Pääsiäismunia käsillään

Pääsiäinen käsitöitä käsillään: 64 hyviä ideoita!

Pääsiäisen - kaikki kristityt odottavat tänä päivänä erityinen jännitystä. Kaikkein puhdas ja kevyt loma pääsiäisen samana päivänä ilmoituksen ja katolisten ja ortodoksien. Myymälöissä on kaikenlaisia ​​perinteisiä pääsiäisen matkamuistoja, mutta miksi ei kokeilla niiden valmistuksessa? Loppujen käsintehtyjä pääsiäisen käsitöitä hieman vähäisempi kuin kaupasta ostettu kollegansa.

On olemassa monia suuria pääsiäinen ideoita, joista monet voidaan tehdä perheenä liittyä needlework jopa pienet lapset. Tekeminen omin käsin käsitöitä pääsiäisenä voi seurata tarinoita historiasta loma.

Pääsiäinen voidaan pitää huipentuma kirkkovuosi. Joka vuosi, Pääsiäistä vietetään uutta ajankohtaa, koska se menee hammaskivi kuun-aurinko kalenteri.

Kuitenkin, pääsiäinen ei voida myöntää ennen huhtikuun 7. ja 8 toukokuu myöhemmin.

On erittäin tärkeää symboliikkaa loman. Perinteisesti se on symboli, joka jotenkin tarkoittaa elämän uudistumista - Se on pääsiäinen purot, Valo - on pääsiäiskokko ja elämä itsessään (kakkuja, munat ja kanit).

Pääsiäismunia - yleisin symboli loma, joka merkitsee voiton elämän kuoleman. Perinteisesti ne on punainen, mutta tänään munat on sisustettu kaikin tavoin. Silti punainen on tärkeää. Kun kaikki, mukaan legenda. kun Maria Magdaleena tuli hallitsija Tiberiuksen ilmoittaa ihmeellinen Kristuksen ylösnousemuksen, ja veivät lahja muna, hän sanoi: "On mahdotonta aivan kuten se on mahdotonta, että se muuttuu punaiseksi muna." Ja muna tuli punaiset käsissä Tiberiuksen! Sittemmin punainen väri kertoo voiton elämän kuoleman, uusiminen.

Yli vuosisadan elävä ja perinne: lähettää ystävien ja perheen kaunis pääsiäisen kortteja. He edustivat paitsi symbolit loman, mutta myös kauneutta kevätkukinnan. Ja söpö poikaset, kaneja, kukkia, pääsiäinen kakkuja.

Pääsiäismuna sisustus vaihtoehtoja on monia. Ne riippuvat siitä, millaisia ​​materiaaleja käytetään: paperi, kirjonta, yksinkertainen lanka tai helmiä. Mutta ensin sinun täytyy tehdä se tyhjäksi.

Valmistelu pääsiäismunia

Kuten munanmuotoinen työkappaleen voi olla:

 • puun
 • vaahto tyhjä
 • luonnollinen materiaali tyhjä
 • epäsovinnainen esimuottien

Puunkorjuun munien

Ehkä mukavin on vaahtoa esimuottia. Ja kaikki koska se pitää muotonsa hyvin, mikä ei ole liian kova. Siinä voit pistää nastat, ja niin helposti. D.

Valmistelu munia vaahto

Mutta eivät Pääsiäinen käsitöitä käsillään hyvin se, että vaikka työkappale voidaan valmistaa romun!

Tavalliseen Kananmuna meidän on tehtävä kaksi pientä reikää: top - enintään 2 mm, ja pohja - jossain 5 millimetriä. Tätä varten tarvitsemme naskali tai riittävän paksu neula. Näiden toimenpiteiden jälkeen, proteiinin ja keltuainen voidaan helposti levitä pohjasta. Sinun tulee pestä ja kuivata hänen kuori.

Muovi muna kuuluisan kaikille lapsille suklaata herkkuja Myös voidaan käyttää tyhjä - se on täysin todellinen oplesti helmiä tai solmio.

Munia helmet eroavat tyylikkyys ja aina houkutellut vnimanie.Eto tarpeeksi vaivalloista, herkkä työ, mutta tulos on aina vaikuttava. Tarvitsemme erityistä kudontakuvion, ja sitten varovasti siirtää sen munan, josta olemme aikaisemmin nanesom rauta-siirtoja. Mutta jos et ole aiemmin hoitanut helmityöt, ovat vaikeuttaneet, vaikka sellainen yksityiskohtainen mestarikurssi nimellä "pääsiäismunia helmistä: hieno käsitöitä käsillään", on suureksi avuksi ensimmäinen luova kokeilla tätä.

