Pääsiäinen käsitöitä käsillään

TOP 10 käsitöitä käsiään pääsiäisen, joka on kuva siitä, mitä ja miten?

Voin tarjota teille täällä käsitöitä tehdä pääsiäisenä käsillään. Kärkeä edustavat - 10 pääsiäisenä käsitöitä käsillään:

Se on valitettavasti kaikki. Kymmenen käsitöitä ei löytynyt. Mutta sinulla on mahdollisuus sulkea että hänen kymmenen sellaisia ​​teoksia.

Käsityöt pääsiäisenä käsillään eivät lomastasi vieläkin mielenkiintoinen. He voivat lahjoittaa tai tehdä koristeita sisustukseen. Ne poimia rakennetta ja tehdä loma kirkkaampi.

Esimerkiksi voit ottaa kuvia viljasta. Se ei ole pitkä, on mahdollista suorittaa sellaisia ​​käsitöitä lasten kanssa. Voit myös ottaa munat viljasta.

Käsityöt voi olla syötävä. Erittäin kaunis ja söpö syötävät valkosuklaa munia pääsiäisenä.

Syötävä suklaamunat tehdä suklaamunat kermainen mousse - näyttää hyvältä, kuten tämä muna - valkoinen mousse ja viipale aprikoosi sijaan keltuainen.

Vuosikerta kaunis munia pääsiäisenä.

Hänen kätensä tehdä kanaa pahvista tai virkkaa, tee origami kana.

Tai voit tehdä pääsiäisen jänis.

Marmori munat näyttävät alkuperäisen ja tehdä nopeasti.

Erilaisia ​​alkuperäisen käsitöitä lapsille pääsiäisenä.

3 D paperi munia.

Munien pitimet pääsiäisenä - mukava, kaunis.

Monet perheet tulivat traditsiya- sukulaiset antaa Suuren pääsiäisen kotitekoisia munia. He tekevät erilaisia, jokainen soveltaa taitojaan ja mahdollisuus valmistaa pääsiäisen määrite. Helpoin vaihtoehto, osaksi liimoja, muovinen muna korjuu ripottele värillinen paljetteja.

Lapsi on mielenkiintoista tehdä aikuisen kanssa loman muna isovanhemmat muodossa kanaa Kinder Surprise.

Fanit risovat- taiteellinen käsi voi maalata juhla koriste pääsiäinen muna. Joka tapauksessa koristella loma oman rakkaansa.

Ykkönen. Ensiksi.

En voinut vastustaa, ja ensimmäinen numero asetetaan tässä maukas käsitöitä rahka massa, koska tämä ajatus on hyvin vaikuttunut minua, samaan valmistukseen näin epätavallisen loma elementti itse tarvitse juustomassa, muoto ja alhainen lämpötila.

Numero kaksi. Toiseksi.

Me olemme tottuneet maalata munia, myös sipulinkuoriväri. Ja me kaikki tiedämme, mitä voi tapahtua muna kuoren sisällä kypsennyksen aikana, jos itse säiliöön useissa paikoissa crack. Ja tässä se on, miten tämä aika voidaan käyttää edullisesti, hyvin omaperäinen ja kaunis versio valmiin maalauksen munia.

Numero kolme. Kolmanneksi.

Mikä juhla pääsiäisen ilman pääsiäispupu. Ne voidaan tehdä ulos kankaasta, ja sen sijaan soveltaa silmien painikkeet ja helmiä. Viikset, suu ja silmäripsien saada tunnistettavasti tai kirjonta. Lue lisää täältä.

Numero neljä. Neljänneksi.

Se on tavallista värillinen munien kuoria saatu sipulit voidaan muuntaa taideteos. Se tarvitsee vain elintarvikeväriä ja erittäin ohut sivellin, sekä paljon kärsivällisyyttä ja kovaa työtä.

Numero viisi. Viidenneksi.

Jos otat valmiiksi keitettyjä munia, vaan tyhjä kuori, niin olisimme voineet tehdä tällaista mestariteos käyttäen eri koristeita jyviä. Se voi olla mukavaa kiinni pavut, herneet, auringonkukan siemenet, riisi, ja enemmän. Savea voidaan käyttää ja ruokaa. Jos liittää koristeena tyhjä kuori, valmis tuote voidaan edelleen päällystää useita kerroksia lakka. Tämän on hyvin aerosoli kirkaslakan.

Numero kuusi. Kuudenneksi.

Että nämä söpö puput nauha, voit ostaa, ja se voidaan tehdä itse. Tarpeeksi ostaa erityistä massasta Veistettävä. Tässä käytännössä, kuten savea, savea vasta polymeroinnin jälkeen muuttuu kiinteäksi.

Numero seitsemän. Seitsemänneksi.

Jotta Pääsiäismuna valmistettu paperimassamainen on hyvin yksinkertainen. Tarvitset pallo, pehmopaperin ja liimaa PVA. Puhaltaa pieni pallo, liota paperi PVA, ja sitten liittää yli kerroksittain marmoria. Kuivaamisen jälkeen helmi jäämät voidaan poistaa reiän läpi sinetöidä. Kuivaamisen jälkeen väri maali.

Numero kahdeksan. Kahdeksanneksi.

Jos aikaa ja rahaa etenkään, voit tehdä käsitöitä paperista ja pahvista. Tarvitsee vain sakset, liimaa ja markkereita. Leikkaa muna colorable ja juuttunut postikortti. Lisääminen onnittelut.

