Päällystää sivuraide talo käsillään

Verhous sivuraide talot

Sopivia sivuraide verhoilu sijaan tavallinen limakalvon useimpien talojen ja ulkorakennuksia. Kevyt materiaali ei ole merkittävää painetta säätiö, käytetään myös peittämään vanhoja puurakennuksia. Tällainen menetelmä viimeistely kohtuuhintaan, asennuksen helppous, kestävyys.

Laatat rakennusten päällystämiseen on valmistettu eri materiaaleista. Sivuraide on:

 • Alumiini - kevyt lujat metallipaneeleihin.
 • Puinen - valmistettu puristetusta puukuituja. Materiaalin täytyy suojaava lakka tai maalikerrosta.
 • Vinyyli - on valmistettu PVC, eivät ole alttiita murtumia, halkeamat, mätää.
 • Teräs - kestävä ei-palavan materiaalin eri pinta.
 • Ground - vinyyli lajeja levyt vaativissa olosuhteissa viimeistelyyn kivi pohjan alla julkisivun ja perusta.

Joka on parempi sivuraide vaippa kotiin

Mistä tahansa materiaaleista, levitetään sivuraide verhous, se on etuja ja haittoja:

 1. Laudoista kiinnitetty rakentamisen mallikas ulkonäkö, mutta ne ovat kalliita ja vaativat erityistä huolenpitoa. Materiaali on syttyvää, altis homeelle.
 2. Metallin pinnoituksen sivuraide koteihin ei ole palavaa, on kestävä, helppo asentaa ja kätevä, mutta voi muodostaa lommo, jolla on vahva vaikutus.
 3. Suosittu vinyyli levy on kaikki tarvittavat arvokkuutta omistajalle. Lisäksi tämä materiaali on edullinen, käytetään asennukseen ilmanvaihto julkisivujen.

Missä tilata ja paljonko päällystää sivuraide talo

viimeistely sivuraide tarjoamia avaimet käteen rakennusliikkeille. Vaippa paneelit kotona on elementti- ennalta runkorakenne - rimat. Riippuen ilmasto-olosuhteet ja tarkoitus tiloihin tarvitaan eristys. pinnoitus Kustannus riippuu paneelin leikata alue, tila rakentamisen seinät:

Arvioitu hinta per neliömetri (s.)

Miten päällystää sivuraide talon käsillään

Puutalot tarvitsevat usein ulkoisia koristelu. Se voi olla vanhoja rakennuksia, jotka ovat menettäneet ulkonäköä, tai vain pystyttäminen puusta tai lokit. Ulkopäällysteinä koristaa julkisivu, ulkoa eliminoi virheet. Lisäksi levyt suojaavat seiniä ulkoisesta ympäristöstä, anna lämmetä rakennukseen. Riippumaton kotiin sivuraide trim - kaikkein yksinkertainen, nopea, suhteellisen edullinen vaihtoehto julkisivun koristeluun. Materiaalin valinta riippuu heidän mieltymyksensä.

Laskennassa tarvittavat materiaalit ja komponentit

Määritetään tarkka lukumäärä kankaan nopeuttaa asennusta. Tehtyään kaikki ostoksia voi tehdä kotona iho menettämättä aikaa etsimällä puuttuvat paneelit. Tarkka laskelma poistaa ylimääräisiä kustannuksia. Sivuraide - levy, jolla on määritelty geometrinen mitat. Laskelmia varten tarvitaan:

Määrää laskettaessa sivuraide paneelit on seuraava:

 1. Määritetään ihoa. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä piirustus talon, laittaa hänet kaikenkokoisille, maali viimeistely levy.
 2. Vähennä alue ikkunat, oviaukot.
 3. Lisätään 7-10% jätteestä viimeistelyyn suorakulmainen seiniin. Jos oletetaan, vaippa puolisuunnikkaan muodot, joissa on parveke, se vaatii ylimääräisen 10-15%.
 4. Jakaa tuloksena olevan arvon, jonka tehollinen pinta-ala on yksi liuska.

Pöytämuotit talo sivuraide ei ole ilman kiinnityselimien profiilikiskoissa ja asianmukaisen telakointi paneelit. Pakkaus sisältää:

 • Aloita, lopeta säleet. Ensimmäinen elementti on tarpeen asentaa alemman ja ylemmän riviä nauhoista.
 • Ulkoinen, sisäinen kulmat, on asennettu eri pinnoille.
 • J-profiili, joka on suunniteltu reunustavat pystysuora ja olkavyötä.
 • Kytkemällä H-profiili, jota käytetään erottamiseen värejä.
 • Priokonnaya lankku viimeistelyyn ikkunoita.
 • Kotelo, haluttaessa leikata aukkoja.
 • F-profiili, joka on asennettu räystään peitelevyjen ja tuuli.

