Osioiden tilaa valokuvan kaavoituksen

Osiota huone Kaavoitus - 120 ideoita

Läsnäolo suuri huone asunnossa, voit jakaa sen alueella, jolla on selvä päämäärä. Ja tämä auttaa valoa osioita. Tällöin osio ei saisi näyttää tärkein seinän tiili tai betoni. Se voi olla rakentaminen kipsilevyn, lasin, perinteisen hyllyt kirjoja ja tavaraa.

Osiota huoneen aluejako - lajien

Osiot jaettu kahteen tyyppiin: Älä missaa valoa ja avoimia. Läpikuultava väliseinälaatat pääasiassa lasista. Materiaalina valoa läpäisemätön, ei-läpinäkyvä seiniin puusta, vanerista, alumiini, MDF ja PVC: tä.

Ennen kaikkea tietenkin suosittuja lankapuhelimiin: kehystetty, ei kehyksiä ja modulaarinen. Koskea vain ja moottori voidaan muuttaa: liuku- tai taitto. On huonekalut ja matkapuhelin (esim näytöt). Päätöstä tehdessä asentamisesta kiinteän osio, erityisesti kehyksetön, kaikki tulee harkita tarkkaan. Koska asennus, ja sittemmin ja sen purkaminen on välttämätöntä rikkoa eheyden Lattiaa, seinät ja katto. Runko samaan osioon suunnittelu tarjoaa valmistamiseksi kehyksen, johon on asennettu väliseinän materiaali itse, esimerkiksi kipsilevy.

Tällainen laajamittainen ja vakava päätöksiä ei pidä ottamista - tilanjakajat voidaan muuttaa tilaa. Kuten jo mainittiin, ne voivat olla taitto tai liukuva. Helppous niistä on, että tällainen osio voi liukua tai taittaa tapauksessa hyödytöntä. Huonekaluja voi toimia myös kaavoitus tilaa huoneeseen. Tämä voi olla kaappiin tai telineeseen. Ja se ei ole välttämätöntä, että huonekalut oli korkeus lattiasta kattoon. No, ehkä, kätevin on mobiili osio. Se voi olla yhtä huonekaluja (telineet pyörillä), ja toiset on sovitettu tähän tarkoitukseen esineitä.

Osiota huoneen aluejako - näytöt

Helpoin ja yleisimmin käytetty osiotyypin - näytön. Rakentamiseen seulan käytetään mobiili osio.

Kotitoimiston käyttäen väliseinät

Office väliseinät voivat olla sekä läpinäkymätön ja läpikuultavia, kiinnitetty kattoon. Ne voivat olla valmistettu runko on valmistettu alumiinista tai muovista. Kehys asennetaan täytemateriaalin - lasi, puu jono tai alumiinilevystä.

Kaavoitus toimistotilaa tai luominen yksittäisten työpaikkojen, perustaa kuuro seinät kattoon asti. He suorittavat lisääntynyt äänieristys.

Materiaalit laite sisustus osiot

Tärkeimmät edut sisäseinien ovat nopeus ja asennuksen helppous, ne voidaan suorittaa jopa yhdessä päivässä. Vaihtoehtoisesti voit tilata valmiin osio ja palkata asiantuntijoita, jotka nopeasti ja tehokkaasti asentaa sen. Voit asentaa valmiin tuotteen ja itse.

Osioita tiili

Perinteinen ja yleisin materiaali, kuten aina edelleen suosittu ja laadukas näkymä rakennusaineena. Sisätilojen pieni huone väliseinä tiiliä luo eräänlainen raskas, ahdistava seinä, joten ne ovat yleensä asennettu suuri ja tilavat huoneet.

Lasiseinien huonetta kaavoituksen

Luonnollinen ja välttämätön materiaalin tyyppi, joka on varustettu korkean laadun ja esteettiset ominaisuudet.

Tilanjakajat puusta tai Kipsilevy

Tämän tyyppinen materiaali on sopiva mikä tahansa sisätilan, ja luoda erityinen vetovoima huoneen. Väliseinät erottaa huoneet on suunniteltu blindirakenteet puuta tai Kipsilevy. Tällaiset rakenteet ovat hyvin kevyitä, ne voidaan asentaa mihin tahansa. Lisäksi nämä osiot voidaan asentaa liukuovet muodossa kaapin kansi. On myös mahdollista suorittaa liukuva väliseinien.

