Pääsiäiskortti omin käsin

Pääsiäiskortti omin käsin: miten tehdä mukavia lahjoja rakkaansa

Pääsiäisloma ei ole vain juhla kirkkokunnan, mutta se on myös valoisa perhelomalle. Jokaisessa perheessä on omat vakiintuneet perheen perinteitä ja sääntöjä. On tärkeää kunnolla kiinnittää ja lasten luoda pääsiäisen ilmapiirin. Pääsiäiskortti käsillään, tehty yhdessä lapsesi on, on suuri lahja isovanhemmat tai muut lähisukulaiset.

Improvisoitua ja hyvin keskeisiä materiaaleja voi tuottaa uskomattoman kaunis ja värikäs pääsiäisen matkamuistoja ja postikortteja.

Pääsiäiskortti paperia pääsiäisen symboli: miten tehdä omin käsin

Tietenkään kukaan ei olisi yllättävää, että useimmissa korttien esitetään pääsiäismunia. Se on kiistaton tosiasia, koska se on tyylikäs monivärinen muna on tärkein ja kiistaton symboli valossa pääsiäisen. Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia ​​kokoonpanoissa valmistukseen tyylikäs Postikorttipalvelu pääsiäisterveiset ja mestarikurssi.

Hyvin yksinkertainen ja erittäin nopea valmistus on seuraava versio paperin kortin. Luoda Pääsiäiskortti, tarvitset seuraavat materiaalit: kaunis ja värikäs scrapbooking paperi, pahvi, valkoinen tai monivärinen sävyjä, PVA liimaa, paperitavarat paperiveitsi, satiini nauhoja tai nauhat koristeluun postikortteja.

Värillinen tai valkoinen arkkia pahvi leikata perusta tulevaisuuden Pääsiäiskortti. Tuloksena suorakulmion puoli kertaiseksi. Korttisi on hakkuukypsäksi. Määrittele nyt kokoa pääsiäismunia, joka sijaitsee kotisivun kortit ja leikkaa sen avulla pii paperi veitsi skrapbukingovoy värillisiä paperia. Seuraavaksi leikata kirkas muna kiinni otsikko sivulle Pääsiäiskortti. Lisätä pieniä värikkäitä aksentteja muodossa satiini nauhoja rusetteja tai nauhoja. Valmis! Nyt voit kirjoittaa mukava toiveita heidän rakkaansa ja rakas sinulle ihmisiä.

Jos osaat kirjoa tai ristipistoilla, voit tehdä yhden epätavallinen variantti pääsiäisen kortteja. Pohjalta arkkien pahvista, piirtää kuvio kivekset. Valitse sitten väri pidät eniten kirjontalanka ja ompele pääsiäisen symboli pahvi. Ennen kuin tämä voidaan tehdä aikaisemmin pieniä reikiä pahvia. Tämä pikku temppu antaa sinulle kaikkein yksinkertainen ja nopea työ prosessi kirjonta munia. Tämä alkuperäinen kortti on varmasti arvostaa.

Tarkemmat mestarikurssi tekemiseen pääsiäisenä kortteja omin käsin

Tämä epätavallinen postikortti voit tehdä lastensa kanssa. Lapsille, se on hyvin mielenkiintoista ja antoisaa luovuutta ja kehittyvä prosessi. Työhön tarvitaan seuraavat materiaalit:

 • Pahvi sininen;
 • Pahvi sininen;
 • Värillinen paperi (mikä tahansa kirkas sävyt);
 • sakset;
 • liima;
 • Valkoinen guassi;
 • harjalla;
 • sininen merkki.

Siirtyä suoraan valmistusprosessin pääsiäisen munanmuotoinen kortti:

 1. Pahvi sininen maali valitun mallin iso soikea.
 2. Värillisiä paperi leikataan suuri määrä pieniä neliöitä.
 3. Sisällä soikea leikattu sininen pahvi liima värillinen neliöitä absoluuttisesti epäjärjestyksessä.
 4. Nyt leikattu ääriviivat muna.
 5. Sitten leikkaa muna neljään osaan (sisältä ja ulkoa). Liimaa saadut fragmentit keskellä arkin sininen pahvi siten, että osien välinen olivat pieniä välein.
 6. Laajin rako Sininen merkki lisätään lause: "Kristus on noussut kuolleista".
 7. Valkoinen guassi kestää muutaman vedon sinisellä pahvi. Saada illuusion kevään taivaan pilvien.