Valmistelevat työt

Ennen päällystää sivuraide kotiin, toimi seuraavasti:

 • Poista vanha rappaus, erityisesti ovi- ja ikkuna-aukkojen.
 • Korvaa lahonnut osa seiniä, tiukka naula jäljessä levyt.
 • Poistaa listat, lamppu kiinnitys putki vedenpoisto, jossa nämä elementit kykenevät häiritsemään asennuslevyyn.
 • Poista viiniköynnökset, puun oksia, estävät suorittamisesta viimeistelytyöt.
 • Irrota seinästä ulkoneva kynnykset.

Asennus kantavat rakenteet sivuraide

Kori on kiinnitetty rakennuksen pintaan. Suunnittelu helpottaa ihon pinta tasoittuu seiniin. Sorvaus on:

 1. Metallia. Kokoaminen ruhon tuotetun kattoon tai telineeseen profiileja. Metallirunko on pidempi, vähemmän altis lämpötilan ja kosteuden.
 2. Puuta. Tällainen menetelmä on edullisempi. Asennettaessa rimat voidaan käyttää materiaaleja jääneet rakennus- tai korjaustöitä. Puuta verrattuna metalli enemmän kukisti kosteutta tai hyönteisiä, se vaatii erityistä käsittelyä.

Asennus rimat alkaa sovelluksen seinään käyttäen markup tasolla, mittanauha ja liitu. Vaihe 40-60 cm. Välinen etäisyys suluissa riippuvainen ilmasto-olosuhteista, lämmitin koko, paino ja tiheys paneelit. Kun metalli riman asentamiseksi sivuraide ei voi käyttää pystysuora runko, on kiinnitetty suoraan seiniin konsolin. Puurakenteet asennettu ruuvit tangosta paksuus 5 x 5 cm. Sillä massiivinen ja paksu levy on parempi käyttää koko 5 cm x 7,5.

Käyttö ja vedeneristys

Lämmitin alle sivuraide väliin asennetaan tukien tukirakenteen. Tämä toimenpide vähentää kustannuksia rakennuksen lämmitykseen. Lämmittämiseen huomattavan soveltuu mineraalivillaa ja kehittyneiden materiaalien pohjalta. Korkeampi rakennus, kerros täytyy perusteellisesti eristää. Suositeltava tiheys - 30 kg / m. Muovimateriaali on kiinnitetty tapeilla, laskuvarjot, jotka työnnetään tavallisessa kynnet.

Sinetöintikerros muodostaa esteen kosteuden kuuluvat sivuraide. Erityinen kalvo on sijoitettu rungon oikealle puolelle päälle lämmitin. vedeneristyskerros arkki levitteet limittäin noin 15 cm. materiaali, jota käytetään suojaamaan kiinnitysjärjestely tai painiketta vaarnat. Liitokset käsitellään rakentaminen nauha. Sitten kiinnikkeen. Valita tarvittavat osatekijät, jonka paksuus on 3-4 cm, paikkaan vasemmalle tuuletusta välillä vedenpitäväksi ja laatat.

Asennus vaaka- paneelien saydingovyh totesi seuraavaa:

 1. Kiinnitä pohjassa alusta baarissa.
 2. Sijoittaa kaksi tai kolme vyöhykettä. Pohjan rakennuksen vaippa peruslaattaa.
 3. Asentaa sisäinen ja ulkoinen kulmat.
 4. Kohtele ovi, ikkuna aukot.
 5. Korjaa pääpaneelin, jättäen välit laattojen ja elementtien kiinnittämiseksi laajentamisen tapauksessa materiaalin termisen vaikutusta.
 6. Kiinnitä yläpaneelin lopetus julkisivun.

Jotta asennus sujui ongelmitta, ja rakennus saada hyvä ulkoasu, sinun täytyy:

 • Määrittää tarkka määrä materiaalia ennen työn aloittamista.
 • Osto paneelit ja kiinnittämällä saman valmistajan.
 • Puuttumaan erityisesti materiaalin asennuksen aikana. Paneeli kasvaa, kun se altistetaan lämmölle. Kesäaikaan lopusta jäsen ja tarvittavat pidike 6 mm. Talvella kuilu tulee olla 12 mm.
 • Jättää 2 mm välillä korkin ja asennuslevyn pinnan. Koska materiaali pystyy liikkumaan vaikutuksen alaisena lämpötilan.

Video: miten päällystää sivuraide talo

Ymmärtää miten asentaa tukirunkoon hirsitalon, katso ensin videota. Tämän seurauksena tiedät miltä se näyttää laatikollisen puuta. Ottaa perehtyy toisen videon, näet mitä tarvitsee vahvistamisesta verhoilupaneelit ja vinyyli talon näyttämään näitä kohteita. Kolmannessa opetusvideota kuvaa erityispiirteet kanssa metallin paneelit, rima rakenne, vivahteita kiinnitys.

