Ottomaanien laukku kätensä

Miten tehdä ottomaanien omin käsin?

Kehyksetön huonekaluja, joka sisältää pehmustetut uloste-laukkuja on tullut uskomattoman suosittu. Eikä ihme, sillä nämä ottomaanit valo, mielenkiintoinen ja valoisa. He haluavat levätä sekä lapsille että aikuisille. Katsotaanpa nopeasti oppia tekemään pehmeä ottomaanien käsillään.

Nojatuoli-bag - mestarikurssi valmistukseen

Tässä mestarikurssi, me tarkastelemme miten kädet pehmeä ottomaanien laukku päärynän muotoinen mitat 120h90 nähdä. Hänelle sinun täytyy tehdä kaksi samanlaista kattaa eri kudoksista. Jos tuoli värjätään, voidaan poistaa pintakerroksen kankaan ja pese se.

Materiaali vaatimukset sisäpussin piilee siinä, että sen on oltava riittävän kestävä pitämiseen luotettavasti "täyte" jopa kaikkein aktiivisessa käytössä. Tässä tapauksessa, kangas täytyy kulkea ilman tuolin sai muotonsa. Tällainen kudos tarvitsemme 2,5h1,4 m.

Ulompi kansi on valmistettu kestävästä hankausta kestävä kangas. Me tarvitsemme sitä liian 2,5h1,4 metriä. Tämä voi olla vakosametti, denim, nahka tai keinonahka verhoilu huonekalukankailla, kankaalle. Jos otat kudos, joka ei salli ilman kulkea, että huipulla tuolin on annettava teknistä reikä rengasniitit ilman ulostulo.

Rakenne pussin lopputuotteena näyttää seuraavalta:

Täyteaineena tällaisten tuolien voi palvella vaahtohelmet - polystyreeni, jonka tiheys on yli 25 kg / m3. Puheenjohtajaksi muutamaa kuukautta myöhemmin ei antanut kutistuminen (pallot on taipumus rypistyä), sinun täytyy lisätä ne 30-40 prosenttia Sintepuh. Sitten tuoli pystyy saamaan takaisin muodon jälkeen nouset ylös siitä ja ei ole tasainen, mutta pysyy suuri.

Tarvitset noin 300-350 litraa täyteainetta. sen kustannusten arvioidaan olevan noin $ 10 prosenttia 100 litraa. Niitä voi ostaa rautakaupasta tai rakentamisen markkinoilla. Jos et löydä polystyreeniin rakeet voivat ostaa vaahto levyt ja murentua sitä.

Siirtyä suoraan kysymykseen, miten ottomaanien käsillään.

Ompelu Käytä vahvaa säikeen tuolin kestämään kuormia oman istuntojen hänen kanssaan. Tarvitset myös näihin malleihin:

Nämä kuvat on siirrettävä ensin paperille (paperi, pergamentti). Niiden kangas on sijoitettava siten, että (tallentaa kangas pohjaan valmistus useasta kappaleesta).

Kun kaikki palaset leikataan kahdenlaisia ​​kangasta, siirry niiden silloittumista. Ensimmäinen sostrachivaem kiilat sisäpussi. Voit tehdä tämän, lisäämme ne kasvot, ommella toiselle puolelle, jättäen saumanvaraa 1-1,5 cm. Viimeksi obstrachivaem sauma etupuolelle. Toisella puolella vetoketjun ommeltu puolin, sen pituus on 40 cm. Kun se täyttää pussi palloja. Alkuun osat kuusikulmio ommella Velcro, että sisempi holkki ei skukozhivaetsya ja toistetaan yläosan muotoon.

On aika täyttää sisäpussi. Kun "täyte" on sisällä, tiiviisti fastens vetoketjulla ja korjata sen. Tämän seurauksena pitäisi tänne tämän laukun:

Muista yrittää istua tuolilla tässä vaiheessa, varmista, että se on kätevä, ja täyttämällä se riittää. Jos olet tyytyväinen, voit edetä seuraavaan vaiheeseen - tehden yläkansi.

