Pääsiäismunia helmistä

Opimme tekniikka braiding pääsiäismunia helmiä

Ennakoiden tulevan suuren juhlan pääsiäisen, haluaisin kutsua sinut tekemään pääsiäismunia helmistä. Nämä perinteiset lahjat muodossa munat, jotka valmistautuvat juhla löytää amuletteja ja symboleja armon. Tämä kaunis esine, luonut omiin käsiinsä on välttämättä miehittää erityinen paikka pääsiäisen taulukon, puhumattakaan siitä, mikä on alkuperäinen ja mieleenpainuva lahja läheisillesi ja ystäviä.

Jotta pääsiäismuna helmistä on tarpeen työskennellä kovasti, koska helmikoristelu on hyvin aikaa vievä prosessi. Ehdotettu työpaja näyttää askel askeleelta Twining munat kuva esimerkkejä, jotka ovat hyödyllisiä aloittelijoille Masters.

Prosessi punoksella helmiä pääsiäismuna

Yksi helpoimmista tavoista, että voit oplesti munat on tekniikka käsinkudon-. Järjestelmät hänen kudonta melko helppo oppia, mutta aikaa vievää käytännön toteutuksessa. Tämän menetelmän mukaisesti, kaikki muna täysin suljettu helmiä, jotka täytyy vetää yksitellen. Mutta, kiitos tämän menetelmän, helmet piilee siistit toisiaan. On samanlainen kankaalle, voit luoda hyvin erilainen malli, mutta aloittelijoille helpointa oppia Twining munia helmiä, kudotut sarja.

Joten, ennen kuin aloitat Twining ja mestarikurssi, katsotaan mitä materiaaleja ja välineitä meidän täytyy valmistautua:

 • 1 № helmiä sopivissa värit (tässä suoritusmuodossa käytetään, keltainen (RC), oranssi (ORB), vihreä (ST), vaaleanpunainen (RB) ja violetti (FB) sävy);
 • puuaineksen muodossa munat;
 • monofilamenttilangasta;
 • neula.

Aloita prosessi kudonta kierteellä yhden metrin pituinen. Tällä hetkellä, kun se alkaa juosta pois, korjaa se joukossa helmiä, joten siksak läpi pari riviä. Ota uusi ja hyvin kudottu kangas hänen keskuudessa helmiä.

Ensimmäisessä vaiheessa kudonta on tarpeen tehdä eräänlainen vyö, joka koostuu helmiä, pituus kaksi riviä. Vieressä nämä rivit vähitellen vetää seuraavaksi.

Aloittaminen ja alkaa helmikirjailtuun mestarikurssi. Koukussa kierre kaksi ISB: n ja RC. Me siirtää niitä kulkemaa kymmenen sentin kärjestä kierteen (jossa neula ei ole mukana). Mielen jälkeen luetellut helmet: kaksi ensimmäistä on oranssi, vastaavasti ensimmäinen ja toinen. Seuraavat kaksi keltaista - tämä on kolmas ja neljäs (kuten kuvassa).

Nyt, että on tarpeen pujottaa neulan läpi ensimmäisen ja toisen helmet, ottamalla käyttöön neulan kärkeen, jossa on vapaa kierre, kuten kuvassa.

Lanka kiristetään ja keltainen helmet olla päällä oranssi, eli on ensimmäinen-neljäs, toisen - kolmannen.

Seuraavat ovat koukussa yhdessä ORB ja RC vastaavasti se on numero viisi ja kuusi. Neula johdetaan RC (kolmas) ja sitten ORB (toinen ja viides). Lyhenevällä kudonta. Helmet, jotka rekrytoitiin viime, sijaitsevat lähellä edellä. Helmi oranssi sävy näytetään alimmalla rivillä, keltainen - alkuun.

Samalla tavalla jatkaa kudonta prosessi lisäämällä kaksi ominaisuutta helmiä vähitellen podpletaya ne helmet, jotka oli aiemmin kirjoitettu sijaitsee reunalla. Kierre samalla näkyy lopullisessa Orange koukussa helmiä. Näemme, miten tämä prosessi tapahtuu kuvassa.

Tämän lähestymistavan mukaan, meidän täytyy tehdä vyön pituisissa pituuden mediaani ympärysmitan valittujen munia punontakoneisiin.

