Pääsiäismuna helmistä

Luo pääsiäismunat helmistä

Acid väritys pääsiäismunia tai rauta-siirtoja ei ole ketään pitäisi olla yllättynyt. Mutta helmiä koristeltu puinen muna, jos ne on tehty huolellisesti ja mielikuvitusta houkutella huomiota tahansa esteetikko. Tällainen lahja, jos teet sen omalla, olisi tervetullut pääsiäisen matkamuisto.

Vaikka et ole koskaan tehnyt mitään helmikoristelu, mutta haluavat tehdä pääsiäismunat helmistä kädet, on olemassa 2 eri rekisteröinti "laiska", että kudonta prosessi ei ole suunniteltu. Alkuperä - pakkausaihion helmi säiettä. Tarvitsemme:

 • monivärinen helmiä;
 • ompelulanka (siima parempi olla ottamatta, koska se on vaikeampi pysyä tarkasti);
 • puinen tyhjä muna (edullisesti emäs);
 • universaali liima kuten "sekunnissa" tai "hetki"
 • puutikun teräväkärkisiä.

Mekanismi "kudonta" on hyvin yksinkertainen: työkappaleen pinnan yläpäästä levittää liimaa (pieninä erinä) ja se kierre kela jälkeen kela, on asetettu helmiä koukussa säiettä. Kierroksiin sujui ongelmitta, oikea helmi pujota terävä stick loppua. Tarttuvat myös liima, joka on jaettu työkappaleen pinnan. Vuorottelevat värit helmiä vuorotellen, muodostavat kuvion tuleville käsitöitä (ks. Video 3).

Suorita koristeluun Pääsiäismuna tekniikka liittäminen ei ole vaikeaa, mutta tämän prosessin nopeasti epäonnistua. Ja Twining osoittautui siisti, ilman aukkoja ja kuoppia ulkonevat liima on huolellisesti suoristaa jokaisen käännöksen (erityisesti leveän osan työkappaleen) sauva. Tee matkamuisto täysin mahdollista keskimäärin 7-8 tuntia.

Toinen tapa sisustaa munat helmiä ilman kudonta - piirustus aihioiden hihnat, jotka voidaan kirjoa helmiä tai helmiä mitään kuvioita. Lisäksi vaadimme kapea aihion (1 cm), Koristeteippaus, helmet, neula ja lanka.

 • Ensimmäinen vaihe - kääriminen munat satiininauhaa. Kuinka tehdä liittämällä mahdollisimman huolellisesti, ilman taivutus, katso video 4 salaisuus on jatkuvassa jännitys nauha.
 • Toisessa vaiheessa - ompelu helmiä nauha. Kaikki vivahteita prosessi, katso video 4. Periaatteessa perusteella nauhan voidaan kirjoa helmillä tahansa rakenteen - yksinkertaisista monimutkaisiin geometria ja koostumus, se kaikki riippuu taito master. Helpoin tapa sisustaa tyhjä helmet satiini - ommella sen tapaan annetun nauhoja.

Taitolento katsotaan pääsiäismunia helmistä, koristeltu täysin helmillä verkolla. Ensi silmäyksellä, se saattaa tuntua, että Twining munien näin - on vaikea ja aikaavievä prosessi, mutta on yksinkertainen tekniikka aloittelijoille. Suorita se voi kutoa omin käsin, jopa aloittelija, mikä tärkeintä, seuraa video-ohjeita.

 • puinen muna (koko vakio). Voit myös käyttää muovisia asian kindera- "jättiläinen", mutta kokemus on osoittanut, että se parhaiten sopii aloittelijoille työskennellä työkappaleiden puusta.
 • hopea helmiä №10 - 1 pakkaus (25 g)
 • sinisiä helmiä 3x4 mm - 230 kappaletta;
 • hopea helmiä rr 3x4 mm - 100 kappaletta;
 • Siima d 0,25 mm - 1 kerä;
 • ohut neula helmiä;
 • sakset;
 • Kevyempi poltto vinkkejä.

Twining munat tästä menettelystä universaali tarvittaessa ylä- ja alareunassa työkappaleen. Kutoa käsityötä tarvitaan kolme peruselementtiä - hihnan ja kaksi korkit, jotka munat on muodostettu punonta helmiä.

Yksityiskohtainen kuvaus kutoa järjestelmän hatut katso alla. Yrittää noudattaa samaa kudonta- tiheys (helmet, jotka on muodostettu väri ydin ei saa roikkua linjalla), mutta aihio on oltava tasainen, sen reunat ei saa taivuttaa.