On toinenkin tapa tehdä Pääsiäiskortti muodossa munia. Työskennellä tarvitset:

 • Värilliset kartongit.
 • Valkoinen ja värillistä paperia.
 • Kukkiin, helmiä, glitter, paperipitsi.
 • Sakset, liimaa.
 • rei'itys;
 • nauha;
 • Punainen merkki.

Jatka kortin valmistusprosessin:

 1. Keltaisesta tai vaaleanpunainen leikata pahvista malli kaksi identtistä soikea. Sama soikea leikattu valkoista paperia.
 2. Yksi värillinen soikio koristella poikittainen raidat lace paperia.
 3. Liimaliuskat symmetrisesti koristekasvien tai helmiä.
 4. Muna valkoinen paperi, kirjoittaa terveisiä merkki.
 5. Kolme soikea - koristeltu, valkoiset ja värilliset yksinkertaisia ​​- kertainen yhdessä yläosan laajaa munanlävistimellä Rei'ityskohdat.
 6. Pujota nauha reiän läpi, tie keula.

Pääsiäinen kortit omin käsin

Yhteenveto: Pääsiäinen kortteja. Miten saada kortteja pääsiäisenä käsillään, valokuva. Mestarikurssi on Pääsiäiskortti omin käsin.

Pääsiäinen on paitsi kirkkoa, vaan myös perheen loma. Jokaisella perheellä on oma pääsiäisperinteitä. Ja hyvin, jos lapset ovat aktiivisesti mukana valmistelussa tämän siunatun loma. Muutamaa viikkoa ennen pääsiäistä, vaikka et ole pyörähti karuselli ennalta loma vaivaa, aloita puuhastelun lasten kanssa pääsiäisen käsitöitä. Millainen käsitöitä voit tehdä lasten kanssa esikoulu ja peruskoulun lapset pääsiäisenä? Aiemmissa artikkeleita olemme jo puhuneet tietyntyyppisten lasten käsitöitä pääsiäisen

Tässä osiossa kerromme toisesta laajaa pääsiäisen matkamuistoja, että voit tehdä lasten kanssa. Se keskittyy tuotannon postikortit pääsiäisenä käsillään.

Pääsiäinen kortit omin käsin

Symboli Easter - Easter Egg. Se oli hänen useimmin esitetty pääsiäisenä kortteja. Tässä muutamia vaihtoehtoja valmistus kortteja pääsiäisenä pääsiäismunat.

Valmistukseen tämä yksinkertainen ja samalla, näyttäviä pääsiäisen käsitöitä lasten tarvitset paperia scrapbooking, värillinen tai valkoinen pahvi, liima, paperi ja leikkaamisen nauhoja ja pitsiä.

Oppia tekemään tämän pääsiäisen matkamuistoksi käsillään, katsella videoleikkeen link >9gt, 9gt, 9gt; (Vasen sarake, alkuun, kirjoitus KATSO VIDEO). Videoita Englanti, mutta kaikki on selvää ja ilman sanoja. munien mallin voi ladata täältä >9gt, 9gt, 9gt;

Voidaan kirjailtu pahvi Pääsiäismuna värillisiä säiettä. Pre edetä pahvi reikää naskalilla. Tämä hakata näyttää hyvin omaperäinen pääsiäisenä.

Kirkas ja juhla Pääsiäiskortti voidaan tehdä käsin paksusta Värilliset kartongit ja värillinen nauha. Tehdä käsitöitä pääsiäisenä, vaikka lapsi esikouluikäisten kanssa vähän apua aikuisten.

Nämä kaksi korttia ovat Easter samalla tavalla kuin edellinen, paitsi että sen sijaan, että käytetään värillisiä teipit paperia.

Pääsiäismuna, tehty tekniikka paperin kudonta.