Miksei poiketa vakioidun munat tekemättä tasainen riipus kirjonta? Se näyttää hyvin viileä, alkuperäinen, eikä sanoa, että työ joidenkin vaikeasti. Yksityiskohtaisesti mestarikurssi "Pääsiäismuna-Pysanka" kuvataan kirjoa ja koota näin epätavallisen muna. Monimutkaisuus lienee vain se, että hyvin kirjonta vie aikaa. Mutta tulos on sen arvoinen!

Voit silti pysyä perinteisen ajatuksen surround munia, ja tässä tapauksessa "risti" suosittelee kiinnittämään huomiota mestariluokka luoda "Bowl kirjailu." Vain sijaan joulukuusen pallo, käytämme tyhjiä muodossa munia. Muista olla hyvin lempeä Memento, jokainen haluaa nähdä sen lähemmäksi tai jopa tulla omistajalle tällaisen kauneuden.

Pääsiäismuna huovasta ja fleece

Jos teet näin epätavallisen lahja pääsiäisenä käsillään, on varma, on ymmärrettävissä. Se voi jopa toimia maskotti, koska ilme matkamuistoja tehdyt ovat aina kirkkaita ja epätavallinen.

Ja muuten, valmisteltaessa tämän matkamuisto voit tarkasti lähestyy lapsia. Tärkein vaatimus - tarkkuus, mutta ongelmana valmistusprosessissa munien ei, kaikki on äärimmäisen yksinkertainen. Kuitenkin äänestyksen itse podsmotrev mestarikurssi "Pääsiäismuna huovasta - täydellinen muistoksi kirkas päivä!"

Garland muna huovasta

Tarvitsee vain varastoida nämä uskomattomat voittaa käsitöitä materiaalien ja lisätyötä menee kuin kello.

Vaikka olet neulonut hieman tiedä miten, tehdä kauniita neulottu pääsiäismunat on olkapäälle ja sinä. Tarpeeksi poimia koukku, lanka ja kirkas master tekniikka sarake, ilman sc.

Tietenkin on olemassa vaihtoehtoja ja monimutkaisempia. Kokeneemmat knitters'll halua olla helppo tapa sitoa muna liittää kirkas kukka kauniit napit ydin. Mutta sen luomisesta jo kokeilla, vaikka se ei ole niin vaikea tehdä.

Erittäin tyylikkään lookin pääsiäismunia, "pukeutunut" in seitti leikkauskoristeiden. Se on hellä, herkkä, ja tehdä yksinkertaisia ​​työtä. Mestarikurssi kanssa kaunis nimi "Lacy loisto" karmea yksityiskohtaisesti kaikki näkökohdat valmistuksessa käsintehty matkamuisto.

Myös erittäin mielenkiintoinen versio matkamuisto - lahja pääsiäisenä, tehty omin käsin, on paljon mieleisekseen. Tehdä siitä, tarvitsemme:

 • vaahto tyhjä
 • silkki tai puuvilla valkoinen
 • PVA liimaa
 • nastat
 • polyeteenikalvo
 • koristelu yksityiskohtia

Ensimmäinen vaahto zagotovochku suljemme polyeteeniä. Tällä pyritään varmistamaan, että langat eivät liimattu vaahtoa, ja peruutti myöhemmin vaikeuksitta. Sitten meidän huolellisesti kiinni neuloja työkappaleeseen. Yksi sarja on reunalla tulevaisuuden pieni ikkuna, ja toisen sarjan jatkuu ovaalin pääsiäismunia.

Jälkipuoliskolla ikkunan ei ole, niin määrä neuloja tekee yksinomaan soikea munat.

Puoliskot erillään toisistaan!

Kierre olemme kastettu PVA liimaa ja joukkona meidän aihion. On parempi kääriä ei kaoottinen, ja havainnoimalla malli "siksak" kautta nastainen ulkoinen ja sisäinen rivejä.

Kun kääre on valmis, lanka voi olla toisen kerran kattamaan liima. Edelleen, odottaa tyhjän hyvin on kuiva. Kun näin tapahtuu, olemme hyvin, hyvin varovasti pois tappi ja poista puoli työkappaleesta.

Mate tapauksessa samanlainen periaate. Nyt sinun täytyy kytkeä ne muihin sisaria. Voit sitoa heidän satiininauhalla tai kuuma korjata ase.

Hienoa, jos tällaisessa herkkä pääsiäismuna laittaa pörröinen pienoiskoossa tsyplonochka tai kanin. Muna voi sitoa ohutta nauhaa, ylin kauneus adorning jousi. Tuloksena oli kaunis hakata: monet ovat yllättyneitä, että teit sen itse!

Pääsiäismuna alalla Origami

Värilliselle paperille ja kolmion moduulit - jos se on jotain sanoitte, ilmeisesti kannattaa kokeilla samanlainen matkamuisto pääsiäisenä.

