Päällystyksessä alle metalli vaihe

Mikä olisi askel laatikoita alla metallia?

Jos päätät käyttää sitä kateaineena metalli kattotiiliä, sinun täytyy huolellisesti tutkia teknologian asennustyöt, eikä vain katto, mutta vaippa järjestelmään.

Ominaisuudet Laskelman

Vaiheessa laatikot alle metalli tulisi valita silmällä muutamia tekijöitä. Heidän joukossaan ovat lajikkeiden katto, on tärkeää kiinnittää huomiota profiilinsa. Muista ottaa huomioon sijainti kentällä vierekkäisten osien, jotka ovat yleensä määritelty materiaalin valmistajan ohjeiden mukaisesti. Määrittää tämän parametrin, on tarpeen mitata etäisyys alareunasta ensimmäisen laudan yläreunaan toisen. Vaiheessa rimat alle metalli riippuu luiskamaisten, ja uloke leveys katon ulkomailla käynnistin bar järjestelmä.

Päällikön on päätettävä ennen töiden, sisältää rakentaminen valua, koska se vaikuttaa laskelmat. Jos viemäri on kiinnitetty etulevyyn, sitten tasanteelle on lisättävä 30 millimetriä. Muun muassa toimii kourujen veden johtamiseen, ja tarkemmin sanottuna sen halkaisija. Näin ollen, jos sen arvo on yhtä 90 mm, ulokkeen eroavat tapauksessa, jossa se on yhtä suuri kuin 120 mm. Mittausparametrit kate projektio olisi tehtävä on etulevy, jyrkkyyden kaltevuus riippuu siitä, kuinka paljon vapauttamaan metalliverkko. Jos teet virheen, se voi vaikuttaa kielteisesti määrittämiseen oikea sijainti rima. Tässä asennossa, katemateriaalin ei sama kuin rima järjestelmän elementtien.

Välinen etäisyys määritetään elementtien

Vaiheessa laatikot alla metalli on määritettävä ottaen huomioon läsnä laaksot, ja mitattujen parametrien ja tehdä asennus rima tulee ylhäältä alaspäin, pituuden vuoksi hännän järjestelmän. Joissakin tapauksissa, koska on olemassa pitkän hännän on tarpeen asentaa lisää kartongin vaippa systeemi, joka on tarpeen jäykkä kiinnitykseen harjun rima.

Ennen työn aloittamista, sinun pitäisi miettiä mikä vaihe laatikot alla metalli valitaan. Tärkeämpää, mitä materiaaleja käytetään. Siten, että ristikot, joita sovelletaan säde jonka poikkileikkaus on 150 x 150 mm, mikä on pienin indeksi, mutta tulisi käyttää päällystyksessä puutavaran 25 x 100 mm. On tärkeää ei ole vain kehikkoa, mutta kontrobreshetku, sinun täytyy käyttää kartonkia poikkileikkaus 25 x 50 millimetrin hänelle. Välinen etäisyys kattotuolien pitäisi vaihdella 600-900 millimetriä. Ensimmäinen on laitettava suorassa linjassa pitkin räystään, joten on tarpeen, jotta se vahvistettiin kieleke.

Vaiheessa rimat mukaan metalli on valittu niin, että etäisyys ulkonevan ulokkeen hallituksen seuraavaan elementtiin oli vähemmän kuin 50 millimetriä muihin verrattuna, eli tämä parametri on yhtä suuri kuin 300 tai 400 mm. Välinen etäisyys seuraavat osat vaipan on oltava yhtä suuri kuin lähimmän ylemmän vaihe profiililla, eli 350 ja 450 mm. Vaihe välinen peitelevyä on vastattava 350 millimetriä, poikkeus tähän sääntöön tulla ensimmäinen ja toinen levyt. Analysoida, miten oikein määrittää etäisyys ensimmäisen elementin, joka on yhä päällä. Tätä tarkoitusta varten, kaksi rinnakkaista esimuotti on sijoitettu tietyn etäisyyden, ne mahtuvat samassa tasossa ja rima itse. Sitten ne päällekkäin web laatat, joka määrittää sopivimman projektio pituus katto.

Jos vaiheessa rima on tunnistettu oikein, ja uloke tulee liian pitkä, se johtaa siihen, että vesi vuotaa yli reunan läpi, kun taas lyhyt uloke vesi virtaa kourun ja etulevyssä. Kun varsi levyn voi muuttaa muotoaan alle lumen painosta. Voit suorittaa merkinnän käyttämällä mittanauha. Jälkeen tarpeen vahvistaa hihnan päähän ja harjalle. Tuuli on vanteen yläpuolella rima. Jotta olisi helpompi vahvistaa hevosen, oikeassa paikassa olla korjata ylimääräisiä hallituksen mittaus 25 x 100 millimetriä.

