orsi

orsi

Orsi merkitys Ephraim:

Ahven - ahven tai poikkipalkkiin Kanala, jotka istuvat kanoja yö kalkkuna.

Merkityksessä Ozhegova Roost:

Roost - Crossbar, ahven Kanala, kanoja jotka istuvat yöllä orsi Crossbar ahvenen Kanala, kanoja jotka istuvat yöllä

Orsi sanan sanakirjasta synonyymejä:

Orsi sanan sanakirjasta Ushakov:

orsi, ahven, m. ahventa, joista poikkipalkkiin Kanala tai häkin ja Rui istua kanoja yö.

Ahven kanoja käsillään. Kuinka tehdä ahven kanoja?

Yhä useammat venäläiset liikkuvat kesällä elää maansa taloja, ja monet asuvat pysyvästi sylissä luonnon. Siellä ne kasvavat erilaisia ​​vihanneksia ja hedelmiä. Ja jotkut yrittävät olla hänen takapihallaan siipikarjaa. Entinen kaupunkilaiset eivät ole kokemusta sen viljely, joten valinta enemmistön osuu siitoskanojen. Uskotaan, että tämä lintu on kaikkein vaatimaton, ja sen vaikutus ei tarvitse odottaa pitkään.

Mutta harvat aikojen siipikarja ymmärtää, että jotta mahdollisimman moni kananmunissa, niiden on oltava mukavat elinolot niiden fysiologisia tarpeita. Meidän pitäisi aina muistaa, että koti kana - se on lintu.

Ennen se oli kesytetty mies, hän piti elää luonnossa. Siellä hän oli paljon vihollisia, jolta hän oli piilossa puiden. Hän teki sen päivän ja yön ja jatkaa käyttäytyä nyt, kiitos luontaiset vaistot. Siksi normaaliin ja helppo sisällön tarpeen rakentaa orsi kanoja käsillään.

Suuri virhe tietämättömiä siipikarjankasvattajien on käyttää hyllyjä kuin ahven. Kana niitä, koska niiden fysiologiset ominaisuudet, ei voi nukkua kunnolla. Tärkein syy on laitteen lintuja jalat.

Hän nukkuu istunnossa, jossa hänen polvi koukussa. Tällaisessa tilanteessa kaikki jänteet käynnissä on tassut, venytetty. Hen laukaisi zazhimatel lihaksia, ja hänen sormensa ovat taipuneet. Näin tapahtuu, jos kana on yön kuutiot. Sormiaan kiedottu kynsiään kaivaa puuhun. Tässä asennossa, hän oli täysin hereillä ja voi pudota.

Asettuminen yöksi hyllylle, kana istuu alas, ja sormet vielä taipunut. Koukussa kynnet ei siitä. Ja käy ilmi, että lintu on epävakaassa kantaa pahkainen sormien. Tämä ei ole hyvä levätä, palauta kana tulee minimaalinen. yöllä se lepää, mikä näkyy sen hedelmällisyyttä.

Jos tarkoituksesi on saada kanoja, on tarpeen huolehtia siitä, miten parhaiten varustaa hänet kotiin. Rakenna ahven kanoja käsiään - oikean päätöksen. Voit tehdä Kanala kuin haluat, oikeiden materiaali, koko ja muoto.

Monet siipikarjankasvattajien tehdä kanoja roost irrotettava, se on paljon helpompi puhdistaa huoneeseen. Optimaalinen kuvia baareja puuta 50x50 mm. Niiden reunat pyöristetään tehdä, sillä tämä voi käyttää lentokoneessa ja hiekkapaperia, tai siipikarjan jalkojen muodostuu varpaille.

Havainnointi kanat osoitti, että talvella ne on luovutettu ahven, puristuu tiukasti toisiaan, lämmön siirtämiseksi kehoaan vieressä lintuja. Kesällä he istuvat vapaammin ja levittää siipensä. Nämä olisi otettava huomioon niiden ominaisuudet, jotka aikovat tehdä ahven kanoja. Lämpiminä kuukausina kannattaa lisätä baareja, joissa linnut nukkuvat yöllä, ja talvella niiden poistamiseksi. Siten, kanat sijoitetaan niitä tiheämpi, ja sen vuoksi ei jäädy.