Tee lapsen kanssa tällaisen alkuperäisen pääsiäisen käsitöitä käsillään ja koristaa hänen kortin. Kudonta paperi - saatavilla pikkulapsille eräänlainen luovuuden kehittää hienomotoriikka ja avaruudellista ajattelua samanaikaisesti. Saat tarkat ohjeet joten tämä lasten käsitöitä pääsiäisenä cm. Linkki >9gt, 9gt, 9gt;

Postikortti pääsiäisenä omin käsin koristeltu applikoinnit muotoinen pääsiäismunia tilavuudesta.

Tee tämä pääsiäismuna paperista käytettäessä voimaa jopa esikoululaiset. Voit tehdä tämän eri värejä paperia leikata siluetit munia samankokoisia.

Taittaa paperin puoli, jokainen muna ja taita ne pinoon, toistensa sisällä. Kiinnitä keskimmäinen leike.

Jotta yrtti, lisää kaistale paperia vihreä gormoshkoy. Piirrä ja leikkaa karkea "zubchiki9quot; on taitettu paperi, ja laajenna sitten paperi ja liimaa se teidän Pääsiäiskortti.

Linkki tarkempia ohjeita >9gt, 9gt, 9gt;

Muutama irtotavarana postikortit pääsiäisenä kuvan kanssa pääsiäismunia.

Creative Park verkkosivuilla Canonin tarjouksia tehdä kolmiulotteinen Pääsiäiskortti käsillään. Sisällä muna Yllätys kortin pääsiäispupu kätketään. Katso viite. >9gt, 9gt, 9gt;

Lataa Pääsiäinen lomakkeessa >9gt, 9gt, 9gt;

Tallenna asennusohjeet >9gt, 9gt, 9gt;

Disney FamilyFun sivustolta voit ladata mallin Pääsiäiskortti tilavuuden josta löydät söpö pääsiäisen kanan muna. Katso viite. >9gt, 9gt, 9gt;

Nämä kirkkaat, värikkäät pääsiäisen kortteja koristeltu tavallista pastaa tähdellä. Luoda korttiin pääsiäisen voidaan käyttää maalatuille pasta ja pasta-Stars luonnollinen väri. Nämä Pääsiäinen kortit on helppo tehdä, he voivat helposti tehdä lapsen vanhempi esikouluikäisten.

Pääsiäismuna kuvassa alla on myös koristeltu pasta eri muotoja, värejä maalattu eri väreillä.

Alkuperäinen korttiin pääsiäisenä voidaan tehdä lasten kanssa quilling tekniikoita. Kvilling - taiteen valmistus tasomaisia ​​tai volumetrinen koostumuksia kierretty kierre pitkä ja kapea paperin nauhat.

Erittäin helppo tehdä lasten kanssa kaunis koristelu pääsiäisen taiteen paperin kudonta.

Kaunis Pääsiäiskortti voit tehdä loma scratchboard tekniikkaa. Sana "scratchboard" tulee ranskan gratter - kaapia, tyhjästä, niin toinen nimi tekniikka - raapiminen tekniikkaa. Valmistukseen tämän kortin pääsiäisenä, sinun vaha värikynät (kyniä) ja teräviä esineitä. Esimerkiksi hammastikulla tai käyttivät (mustalainen neula).

Kaunis pääsiäismunat voidaan tehdä käsin paperipitsi lautasliinoja. Tällä pääsiäisen käsitöitä esikoululaiset selviytymään edes vähän apua aikuisten. Nämä pääsiäismunat koristella kortti sopii pääsiäisenä käsillään.

Pääsiäiskortti omin käsin

Hieman apua aikuisen tehdä kortti pääsiäisen pystyy jopa lapsi 3-4 vuotta. A4-arkin taitettu puoli niin, että alareunan vasemmalle neljä senttimetriä, joka sitten mennä liian vastakkaiseen suuntaan. Saksilla leikata se "travu9quot;. Me koristella sen. Sormet jättää painatuksia keltaista maalia ja, kun se kuivuu, pririsovyvat markkereita nokat, jalat, silmät ja siivet. linkki >9gt, 9gt, 9gt;

Pääsiäinen kortit omin käsin

Tämä alkuperäinen Pääsiäiskortti tehty käyttäen niin sanottua "bradsov9quot;. Bradsy edustavat jotain nastoja tai painikkeita koristeellinen korkki ja tasainen jalka koostuu kahdesta hampaita. Hampaat on valmistettu pehmeästä metallista, joka on helppo korjata paperilla bradsy.