Kuinka tehdä kolmion moduuli Origami

Ensin täytyy oppia tekemään moduulien värilliselle paperille, niin tämä taito on sinulle hyötyä uudessa origami esineistöä.

Voit tehdä tämän, sinun razlineivaete värilliselle paperille erityisellä tavalla. On kuitenkin olemassa ainakin kaksi tapaa valmistaa moduulit. Tyypillisesti paperi taitettu useita kertoja, jossain vaiheessa leikata, ja sitten sama palaset muutetaan tulevaisuudessa moduuleihin. Miten leikata paperia, voit katsoa video:

Askel askeleelta työpajan luomisesta pääsiäismunia Origami tekniikka

Edetään seuraavasti:

 1. Meidän täytyy valmistautua 99 112 vihreää ja vaaleanpunaista kolmion moduuleja.
 2. Vuonna 1., 2. ja 3. krs on 8 vihreä moduuleja. Ne voidaan asentaa helposti toisiaan.
 3. Neljäs rivi on vaaleanpunainen 16 moduuleja, jotka on laittaa yksi tasku.
 4. Viides monissa tapauksissa periaatteella: 2 vihreää modulaatio modulaatio 2 2 pinkki vihreä ja niin edelleen ..
 5. Toinen rivi: samaa periaatetta, mutta rakenteessa on tarpeen siirtyä hieman sivuun.
 6. Edelleen yritimme pistää muna kulhoon muoto ja jatkaa leviämistä samaa kaavaa, unohtamatta siirtyä sivuun.
 7. Tee 8 krs on kuvioitu.
 8. Seuraava sarja on 16 yksikköä vaaleanpunainen.
 9. Saattamaan valmiiksi useita vihreitä moduuleja, jotka istuvat alas kolme vähän nurkassa.

Videopaja yksityiskohtia neuvoo, miten luoda muna-origami:

Ja seuraava mestarikurssi kertoo, miten parantaa suorituskykyä. Mutta aloittelijoille se on paras valinta olisi ensimmäinen vaihtoehto, koska se mahdollisimman yksinkertainen, mutta tulos on yhtä houkutteleva.

Pääsiäismuna alalla Kvilling

Tekemään työtä tämän tekniikan tarvitaan:

Ensinnäkin, mieti mikä olisi muna. Elementit voidaan liimata Itse työkappale:

Ja voit varovasti poistaa tyhjä. Tämä on tarpeen, jotta muna tuli ontto ja harjakattoisia.

Jos valitsit toisen vaihtoehdon, valmistus periaate on sama kuin toteutuksen kierteen pääsiäismunia. Eli käydään läpi seuraavat:

 1. Muna lähellä polyeteeni, ja sitten, alkaen ylhäältä esimuotin kiinni kvilinga elementtejä. Kunkin elementin ei tulisi ainoastaan ​​kytkeä edellinen, mutta myös vahvistaa kaksi tai kolme nastaa.
 2. Joten se tehdään yläosa muna, sitten sinun täytyy kattaa sitä maalilla, anna kuivua.
 3. Nyt voit tehdä toisen kappaleen (alempi puoli), ja kuivauksen jälkeen liimata kaksi osaa.

Quilling elementtejä käänteitä kuin me tarvitsemme sitä. Treenaa paremmin etukäteen, tuhlata aikaa valmistusprosessissa Pääsiäismuna. Jotta ei menetä, paremmin seurata tämän videon mestarikurssi:

Vaurautta ja runsautta pääsiäisen symboliikkaa - kani. Sen uskotaan tuovan onnea sille henkilölle, joka saa sen lahjaksi. Voit laittaa sen vieressä kori pääsiäismunat, se on hänen aika ja söpö vartija.

Voit tehdä yksinkertaisen kani harmaa pellava voidaan ommella värillinen viehättävä kaneja, käyttäen kaikkia mielikuvitustaan. Tämä ei välttämättä poista matkamuisto ennen ensi pääsiäistä, koska se voi olla hyvä maskotti vuodeksi.

Tutustu workshop "pääsiäispuput tuo onnea" ja valitse se, joka putosi mieleisekseen)

Kuluttamatta paljon vaivaa, voit tehdä söpö pääsiäisen koriin käsillään, mikä näyttää niin viileä värjättyjä munia. Paljon muunnelmia:

Lisäksi mestarit tekevät koriin edes paperia! Erityisen kaunis koreja tehdään Kvilling taidetta.

Ja miten te kori koristeltu virkattu kukkia? Kuitenkin kaunis. Pääsiäinen kakku ja munat liittyvä tekniikka amigurumi, olla erinomainen täyte!

Kynttilät muotoinen muna - alkuperäisen matkamuisto pääsiäisen. Konepajamme "pääsiäiskynttilä ja suojaavia ominaisuuksia" ei jätä mitään kysymyksiä "miten ne."