Kun valitaan tällainen erotusmenetelmä huonetilaa, vaikeus on sijainnin määrittämiseksi osio. Jos olohuoneessa on kaksi ikkunaa, on mahdollista hallita asennusta pienen sillan välissä valoa kunnolla valaistu aidatulla alueella. Ja huoneen yhden ikkunan, voit asettaa osion voidaan kiertää molemmin puolin. Ja valoa ikkunasta jaettaisiin yhtäläisesti aidattu alue ja muualla huoneessa.

Puitteet Tällaisten väliseinien Se voi olla valmistettu puusta palkit tai erikoismetalli- profiilin. Tärkeää on luotettava kehys kiinnitys lattiaan, katto ja tarvittaessa seinään. Koska Kipsilevy - materiaali, hauras, rungon tulee olla vaaka- ja pystysuuntainen poikkileikkaus jäsen. Ja jos lähestymistapa työtä luovasti tekemällä seinään markkinaraon ja taustavalo, tällainen osio luoda lisää mukavuutta.

Taotut väliseinät huonetta

Metallituotteet väliseiniin tehdään niin taottu, yksiosainen koriste levyjen muodossa tai tiili kuorimuuria. Mutta rainan metalli on enemmän kuin näytön ja sisätilojen toimii maisema elementti.

Kaavoitus huone - vaatekaappi, hyllyt

Ei ole epäilystäkään siitä, että monet vaatekaappi, joka ei oikein sovi omassa paikka huoneessa tai jopa erittäin epämiellyttävä seisoo. Tässä se on, ja se voi tulla, että seinä on olohuoneessa. Se yksinkertaisesti järjestetty uudelleen niin kuin halutaan. Parempi vaihtoehto tässä tapauksessa olisi kautta telineeseen ilman takaseinään. Jossa ohjelma esitetään osio, et voi rikkoa valoa huoneeseen kokonaisuutena. Ja asennus osioita modulaaristen jalusta, joka voi olla ajoittain, rakentaa uudelleen haluttuun muotoon, on mielenkiintoinen ja luova ratkaisu.

Välilevyt huone vyöhykejaon (esimerkit 35)

Osiota huoneen vyöhykejaon.

Nykyisin muodikas trendi sisätilojen alan harkita ulkoasun kanssa huonetta laajalla alueella, komissio toimii kaksi huonetta samaan aikaan, esimerkiksi keittiö ja ruokasali, keittiö ja olohuone, makuuhuone ja kylpyhuone, olohuone ja makuuhuone, esimerkkejä voi massa. Niin, jotenkin visuaalisesti korostaa vyöhykekohtaisen lisävaruste laadittu huone, suunnittelijat kannattaa käyttää seinät kaavoituksesta huoneeseen.

Koriste seinät paitsi jakaa huoneen eri vyöhykkeisiin tarvitaan, mutta myös auttaa muuttamaan sisätilojen.

Itse asiassa, tämä näyttää väliseinä, ei ulotu kattoon. Usein näissä improvisoituja "seinät" tarjoaa markkinaraon tulisijojen tai hyllyille eri trifles. Tapauksessa elävät tällaisen jalustalle voidaan asentaa televisio. Tämä elementti sisätilojen ei pitäisi olla häiritsevä yleisestä suunnittelu huone, niin että väliseinä on päällekkäin varjossa muuhun koristeluun.

Osiota huoneen vyöhykejaon.

Estävät huoneen elementti, puusta, ehkä, se on suosituin. Erittäin mukava katsoa ja samalla kauniisti veistetty seinät, mutta myös yksinkertainen teline niiden muunnelmia näyttää melko kunnollinen.

Osiota huoneen vyöhykejaon.

Luoda osion ei ole vaikeaa, on tarpeen ottaa PVC-putki, se on leikattava renkaat palapeli, joka sitten liima hartsi liimaa, joka muodostaa ääriviivat seinään. Haluttaessa rakennetta voidaan peittää maalikerros, sopusoinnussa muun huoneen sisustus.

Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää normaalia, perinteinen tiili, joka on asennettu päähän kerros lakka paljastaa ettei suihkussa ja näytti enemmän arvokas. On myös mahdollista soveltaa klinkkereihin laatat jäljittelemällä tiilestä, äärimmäisissä tapauksissa voi luoda ainoa vaikutus tiilestä - muuttamisesta seinän rakennuspalikoita ja kattaa rappaus, jonka pinta ruuvimeisselillä tai muulla terävällä esineellä purista hahmotellaan tiilet loppuun seinään kattamaan maalikerroksen, unohtamatta korostaa kontrastiväri ompelemalla.

Osiota huoneen vyöhykejaon.

Taottu metalli osio.