Mitat ahven kanoille riippuu siitä, kuinka moni heistä on huoneessa. Pääsemme rakennussuunnittelu, hienompaa pitäisi tietää, mitä ne ovat. Sitten hän voi helposti valita muoto ja tyyppi ahven, mikä on sopivin lintuja. Ja hän ei tunne kipua kanalassa.

On olemassa kolme suosittua tyyppiä orsia: taivutettu baareja puun, joka sijaitsee rajalla Kanala; kuten ahventa; taulukkomuodossa, jossa on irrotettava sälepohja. Ahven kanoja, jonka kuvan näet on kaksi baaria ja tarjotin täytetty hiekalla.

Tämä on yksinkertaisin ja suosittu materiaali rakennusten ahvenia. Se vie vähän tilaa kanala, linnut mukava olla sitä. Yleensä ahventa suunnittelu asennetaan lähelle yhden seinän tai lämpimin nurkkaan.

Usein kokematon harrastaja puvut orret eri tasoilla. Tehdä niin, sitten kanat provosoida ristiriita yksilöiden. Tiedetään, että tilalle johtajien linnun parvissa väittävät yläreunassa. Rakentaa kaksitasoinen ahven kanoja omin käsin ei suositella hygienian kannalta. Onhan kanat, sijaitsee huipulla, on ulostaa alle.

Yleensä ne ovat vakuuttuneita siitä ulkoseiniin Kanala. Tämä paikka on hyvä, koska se vie vähän tilaa ja antaa asukkailleen mahdollisuuden helposti löytää suosikki paikka. Tällainen ahven kanoja kädet tehdä jopa noviisi siipikarjaa maalivahdin.

Pöytä asennettu baareja

Tämä muotoilu on hyvä Liikkuvuutensa taulukon milloin tahansa voidaan ottaa kanalan ja siivoaminen.

Suosituksia, joita tulee noudattaa rakentamisen oksa

Jokainen yleismies velvollisia noudattamaan tiettyjä sääntöjä, kun erillisten rakennusten ahven:

 1. rakennekorkeus pitäisi sopia kaikki linnut.
 2. Baari paksuus on valittu siten, että se helposti Broilerinkoivet taipunut. Ja niin hän istui mukavasti. Est bar levyinen ½ esitetään käpälän kana.
 3. Etäisyys seinästä tangon tulisi olla sellainen, että lintu ei kosketa häntäänsä.
 4. Pylväät ovat niin pitkä, että kanat voivat vapaasti niitä. Ja se ei tuo toisiaan hankaluuksia.
 5. Ahven kanoille tulee sijoittaa lämpimään, etäällä maahantulon talon.

Pituus ja useita baareja riippuu lintujen määrä on pidettävä sisätiloissa. Esimerkiksi, puun 2,5 metrin pituus sopii asettamalla se 10 kanoja. Jokaisella lintu asetetut 18 cm, on tarpeen ottaa huomioon 30 cm painuman seinälle.

Kanojen perch korkeus olisi yhtä suuri kuin 1 metri. Monet kokemattomat siipikarja tarpeettomasti nostaa sitä yllä. Tämä on brutto virhe. Jotta kiivetä korkeimmalle ahven, kana on viettää paljon aikaa ja vaivaa. Kerääminen ja se, se voi vahingoittaa muita lintuja, jotka ovat asettuneet alareunassa.

Kaikki palkit tulisi olla samalla korkeudella. Ei ole välttämätöntä suorittaa kokeita, on syytä noudattaa hyväksyttyjä sääntöjä ja testattu. Se, että kana, vaistomaisesti, yrittäen piiloutua vihollisia, pyrkii ottamaan paikan päällä baarissa. Kaikki tämä synnyttää taistelua välillä.

Ahven kanoja kädet tehdä erittäin yksinkertainen, sen valmistaminen varaa enää siipikarjankasvattajien. Sen rakentaminen tulee:

Hiekkapaperilla, kynnet.

Se tarjoaa kätevän paikan kanalassa, ja hihna asennettu tukea aikaisemmin valmistettu ja käsitelty. Ne kiinnitetään klo korkeus 90 cm lattiasta, niiden pituus kummallakin puolella on 60 cm.