Numero yhdeksän. Yhdeksännellä sijalla.

Jos toisaalta sinulla on paljon aikaa, voit tehdä origami muna. Paperi-vääntö Tarvitset kapeita värin paperin, sakset ja liimaa sekä paljon kärsivällisyyttä, ja koko ajatusta. Sinun täytyy keksiä kuvio ja toimenpiteistä sen toteuttamiseksi pinnalla.

Numero kymmenen. Kymmenenneksi.

Suunnitella tärkein havainnoista on ajatus. Menkää ja onnistutte.

Käsityöt omin käsin pääsiäisenä, joka voidaan tehdä romusta materilov.

Jotta ne, et tarvitse mitään erityisiä taitoja - selviytymään niistä, vaikka lasten päiväkoti.

Numero 1. Eared pääsiäispuput.

Numero 2. Keltainen paperi kanoja.

Numero 3. Jälleen puput.

4. Useat käsitöitä selviytymään ja vauvan.

Määrä 5. Angels tavallista pellava pyykkipojat.

Numerolla 6. Kaneja, poikaset, värikkäitä pääsiäismunia.

Numero 7. Pahvipakkauksen ulos muna - erinomainen materiaali täytäntöönpanon luovia ideoita.

Numerot 8, 9 ja 10. Jälleen kerran, Easter tuttuja hahmoja uuden version.

likimääräinen Arvostelu käsitöitä pääsiäisenä, tehty omin käsin:

 • Tietenkin, Pääsiäismunia. He voivat suorittaa erilaisia ​​materiaaleja ja mittasuhteet. Yksi yleisimmistä veneen omiin käsiinsä pääsiäisen on muna helmistä. Tyypillisesti tämä on ostettu puukappaleen-muna, joka on sen jälkeen punottu helmiä valittu kuvio.

 • Pääsiäinen kori käsillään On myös tärkeää tarkastella missä tahansa kodissa, ja se voi suorittaa käytännön toiminta lisäksi koriste. Miten saada pääsiäisen koriin (mitä materiaaleja), sekä mitä se koristella - maalattu kysymyksiini tästä aiheesta!
 • pääsiäinen kana. Tämä hakata muutama vuosi sitten, me ompeli hänelle talon ja nyt hän on miellyttävä vuoden pääsiäisenä. Seurauksia tämän yksinkertaisen kana: se on istutettu lautaselle munia, ja niitä saa reikien läpi siipien alle kana. Tässä on kuva.

 • Pääsiäismunia säikeiden. Yksinkertainen ja luova vaihtoehto käsityöt käsillään pääsiäisenä. Ja sen suorituskyky on riittävä kuljettamaan muna (edullisesti kaadetaan keltuainen ja albumiini), liimaa (PVAC tai paperi), ja myös säiettä. Muna tiukasti kääritty lanka (satunnaisesti), ja sitten runsaasti peitetään liimalla ja kuivuu. Sitten jää varovasti murskata kuoren ja vedä se ulos sisältä veneet. Voit myös koristella nauha muna.

 • Easter Bunny - Easter Hack, Se on suuri lisävaruste jokaiselle kotiin ja herättää kiinnostusta lapsille. Varsinkin jos luot käsitöitä heidän kanssaan. Pääsiäispupu voidaan tehdä paperin, kartongin ja ommella materiaalista. Eri versioita veneet pääsiäispupu kuvataan linkin!

Motley pääsiäismunia huovasta. Ne ommellaan kappaletta samaa muotoa, mutta eri värejä ja kokoja. Tässä on kaavio osat.

Koristelu pääsiäismunat lankaa. Muna päällystetty PVA liimalla ja kääritty lanka - suoritetaan tässä tapauksessa tiheä spiraalikiepistä.

Käsitöitä tyhjä munankuori käyttäen värillistä paperia tai kartonkia, ja leikkaava PVA liimaa. Yleensä tämä pieniä eläimiä tai lintuja.

Pääsiäinen kynttilän munankuori käsillään. Puolikkaat munankuoren on sijoitettu sydämen tiheän x / b filamentit sitten kaadettiin vaha.

Kanoja muovi munia Kinder Surprise.

Siteen Easter, kirjailtu rajat.

Kirjailtu munia. Aluksi se on tarpeen sisällön vapauttamiseksi muna, ja sitten pitkä ohut neula reikien läpi tehty, se on kätevä siirtää lanka, ja sitten lanka värillinen ristipistoihin kuvioita.

Tuotteet on valmistettu suolaista taikinaa, joka sitten täytyy maalata sopiva väri. Kaneja, poikasia, kanoja.

Pääsiäinen pesä munien kuivaa ruohoa. Ruoho liittää muodossa nippuja, ja niput sitten niitata yhteen taittamalla toistensa ympäri.

Pajukori viiniköynnösten.

Pääsiäinen - perinteinen loma, joka vietetään ympäri maailmaa. Loma kaupoissa alkaa myydä kaikki, jotka liittyvät pääsiäisen (pääsiäinen korit, pääsiäinen kanit jne. D.). Mutta se voi myös tehdä käsin.

 1. Voit tehdä pääsiäisen seppele mielestä juhlaa tulee koristavat seiniä, verhot.

Ja tietenkin pääsiäismunia tahansa materiaalia (langoista, helmet, huopa, jne.)

Kuinka tehdä seistä munien paperin muodossa kukkia täällä.

Kuinka tehdä lautasliina kakku täällä.

Miten sitoa siteen kakku täällä.