Kuten tiedetään, vaikein etäisyyden määrittämiseksi elementtien välillä kehyksen järjestelmässä. Mitä pitäisi olla alle metallin sorvaus askel, sinun täytyy tietää, koska muuten katon järjestelmä ei eroa luotettavuutta. Siitä syystä, että kiinteä levy kattomateriaalin suositellaan alimmassa osassa sen aallon, välinen etäisyys komponenttien listan tulisi valita riippuen kentällä profiilin materiaalista. Optimaalisena vakiokokoisia ja poikittainen aalto ovat metallia 300 ja 450 mm. Laskettaessa etäisyydet levyjen sorvaus ohjata tarkasti kuvassa.

Piirteitä vaippa

Vaiheessa laatikot alla metalli "Monterey" on sama kuin perinteisen materiaalin. Ennen kuin tuotetaan työn suorittamiseen tarvittavien etäisyysmääritykset kattotuolien välisenä. Siten, pituus levyn tai lankku, joka taustalla rima on sama indeksi, joka on moninkertainen välisen etäisyyden orret. Valitsemalla puuta järjestelmän on oltava olettaen, että se on hyvin kuivattu luonnollisissa olosuhteissa, sekä täysin kyllästetty antiseptistä. Lisäelementtejä voi itse käsiteltiin palonestoaineita. Järjestelmän kokoonpanosta riippuen, kuten päällystyksessä, jonka katon on 15-60 astetta pitäisi käyttää linjan 24 x 100 mm. Kentällä kattotuolien välisenä tässä tapauksessa on vastattava 1200 mm. Piirilevy 36 x 100 mm: n tulee käyttää, jos etäisyys paarteiden kuin 1200 mm. Tämä pätee myös silloin, kun käytetty metalli, jonka paksuus on yhtä suuri kuin 1,5 mm.

Kun askel laatikot alla metalli "Grand Line" (tai muu) on määritetty, voit siirtyä hankintaan materiaaleja. Näin ollen, jos katto on epäsäännöllinen konfigurointi, käyttö tankojen 40 x 60 millimetriä. Tässä tapauksessa, orret pinotaan, joilla on merkittävä askel. Sorvaus voi olla kiinteä, käyttäen lastulevy tai vaneri. Tämä materiaali on yhdistetty korin, joka on muodostettu bar. Tämä toteamus pätee monimutkainen katto alueita, esim., Alueet päittäin, räystään, harjan ja laaksot. Laskenta-sorvaus vaihe alle metallin tuotettu samaa tekniikkaa, voidaan käyttää, jos metalli profiilin, joka pystyy korvaamaan puinen elementtejä. Tämä päätös on perusteltua silloin, kun on tarve saavuttaa korkean palosuojaus ominaisuudet katon järjestelmään.

Määrän määrittämiseksi materiaalin

Jos vahvistuu alla metalli häkki, tehdä oikein, se on erittäin tärkeää. Mutta sinun täytyy myös laskea materiaalien määrää. Tehdä tämän, rivien ruudukko on kerrottava useissa levyt sarjassa, ja sen jälkeen vielä kaksi. Lopulta saat oikean määrän puutavara on ostettava suorittaa rima. Siitä syystä, että puutavara myydään, tyypillisesti määrinä, määrä levyt täytyy muuntaa kuutiometriä. Tätä tarkoitusta varten, geometriset mitat on ilmaistu metriä, kerrotaan, ja sitten kerrotaan tietty määrä levyt laskenta. Materiaali hankkia mieluiten tietty marginaali, joka olisi tarpeen siinä tapauksessa, että joitakin osia on viallinen. Kun se tulee katolla monimutkainen kokoonpano, laskenta pitäisi tehdä kunkin sivuston erillisessä järjestelmässä.

Määrittele itse askel laatikoita voit lukea artikkelin, mutta se on vain pieni osa menestystä. On tärkeää myös tehdä oikeita asentaa jälkeen tekniikka. Vain tällä tavoin laskelmat ovat oikein, ja koko järjestelmä on erilainen lujuus ja kestävyys sekä ulkonäkö.