Miten päällystää sivuraide talon käsillään

Jos haluat nopean, kaunis ja edullinen koristella julkisivu talon todennäköisesti tekemään päätöksen käyttää sivuraiteelle. Tämä on kaukana paljastukset ohut muovilevy epämiellyttävä kiilto. Moderni sivuraide jäljittelee erilaisia ​​kuvioita perinteisten sisustusmateriaalien: kivi, tiili, puu. Kaikki pinnat näyttävät aivan aito. Jos fragmentaarinen kivi, väri pinta on hyvin samankaltainen. Paneelien alle tiili on jopa luonnollinen tämän materiaalin väri väärinkäytöksiä, työnnetään ja jäljittää halkeamia ja haketetaan. Varsin tarkasti lähetetyn ja tekstuuri puun. Ei kaikki materiaalit, mutta monissa. Tuottavat sitä tänään, käyttäen vähintään viittä eri materiaaleista ja erilaisia ​​tekniikoita. Toinen tärkeä etu tämä materiaali on, että asennus sivuraide kanssa kädet - se ei ole super-monimutkainen tehtävä, joka on käytettävissä kaikille, jotka pystyy pitämään vasara.

Tämä talo on myös vaippa sivuraide

Tyypit sivuraide varten suojakuoren koteihin

Aluksi, että anna hänen eri materiaaleista: polymeeripohjainen, puuta, metallia, ja niiden yhdistelmät. Tässä on perus-tyypit, joita käytetään rakennusten päällystämiseen:

Ensimmäisen polymeerin meillä oli vinyyliä - PVC, joka on lyhennetty PVC: tä. Nykyään se on myös, ja on alhaiset hinnat, mutta ilmeisesti jo eroaa merkittävästi ensimmäisestä näytteestä. Hänestä tuli paljon houkuttelevampi ei ole vain sileä - jäljitelmä puupinta - sitä kutsutaan "sivuraide tukin alle." Tämä osa, jos se on puoliympyrän muotoinen. On yksi, joka seuraa profiilin palkin. Joten voit päällystää ja talon sivuraide alle baari. Jotkut muodot ja värit voidaan nähdä kuvagallerian.

Toisen polymeerisen sivuraide - akryyli. Se maksaa noin 50% enemmän kuin vinyyli, mutta se on perusteltua: sillä on parhaat ominaisuudet, näyttää paljon enemmän. Mitkä ovat sen edut? Se on sitkeä, niin että kestää raskaita kuormia, vähemmän crack kylmässä (alle nollan lämpötiloissa vinyyli tulee hauras). Käyttölämpötila-alue akryyli- -50 ° C ja + 50 ° C: ssa, akryylit, jne. Voidaan kuumentaa + 85 ° C: ssa ilman suorituskyvyn menetys ominaisuuksia. Ja vielä, akryyli polttaa vähemmän, vaikka se riippuu laadusta pigmentin. Kaikki nämä ominaisuudet näkyvät takuuaikana: tuottajat maahantuotujen vinyyli sivuraide sitouduttava 25 vuotta (meidän 5-7), akryyli - 50 vuotta (meidän lähes 10). Ulkoisesti akryyli ei ole kovin erilainen kuin vinyyli, joten järkevää julkaista vastaavia lukuja siellä.

Tämä on kaikki se oli perinteinen sivuraide, joka on valmistettu muodossa pitkä nauhat (polymeerimateriaalin paksuus seinämän muuten, 0,8-1,2 mm). Mutta vielä jauhetaan vaihtoehto on muodoltaan arkkia rosoiset reunat (parempaa yhteydet). Sitä kutsutaan myös julkisivulevyjä. Hän on hyvin aito luonne kivi tai tiilestä, sekä joitakin puulajeja pinnoitteet - haketta, esim. Joitakin näytteitä maahan sivuraide näyttävät kuvagallerian.

Tämän tyyppinen sivuraide on kalliimpaa, mutta kestävämpi - seinämän paksuus 2-3 mm, valmistajasta riippuen. Jotkut levyt on vahvistettu antaa jäykempi: viimeistelyssä oli kestävämpi. Takuu annetaan 25-50 vuotta, lämpötila-alue riippuu materiaalista, koska etulevy on myös vinyyli tai akryyli. Joka tapauksessa ne lisäävät titaania, mikä tekee siitä entistä notkea, ja siksi ei rikkoudu myös kylmällä säällä. Se on titaani monin tavoin ja vaikuttaa hintaan: mitä korkeampi se on, sitä vahvempi siitä tulee polymeeriä.

Kun leikkaus on tärkeää muistaa, että polymeerit eri lämpötiloissa on eri resoluutio. Koska asennus sadynga välttämättä jää aukkoja että muutokset kompensoidaan.