Miten tehdä pääsiäispupu muna täältä.

Miten tehdä pääsiäispupu munakupit täällä.

Miten sitoa seistä munan muodossa jäniksen täällä.

Miten tehdä pääsiäispupu alkaen suolattu taikinasta täältä.

Pääsiäismunia, kanit täällä.

Hack sovellus kortti pääsiäisenä

Tässä on kana kori, voit tehdä kuin muoti katsomaan kuva alla.

Ja voit ladata kuvan alla, tulostaa sen ja yhdessä lapsen tehdä pääsiäisen käsitöitä.

Olkaamme realistisia)) esitetään luettelo käsitöitä, joita voidaan toteuttaa, jos on hieman mielikuvitusta ja näppäryyttä. Mutta paras vaihtoehto, joka viihdyttää lapsia - on ostaa paljon Kinder Surprise, syödä niitä, saat munaa ja tehdä heidän kasvonsa kanoja avulla muovailuvaha. Sitten sinun täytyy lajitella ne ulos vihreän kirjan tai matto, kaada päälle pelimerkkejä vihreä tai keltainen paperin väriä.

Se kauneus tämän pääsiäisen tehdä lapseni:

Pääsiäinen käsitöitä käsillään: 64 hyviä ideoita!

Pääsiäisen - kaikki kristityt odottavat tänä päivänä erityinen jännitystä. Kaikkein puhdas ja kevyt loma pääsiäisen samana päivänä ilmoituksen ja katolisten ja ortodoksien. Myymälöissä on kaikenlaisia ​​perinteisiä pääsiäisen matkamuistoja, mutta miksi ei kokeilla niiden valmistuksessa? Loppujen käsintehtyjä pääsiäisen käsitöitä hieman vähäisempi kuin kaupasta ostettu kollegansa.

On olemassa monia suuria pääsiäinen ideoita, joista monet voidaan tehdä perheenä liittyä needlework jopa pienet lapset. Tekeminen omin käsin käsitöitä pääsiäisenä voi seurata tarinoita historiasta loma.

Pääsiäistä voidaan pitää liturgisen vuoden huipentuma. Joka vuosi pääsiäisenä juhlitaan uudella päivällä, koska sen laskenta seuraa lunisolaista kalenteria.

Pääsiäistä ei kuitenkaan voi juhlia aikaisemmin kuin huhtikuun 7. päivänä ja myöhemmin 8. toukokuuta.

Loman symboliikka on erittäin tärkeä. Perinteisesti se on symboli, joka jotenkin tarkoittaa elämän uudistumista - Se on pääsiäinen purot, Valo - on pääsiäiskokko ja elämä itsessään (kakkuja, munat ja kanit).

Pääsiäismunat - tavallisin juhlavuosi, joka merkitsee elämän voittoa kuoleman vuoksi. Perinteisesti niiden pitäisi olla punaisia, mutta tänään munat on sisustettu kaikin tavoin. Kuitenkin punainen on erittäin tärkeä. Loppujen lopuksi perinteen mukaan. kun Maria Magdaleena tuli hallitsija Tiberiuksen ilmoittaa ihmeellinen Kristuksen ylösnousemuksen, ja veivät lahja muna, hän sanoi: "On mahdotonta aivan kuten se on mahdotonta, että se muuttuu punaiseksi muna." Ja muna muuttui punaiseksi Tiberiuksen käsissä! Siitä lähtien punainen väri tarkoittaa elämän voittoa kuoleman, uudistumisen.

Yli vuosituhannella on ollut tällainen perinne: läheisten ja läheisten läheisten läheisten pääsiäiskorttien lähettäminen. Ne kuvaavat paitsi lomien symboleja, mutta myös kevätkukintojen kauneutta. Ja myös söpö kanoja, kaneja, kukkia, pääsiäiskakkuja.

Pääsiäismunan sisustus on hyvin paljon. Ne riippuvat käytettävistä materiaaleista: paperi, kirjonta, vain langat tai helmet. Mutta ensin sinun on tehtävä tyhjäksi.

Pääsiäismunien valmistelu

Ainakin munien muodossa voi toimia:

 • puu tyhjä
 • vaahtoblock
 • luonnollinen materiaali
 • ei-vakio-kanta

Puinen munanvalmistus

Ehkä kätevä on vaahtomuovi. Ja kaikki, koska hän täysin pitää muodon, vaikka se ei ole liian kovaa. Se voidaan helposti piilottaa nastat jne.

Vaahtomuovin munia

Mutta tehdä pääsiäisiä käsintehtyjä artikkeleita omilla käsillä on myös hyvä, koska jopa työkappale voidaan valmistaa improvisoiduista materiaaleista!

Tavallisimmassa raakamunauksessa meidän on tehtävä kaksi pientä reikää: ylhäältä - enintään 2 mm ja alhaalta - halkaisijaltaan 5 mm. Tätä tarkoitusta varten tarvitsemme sormen tai melko paksun neulan. Näiden menetelmien jälkeen proteiini ja keltuainen kulkevat helposti alhaalta. Pese kuori ja kuivaa se.

Muovi muna kuuluisan kaikille lapsille suklaata herkkuja Myös voidaan käyttää tyhjä - se on täysin todellinen oplesti helmiä tai solmio.