Me ommella sen täsmälleen samalla tavalla: ensin lisätä jopa kaikki sektorit ja sostrachivaem nurinpäin. Eräässä aspektissa vstrachivaem vetoketju pituus on 1 metri. Älä unohda vastaus Velcro sisälle kuusikulmio.

On vielä lisätä sisemmän pussin ulkopuolelle, liitä Velcro ja kiinnitä vetoketju. Täällä ja valmis meidän ihana pieni ottomaanien, joka tehdään käsin on helppoa.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Yksinkertaiset ratkaisut rentoutumista alueilla: miten tehdä tuoli kätensä pussin kotona

Jos olet päättänyt monipuolistaa kotiympäristössä tai vain tuntea tarvetta lisätilaa rentoutumiseen, ei ole mitään parempaa kuin pienikokoinen ja kätevä kehyksetön nojatuoli-pussiin.

Tarjoamme yhdessä selvittää, miten tehdä tuoli kädet pussiin kotiin.

Huolimatta siitä, että tuolin vie paljon materiaalia, ja täytä se muutaman kaltoin tämän osan sisustus on yksinkertainen ja suhteellisen nopea. Tärkeintä - päättää malli ja huolellisuusvelvollisuus ommeltaessa.

Nojatuoli-bag kuva

Jos olet pitkään ajatellut kysymys, miten pehmeä ottomaanien laukku kädet, on aika toteuttaa ideoitasi: nojatuoli-pussin voi ommella ja lastentarha ja olohuoneeseen.

Tarkista ensin, onko teillä materiaalit kotona, sopii ompeluun. Koska työpajan paljastaa luomista tuoli-pussi kätensä kuvio, on tärkeää säätää, että kangas tai muun alustan materiaali on riittävän suuri.

Nojatuoli-bag tuoli-päärynä, istuin laukku ja jopa tuoli ja ottomaanien homo tyyny - koska se ei ole vain kutsutaan, koska ne ovat niin suosittuja sekä lasten että aikuisten ... Mitä se aikoo luoda kehyksetön, Pyörätuolin pussit?

Valmista nämä materiaalit:

  • kangas, joka tulee toimimaan sisäisen kannen. Näin ollen ei tarvitse olla kirkas ja on erottuva muotoilu. Voit myös käyttää vanhoja lakanat. Mutta muista, että materiaali on läpäistävä ilmaa ja on sileä pinta. Tärkein tehtävä sisempi kansi on poistamisen mahdollistamiseksi ulkoisen kannen pesu tai korvaaminen;

Voit luoda laadukkaita, mukava ja kestävä tuoli tarvitse ostaa kalliita materiaaleja. Tämä uusi asia voi maksaa melko edullisia, ja ilahduttaa koko perhe, hän ei saa olla pienempi kuin valmis tuoli, tehty ammattimaisesti.

istuu lattialla pussin

Materiaalit olemme ymmärtäneet, nyt on tärkeää asettaa ompelu kuvio. Ne voivat olla erilaisia: for-ottomaanien tuolit, pitkänomainen päärynän muotoinen ja jopa jäljitelmät pallo.

Suosittelemme käyttämään yksi vaihtoehdoista liitteenä kuviot papu pussit mitat.

Siirtämään piirikuviot materiaaliin voi esiintyä vaikeuksia perustamalla oikeassa muodossa fragmenttien. Piirtää kuusikulmainen pohja muoto, koko laske kärki istuin - ja piirtää ympyrän, jonka säde on yhtä suuri tämän indeksin.

Edelleen on tarpeen tehdä viillot pitkin koko pituudeltaan tällaisen työkappaleen - kuten Vertex ja yhdistää toisiinsa, jolloin muodostuu haluttu muoto kuvassa. Alla - esimerkki malleja ja kuvio-pussi tuoli-päärynä emäksen kanssa ja jossa on yksityiskohtainen mitat.

Ompele laukku tuoli kädet - mallia

Toisen suoritusmuodon rakenteessa tuoli päärynät yksityiskohtaiset mitat: tällä kertaa pohja on muodoltaan ympyrän.

