Overhead nieluja kylpyhuoneeseen

Overhead nieluja kylpyhuoneeseen

Overhead uppoaa korjaus- ja rakennustyöt sekä suunnitteluratkaisut vastaavat kylpyhuoneen sisustukseen tyyli on käytetty viime aikoina.

Pinta-asennettava pesuallas on tarkasteltu rakennetta, joka on kerrostettu tarkemmin määritelty muodossa pöytälevy, mutta ei upotettu siihen, verrattuna tällainen sulautetuissa laitteissa.

Nämä kuoret ovat aina näyttämään iso kulho seisoo pöydällä. Muodot, koot ja hinnat se voi olla täysin erilainen.

Sama koskee työtason, joka asetetaan pesuallas. Alustaansa se voi olla marmori tekokivestä, tai vain korkean kosteuden kestävä laminoidun lastulevyn.

Tavalla tai toisella, mutta se on tarpeen edelleen tutkia näitä uskomattomia rakenteita, joita käyttämällä ilmeisesti on erittäin kätevä ja mukava.

Mistä materiaalista valmistettu ↑

Modernin teknologian avulla tuottaa yläpuolella kuori materiaaleista, jotka ovat riittävän pitkän aikavälin toimintaa, on ainutlaatuinen esteettinen ulkonäkö ja miellyttävyys käyttää tällaisten laitteiden pesuun.

Rakennusmateriaaleja tämäntyyppisen Shell, on:

 • keramiikka;
 • keramiikka;
 • posliini;
 • puu;
 • lasi;
 • akryyli,
 • kupari, messinki ja muita metalleja;
 • marmori;
 • teko-kivi;
 • livinteg (seos polymeerihartsia, joka lisätään kivimurskaa luonnollista alkuperää);
 • polymeeriä.

Yleisimpiä ovat kuoret ja posliinin, koska niiden kustannukset ja käytännöllisyys.

Nämä materiaalit ovat vähiten huokoinen, erityisesti verrattuna puutuotteita, ja siksi on erittäin sileä, mutta niiden pinnalle vähiten kerääntynyt lika ja ruoste käytännössä ei absorboi.

Lasi yläpuolella altaan yläpuolelle arvo, on hyvin rikas ja edustava itse, joten yleisen sisätilojen kylpyhuone, sekä on riittävä lujuus, koska lasi on karkaistu.

Yksi asia, joka voi aiheuttaa haittaa, tämä jatkuva hoito lasi nielujen, koska tällaisen pinta jää usein tahrat ja kuivattiin vesipisaroita.

Keuhkot, ja samalla kestävä akryyli kuoret ovat myös melko yleinen vaihtoehto tänään.

Kuitenkin kaikkein epämiellyttävä negatiivinen - se on taipumus raapia, joiden on sen jälkeen peitellä erityistä tahnat.

Siksi, kohtuullinen hinta ja hyvä laatu akryyli materiaalia - se ei ole kaikki, mitä meidän pitäisi olla huolissaan ostaessaan pesuallas.

Tulisi ensin kuulla asiantuntijoita siitä, miten oikein huolehtia siitä.

Kuoret marmoria, tekokivestä tehty puusta - se on erittäin kallis vesijohtotuotteet.

Hoidossa marmoria enemmän hassu, koska sillä on huokoinen pinta, joka voi syödä mutaan. Mies-kivi on käytännöllisempi ja voidaan suorittaa puhdistus käyttämällä lähes puhdistusaineita ja pesuaineita.

Puinen sink - on tietysti yksinoikeudella versio. Arvoinen ainakin halvempaa kuin kuori marmorin kuitenkin huolta tällaisten kuorien edellyttää erityisen varovaisesti.

Kupari, messinki tai muu tahansa metallikuori on melko vahva, mutta hoito edellyttää myös erityistä lähestymistapaa.

Kuva: Kupari Rahtikirja uppoaa

Esimerkiksi kuparin, on omaisuutta hapettua, joten hänen hoidon pitäisi valita tiettyjä tuotteita.