Taotut tuotteet arvotetaan jatkuvasti, ne näyttävät kallista, vaikuttava ja erittäin tyylikäs. Kiinteän metallin seinät, tekniikka taonta, ei näytä tilaa vieviä ja näyttää ja helposti ilmassa. Sävyttää takorautavuode seinä tulisi valita perustuen koko tuotantotiloissa.

Hyvä idea tehtävään, tämä teline paitsi auttaa jakaa huoneen useisiin vyöhykkeisiin, mutta tekee myös tiettyjä toiminnallisia kuormitus sen hyllyillä voit laittaa kirjoja, valokuvakehykset, hahmoja ja paljon muuta.

Erittäin mukava katsoa ilmava, hienovarainen silmä lasiseinien huonetta kaavoitus. Tällainen osio ei peitellä sinua silmiin läsnä, mutta ne luovat toivottua vaikutusta carve-up huoneeseen. Jos läpinäkyvä vaikutus on epätyydyttävä, voit tilata huurrelasi, joka julkaisee läsnäolo joku seinän taakse muodossa kiertävä siluetti.

Tässä on toinen hieno tapa jakaa huoneen - käyttö koriste-näyttöjä tarvittaessa voidaan taittaa ja piilottaa jonnekin ruokakomero. Ja kiitos erilaisia ​​näyttöjä viimeistelyjä, kirjaimellisesti jokaiselle sisustus, voit poimia jotain herkullista, kaunis ja upea. Pidetään vahvin näytön metallin ja puun, vähemmän stabiileja voidaan pitää näytön katettu papyrus paperi (voi katketa ​​hankala liike).

Tämän tyyppinen väliseinän viittaa pikemminkin verhot on suunniteltu jakamaan se tai muulla tavoin asettamalla useisiin vyöhykkeisiin. Riippuvat tekstiilimateriaalit kaistale räystään, kiinnitetty kattoon. Toinen nimi väliseinän elementin - japanilainen verhot. On syytä huomata, ne näyttävät hyvin tehokkaasti, mutta koska kuorma - painotus kiinnitettyä pohjaan web ne eivät väänny eikä nousevat kun pienintäkään tuulta.

Lisää kuvia osiot:

Osiota huoneen vyöhykejaon.

Väliseinät kaavoitus huoneeseen.

Ruokailuhuone, olohuone ja makuuhuone samassa huoneessa:

Väliseinät huoneisiin kaavoituksen auttaa voittamaan iso huone alue, joka sisältää useita perustavanlaatuisia aloilla, kuten keittiö ja ruokailutila ja makuuhuone ja kylpyhuone. Lisäksi koriste osiot sopii täydellisesti sisätilat asuntoja studioita, joissa koko ulkoasu on aivan kuten Palm.

10 kommenttia artikkeliin

Olen aina halunnut ostaa näyttö, ihmettelen jos niitä myydään.

Tori, näytöt myydään huonekalujen myymälöissä.

On käynyt ilmi, on olemassa suuri määrä erilaisia ​​vaihtoehtoja väliseinät, hyödyllistä tietoa, mikä on erityisen tärkeää pienissä huoneistoissa.

Hyvin kuin nämä kaavoitettu alue, se on sääli, että se ei sovi, ne ovat liian pieniä huoneistoissa.

Erinomainen valinta ideoita kaavoitus. Ne ovat erityisen hyödyllisiä studiohuoneistoja.

Mielenkiintoinen ja käytännölliset huoneet kaavoitus ideoita. Varsinainen vinkkejä varsinkin yksiö.

Suunnitelmia rakentaa puusta veistetty osio, kiitos esimerkkejä.

Niin paljon hyviä ideoita! En todellakaan halunnut nämä seinät, erittäin kaunis

Väliseinät telineet - käytännöllisin.

Ja on niin paljon kauniita!

Ja voit yhdistellä niitä: anna toisaalta -Wardrobe tai telineeseen, ja kaapin taakse - kaunis kangas tai muun osion.

Erinomainen valinta tilojen kaavoitus vaihtoehtoja. On sääli, että on käytännössä mahdotonta hakea vanhan asuntokannan.

Mutta omistajat modernin "linnoja" voi tehdä artikkeli aseita.