Seuraava vaihtoehto olisi luoda kuusikulmainen pohja ja pohjan ja yläosan kehyksetön istuimen.

Nojatuoli-päärynä käsissä - Pattern

Voit myös valmistaa kaavan mukaan pussin tuoli jalkapalloa.

Turvaistuin-laukku kätensä

Luomaan tarpeen valmistella useita paloja kuusikulmainen ja viisikulmainen muotoja, jotka on silloitettu toisiinsa.

Rakenteessa voi olla kaksivärinen (interleave) tai sisältää useita kirkkaita sävyjä.

Nojatuoli-laukku kätensä: kuvio, valokuva

Kun on määritelty sopivalla kuvio, voit aloittaa prosessin leikkaus ja ompelu. Tutustu askel askeleelta ohjeet ommella pussin tuoli käsillään.

Ensimmäisessä vaiheessa alkaa leikkaamalla kangas kaikki fragmentit tulevaisuuden mukainen tuoli luonnoksia tehty. Jokainen pala on leikattava kahdesti odotetulla luomaan sisäisen ja ulkoisen kansi.

Miten ommella pussi ottomaanien-käsillään, kuvia

Perinteinen nojatuoli-pussin muotoinen päärynä lajeja on kuusi sivusuunnassa kiilat, kuusikulmainen pohja, yläosassa sama muoto, mutta kooltaan pienempi, samoin kuin kyniä, jotka on tarkoitettu kantamaan sitä.

Tyypillisesti kahva on valmistettu suorakulmainen pala: 5 tarpeeksi parametrit 12 cm.

Ommeltaessa tuoli on tärkeä rooli luonnon valittu kangas. Jos olet oleskelevat on "bulk" materiaalien käsittelyyn tarvitaan kaikki jaksot raitojen overlock tai kävellä niiden läpi siksak.

Seuraava vaihe - ompelu kappaletta. Ota kaksi sivuosaa, taittaa kasvokkain - ja aloittaa Seam 15 cm yläosassa ja alaosassa pitkän sivun. Juuri tässä ommellaan vetoketju, joten ei tie, jossa alun ja lopun nivelet.

Kun ompelu vetoketjut voivat loput kiilat. Toista menettely kanssa tilkkutöitä nivelet. Ne on tasoitettava ja hyvittää sivuun. Napata korvaukset, jotka tehtiin käyttämällä rautaa, muodostumista viive saumoja etupuolella osia.

Kolmannessa vaiheessa räätälöinti - on luoda kahvan. Suorakulmainen aukikääntämisvaihe sisäpinnan taitetaan pitkin pisintä sivua kerran, minkä jälkeen vapaat reunat ommellaan tarkasti yhteen.

Kun kuljeskella lisätietoja ompelukone, kääntää kangasta - ja raudan pinnan liikkumaan muodostaman sauman keskelle. Sauma ompelemalla on tehty.

Seuraavassa vaiheessa tulevaisuudessa kärkeen ommeltu pussi-esimuoto perusta. Kahva tehdään ennen, ommellaan kuusikulmainen alkuun toisella puolella, on järjestetty tämän osan ja puoli kiila. Jälleen sinun täytyy silitä saumanvarat ja tehdä ompelemalla.

Nojatuoli-laukku kätensä

Lisäksi on tarpeen tehdä perusta tilkkutöitä. Jotta olisi helpompi tehdä tätä vaihetta ompelu-, avaa vetoketju jo ommeltu sivulle. Kuten näette, ei mitään monimutkaista! Sisempi kansi on ommeltu tuoli samalla tavalla.

Me tajunnut, miten ommella pussin tuoli käsillään, mutta on olemassa toinen tärkeä seikka. Voit kehyksetön Istuimen hankittu muoto tarvitsemme, sen tulee täyttää vaahtohelmet. Pääsääntöisesti riitä täyttämään noin kaksi kolmasosaa tuolin tilavuudesta.