Neemalirovannoy teräksen pesuallas usein erillään vedestä, joten se täytyy puhdistaa säännöllisesti kuiviin.

Tärkeää! Metalliesine - mahdollisista yhteisvaikutuksista vedellä ja se ei aina onnistu. kaikki yksityiskohdat niiden toimintaa olisi tarkasteltava ennen ostamista metallia kuoret.

Shell muoto, joka on asennettu yläpuolella tavalla, yllättävää asiakkaat peräti aineet, josta ne on valmistettu.

Nyt markkinat putkityöt voivat tavata upeimmat kuoret ja omituiset muodot kulhot, jotka ovat ihanteellisia tahansa kyselyn suunnitteluprojekti ja päähänpisto kuluttajalle.

Overhead nielujen muodoltaan pyöreitä altaat näyttävät erittäin mielenkiintoinen ja muistuttavat perinne pesun muinoin, jossa pesuallas käyttää pyöreitä kulhoon.

Se ei ole vain elegantti, mutta myös käytännöllisyyttä tällaisia ​​kokillivaletut. Nämä lavuaarit voi olla syvä ja ole kovin hyvä, kaikki riippuu mieltymyksiin ostajille.

Soikea kulho yläpuolella pesualtaat kätevin takia koko sopii useimmille kuluttajille.

Tällaisille kuoret edellyttää tietenkin tiettyä etäisyyttä, joten nämä kuoret ei ehkä sovellu pienille ryhmille kylpyhuoneet.

Suorakaiteen ja neliön kulho

Suorakaiteen ja neliön muotoinen kulhot sopivat lähes mihin tahansa sisustukseen ja tyyliä, mutta ei välttämättä aina ole kätevä, varsinkin pieneen kylpyhuoneeseen, joka edellyttää, että enemmistö virtaviivainen muotoja LVI.

Tämä muoto näyttää hyvin epätavallinen ja tyylikäs. Ensi silmäyksellä, mutta tällainen konfiguraatio ei pesuallas ei ehkä näytä kovin vakaa, mutta se ei ole. Tällaiset yleiskustannukset kuoret ovat melko vakaat ja mukava.

Viehättävä ja yksinomainen kulhot

Epätavallinen muodot kulhot aina antaa sisätilojen kylpyhuoneen poikkeuksellisen ja epätavallinen. Tästä mukavuus ja liikennöinti kyseisillä kuorien ei vähene, vaan päinvastoin.

Värikäs ja hämmästyttävä muodot kuoret yläpuolella - se ei ole kaikki, jotka voivat vaikuttaa kehitykseen moderni design pesuallas.

By rusina nykyaikaisia ​​ratkaisuja nielut voidaan katsoa yksivärinen kaleidoskooppi lavuaarit ja valaistus, joka on aina miellyttää ja yllättää isännät tai vieraille epätavallinen valon leikkiä ja vettä.

Erilaisia ​​kuoret yläpuolella kokoonpanoissa voit sijoittaa ne mihin tahansa: nurkkaan, keskellä, välissä kylpyhuone ja wc tai seinään markkinaraon kylpyhuone.

Väri ja rakenne aina onnistuneesti täydentämään yleistä kokonaisuus sisätilojen koko tilan. Overhead Altaiden kohokuvioitu koriste- tai lisätä mahdollisuuksia yksin ja tyylikäs kylpyhuone.

Sopivien mitat kuoret yläpuolella mallit - se ei ole vähemmän tärkeä valinnassa LVI kuin valinta väri, muoto ja rakenne.

Tarvittava koko valitaan aina otettava huomioon koko kylpyhuoneen ja kylpyhuonekalusteet.

Ja kaikkein paras koot pidetään mallina tässä koossa: pituus (Joskus pitää leveys) - 50-65 cm, syvyys - 48-61 cm. Mitat yläpuolella kuoret ovat kuten:

Valita oikea pesuallas, joka sopii erinomaisesti perheen tai toimistohenkilökunta, sinun pitäisi seurata joitakin suosituksia ammattilaisia, jotka voivat auttaa ja opastaa valintaprosessissa laskun kylpyhuoneeseen pesuallas.