Yksityiskohtainen ohjelma kudonta vyön katso kuva alla. Tekniikka on samanlainen - Twining pyöreitä helmiä.

Kun kaikki kolme komponenttia ovat valmiita punos, tärkeää pienille - yhdistääkseen siima. Saat hieno matkamuisto, loi muutamassa tunnissa.

Hieman monimutkaisempi, mutta se on käytettävissä kehittämiseen "odezhek" kudontatekniikkaa munien helmistä nimeltään peyotea (peyot). Toisin kuin harjakattoisia mesh se tarjoaa mukavan istuvuuden helmet toisiinsa (toinen nimi tekniikka - "tiili" ommel). Twining tuotettuja munia suoraan puun, parhaillaan työn alla kirjaimellisesti kasvaa odezhka helmiä (kuvio 1-8).

Pääsiäismunia helmistä: järjestelmät beading työpaja

Pääsiäismuna - uskonnollinen ominaisuus, joka on erittäin tärkeä ja pitkä historia. Se symboloi syntymän uuden elämän, puhtautta ja ikuisuuden. Ja jos värjätty kananmuna voidaan nähdä ainoastaan ​​ottaen vapaapäivä, keinotekoinen voi ilahduttaa ympäri vuoden. Tehty omin käsin, se on alkuperäinen lahja. Pääsiäismunia helmistä ovat niin kauniita, että ne voivat olla kaikkein viehättävä kodin sisustus. On olemassa erilaisia ​​tekniikoita, joiden avulla ja kudonta järjestelmä pääsiäismunia helmiä, mutta niiden avulla voit saada alkuperäisen matkamuisto.

Ensimmäinen asia reunustuskoneet Pääsiäismuna - on perusta. On mahdollista käyttää kuori nykyisestä, mutta se on melko hauras ja voi milloin tahansa halkeaman tai murentua. Voit tehdä ontto hahmo. Mutta sen haittana on, että se ei pidä muotoa ja luomassa käsitöitä on entistä vaikeampaa ja työlästä.

Jota voidaan käyttää pohjana:

 1. Puinen liöitä maalausta. Niitä myydään kaupoissa luovuudelle tai voi tilata puuseppä.
 1. Muoviset munatelineistä ja poissa lasten makeisia.
 1. Aihioita tehty kipsistä, tehty omin käsin.
 1. Perusteella voidaan leikata erityinen kukka sienellä ja vaahto.
 1. Työkappale voidaan tehdä pahvimassasta hän sai oikeassa muodossa ja ei raskas. Päälle liitetään kuori voi poistaa.

Kun pohja on valmis, se on maalattu sopiva väri helmiin tai neutraaleja. Koska mitätön joukossa helmiä ovat näkymättömiä, ja hakata pääsiäismuna helmistä tulee olla varovainen. Jos aiot tehdä herkkä kuvio, säätiö voidaan tehdä erottuvalla värillä korostaa kudonta linja.

Mestarikurssi on punottu muna

Oplesti muna yhdestä suuttimesta toiseen melko työlästä. Helpoin pukea tyhjä helmiä annoksittain. Tällainen lähestymistapa tekisi piirustus.

Vaihe vaiheelta Master Class Pääsiäismuna helmiä:

 1. Kudottu vyö laajalla osa muna. Lisäksi, se voi olla joko vaaka- tai pystysuora.
 2. Reunat on yhdistetty. On tärkeää, että hihnan lujasti työkappaleeseen.
 3. Kummallakin puolella vuorotellen punottu nenä munia vähennyslasku riveissä asteittain vähentää helmiä.

Pystysuora turvavyötä käytetään, jos muna on punottu ja ei ole täysin puolella ikkunan on jätettävä kuvista, kukkia tai muita koriste. Reunalla reiät ovat usein sallittuja reunan suurten helmien tai siiman erottuvan värin. Tämä malli on mestarikurssi Helmikuvoinnit pääsiäismunia voidaan käyttää missä tahansa tekniikalla.

Kudonta helmiä Pääsiäismuna taiteen kudonta on helpoin. Helmet sovi oikein peräkkäin, jonka avulla voit tehdä kaikki mallit tai kirjoitus. Mutta prosessi on melko pitkä ja tunnollinen. Ei sovi tällaista tekniikkaa, jos helmet erikokoisia ja paksuudet. Antaa kuvio symmetrisesti ja tasaisesti, edellyttävät ennalta piirtää piiri Pääsiäismuna helmi, koska Helmien koko ja työkappaleen.