Vaihe alle metallin sorvaus

Vaihe alle metallin sorvaus

Korin yksi komponentti Kattojärjestelmä on tärkeä rooli sen varmistamisessa, että mahdollisimman suuri pitkän aikavälin toimintaa katon sekä kehyksen, joka pitää kateaineen. sorvaus laite voi olla:

 • jatkuva - tässä tapauksessa rima levyt on pinottu lähellä toisiaan, ja ne on kiinnitetty orret;
 • laakeroitu levymateriaalin - katto Kansi loppuu levyt OSB, joka litteän pinnan aikaansaamiseksi ylä- ja sovellettavissa kaikentyyppisiin kattomateriaalin;
 • harva - tässä tapauksessa asetetaan päällekkäin kattotuolit, puupalkeilla ja sitten ne päällekkäin kohtisuorasti laudat tai palkit etäisyydelle, joka vastaa koko valitun materiaalin.

Metal - materiaalina Katteiden

Tällä hetkellä suosituin materiaali katto, joka varmistaa lujuus ja kestävyys on metallia. Tämä materiaali on tarvittava keveys ja lujuus suhteessa ympäristöön, ja antaa esteettinen ulkonäkö rakennuksen katon.

Edut metallia, paitsi voimaa ja kestävyyttä, ovat: helppous (paino - metalli on 10 kertaa vähemmän kuin perinteinen kattotiilet), tekninen asennuksen helppous, eri värejä pinnoitteita, suhteellisen alhaiset asennuskustannukset ja ympäristöturvallisuuden sekä mahdollisuus milloin tahansa asennuksen vuosi.

Haitat ovat: tarve kohinan vähentämiseksi edelleen laite, altistuksen alueilla, joilla on heikentynyt korroosiokerros, tarvitaan erityinen nesteenpoistolaitteen.

Mitä tulee tällaisen toimenpiteen, kuten melu tuulen ja sateen (koska metalli pidetään eniten melua materiaali katto), sitten välttää ylimääräiset melu on mahdollista, jos yhdistetään höyryn eristekerros äänieristys. Vaikka ei yksi Kateaineiden ei takaa suojaa melulta 100%.

Myös, ei pidä unohtaa, että muodostumista melun lisääntyminen, ja se voi olla seurausta väärin laskentavaiheen sorvaus- ja säästöt materiaaleja.

Peitä peltikatto voit käyttää mitä tahansa tyyppisiä laatikot, mutta on tärkeää muistaa, että koolaus nauhat tekee erittäin korkeat standardit - niiden on oltava ehdottoman tasainen, aivan täydellinen. Jos kuitenkin sallitaan väärinkäytöksiä, niin se on mahdotonta antaa yhtenäisen sopii laatta.

Perusmetallin on teräslevy, joka on päällystetty ulkopuolelta ja sisäpuolelta sinkki kerrokset, sekä sisäpuolella - ja lisäksi suojakerrokset ulkopuolella - polymeeri. Sinkkiä kerrosta käytetään ei ainoastaan ​​sinkin sellaisenaan, se voi olla alyumotsinkovym pinnoite, sinkki rauta ja muut.

Metalli osa näyttää kuviossa 2.

Metallirakenne (profiili)

Aineisto riippuu tuotteen käyttöiän: metalli, jota käytetään takuu 15 vuotta, mutta itse asiassa - 50 vuotta.

Useimmat vertaa - sileä turkki ja kuvioitu, jotka perustuvat polyesteriin, ja voi olla plastisolilla, akrylaatti, polyuretaani, polyvinylideenifluoridi. Tyypistä polymeerin valinta riippuu lopullisista kustannuksista metallia.

Metalli vaihtelee eri parametrien, se on laadukas ja esteettinen materiaaleja.

Laadulliset parametrit: Raaka (valmistaja käyttää polymeeripinnoite teräksen paksuus (alueella 0,4 mm 0,5 mm)); tyyppiset suojukset; Laitteet ja tuotanto varmentaminen; alkuperämaa.

Esteettinen parametrit: muoto, geometriset mitat, väri.

Optimaalisen metalli laatikko, jossa harva kentällä.

Piki on etäisyys matkallaan nauhat, joka toteutetaan suoraan kiinnitys metallia.

Koko vaiheen mukaisesti metalli ruoteen erikseen täysin ja kokonaan riippuu valitusta materiaalista ja sen geometriset mitat.

Tyypillisiä askelkoot

Eri valmistajien metalli pituus aalto on erilainen, vastaavasti, askel myös on erilainen. Näin ollen, maalataan lisäksi yksityiskohtaisesti, miten suorittaa laskennan vaiheen ja tapaa kiinnittää laatikon.