Nojatuoli-laukku kätensä - täyteainetta

Koska täyteainetta ostetaan pusseihin, on vaikea tarkasti täyttää sen sisälle istuin ja täytä se styrox lyhyessä ajassa. Varaudu siihen, että pallot hajottaa lattian poikki lisäksi vaahto tarttuu sormiin, joka myös sattuu nopeasti täyttää kansi ja täydentää luomiseen tuolin prosessi.

Onneksi on olemassa keino, jonka avulla voit helposti selvitä täyttö sisäosat meidän papu pussit. Ota mukaasi (tarpeeksi poltoralitrovoy). Saksilla tai veitsellä poistetaan ylhäältä ja alhaalta: sinulla on näennäinen putken. Nyt hieman avaa vetoketju kannessa tuolin - ja lukitse aukossa muovinen leikata teipillä. Toisen puolen pullon on kiinnitetty pussiin, josta on siroteltu pallot (vähän ennen tätä leikattu yksi sen reunat).

Varmista, että pallot voivat pudota pussin vain reiän läpi, voit alkaa valuu osaksi niiden paikkaa. Jokainen pussi on tehty samaa menettelyä noudattaen. Tarkista säännöllisesti täyttöaste paikkaa optimaalisen "tiheys".

Kun tuoli-ottomaanien hankkivat suunniteltu muoto, sulje vetoketju sisempi kansi. Sit se - ja varmista, että olet mukava tarpeeksi istua. Kaikki on hyvin? Sitten voit käyttää ulkoista pussi - ja kutsua rakkaansa osoittamaan menestystä!

Papu pussit, valokuva

Jos yrität, voit suorittaa luominen paikkaa yhdestä kahteen tuntia. Tämä tarkoittaa, että voit helposti täyttää sisätilojen kodin, jopa useita mielenkiintoisia paikkoja tätä tyyppiä. Ja mikä tärkeintä, että sinulla on asunto on mukava, tyylikäs ja positiivinen paikka istua ja tehdä virkistys, jossa voit romahtaa sekä aikuisille että lapsille.

Lyhyt askel askeleelta ohjeita siitä säkkituoleissa tai tuoleja päärynät - video esitetään yksinkertaisin tapa:

No, jos et oikein ymmärrä luomassa tuolit päärynöiden kuvion mitat viittaavat lisämateriaalia ja mestarikursseja luoda sellainen mukava ottomaanien.

Esimerkiksi katsoa toisen mestarikurssi, miten istuimen pussi käsillään:

Kuinka tehdä matto ulos tupsuja kädet: ohjeita, askel askeleelta MC valokuvien ja videon tekeminen mattoja romun

Kotitekoinen ulkoilu tuotteet yhteisistä järjestelmistä: tee matto ritilälle kierteen kädet

Yksinkertainen tapa luoda kolmiulotteinen koostumuksia seinään: video ja master luokan alalla papertol

Erittäin hyödyllinen artikkeli! Se on pitkään ollut Verkosto etsii mallia, ja sitten jopa koko merkitty sitä! Tehtävä aktiivisesti helpottuu. Haluan vain todeta, että kun täytetään Styrox pellettejä täytyy käyttää suojaimia suojella keuhkoja ja keuhkoputkia pääsyn täyteaineena. He todella ovat erittäin kevyt ja heti lentää pois jopa putkesta. Älä unohda turvatoimia!

Todella piti ajatuksesta mukavat nojatuolit, ja nyt valmistella kaikki tarvittavat materiaali sen luomiseen. Talot ovat pitkään olleet makaa vaahtoa, jota monet, eikä mitään tapahdu. Meillä vuorottelevat koko perheen läpi suuren raastin kolme, ja niin pian olemme valmiita täyttämään! Ja vielä piti sitä sähköistää tavaraa, joten sinun täytyy käsitellä sitä tavalliseen staattinen, joka menee vaatteita. Kiitos idea!

Erinomaisen yleiskuvan kehyksetön istuimen, kiitokset kirjailija!

Kustannuksella haittoja:

1) Ei ovat kankaita, jotka eivät välttämättä tarvitse pestä täysin, tarpeeksi pyyhkiä kostealla kankaalla, joten on mahdollista saada näkyviin joitakin kohtia.

