Osteospermum kukkia kuva

Osteospermum: kasvava pistokkaista ja hoidosta. Kylvöä siementen Osteospermum kotiin, menestyksekäs viljely Cape päivänkakkara

Osteospermum - monivuotinen kukka, joka kuuluu Asteraceae perheen. Saamme paljon lajikkeiden tämä kasvi, joka vaikuttaa sen väritys. Terälehdet voi olla pinkki, valkoinen, oranssi ja violetti, ja keskustan kukka on aina sininen. Grow Osteospermum helppoa, mutta sinun on otettava huomioon erityispiirteet kukkien.

Ominaisuus Cape daisy (Osteospermum)

Kasvi muodostaa pieni holkki, joka on hyvin haarautunut. Hyvällä hoidolla Osteospermum katettu mnozhetsvom värikkäitä kukkia, jotka muistuttavat päivänkakkara. Ihmisiin, se on usein kutsutaan "Cape Kamomilla".

Bush korkeus noin 30 cm ja halkaisija kukka koreja -. 5 cm. Vaikka jo peruutettu pitkä lajikkeiden Osteospermum jonka kukka halkaisija on 9 cm pitkä, niitä ei löydy meidän leveysasteilla.

Kukka on hyvin samankaltainen kuin dimorfoteku, kuin se koski kasveja. On kuitenkin olemassa yksi ero, ospeospermum - monivuotinen, toisin diorfoteki.

Viljely Osteospermum: suosittuja lajikkeita ja lajeja

Yleisin on Osteospermum Eklona. Se on pensas massiivinen varret, sen perusteella näkyvissä paljon lajikkeet: Kongo, Silver, Volta, Zulu. Terälehdet ovat erilaisia ​​värejä ja muotoa.

Ampelnye Osteospermum kasvanut ruukkukasveina. Hän ei siedä kylmää. Runsas kukintoja voi saavuttaa oikean asennon kukka. "Cape Kamomilla" rakastaa aurinkoa. Talvi kuluu kukka kylmähuoneessa.

Osteospermum sekoitus kasvanut vuosittain kasvi, vaikka se viittaa perennoja. Istutus mieluummin täyttä aurinkoa, mutta se voidaan kuljettaa valon sävy. Aurinko on runsas ja pitkä kukinta. Pitämään kukan ajaksi kylmällä säällä se kuluu viileässä huoneessa.

Miten kasvaa Osteospermum kotona

Osteospermum kasvatetaan läpi taimia tai leikkeet yllä. Paikka kasvit valitaan kaikki ominaisuudet kukka.

1. Laitos mieluummin avaa aurinkoinen alueilla.

2. Se kasvaa hyvin hedelmällinen kuohkeaa maaperää.

3. Vaativat maaperän kosteutta, mutta kiivas kastelua ei tarvita.

Jos Osteospermum kasvanut ruukkukasveina, sitten säiliön pohjalle sen on oltava reikä valua ylimääräisen veden.

Kasvi sietää puristuksiin ja muodostaa holkki, joka on positiivinen vaikutus kukinnan. Säännöllinen käyttö lannoitteiden mahdollistaa ihailla kukkia jopa kylmän.

Tärkeää! Voit pidentää kukinnan poista kuihtuneet viikoittain koreja ja kuivan versoja.

Osteospermum hyvin levittävät siemeniä, ne itävät nopeasti eivätkä vaadi erityistä hoitoa. Mutta jos tärkeä lajikkeisiin ominaisuuksia kukka, se ei ole paras lisääntymiselle vaihtoehto, sillä Osteospermum siemenet eivät peri vanhempien ominaisuuksia. Kasvit voivat kääntyä eri väriä ja muoto kukka.

Kylvö siemenet alkavat maaliskuussa. Siemenet kukka on melko suuri, joten se on helppo levittää maan pinnalle tai kylvää suoraan erilliseen säiliöön.

Talletusten etukäteen asettaa vaiheessa:

• turvetta tai turve - 1 osa;

Voit käyttää turvetta kuppeja tai istutettu siemenet astiaan. Kylvö syvyys enintään 0,5 cm muuten ne nousevat pitkään. Astioihin, joissa oli valamisen maaperän, kevyesti kosteuttaa ja antaa siementen maan pinnalle, sitten ripottele ohut maakerros. Istutuksen jälkeen ruukut peitetään lasi tai täytetään teplichku itämistä. Huonelämpötila on pidettävä 22 astetta sen jälkeen, kun massa versoja olisi vähennettävä.