Tämän tyyppinen kangas on tehty metallista, ohut - ohut galvanoitu teräs tai alumiini. Alumiini kestävä, mutta myös paljon kalliimpaa. Tuotanto metalli sivuraide teräslevystä 0,4-0,5 mm paksuus suoja ruostumista rullattu "kakku" suojaava ja koriste-kerroksia, joista tärkeimmät - sinkki. Viime - maali tai polymeeripinnoitteen. Metallosaydang polymeeripinnoitteella on kalliimpi, mutta myös elämän häntä enää, ja se palaa vähemmän.

On selvää, että metalli on kestävämpää kuin muovi, mutta vain jos kantta ei ole rikki. Koska on mahdotonta käyttää jauhatuslaitteet leikkaus metalliin perustuvia sivuraide: sijainnin leikkaus on kuumennettu voimakkaasti, poltettu suojakalvo. Sen jälkeen, tämä on silloin, kun korroosio alkaa. Samasta syystä asennuksen aikana se on kiinnitetty sinkitty ruuvit: ne ovat taatusti ettet naarmuta pintaa.

Vuodesta ominaisuudet - metallipaneelijärjestelmät on huomattava paino, koska laskeminen Säätiön on otettava huomioon. Jos haluat päällystää vanhan talon metallipaneelijärjestelmät, se on mahdollista vain siinä tapauksessa, että säätiö on turvamarginaali. Jos ei - on vahvistettava. Toinen tärkeä asia: koska metalli on hyvin lämpöä tarvitaan lämmittää talon hyvin (asennettu lämmitin vain).

Tämä viimeistely materiaali on valmistettu seoksesta sementin ja hiekan, johon on lisätty vahvistaminen fibrovolokno. Tämä koostumus on muodostettu tai sivuraiteelle levyt. Tekniikka keksittiin Japanissa, koska sivuraide kutsutaan myös "Japanin."

Etuja tämän materiaalin tarjoaa syttyvän tai heikosti syttyvää, jos etupuolella on värillinen. Tämä materiaali ei reagoi lämpötilan muutoksiin, ei pelkää ultraviolettisäteilylle (itse materiaali, ei kantta) ei muuta sen ominaisuuksia pakastuksen aikana. Mutta koska se koostuu sementin, se imee vettä, ja silti on huomattava paino. Koska jos aiot päällystää talon ulko Kuitusementin sivuraide, sen paino on myös otettava huomioon laskettaessa perustukset. Suunniteltaessa seinät kakku sinun täytyy varmistaa, että edessä laskettiin pois: on ilmakerros ihon ja seinän talon.

Toinen piirre tätä materiaalia - värit, jotka näet kuvassa yllä, on seurausta värjäystä. Se levitetään sen jälkeen, kun valettu levy. Maali tunkeutuu riittävän syvälle ja valmistajan takuu värinsä 10 vuotta. Mutta sitten se on päivitettävä se: ota harjalla tai telalla ja maali.

Sivuraide WPC - puu-muovi-komposiitti

Sivuraide puu tai WPC on valmistettu puusta jauhoja sekoitetaan polymeerin kanssa. Hän ei vain ovat silitetään kuin puu, mutta myös haisee myös. Hyvin samankaltaisia ​​ja tuntoon tuntemuksia. Toisin kuin kuitusementin, PDK maalattu kaikki syvyys: pigmentti lisätään massaan ennen laudaksi. Lämpölaajeneminen on - noin 3 mm per metri, väri kestävä, korkea lujuus - samasta materiaalista tehdä dekking - Kansi koska sen ihmiset jalkoihin vuosien varrella. Hän muuten myös voidaan verhoilla talon.

Niistä puutteet tämän materiaalin: riittävän korkea hinta - 850-2000 ruplaa per neliömetri, ei kovin suuri värivalikoima, ettei lisäelementtejä jätteiden ja asennus tekniikoita. Materiaali uusi, kaikkia puutteita tämän. Mutta he unohtavat, kun he näkevät materiaali elää, hän on erittäin houkutteleva ja näyttää hyvin samankaltainen kuin puuta. Gallerian valokuvia rakennettu huviloita ja taloja, eikä mainontaa. Joten voit arvioida todellisia laatuaan.

Koska materiaali on uusi, muutaman arvosteluja, mutta ne, jotka ovat - positiivinen. Esimerkiksi tämä: "Kaksi vuotta on kulunut, väri omistaa ole halkeamia tai muodonmuutoksia." Alue - Moskovan ja Samara.