Edelleen 50x50 mm kuutio poistettu sääntöjenvastaisuuksia hiekkapaperia naulataan tukeen. Toisen kiinteän siihen on etäisyydellä 30 cm ensimmäisen tangon.

Jotta olisi helpompi kanalassa pitää puhtaana, alla oksa pitäisi rakentaa hiekkalaatikkoa kokoonpano. Hän on sijoitettu lattialle, joka on valmistettu levyt ja sijaitsee korkeus 40 cm lattiasta. Lokero voi olla valmistettu puusta, metallista tai muovista. Se helpottaa puhdistusta kaadetaan hiekkaa tai sahanpurua.

Jos tontille on vanha pöytä tarpeeton, älä heitä sitä roskakoriin. Se voi tulla kätevä. Hän tekee kunnon mobiili ahven kanoja. Omin käsin tehdä helpoksi. Voit tehdä tämän, sinun ei tarvitse käyttää paljon vaivaa.

Otamme tarpeettomia pöytä ja naulataan sivuilla jalkojen kahden lankkuja jolle Esiuria tuottavat. Sitten he lisännyt kaksi baaria, me korjata ne. Roost valmis. Nyt se voi sijaita kanoja ja lepoa. Pohjalevy pannulla, kaada se hiekalla tai sahanpurua.

Monet omistajat maa taloa, lintujen kasvatus ja ratkaiseva kysymys siitä, miten tehdä ahven kanoja, älä keksi mitään yliluonnollista, ja sitä käytetään sen rakennusmateriaalien käsillä. Täytyy sanoa, että saada tuoretta ja mukava.

Esimerkiksi hyvin toimivasta orsi suorittaa yksinkertaisia ​​puuportaat. Tehdä tämän, seinille talon korkeus 90 cm naulataan tukitangot, ne on asennettu tikkaat vaaka-asennossa. Siinä kaikki. Kanat viihtyvät tällaiseen ahven.

Tankoja tai ahven voidaan edullisesti korvata perinteiset oksat sopivan kokoisia. Sen lisäksi ensisijainen tehtävä, ne näytellä talon sisustus.

Tutkittuaan huolellisesti ehdotettua materiaalia, voit valita orsi, joka on sopivin talon. Master coop rakkaudella, yritä jää yhden yksityiskohtaisesti. Aloittaminen, valmistautua ajoissa kaikki materiaalit ja välineet, niin se menee ohi nopeasti, ja mikä tärkeintä, laatu. Lintuja, tunne oman huolta niistä, maksat takaisin erinomainen tuottavuus ja hyvää terveyttä.

hän Farmer

Opas asioissa karjan

Alkavat lisääntyä ja pitää kanoja, kasvattajat tulisi huolehtia mukavan ympäristön linnuille. Se ei ole vain ruokaa, vaan myös joitakin muita tärkeitä asioita. Että linnut olivat kaikkein tuottavimpia ja terve, se on luonut edellytykset lepoa ja lepäämiseen. Siksi kannattaa tehdä pesät. Kuinka tehdä ahven kanoja omin käsin, käsitellään tätä materiaalia, ja lisäksi ominaisuus joitakin muita tärkeitä seikkoja.

Tarvitsevat pesät ja accustoming ne kanat

Kaikkien rotujen kanoja oksa on paikka, jossa linnut voivat levätä. Siksi on perusteltua, että tämä paikka on oltava tietty mukavuutta. Muissa linnut yksinkertaisesti kieltäytyvät ottamasta niitä. Tehdä oikeita yöpymispaikan omasta ei ole vaikeaa, tärkeintä oikein ottaa koko Kanala, sekä määrittää koko lintu. Aluksi ennen rakentamisen, olisi tunnettava tiettyjä vaikeuksia, joita saattaa esiintyä pesiviä lintuja. Asia on opettaa kanoja istumaan paikkaan.