On tärkeää laskea ja aloita asennus rima välttää myöhemmin poikkeamia arkkia kattomateriaalin, muodonmuutoksia, epävakaa kiinnitys.

Ensimmäinen vaihe on määrittää materiaalin.

Valinta puun korien

Ja sorvaamalla laitteeseen metallin eniten edullisia materiaaleja ovat peräisin havupuusta puu: sahatavaran, särmikäs levyt. Mitat puutavaran ovat täysin erilaisia ​​ja riippuu rakentaminen kattojen, joita tällä hetkellä on suunniteltu. Esimerkiksi:

 • laudalla paksuus 24 (25) mm ja pituus 100 mm, on yleisin, ja sitä käytetään lähes mitä tahansa katon, mutta ei liian monimutkainen muotoilu;
 • laudalla paksuus 28 (32) mm ja pituus 100 mm, on parhaiten pinoamista perusmetallin paksua galvanoitua teräslevyä, ja katoissa monimutkaisia ​​asetuksia;
 • Sahatavaran 50x50 mm ja 40x60 mm käytetään tapauksissa ei-standardi kattorakenteet sekä, jos suuri etäisyys (ei 60-80 cm, 90-100 cm) välillä palkin.

Tärkeää: valmistukseen laatikoita materiaalien tulee olla kuiva, ei sallita oksat ja eri vikoja. Ennen asennusta, koko puu on suositeltavaa käsitellä vettä hylkivä suojaava pinnoite.

Valmistukseen laatikoita katolla alla metalli, tarvitset seuraavat työkalut:

 • vasara;
 • Sinkitty kynnet;
 • mittanauha tai kääntyvät metri;
 • vannesahan;
 • lähetin;
 • yksinkertainen kynä (ajoratamaalaukset).

Järjestyksen laitteeseen metallin sorvaus

Aloittaa työnsä laitteen katteen alle rimat kattotuolien järjestelmä (joka on eriste) höyrytiivis kalvo venytetään tiiviisti koko pinnan katon. Kalvon jännitys hihna joista yksi hihna toiseen noin 6 cm ja naulataan.

On venytetty kalvo asennetaan ohjauskehikkoon. Tällaiset vasta-liittää tarvittaessa: top - pitkin katon harjaa (alle 3,5-4 cm) kummallakin puolella - reunassa katon (vuonna pääty) ja pohja (räystään nauhat). Counter-kiinnitetty orret galvanoitu kynnet, kynnet pituus tulisi ylittää paksuus säleet on noin kolme kertaa.

Paksuus vasta-kaltevuus katon pituudet jopa 6 metriä tulisi olla 24 mm ja pituus on 6 metriä ja 12-28 mm, joiden pituus on 12 metriä luiskan yli - 40 mm. Paksuus ensimmäisen lankku (räystäs) pitäisi olla paksumpia kuin toiset.

Määrittää keskimääräinen etäisyys nauhojen, on välttämätöntä laittaa tasaiselle pinnalle kaksirivinen, joka koostuu 12 kpl laatat. Laatat pinolokeroon alaspäin, edessä laskoksia on noudatettava. Tämän jälkeen lasketaan offset etäisyys ja sijoittaminen laatat, etäisyys mitataan ensimmäisen ja viimeisen laatta kussakin rivissä on summataan yhteen ja jaetaan 20. Saatu arvo on askel saattamista rimat.

Edelleen, on vasta-puolella, alkaen pohjasta, on välttämätöntä laittaa merkki sijoittamista varten horisontaalisen säleiden (välimatkan päässä toisistaan ​​vastaa vaihetta saatu arvo). Korotuksen soveltamista lyijykynällä ja mittanauha, mitata etäisyyden.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä alakiskoon (hänen vaihe vaikuttaa koko viemäriin). Vaihe pohjaan kisko on hieman vähemmän, koska se olisi limityksen reunan kourun laatat. Arvo ylitys alarivillä laatat yläpuolella kourun läpi tulisi vastata 1/3 halkaisija. Jos siis kääntyi vaihe alle metallin sorvaus 350 mm: n, välinen etäisyys räystään ja ensimmäinen hammasratas on noin 280 mm.

Asenna räystäs rima ja alarivillä laatikoita

Yhdensuuntainen puolelle kiskoa orret, puinen vasta-täytetyt, joka sitten liittää vaakakiskoa. Pystysuora vasta-on kytkettävä harjaosan.