Miten valita sivuraide varten suojakuoren koteihin

Kun millainen sivuraide, jotka sitovat talon, et saa tehdä virhettä valmistajan kanssa. Sinun tulee huolellisesti tarkastaa tuotteiden ja tarkista seuraavat seikat:

 • Värien epätasaisuutta. Jos väri on tasainen, ei muutosta ja vieraita sulkeumia ei pitäisi olla mitään takapuolella tai etupuolella.
 • Tasaisuuteen seinämän paksuus. Tarkastaa useita levyt "profiilissa". Paksuus seinien tulisi olla yhtä suuri. Kyhmyjä tai kuoppaan, jopa sisäpuolella - merkki huonosta laadusta.
 • Tarkasta Hole Wizard. Niiden pitäisi olla tasaiset reunat, ilman pisteytys.
 • Sileä pitkittäisreunat lukot, ei muodonmuutoksen tahansa tasossa.

Jos kaikki menee hyvin, voit ostaa.

Asennusohjeet käsillään

Huolimatta siitä, että sivuraide on valmistettu eri materiaaleista, periaate yhden asennuksen: tasaiselle alustalle. Joissakin tapauksissa se voi olla sileä seinä, mutta pohjimmiltaan - on häkki.

Asennus sivuraide kätensä alkaa kunnon tarkistus seiniin. Jos talo on uusi, mitään erityistä toimia ei tarvita. Jos vanha, poistettu mitään, mikä voisi myöhemmin romahtaa: sairas pitää laatat, palaset kipsi. Jos sinulla on vanha maalaus, joka voidaan helposti poistaa, on toivottavaa purkaa. Irrotettava Koristetakeet - Lamput päin ikkunoita ja ovia ja vastaavia, katokset purkaa. Sitten ne asetetaan paikoilleen päätyttyä viimeistelytyö.

Tämän jälkeen asennus sivuraide omasta tuottaa seuraavassa järjestyksessä:

 • Pitkin kehä rakennuksen kimpoaa vaakasuora, on huonot puolensa. Starting profiili täytetyt ole tämän pisteen alapuolella. Kaikki tämä on alle lähellä rajatun aluksella.
 • Set häkki. Sen vaihe riippuu materiaalista, mutta yleensä se on 40 cm (metalli sivuraide voi olla enintään 1 m). Rimoituksella altistuvat tason korjaamiseksi epätasainen seinät. Tarvittaessa sulkevat puuta tai paloja haluttu paksuus vaneria.

Asennus sivuraide laatikon

Oikeastaan ​​kaikki sivuraide sivuraiteelle koti valmistui. Jotkut kohteet vaativat selitystä. Niistä - alla valokuvia ja videoita selityksiä ja ohjeita.

Missään tyyppi voidaan käyttää puuta 50 * 50 mm galvanoitu profiili tai ulkoa. Raskaamman materiaaleja, kuten kuitusementin tai KDP voidaan käyttää kiinnittämiseen Julkisivujärjestelmien. Hän tietenkin kallista, mutta kätevä työskennellä hänen kanssaan.

Jos kori alla sivuraide on valmistettu puusta, tikkuja välttämättä käsiteltiin biozaschtnymi impregnointia: olemaan kasvattaa hometta ja hometta. Samoin koostumus obrabatsvayutsya ja seinät tai puurunko talon loppuun.

Askel laatikot valmistajan määrittelemä, mutta usein se on myös määritelty geometria talo: jos paljon viivat, häkki on tehtävä useammin. Se välttämättä perustaa:

 • katon ja pohjan;
 • noin ikkuna- ja oviaukot;
 • kulmat;
 • koneessa haluttuun vaiheeseen.

Tee kori voidaan sinkittyä profiilin

Asentamisen avulla vinyyli-, akryyli- ja metallipaneelijärjestelmät voi olla vaaka- ja pystysuunnassa. Trimmin aluksella pinoamisen suunnassa korin pakattu kohtisuorassa suunnassa, jos lankkua naulattu pystysuunnassa sorvaus - vaaka- ja päinvastoin.

Kuten jo mainittiin, standardi puinen laatikko alla sivuraide ottaa puun 50 * 50 mm. Mutta jos oletetaan, kokoonpano, jossa lämmitin, paksuus bar pitäisi olla suurempi, riippuen halutusta eristeen paksuus. Tässä tapauksessa palkki on oltava laajempi kuin eristys 2-3 cm. Se ventzazor, joka auttaa ylläpitämään normaalia kosteutta talossa ja kaikki kerrokset viimeistely.

Kori puun alla sivuraide ei aiheuta ongelmia: puu, lähes kaikki pystyvät työskentelemään, mutta miten sorvaus profiilien eivät ole selviä kaikille. Selkeyttäminen ja neuvoja siitä, miten vahvistaa profiilin rima seinään - video.