Usein käy niin, että linnut eivät istu oksa. Usein tämä käyttäytyminen voi olla nuorilla eläimillä, koska ne eivät yksinkertaisesti ymmärrä, miten käyttäytyä uudessa paikassa. Opettakaa heitä istumaan alas vain voimalla, toisin sanoen päivittäin, illalla kasvattajan on omissa käsissä istuttaa lintuja napa. Tämä menettely on suoritettava noin 7 päivää, jonka jälkeen eläimet ovat alkaneet tottua omaan nilkkaan.

Aloittelijoille siipikarjateollisuuteen ovat usein herää kysymys, mitä opettaa linnut ahven. Usein kanojen mieluummin sijoittaa lattialle, mutta jos pentue on vanha, ja navetassa siivous ei tehdään jatkuvasti, se voi aiheuttaa useita sairauksia. Myös nukkua ahven muistuttaa luonnon olosuhteet mahdollisimman paljon, kun linnut lepäävät puissa.

Yleinen syy kana voi luopua tällaisiin paikkoihin virkistys asianmukaisesti valita koko ja erittäin epämiellyttävä ahven suunnittelu kanoja. Esimerkiksi kasvattaja ei pysty rakentamaan näitä muotoja tai ahven ovat kiillottamattomia, jolloin linnut eivät voi kunnolla ymmärtää heitä tassut. Tällaiset ominaisuudet on otettava huomioon jo rakennusvaiheessa, jos näiden tekijöiden ei oteta huomioon, niin opettaa heitä istumaan ei ole mahdollista.

Ennen kuin teet pesät varten kanoja kädet täytyy mitata kaiken oikein. Pitkän kaaren olisi laskettava leveys kanalassa. Baareihin pidetään ihanteellinen koko 4x4 cm. Laskelmassa on suoritettava kana munivia kanoja ja seisoo 30 cm laippa hänelle. Välinen etäisyys palkkien tulee olla välillä 25 cm ja enemmän.

Nämä ulottuvuudet lähentää ja ennen rakentamisen ahvenen suositellaan mitattavaksi ylimääräisiä lintu jalat. Jotta voidaan laskea optimaalinen koko tangon tulisi käyttää paksuus on pienempi kuin puoli eläimen käpälät. Määritellään kaikki koot, se voidaan tehdä suuremmitta vaikeuksitta pesimäpaikkoja, jotka sopivat erinomaisesti tietyn rodun lintu. Yksinkertainen suoritusmuoto ahven Kanala voidaan nähdä video.

Tyypit ahventa: vahvuudet ja heikkoudet

Tähän mennessä siipikarjankasvattajia voi tehdä erilaisia ​​rakenteita kanoja. Niillä kaikilla on omat piirteensä kannalta toiminnallisuus ja monimutkaisuus tekeillä. Yleisimmistä seuraavanlaisia ​​voidaan erottaa:

 1. Ahventa. He tekivät ja asennettu pitkin seiniä, ja joskus voidaan asentaa nurkkaan ja yksi yli muiden. Tämä tyyppi on kaikkein kevyt, pienikokoinen, ja siksi suuri kysyntä keskuudessa siipikarjankasvattajien. By haittoja kuuluu suunnittelu ei ole hygieenistä, koska linnut istunnon päälle, tulee mutapohjasta. Tappeluissa kanoissa saattaa johtua sijainnin pylväät.
 2. Baareja. Ne asennetaan noin kehä Kanala, yleensä samalla tasolla. Tämä vähentää taistelee, ja tämä menetelmä on paljon puhtaampaa. Ahven kanoille on helppo tehdä omin käsin ja ei varasta käytettävissä oleva ala kanalassa.
 3. Hygieeninen orsi. Tämäntyyppiselle kuuluvat kannettavat ulkonäkö, joka muistuttaa pöytä ahven. Luoda kestää kauemmin kuin rakentamiseen muiden lajien, mutta se on helppo puhdistaa ja pestä, ja tarvittaessa voidaan siirtää.