Osioiden tilaa kaavoitus tilaa

Useimmat nykyaikaiset omakotitalot ja kaupungin asuntoja on muutaman ahdas huonetta, ja siksi monet omistajat päättävät niiden - room - yhdistää. Tämän seurauksena - ne ovat yksi iso huone, eri monipuolisuus - voit samanaikaisesti paikallistaa ja olohuone, ja keittiö, ja toimisto, ja makuuhuone, ja ruokailuhuone. On kuitenkin tärkeää, että tällaisella suunnittelulla on tehty oikein, ja erityistä huomiota on kiinnitettävä eli kaavoitus. Tyypillisesti väliseinät käytetään tähän tarkoitukseen tila kaavoitus huoneeseen, ja he puolestaan ​​voivat olla monenlaisia ​​malleja. Oikeastaan ​​tämä keskustellaan tänään artikkeli.

Valokuva väliseinät tilaa huoneeseen kaavoituksessa

Vihje! Väliseinät pidetään olennaisena osana useimpien suunnitteluprojekteissa. Eikä ihme, koska se ei ole vain houkutteleva, mutta myös käytännöllinen, kätevä. Erityisesti kun se tulee pienen asunnon, jossa haluat jakaa ala erilaiset tarpeet, menettämättä tilaa.

Piirteet vyöhykejako tilaa - sinun tarvitsee tietää

Pääsääntöisesti ihmiset kaavoitettu on olohuone, jossa haluat jakaa koko alueen kahteen alueeseen: yksi - makuuhuone tai työhuone kaikesta, ja toinen - vastaanottaa vieraita tai paikka levätä. Lisäksi se käyttää osioita Kaavakehitys lastenhuoneet, jos tarvitset erillinen alue tutkimus, lepoa ja leikkiä. Ei vähemmän suosittuja ja kaavoitus keittiöt - tässä tila on jaettu vyöhykkeelle ruoanlaittoon ja vyöhykkeen omaan käyttöönsä.

On useita yleisiä syitä, jotka voidaan tehdä kaavoitus tiloihin. Katsomaan niitä tarkemmin.

 1. Se haluaa jakaa huoneen useisiin vyöhykkeisiin, joilla on erilaiset funktionaaliset kuormitus. Esimerkiksi voit yhdistää lastenhuoneeseen olohuoneeseen.
 2. Lisäksi voit halutessasi luoda optinen harha, jotta visuaalisesti voittaa sisustus. Jos esimerkiksi tarvitset pieni huone visuaalisesti laajentaa, ja suuri - vähentämään osan.
 3. Toinen yleinen syy - erottaminen työalueen henkilökohtaisesta.
 4. Lopuksi voit halutessasi muuttaa tilaa, riippuen vuorokaudenajasta. Tämä voi olla myös suhteellista erityisaloilla. Esimerkiksi alkuillasta yksinkertainen vaatehuone voidaan muuntaa mukava kokoontaitettava sänky.

Mikä se oli, tänään, joiden avulla erilaisia ​​menetelmiä ja työkaluja laajoja alueita Studiohuoneistot jaettu tietty määrä toiminnallisia alueita.

Entä osioita sisustus?

Ratkaista kaikki edellä mainitut ongelmat ihmiset joutuvat turvautumaan rajuja muutoksia huoneen kuitenkin, että rakennetaan uusia seinien vaatii paljon rahaa, että on ilmeistä, ja useita muita tapahtumia korjata luonnetta. Lisäksi pieni-arvoltaan seinät eivät välttämättä ole mukavaa. Siksi he turvautuvat vaihtoehtoiseen - ainutlaatuinen, mutta samalla helposti täyttäminen Ratkaisuna on kaavoitus tilaa seinät. Tämä ajatus on peräisin Ruotsista ja on tunnettu siitä, että se antaa mahdollisuuden tehokkaammin hallinnoida elintilaa.

Niin, että seinät tilaa huoneessa aluejako mahdollistavat ratkaise kaikkia ongelmia, jotka liittyvät jako tilaa erillisiin vyöhykkeisiin. Tyypillisesti jokainen neliösenttimetriä tässä tapauksessa käytetään mahdollisimman aktiivisesti ja mahdollisimman suuren hyödyn. Kuten edellä mainittiin, on olemassa monia tapoja toteuttaa kaavoitus tilaa, mutta suosituin on:

 • väliseinälaatat kalakaarina;
 • valaistus;
 • vääriä seinä;
 • tekstiilit;
 • huonekaluja;
 • liukuovet;
 • erilaisia ​​koriste-suunnittelu;
 • palkintosijaa.

Koska joidenkin selkeitä ohjeita tai mittasuhteet, ne ovat olemattomat. Kuitenkin, jos aiot jakaa huoneen useisiin vyöhykkeisiin, sinun tulee olla tietoisia näistä tärkeitä vivahteita.