Kaavio kudontatekniikan:

Jos et voi tehdä järjestelmän braiding pääsiäismunat helmiä kuvilla, on mahdollista luoda kaltevuus. Joustava siirtyminen vaaleasta tummaan kärkeen pohjan näyttää yhtä mielenkiintoinen. Koristele matkamuisto voidaan kutoa erikseen elementtejä, ommellaan siima. Se voi olla vain kirjaimia XB tai kukkia, kanoja, kaneja.

Mosaiikki Teknologia on tiheimmin, toisin kudonta, helmiä siirtynyt suhteessa toisiinsa. Vähintään väliset raot helmiä. Mosaiikki tekniikka mahdollistaa myös luoda erilaisia ​​kuvioita ja tekstejä. Toisin kuin aikaisemmat tekniikat, mosaiikkikuvioon on tasaisempi, koska se ei ole kovin huomattava ero määrän helmiä.

Järjestelmässä on mosaiikki kudonta:

Mosaiikkiin alalla, voidaan käyttää yhden tai kaksi neulaa. Yksi kudottu tuote, jossa on parillinen määrä helmiä leveys, ja kaksi neulaa määrä on pariton luku.

Kudontatekniikkaa ja mosaiikkia voidaan käyttää suorittamaan kanoja, kaneja pääsiäinen. Voit tehdä tämän, munat täytyy kutoa nokat, siivet ja korvat. Samanlaisia ​​verkot tehty lanka valmistuksessa käytettävien tukien tavanomaisten koriste krashenok ja kivekset.

Miinus punottu muna tekniikka kudonta ja mosaiikit se, että ne vaativat paljon aikaa tehdä. Lisäksi se vie paljon helmiä. Vaihtoehtona - harjakattoisia pujotella verkkoon.

Ajo harjakattoisia kudonta:

Pääsiäismunia helmistä, punottu mesh, tehty tarpeeksi nopeasti ja pieni määrä materiaalia. Onteloita pastillit voivat olla minkä kokoisia tahansa. Harjakattoisia tuotteet näyttävät ilmava ja herkkä, täydellinen koriste juhlava matkamuistoja. Järjestelmät Helmikuvoinnit pääsiäismunat voi olla hieman erilainen, ja joskus voi nähdä joukossa pastillien läpinäkyvä lanka helmiä. Tämä tekee siitä vieläkin mielenkiintoisempaa käsitöitä ja juhlallisuus, varsinkin kun keskimääräinen jyvälle suuri.

On tärkeää valittaessa tätä tekniikkaa täytäntöönpano on korkea laatu ja tasaiselle alustalle. Värisävyn voi olla helmiä, mutta näyttää mukavan kontrastin. Havaittaviin osia Pääsiäismuna helmi oli kaunis esimuottiin voidaan päällystää lakalla tai priporoshit Glitter.

Jos ei ole aikaa tai puuttuu taito kutoa helmiä, on mahdollista tehdä alkuperäisen käsitöitä pääsiäismuna helmistä yksinkertaistettuna. Hänelle lisäksi työkappaleen tarvitsevat liimaa, läpinäkyvä lanka ja erilaisia ​​koriste-tarvikkeet.

Helmet kulunut langan tahansa väriä järjestyksessä. Esimuotti sotkee ​​liimalla (on tärkeää, että se on läpinäkyvä) ja on sijoitettu kierre kierre helmiä. Voit myös asetella temaattisen kirjaimia, lukuja ja symboleita. Lisäksi helmiä esimuotti voi okleit paillettes, kiteitä ja kukat. Täydentävät satiini nauhat ja värilliset nauhat. Huolimattomasti pudonnut sulka tehdä käsitöitä jopa makeampi. Emme voi unohtaa kaunis jalusta juhlava muna nähtiin koko komeudessaan, ja ei jäänyt huomaamatta.

Helmistä valmistetut pääsiäismunat eivät ole vain kauniita, vaan myös erittäin jännittäviä. Hallita yksinkertaisimmat järjestelmät voima alle lapsille. Jos sinulla on tarpeeksi kärsivällisyyttä, voit tehdä alkuperäisiä käsitöitä lomalle.

Pääsiäismunat helmet kudonta kuviot

Pääsiäismunat helmet Pääsiäismunat helmet kudontakuviot

Virkkaa leluja Amigurumi Koiran Bulldog -vuosi Tässä koiran vuodessa.