Katso video: kuinka yhdistää pesukone valua, sivulla.

Jotkut tärkeimmistä valittaessa yläpuolella altaat tai käsien pesu altaat:

 • tarkista oikean kokoinen - voit tarkistaa itse, miten pesuallas on oikea sinulle: Tulossa lähellä rakennetta ja vedä käsi - on ihanteellinen valinta, jos kuori linjaukset päättyy sormenpäät tai keskellä kämmenelle;
 • muoto - kiinnitetään huomiota sujuvuuteen käyriä ja pyöreys reunojen kuori, voit suojata oman rakkaansa, varsinkin jos on lapsia turhilta vamma, joka on sallittu kun toimitaan esimerkiksi metalliset kuoret teräviä kulmia;
 • halutulle korkeudelle - kumarru pesuallas ja yrittää tehdä tavallista liikennettä sinulle kun peset - niin voit tarkistaa haluttu korkeus altaan kulhoon, kyynärpäät eivät saisi vaikuttaa hyvin kuori ja yleensä ei pitäisi rajoittaa toimien;
 • oikea sekoitin - tietyntyyppisiin ja konfiguraatiot yläpuolella kylpy on erittäin tärkeää löytää oikea sekoitin - jos astia on liian syvä, sitten sekoittimen pieni nokka vesi ei sovellu, tällaisissa tapauksissa on parempi käyttää korkea-hanat, sekoittimia tai lyhyt;
 • materiaali laadunvalvonta - muista katsoa mistä aineesta valmistettu Waybill sink - on erittäin tärkeää, ettei siinä ole pelimerkkejä, naarmuja ja muita vikoja.

Overhead nieluja jotka eroavat tiettyyn paikkaan, koska ne on asennettu päälle työtaso. Ja siellä on eroa laskun pesuallas ja rakennettu.

Ehkä tärkein ominaisuus asennettaessa tällaisia ​​nielujen on asianmukaisesta järjestämisestä piilotettu LVI-laitteiden järjestelmässä.

Kaikki putket, letkut, kytkimet jne on oltava hyvin piilossa. Ovat ne joko lähemmäksi seinälevyn alle tiskille tai sisällä koko huonekalusuunnittelun.

Jos ostit mallin laskun kuorensa hanan reikä, sitten vaatia lisää laitteita, joiden avulla voit rakentaa sekoitin piilotettu tyyppi, joten kaikki viestintä palaset olivat esteettisesti piilossa eivätkä kiinnittää huomiota itseensä.

Taulukoita, työtasot, tai minkä tahansa muun rakenteen, johon pesuallas on asennettu lasku voi olla aivan erilainen.

Ne voivat olla pitkänomainen rakenteita, joka sijaitsee rahtikirjaan pesuallas pesukone, ja se voi olla varsin vaatimaton, ei vie paljon tilaa.

Yleisesti ottaen toimivaltainen hoito riippuu siitä, onko se on valmistettu mistä tahansa materiaalista. Sikäli kuin se on huokoinen, joka päällyste sillä on kyky imeä likaa ja päällyste, sekä onko taipumus jättää tahroja pinnalle, tai erota.

Savi- tai posliinia yläpuolella pesualtaat ja WC-istuimet eivät vaadi erityistä hoitoa. Ne ovat melko tavallisia kankaalla pyyhi ja pese millään tavalla.

Mutta kuten akryylikuoreen, sitten niiden hoitoon tiettyjä vaatimuksia. Siksi ne, jotka LVI Akryylimateriaali pitäisi saada erityinen pehmeällä sienellä ja geeliä pesuaineita, jotka eivät sisällä mitään alkoholien.

Lasi nieluja kylpyhuoneeseen aina tarvitse pyyhkiä kuiva, koska niiden pinnat ovat usein paikkoja ja lian vettä, mikä pilaa estetiikan koko.