Muuten, sama eggshells voi tulla parempia kynttilänjalat:

Klassikoita genre! Mutta nyt voit aloittaa tuotantoaan, koska aika näin huomattavaa tarvetta kirjonta. Järjestelmät, joissa voit kirjoa hyvin paljon. Arvioida taitotasosta ja valitse:

Pääsiäinen lautasliina kirjonta

Pääsiäinen pyyhe kirjonta

Pääsiäinen pöytäliina brodeerauksella

Katsella muita järjestelmiä pääsiäisen pyyhkeet ja lautasliinat meidän foorumilla, aihe: "Easter järjestelmät"

Pääsiäinen kortit brodeerauksella

Olet jo tuttuja kirjonta rajat järjestelmiä voidaan käyttää tuottamaan postikortteja omin käsin.

Pääsiäiskortti, kirjailtu risti

Pääsiäiskortti, kirjaillut nauhat

Paperin aihio kortteja, kangas, lace ja nauhat voidaan tehdä varsin soma otkrytochku Easter. Se ei vie paljon aikaa.

Pääsiäinen korttia Scrapbooking tekniikoita

Mikään ei estä sinua tekemään kortin scrapbooking tekniikkaa. Kuten jo mainittiin, pääaineet ovat pääsiäismunia, ortodoksisia kirkkoja, kakkuja ja kukkia.

Neulotut koristeet pääsiäismunia

Mitä pidät ajatusta "priodet9raquo; pääsiäismunia 🙂

Pääsiäinen - kevyt, hyvä loma ja hieman makea hauska se päivä ei ole turha. Esimerkiksi pääsiäismunia, voit "pukeutua" neulottu korkki. Korvat, bumbonchiki juu kaikki - mikä tärkeintä, käyttää kirkkaita lankaa. Erityisesti tällaisia ​​koristeita kuten lapsia. jotka eivät ole vielä perehtyä pääsiäisen.

Ja voit vain asettaa söpö pikku eläimiä, sama kanoja ja kaneja. Kiinnitetään lapsensa ja tuotanto, jopa ennakoiden loma, ne myös osallistua iloisen ja hyödyllistä.

Muuten, taidot ovat hyödyllisiä valmistuksessa neulominen ja tukee alle munia. Ne ovat hieno koristelu yli vuoden tulee pääsiäisenä pöydän, ja varmasti käytetty. Jos osaat neuloa kankaalla, hatut, tehdä yksinkertaisia ​​asioita koukku, tie stand on helppoa.

Jos sinulla on halu tehdä jotain omin käsin käsitöitä pääsiäisenä, meillä on ilo nähdä teidät projektimme, "Easter sovmestniki"

Ota aikaa löytää aikaa käsitöitä, koska pääsiäinen käsityöt käsillään on erityistä tarkoitusta varten: ne eivät vain osoittaa luovaa tekemisiä Masters, mutta myös antaa mahdollisuuden syvemmin tuntea loman itse. Sytytät pääsiäisen.

"Cross" takaa luova lentoonlähdön koko vuoden! 🙂

Pääsiäinen käsitöitä käsillään: 64 hyviä ideoita!: 2 kommentit

Mahtava käsitöitä. Pääsiäisenä tehdä sellaisen ihmeen podstavochki tai hattuja kananmunille - beauty ... Kiitos vinkistä ...

Myös hienoa! kiitos

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

luokka

Ristipistotyöt ja muu käsityötarvike

Sijoittamalla sivuston materiaalien muihin sivustoihin on kielletty!

Lähettämällä kaikenlaista sivustolla, sitoudut

Kaunis perinne ja hauskaa: Making pääsiäismunat käsillään

Pääsiäinen - suuri juhla valoa. Varmasti monet lapsuudestaan ​​pysyi liittyy se tunne jotain epätavallista, puhtautta ja hyvinvointia. Monivärinen, munia - välttämätön ominaisuus - koettu ei vain ruokaa, vaan leluksi, hiukan. Kaikkina aikoina, antaa ja jakaa munat - paljon hyvää ja hyvinvointia. Tapoja miten tehdä pääsiäismunia, yli tusina. Monet heistä ovat niin helppoa ja hauskaa, että kuin lapsi. Tulosta yhteisistä vapaa luovan toiminnan - ainutlaatuinen matkamuisto - ilo rakkaansa, ja lapsesi siirtyy pääsiäisen tuulella.

Video Idea: marmori munat pääsiäisenä ↑

TÄRKEÄÄ: maalaus ja koristelu kananmunia käyttämällä vain luonnollisia väriaineita ja liima. Jos haluat käyttää liimaa, maalia, niin käytä muna syöminen mahdotonta. Jotta se enää pitämään houkuttelevuutta matkamuisto eikä porttia, on suositeltavaa käyttää vain munankuoret. Muna, on tarpeen puhkaista kaksi reikää (ylhäällä ja alhaalla) ja kaada (isku) pitoisuus. Hauraaseen kuoret ei rikkonut käsittelyn aikana sen yli, se kaadetaan kipsiä vaahtoa, tai yksinkertaisesti nukahtaa jyviä. Voit myös käyttää valmiita puusta, kipsistä, vaahto pallot.