Seuraava askel. Master Class menee yhteyden vyön päihin. Ketjuttaminen neula alkuperäisessä helmi (ORB) numerolla yksi. Sen jälkeen, mene RC, joka sijaitsee yläpuolella (neljäs helmi), sitten RC, joka sijaitsee hihnan reuna vastapäätä kärki ja kahteen ORB, jotka ovat reuna (tämä on viimeinen ORB joukossa koko joukko ensimmäisen). Kokoonsupistuvat kudonta noidankehä, joka koostuu kahdesta helmillä riviä.

Koska ensimmäisen rivin muodostuu oranssi helmiä, on jatkoa punosta lanka on näytettävä alkuun RC: n kautta. Näin ollen, sen jälkeen kolmannen rivin yläpuolella on rivi keltainen helmiä.

Tämän Mestarikurssilaisia ​​beading täydentää alkuvaiheessa.

Siirrymme toiseen, joka on lisäys helmillä linjat säilyttäminen määrä helmiä se. Tämä toiminta mahdollistaa sen, että hihna laajenee haluttuun leveyteen ja voivat omaksua keskiosaan munien punontakoneisiin.

Kaikki kudonta tällä tasolla voi tapahtua ilman kananmunien (ajoittain suorittaa asennus kudottu tuotteen osia), ja työkappaleen itse.

Punonta kaavio on seuraavanlainen: helmi venymistä seuraavalle riville ja kierteitetyn neula vastakkaiseen suuntaan läpi helmen edellisen rivin, joka sijaitsee päälle uusi helmi. Seuraavaksi taas puuttuu neulaa kirjoitettujen helmi. Seurauksena, meillä priplesti tämä yksityiskohtaisesti, joka vastaa sen alarivissä. Kuva näytetään yksityiskohtaisesti tässä prosessissa.

Lisäämällä nämä helmet, piirustus neula alussa vastakkaiseen suuntaan läpi helmen edeltävän rivin, joka sijaitsee yli kulunut, ja sen jälkeen - suoraan siihen.

Vedä helmet ennen sarjan loppuun.

Suoritettuaan uuden linjan on tehtävä omin käsin ympyrän firmware läpi kaikki helmiä, jotta ne pystyvät tarttumaan niihin. Joten saamme erittäin tiheä Twining munia.

Samalla tavalla tehdä kudonta neljännen, viidennen ja sen jälkeen rivejä.

Rivien määrä tarvitaan punomalla tässä vaiheessa, koska koko ja kaliiperi valittu munien valmistaa helmiä. Tuloksena oleva raina on muodossa Hihnat tiiviisti sopivat keskellä muna tahansa osapuolista päästä paikkoihin Tuote kaventumista. Tässä mestarikurssi tuli yksitoista sarjassa.

Seuraavassa, kolmannessa vaiheessa on tarpeen oplesti ylhäältä aihioita omin käsin. Täällä, kussakin linjat on vähentää pohjamateriaalin.

Järjestelmä kutoa samanlainen kuin aiemmin käytetyn, viimeisessä vaiheessa. Twining alkaa tavalliseen tapaan, jonka pripleteniya helmet yksitellen kunkin helmen edellisen rivin. Siinä paikassa, missä haluat tehdä vähennystä helmiä, sinun täytyy merkkijono neulaa ja mennä kahden edellisen sarjan.

Tehdä asioita laskua, uudistaa ja alkaa vetää Twining helmi yksitellen päälle vastaavien helmiä edellisen rivin siihen pisteeseen, jossa jälleen on tehdä leikkaus.

Kudontaprosessi olisi suoritettava muna pystyä tarkasti tunnistamaan itselleen tarvittavan materiaalin määrää vähentää määrää. Tämä määrä voi olla määritetty vastaavasti kuulia vallitsevien olosuhteiden. Uskomme, että toisella puolella, teki useita olisi tiukasti sopivaksi muna, ja toisessa - ettei onteloita. Tässä tapauksessa alkuperäinen määrä syötön yhdeksän helmiä tavanomaisella tavalla, sen jälkeen, kun yksi päälle kaksi vetää. Niinpä yksitoista tavaraa edellisellä rivillä pitäisi olla kymmenen - kerätä uuteen. Seuraavat rivit, vähentäminen tapahtuu nopeammin.

Suoritettuaan useita, sinun täytyy tehdä omin käsin rengas firmware läpi kaikki helmet. Seurauksena näistä toimista, saadaan tiivis rakenne munia punosta.