Kun käytetään tarvittavat merkinnät ja asettaa pystysuuntaiset listat, voit alkaa saada horisontaalinen sauvat.

Levyt useiden voidaan liittää orret, mutta ei missään tapauksessa eivät mene päällekkäin. Tasaisuutta sarja tarkastetaan käyttämällä mittari. Ylijäämä määrä liuskat on leikattu rautasahalla.

Valmiit kattoruoteisiin

Tässä vaiheessa voit edetä tehdyn katteen - metallia.

Aloittaa kiinnitys peltiä laatikon pohja on tarpeen. Alempaan palkki ruuveilla ja ruuvitaltta jokaisen aallon suorittaa kiinnitys. Myöhemmin rivit kiinnitetty aalto lähempänä murtuma.

Monimutkaisia ​​osia kattorakenteen käytetään erityistä hihna (verho ja vasteen), joka on asennettu rima ja yhdistää laattojen rivi, kuten on esitetty kuviossa 4.

Monimutkaisten yhdisteiden säleet

Reunan yläpuolelle katelevyjen kiinnitetään erityistä rima harjun.

Naarmuja polymeeripinnoite, joka muodostui kokoonpanon aikana, maalata maali.

Laitteen ja koko vaiheen mukaisesti metalli orren

Alle metallin sorvaus luo tietyn luuranko katto. Mutta liikkeellä laatikot alla metallin hienosäädetty jos levyn tai arkin puuta voidaan käyttää suunniteltaessa kaiken. Se olisi noudatettava kohtisuoruus laskelmat materiaaleja koskevat orret se on asennettu nauloilla, ruuveilla. Asennus rimat alle tarvittavan metallin kuormituksen tasapainotus, antaa tarvittavat vaatimukset toiminnallisuuden toimii katon.

Ehdot järjestelyä, metallin sorvaus

Rima alla metalli täyttää, sinun pitäisi tietää:

 1. Se on harvaa ja vankka rakenne. Viimeksi mainittu on valmistettu arkin materiaaleista (vaneri, OSB). Aluksella päällekkäin jalostetuista etäisyys / puhdistuma 10 mm lämpölaajenemisen materiaalia, ja levyt on asennettu pusku.
 2. Kaikki prosessit ovat parhaiten kuivassa tapahtuu aikaan päivästä minimoimiseksi kastelun materiaalin.
 3. Paras vaihtoehto on asentaa sisäänlämpiävässä orsien tyyppinen vaihe on valittu riippuen profiilin askel. Esimerkiksi, Cascade metallia, jonka vaihe on 350 mm.
 4. Sahattu valittu ominaisuuksia ilman nurjahdus käsiteltyjen defektien antiprenami ja biologisen suojan koostumuksia.
 5. Vaihe metallin sorvaus on ero: on kylkiluun kohdat säteitä ja ylitys on minimaalinen. Teknologia laskelmat materiaali kulkee ylöspäin niin overhangs räystään kehittämiseen ovat ensisijaisesti.
 6. Tasoa pitkin ylitys täytetyt levyt 10-15 mm suurempia kuin toiset - se kompensoi tasoeroa pisteissä laatan kiinnikkeet päissä ja keskellä aalto.
 7. Tuuli puinen palkki voi olla alle katelevyn. Tämän Brus asennettu harjan rima elementti.
 8. Kallistuskulma katon ei voi olla pienempi kuin 14 °.
 9. Sen laaksot, katolta ikkunat, tuuletus, savu poistuu asettuvat ylimääräistä häkki.
 10. Koukut ja kannattimet kiinnittämiseksi viemärijärjestelmän asennetaan ennen asentamista vesikourut.

On syytä muistaa, että rima katolla ei ainoastaan ​​toimii luuranko pinoamista kattomateriaalin, mutta tarjoaa myös tuuletusvälin tiivistymisen estämiseksi. Siksi ei ole suositeltavaa säästää materiaaleja tai häiritä tekniikkaa.

Miten lasketaan laatikon alla metalli

Aloittaa Gaugeable rinteeseen: korkeus, pituus, lisätään kysymyksiä, koko etuosan aluksella. Nyt pitää esimerkkinä laskettaessa rima katolla ala on 100 m2, joka käyttää levyt 25h150h4000 mm:

 1. yhteensä plakin pinta-ala: 0,15 * 4 = 0,6 m2;
 2. haluttu määrä materiaalia: 100 / 0,6 = 167 kpl.;
 3. tilavuus laudat kuutiot on 0,015 m3 tilavuus materiaalin kokonaismäärästä 1,5 m3.