 1. Jos olohuoneessa suunnitellaan kohdentaminen lasten nurkkaus, kasvihuoneissa tai vaikkapa tutkimus, olisi tarpeeksi suhteella 1: 3 tai 1: 2.
 2. Avulla on kaareva katto on keskittyä rajat alueita.
 3. Suurin osa tiloista tulisi sijaita jossa ikkuna.
 4. Lopuksi, olohuoneessa erottaa makuuhuoneessa, sinun pitäisi asentaa osion keskellä. Korkeus Tämän osio voi vastata korkeus tiloissa tai olla 2/3. Lisäksi suunnittelu voi kattaa vain 50 prosenttia kanavan.

Kiinnittää huomiota! Ei vähemmän suosittuja ja vääriä seinät, toteutetaan nykyisin monin eri tavoin. On kuvaavaa, että missään tapauksessa ne ovat koristeellisia ja käytännöllisiä.

Nyt lukeminen tärkeät hetket vyöhykealuetta, siirry suoraan huomioon suosituimmista valintoja osioita.

Ensimmäinen variantti. Väliseinät akryyli

Aloitetaan siitä, että akryyli - se on erittäin joustava, kevyt ja kestävä materiaali, josta luoda erilaisia ​​muotoja. Ja koska akryyli osiot ovat erinomainen valinta mihin tahansa huoneeseen, varsinkin kun ne on helppo asentaa ja täysin turvallinen.

Huomaa myös, että nämä osiot voi olla paitsi missään muodossa, mutta mikä tahansa väri (kulta täysin läpinäkyvä). Lisäksi ne voivat olla sekä herkkä ja massiivista.

Vaihtoehto. Walls bambusta

Bambu osioita voi olla vain kevyisiin rakenteisiin, mutta myös massiivinen koriste-elementtejä. Se riippuu siitä, mitä paksuus bambu runkojen (syy pieneen tilaan on edullista käyttää ohutta rungot). Ruuduilla tämä materiaali on hyvin käytännöllinen ja helppokäyttöinen, lisäksi tarvittaessa he voivat helposti liikkumaan. Kuitenkin bambu - se on edelleen hyvin erityinen materiaali, joka sopii pitkälle kunkin mallin.

Kolmannessa suoritusmuodossa. väliseinät kipsilevystä

Toinen suosittu vaihtoehto - osio varten kaavoitus tilaa huoneessa, valmistettu arkkia Kipsilevy. Samantapaisia ​​malleja ovat monipuolisia, koska niitä voidaan käyttää lähes mihin tahansa huoneeseen. Ne voivat täysin muuttaa koko tilan, ja tänään ei ole vain kuuro shumonepronitsaemye seinään, mutta kevyt rakenne, vain osittain muuta tilaa.

Tärkeimmät edut kipsi- levyjen kuuluu asennuksen helppous ja viimeistelytyöt: Tarvittaessa ne voidaan helposti kipsi, paitsi niitä voidaan soveltaa lähes mihin tahansa viimeistely materiaalia. Kuitenkin, hyllyt tai muita raskaita esineitä tällaisia ​​rakenteita ei ole toivottavaa, koska Materiaalin hauraus. Tai vaihtoehtoisesti se voi hoitaa etukäteen ja vahvistaa suunnittelun kokoonpanon aikana.

Kiinnittää huomiota! Toinen etu Kipsilevy on, että sitä voidaan käyttää helposti luoda ja kaareva muotoilu plavnoizognutye raja.

Neljättä. Väliseinät puuta

Valmistukseen erilaisia ​​materiaaleja voidaan käyttää, joka itse asiassa vaikuttaa tarkoitus ja rakennetyyppi. Siten, valmistetut esineet lastulevy, voi olla joko sokea tai on muodostettu hyllyt. Mutta joka tapauksessa he tarvitsevat lisäkoristetta.

Toinen vaihtoehto - kallioholvien kuormalavojen (eli tässä tapauksessa aluksella ei sijoiteta takaisin takaisin). Pääsääntöisesti he tekevät houkutteleva taitettava. Reiki voidaan käyttää - suunnittelussa niistä on paljon vaihtelua, joskus monimutkaisin muotoja. Tila, kun läsnä osiolle ei painaa valo läpäisee kaikkein kauko kulmat.

Pääsääntöisesti, yksinkertaisesti lakattu puinen osioita, joka oli nähtävissä luonnollinen rakenne puun. mitään fancy valmistus menettely ei - tarve vain tietty määrä kuormalavoja / telineet, työkalut, maali ja hieman fantasiaa.