Loppuun alkuun voi olla varsin vaihteleva. Kun lopullinen lukumäärä tulee ulos viisi tai kuusi kappaletta pohjamateriaalin, se on mahdollista se tuottaa vain yhden pripletenie helmiä. Tämän mestarikurssi, lopullinen määrä vihreä helmiä koostuu yhdeksästä helmiä, joten se helmiä kudotaan kolme pientä kaliiperi.

Kun olet kudonta ensimmäisen huipun, seuraava askel on oplesti toiseen samojen järjestelmän toimintaa. Me keskittyä oman huomiota siihen, että erillinen vuoden ensimmäinen linja, joka kulkee alkuvyöhyke (kymmenen senttimetriä pitkä), jonka haluat piilottaa, kutomalla se keskuudessa helmiä. Ja uudistaa kudonta käyttämään uutta segmenttiä.

Tässä mestarikurssi on valmis, pääsiäismuna Helmi valmis. Siten värin muuttaminen perusmateriaalia, voit tehdä omin käsin hyvin kaunis käsitöitä pääsiäisen, joista on hyötyä voit koristella pääsiäisen taulukon tai muistoesineitä kirkkaampaan loma ystäville ja sukulaisille.

Järjestelmät punontakoneisiin pääsiäismunia

Kokeneemmille kätevä ehdotamme järjestelmät kudonta, jotka auttavat tekemään pääsiäismunia helmistä erilaisia ​​kuvioita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen varteenotettava vaihtoehto on kaunis kukka kuvio punontakoneisiin pääsiäismunia.

Tällaisten järjestelmien on suunniteltu pääasiassa kirjonta, niiden koon mukaan krupnovat käytettäväksi tavallisten aihiot puuta. Suosittelemme, että hyödyntää suuria puisia tai muovisia osia tehtävään sekä helmiä Tsekin tuotanto (se on pienempi kaliiperi kuin Kiinan).

Letitys tekniikka aivan liian käsinkudon-.

Siten, työkappaleen ja nautti järjestelmä on valittu käyttöön. Ennen menettelyn, on tarpeen laskea pituus ja leveys hihnan ja, tarvittaessa, säätöpiiri. Mukaan väripaletin kuvassa, on tarpeen suorittaa valinnan helmiä ja aloittaa prosessin.

Aluksi, kudottu hihna. Seuraavaksi kokeilla sitä munaa ja jos olet tyytyväinen, ommel ja pukea työkappaleeseen.

Aloittamisen jälkeen kudonta ylä- ja alaosat ja symmetrisesti suorittaa lasku rivejä, jos se on tarpeen.

Valitseminen muovinen aihio kahden osan, korjaa ne teipillä, koska se voi pudota avoimiksi tekemät punosta.

Voit tehdä erityinen pääsiäismuna varten shnurochek ja liitä mielenkiintoinen ohut köysi tai langan luumeniin yläosassa muoviosa. Se on tehtävä ennen punotaan ylä- ja laitteen pohjassa.

Nämä käsitöitä, valmistettu korkealaatuisesta helmiä näyttävät kallista ja muistuttavat kuohuviinien jalokiviä. Jos olet kiinnostunut niin kiinnostava käsitöitä luominen pääsiäismunia helmistä, on suositeltavaa selvittää ensin lukuisilla mestarikursseilla muodossa rullat, laatijat joka auttaa sinua selvittää, miten tehdä yksi tärkeimmistä symboleista pääsiäisen upeita helmillä reunus omiin käsiinsä.

Luo pääsiäismunat helmistä

Acid väritys pääsiäismunia tai rauta-siirtoja ei ole ketään pitäisi olla yllättynyt. Mutta helmiä koristeltu puinen muna, jos ne on tehty huolellisesti ja mielikuvitusta houkutella huomiota tahansa esteetikko. Tällainen lahja, jos teet sen omalla, olisi tervetullut pääsiäisen matkamuisto.

Vaikka et ole koskaan tehnyt mitään helmikoristelu, mutta haluavat tehdä pääsiäismunat helmistä kädet, on olemassa 2 eri rekisteröinti "laiska", että kudonta prosessi ei ole suunniteltu. Alkuperä - pakkausaihion helmi säiettä. Tarvitsemme:

 • monivärinen helmiä;
 • ompelulanka (siima parempi olla ottamatta, koska se on vaikeampi pysyä tarkasti);
 • puinen tyhjä muna (edullisesti emäs);
 • universaali liima kuten "sekunnissa" tai "hetki"
 • puutikun teräväkärkisiä.