Tekniikan kanssa paperimassamainen kaikki tunsivat toisensa oppitunteja työtä. Sen avulla luoda erilaisia ​​käsitöitä, kuten koristeet pääsiäisenä.

• värillinen crepe tai kreppipaperi;

• jauhoja tai tärkkelystä;

1. Täytä pieni ilmapallo. Voit ripustaa sen langan tai käytä jalustaa käytön helpottamiseksi.

2. Kaikki paperi on leikattava pieniksi neliöiksi.

3. Tee taikina jauhoja tai tärkkelystä.

4. Macao jokainen neliö tahna, liimaa pallo, tasoittaa ryppyjä. Ensimmäinen kerros kreppipaperi, sitten lisää lopullisen valkoisen ja - uudelleen kreppi.

5. Anna kuivua käsintehtyjä artikkeli.

6. ilmalla täytetty ilmapallo ja poista se.

7. Piirrä soikean ikkunan ja leikkaa se.

8. Koristele ikkunan reunaa paperille, rulla pallot ja liotetaan tahna.

9. Top kiinnitä kiinnitetty keula nauha.

10. Sisällä voit laittaa leikata nauhat kreppipaperi vihreä - se on eräänlainen ruoho - ja laittaa takaisin matkamuisto valmistettu kanan tai säiettä.

Lempeä, ilmava, erittäin mukava ja yksinkertainen toteutus

Toinen suuri lahja vaihtoehto-yllätys: varovasti leikkaamalla valmiin kuoren, laittaa sisälle karkkia tai matkamuisto. Seal työntämällä lanka avaamista yllätys.

Vedä köyttä - yllätys!

Käyttäen samanlaista tekniikkaa, voidaan tehdä kierteet muna. Voit tehdä tämän sinun täytyy: pallo, lanka, liimaa ja pieniä osia koristeluun. Kastettu liimaa kierre olisi kiedottu pallo, anna kuivua, irrota pallo ja koristele valmiin runko helmiä, nauhoja, pugovichkami.

Suloinen pääsiäispuput koristella lastenhuoneen

Mutta tämä tapa koristeena kierre ei ole ainoa. Vaahdolla pohjana (sen avulla voit pysyä tapin), voit luoda munan kierteet valmiiksi leikkauskoristeiden ikkuna.

• elokuva (jotka langat eivät ole tarttuneet alustaan);

• Ribbon ja sisustus.

Kerää tämä hakata olisi kahdessa osassa - tekevät edessä ja takana erikseen, koska se on mahdotonta vetäytyä perusteella. Puoliskot liimataan yhteen ja koristeltu nauha väri rajapinnassa.

Toinen mielenkiintoinen tekniikka kudonta lankoja

Käsitöitä kierteet - koristelu jokaisessa kolkassa talon

Erittäin suosittu tapa koristelu. Tämä muna näyttää erittäin rikas, vatkaamiseen jotain korun kuten kuuluisa Faberge. Mutta tehdä tämän pääsiäismuna kädet on melko vaikeaa, ettei se ole oppinut ainakin alkeis- tekniikoita beading. Erityiset kudonta järjestelmät mahdollistavat tehdä helmi kuvio.

Upea kuvat helmiä - on lähes taideteos

On kuitenkin olemassa yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja, munantuotannon.

 • Vaihtoehto 1. Aihio takki liimalla ja huolellisesti vetämällä helmiä. Muuten, samaa menetelmää voidaan käyttää valmistettaessa syötävä pääsiäismunia käyttämällä proteiinia eikä liimalla ja sprinkler makeisten.

Ruoka pölyämisen muna koristeluun

 • Vaihtoehto 2. Jos on varastossa kärsivällisyyttä pelata piirustus, liimaamalla helmiä pinsetit haluttua väriä. Parempi hyödyntäminen liimaa "Moment"

Helmet kuten pölyämistä ja helmi kuviot

 • Vaihtoehto 3. helmiä koukussa pitkä, ohut lanka, langan tai säiettä. Liikkeellä kierre liimaradoilla koukussa pala. Jos käytetään helmien eri värejä voi luoda mielenkiintoisia kuvioita.

Hyvin alkuperäiset värit

 • Vaihtoehto 4. yksi alkuperäinen ja helppo tapa jonka on:

• todella Styroksi muna.