Viides variantti. muotoilu muotoilu

On niin valtava määrä! Useimmissa tapauksissa, suunnittelijat ovat luoneet alkuperäistä ja yksinkertaista väliseinät - esimerkiksi rekisterikilvet, vinyylilevyjä tai CD, roikkuu köysiä. Silti yhteinen rakenne koostuu venytetty muovipullot, lasten suunnittelijoiden ja jopa kalaverkkoihin. Alunperin näyttävät seinät koostuvat useista helmillä säikeitä. Ja jos huone on sisustettu moderni ja rohkea, se voi koristaa seinää ketjuja.

Siinä tapauksessa rekisteröinnin ekologisen materiaalien tila (tai jos kyseessä on maan talon) väliseinä voidaan tehdä oksia ja kantoja. Myös paperin vaihtoehtoja - esimerkiksi monivärinen perhosia, roikkuu läpinäkyvä kierteet. Lopuksi, jos huone tehdään retrotyyliä, se voidaan kaavoitettu seinän vanhan ikkunanpuitteet (lasi voi olla läsnä tai poissa).

Vaihtoehto kuudes. peili suunnittelu

Aluksi, että peili ei ole vain visuaalisesti laajentaa tilaa, mutta myös pystyy piilottaa mitä niiden takana. Hyvä vaihtoehto - se on peili liukuovella (kuten coupe), joka yhdistää sekä oven ja peili. Yhtä epätavallinen muotoilu voi piilottaa kodinhoitohuone tai pukuhuone. Ja houkutteleva ja viihtyisä. Mutta se on paljon halvempaa kuin kaapissa.

Video - tyypit väliseinät tilaa kaavoitus

Vaihtoehto seitsemäs. Ns "elävä" seinät

Yksi omintakeisella tavalla luodaan osiot on käyttää tuoreita kukkia ja vehreys. Joten voit helposti päivittää tahansa sisustukseen, mutta tämä menetelmä sopii paremmin suurissa tiloissa. Yksinkertaisin tapa luoda tällainen osio on tilaa hyllyiltä useita erilaisia ​​huonekasvien. Mutta älä unohda, että kaikki nämä kasvit vaativat hyvä valaistus.

Toinen vaihtoehto - se on viljelyn eräänlainen "vihreä seinä" sammalta tai punosta kulttuureissa. Se näyttää todella erinomainen, mutta tämä osio vaatii erityisen mikroilmaston ja jatkuvan hoidon.

Toinen vaihtoehto - suuri akvaario. Tällainen osio elävöittää tahansa! Mutta se tarvitsee myös erityistä hoitoa.

Lopuksi, pieni putous ja voi toimia osio alla olevassa kuvassa.

Toinen hyvä tapa vyöhykkeelle huoneeseen - tehdä suspensio rakenne kaihtimet. Tällaiset osiot ovat helppoja asentaa, eri eri värejä / muodot ja varsin käytännöllinen. Jos tarpeen, ne voidaan poistaa, mutta ne ovat pienikokoisia ja lähettää valoa. Lyhyesti, paras vaihtoehto pieniin tiloihin. Tyypillisesti tällaisissa tapauksissa, pystysuuntainen kaihtimet, vaikka poikkeukset ovat, tietenkin, esiintyy.

Varsin usein kaihtimet yhdistää lasiseinien, mutta tällainen tandem sopii paremmin lääketieteellisiin tai toimistotilaa, koska se näyttää "cool" ja ytimekkäästi.

Vaihtoehto yhdeksäs. Betoni ja tiili

Tyyli parvi, toteaa viime vuosina yhä suositummaksi, siihen käytetään tiiliseinät Vyöhykejaon tiloihin. Se näyttää houkutteleva ja alkuperäinen, mutta sopivaa ei jokaisen huoneen suunnitteluun. Kuitenkin, jos onnistuu - voit saavuttaa silmiinpistävä vaikutus.

Usein osio tiiliä löytyy makuuhuone, olohuone, keittiö. Tämä elementti vaatii paljon tilaa, mutta se näyttää painaa tilaa ja sopii siten vain suurissa tiloissa. Toinen rakenne voi suorittaa toiminnon äänen-todiste, mutta se on sitten tarpeen suorittaa koko seinän.

Toisin kuin yleisesti luullaan, käyttäen tiili voit silti luoda kodikas tunnelma, jos lisäät osion takka (vaikkakin keinotekoinen). Tämä vaihtoehto sopii yksityiskoteihin.

Muodosta osio tiiliä voi olla henkilökohtaisesti ja samaan aikaan, jos se tapahtuu huolimaton, huone näyttää vieläkin alkuperäinen.