Mekanismi "kudonta" on hyvin yksinkertainen: työkappaleen pinnan yläpäästä levittää liimaa (pieninä erinä) ja se kierre kela jälkeen kela, on asetettu helmiä koukussa säiettä. Kierroksiin sujui ongelmitta, oikea helmi pujota terävä stick loppua. Tarttuvat myös liima, joka on jaettu työkappaleen pinnan. Vuorottelevat värit helmiä vuorotellen, muodostavat kuvion tuleville käsitöitä (ks. Video 3).

Suorita koristeluun Pääsiäismuna tekniikka liittäminen ei ole vaikeaa, mutta tämän prosessin nopeasti epäonnistua. Ja Twining osoittautui siisti, ilman aukkoja ja kuoppia ulkonevat liima on huolellisesti suoristaa jokaisen käännöksen (erityisesti leveän osan työkappaleen) sauva. Tee matkamuisto täysin mahdollista keskimäärin 7-8 tuntia.

Toinen tapa sisustaa munat helmiä ilman kudonta - piirustus aihioiden hihnat, jotka voidaan kirjoa helmiä tai helmiä mitään kuvioita. Lisäksi vaadimme kapea aihion (1 cm), Koristeteippaus, helmet, neula ja lanka.

 • Ensimmäinen vaihe - kääriminen munat satiininauhaa. Kuinka tehdä liittämällä mahdollisimman huolellisesti, ilman taivutus, katso video 4 salaisuus on jatkuvassa jännitys nauha.
 • Toisessa vaiheessa - ompelu helmiä nauha. Kaikki vivahteita prosessi, katso video 4. Periaatteessa perusteella nauhan voidaan kirjoa helmillä tahansa rakenteen - yksinkertaisista monimutkaisiin geometria ja koostumus, se kaikki riippuu taito master. Helpoin tapa sisustaa tyhjä helmet satiini - ommella sen tapaan annetun nauhoja.

Taitolento katsotaan pääsiäismunia helmistä, koristeltu täysin helmillä verkolla. Ensi silmäyksellä, se saattaa tuntua, että Twining munien näin - on vaikea ja aikaavievä prosessi, mutta on yksinkertainen tekniikka aloittelijoille. Suorita se voi kutoa omin käsin, jopa aloittelija, mikä tärkeintä, seuraa video-ohjeita.

 • puinen muna (koko vakio). Voit myös käyttää muovisia asian kindera- "jättiläinen", mutta kokemus on osoittanut, että se parhaiten sopii aloittelijoille työskennellä työkappaleiden puusta.
 • hopea helmiä №10 - 1 pakkaus (25 g)
 • sinisiä helmiä 3x4 mm - 230 kappaletta;
 • hopea helmiä rr 3x4 mm - 100 kappaletta;
 • Siima d 0,25 mm - 1 kerä;
 • ohut neula helmiä;
 • sakset;
 • Kevyempi poltto vinkkejä.

Twining munat tästä menettelystä universaali tarvittaessa ylä- ja alareunassa työkappaleen. Kutoa käsityötä tarvitaan kolme peruselementtiä - hihnan ja kaksi korkit, jotka munat on muodostettu punonta helmiä.

Yksityiskohtainen kuvaus kutoa järjestelmän hatut katso alla. Yrittää noudattaa samaa kudonta- tiheys (helmet, jotka on muodostettu väri ydin ei saa roikkua linjalla), mutta aihio on oltava tasainen, sen reunat ei saa taivuttaa.

Yksityiskohtainen ohjelma kudonta vyön katso kuva alla. Tekniikka on samanlainen - Twining pyöreitä helmiä.

Kun kaikki kolme komponenttia ovat valmiita punos, tärkeää pienille - yhdistääkseen siima. Saat hieno matkamuisto, loi muutamassa tunnissa.

Hieman monimutkaisempi, mutta se on käytettävissä kehittämiseen "odezhek" kudontatekniikkaa munien helmistä nimeltään peyotea (peyot). Toisin kuin harjakattoisia mesh se tarjoaa mukavan istuvuuden helmet toisiinsa (toinen nimi tekniikka - "tiili" ommel). Twining tuotettuja munia suoraan puun, parhaillaan työn alla kirjaimellisesti kasvaa odezhka helmiä (kuvio 1-8).