Ydin työ: kullekin pin-neilikoita kireällä helmi, paljetteja, ja sitten kiinnitetty muna. Tilanne on myös kätevä kierre vuorotellen riviä helmiä ja paljetteja riveihin nauhoja.

Paljon nastoja ja kovaa työtä, mutta tulos on sen arvoinen

Pääsiäismunia sovelluksiin ↑

Sovellukset eivät vaadi paljon vaivaa ja taitoa, ja he voivat tehdä mitä tahansa luoda lukemattomia kirkkaita koriste matkamuistoja. Käyttökohteita ensin jotka tulevat kätevä: kangas lautasliinat, värillinen paperi, ompelulanka, ja lisäksi, pasta, viljat, ja kuori munat jo maalattu.

Kirkas applique kuitujen ja paperin

Aikana viljan ja pastaa

Voit koristella kuoret ... kuoret!

Valitse suosikki koristeet, liimattu työkappaleeseen tai satunnaisesti noudattaen mallia, koristeltu paljetteja, strassit, folio - voila, nopeasti ja helposti!

Voit hakea tekniikkaa decoupage. Lisäksi tarvitaan akryylipohjamaali, maalien ja lakkojen. menettely:

1. Aihio rasva, pohjustettu.

2. Paint akryylimaalia kaksi tai kolme kerrosta avulla sienet.

3. Leikkaa osa kuvio koriste-kankaalla.

4. Liimaa laimennettiin käyttämällä PVA: a liimaa.

5. Anna kuivua.

6. lakattu useita kerroksia.

Hellävarainen romanttinen Decoupage

Pääsiäinen käsityöt Vintage Style ↑

Tylsä, mutta tyylikäs, mutta erittäin harvinaista pääsiäismunat: hänelle Mestarikurssilaisia ​​on esitetty alla.

• PVA liima "hetki";

• Kahvi ja kaneli väriaineita.

1. Revi pieni sanomalehti.

2. Stick päällekkäisyyttä käyttämällä PVA: n ja sileä paperille työkappaleeseen.

3. Anna kuivua.

4. vedestä, PVA liima, kahvi, kaneli valmistella ratkaisu sävytystä.

5. Levitä harjalla sävytystä ratkaisu.

6. Levitä lakkakerros tai PVA-liimalla.

7. Koristele pitsi ja koriste-elementtejä.

Vanhoja sanomalehtiä joskus tulla kätevä epätavallinen tapa

Nämä tyylikkään munat koristavat sisustus - rinnassa tai Mantel. Satiininauhat antaa erityistä glamouria ja ylellisyys tällaisten koriste-elementtejä. Suorituksen, ne ovat yksinkertaisia ​​eivätkä vaadi mitään erityistä koulutusta: tarvitsevat nauhavarmistustietovälineitä, kaksipuolinen teippi ja strassit (lisävaruste).

1. Liimaa nauhan ylä- ja alareunassa.

2. Kiinnitä päät nauhoja nauha.

3. varovasti vetämällä nauha kääri työkappaleeseen.

4. Kiinnitä tapin päistä.

5. erillistä nauhaa tehdä koristelu: taitetaan kahtia, korjaa kulmaa niiden hännät ja siirtyä taas muodostumista harmonikka. Kiinnitä toinen pää.

6. Ompele koriste kierre.

7. lukitseminen hännät kiteitä tai kiviä.

On myös mahdollista tehdä suikaleita nauhoja, kukkia, koristella ne matkamuistoksi seistä.

Monimutkainen ensi silmäyksellä, työ ei ole liian vaikeaa

Määräämällä tyylikäs tulos

Pääsiäismuna alalla Kvilling ↑

Tavattoman kaunis, kirkas, juhla käsityö Quilling tekniikoita miellyttävä ilme, ihailla ja koskettaa. Mutta kateus on tämä tekniikka ei ole sen arvoinen - parempi ottaa paperin quilling erityinen työkalu (aluksi mahtuu naskali hammastikku, iso neula) ja yrittää tehdä bumagokrucheniem. Kaikki monimutkaiset kuviot quilling koostuu monista pienistä elementeistä standardin, luoda eivät ole liian vaikeita - vain vähän taitoa.

Suikaleiksi paperia rullataan rulliksi. Telojen heikentynyt kärki on kiinnitetty liimalla. Lehtien ja terälehdet rullat pakataan reunoilla. Joka detalku välttämätön promazyvat liima sijasta yleisempiä kiharat, poistaa ylimääräinen liima.

Valmis Circuits Macao liimaa säädetyn perusteella kuvion.

Tällaisia ​​esineitä vain kaksi yksinkertaista elementtiä quilling

Käsitöitä ja koristeet pääsiäisenä - suuren perheen viihdettä ja lahjoja valmiita omin käsin, sielu ja mielikuvitusta - suuri kunnianosoitus pääsiäisperinteitä ja niihin liittyviä arvoja. Kokeile kaikki viehätys luoda oman pikku mestariteos jokainen voi!