Taimet kasvavat tarpeeksi nopeasti, joten sparraus ilman viivettä. Heti kun ensimmäinen pari oikeaa lehteä, ampuu sukeltaa erillisiin säiliöihin. Aikana poiminta kasveja haudata sirkkalehtien.

Kun kasvit kasvavat vahvempi ja kasvaa, turvallisesti edetä nipping. Vähitellen Osteospermum on tottunut viileä ilma ja karkaisu. Voit tehdä tämän useammin tuuleta huone, laita astiaan taimet parvekkeelle.

Kasvava ja hoitaa Osteospermum kedolla

Pysyvään kasvit istutetaan toukokuussa, jolloin ei ole vaaraa yöpakkasineen.

Kylvölava on valmisteltu etukäteen, ja hedelmöittää maaperän irronnut. Osteospermum parempana tilaa, joten pensaita istutettu riittävän etäisyyden päässä toisistaan. Huomaa, että tehdas tuottaa rehevä Bush, joten reikien välinen etäisyys tulee olla vähintään 20 cm.

Osteospermum on useimmiten kasvanut vuosittain. Syksyllä kaivaa kasvi- ja sijoitetaan potin hedelmällistä maaperää. Tässä tilassa, kukan talvehtia sisätiloissa. Mukava lämpötila lepotilan 16 astetta. Keväällä kasvi voi käyttää varrennuksessa.

Tärkeää! Kerätä siemenet, on syytä tutkia terälehtiä. Ne muodostuvat niiden ulkosivulla, eikä korissa.

Osteospermum mieluummin kohtalaisen kosteassa maaperässä. Kastelu tulisi olla säännöllistä, mutta ei liian runsas. Optimaalinen kastelu järjestelmä - kerran kolmessa päivässä. Jos kesä oli kuuma, kastelu taajuus voidaan lisätä.

Ensimmäistä kertaa Osteospermum hedelmöittää kahden viikon kuluttua siirron maahan. Voit käyttää nestemäistä lannoitetta tai infuusiona mullein.

Toisen kerran hedelmöittää kukat tarvitsevat muodostuessa kukinto, sitten hedelmöittää kasvin säännöllisesti joka viikko. Se spososobstuet uusien kukinnot.

Leviäminen pistokkaista Osteospermum

Jos Osteospermum talvi talossa, niin kevät kasvi onnistuneesti pistokkaita. Tämä menetelmä mahdollistaa täysin laadun säilyttämiseksi vanhemman kasvin.

Keväällä, poista potin tehtaan ja laittaa lämmintä valoa huoneeseen. Heti kun versoja kasvaa takaisin, ne on leikataan terävällä veitsellä. Tehdään viilto kulmassa (kuten kuvassa alla), mikä nopeuttaa ulkonäkö juuret.

Pistokkaat kornevina liuosta käsiteltiin ja istutetaan valmis säiliöihin. Juurtumista pistokkaat voivat olla maahan, hydrogeelin tai käyttöä rahkasammalta. Onnistuneen juurtuvat pistokkaat ruukkuihin laitetaan teplichku. Viikkoa myöhemmin, voimme nähdä, että jotkut heistä alkoi kasvaa.

Juurtuneet istutetaan puutarhassa, ruukuissa tai roikkuu parveke laatikot. Jatkohoidon heistä tulee kastelua, lannoitusta ja venytetään.

Grow Osteospermum erittäin helppohoitoisen kasveja on minimaalinen. Se harvoin vaikuttaa tuhoeläinten, ja käytännössä ei kärsi. Kukka näyttää hyvältä paitsi kukkapenkki keskuudessa perennoja, mutta myös koristaa parveke, terassi tai huoneen.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Osteospermum: istutus ja kasvava siementen kotona

Vuosittainen kukka puutarha Osteospermum kuuluu perheeseen Asteraceae. Vähän tunnettu keskuudessa puutarhurit kasvi on hyvin samanlainen kuin suosittu koiranputkea, asters ja koiranputkea. Hänen syntymäkoti on Afrikkalainen maa, joten toinen nimi Osteospermum - "Afrikkalainen Daisy". Kesäkuussa nuput näyttävät kukkia ja kukka ennen useimmat syksyn pakkaset. Huolehtiminen niistä on hyvin yksinkertainen, ja kasvaa Osteospermum oman kasvimaa voidaan helposti siemenistä.