Letitys teknologia pääsiäismunat helmiä aloittelijoille

Perinne maalaus, maalata pääsiäismunia kovaksi keitettyjä juuret kaukana historiassa. Merkintä päivä, jolloin ylösnoussut Jeesus Kristus, Kristityt koristella loma pöytä ja antavat toisilleen maalatut munat, mieltämään ne symbolina uuden elämän, hyvyys, armo, vaurautta ja hyvinvointia. Ihana lahja tärkein ortodoksien loma pääsiäismunia voi olla helmi, tehty omin käsin.

Ne, jotka eivät koskaan harjoittavat helmityöt, kärsivällisyyttä ja oppia taito tyhjästä. Tai valita yksinkertaisemman version koristelu pääsiäismunat helmiä - menetelmällä liimaamalla.

 • Työskennellä tarvitsevat todellista munaa, elintarvikeväriä, suola ja etikka, PVA liimaa, hammastikkuja, ohut siima (nailonlanka), helmiä, helmiä. Munat ennen koristelu kokki kuten tavallista keitettyä.

helmet ja helmet etikka suolaa

Helmi merkkijono peräkkäin yksinkertaisesti ruuvataan muna, esivoideltu liimalla. Aloita liittäminen on mahdollista loppua, ja keskeltä muna. Tärkeintä - hyvä korjata ja liimaa langanpää.

Jos Fenichka leveä, suljetussa muodossa sen halkaisija on täsmälleen sama halkaisija munien leveimmästä. Nauhat valmiin mallin laittaa ja sidotaan tiukasti munankuori keskellä. Sitten, mistä "hihna" kapenevaan päihin, liittää yli muna yhden helmillä tai sidottu pitkä rivi helmillä säikeitä.

 • Hienovaraisemmaksi koristella pääsiäismunia - Twining helmiä.

munat punos tekniikka helmillä verkko tai kangas voi olla erilainen. Valitseminen malli ja teema käsitöitä rajoittaa vain mielikuvitus ja taito mestarit. Joka tapauksessa tällaisen symbolisen matkamuistoja hyvännäköiset, juhlava ja hyvin tyylikäs.

Yksinkertaisen kuvion letitys munia aloittelijoille master - opetusvideota

Ennen siirtymistä ompelu, on tarpeen hankkia materiaaleja jolloin helmillä pääsiäismunia. Ne ovat samat riippumatta valitusta beading tekniikoita. Työskentelystä käsitöitä tarvitaan:

 • Aihiot muodossa munia.
 • Helmiä eri värejä ja kokoja.
 • Savea.
 • Neula suutin ja keräämällä helmet rakenteessa.
 • Ohut siimalankaa tai siima.

Jotta pääsiäismuna helmistä, voidaan käyttää koko kuori munat:

 1. Voit tehdä tämän sisällön raakojen kananmunien puhalletaan läpi pieniä reikiä lävistys päihin.
 2. Kuori "vahvistaa" sen obkleivaya kappaletta pehmopaperin (sanomalehdet, lautasliinat) in pahvimassasta.

Työkappale voidaan tehdä kokonaan pahvimassasta antaa sille muodon munan. Saat kätevästi liiketoiminnan perusta tasainen "muna" oli vakaa. Kauneutta ja estetiikka kerrokset kuivattiin paperi on kohdistettu hienolla hiekkapaperilla ja päällystetty akryyli- maalilla.

kuoret, väkeviä sanomalehti luomalla tyhjä munia sanomalehden pahvimassasta

 • Helmiä koristeluun pääsiäismunia voi ostaa mitään. Korkeampi laatu on sellainen, että Tšekin lasi, mutta jos se ei ole siellä, se on varsin sopiva ja kiinalaisia.
 • Värivalikoiman, sekä helmien koko määritetään perustuen valittuun piirikuvion, kuvio.
 • Taustalle yleensä käyttää valkoisia, kerma, sinisiä helmiä, kaikki pastellivärit. Lauseketta - kirkkaan monivärisiä, monin tavoin.
 • Ostamalla helmiä, on muistettava, että sitä ei myydä erikseen ja painon. Näin ollen, helpoin tapa määrittää oikea määrä helmiä erityisen taulukon, joka on valittu tulevaisuudessa johdinkuvio (kuvio).
 • Lanka ja neulat helmityöt löytyy samoissa myymälöissä. Langat tulisi valita hyvin ohut, mutta tukeva, jonka poikkileikkaus on kooltaan sopiva reikien helmiin. Neula erityistä tarvetta - erittäin ohut, joustava, jossa pienoiskoossa korvalla.

kudonta koneet Vinoneliösilmäisen helmiä

Melko helppo tapa kudonta, josta voit oppia lyhyessä ajassa. Oplesti Easter Egg mesh "timantti" pystyy myös aloittelevat ompelija.