Kommentit: 2

Vaihtoehto 1. Mitkä helmiä! Mitä liimatela tämän muna.

Dear käsityöläiset ja craftswomen aina ihaillut kyvyt käsityöläisten, ja jopa hieman kateellinen, että minulla oli niin lahjakkuutta siellä, ja haluaisivat yrittää tehdä kauneutta omin käsin, mutta se, mikä ongelma on, minulla ei ole mitään käsitystä mistä aloittaa ja haluaisivat selata hallita tällaisia ​​ihmeitä, koska voit milloin voit oppia kaiken zhelagii .Mne ei ollut tarpeeksi Infomatsiya ja kuvata oikeassa järjestyksessä, mutta yleensä olen siinä käsityksessä, että vain garazdo ole meidän fiksu rukodelniki)))

Jos sinulla on jotain sanottavaa, älä vaikene! Jätä kommentti:

Luokat

vinkkejä stylistit

© 2011-2016 Lady-Zaza. Kopiointi materiaalia sivusto on sallittu vain aktiivinen linkki lähde.

Top 5 työpajoja luomiseen koriste pääsiäismunia

Lähestymistavan kanssa valossa pääsiäisloman ihmiset ajattelevat paitsi, mitä asia juhlapöydän - sisustuksessa on myös erittäin tärkeää. Yritä tehdä keinotekoisia munia pääsiäisenä käsillään - niitä voidaan käyttää paitsi sisustamisessa, mutta myös mukava lahjaksi sukulaisille ja ystäville.

Nämä munat eivät sovellu luoda käsitöitä pääsiäisenä käsillään - ne nopeasti huonontua ja alkaa pahaa hajua, joten on parempi jättää ne ruokapöytä. Sen sijaan yrittää tehdä väärennös, joka voi turvallisesti koristella pelkäämättä ajaksi sen käyttöä.

Mielenkiintoinen paradoksi: tehdä keinotekoinen munia pääsiäisenä kädet, sinun on todellinen - suosia suuria kanan tai ankan.

Koska munankuoret on erinomainen materiaali koruja luonnollisessa muodossa nyt opit puhdistaa se sisältä ja valmistautumaan rekisteröintiin. Esipesua perusteellisesti kaikki kivekset.

 • Keskuksissa ylemmän ja alemman olevia munia laittaa vähän merkin lyijykynällä. Terävällä veitsellä tai neulalla huolellisesti tehdä reiät sijasta etiketit - laajojen puolen aukon on oltava suurempi kuin kapea.

 • Korvata syvässä muna pieni kapasiteetti ja aloittaa puhaltamalla alempaan reikään siten, että yläreuna virtaus suuria pitoisuuksia. Joskus aine poistetaan pour - voivat häiritä elokuvan kuoren sisälle. Sujauta terävä pää neulan syvällä sisällä ja siirrä se sinne.

Älä hävitä sisältö raaka: koska se voidaan keittää!

 • Kuoren sisällä on, vaikka puhaltaa hieman elokuva, joka voi alkaa haista pahalle. Päästä eroon siitä, ota ohut neula, sen hehkuvan punainen kuuma, siirrä laajentamalla reikä ja varovasti kävellä seinillä sisällä.

 • Upota työkappaleen veteen ja hieman painamalla alas käsin, että ne ovat täysin täynnä vettä. Joskus tämän jälkeen vesi virtaa itse, ja joskus myös oltava palanut - huuhtele tuotteita 1-2 kertaa täysin puhdistaa ne sisäpuolelta.

 • Viimeinen vaihe - munia pääsiäisenä kuivua. Vain jättää niitä kuivassa ilmastoidussa tilassa noin puoli päivää. Jos haluat nopeuttaa prosessia, laittaa ne puikko, jolla on kaareva pää ja lämmin yli keittolevy lyhyen matkan päässä tulen, muuten se saattaa haljeta ja polttaa.

Valmis koristella kuoret voi olla millä tahansa sopivalla tavalla - esimerkiksi monet mestarit ovat nyt kuin timantti maalaustekniikka.

Alkuperäisen tyylin suorituskykyä varmasti yllätä ystäväsi.

Valitettavasti eggshells ovat hauraita: ne usein tauko, niin niiden kanssa voi vain ammattilaisia ​​- puhumattakaan jakaa lasten käsitöitä. Auttaa korjaamaan tilanteen kipsi tyhjä pääsiäisenä, tehty omin käsin.

Kaikki mitä tarvitset: sama eggshells vähän yli laaja avaaminen alareunassa tai muuta formochka (muovileluja, pakkaaminen Kinder Surprise, jne ...).

 • Levitä kipsi vedellä johdonmukaisuutta smetanaa keskipaksua.