Olemme valmistaneet kaksi askel askeleelta mestariluokkaa sinulle valokuvien ja kaavioiden avulla. He kuvaavat yksityiskohtaisesti, kuinka voit pääsiäismunia punosilla nopeasti ja tekemättä virheitä. Yksi, on täydellinen versio kaunis ja alkuperäinen lahja. Toinen tarjoaa mahdollisuuden täyttää munat ilman erityisiä taitoja ja vie vähän aikaa. Tällaiset tyylikkäät esineet ovat arvokas lahja tai koristelu talosi sisustukseen pääsiäisenä.

Työkalut ja materiaalit Aika: 3-5 tuntia • Vaikeus: 10/10

 • vihreät siemenhelmet, koko yksi, mutta kaikki sävyt ovat erilaisia;
 • erikokoisia muovisia helmiä;
 • lanka;
 • liima;
 • seisonta, jota me pörrämme;
 • tyhjä muna.
 • puu tyhjä;
 • helmiä;
 • helmiä;
 • kalastuslinja;
 • Maalaa halutun värin antamiseksi työkappaleelle

Pääsiäismunat helmiä, joissa kevät liljat laaksossa.

Vaihtoehdot helmi-pääsiäisen munien kutoamisesta ovat suuret. Esimerkiksi meidän versio näyttää hieman epätavalliselta, mutta epäilemättä kauniilta. On käynyt ilmi, että pääsiäismuna on helmiä, joilla on liljat laaksossa, on kauniissa jalustassa ja kehystetty kevät kukkia.

Pääsiäismunan kutominen helmillä alkaa valmistella kukkien kukkia ja kerätä ne yhteen kukintaan. Seuraavassa vaiheessa kudotaan lehdet ja kokoavat neljä kukkien elementtejä yhteen.

Sitten käännymme jalustan valmistukseen. Tämän jälkeen kudotamme pääsiäismunia helmistä. Kuvat kaikista valmistuksen vaiheista tekevät työstä helpommin. Seuraa niitä ja onnistut.

Ensin teemme liljat laaksosta. Tehdä niin, ottakaamme helmet ja vice. Instrumentin reunat on liimattu liimakipsiin kahdessa kerroksessa, jotta ne eivät vahingoita helmiä.

Nyt helmiä on päällystetty. Lähdössä saamme tasaisen tasaisen pinnan sisääntulon toisella puolella. Tämä toimenpide antaa meille tulevaisuudessa mahdollisuuden järjestää kukan kärki tälle tasolle ja ilman mitään vaikeuksia kiinni sen helmaan

Ota sitten kultainen metalloitu lanka, lisää se kahteen kerrokseen ja string 6 helmiä helmiäisväriä.

Kuljetamme langan helmiä olevien reikien läpi. Tämä toimenpide suoritetaan useita kertoja, jotta helmet vahvistuvat ja luotettavammin kiinnittyvät. Sitten lähetämme merkkijonon molemmat päät toiselle helmiin tavata toisiaan. Sieltä lähetämme ohut lanka.

Seuraavaksi meistämme asetetaan helmiin, ja sahausvalmisteiset tippuvat hieman liimaa. Liiman jäänteet on pyyhittävä välittömästi pehmeällä liinalla. Sopiva lautasliina on sopiva. Jos tätä ei tehdä välittömästi, liima säilyy pinnan pinnalla, ja se on ruma kiinni kauniista kukista. Tämä ei yksinkertaisesti ole sallittua)

Me koristelemme kukan varren käärittämällä lanka tiheästi kierteillä.

Tällaisia ​​kukkia ei tarvita paljon. Muista, että kukintojen tulee koostua kolmesta koosta. Ensimmäiset ovat pienimmät, pienistä halkaisijoista valmistetut helmet. Toinen helmiä on keskikokoinen ja kolmas on suurin. Kukkien määrä riippuu kukinnosta, so. kuinka monta elementtiä on samassa laaksossa olevan lilyn varrella.

Vaihe 2: muodot oksat kukilla

Tämän jälkeen muodostumme lännenlahden oksat. Pienin helmi on ylempi kukka, ja suurin - alempi. Joten meidän pääsiäismunia helmet näyttävät todellinen kasvi.

Muista tekniikoita käsin kutomalla ja tällä tavalla muodostavat useita kirkkaan vihreitä lehtiä laaksoon. Teemme ne kahdessa koossa. Keskellä oleva lehti on pidempi kuin sivuilla olevat lehdet. Niiden ei tulisi poiketa leveydestä.