 1. Teos alkaa siitä, että linja saamassa helmet sellainen määrä, että halkaisija suljetun sarjan vastaavat halkaisija munien sen leveimmästä. Määrä helmien tulisi olla moninkertainen 6 m. E. 24, 30, 36, 42 ja niin edelleen. G., koosta riippuen aihion ja helmet. Lyhyt ketju, jossa on neula, jossa on siima ensimmäisessä helmi.
 2. Edelleen saada helmiä 5, 6-lasketaan valmiin ketjun ja synnyttää hänelle neulaa. Se kääntyy timantti. Samoin perään loput timantteja, päättyy sarjan ensimmäinen sivu.
 3. Toinen rivi verkkoon rhombuses alkaa pyöriä, timantti neula kulkee saanto läpi keskeltä, kolmas, helmi. Lanka 5 työnnetään helmiä, neula johti kolmanteen helmi viereisen vinoneliö. Seuraavien ohjeiden, perustaa toinen ja lukuisissa myöhemmissä riviä verkkoon rhombuses, jotka risteilevät keskiosaan muna.
 4. Valmis vyö laitetaan kappaleen ja alkaa punos kapenevat osiin. Joukko helmiä ja kiinnitys suoritetaan samalla tavalla kuin määrä braiding 2, mutta neula työnnetään ole 5, ja 3 helmiä. Vähentämällä työkappaleen halkaisija ottaa vain yksi helmi.

On toinenkin tapa kudonta lähentyvien verkkoon. Joukko helmiä edelleen tehdä 3 asioita, mutta neula pujotetaan timantti, virtaa lähellä. Risteilee loppuun muna, järjestelmä voi pysyä, ja liitä helmiä missä tahansa järjestyksessä.

Yhtä lailla tehdä punottu mesh "timantti" toisessa osassa muna. Kudottu kuvio viimeisen helmi, tehdä lukitus solmu, katkaise lanka ja piilottaa.

Tekniikka kahdenvälisen nettoutuksen

Menetelmä soveltuu erinomaisesti niille, jotka ovat juuri hallitsee beading. Tämä tekniikka - kahden- verkkoa tai käsinkudon- - jopa kokeneet ammattitaitoisen työvoiman valitsevat usein koristella pääsiäismunia helmiä.

Helpoin tapa oppia on helmiä kaksi vastakkaista väriä. Yksi jopa kutoa rivit, toinen - outoa. Ensimmäinen 2 riviä kutoa näin:

 1. Kierteinen kierre 2 helmet.
 2. Kierrättää ja injektoitiin neula 1. helmi.
 3. Vasta koukussa merkkijono helmiä 2.
 4. Kuljettaa neula ja rivillä kolmannessa helmi.
 5. Tässä järjestelmässä kutoa kaksi riviä. Ensimmäisessä helmet

on kytketty toisiinsa toisessa helmi, joka on kiinnitetty ensimmäisen rivin.

 • Jotta ei tule sekoittaa koon ja kutoa kaunis, kiinnittynyt pintaan työkappaleen liinalla helmiä suositeltavaa kutoa hihnan 2 ensimmäisessä rivissä, laittaa se muna ja sitten kutoa seuraavan sarjan. Päät hihnan on kytkettävä tiiviisti vetämään yhteen, sitominen päiden säiettä.
 • Kun hihna on täysin valmis ja on tukevasti kiinni työkappaleeseen, voit aloittaa braiding kapenevat osat. Se on tehtävä huolella, vähentämällä palloa kussakin seuraavassa rivissä. Kantamaan kangas tasaisesti, määrä helmiä olisi vähennettävä tasaisesti viemällä lanka yhtä suuri määrä helmiä edellisen rivin.

käsin Kudonnassa soveltuvat paitsi koristeluun pääsiäismunia. Samanlaista järjestelmää, voit luoda kaunis koristelu muusta käsitöitä ja matkamuistoja. Tee esimerkiksi koriste Pääsiäinen helmiä, jotka voidaan käyttää sisustukseen tai esittää lahjaksi ystäville, sukulaisille, kollegat.