Hopean munat eroavat tyylikkyydessään ja kiinnittävät aina huomiota. Se on riittävän huolellinen ja herkkä työ, mutta tulos on aina vaikuttava. Meidän on kutoa erityinen kuvio ja siirrä se varovasti munaan, jonka aiemmin käytimme lämpö tarraa. Mutta jos et ole aiemmin hoitanut helmityöt, ovat vaikeuttaneet, vaikka sellainen yksityiskohtainen mestarikurssi nimellä "pääsiäismunia helmistä: hieno käsitöitä käsillään", on suureksi avuksi ensimmäinen luova kokeilla tätä.

Miksi ei siirrä pois kolmiulotteisen munan tasoa tekemättä kirjontapäätä tasainen riipus? Se näyttää hyvin coolilta, alkuperäiseltä, eikä sanoa, että työtä on jotenkin vaikea tehdä. Yksityiskohtaisessa mestariluokassa "Pääsiäismuna-pysanka" kuvataan kirjonta ja kerätä tällainen epätavallinen muna. Vaikeus on ehkä vain se, että kirjonta kestää jonkin aikaa. Mutta tulos on sen arvoista!

Voit silti pysyä perinteisen ajatuksen surround munia, ja tässä tapauksessa "risti" suosittelee kiinnittämään huomiota mestariluokka luoda "Bowl kirjailu." Joulukuun sijasta käytämme männyn muodossa olevaa kappaletta. Varmista, että matkamuisto on erittäin lempeä, kaikki haluavat tarkastella sitä lähemmäksi ja jopa tulla tällaisen kauneuden omistajaksi.

Pääsiäismunat huopalta ja fleece

Jos teet tällaisen epätavallisen lahjan pääsiäiselle omilla kädilläsi, ole varma siitä, että se tullaan ymmärtämään. Hän voi toimia jopa talismanina, koska näiden materiaalien matkamuistot näyttävät aina kirkkailta ja epätavallisilta.

Ja muuten, tämän matkamuiston valmistelemisessa voit varmasti käyttää lapsia. Tärkein vaatimus - tarkkuus, mutta monimutkaisuus juuri tällaisen munan valmistuksessa ei ole, kaikki on äärimmäisen yksinkertaista. Arvosta kuitenkin itseäsi, kun olet katsellut pääluokan "Pääsiäismunat tuntemalta - ihana matkamuisto kirkkaana päivänä!"

Huovasta valmistettu munasarjo

On vain tarpeellista varastoida nämä uskomattoman voittavat materiaalit käsitöitä, ja sitten työ menee kuin kellokoneisto.

Vaikka et tiedä kovin paljon neulosta, voit tehdä kauniita neulottuja pääsiäismunia olkapääsi. Riittää poimia koukku, kirkas lanka ja hallita vastaanottopylvästä ilman virkkaa.

Tietenkin on olemassa vaihtoehtoja ja vaikeampaa. Kokeneemmat neulojat todennäköisesti haluavat kiinnittää munan kirkkaasti sidottuun munaan yksinkertaisella tavalla, jossa sydämen kaunis nappi. Mutta sen luomista on jo kokeiltu, vaikka sitä ei olekaan niin vaikea tehdä.

Hyvin viileä näyttävät pääsiäismunat, "pukeutuneina" herkkään kömpelöön. Se on lempeä, herkkä, eikä ollenkaan tyytymätön työ. Master-luokka, jossa on kaunis nimi "Lacy splendor", antaa yksityiskohtaiset tiedot tämän käsintehtyjä matkamuistoja varten.

Myös erittäin mielenkiintoinen versio matkamuistista - tällainen lahja pääsiäiselle, jonka omat kädet tekevät, on monta mieleistä. Jotta voisimme tehdä sen, tarvitsemme:

 • vaahtoblock
 • silkkiä tai puuvillaa
 • PVA-liima
 • nastat
 • polyeteenikalvo
 • yksityiskohdat sisustuksesta

Ensin peitämme vaahtomuovi-aihiot polyeteenillä. Näin varmistetaan, että langamme eivät tartu vaahtoon ja päätyvät sitten vaikeuksiin. Sitten neulaa neuloja huolellisesti aihioon. Yksi rivi tulee tulevan ikkunan reunaan ja toinen rivi seuraa pääsiäismunan soikea.

Toisella puoliskolla ikkuna ei ole paikalla, joten teemme sarjan neuloja vain munan soikeilla.

Puolet tehdään erikseen toisistaan!

Kierre kostutetaan PVA-liimalla ja kääritään ne työkappaleella. Parempi kääritä ei ole kaoottinen, vaan tarkkailla "siksakin" mallia ulomman ja sisäisen rivin nuppien välityksellä.

Kun kääre on valmis, langat voidaan liimata toisen kerran. Sitten odotamme, kun aihio kuivuu hyvin. Heti kun näin tapahtuu, poistamme varovasti nastat ja poistamme puolet työkappaleesta.

Toinen puoli tehdään samalla tavalla. Nyt sinun on yhdistettävä ne toisiinsa. Voit sitoa ne satiininauhalla tai korjata sen kuumalla aseella.

On hienoa, jos kasvatat pörröisen pienikokoisen kanaa tai kaniä tämän tyylikäs pääsiäismunan sisällä. Muna voi olla sidottu ohut nauha, päälle kauneus koristeltu keula. Se osoittautui erittäin kaunis käsityönä artikkeli: monet ovat yllättyneitä, että teit sen itse!

Pääsiäismuna Origami-tekniikassa

Värillinen paperi ja kolmiomoduulit - jos se kertoo sinulle jotain, sinun on tietysti kokeiltava samanlaista pääsiäispuhelinta.