Vaihtoehto kymmenes. taotut suunnittelu

Mutta kuten seinät vyöhykejako tilaa huoneeseen on suunniteltu suuria tiloja. Ne ovat kauniita, mutta kylmä, soveltuu hyvin suurta olohuonetta ja salia. On kuvaavaa, että voi olla liikkuva (se on rakenne muodossa näytöt).

Pääsääntöisesti tällaisia ​​osioita ei ole mitään käytännön hyötyä - ne vain sisustaa huoneen.

Vaihtoehto yhdestoista. huonekalut

Roolissa näissä tapauksissa usein puhuvat - osastosta ja päättyy hyllyt. Voi kuitenkin olla muita suoritusmuotoja. Jos haluat, voit käyttää melkein mitään huonekaluja - esimerkiksi jakaa huone sohva tai baarissa. Silti se voi olla tietokoneen pöydän tai yöpöydällä televisio. Valoisampi huippuvaloalueilta voi lisäksi käyttää tekstiilejä.

Vaihtoehto kahdestoista. matala rakenne

Kuten väliseinät aluekoodia sijoittaminen vain muodollinen, mutta käytännön kannalta voidaan käyttää taulukon yyli hyllyt (kaikki riippuen mittoja). Valmistamiseksi voi olla mikä tahansa "kovaa" materiaalia - kipsilevy, bambu, lasi, puu ja muut. Väri kuten muoto, voi olla mikä tahansa.

Vaihtoehto kolmastoista. Väliseinät muovia

Ominaista suuri erilaisia ​​malleja ja voi jopa olla liikkuvia tai muuntuva. Paras vaihtoehto huoneita alakattojen. Suunnittelu muovi on erittäin käytännöllinen ja helppokäyttöinen lastenhuoneisiin. Ne ovat turvallisia, helppohoitoisia (sinun tarvitsee vain pestä) ja valtava valikoima, ja siksi helppo sovi mihinkään huoneeseen.

Vaihtoehto neljästoista. liukuva muotoilu

Ilmeisesti ne on valmistettu eri materiaaleista. Esimerkiksi lasiseinät sopii hyvin kylpyhuoneeseen. Etuna liukuovet on niiden tiiviys, siirrettävyys ja monipuolisuutta.

Vaihtoehto viidestoista. Lasiseinät

He myös tulevat liuku- ja paikallaan. Pääsääntöisesti käytetään eristämiseen työpaikoilla. Tunnettu siitä, että valonläpäisy, ja sen vuoksi voidaan käyttää alueilla, joilla vain yhden ikkunan. Kuten haitat, sitten ne voidaan katsoa ehkä että ilman ääntä eristävät ominaisuudet.

Jos puhumme läpinäkymätön lasiseinät, he ovat usein sairaaloissa, toimistoissa, keittiöt, oleskelutilat ja kylpyhuoneet. Silti tällaiset rakenteet valmistetaan eri värejä, ja siksi sopii täydellisesti lähes kaikki mallit. Lopuksi, on myös värjätään lasi osio, mutta ne välttämättä edellyttää asianmukaista sisätila.

Vaihtoehto kuudestoista. Muodossa telineet

Tämä on yksi suosituimmista tavoista tilaa kaavoitus. Telineet paitsi jakaa huoneen vyöhykkeisiin, vaan toimivat myös pitää tällaisia ​​tai muita asioita. Tällainen muotoilu on täysin mahdollista tehdä omin käsin, mutta sinun täytyy määrittää koko ja muotoilu osio itse.

Huomaa myös, että tila ei lopu, koska telineet, koska ne heijastavat valoa, jota ei voida sanoa useimpien muiden vaihtoehtojen.

Vaihtoehto seitsemästoista. tekstiili

Yksinkertaisin tapa on käyttää kangasta kaavoitus osioita. Sinun tarvitsee vain vahvistaa patonki / kiskot kattoon ja hankkia sopivia verhoja. On kuvaavaa, että jälkimmäinen voi sitten olla aika vaihtaa aika ajoin, lisätä erilaisia ​​koriste trifles. Samantapaisia ​​malleja - ihanteellinen huonetta ja lasten huoneet ovat kuitenkin usein pienissä olohuoneissa. Lopuksi he ovat usein ravintoloissa.

Niitä syntyy muinaisessa Kiinassa, kun suojattu asukkaiden pahoilta hengiltä. Silloinkin, ne oli tehty pehmopaperin ja koristele kivillä ja maalauksia. Tällä hetkellä, valmistukseen näyttöjen käyttää erilaisia ​​materiaaleja, ja niitä käytetään menestyksekkäästi kaavoituksessa huoneissa.