Asennus sivuraide lämmittimen kädet

Eristys alle sivuraide käyttäen perinteistä: vaahto, polystyreeni (suulakepuristettu tai muuten), mineraalivillaa. Puiset talot ovat yleisimmin käytettyjä mineraalivilla: alhaisin kustannuksin se on hyvä suorituskyky ja ei häiritse poistamista ylimääräisen kosteuden talosta, ja tämä on tärkeää, jos päällystää koottu puutalo. Kun pinnoitus sivuraide tai tiili talon vaahto lohko talo, rakennuspalikoita voidaan käyttää ja vaahto: seinät eivät ole kovin "hengittävä" ja lämmittimen pari niistä toimivat hyvin.

Obbivat sivuraide ei rima puutalo ei ole toivottavaa. Jopa seinät sileä. Sisemmän ihon pintaan muodostetaan lauhde: höyry kulkee puinen seinä kerrostumien kylmempää pintaa. Kosteus tällä välillä on suuri: ei tuuletusrako, haihtuminen menee huonosti. Se luo edellytykset nopeaan tuhoaminen puun.

Jos on lämmitin, häkki täytetty eri

Koska joka tapauksessa on puupinta täytetty häkki. Jos vaippa on lämmitin, se on asennettu ja varmistettu välistä säleet. Sijoitettu hyvin tiukka, ja jonka tavoitteena on kohteen matkallaan liuskat ollut halkeamia - kylmäsiltoja. Jos kerros ei ole yksi, se on sijoitettu niin, että liitokset alemman rivin peittää ylhäältä, voi - eri suuntiin (katso kuva).

Top tuulenpitävä vesihöyryä läpäisevä kalvo. Kiinnittää huomiota tähän materiaali: se määrittää, kuinka kauan "elää" oman eristyksen. Ei polyeteenikalvo, kalvo, joka ei lukitse sisällä vesihöyryä (vesihöyryn lämmitin voi tulla), ja samalla suojella kosteudelta ulkopuolelta (sademäärä ja kosteuden tiivistymistä ei pääse). Sen päälle - kontrobreshetka joka veniliruemy kuilu. Tiskillä-rima jo kiinnitetty levyt tai paneelit.

Tässä tapauksessa, kuten ymmärrät, kohtisuoraan on valaa sivuraide pitäisi sijaita kontrobreshetka. Koska ensimmäinen täytetty samaan suuntaan kuin Sading.

Pahimmat ongelmat ulkopinnan kodin sivuraide trim liittyy heikentynyt asennustenologialla. Koska tämä on otettava huolellisesti ja tarkasti noudattaa suosituksia. Tuottajat voivat olla eri joukko lisäelementtejä - profiilien liittämiseen nauhat ja ilmoittautuminen aukot - mutta asennus sama:

 1. Täsmälleen vaakasuorassa korjata alkaen profiilin.
 2. Turvatakseen sivuraide on tarpeen lisätä sen koko pituudelta lukon. Voit tehdä tämän, se voi olla hieman läimäyttää päälle (vain hieman).
 3. Asennuksen jälkeen liuskat eivät vedä se ylös, ja asennettu "luonnollinen" tila.
 4. Suorittamalla asennus sivuraide omin käsin, on tärkeää vahvistaa nauhat: keskellä kiinnitysreikään. Ne on tarkoitettu erityisesti pitkulaisia ​​niin, että kun muutat kokoa baareja lämpölaajenemisen takia, he voivat liikkua. On myös tärkeää, vähän nedokruchivat ruuvia jättäen vähintään 1 mm vapaata jalka - että paneeli pääsee liikkumaan.
 5. Kun telakointi kiinnityselimillä (kulmat särmäys ovet ja ikkunat) pitää leikata levyt, jotta ne eivät pääse stop 5-6 mm. Se - myös avustus laajentamiseen.

Asennus vinyyli (akryyli, metalli) sivuraide omin käsin edellyttää näiden sääntöjen noudattamisen

On vaatimuksia erityyppisiä ja -kokoisia kiinnikkeiden:

 • Voit käyttää peltiruuvilla tai nauloja.
 • Hattu kiinnittimet olisi oltava kooltaan vähintään 8 mm (halkaisija 4 mm). Meidän ruuvit se pyöristetään, ei tasainen.
 • Paksuus sauva - 3 mm.

Asennettaessa metallosadinga suositeltavaa käyttää sinkitty kiinnikkeet: se ei vahingoita sinkkiä lakanaa. Muuntyyppisten ruuvien on parasta käyttää valkoista, ei musta: ne kestävät raskaita kuormia (mustana yhdellä kiertämällä usein rikkoo hattu).

Tämä on totta, mitä tahansa materiaalia: asianmukaisesti varmistaa tarvittavat ja vinyyli ja akryyli- ja metalli. Mikä aiheuttaa sääntöjenvastaisuuksia asennuksen, katso video.

Pinnoitus Technology akryyli- tai vinyyli sivuraide on kuvattu yksityiskohtaisesti tämän videon. Kyse on siitä, miten ja missä järjestyksessä luoda profiileja, miten asentaa ja liittää ulkoisen ja sisäisen kulmat. Maalattu yksityiskohtaisesti prosessi päin sivuraide ikkuna.