2) On kangas, joka vain ei vaihtavat väriään ja tiheys, jopa useiden vuosien käytön, mutta ne ovat hieman kalliimpia, mutta se on sen arvoista.

3) Ihmisarvoinen yhtiö ostaessaan antaa heti täyteaineena ensimmäistä kutistuminen, ainakin annamme tarkka) On selvää, että ajan mittaan hän istuutuu myös, mutta se maksaa ole kallista ja lähes jokaisessa kaupungissa on mistä ostaa ja täyttää ilman ongelmia. Tärkeintä ostaessaan kysyä, miten tehdä se, etteivät kaikki valmistajat ajattele kätevästi täyttöä. Meidän tuolit tapahtuu hyvin helposti.

4) Jälleen kerran, on kankaita, jotka eivät naarmuta

5) kustannuksella lasten henkilökohtaisesti, meidän tuolit on varustettu piilovetoketju, vaikea lapsi on hänen rastegnut minimeinä on ensin vetää Velcro ja se ei ole hiljaa ja kuulet aikaa että lapsesi aikoo tehdä) Lisäksi meidän paikkaa 2 kansi, sisustus, on muistettava, että rastegnut ennen kuin vauva yrittää fluff täyteainetta)

Joten älä huoli, istuin päärynä, laukkuja, palloja, ja muunlaisia ​​kehyksetön Huonekalut - täydellinen ratkaisu sekä lapsille että aikuisille. Todella ihanteellinen sekä perheelle!

4homes.ru - talon käsillään

Kehyksetön huonekalut on nyt muodissa, ja monet valmistajat tarjoavat tällaisia ​​ottomaanit - pusseihin tai istuin - pusseja. Mutta kuka tahansa voi tehdä omin käsin.

Täyteaine pehmustettu ulosteet - pussi on erillinen sisäinen lokero on valmistettu edullisia materiaaleja kuten puuvillaa tai rasti kattamiseksi voidaan helposti irrottaa puhdistusta varten.

Ulkokuoren on tehty erillistä osaa, joka on loistava tekosyy päästä eroon tarpeettomasta leikkauksia tai jäljellä materiaalia ja tehdä värikäs ottomaanien - laukku käsillään.

Kankaan oikea puoli

Kankaan nurja puoli

Materiaalit ompeluun pehmustettu uloste - laukku kätensä:

Kulutusta kestävä kangas ulkokuoressa. 4 leikataan 64 cm leveä ja 79 cm pitkä, sekä kaksi leikataan 74 cm leveä ja 37,5 cm pitkä.

Puuvillaa tai teak sisäpussin, 6 leikkaukset samankokoisia kuin ulkokuori.

Vahva lanka, sopiva väri.

Polystyreeniä täyte (noin 0,16 m3)

Suuri paperiarkki luoda kuvioita

Kynä, viivoitin ja pieni köysi

Sillä puolella nurkkalevyjen:

Leikkaa suorakulmion paperin leveys 60 cm ja 75 cm pitkä ja merkitse yläpuolen keskelle.

Leikata paperi 36h71 cm suorakulmio ja taita se puoli muodostaa neliön.

Miten ommella pussi ottomaanien omin käsin:

1. Vykroyte 4 puolella kiilan ja kaksi päätyelementtiä paperille vaatteet kuvioita, lisäämällä 12 mm: n reuna on sisäpuolelta.

3. Alkaen 12 mm yläreunasta, hitching nastat ja prostrochite alavirran puolella, poikkeamatta 12 mm käsittelemättömästä puolelta.

5. silitä saumanvarat sivuun.

9. Tässä sauma, aseta keskeinen vetoketju (Miten ommella vetoketju?) Ompeleen 2,5 cm kummallekin puolelle. Pura.

12. saumavara tehdä leikkauksia pitkin kehää kankaan on tasainen ja ei turvota. Ommel, lähtevät 12 mm: n päässä reunat.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

84 + = 88