Sitten muodostumme valmiiksi muotoiltua lily-of-the-laaksen kukkia. Yhdistämme kolme kukkanen ja kolme lehtiä. Joten sisustus on valmis pääsiäismunalle helmistä. Master-luokka siirtyy tuotteen valmistuksen päävaiheeseen.

Vaihe 5: Pyrimme pääsiäismunan helmiä lashshyshamiin

Pääsiäismunien helmityöt tehdään sinulle sopivalla tavalla, ja sitten tehdään 4 ei-merkitsevää nauhaa. Ne auttavat meitä jakamaan tuote 4 osaan tällä tavalla.

Kauniin alkuun tekee "kruunun". Kruunun keskellä kudontaan sijoitetaan suurimman halkaisijan helmi.

Ompele sitten kruunu ja raidat muniin. On parempi suorittaa tämä toiminto monofilamentilla tai kultaisella värillä. Ompeleet tulisi muodostaa pieniksi ja sijoittaa ne keskelle keskelle kahden vierekkäisen helmen sivujen kosketuspisteeseen.

Koska itse munan korjuu on hyvin raskasta, vahvistamme kudotun kannan. Meidän tapauksessamme meidät auttoi rengas, joka pysyi Scotchissa.

Viimeinen vaihe valmistuksessamme upeimmasta munasta on jalustan muodostuminen ja kudonta. Se on suoritettava vasta edellisten vaiheiden jälkeen. Loppujen lopuksi, vain tässä tapauksessa et voi tehdä virheen koko meidän seistä.

Seiso "Ndebele" -pelillä, mutta sen ulkoasu on fantasiasi. Voit antaa sen tuban tai maljakon muodon. Mutta missään tapauksessa älä suorita sitä täysin suoraan alaspäin, koska tässä tapauksessa pääsiäismunasi helmiä putoaa jatkuvasti, eikä se sitten korjaa sitä.

Toinen temppuja, joita käytetään jatkuvasti kudotessaan munia helmistä, on jalustan lisävahvuus. Tämä voi olla rengas sääriluusta, muovista leikattu pullosta tai rengasta liimattu paksuisesta pahvista. Jokainen vahva materiaali, joka löytyy jokaisella neulomalla, tekee sen.

Kun työ on tehty jalustalla, käännymme ompeleiden ompeluun paikkoihinsa. Teemme kauniin kehyksen ja suoristamme kaikki kukat. Ja viimein ommellaan muna seisomaan, jotta se voidaan ottaa kädessä ja ilman pelkoa siitä, että se näytetään "ylpeillä".

Se on kaikki, upea luomuksemme on valmis! Pysy pinseteillä leviämään helmiä ja nauti työn tuloksesta. Tällaiset pääsiäismunat ovat ihana lahja rakkaille.

Lue lisää, mitä enemmän voit luoda pääsiäismunia helmiä. Liitteenä on myös vaiheittainen kuva tuotteen kudonnasta.

Pääsiäismunat aloittelijoille.

Pääsiäismunien helmet aloittelijoille ovat hyvin monimutkaisia, ja joskus yksinkertaisesti ylitsepääsemättömiä tuotteita, koska näennäisen vaikea ensimmäisellä silmäyksellä toteutussuunnitelmaan. Mutta me, meidän pääluokan, haluamme hälventää tämän myytin ja osoittaa lukijoillemme, että on mahdollista luoda ainutlaatuisia lahjoja ilman vaikeasti luettavia järjestelmiä ja tarpeettomia toimia.

Pääsiäismunia aloittelijoille

Mitä tarvitaan alkuun?

Tarvitsemme puuhun valmistautumista. Muovi- tai polystyreeni-työkappaleet ovat myös hienoja. Voit myös käyttää soikeita munia "kinder-yllätyksestä" tai yksinkertaisesti tehdä työkappaleet itsestään savi, muovailu ja mutka. Normaalia munaa ei yleensä käytetä, koska se on erittäin hauras ja ongelmallinen punos. Ja sitten pilata tällainen kauneus, ei niin se haluaa.

Aloitamme työkappaleen värjäämisellä. Maalit ovat kestäviä, mieluiten akryylipohjaisesti. Väri valitaan kirkkaaksi ja näkyväksi. Tarvittaessa toista väri entistä tyydyttävämpään sävyyn.