Osteospermum: valokuvat, kuvaus, laji

Afrikkalainen Daisy on suuri pensas pystyssä, haarautuvan varret täynnä puut. Sen spatulate, epäsäännöllisen hampainen lehdet ovat pitkulaisia ​​munanmuotoinen ja voi olla kirkas vihreä, harmaa tai kirjava.

Terry tai Semi-kaksinkertainen Inflorescence halkaisija saavuttaa 3-8 cm. Se koostuu keskellä olevasta putkimaisesta hedelmättömiä ja reuna ligule. Riippuen ja arvosana Keski kukat ovat yleensä sininen tai. Marginaalinen kukkia voi olla erilaisia ​​värejä valkoisesta violetti. Melko harvinaista lajikkeiden oranssi, keltainen, violetti, vaaleanpunainen ja punaisia ​​kukkia.

Kukin kukinto ei elä yli viisi päivää. Mutta sen tilalle nopeasti tuottamaan uusia silmuja, jonka vuoksi kasvi on jatkuva ja pitkä kukinta. Kun sää on hyvä kukinta voi jatkua lähes puoliväliin asti syksyllä.

Kauniit kukat Osteospermum päivä kirkkaalla säällä julkistettu, ja yöllä ja pilvisellä säällä suljettu. Tällaisten kasvien kukka siitepöly suojaa omaisuutta vaikutuksista yön sateelle tai kosteudelle.

Pensaita Osteospermum voivat olla eri korkeuksilla ja muotoja, kukka värit monenlaisia ​​väri. Se kaikki riippuu lajista ja lajikkeita, joka on tunnettu erilaisia ​​Afrikkalainen Daisy. Jotkut hybridilajikkeiden erottuvat epätavallinen muoto ray kukkia.

Osteospermum Eklona tai Carpathian päivänkakkara on pitkän aikavälin lämpöä rakastava pensaat, joten alueilla kylmät talvet se kasvanut vuosittain. Kasvi kasvaa jopa metrin korkeuteen, on suora varret silnovetvistye ja koriste rosoiset lehdet. Perusteella Karpaattien Daisy kasvattajien johdettu monia hybridilajikkeiden joilla on erilainen muoto ja väri terälehtien ja koko pensaita.

Osteospermum havaittavissa - uudenlaisen Afrikkalainen koiranputkea. Sen tunnusmerkki on muutos terälehtien väri kuin kukinta kukka. Vuonna silmut, ne voivat olla valkoisia, ja täysimittainen kukka voi olla violetti väri. Ylempi osa alemman lohko on aina kevyempi. Elinikä jokaisen kukan 10-15 päivä. Tämän jälkeen terälehtien väri uudelleen kevenee, ja kukka haalistuu. Osteospermum havaittavissa verrattuna Karpaattien Daisy kasvavilla monimutkaisempia.

Osteospermum: viljely ja ylläpito

Afrikkalainen Daisy rakastaa hyvin valaistuja paikkoja ja hedelmällisen maaperän. Siksi, että on tarpeen valita aurinkoinen päällä ja rikastaa sen ennen lennolle ravintoaineen seos. tehdä tämän, tasan sekoitetaan:

Valmistettiin ravitsevaa maaperä kaadetaan reiän, joka istutetaan kasveja.

Kasvi lämpöä rakastava, mutta voivat liikkua pienen pakastin. Talvella jotkut puutarhurit onnistuvat kaivaa pensaiden kasveja ja tallentaa ne kotona, laskeutua jälleen keväällä puutarhassa.

Osteosparmum on vaatimaton kasvi kuivuutta kestäviä. Kuuma sää ja tilapäinen puute kastelu, hän tuo rauhaa. Kuitenkin pitkäaikainen puute kosteutta vaikuttaa kukkia, jotka menettävät doubleness, koriste- ja matala.

Inhoaa Karpaattien päivänkakkara kastelemalla, niin että hänestä huolta tarpeesta varmistaa, että maaperä kuivuu välillä waterings, ja se ei pysähdy vettä.

Avain onnistuneeseen kasvu- ja runsaan kukinnan Osteospermum on sen säännöllinen lannoitusta. Tätä varten, mineraali- ja orgaanisia lannoitteita käytetään erotuksetta. Nopeasti kasvaville pensaat eivät ole kireällä, ja oksat, on suositeltavaa ajoittain hyppysellinen.