On käynyt ilmi, että laite on kiinteä alla metallin sorvaus vaatii 1,5 m3 levyt, on otettava huomioon harva ero levyt. Esimerkiksi saman katon alueella ja pituus luistimen 6 m, leveys 9 m välein Lattialaudat 300mm harkita:

 1. yhdellä luistella tarvitsevat 20 kpl. levyt (6 / 0,3);
 2. höylätty aines yksi kaltevuus 180 m (20 * 9) kaksi 360 m;
 3. levyt, joiden pituus on 4 m määrä on 90 yksikköä. (360/4);
 4. tarjonnan puun tilavuus (90 * 0,025) on 2,25 m3.

Tärkeää! Vaihe rimat munivia metalli riippuu profiilin vaihe ja on 300-450 mm.

Säännöt toteutuksen suunnittelu ja askel askeleelta ohjeet

Täytyy kunnioittaa parametrit materiaalia - se on tae siitä, että katto kestää pitkään.

 • Puutavaran ristikot järjestelmä otetaan koko: 50x200, 50h150, 50x100, 100h200, 100x150;
 • Paksuus hallituksen kiinnittämiseksi harjan orsi ja 25 mm;
 • Vaiheessa kattotuolit 600-900 mm;
 • Ensimmäisen laudan on paksumpi muita 10-15 mm;
 • Yhteinen rima levyt - shakki;
 • Tuuli lauta asetetaan edellä obreshetochnoy rakenne;
 • Vetolujuus - kestää henkilön painon.

Nyt askel askeleelta ohjeet luodaan rima katon metalli:

 1. Ensimmäinen levy on kiinnitetty alapuolelle ramppi, sijaitsee vaakatasossa ja rungon pystysuoraan kontrobreshetke naulattu orret tai nauloja. Kukin kytkentäkohta pintaan on kiinnitetty kaksi tai useampia nauloja. Välinen etäisyys tankojen otetaan obreshetochnymi hieman kapeampi profiili metallia, jotta aseta oikea ulokkeita.
 2. Toinen rivi naulataan kuin ensimmäinen.
 3. Seuraava sarja on asetettu ja varmistaa johdonmukainen askel profiilin katemateriaalin. Kätevä käyttää mittaustangon.
 4. Sisäkulmat katon, jossa laakso on muodostettu, hallituksen olisi leikattu kulmaan varmistaa yhteisen kireys.
 5. Viimeinen rivi on naulattu laatikoissa luistella parempi tehdä suurempi arvo, jota sovelletaan laajalla aluksella tai muutamia baareja tulevat yhteen. Massiivivälipohjarakenteista minimoi riskit käännepisteet arkkien reunat.
 6. Sen jälkeen kun kehyksen alle metalli Cascade (jolloin vaihe 350 mm), tai minkä tahansa muiden valmiiden, sahatavara olisi leikatut reunat, kohdistamalla halutun pituuden.

Vihje! Puuta käytetään kiinnittämiseen nauloja, joiden pituus on 2 kertaa suurempi kuin levyn paksuus, ja halkaisija enintään 3,5 mm. Sinun täytyy tarkistaa joka toinen riviä kaarevuus puutavaran asennuksen laskenta suoritetaan ylhäältä alas, mikä auttaa hallitsemaan pituutta laatta.

Ohjauslaite "luuston" kehystä voidaan täydentää suosituksia materiaalivalintoja:

 • 25h100 käytettävän kartongin kevyt rakenne yksinkertainen tyyppi;
 • Leikkuulauta 32h100 tarvitset, jos päätät käyttää laatat lisääntynyt paksuus sinkitty levyt, sekä katoille monimutkaisesta;
 • 50x50 mm säteen koko on asetettu, tarvittaessa palkin kentällä on suurempi kuin 0,9 m.

Joista valita askel sorvaus naulata metallilevyjen katolla, helppo laskea, kuinka ja rakentaa omiin käsiinsä suunnittelussa.

Tärkeää! väli tankojen laskenta suoritetaan mittaamalla etäisyys korkeimman kohdan ensimmäisen aallon pohjaan tilaa. Mitä kattotuolitilat jalkaa sijoittaa tasolle 1,5 ja mitata. Näin ollen saatu etäisyys ja vaihe toteutetaan. Standardi parametrit, poikittainen aalto porrastus 30-45 cm, nämä luvut ja valitsee optimaalisen kentällä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 3 = 4