Huolimatta siitä, että tuotanto tällaisen lasin kuoret kovettua tarpeeksi ja on vähemmän altis haketus ja bityu, mutta kun liian vakavia vaikutuksia kuten kuoret helposti rikki. Joten käytä niitä huolellisesti.

Puiset kuoret käsitellään erityisiä aineita, jotka hylkivät kosteutta, joten ne eivät ime vettä eivätkä lahoa.

Nurkka mini pesuallas wc merkittävästi säästää tilaa kylpyhuoneessa. Tiedoksi, katso täältä.

Mikä on kustannus koota suihkussa, tästä.

Tämän yksinomainen saniteettiposliinin kestää niin kauan kuin mahdollista on varmistettava, että se ei altistu mekaaniselle rasitukselle. Jälkeen rikkoo naarmu pinnoite suojaamaan puuta.

Marmori yläpuolella kuoret ovat hyvin oikukas on heistä huolta, vaikka kaunis ja hienostunut. Niiden puute huokoisen pinnan, joka nopeasti kerääntyä haitallisten bakteerien, lika ja niin edelleen.

Jotkut uskovat, että marmori on erittäin helppo puhdistaa kanssa hiomapulveria tai syövyttäviä puhdistusaineita. Tämä on kuitenkin erittäin harhaanjohtavaa.

Marmori - on luonnollinen materiaali, jonka pinta voi helposti pilata siitä, että sen huokoisuus voi olla jopa huonompi, ja sitten tahrojen ja lian on erittäin vaikea poistaa.

Pese ja puhdista pesuallas marmoria olla erityisiä pesuaineita tarkoitettu puhdistukseen artikkeleita valmistettu luonnonkivestä.

Video: palauttaminen marmori nieluja ↑

Haluatko suihkut aromaterapian tai hengitysteiden funktio? Ole hyvä. Kontrasti suihku ja sauna vaikutus? Varmasti. Solarium? Ei se mitään. Laulaa [...]

Se tapahtuu elämässä, kun se on ehdottoman missään muualla kääntyä apua asentaa pesuallas kylpyhuoneessa. Vai ei [...]

Ei monet saniteetti- laitteiden ylpeillä ehdotonta luotettavuutta toiminnassa. Ja monimutkaisempi suunnittelu, sitä useammin sitä käytetään - [...]

Kerro ystävillesi! Kerro meille tämän artikkelin ystävillesi suosikki sosiaaliset verkostot kautta painikkeita vasemmassa paneelissa. Kiitos!

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kaikki kopiointi materiaalien kielletty!

Koskevasta yhteistyöstä osoitetta sähköpostin

Rahtikirja uppoavat kylpyhuoneessa

Overhead nieluja ovat erittäin suosittu jo vuosia, niiden kysyntä voidaan selittää yksinkertaisesti. Nämä tuotteet eivät ole vain helppo asentaa, ne vievät vähän tilaa, on houkutteleva ulkonäkö, siellä on hyvä valikoima kokoja ja muutoksia. On tarpeen selvittää, mitä on tarjolla on piirtoheitin kuori ja kuinka asentaa ne itse.

Rahtikirja uppoaa näyttää tavalliselta, jalustalle kiinnitetty tai pöydälle. Tämä johtaa tasapohjaiseen, mikä helpottaa niiden asentamisesta tahansa vaakasuoraan pintaan. Voit jopa laittaa sen pesukoneeseen, joka auttaa säästää tilaa. Tärkeimmät edut - omaperäisyys suunnittelu ja asennuksen helppous.