Keskellä kesän kuuma lämpötila Afrikkalainen Daisy voi lopettaa uusien nuppuja ja kukkia. Mutta se on taas runsaasti kukassa melkein heti kun lämpö laantuu.

Osteospermum erittäin vakaa kasvi, joka ei käytännössä vaikuta tauteja ja tuholaisia ​​hyökkäys.

Kuitenkin, jos viljely Bush on varjossa, jossa maaperä kostea kaikkina aikoina, tämä voi johtaa heikkenemiseen immuunijärjestelmää. Tällöin kasvi voi olla alttiita sienitaudit. Sen juuret mätänevät, ja Bush hiipumassa. Osteospermum voi säästää kautta varttaminen on hyvin valaistu paikka, esikäsitellään erityistä juuret sienilääkkeet.

Kasvit joiden immuunijärjestelmä on heikentynyt voi hyökätä kirvoja. Hyönteinen asettuu lehdet ja varret, ja syötetään ne mehua. Tämän seurauksena lehdet kellastua ja pudota, ja Bush alkaa heiketä. Hyönteistorjunta on suoritettava ruiskuttamalla erityistä hyönteismyrkkyjä.

Osteospermum talven auki maahan voi selvitä vain lievä ilmasto, jossa lämpötila ei ole alle -10 astetta. Mutta jos kaivaa pensas ja kasvaa sitä viileässä, mutta valoisa huone, kasvi keväällä voidaan istuttaa uudelleen paikkansa puutarhassa. Talvi hoito on vain harvoissa kastelua.

Carpathian päivänkakkara Sitä voidaan laajentaa kahdella tavalla:

Taimet kylvetty siemenet pidetty maalis-huhtikuussa. Turpeen tabletit tai ruukku turvetta-hiekkamaassa, kylvetään siemenet kuiva. Monet ihmiset virheellisesti niiden esihuuhdeltu, koska siemenet osteoperuma samanlaisia ​​kuin tavanomaiset siemeniä. Mutta tämä kasvi ei pidä vetinen, niin tulevaisuudessa ituja voi mädäntyä.

siemen välilehti tehdään syvyyteen enintään 0,5 cm. Voit käyttää vartaassa tai hammastikulla, työntämällä kosteassa maaperässä. Peitetty lasi tai polyeteeniä asetetaan kori lämpimässä huoneessa lämpötilassa, joka ei ole pienempi kuin + 20 + 22 astetta. Ensimmäinen versot näkyvän viidentenä tai seitsemäntenä päivänä istutuksen jälkeen.

Huolta taimet osteopermuma on seuraava:

 1. Taimi säiliö sijaitsee hyvin valaistu, mutta viileämpi paikka.
 2. Taimet kastellaan säännöllisesti, mutta on syytä varmistaa, että maaperä ei pysähdy vettä.
 3. Ilmestymisen jälkeen toisen tai kolmannen aitolehti taimet istutetaan erillisiin säiliöihin. Jos ne ovat vahvasti venytetty, voimme varovasti taivuttaa varsi, laita se uraan ja peitettiin maalla.
 4. Hidasta venyttää ja aiheuttaa enemmän rehevää kukinta on mahdollista avulla puristusvaurioiden kasvien jälkeen poimia.
 5. Puhkeamista viimeisen kuukauden keväänä ituja kotona sinun täytyy alkaa kovettua. Tässä tapauksessa se tuo loggialle tai avoimet ikkunat.

Toukokuun lopussa, taimet voidaan istuttaa pysyvään paikkaan viljelyn. Välimatka nuorten pensaat tulisi olla vähintään 20-25 cm. Vuoden ensimmäisinä päivinä hoitoa kukkien kastelua aamulla ja illalla.

Pistokkaat korjattu syksyllä kaivettu ja säilynyt vasta keväällä Osteospermum pensaat. Niiden avulla yhdestä Bush voi saada muutaman vaatimaton, kauniisti kukinnan yksivuotisia.

Pistokkaita 5-7 cm pitkä leikataan terävällä veitsellä. Alempi lehdet poistetaan, ja segmentit on sijoitettu astiaan, jossa on kostea substraatin. Sitä voidaan käyttää vermikuliitti, perliitti tai sammal hydrogeelin.

Pistokkaat peitetty muovilla tai lasiastiaan ja altistetaan hyvin valaistu, lämmin paikka. Joka päivä he tarvitsevat tuulettaa ja ruiskutetaan maaperään säännöllisesti. Mikä vei juuripistokkaita, nähdään noin kymmenen päivää.

