaudut, aloitat piirin alemman solun kanssa.

Aseta lanka neulaan niin, että sen toinen pää on 1,5-2 kertaa pidempi kuin toinen.

Oppiminen kiinnittää lanka ilman solmua ei ole vaikeaa. Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoja:

a) Jos kirjonta on kahdessa säikeessä, kierrä lanka puoliksi ja pistä neulat neulaan. Tee pieni ommel työn alussa ja vedä lankaa, kunnes jäljellä on pieni silmukka. Tässä silmukassa kierre neula työkierteellä ja kiristä se.

b) Kiinnitä langan pää ommella "neulaa varten". Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä punktioneulaa nurja puoli etupuolella, venyttää neula ja jättää sisältä lopulta lujasti sen linjan 15-20 mm pitkä. Lähellä ensimmäistä lävistystä toisen väärällä puolella ja saattamalla neula ja lanka etupuolelle kiinnittämällä langan pää

 1. Kirjoittaa yksi tai useampi risti. Jokainen risti on kirjoittanut kaksi ommelta - ensimmäinen ommel alkaa kankaan alapuolella. Neula on sijoitettava kangas "alhaalta9raquo; ja sitä on helppo vetää, kunnes solmu estää langan liikkumisen. Sen jälkeen tehdään lävistäjä ommel ja toinen vastakkainen - meillä on kirjailtu risti.
 2. Suorita vaihe 3, kunnes kaikki saman väriset ompeleet ovat kirjaillut. Joskus on kätevää muuttaa langan värejä piirin solujen suuntaamiseksi ja kirjontaprosessi oli kätevämpää. Jos haluttu väri päättyy, toista vaiheet 1 ja 2.

Kirjonnan aikana sinun on noudatettava muutamia pieniä vinkkejä:

 • Älä anna langan jyrkästä irtoamista - kangasrakenne voi rikkoa tai lanka rikkoutua
 • Ompeleen yksisuuntainen - ristit näyttävät kauniilta ja siistiltä
 • Säädä langan paksuus - paksu lanka voidaan pyyhkiä ja ohuemmaksi. Tällaisen langan ompeleet ovat ohuita, läpinäkyviä ja näyttävät pahalta.
 • Nauti kirjonta - kun kirjoittelet, älä kiirehdi tai pahempaa on hermostunut. Ensimmäistä kertaa ja langan voi saada sekaisin ja taputtaa neulan (noin tyrmää en sanonut mitään)

Jos kaikki siitä, mitä kirjoitettiin, tehtiin oikein, voit saada kuvassa kuvatun kuvion:

Toivottavasti onnistut!

Osa 15 - Ensimmäiset oppitunnit: Miten oppia ristin kirjontaan

Kuinka oppia ristin kirjoittelemiseen aloittelijoille

Ristillä kirjonta on yksi kiehtovimmista aktiviteeteista. Näyttää siltä, ​​että on vaikea oppia, mutta itse asiassa sinun on vain aloitettava. Tämä taito on useita tekniikoita, samoin kuin monia oppitunteja. Sinun täytyy näyttää jonkin verran kärsivällisyyttä sekä persoonattomuus ja kirjonta tekniikka voidaan helposti hallita.

Valitse ristipitojen materiaalit

Ennen kuin aloitat, sinun tulee tutustua siihen, mitä materiaaleja tarvitaan ja mitä vaatimuksia tarvitaan heille. Tarvitset:

 1. Kankaalle. Se on erikoiskangas, jonka päälle voit kirjata. Jos olet vasta aloittamassa, valitse kankaalle, jossa on jo tulostettu kuvio. Brodeeraaminen on paljon helpompaa, et ole väärässä. Aloittelijoille tämä vaihtoehto on paljon mielenkiintoisempi. Lisäksi tällainen kangas, jossa on kuva, myydään joukolla välttämättömiä kierteitä. Voit myös valita kankaan ilman kuvaa. Sen omalla kertoimella riippuu siitä kuinka paljon lankaa on kirjonta. Sama riippuu ristin koosta.
 2. Kirjontaviivat. Tarvitset erityisiä lankoja - mulina. Ne ovat eri värejä, ja ne valmistetaan eri valmistajien toimesta. Niiden etuna on se, että ne eivät irtoa ja eivät häivytä jonkin ajan kuluttua. Lisäksi ne eivät mene pahoin eikä sekoita. Kirjonta on parempi kahdessa tai kolmessa langassa. Tämä tekee rististä suuremman ja kirkkaan. Kokeile yhtä piirustusta ottaaksesi muulin langat vain yhdeltä valmistajalta.
 3. Kirjontakehys. Ne ovat laitteita, joiden avulla voit pitää kankaan täsmällisesti kirjonnan aikana. Ne voivat olla pyöreitä, soikeita tai neliöitä. Kirjontakehys on valmistettu kahdesta osasta, joiden välissä kangas on kiristettävä. Jos olet vasta alkanut oppia kirjontaa, niin tällainen sopeutuminen auttaa sinua varmasti. Ristit sen kanssa saadaan tarkemmiksi ja tasaisemmiksi. Kokeneet ammattitaitoiset työntekijät tekevät sitä ilman.
 4. Kirjontajärjestelmiä. Ne ovat piirustus, jossa on yksityiskohtaiset risteytykset. Ne ovat käyttökelpoisia, koska ne osoittavat selvästi, mitä värejä käytetään ja missä ristit on.
 5. Neula. Neulalle ei ole erityisiä vaatimuksia. Jokainen neulaaja on mukava omalla neulallaan. On tärkeää, että hänen korvassaan useita mulina-lankoja voi kulkea.
 6. Sakset.

Kun olet valinnut kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut, voit jatkaa kirjontaa. On syytä korostaa useita päävaiheita.

Ristipiston alustavat vaiheet

Ensimmäinen vaihe on valmistaa kaikki. On tarpeen laatia kaikki tarvittavat materiaalit pöydälle. Katso, onko kaikki tarpeeksi. Sinulla pitäisi olla kangas, lanka, kuvio, neulat, kirjontakehys ja sakset. On myös hyvä asentaa hyvä valaistus. Huomaa, että kirjonta vaatii silmäkokoa, joten valolla on suuri merkitys. Valmisteltuasi kaiken voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Toinen vaihe on kudoksen mittaaminen oikein. Ota järjestelmä ja laske, kuinka monta ristiä on merkitty vaakasuunnassa ja kuinka monta pystysuoraan. Sama etäisyys olisi mitattava kangasta. Jätä molemmille puolille myös 10 senttimetriä, jotta lanka ei kukoistu. Tätä etäisyyttä voidaan käyttää asettamaan kuva kehykseen.

Kolmas vaihe on mitata lanka ja määrittää, mihin päähän aloitat kirjonta. Se on kätevää tehdä tämä vasemmasta yläkulmasta. Tällöin ristit lähetetään vasemmalta oikealle ja rivit puolestaan ​​voidaan ommella yksi kerrallaan. Älä aloita kirjontaa kuvan keskeltä. Muutoin vain sekaisin.

Neljännessä vaiheessa kiinnitämme langan. Älä yritä tehdä solmuja, niin että piirustus muuttuu siistiksi, ei vain etupuolelta vaan myös väärältä puolelta. Tätä kiinnitystä varten on useita vaihtoehtoja. Koska aloitat oppimisen, yksinkertaisimmat niistä sopivat sinulle. Voit tehdä tämän vain jättää pitkän hännän pois kierre väärällä puolella. Kun olet jo oppinut tämän vähän, voit käyttää toista tapaa korjata säiettä. Tällöin hännän on oltava piilossa etupuolella kirjontapäiden alla. Vain vasta näiden vaiheiden jälkeen voit siirtyä suoraan kirjontaan.