Näillä korennot voidaan pahvista lelujen kanssa liikkuvia niveliä - do naskali reikiä osissa, aseta niittaamalla, reuna taitetaan ja valmis katsomaan liikkuvat kädet, nukke tai koneen pyörivä pyörät.

Tässä on toinen mielenkiintoinen Pääsiäiskortti koristeltu applikoinnit muotoinen luukku kanan munia. Miten tämä Pääsiäiskortti kädet, yritä arvata itse.

Erittäin helppo valmistaa Pääsiäiskortti, joka voidaan tehdä lapsiryhmän vaivatta. linkki >9gt, 9gt, 9gt;

Pääsiäinen kortit omin käsin. Postikortteja Pääsiäinen käsillään

Ehdotamme teet alkuperäisen tilavuuden Pääsiäiskortti kanaa. Sen valmistamiseksi tarvitset: värillinen paperi ja pahvi, kihara sakset, kirjekuori paperi, liimaa, markkereita oranssi. Tarkemmat masterclass cm. Kuvassa. Erityistä huomiota haluamme vetää pois miten nokka poikasen. Tehdä se, sinun on oltava paperivaippa katkaisi alueelle ja maalata sen molemmin puolin oranssi merkki. Tämän jälkeen liimaa nokka postikortin.

Matkamuisto Pääsiäinen käsillään

Toinen yksi perinteisistä ominaisuuksista loma pääsiäisen - Se on pääsiäinen kori, johon lisätään värillisiä munia, pieniä pääsiäisen kakkuja ja makeisia. Tässä muutamia vaihtoehtoja valmistukseen kortteja pääsiäisen omin käsin koristeltu applikaatiot muodossa pääsiäisen koreja.

Tämä vaihtoehto kortteja pääsiäisenä voi tehdä jopa vauvan. Aikuinen avustaja kiinnittää pääsiäisen koriin, ja lapsi tekee monivärinen pääsiäismunat avulla sormenjälki sormien. Hallita tätä Pääsiäiskortti hauskaa, nopeaa ja yksinkertaista, ja tulos on kaunis.

Tämä Pääsiäiskortti koristaa kori, tehty tekniikka paperin kudonta. Katso viite. >9gt, 9gt, 9gt;

Jos kuitenkin päätät tehdä tämän pääsiäisen matkamuisto omin käsin, suosittelemme käyttämään ohjeet tuotannon koreja valmistettu paperista toisesta sivustosta. Katso. Linkki täällä >9gt, 9gt, 9gt;

Shell pistaasipähkinät, jos maalata niiden värit saadaan soma pääsiäismunia. Liimaa ne kortille pääsiäisen kori leikattu paperia. Pääsiäinen käsitöitä käsillään valmis!

Tässä on esimerkki toisen postikortti pääsiäisen koriin.

Isompien lasten, voit tehdä monimutkaisempia Pääsiäinen lahjat - vieviä kortti pääsiäisen käsillään.

Malli ja ohjeet irtotavarana korttien kanssa pääsiäispupun koriin (mustavalkoinen versio) löytyy sivustosta http://www.matthewreinhart.com

Lataa postikortti mallin näille kahdelle linkeistä:

Maali postikortin, ja sitten liimaa se ohjeiden mukaisesti >9gt, 9gt, 9gt;

Toinen musta-valkoinen versio irtotavarana Pääsiäiskortti.

Lataa postikortti mallin täällä.

Maali postikortin, ja sitten liimaa se ohjeiden mukaisesti >9gt, 9gt, 9gt;

Nähdä millaisia ​​äänenvoimakkuutta voit tehdä pääsiäisenä kortteja omin käsin loma. Miten tämä kortti pääsiäisen näytetystä kuvasta.

Sivusto Creative Park Canonin mahdollista ladata mallin Pääsiäiskortti muodossa pääsiäisen korin kananmunia. Katso viite. >9gt, 9gt, 9gt; Kirjoita onnittelut munat ja lisää ne ostoskoriin.