On joitakin sääntöjä, jotka on otettava huomioon rakentamisessa:

 1. Orret olisi sijoitettava pimeässä paikassa, ja on toivottavaa, että se oli lämmin se, joten sijainti on kaukana sisäänkäynti.
 2. Korkeus lasketaan perch lintujen rotu ja voi vaihdella välillä 0,6 m 1 m. Pienempi ja nuorempi lintulajeja, alempi olisi ahven.
 3. Kerroksiin säleet tulisi asentaa yllä, koska he ovat fyysisesti aktiivisia. Mutta pitää muistaa, että linnut täytyy istua alas nopeasti ja vaivatta.
 4. ahven koko lasketaan rodusta ja lintujen määrä. Halkaisija napojen pitäisi olla kaksi kertaa vähemmän kuin koko kanankoipia. Lisäksi hihna on suositeltavaa kierroksella.
 5. Jotkin rodut voidaan kuljettaa lepopaikan, joten hihnat pitäisi tehdä kulmassa, sekä tehdä ahven kanoja yaytsesbornikom. Hänelle kuormalava voidaan käyttää niin, että munat eivät ole rikki.
 6. Yhden linnun on annettava lepopaikka 18-20 cm paikka. Tämä koko käytetään munivia kanoja ja liharoduista täytyy tehdä aukko 25 cm. Nuorten tarpeeksi 15 cm. Osoittautuu, että kerrosten 10, riittää 1,8-2 metrin kaistale.
 7. Kun coop ei koon ja sulkee, on odotettavissa, että kanat alkavat taistella, nukkuvat huonosti. Tämän seurauksena niiden tuottavuutta huomattavasti.

Käyttäytymiseen linnut voivat ymmärtää kaikki on tehty oikein vai ei. Jos opettaa lintu istuu napa saadaan 5-7 päivää, niin kaikki on hyvin. Jos linnut eivät istu niitä, ja suostu tekemään sitä, se tarkoittaa, että tietyt säännöt on jäänyt.

Luo orret munivia kanoja käsillään helposti. Kaikki mitä tarvitaan - tämä on materiaali ja erityisiä välineitä, jotka ovat missä tahansa kodissa.

Tutkittuaan kaikki vaihtoehdot pesät voi aloittaa rakennustyöt. Voit koristella yksinkertaisen Kanala orsi on haettava baari 4x4 cm Itse työ suoritetaan järjestelmän .:

 1. Puu on pyöristettävä avulla höylän ja käsiteltiin hiekkapaperilla.
 2. Lisäksi sivuosat on vahvistettava - se on tukea rakennetta. Pre niitä pitäisi tehdä ura, joka on asetettu ahven. Pituus ja korkeus, niiden välissä oleva määrästä laskettuna kiven ja suositusten edellä on kuvattu.
 3. Lisäksi tukea olisi valmis lisäämään ahven.
 4. Kun pohja on tehty, on tarpeen luoda yleiseurooppalainen. Klo korkeus noin 40 cm on kiinnitetty seinään baaria, joka on yaytsesbornik. Tällaisen kuormalava voidaan käyttää mitä tahansa materiaalia, joka on käsillä, ja sen tila on täytetty adsorbentti.
 5. Viimeisessä vaiheessa rakennetaan portaikko, joka tulisi tehdä valoa bias.

Jotta tällainen oksa toimivin olisi harkittava rajat palkit voidaan poistaa, ja myös tukijalat ylimääräisiä liitteitä eri korkeuksilla, voidakseen vaihtaa paikkaa tarvittaessa. Kuvassa näkyy, se näyttää yksinkertainen ahven baari.

On suositeltavaa, että ennen kuin kustannukset aluksi ajatella ja tehdä omin käsin piirustukset, jotka ovat mitat Kanala ja ahven. Tämä mahdollistaa suorittaa kaikki työt nopeasti ja tarkasti.

Sälepohja orsi munivia kanoja voidaan käyttää pienten kotieläintilojen. Sen etuna on, että on paikka kerätä pentueen. Siten kasvattajat täytyy viettää vähemmän aikaa puhdistus ja voidaan jatkuvasti ylläpitää järjestystä keskellä. Kaikki mitä tarvitaan - kuten kana hiekkalaatikko täyttö, poista se. Jotta tällaiset pesät varten kanoja kädet täytyy noudattaa ohjeita:

 1. Edullinen silloin, kun piirustus on tehty, johon se on mahdollista rakentaa.
 2. Seuraavaksi sinun täytyy tehdä tavallisesta taululle kehykseen.
 3. Käyttämällä vaneri, voit leikata sen pois rungon suorakaiteen muotoinen ja kiinnitä se runkoon itse.
 4. Tämän jälkeen sinun nousta yhden kehyksen liittää saranat.
 5. Voit nyt asentaa telineeseen silmukka.
 6. Sitten, pystyssä höyry laudat asennetaan siten, että lyhyt sivu kehyksen. Yläreunassa lähtö olisi valmis puutavaran.
 7. Kiillotettu puu on asennettu uraan ja on valmis omaan nilkkaan.