Kierrä neula langan kanssa oletetun ristin vasemmassa alakulmassa. Nyt, lävistäjä, sinun on kierrettävä neula oikeaan yläkulmaan. Sen jälkeen lankaa kierretään alapinnan alapuolelle ja näytetään sen alapuolella olevaan alempaan nurkkaan. Teemme saman ompeleen ristin oikeassa yläkulmassa. Sinun on tehtävä oikea määrä lävistäviä silmukoita, jotka tarvitaan tekemään saman värisiä risteyksiä kaaviossa. Sitten sinun täytyy palata samalla tavalla takaisin rivin alkuun. Ainoa ero on, että neula on kierrettävä vasemmassa yläkulmassa. Tuloksena saat tasaiset ristit. Älä kiristä lankaa liikaa tai päinvastoin. Tämä tekee ristit heikosta.

Jos risteykset eivät ole sileitä eivätkä ole kovin kauniita, älkää olko järkyttyneet. Ajan myötä sinulla on taitoja, ja voit kirjata kauniin piirustuksen.

Pääsääntöisesti vankka lukuja ei ole olemassa. Välillä sen osat voivat olla samaa väriä epäjatkuvuuksia. Täällä otamme toisen säikeen, mutta se ei ole välttämätöntä, että se keskeyttää, koska se tapahtuu niin, että sinun täytyy tehdä vain muutamia ristejä. Sinun täytyy ikävä paikka, jossa haluat tehdä eri väriä, ja ottamatta kierre väärällä puolella pitää neulan oikeaan paikkaan. Nyt voit tehdä tarvittava määrä ristejä. Kun lanka on valmis, sinun täytyy Vdet neulan toisella värillä, jonka haluat puuttuvia soluja, ja kirjo niitä. Näin ollen on mahdotonta liikkua yhdestä rivistä toiseen. Kirjo kaikki rivit järjestyksessä.

Jos olet oppinut ensimmäisen ja yksinkertainen kirjonta taitoja, et voisi jo pian kokeilla kehittyneempää tekniikkaa, jolla voit tehdä kaunis ja tarkan kuvan. Sinun täytyy olla erittäin varovainen. Pitäisi luopua, jos kaikki kerralla ei toimi. Pienellä vaivalla ja saat nopeasti oppii kirjoa tahansa monimutkaisuus.

Lue myös.

Peli nappuloita on hyvin jännittävä ja mielenkiintoinen. Opettelee soittamaan ei ole vaikeaa siinä. Sillä on omat sääntönsä ja vivahteita.

Jotka voivat liittyä pinnoja noviisi neula naisia.

Miten ruokaa Valentine kotona omin käsin? .

Yllätä perhe, muita huomattavia, tai vain ystävät voivat yllättää alkuperäisen - muotokuva suklaa. Älä pakko mestareita.

Henkilökohtainen päiväkirja - mitä tarvitaan ja miten tehdä se? .

Valmiin puku kuvio alkaa prosessi materiaalia. On se vaikea työ? Mitä sinun tarvitsee tietää saada oikea tuote on mahtava.

Kaikki materiaali tällä sivustolla on suojattu tekijänoikeuslailla ja lähioikeuksien. Kopiointi tieto on sallittu vain viittaamalla Vremya-Sovetov.ru

Ajatusta verkkolehden täydellisin valikoima hyödyllisiä vinkkejä syntyi, kun huomasimme, kuinka paljon aikaa kuluu ihmiset etsivät oikeat vastaukset niihin. Alas - huolimatta monia uusia ja entistä vaikuttavia ominaisuuksia, hakukoneet eivät aina tuo käyttäjälle toivottuun tulokseen.

Projektimme on suunniteltu minimoimaan tiesi haluttu tieto tarjoamalla muutamia optimaalisia ratkaisuja. Lehden "Time hyödyllisiä vinkkejä", voit valita minkä tahansa sopivan vaihtoehtoja sinulle - tunnustettujen asiantuntijoiden kiinnostuneille lukijoille tai kokeneempi ja asiantunteva elämää.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + 3 =