Vaatimaton hoidon, kaunis ja pitkä kukinta osteosparmumy ihanteellinen koristeluun kukkapenkkiin ja rajoja puutarhanhoito, koristelu parvekkeet ja loggias, kukkaistutuksia lähellä sisäänkäyntejä. Istutetaan roikkuu ruukkuihin Carpathian Daisy voidaan kasvattaa jopa kotona.

Osteospermum (tai Afrikkalainen Daisy) - erittäin suosittu kotipuutarhoissa Euroopassa kasvikuntaa Asteraceae. Ulkonäkö kukkien muotoinen päivänkakkara, mutta eroaa siitä eri kirkkaita värejä - vaalean punaisesta Deep Purple ja jopa oranssi. Venäläiset eivät tunne kukkien puutarha, mutta monet ovat voineet arvioida kestävyydestä ja pitkä runsas kukinnan.

Homeland Osteospermum - Etelä-Afrikka, se on maan kukka velkaa sen toinen nimi. Venäjän kamomilla kukka ei ole vain väri, mutta myös erilaisia ​​terälehtiä ja pitkä Bush. Jotkut lajit Osteospermum kasvavat jopa 1 metri.

Suosittu lajikkeiden Osteospermum valokuvista

Euroopassa, kasvi ilmestyi 10. vuosisadalla. Suosittuja nykyään käyttää vain 7 lajia kukka nykyisen 70. Tämä tyyppi on jaettu laadut, väristä riippuen:

 • Volta - lila-vaaleanpunainen, muuttuen valkoinen kuin kukintaa.
 • Bamba - valkoinen, sulautua violetti.
 • Kongo - vaaleanpunainen ja violetti.
 • Taivas ja jään - valkoinen blue-apajille terälehtiä.
 • Kirnupiimä - vaaleankeltainen.
 • Symphony kerma - sitruuna violetti raita alareunassa.
 • Hopea Sparkler - valkoisia kukkia ja lehtiä valkoisia pilkkuja.

Grow Osteospermum kahdella tavalla: kylvämällä siemeniä ja pistokkaita.

Kylvöä kukka tuottaa maaliskuun alussa, päästä pääteasemaa tuli vahva versoja. Siemenet suuria kasveja, joten on suositeltavaa istuttaa suoraan yksittäisiin säiliöihin.

Näyttämö on mahdollisimman paljon valoa, löysät - se nopeuttaa kehitystä kasvi. Ihanteellinen sekoitus hiekkaa, humusta ja makuualustan yhtä suurina määrinä. Siemenet haudata enintään 1 cm. Istutuksen jälkeen ruukut sijoitetaan mahdollisimman lämmin, valoisa paikka.

TIP. Se on tarpeeksi valoa ja lämpöä itävyys Osteospermum, ajoittua se UV-lamppu.

Osteospermum taimet alkavat maaliskuussa

Ituja näkyvät viikon kuluessa. Koko ajan tähän asti maa on hieman kostea, mutta ei märkä, muuten siemen mätänee.

Joskus Osteospermum kylvää siemenet suoraan maahan huhtikuun lopulla. Kuitenkin tällä menetelmällä, kukkii kylvö tapahtuu paljon myöhemmin. Haittapuolena on myös hetki, että kun kylvetään maahan noin 30% siementen ei itää.

Pistokkaat - menetelmä kappaleen tietyn tyyppisen Osteospermum, koska ainoa tapa saada uusi ilmentymä, vain toistaa väri emokasvin.

Prosessi oksastamalla melko yksinkertainen. Bush, jonka kanssa se on tarkoitus kerätä pistokkaat, istutetut syksyllä pataan ja anna asunnon. Oksastettujen kasvien milloin tahansa, mutta jotta istuttaa jousen esimerkiksi maahan, työkappaleen leikkaamiseksi on välttämätöntä lopussa tammikuun.

Kruunu pistokkaat leikkurit leikata, kaavittu pois alemman lehdet ja asetettiin löysä, kostea substraatti. Esimerkiksi. Turve seos, jossa on pieni määrä maaperään. Voit käyttää valmiita maahan kaupasta. Taimi istutetaan potin, peitä se foliolla ja laittaa lämmin, valoisa paikka.

TÄRKEÄÄ. Pilvisellä säällä, valoa tarvitaan alkio fitolamp.