Yönä verkkoon tulee jättää pois, ja päivällä se voi nostaa. Kuvassa näet mitä näyttää suunnitteluun.

Monet kasvattajat kanat käyttävät orsia standardia lavan. Tällainen suoritusmuoto voi muistuttaa järjestelmää käyttäen tavanomaisia ​​orret, mutta rakenteellisesti sijoitettu lokeron pohjassa, jossa pentueen kerätään. Hänen tiensä voidaan käyttää lannoitteena tai jopa myydä. Jotta voitaisiin luoda tällainen ahven seuraavasti:

 1. Ensimmäinen, klo korkeus noin 90 cm korkeudelle lattiasta tulisi asettaa ja varmistaa tuen puun.
 2. Seuraavaksi avulla höylän ja nazhdachki täytyy kauniisti muotoiltu puu, ei loukkaantunut kanoja jaloissa, kun sit.
 3. Sitten lähtevät seinän 30 cm, on tuettava enemmän kynsien baareja.
 4. Puolella täytetty puuta, jonka korkeus on 40 cm, ja sitten kiinnitetty lokero. Kuormalava suositeltavaa käyttää metalli- tai muoviastiassa.
 5. Seuraavaksi on orsi muodossa tikkaiden avulla puun, ja laita loput osa.

Kätevä kannettava orsi, varsinkin jos pieni koko Kanala. Se voidaan tehdä muodossa laatikon tai pöydälle. Jos tällaisia ​​orret munivien kanojen tehdään muodossa laatikon, joka on hieman helpompi tehdä, sinun täytyy käyttää 4 levyt korkeus noin 15 cm, 1 vanerilevy ja verkkoon. Rakentamiseen tarvitaan tilaa:

 1. Tee laatikko ulos aluksella, joka on ommeltu alareunassa vanerilevyn.
 2. Ylimpänä verkkoon asetetaan.
 3. Molemmin puolin hallituksen olisi asetettava ahventa tukea.
 4. Lisäksi urat tehdään, ja sitten he lähtivät ahvenia.

Tällaiseen rakenteeseen kanojen istumaan ilo, jos ahven ei ole mitään solmuja ja muita väärinkäytöksiä. Rakennettu pesät ovat mukava niiden pieni koko ja mahdollisuus niiden siirtäminen jos esimerkiksi Kanala periksi pieniä korjauksia tai desinfioida.

Hygieeninen orsi taulukon muodossa samanlainen rakenteellisesti, mutta se on jonkin verran eroja. Jotta tällainen on välttämätöntä:

 1. Tee taulukko materiaalin, joka on käsillä.
 2. Sitten päälle työtaso naulattu tangot, jossa käytetään ennalta urat tehdään. Nämä urat tarvitse asettaa pylväät.
 3. Edelleen tehty ja vuoan päälle ruudukon, joka sopii.

Tällaisia ​​pesiä kanoille ei välttämättä tee puusta, koska voit käyttää mitä tahansa improvisoituja materiaalia. Lisäksi voit tehdä ahventa munivia kanoja kanssa yaytsesbornikom, joka ladataan munat ja riko.

Kuten näette vaihtoehtoja, miten tehdä kanan coop kanojen mukava hyvin paljon. Se kaikki riippuu koosta ja rotu lintu, joka sisältyy. Jos noudattaa tiettyjä sääntöjä esitellään tässä kirjassa, niin kanat on helpompi työskennellä, ja niiden tuottavuus kasvaa useita kertoja. Pesä, orsi erittäin kätevä käyttää, koska linnut voivat levätä ja toipua kunnolla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

57 − = 56