Jotta helmiäiset pääsiäismunat asianmukaisesti punottaviksi, on tarpeen valita alkeellisimpia perusperiaatteita. Niitä ei pidä ymmärtää väärin käsityöläisillä eikä kudonnan missä tahansa vaiheessa. On parasta valita ohjelmat, joita olet jo käyttänyt putkien tai kansikappaleiden valmistuksessa.

Tuotteen valmistuksessa järjestelmää käytettiin laajalti käytettäessä tavallisia rannerenkaita. Se on yksinkertainen eikä vaadi erityistä tietämystä.

Kun työkappale on kuivunut kokonaan, aloitamme ketjujen helmet ja punotut munat.

Leikkaa 60 cm: n kalastuslinjan kelat ja kierrä se 8 helmiä keltaista väriä. Suljemme ne ympyrässä, ylittämällä viiden rivin viimeiset 2 valittua helmiä. Siitä tulee rengas ja kaksi erikseen sijoitettua riviä.

Nyt molemmissa päissä nauha 2 helmiä, sitten kaksi muuta, jossa ylitämme jäljet. Olemme muodostaneet uuden renkaan. Varmista, että rivin päät jatkuvat aina erolla kahdella helmet, tämä riippuu ketjumme tasavertaisista yhteyksistä.

Jatkamme tämän suunnitelman kudontaamme. Kun ketju saavuttaa vaaditun pituuden, viimeinen linkki suoritetaan ensimmäiseen, jolloin ympyrä suljetaan. Jotta voisimme olla virheellisiä mittojen kanssa, käytämme kangasta muniin leveimmillään. Samalla tavoin kudotaan toista ketjua.

Meillä on keskeinen osa munasimme. Otamme kaksi kudottua ketjua ja aiemmin valmistetut suuret helmet. Me kutoamme kaikki elementit yhteen, meillä on keskipistooli, kahden ketjun välissä.

Jatkamme kudonta kunnes ensimmäinen helmi. Sitten esitellään kalastuslinja sen keskelle ja sen jälkeiseen helmiin. Kiinnitimme linjan väärältä puolelta muutamalla solmulla. Päitä on kiinteä, leikattu ja hieman poltettu samalla, kun ne painetaan helmaan. Tuote käännetään etupuolelle.

Nyt korjaamme linkin kautta 20 senttimetrin pituisen kalastuslinjan, ja siihen lisätään helmillä sellainen sekvenssi - 8 keltaista helmeä, pieni valkoinen valka ja toinen 8 keltaista helmeä. Joten ympyrässä, unohtamatta, että joudut jättämään yhden linkin.

Liitämme toisiinsa kaikki alhaiset helmet. Me sitoudumme vahva solmu. Leikkaa viiva ja polttaa ylimääräiset päät.

Jotta tuotteemme päälliset olisivat tarkempia, voimme täydentää viimeistä toimintaa keskittämällä keskikokoisia helmiä. Ja sitten vain lopullinen nodula. Näin ollen kaikki rivin päiden rumat siteet katoavat uuden helmen avautumisesta, mikä varmasti parantaa tuotteen ulkonäköä.

Pääsiäismunkeihimme ei pidä hengailla kauniissa helmirakenteessa, kutoa kudontajärjestelyn työkappaleen kokoon. Ei ole mikään salaisuus, että eri valmistajat tuottavat erikokoisia tuotteita ja siten ehdotettu punostamisjärjestelmä voi tuskin tulla esiin. Siksi tarvittaessa siirrä ketjujen yhdistä yhteen, säädä "hihnan" kokoa. Tai lisää ylimääräinen helmi sivurakenneelementteihin. Sitten kaikki elementit yhdistyvät yhteen ja todellinen kauneus muuttuu.

Samoin teemme ulos, ja toinen puoli muna. Vain se osoittautui meillä on hieman suurempi kooltaan, joten sen sijaan 8 helmiä, kestää kauemmin 11.

Siinä kaikki mestarikurssi on ohi. Yksinkertainen mutta houkutteleva matkamuisto muodossa pääsiäismunat koristeltu helmiä, tehty omin käsin, on valmis.

Toivottavasti pidät pääsiäismunia helmistä! Pohjalta meidän master - class, voit kutoa ja muut pääsiäismunia helmistä. kudonta järjestelmä löytyy artikkeleita tässä kategoriassa tai valitse luokan valmistukseen ranneketta.

Kokeilla uusia, yhdistä odottamaton ja tee se! Onnea ja kevyissä loma!

Vain ymmärtää paremmin, tarjoamme sinulle nähdä videon mestarikursseja alla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

65 − 58 =