Hyvin yksinkertainen tapa kudotaan mosaiikki sopii aloittelijoille. Kudottua kangasta ilman järjestelmää, laskea kuinka paljon koko punottu muna lähtee helmiä ei myöskään tarvitse. Riittää, että helmien valittujen sävyjä, hieno viiva ja neula.

Jos tämä on ensimmäinen kokemus valmistus käsitöitä helmiä, ei ole tarpeen pysäyttää valinta monimutkainen monivärinen kuvioita. Riittävästi rajoittaa useita pastellivärit.

Mosaiikki helmikoristelu koristamaan Pääsiäismuna toimivat seuraavassa järjestyksessä:

 1. Tee kukka helmellä keskellä ja 6 terälehdet ympäri.
 2. Helmet 2. krs kutoa välillä "terälehtiä". Jotta olisi helpompi ymmärtää, jos toisen ja ensimmäisen rivin kudonta, on suositeltavaa käyttää eri väriä helmiä.
 3. Määrä helmiä 3. rivin kasvu laajentamalla rainan alueella. Näin ollen, välillä helmiä 2. rivin kutoa ole yksi, vaan 2 helmet. Olla suora ketju, miss lanka samalla helmi, josta se on peräisin, ja aloittaa sitten lanka ensimmäinen reuna kolmannen rivin.
 4. Luoda 4-rivi punokset mosaiikin neula työnnetään yksi helmi, propletaya niiden mezhdubiserinami edellinen ketju.
 5. Viides merkkijono on laajentaa, joten voitto ajaksi sinun täytyy olla 3 helmiä.
 6. Kuudennen rivin kudonta, nauhassa lankaa 2 helmiä. Pariutumista oli tasainen, neula kulkee 3 helmien 5. rivi.
 7. Lopettanut 6th ketju mosaiikki helmi, voit aloittaa punontaa munia. Tätä varten valmis tallentamaan penniäkään tarkalleen keskellä jonkin pään työkappaleen. Asennus voidaan tehdä neulalla tai liimalla.
 8. Seitsemäs sarja jatkuu laajenee. Yhdenmukaisuuden varmistamiseksi pariutumisen, neulan läpi kaksi helmet 6. rivi, rivi koukussa yksi helmi suoritetaan joka kolmannella neulalla läpi helmen 5. rivi.
 9. Saada 8. ketju, se on tarpeen keskittyä etäisyyden edeltävän rivin, ja koko helmiä käytetään kudontakuvio. Tämän perusteella, rekrytoida muuttuu 2 ja 3 helmiä. Lanka läpi joka toinen helmi edellisen rivin.
 10. Ketju numero 9 ja 10 on piirretty samassa järjestyksessä, mutta 9 sarja lanka koukussa yhden helmen, ja 10. - 2.
 11. Päättynyt 10. ketju mosaiikki voi bead punos kudoksen tahansa malli tai kuvio. Tässä vaiheessa se on rajaton mielikuvitus - voit huoletta valita minkä tahansa järjestelmään ja luoda malli koristeluun Pääsiäismuna sitä.
 12. Ohitettuaan keskellä muna, punos joutuvat vähitellen kapea. Rekrytointi ja kudonta helmet valmistettiin samalla tavalla, mutta alaspäin. Kuvioon (kuvio) on symmetrinen puolelta tulisi keskittyä akselit, jotka kulkevat 6 lehtinen kukka.
 13. Täydentämällä Twining mosaiikki pääsiäismunia samalla tavalla kuin se alkoi - luominen yhden kukka helmi keskellä. Lanka on kiinnitetty, sen pään muutaman helmet ylemmän ketjun.

Pääsiäismuna helmistä on valmis. Mutta voit halutessasi tehdä seistä muistoksi. Jotta tämä tuote voi olla samasta helmiä tai koriste-aineiden - helmiä, värillisiä satiini nauhoja, folio, värillinen aaltopaperia, jne ...

Helpoin tapa seistä pääsiäismunia, punottu helmiä, voidaan valmistaa nauhat pahvista ja pitsiä. Tehdä tämän, kaistale pahvi halutusta leveydestä liiman sylinteriin ja on liimattu pitsi "hame." Lisäksi reuna pitsi voidaan koristeltu kiteet, helmet, paljetteja, satiini kukkia, untuvainen höyheniä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 3