Heti kun kahva alkaa näkyä uusia lehtiä, poista teippi. Tänä aikana, sinun on suoritettava kovettuminen bakteereita, asettamalla ne määräajoin avoimen ikkunan muutaman minuutin. Mikäli tulee ilmi lämpöä iltapäivällä kasvi on tarpeen tehdä parvekkeelle, välttäen luonnoksia.

Purkamisen auki maahan Osteospermum

Auki maahan Osteospermum istutetaan toukokuun puolivälissä

Avoimella kentällä kasvanut siemenistä tai pistokkaat yksilöitä istutetaan toukokuun puolivälissä, päättymisen jälkeen yöpakkaset ja puhkeamista jatkuvaa lämpöä. Välinen etäisyys kasvien ainakin yksi metri.

Paikka sopii kasvava kuten aurinko- ja varjoisia. Ei nirso kukka ja maaperään, mutta useimmat koristepensaat pitäisi valmistella hedelmällinen koostumusta ja tehdä lasku kuoppa hyvä salaojitus.

Ehdot hoidon avoimeen kenttään Osteospermum

hoito kasvien koostuu kastelu, lannoitteita, pensas muodostumista. Se tarvitsee suojaa tuholaisia ​​ja tauteja.

Kastelu ostespermum tarvitse säännöllisesti, mutta säästeliäästi. Puute kosteutta kasvi kärsii, mutta silti maa on hieman kostea normaaliin kehitykseen. Pereuvlazhnyat eivät pysty kukkimaan, tai juuristo alkaa mädäntyä.

Helokkiöljy kasvi pitkäaikaista, miten se istutus lukea täältä.

Vuosina muodostumisen silmut ja kukinnan kastelu yhdistää sidoksia. Joka 15-20 päivää, kukka hedelmöitetään orgaaniset ja epäorgaaniset seokset, vuorotellen koostumuksia.

Venytetään yläosien versoja - tarpeellinen toimenpide edistää kasvua uusien varret. Muodossa Bush tulee siten houkutteleva ja siisti.

TÄRKEÄÄ. On myös välttämätöntä poistaa zavyanuvshie kukkia antaa kasvin huolimaton ulkonäkö.

Tuholaiset, taudit Osteospermum ja mahdollisia ongelmia, kun kasvava

Osteospermum pelkää vettyminen ja maaperän voivat kuihtuvat

Päävihollinen Osteospermum - vettyminen maaperän. Tällaisissa olosuhteissa, juuristo zagniot. Sama tulos olisi väärä valinta paikka. Laskeutumisen liian varjoisassa paikassa aiheuttaa root rot. Jäljellä olevat kasvitauteja tasaisesti.

TÄRKEÄÄ. Erityisen kuumalla säällä kukat voi joutua eräänlainen "lepotilasta." silmut välilehti pysähtyy ja kukka siellä. On virhe ottaa ilmiö tauti. Mikäli tulee ilmi elokuun kylmänä ostospermum jatkossakin kukoistaa.

Joskus Osteospermum voi vaikuttaa kirva. Combat tuholaisia ​​olla systeemisesti hyönteismyrkky.

Jos Osteospermum kasvanut konteissa, ne tulivat taloon ja laita pimeässä. Ei ole tarpeen laajentaa kukintaa, koska kasvi tarvitsee lepoaika. Huone, jossa talvet kukka, pitäisi olla viileä, mutta ei kylmä. Lämpötilan ei tulisi olla alle 15 astetta. kukka lepoaika kestää maaliskuun. Sitten hän laittaa valon ja kastellaan.

Ulkona Osteospermum voi edes viettää talven varjolla. Rhizoma kaivettiin ja jouseen, kunnes kuiva seos turvetta ja hiekkaa. Jos et, bush kuolee. Lisävarusteena voidaan kasvanut vuosittain kukka vuosittain kylvöä siemeniä tai pistokkaita näytteiden valmistelemiseksi äidiltä Bush.

Kukat punahattu monivuotinen, kuvaus ja valokuvia nähdä täällä.

Siten kasvaa kaunis Osteospermum puutarha-alue on helppoa. On vain tärkeää valita oikea paikka ja noudattaa suosituksia kastelu ja lannoitus normeja.

Nämä kukat ovat erittäin kauniita, joka vahvistaa videon alla, toivotamme teille miellyttävää katsella.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

52 − 47 =