Saman sivuston, voit ladata mallin toisen pääsiäisen matkamuisto >9gt, 9gt, 9gt;

Lapset käsitöitä pääsiäisenä

Päätämme tarkastelun artikkeli Pääsiäiskortti kuvalla pääsiäisen Ristin. Lähdeviittauksia >9gt, 9gt, 9gt;

Jotta tämä Easter matkamuisto, cross leikattu rakentaminen paperi. Nyt maalata reuna se on kehä värillinen vaha kyniä, kuten alla olevassa kuvassa. Linjat pitäisi olla "zhirnymi9quot, eikä säästele kyniä.

Sen jälkeen, sovelletaan rajat perusteella korttisi ja "razmazhte9quot; värillinen raidat. Katso, miten se tapahtuu. Alareunassa valokuvan.

Tässä tekniikassa, teki kasaan. Tässä on mitä pitäisi saada tuloksen.

Sinulla on vain maalata postikortin akvarelli.

Miten tehdä pääsiäisenä kortteja?

Miten tehdä omin käsin pääsiäisen kortteja?

Jotta Pääsiäinen kortteja tarvitaan melko vähän, nimittäin: pahvi, värillinen paperi, sakset, liimaa, maali, markkereita, värikynät, kaikenlaisia ​​nappeja, pitsiä, blestyashki, ja tietysti: fantasian ja halu - ilman niitä ei tapahdu mitään.

Pääsiäinen kortteja voit tehdä erilaisia ​​muotoja: muodossa munat (soikea), ja neliö, ja suorakaiteen. Esimerkiksi leikata suorakulmion pahvia, taita se puoli saada kortin ja koristaa ulkopuolella kankaan avulla ääriryhmällä värillistä paperia, esimerkiksi tehdä applique muodossa hilpeään munat ja kiinni tämän kortin, saat jotain tällaista:

Ja näitä mahdollisuuksia meri, mikä tärkeintä, näyttää luovuuttaan 🙂

Teemme kaunis postikortti omiin käsiinsä pääsiäinen.

Tämä edellyttää seuraavaa:

Alamme tehdä postikortin.

Ensimmäinen asia teemme mutka vesiväri paperille, mutka kahteen osaan, mestariteos. Seuraavaksi ota vesiväri paperille, sovelletaan hänen herkän dyrokolny reunaan aidan. Seuraava liimaa pitsi verkkosukat dyrokolnomu reunaan, ja lopulta - kääntöpuolella suttupaperi.

Tämän jälkeen sinun tulee dvuhtsvtny pitsiä ja painikkeet. Solmitut pitsi yhdellä kädellä painikkeita keulan ja toinen liimattu pitsi. Romu paperi on liimattu vihreä paperi, akvarelli kpl.

Romun paperi leikattu muotoja muodossa munat, sovelleta itsenäisiin värilliselle paperille, myös leikata muotoinen muna, hän tajunnut leikattu reuna. Yksivärinen paperi muotoinen muna liimalla korjata kortin. Muna Paperipalaa liimattu monotoninen tilavuuteen kahden- liima neliöt.

Lopussa postikortin voit koristella mieleisekseen. Vapaata tilaa, esim., Koristella leikkaus oksat. Liimaa postikortti kirjoitus, olla muna ulos suttupaperi.

Niin monia ihania ideoita luoda kortteja mukavampi pääsiäinen! Ehdotan joitakin vaihtoehtoja pääsiäisen kortteja.

Pääsiäinen korttia päin tekniikkaa.

Tuo on niin epätavallinen kortin potilaalle isäntänsä näkivät sivuilla Internetissä.

Tällaiseen kortin täytyy pahvi-pohjainen piirrosten pääsiäinen-teemalla, aaltopaperia.

 1. Perusteella keskustan liitetyn kuvan.
 2. Reunat kortin laatia zhatoy paperi alalla hiippa - pieni (0,5-1 cm), sama koko leikatun neliöt zhatoy paperi kelattiin ottelu ja kohtisuorassa alustaan ​​liima (liima levitetään aiemmin).

Mielestäni tavata lapsi voi olla sijasta päin vain pientä paperinpalaa rullata palloja (mutta ei tiukka) ja kiinni alustaan. Eli ensimmäinen laitamme liimaa halutun osan kortin, ja sitten ripottele kanssa edellyttäen palloja.