Asennus julkisivun sivuraide ei ole kovin erilainen. Onko se vain siitä, että rima on tarpeen "häkissä". Kaikissa muissa suhteissa kuin: ruuvit asetettu keskelle kiinnitysreiät, ne eivät ole riippuvuutta.

Se näyttää laatikon maan alla sivuraide (kiven alla, tiili tai laatta)

On joitakin pieniä ominaisuuksia laiturielementtejä. Sen takasivupaneeleissa on pysähtyy, jotka estävät paneelin pitemmälle. Kun asennat sivuraide kiven alla tai tiili on välttämätöntä missaa tällä hetkellä: pysähtyy voimakas paine voi rikkoa. Nice kertoi asennus ominaisuuksia mainonnassa ja opetusvideo, saksalainen valmistaja Docke (tai Deck Dock).

Miten vinyyli sivuraide leikattu kiven alla suuri puutalo, katso seuraava video. Tämä ei ole tietoiskuja ja kokemus: annetun sivuraide omin käsin on tehty ensimmäistä kertaa. Mitä tapahtui ja mitä tuntemuksia - katso.

Metalli ja vinyyli sivuraide on kiinnitetty pieni aukko - nämä materiaalit voivat lämpöliike. Yleensä asiantuntijat suosittelevat asentaa hieman kuilu ja paneelit muista materiaaleista.

Pöytämuotit sivuraide taloa omin käsin

Huolimatta siitä, että sivuraide rakentamisen markkinoilla vaikuttivat melko äskettäin, se on jo saavuttanut suosiota. Tämä materiaali ei vaadi erityistä hoitoa, vähintään käyttöikä Paneelien on noin 15 vuotta, ja sivuraide vaippa voidaan tehdä käsin.

Hyväksi tämän materiaalin puhuu ja alhainen paino, paneeli pidetään vain muutamalla ruuvilla. Ja kiitos eri värejä vaihtoehtoja, voit löytää sopiva vaihtoehto jokaiseen kotiin. Yhtä tärkeää on se, että toiminnan aikana sivuraide ei säteile myrkkyjä, joten se on täysin turvallista ihmisille.

Työkalut ja materiaalit pinnoitus sivuraide talo

Suorittamaan valmistelu vaatii:

 • näki;
 • ruuvimeisseli;
 • romahtamaan;
 • rakennus tasolla;
 • neliöitä;
 • tikkaat;
 • metalli- profiileja tai sälepohja;
 • J-profiilit särmäykseen ovet ja ikkunat;

 • Metalli sakset (tarvitaan, jos metalli profiilia voidaan käyttää);
 • Bulgarian ympyrällä metallin (leikata sivuraide paneelit kylmä kausi).

Valmistelu asennusta sivuraide julkisivua

Työkenttä riippuu pitkälti vai ei käytä kiuasta on suunniteltu asennettavaksi, sekä tyypin eristyksen.

Se on ehdottomasti kielletty asentaa sivuraide paneelit suoraan seinään.

Kuten paksuisen elementtejä voidaan käyttää joko leveä puinen säleet tai metallista profiilia. Jos betoni tai tiili seinän kotona, vain galvanoitu metalli profiileja voidaan käyttää laatikoita.

Luoda laatikoita voi käyttää CD-profiilin, jota käytetään Kipsilevyjen.

Saat puutaloja ja seinät Vaahtobetoniasuintalot tarpeen vedeneristys. Yleisin Vedeneristyskerros käytettyjen vlagovetrozaschischennaya kalvo, "hengittävä" vain yhteen suuntaan.

Ellei eristyskerroksen, niin tämä kalvo on kiinnitetty huoneen seinään, se on päälle korin ja sitten asennetaan sivuraide. Näin varmistetaan, että kuilu vedenpitävä kalvo ja sivuraiteelle, joten on mahdotonta hometta.

Kun kyseessä on lisäeristys elokuva taloja jo päälle eristyksen. Sitten sen päälle asennetaan laatikkoon, ja se on kiinnitetty sivuraiteelle.

Jos on pehmeää eristys (esim mineraalivilla), ensimmäinen seinälle pitkittäiskaistaleiden väliseinä tilan erillisiin osiin, jotka talo eristys. Tämän vuoksi hän lopulta ei muotoutuvat oman painonsa. Tulevaisuudessa kiinnittämiseksi sivuraide vaippa jo rakennettu päälle lämmitin.

Miten päällystää sivuraide talon käsillään

Kun pinnoitus sivuraide talon omin käsin on pyrittävä varmistamaan, että:

 • seinä oli sileä;
 • liitokset näkymätön. Kun asennus paneelien sivuraide nivelten täysin näkymätön;
 • seinän ja paneelin sivuraide pysyi tuuletusvälissä. Muuten, seinän pinta ja kerääntyy ihon kosteutta, seinä alkaa mädäntyä.