Kuinka tehdä kolmion muotoinen Origami-moduuli

Ensin sinun täytyy oppia tekemään moduuleja värillisestä paperista, myöhemmin tämä taito on hyödyllinen sinulle uusissa origami-käsityötavoissa.

Tätä varten voit kaataa värillistä paperia erityisellä tavalla. On kuitenkin olemassa ainakin kaksi tapaa tehdä moduuleja. Tyypillisesti paperi taitetaan useita kertoja, tietyssä vaiheessa leikataan ja sitten samat palaset muuttuvat tuleviksi moduuleiksi. Kuinka leikata paperia oikein näet videon:

Vaiheittainen master-luokka Origami-tekniikan pääsiäismunien luomisessa

Toimimme seuraavasti:

 1. Meidän on hankittava 99 vihreää ja 112 vaaleaa kolmikulmaista moduulia.
 2. Ensimmäisessä, toisessa ja kolmannessa rivissä on 8 vihreää moduulia. He istuvat helposti toistensa päälle.
 3. Neljännessä rivissä on 16 vaaleanpunaista moduulia, joita sinun pitää käyttää yhden pussiin.
 4. Viides rivi tehdään periaatteella: 2 vihreää moduulia - 2 vaaleanpunaista moduulia - 2 vihreää jne.
 5. 6. krs: sama periaate, mutta kuvioa on hieman siirrettävä sivulle.
 6. Lisäksi yritämme antaa munalle muodon kulhon ja edelleen levitä samaa mallia, unohtamatta siirtää sitä sivulle.
 7. Tee 8 riviä kuviolla.
 8. Seuraava rivi tulee 16 vaaleanpunaisesta moduulista.
 9. Työ päättyy vihreiden moduulien viereen, jotka istutetaan kolmelle kulmalle.

Videomestilliluokka opastaa sinua perusteellisesti muna-origami:

Ja seuraava mestariluokka kertoo sinulle, kuinka parantaa työtä. Mutta aloittelijoille paras valinta on ensimmäinen tapa, koska se on niin yksinkertainen kuin mahdollista, mutta tulos on yhtä houkutteleva.

Pääsiäismuna Quilling-tekniikassa

Työn suorittamiseksi tässä tekniikassa tarvitset:

Ensinnäkin, mieti mitä muna on. Elementit voidaan liimata itse työkappaleeseen:

Voit myös poistaa työkappaleen huolellisesti. Tämä on välttämätöntä, jotta muna saadaan ontoksi ja avoimiksi.

Jos valitsit toisen vaihtoehdon, valmistuksen periaate on sama kuin langan pääsiäismuna. Eli menemme seuraavasti:

 1. Muna on päällystetty polyetyleenillä, ja sitten aihion varsin kärjestä lähtien liimataan tislauksen elementit. Jokainen elementti ei saa olla kiinnitetty vain edelliseen, vaan myös kiinnitetty kahdella tai kolmella tapilla.
 2. Tämä tekee munan yläosasta, sinun on peitettävä se lakalla, jätä kuivua.
 3. Nyt voit tehdä toisen työkappaleen (pohjan puoliskon) ja kuivauksen jälkeen liimaa molemmat osat yhteen.

Tislauselementit ovat kierrettyjä, kun tarvitsemme sitä. Harjoittelu on parempaa etukäteen, jotta ei tuhlata aikaa pääsiäismunan valmistuksessa. Jotta et murtuisi, on parempi seurata tätä videomasteriluokkaa:

Hyvinvointi ja runsaus pääsiäissymbolismissa on kani. Uskotaan, että se tuo onnea sille, joka saa sen lahjaksi. Voit laittaa hänet korin vieressä pääsiäismunien kanssa, hän on hänen söpö ja söpö vartija.

Voit ommella yksinkertaisen kaniin harmaan pellavan, voit ommella värikkäitä viehättäviä kaneja käyttämällä kaikkia mielikuvitustasi. Ei ole välttämätöntä poistaa matkamuistoa seuraavaan pääsiäiseen, koska hän voi olla hyvä talisman vuoden ajan.

Katso pääluokan "Pääsiäiskät, tuo onnea" ja valitse haluamasi malli.

Ilman viettää paljon energiaa voit tehdä mukavan pääsiäiskorin omiin käsiisi, jossa munat näyttävät niin hyviltä. Paljon muunnelmia:

Lisäksi mestarit tekevät koriin edes paperia! Erityisen kaunis koreja tehdään Kvilling taidetta.

Ja miten te kori koristeltu virkattu kukkia? Kuitenkin kaunis. Pääsiäinen kakku ja munat liittyvä tekniikka amigurumi, olla erinomainen täyte!

Kynttilät muotoinen muna - alkuperäisen matkamuisto pääsiäisen. Konepajamme "pääsiäiskynttilä ja suojaavia ominaisuuksia" ei jätä mitään kysymyksiä "miten ne."

Muuten, sama eggshells voi tulla parempia kynttilänjalat:

Klassikoita genre! Mutta nyt voit aloittaa tuotantoaan, koska aika näin huomattavaa tarvetta kirjonta. Järjestelmät, joissa voit kirjoa hyvin paljon. Arvioida taitotasosta ja valitse:

Pääsiäinen lautasliina kirjonta

Pääsiäinen pyyhe kirjonta

Pääsiäinen pöytäliina brodeerauksella

Katsella muita järjestelmiä pääsiäisen pyyhkeet ja lautasliinat meidän foorumilla, aihe: "Easter järjestelmät"

Pääsiäinen kortit brodeerauksella

Olet jo tuttuja kirjonta rajat järjestelmiä voidaan käyttää tuottamaan postikortteja omin käsin.