Edut keskeytetty rakenteita ovat:

 • Tilaa säästöjä. saattamisen järjestelmä on erittäin kätevä, voidaan sijoittaa altaan alla kaikki esineet, taulukot, pesukoneet, pesula korit, hyllyt erilaisia ​​lisävarusteita, kaikki, joka on sopiva koko;
 • Jos pesuallas on asennettu pöydälle, on ylimääräistä tilaa tallentaa tarvittavat välineet, on mahdollista laittaa saippua, kuppi hammasharjat ja muut laitteet;
 • Helppo asentaa voit tehdä sen itse, ilman apua ammattilaisia. Sijainti voi olla täysin tahansa kulmassa seinät, syvennyksiä, harjoja, ennen kaikkea järjestää vaakasuora pohja;
 • Siro ulkonäkö. Voit valita mallin minkä muotoinen ja muotoilu, tuotteet myydään usein epätavallisia, alkuperäinen, joiden avulla voit lisätä oman kylpyhuoneen sisustukseen tunnelmaa ja yksilöllisyyttä;
 • helppous sulkemista. Tämä on tärkeä parametri laatusauma auttaa välttämään vuoto-ongelmiin, suojella sitä tiloista ylimääräinen kosteus ja lisäämällä tuotteen käyttöiän;
 • Kytketty rakenne kuin muilla uppoaa. Alakerrassa on erityinen reikä valua ja liitä syöttöletkun. Se näyttää tavalliselta lantion kulhoon tai lautaselle.

Kuluttajat ovat tarkoitetut puutteet näiden tuotteiden on, että välttämättä vaadi asennusta emäksen. Useimmiten tarvitaan työtasot, jotka on valmistettu vedenpitävä materiaali, joka maksaa hieman kalliimpia. Teknisellä puolella kysymys, on haittapuolia tämä malli ei ole olemassa.

Toinen yksityiskohta usein kulhot ei ole valmista reikää mikseri, mutta se on luultavasti vain pieni bugi. Sen helppo tehdä omin käsin.

Jos tällainen suunnittelulähestymistapa

Rahtikirja sink - sopii pienille ryhmille, yhdistetty kylpyhuone. Kompakti koko ja helppo asentaa sellaisiin tiloihin, kuten kapealla ja epämukavaa kulmat, voit käyttää sitä kylpyhuoneissa, joissa tilaa on rajoitetusti. Asianmukaisesti valittu suunnittelu, voit luoda alkuperäisen suunnittelun pienimmätkin kylpyhuone.

Jos tila sallii ja kylpyhuone laajalla alueella huone, pesuallas lasku tulee hieno sisustus, sitä voidaan käyttää lisäksi pesuallas.

Jokaisessa kylpyhuoneessa pitäisi olla houkutteleva ulkonäkö, joka on mukava. Käytännöllisyys - on yksi tärkeimmistä sääntöjen järjestämisestä sisätilat. Suunnittelun tärkeä rooli oikein poimitaan sink - laite henkilökohtaiseen käyttöön.

Luoda harmoninen sisustus, joka on helppo rentoutua ja ladata akkuja, kannattaa valita yhden tyylin LVI. Suunnittelusta ja toiminnallisuus, värimaailma riippuu mukavasti käytön asuinsijaa puhtautta. Tahansa pesuallas suorittaa yksi funktio - sitä käytetään hygieniaa.

Valittaessa pesuallas kylpyhuoneeseen olisi määriteltävä muoto ja materiaali terveys laitteen. Lähestymistavastaan ​​pitäisi vastuullisesti. On monia rakennusmateriaaleja näiden rakenteiden. Suosituimpia ovat:

 • Keramiikka on saanut rakkautta ostajat, tämä on yleisin materiaali, ja jotka on valmistettu saniteettilaitteiden. Hän edustaa posliini ja keramiikka. Nämä materiaalit on tunnusomaista sileän pinnan, mikä tekee niistä helposti hoitaa keraamiset tuotteet ovat kestäviä ja kemiallisesti kestävä. Mutta on syytä ottaa huomioon, että ne ovat hyvin hauraita,
 • Puu pidetään kaikkein sopimatonta materiaalia tällaisen tuotteen, mutta tämä lausunto on virheellinen. On nykyaikaisen tekniikan luoda todellinen mestariteos, joka tuo kylpyhuoneeseen eleganssia ja charmia. Nämä tuotteet ovat kestäviä, ne käsitellään erityisiä kyllästys, jotka suojaavat materiaalia kosteudelta. Ne näyttävät tyylikäs ja on rajoittamaton käyttöikä;
 • Lasia käytetään tuotantoon kuoret pitkään, joista vain nieluja voi nähdä ulos tästä epätavallinen materiaalin. On syytä huomata, että valmistukseen tällaisten tuotteiden käytetyt karkaistu lasi, joka ei ole niin helppo murtaa, tai triplex. Niiden on kestettävä suuria kuormia ja lämpötilan vaihteluiden, joidenkin materiaalin naarmuuntumista. Chief minuuttia lasiesineet - taakseen tarvitsevat jatkuvaa hoitoa;

 • Kivi uppoaa voit luoda sisustus, hämmästyttävä loistoa ja vaurautta. Ne voidaan valmistaa luonnollisten ja keinotekoisten kivi. Ensimmäinen vaihtoehto on paljon kalliimpaa, tekokivestä on halvempi, sen täydellisesti jäljittelee luonnon materiaaleja. Näillä tuotteilla on suuri kulutuskestävyys, kestävyys ja täyteläinen. Mutta hoitavat heille vaikeaa, niillä on huomattava paino;
 • Metalli liittyy usein yksinkertaisia ​​ja halpoja pesuteline, jota käytimme nähdä edullisia paikoissa. Itse asiassa, on olemassa malleja, joka iski ainutlaatuisuutta, ne voidaan helposti johtuvan hieno ja epätavallinen taide-esineitä. Valmistukseen kuoret käytetään terästä, pronssia, nikkeli, messinki, materiaalit voivat olla matta tai kiiltävä. Joka tapauksessa tämä tuote näyttää tyylikäs ja kunniallisia. Ainoa haittapuoli metalli - niiden melua kosketuksiin veden kanssa.

Lakkoja ja eri muodoissa. Mitä vain kuori ei löydy kaupoista kanssa LVI. Kuluttajien huomion esitetty pyöreä tai soikea, suorakulmainen, puolipyöreä ja nurkka pesuallas, nämä muodot ovat eniten kysyntää markkinoilla. Ne voivat olla muodossa kukka tai pensaikkoon.

On tuotteita ylellisempi muotoinen kahvikupin tai kukannuppuja, voimme löytää omaperäisiä ratkaisuja ja hankkimaan erikoisen muotoisia muodoltaan epäsäännöllisiä, esimerkiksi, on olemassa vaihtoehtoja muodossa outo blots. Ongelmia valinta johtuvat usein juuri niin monenlaisia, joka edustaa ostaja.

Avulla näitä rakenteita voidaan toteuttaa suunnittelussa mitään tyyliä. Nurkassa harmonia näyttää kierroksen vaihtoehto, suorakaiteen ja soikea tuotteita täydellisesti seiso hillitä seinää pitkin keskellä tai offset. Tärkein asia, joka on helposti saatavilla altaan. Asettautumispaikan riippuu koosta valitun tuotteen.

Vakiokoko yläpuolella pesualtaat ovat leveys 40-55 cm, syvyys 12-35 cm - pieni tuote. Suuri kuoret mitat ovat leveys 75-120 cm, syvyys 48-61 cm. Räätälöidyt tuotteet ovat yleensä tilauksesta mukaan yksittäisiä parametreja.

Kuoret voi ostaa tai ilman ylivuoto sitä. Tämä tulee ottaa huomioon ostaessaan laskun muotoilu. Tyypillisesti lappo on yhdessä pohjaosan. Joissakin tapauksissa, sifonit on varustettu erityisillä mutteri, jonka kautta tiivistysmassa rakenne luotettavasti kiinnittää pinnalle.

Kysynnän yläpuolella vaipoissa on joitakin ominaisuuksia asentaa, varmista, että se on harkitsemisen arvoinen itsensä asennusta. Taitoja ei tarvita, se voidaan asentaa mihin tahansa puolella, seinään, keskellä, reunalla työtaso.