Alue on valtava, ja voidaan käyttää tavanomaisia ​​materiaaleja ja moderni - akryyli-, esimerkiksi, tai muovista. Tämän katsauksen mahdollisista vaihtoehdoista loppuu, siirrymme toiminta - pohtia, miten valmistaa tällainen osio kipsilevy arkkia.

Osion huoneessa - askel askeleelta opas

Kuten edellä todettiin, osio varten kaavoitus tilaa huoneeseen ja menestyksekkäästi käsiään. Tässä esimerkissä kipsilevy käytetään. Rakentaminen itsessään rakennetaan ullakolle. Kanssa tietyt peräkkäiset toiminnot näet alla.

ensimmäinen vaihe. Tässä on Attic myöhemmin jaettu useisiin eri huoneessa. Osio itse ovat muodoltaan epäsäännöllisiä, mikä on myös tärkeää.

vaiheessa kaksi. Ensimmäinen, sinun täytyy ottaa päällystetyn johto ja suorittaa linjan lattialle, jonka mukaan suunnitteluun rakennetaan.

vaiheessa kolme. Lisäksi kipsipeti profiili on tarpeen mukaisesti aiemmin suoritetun asettelun, sitten tehdä reiät lattiaan tappien.

Neljäs vaihe. Tämän jälkeen profiilin pitäisi kiinnittää lattiaan tulpat.

vaihe viisi. Rakennus taso otetaan, sitä tasaisesti pohjaa profiilin kiinteä katto. No, jos käsi on laser tasolla - niin prosessi menee paljon nopeammin.

vaiheessa kuusi. Seuraavaksi tulevat teline - segmentit pystyprofiilin - ja asetetaan lisäyksin puoli metriä.

vaihe seitsemän. Rakennus taso on myös tarpeen, koska teline on sijoitettu pystysuoraan.

vaihe kahdeksan. Kiinnittämiseksi pystysuorat kiskot ja vaakasuora on tarpeen käyttää puristuspihdit.

vaihe yhdeksän. Sitten sinun täytyy asentaa oveen jumpperi - alkaa kiinnitetään toisaalta tasataan vaakatasossa ja on asennettu toiselle puolelle.

vaihe kymmenen. Tässä esimerkissä ratkaistaan ​​kohteen muu osio tarpeen peittää puinen teline. Kun osio on valmis, se laitetaan lanka kytkin.

vaihe yksitoista. Seuraavaksi tuo johto tuleva sijainti kytkimen. Sen jälkeen, kun tämä rakenne on vaippa kipsilevyjen toisella puolella. Kiinnitysruuveja varten käytetään (lisäyksin 15 cm).

vaihe kaksitoista. Ennen annetun toisen rivin liitokset on päällystetty liimalla.

vaihe kolmetoista. Päätyttyä pinnoitus sisävälisei- sovi mineraalivilla 10 mm paksu.

vaihe neljätoista. Asennettaessa toinen kerros mineraalivillalevyjä on havainnoitu offset, jotta saavutetaan paras eristys.

vaiheeseen Viisitoista. Rakentaminen on vaippa kipsilevyjen toisella puolella. Älä unohda reikä kytkimen.

vaihe kuusitoista. Seuraavaksi sinun täytyy asentaa johdotuksen laatikoissa ja johtimet.

vaihe seitsemäntoista. Lopussa asetettu itse ovenkarmiin.

vaihe kahdeksantoista. Asennettu ovi. Kaikki työt voidaan katsoa onnistuneesti!

Video - Rack Vyöhykejaon tiloihin

100% Menetelmä eristävien seinien sisällä vaahto + video instr

Seinän eristys polystyreeniä sisälle ja ulos + video Institute

Penofol itseliimautuvat - tekniset tiedot n + video

100% Menetelmä eristävien seinien sisällä vaahto + video instr

Seinän eristys polystyreeniä sisälle ja ulos + video Institute

Penofol itseliimautuvat - tekniset tiedot n + video

Polystyreenituotteet julkisivu eristys teknologia ja video instruk

Miten eristää maalaistalon - eristysteknologia ja valinta perämies

Kone leikkaus vaahto hintoja, toimintatapa ja kokoonpano

Neste taustakuva (70 mm) + ohjeet valmistukseen sen pv

Venetsian Laastarit (51 kuvaa) sisätilojen asunnon a

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

1 + 3 =