Pääsiäiskortti, kirjailtu risti

Pääsiäiskortti, kirjaillut nauhat

Paperin aihio kortteja, kangas, lace ja nauhat voidaan tehdä varsin soma otkrytochku Easter. Se ei vie paljon aikaa.

Pääsiäinen korttia Scrapbooking tekniikoita

Mikään ei estä sinua tekemään kortin scrapbooking tekniikkaa. Kuten jo mainittiin, pääaineet ovat pääsiäismunia, ortodoksisia kirkkoja, kakkuja ja kukkia.

Neulotut koristeet pääsiäismunia

Mitä pidät ajatusta "priodet9raquo; pääsiäismunia 🙂

Pääsiäinen - kevyt, hyvä loma ja hieman makea hauska se päivä ei ole turha. Esimerkiksi pääsiäismunia, voit "pukeutua" neulottu korkki. Korvat, bumbonchiki juu kaikki - mikä tärkeintä, käyttää kirkkaita lankaa. Erityisesti tällaisia ​​koristeita kuten lapsia. jotka eivät ole vielä perehtyä pääsiäisen.

Ja voit vain asettaa söpö pikku eläimiä, sama kanoja ja kaneja. Kiinnitetään lapsensa ja tuotanto, jopa ennakoiden loma, ne myös osallistua iloisen ja hyödyllistä.

Muuten, taidot ovat hyödyllisiä valmistuksessa neulominen ja tukee alle munia. Ne ovat hieno koristelu yli vuoden tulee pääsiäisenä pöydän, ja varmasti käytetty. Jos osaat neuloa kankaalla, hatut, tehdä yksinkertaisia ​​asioita koukku, tie stand on helppoa.

Jos sinulla on halu tehdä jotain omin käsin käsitöitä pääsiäisenä, meillä on ilo nähdä teidät projektimme, "Easter sovmestniki"

Ota aikaa löytää aikaa käsitöitä, koska pääsiäinen käsityöt käsillään on erityistä tarkoitusta varten: ne eivät vain osoittaa luovaa tekemisiä Masters, mutta myös antaa mahdollisuuden syvemmin tuntea loman itse. Sytytät pääsiäisen.

"Cross" takaa luova lentoonlähdön koko vuoden! 🙂

Pääsiäinen käsitöitä käsillään: 64 hyviä ideoita!: 2 kommentit

Mahtava käsitöitä. Pääsiäisenä tehdä sellaisen ihmeen podstavochki tai hattuja kananmunille - beauty ... Kiitos vinkistä ...

Myös hienoa! kiitos

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

luokka

Ristipistotyöt ja muu käsityötarvike

Sijoittamalla sivuston materiaalien muihin sivustoihin on kielletty!

Lähettämällä kaikenlaista sivustolla, sitoudut

Alkuperäinen artikkeleita Hyvää pääsiäistä

Miksi me rakastamme lomien? Luultavasti siksi heille ilo valmistella: ajatella lahjoja, asettaa taulukon. Mutta on elämässämme erityistä, kirkas, juhlia, kuten pääsiäisenä. Pääsiäisenä ihmiset antavat toisilleen pieniä Pääsiäinen lahjat: värjättyjä munia, kakkuja, koreja, pääsiäinen matkamuistoja. Lapset rakastavat kokata pääsiäisen käsitöitä käsillään, ne ovat niin mielenkiintoisia osallistumaan valmisteluun ja työn. Valitsimme useista käsitöitä mielenkiintoisimmista työpajoja lapsille ja aikuisille.

Tarjoamme käsitöitä pääsiäisenä kaikkein yksinkertainen materiaaleja, joiden ostamiseen ei kohdistu liian kalliita, ne ovat aina siellä missä tahansa tavallisessa kaupassa.

Se niin kiinnostava kori munia voidaan helposti valmistaa kertakäyttöastiat, puisia tappeja ja nauha.

Scissor Kertakäyttölautaset:

Puskurit ja liimaa päälle tiivistämään paperin tai kiinnitysnauha. Jaa pyykkipojat, liimaa Moment liimaa. Top ankkurointiin ohut punos.

Alareunassa suikaleina paperia, kynä tekevät pahvista. Koristeeksi keula tai enemmän.

Tulostaa mallin pupu tai piirtää pala pahvia tai paksua paperia. Väritys molemmin puolin, liimaa ja laittaa jalka kaunis Pääsiäismuna.

Alkuperäinen artikkeleita teema pääsiäisen

Kanat eivät kertakäyttöisiä lusikat, puuvilla levyt, värilliselle paperille.

Voit tehdä saman hauska puput:

Enemmän käsitöitä pääsiäisen teema: epätavallinen ruokia munia. Kuinka mukavaa näyttäisi eriväriset munat lautaselle alkuperäisen! Leikkaa valkoinen paperi 4 jalkaa ja kani pää, valmistamiseksi kuono. Pyykkipojat aseta lautaselle, liimaa ne paperille välilehtiä. Alareunassa lautasen asetamme hienonnettu valkoinen paperi.

Samoin teemme lautasellinen kanaa. Ero: keltainen paperi ja määrä välilehtiä.

Lahjoja omin käsin pääsiäisenä

Ideoita esittelee pääsiäisenä hyvin monenlaisia ​​valita väsyä. Toivoisin, että meidän työpajat auttaa valinnassa.