Virheiden välttämiseksi ja saavuttaa ihanteellinen sijainti sivuraide paneelit voidaan suorittaa leikkauksen seuraavassa järjestyksessä:

 1. väliseinät. Tarkkuus layout riippuu siitä, onko sivuraide paneelit asennetaan vaakasuoraan. Do kattojen tai paikassa, jossa sivuraide päättyy. Sitten, tämän linjan useissa paikoissa mitata etäisyys alustaan. Tämä tehdään, jotta voidaan määrittää lähtötaso on sijoitettu millä tahansa tasolla. Valitsee pienimmän etäisyyksien saatu tällä tasolla on kehä talon järjestetään vaakasuora viiva - taso kotiin levy.

Suurempaa tarkkuutta, mittaukset voidaan suorittaa kulmien lähellä ja keskellä Kunkin seinän.

 1. Asettaminen ohjausjäsenet. Ennen kuin yrität asentaa sivuraide paneelit asennetaan sokkeli salaojitus. Verrattuna alkaa baari pumppaus paljon kovempi, joten se on paljon helpompi tehdä selvittääkseen tarkemmin. Kuivatus on perustettu aikaisemmin talletettu pitkin kehä vaakasuora viiva kotona.

Myös asennettu sivuraide paneelit asennetaan noin kehä ikkunat ja oviaukot J-hihnat tai ikkunan paneelit. Kun J-reuna profiilit ovet voidaan liittää päästä päähän, pestään ne alas ennen kuin tämä kulma 45 °, tai päällekkäisiä. Kun reunustusnauhan on päällekkäin yläpuolelle.

Asennettaessa kaikki pystyelementtejä ei tarvitse tuoda niitä 5-7 mm alustaan ​​ja räystään. Jos jätämme tätä sääntöä, seurauksena lämpödeformation nauhat voi olla kaareva lämpiminä kuukausina.

Tämän jälkeen asennettu alkavat ja päättyvät nauhat.

 1. Asennus sivuraide paneelit. Alkaa leikata sivuraide käsillään pitäisi olla alhaalta, liikkeestä. Kun vastakkain talon vieressä paneeli asetetaan se napsahtaa taustalla lukko, yläosa on kiinnitetty ruuveilla.

Tässä tapauksessa, ruuvit on ruuvattu keskelle pitkänomaisten reikien paneelin, vältetään liian voimakas puristuslevyn. Välillä tulppa ja sivuraide pinnan tulisi olla rako on noin 1 mm.

Kun pinnoitus talon sivuraide kädet pitäisi muistaa, että tämä materiaali on erittäin herkkä lämpödeformaatiolämpötilaa (ne voivat olla enintään 1%). Siksi rako ruuvit on pitkänomainen muoto, ansiosta tämä paneeli voi liikkua vapaasti aikana lämmitys / jäähdytys.

Asennettaessa sivuraide suositellaan noudattaa seuraavia sääntöjä:

 • ankarasti kiellettyä liittää ylimääräinen paneeli laatikon. Se riistää sen kyky kompensoida termisen vääristymä. Tämä voi johtaa turvotusta paneelit;
 • paneelit on liitettävä ilman rasitusta;
 • työskenneltäessä talvella leikkaamiseen paneelit on parempi käyttää myllyt, materiaali tulee hyvin hauras;

Yleensä asennus sivuraide paneeli itsessään on varsin yksinkertainen toimenpide. Paljon enemmän huomiota, aikaa ja työvoimaa tarvitaan valmisteluvaiheessa - miten tarkalleen kiinteän ohjaimen elementtejä, rimat riippuvat lopputuloksesta. Lisäksi se vie paljon aikaa leikkaamiseen sivuraide paneelit tietyn talon.

Video - Wall eristys alla sivuraide Rockwool

Esineluokat:

Huolimatta siitä, että sivuraide rakentamisen markkinat vaikuttivat melko äskettäin, se on jo onnistunut saamaan suosiota

sivuraide vuosien varrella on yleisin ja kätevä käyttää vuorausmateriaalilla

aikana Peruskorjaukset talo tai korjaukseen asunnon herää luonnollisesti kysymys tasoitus seinät. Tämä on tarpeen

Ulkokehyksen talo Se ei ole vain hankala, vaan myös vastuussa, koska talo - Sivuston käyntikortteja ja sen omistajat.

moderni maa talo päälle hänen kyllästyminen laitteita ei ole huonompi asuntoja. pesukoneet

Ristikkorakennetaloja, sitten on kehys talo täynnä savea tai tiili, ilmestyi XI-luvulla, mutta kukinta tämän teknologian

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

7 + 1 =