Pääsiäiskortti elementtejä kvilinga.

Liian söpö kortti, valmistuksessa, joka voi ilmaista mielikuvitustaan.

Sisäpuolelle liima voi olla mikä tahansa kuvio (kakut, kanoja, pääsiäismunia, temppelit.) Tai jae valojuovia loma - ja liimaa molemmin puolin yhdessä. Voit tehdä kaikki samat, mutta että kortti avattiin. Tällöin sinun täytyy olla sisäpuolella piirustus tai kirjoitus tahna varovasti ja lisätä tunnisteen (joka nähdään vain käännyttäessä) - Kanssa Hyvää pääsiäistä, tai Jeesus on noussut.

Lisää vaihtoehtoja postikortteja.

Pian tulee kauan odotettu ja kaikkein juhlallinen loma vuodesta kaikkien ortodoksisen ihmiset - Easter. Tänä päivänä, haluavat miellyttää heidän rakkaansa miellyttävä terveisiä. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tehdä kaunis Pääsiäiskortti käsillään.

Tätä varten tarvitsemme: Pahvi, sakset, värillistä paperia, hallitsija, veikkausta, kohokuvioitu paperi, liimaa.

on ensin leikattu papereita tyhjä 15 * 15 * 3 ja 7 ja pinota ne ylös, kuten kuviossa

myös leikata tyhjä 7 * 7 folio ja taittaa alas risunku- tämä on temppelimme kupoli

Täällä meidän kaunis tervehdys Pääsiäiskortti valmis.

voit tehdä eKortti, joka sitten täytyy joko tulostaa jos on väritulostin tai lähettää sähköpostitse tai MMS-viestin puhelimeen.

Tuotantoon, voit käyttää normaaleja Microsoft Office Publisher editori kuvia. Ensin täytyy valita taustan, lisätä kuvan vastaava pääsiäisen teema, ja kirjoita tervehdysteksti.

Vaihtoehdot kortteja pääsiäisenä - valtava joukko. Tässä on vain pieni osa kaikista, jotka voidaan tehdä:

Voit tehdä kortin muodossa korin, mutta paperilla munat kirjoittaa tervehdyksiä ja laita koriin.

Ja monivärinen pääsiäismunat voidaan tehdä kuori pistaasipähkinöitä, tulostekori leikata ja liittää kuori pähkinät, ja sitten maalata. Tämä kortti voidaan tehdä lapsen kanssa.

Enemmän voidaan tehdä tässä kuten näyttävä paperin kortteja scrapbooking, värillinen pahvi (tai valkoinen), sekä laikkuja kankaan ja nauhat.

Ehdotan tehdä pääsiäisen kortteja scrapbooking tekniikkaa omin käsin:

Pääsiäisenä kortti, tarvitsemme:

Työkappaleen leikkaamiseksi 16x12 cm

ottaa äänenvoimakkuutta, kaksipuolinen teippi ja kiinni työkappaleeseen

paju piirretty kuvaan liima paperi kukkien

Leikkaa kana ja kanaa kuppi

Liimaa osat ympäröimään nauhalle

Tässä on meidän kerroksellinen esimuottien

Teemme booli kukkia

Liimaa ja koristella jokaisen kukan helmi.

Liimaa tarra ja kortti on valmis 🙂

Kortteja voidaan valmistaa tavalliseen tapaan suorakulmainen muoto, ja muoto munan tai tsyplenka.Ochen kaunis postikortteja tehty quilling tekniikoita.

Nämä eivät ole monimutkaisia, Kortit pääsiäisenä, voit tehdä lapsesi. Kuten voidaan kirjoa, jossa on neula ja lanka, muotoa pitkin kynän

Tämä kortti meidän täytyy leikata pois muotoinen munat, monet väriympyrät

tehdä Pääsiäinen kortti lomalle muodossa kanan muna.

Tällaisille kortit tarvitset: lanka väri paperille, värin haluat, muovinen silmät, lanka, liimaa ja sakset. Katso videoesittely miten tehdä kortti pääsiäisen ja annamme oman rakkaansa!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + 4 =