Pääsiäinen korit tulevista loma voi olla peräisin tavanomaisesta paperipussi. Tai kaunis käärepaperi, ehkä vielä kohtiin suklaata. Vaihtoehtoja on monia. Tällaisessa mielenkiintoinen kori on alkuperäisen näyttävät värikkäitä pääsiäismunia ja maukkaita.

Töihin tarvitaan:

Jos sinulla on paketti töihin, sinun täytyy leikata sen pohjalla. Leikkaa puolella. Hallitsija ja kynä raschertit paperi suikaleiksi 3 cm leveä.

Taivuta kaikki liuskat pitkin koko pituudeltaan puoli.

Aloitamme nauhat kutoa kori, kuten kuvassa.

Yksityiskohtiin eivät oleta, liimaa nauhat päälle kori, ja sitten kaikki leikataan pois. Liimapuikon ja liimaa korin yläpäähän.

Tulemme sculpt mielenkiintoista kana-teline pääsiäismunia ilmaiseksi. On olemassa useita reseptejä tehdään taikinaa.

 1. Jauhot - 2 kupillista.
 2. Suola "Eksra" - 1 kuppi.
 3. Kylmä vesi - 250 grammaa.
 4. Paketti varastointi tuotteita.
 5. 1 rkl. lusikka auringonkukkaöljyä.
 1. 3 kuppia (300 g). Vehnäjauhoja.
 2. 1 kuppi (100 g). Rye-jauhoja.
 3. 2 kuppia (400 gr.) Hienoja suolaa.
 4. 250 ml vettä.

Ruisjauhoja hahmoja antaa lämmin väri leipää. Valmistaakseen taikinaseos jauhot ja suola ja sitten hitaasti kaada kylmää vettä ja sekoitetaan uudelleen. Valmiusasteen testi voidaan määritellä seuraavasti: jos taikina venyy ja tarttuu kädet, joten siellä on paljon vettä. Siksi sinun täytyy lisätä enemmän jauhoja.

Töihin tarvitaan:

Rulla kakku paksuus 0,5-0,7 cm, se pesä kana itse. Puolella pesien tehdään käyttäen chesnokodavilku. Teemme "tikkuja" vaimentaa vettä.

Jätämme työ 1 päivän kuivua taikinan tulevaisuudessa hyvin hoidettuja kunnossa. Alamme hometta kana. Lepim aihiokappaletta. Hen tarvitsemme, stand muna, joten meidän täytyy tehdä reikä alla pääsiäismunia. Ota pyöreä muoto, tehdä syvennys sculpt rinnan ja kaulan kana. Kuorimaveitsellä tehdä höyhenpeite rintoihin.

Työnnä hammastikku kanan kaulaan jättäen 1,5 cm. Yhdistä vastakerunkoon ja kanoja. Kauli taikina tehdä preformi siivet 1 cm: n paksuinen. Draw strippari höyhenpeite, kiinnitetty runkoon kanaa, kastelua vedellä.

Lisäksi meidän tehtävä - tehdä kauniita kana häntää. Perusteella ottaa soikea kakku paksuus 0, 7-1 cm. Tekeminen leikkurit hapsut. Leikkaa hännän terän muistuttamaan piirustus höyheniä. Osiot tehtiin huolellisesti, pehmentää niitä sormin. Kiinnitä hännän runkoon kana. Liitä mukaan jotain alla häntäänsä, esimerkiksi pallo tai omena. Kun tuote kuivuu, poista omena.

Rulla pyöreä pallo pään. Teemme kampa, sormet ja pino antaa sille ulkoasua haluat.

Jotta silmät, on tarpeen tunnistaa niiden sijainnin. Tee pino lommoja silmään. Edelleen, kuorimaveitsellä tee lommo silmään oli hahmo.

Työnnä pippuria herne sijasta oppilas. Teemme nokka ja pää veistää.

Kiinnityspää ja vartalo, pannen päänsä hammastikulla. Kiinnitä pieni testiliuska vakauden pään. Koristella kaulan kanan höyheniä testistä. Voit tehdä kana "korvakorut" taikinan kappaletta.

Samoin lepim kanoja. Älä unohda kostuttaa osia saada parempi kiinnitys.

Pidätämme tuotteen 1-2 päivää kuivua, laita ne kaukaisin paikka mahdollista myös kaapin. Jälkeen päivä tai kaksi, kun poikaset kanaa kovettua, viimeistellään työ: istutus lukuja lehdet, vedellä kostutettua puolivälissä. Jollei ilmaa 1-2 päivää. Kuivaa tuotteet ensin ilmassa ja sitten laittaa uuniin, jonka lämpötila on 50 astetta 1 tunti. Kuivatuksen jälkeen väri maali ja peitetään lakalla.

Toinen vaihtoehto: luvut testi: lepim Easter kanit, kanat, kananpojat. Voit tehdä niistä magneetteja jääkaappi, ja voidaan roikkuu paju oksia.

Nopein versio lahja - värilliselle paperille lautasliinat ja nauhoja. Twist-keitetty muna lautasliina ja sitominen nauha. Voit vaihtaa aaltopaperituote.

Niin hauska mielenkiintoinen pääsiäisenä kana voi virkata.