Asennustyöt on samanlainen asennus tiskiallas työtaso, mutta on eroja. Tyypillisesti, tie-on vaakasuora pinta suoritetaan itsenäisesti. Pöytälevy on välttämätöntä tehdä viilto putki on halkaisijaltaan pieni reikä sen läpi työnnetään lamppu sifonin ja on yhdistetty altaan.

Jos pesuallas on liitin alle hana, niin reikä työtaso on leikata suuria sopimaan sekoitin leikata. Koska reikien pesuallas, on kaksi ulostuloa - upottamalla sekoittimen suoraan pöytälevy tai saattaa se seinälle puolella. Älä unohda, että kukin aikaväli on huolellisesti suljettu.

Yksinkertaisin suoritusmuoto kuoren asentaa - upottaa se ennalta valmistettu reikä, on hyvä menetelmä, kun käytetään pohjana jalustat. Tyypillisesti nämä sarjat myydään kokoonpanoon.

On mielenkiintoista tarkastella epäsymmetrinen tuotteita, joiden yhteenlaskettu vastuuvapauden, jotka vapauttavat paikkansa kaapissa. Jalustalle tai telineeseen voidaan asettaa kulmikas variantti on yleisin tapa asentamiseksi ja kylpyhuoneet julkisissa tiloissa, joissa lasku suunnittelu asennettu täydennyksenä tärkein kuori.

Asennuksen jälkeen tulee huolellisesti tarkistaa asennuksen, tiivistys liitokset ja liitännät. Jos kaikki suositukset valmisteltaessa Rakenteet tehdään, työt niiden asentamiseksi tehdään helposti ja nopeasti. Tulos jäi odotuksista, lasku pesuallas kestää useita vuosia.

Hyödyllisiä artikkeli? Korko ja lisätä suosikkeihini!

Overhead nieluja kylpyhuoneeseen

Overhead nielujen kylpyhuoneessa on asetettu joko koriste jalustalle tai jalustat kylpyhuoneessa. Tämän mallin, on mahdollista piilottaa viestintää syötetyn pesuallas, ja säästää paljon tilaa huoneeseen.

Pyöreä Lasku pesuallas kylpyhuoneeseen käytetään ei niin kauan sitten, mutta on jo saavuttanut kuluttajien suosion. Avulla näitä rakenteita voidaan toteuttaa alkuperäisen ideoita, jotka voivat luoda epätavallisia hienostuneita sisustuksia huoneissa. Pyöreä ja puoliympyrän kuori näyttää melko esteettisesti miellyttävä, kiitos pehmeät linjat. Tämä mahdollistaa overhead kannattimet orgaanisesti mahtua monta sisustustyyleihin.

Piirteet malleja kuoret

Yleensä tämä on muodoltaan saniteettitavarat kulhoja, jotkut mallit ovat saatavissa hana reikä, ja toinen - Ei. Overhead nieluja kylpyhuoneeseen voidaan asentaa työtaso ja sisällyttää niihin, voit päätyä ergonominen ja luotettava terveys objekti alkuperäisen suunnittelun. Tärkein etu tällaisista malleista on, että imuputken ja vesiputket ovat vietävissä LVI, voit helposti piilottaa. Näin ollen esteettisesti leikata laitteet edullisesti saranoitu.

Erilaisia ​​muotoja terveydenhoitotuotteita laskun voit sijoittaa nieluja paitsi keskellä huonetta tai seinää vasten, mutta nurkassa kylpyhuone.