Töihin tarvitaan:

 1. Lanka keltainen, 100% puuvillaa ja 50/50,
 2. Hieman lanka oranssi ja valkoinen.
 3. Koukku numero 3.

Alamme neuloa kehon. Ensimmäinen 7-sarja:

1. - 8 ks Amigur neuloa silmukan

2. - neulo jokaisessa ommel 2 ks (16 sc)

3. - sc 1, ks 2, ja niin edelleen (24 sc)

4. - joka kolmas silmukka lisätään 2 ks, SC 2 (32 sc)

. 5. - n 4 kukin lisätä 3 ks, sc 2 (40 sc)

6. - n 5 kukin lisätä: 4. Sc, sc 2 (48 sc)

. 7. - kukin lisätä Patenttivaatimuksen 6: 5 sc, sc 2 (56 sc)

8. - 12 krs neulotaan ilman lisäyksiä, niin:

13. - provyazat 6. ja 7. silmukka (48 sc)

14 minuuttia - ilman ubavok (48 sc)

15 minuuttia - provyazyvat 5. ja 6. kohta yhdessä (40 SC).

16. - 2 krs neulotaan ilman vähennyslaskua (40 sc)

18 minuuttia - neuloa ubavki 4. ja 5. kohta yhdessä (32 SC).

19 minuuttia - ilman laskua (32 sc)

Täytä kanaa puuvillaa tai tekokuitutäyte.

20 minuuttia - provyazyvaem joka 2. ja 3. kappaleessa (16 SC).

21 minuuttia - joka neulotaan kaksi silmukkaa yhdessä (8 sc)

Katkaise lanka ja ompele aukko huolellisesti.

 • 1. - rekrytoida 7 tyhjää. keltainen lanka silmukat, 1 ks toiseen silmukkaan koukusta, 4 ks, 3 ks yksi silmukka, 4 ks, toim. n.
 • 2. - EP 1, 4 ks, kahdesti 2 sc Patenttivaatimuksen 3 ks yksi silmukka, kaksi kertaa 2 ks yksi silmukka, toim .. n.
 • 3. - 1 EP, 1 ks jokaiseen ks ympäri
 • 4. - 1 EP 1 comp. n. kunkin silmukan

Neulo jalka oranssi lanka:

 • 1. - VI 2, 6 ks toiseen silmukkaan koukun (6 sc)
 • 2. - eivät saa kunkin silmukan (12 sc)
 • 3. - tehdä toisen vahvistuksen kunkin Patenttivaatimuksen (18 sc).
 • 4. - useita ennallaan (18 sc)

Seuraavaksi vähentää lenkkien lisättiin. Täytä yksityiskohdat puuvillaa tai keinokuitutäyte.

1. - rekrytoida 5 VP, 1 ks 2. silmukka koukkuun, polustolbik, CCH 1 ja 1 SS2N

 • 1. - 6 ks Amigur silmukka (6 sc)
 • 2. - eivät saa kunkin silmukan (12 sc)
 • Kolmas - älä lisääntyy joka 2. silmukkaan (18 sc)
 • 4. - kasvattaa silti joka kolmas silmukka (24 SC)

Ompele kaikki ruumiinosat, kana on valmis.

Kuten pääsiäisenä matkamuisto voit tehdä näitä yksinkertaisia ​​hurmaa riipuksia.

Tehdä työtä melko helppoa. kudonta tekniikkaa kutsutaan "tiili ommel."

Töihin tarvitaan:

 • Eri helmet (väri osoitti vieressä järjestelmät).
 • 2 metriä ohutta siimaa tai johtoa lankaa.
 • 2 neulaa reunustuskoneet.

Kudonta alkavat keskirivin kuvioiden 1 numero 2, suorita sitten kukin osa erikseen vastakkaisissa päissä siimaa, käyttää taulukossa.

Kudontakuviota munat huomata kaksoisriviä (12 ja 13 yläosan 13 ja 14 alaosassa). FOB-muotoinen päälle kana pletom ensimmäinen oikea läppä (luvut 5-9), ja edelleen vasemmalle (kuviot 10-16). Seuraavaksi käännä suunnitteluun pään (kuvat 17-40).

Miten voisi pääsiäinen ilman Pääsiäinen kakku, pääsiäismunat, matkamuistoja ja enkeleitä? Täällä kuten alkuperäinen pääsiäisenä Angels voi tehdä käsillään tavallisuudesta pastaa. Pasta voi olla mikä tahansa: tähdet, käpyjä, spiraaleja, nuudelit. Näitä enkeleitä voidaan ripustaa pajun oksa tai laittaa pääsiäisen koriin.

Töihin tarvitaan:

 1. Pasta.
 2. Kuminauhalla tai tikkuja.
 3. Sulata tai liimaa hetki.
 4. PVA liimaa.
 5. Pallot suolaista taikinaa.

Liimapistooli yhdistävä pää (pallo taikina) kanssa kehossa. Seuraavaksi liimaa tesomochku takaisin. Valitsemalla siivet makaroni ja liimaa päälle punos.

Paksu kokeena liimaa PVA enkelin pään ja heitän sen sakkoa vermicelli tai tähdellä. Tämä "karva" enkeli.

Käsin herkkä pastaa. Paksusti levittää liimaa sivuille, lähellä siivet ja liimaa.

Maalata tai vain maalata kultainen väri tai aerosoleja.

Jos haluat lisätä ne pääsiäisen kori, laita pasta osaksi runko kiinni ja liimaa, käsitöitä valmis.

Niin kiinnostava pupu huovasta voidaan tehdä omin käsin, autat yksityiskohtaisen mestarikurssi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + = 4