 • Pyöreä uppoaa. Rahtikirja uppoavat kylpyhuoneessa tämän kokoonpanon näyttää melko syvälle kulhoon. Tällaiset tuotteet ovat hyvin käytännöllisiä ja näyttävät hyvältä, ne voivat olla eri syvyyksissä, jossa valinta riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä jokaisen. Pyöreä pesuallas laskun täydellisesti sovi huoneeseen klassiseen tyyliin.
 • Suorakulmainen uppoaa. Hygieniatuotteet tiukat muodot sopivat täydellisesti sisustus tyyliin hi-tech tai minimalismi. Puute virtaviivaisen pehmeät linjat johtaa suorakulmainen vesikalusteet kirkkaan aksentti suunnittelussa tiloissa laajalla alueella.
 • Oval uppoaa. Pesualtaat soikea kysynnän mukaan suurin osa kuluttajista. Rahtikirja soikea pesuallas kylpyhuoneeseen on erinomainen ratkaisu suuri kylpyhuone.
 • Kolmikantainen pesualtaat. Joku asentaa tiskialtaan kylpyhuoneessa laskun kolmion muotoon se voi tuntua Savage, mutta tällaiset LVI-varusteet ja tarkastella mallikas, ja hyvin toimiva. Paras paikka asennuksen altaan on kulmikas Sijoitus koriste telineeseen tai pöydälle.

Edut yläpuolella mallien

Rahtikirja pesuallas kylpyhuoneessa on useita tärkeitä etuja verrattuna muihin malleihin hanat. Näitä ovat:

 • Helppo asentaa tuotteita. Overhead nieluja voidaan yksinkertaisesti asentaa pohjaan Kylpyhuonekalusteet tai työtasot, kun taas ura LVI tarpeen tehdä erityisiä syvennyksiä;
 • Tiedonvälityksessä LVI linjaliikenteen laite ei ole vaikeuksia. Lisäksi johtuen piirtoheitin asennustapa on mahdollista piilottaa kaikki viestintä altaan alta tai muussa kylpy huonekalut;
 • Asennus LVI tasaiselle alustalle mahdollistaa käytön lisätilaa lähellä altaan tallentamiseksi kylpy tarvikkeet.

Miten valita oikea vesikalusteputki?

Kuten on ilmeistä, eivät vaadi yläpuolista kuoren yliluonnollinen manipulointia asennuksen aikana. Pesuallas yksinkertaisesti asetetaan pohjan tasaiselle pinnalle ja ala-kiinteä. Kun valitaan LVI laskun pitäisi kuunnella joitakin suosituksia:

 • Syvyys viemäriin. Kiinnitä erityistä huomiota maljan syvyys, koska jos se on liian syvä, sinun löi kyynärpäät nielupuolen;
 • Kokoonpano. Jos perheessä on lapsia, on parempi suosia kuoret linjat ovat pehmeitä, tämä vähentää huomattavasti loukkaantumisriskiä nuorimpien perheenjäseniä;
 • Mitat. Ennen kuin ostat LVI-laitteet, laskea tarkkaan parametrit aiotun asennuspaikka on ostanut LVI orgaanisesti sovi;
 • Mikseri. Advance kannattaa miettiä tulevaisuutta asennuksesta sekoittimen. Tyypillisesti yläpuolella pesualtaat Kylpyhuone myydään ilman hanan reikä, se on myös otettava huomioon. Kiinnitysvaihtoehdot sekoittimet työtasot ja koriste seisoo havainnollistuu kuvassa.

Vihje: Usein LVI lasku myydään tarvittavat huonekalut kylpyhuoneisiin. Tämä mahdollistaa sen, että kuluttaja voi valita paras vaihtoehto kylpyhuoneen. Rahtikirja pesuallas kylpyhuoneessa voidaan varustaa yöpöydät laatikoilla, joka on erittäin kätevä.

Pintatyyppinen nieluja ovat erittäin tärkeitä lisävarusteita kylpyhuoneisiin. Hyvän tekniset ominaisuudet, suosio Surface laitteiden kasvaa jatkuvasti. Nämä tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja että on tärkeää, erilainen kohtuullisin kustannuksin. Helppo asentaa voit asentaa hanat varsin helposti ja ilman osallistumista asiantuntijoita.

Kopiointi materiaalien on mahdollista vain aktiivisen eikä sulkea indeksointi linkkejä lähde.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

35 − = 25