 • Kaada liuos muotteihin ja anna kuivua kokonaan - riippuen johdonmukaisuus seoksen ja tyyppi kipsin vaaditaan tunneista päiviin.

 • Kaapia pois ylimääräinen pullistuma ja täyttää halkeamat kipsi, tasoittaa pinnan.

 • Top edelleen prime kipsin akryylimaalilla.

Nyt keinotekoinen pääsiäismunat ovat valmiina, ja voit koristella omia.

Keinotekoinen munia pääsiäisenä voidaan tehdä lähes mistä tahansa materiaalista tekniikkaa, josta pidät. Esimerkiksi alla on mestarikurssi luomisesta ja koristelu pääsiäismunat kanssa kätensä pahvimassasta.

Tarvitset: kiinteässä muodossa tyhjä soikea muoto (voit käyttää kipsi, mutta parempi ottaa muovinen muna, joka koostuu 2 puolikkaasta), vanha sanomalehti, erityinen tahna paperimassamainen (se on helppo korvata valkoinen liima).

 • Obmazhte soikea aihio käsi kerma, vaseliinia tai pelkkää vettä paperikerros ei ole liimattu siihen, ja sitten se on helpompi poistaa.
 • Top tarkasti nalepili ensimmäisen kerroksen pieniä fragmentteja sanomalehtiä.
 • Toinen kerros tulisi lisätä huolellisesti promazyvaya liittää jokainen pala paperia. Tapetoida tuote kunhan se ei riittävän tiheä.

 • Jätä tyhjäksi kuivua kokonaan on hyvä ilmanvaihto. Kuivan paperin puolikkaat, poista muovinen ja prime valkoisella maalilla.

Salaisuus käsitöitä, jotka muodostivat ontelon, johon voit laittaa vähän yllätys lahjansaaja: kolikko, hiusneula tai karkkia.

 • Liitä puolikkaat liimaamalla ne yhteen paperi, kun taas peittää vaste.

Jälleen jätä työ kuivua. Tuote on saatavilla! Helpoin tapa sisustaa sen - katettu akryylimaaleilla tai guassi ja kiinnitä läpinäkyvä lakka.

Mutta eivät pääty tähän - tehdä pääsiäismunia tehty paperista tukee samasta materiaalista omin käsin.

 • Pahvi seistä munia, jossa niitä myydään kaupoissa, leikataan kupit, riippuen siitä kuinka paljon olet tehnyt pääsiäismunia tehty paperista.

 • Valkoinen A4- koko tulosta tai vetää aihion muodostamiseksi kehon osiin eläinten ja leikata paloiksi.

 • Maalaa osat ja kupit harkintansa, ja liitä oleellisilta osiltaan munat ja jalustan.

 • Aseta pääsiäisen kohteita telineeseen.

Ihana käsitöitä pääsiäisenä valmis! Tämä työpaja on hyvin yksinkertainen tehdä, joten voit tuoda lapsia töihin - he varmasti nauttivat koristamaan loma lahjoja omin käsin.

Toinen ajatus miten pääsiäismunat käsillään, on luoda kaunis iso läpinäkyvä Tavarat langasta. Ne tulee täydellinen koriste kotiin ja loma pöytä.

On olemassa useita tapoja tehdä pääsiäismunia lankaa - yksinkertaisesti valita mukavin ja alkaa luoda!

Making koristeet pääsiäisenä langoista perustuu ulos ilmapallo on erittäin helppoa, koska työkappaleen sitten vain päästä pois valmista työtä.

 • Lujasti puhaltaa ilmapallo ja solmio.

 • Kaada PVA liimaa syvä potin ja upota vyyhdin monivärinen lanka.

 • Kiertää lanka hallitsemattomasti pallo.

 • Jätä tyhjäksi limbo kuivaksi.

 • Kun tuote on kuiva, puhkaista ilmapallo, ja sitten varovasti jäänteet pihdit kautta yhden reiän.

Vie lanka pääsiäismunia vierekkäin, kerääntyy seppele tai seppele.

Ei ole väliä miten asetetut hehkulampun käsitöitä käsillään, ne näyttävät hyvin kaunis.

Tämä vaihtoehto on vähän vaikeampi kuin edellinen, mutta se tarjoaa kaunis veistetty reikiä tuotteen.

 • Ostaa valmiina soikea vaahto tyhjä - se voi myös leikata käsin.
 • Wrap perusteella polyeteeniä ja aseta pyöreä ompelu nastat, jakaminen murtautua 2 puolikkaat. Yhdellä puoliskot samasta nastat, piirrä muoto tulevaisuuden reikiä (master luokassa tämä - aurinko).
 • Tiiviisti kääri liottaa liima lanka nastat muodostamalla aukko ilmaiseksi.

 • Kun työkappale on kuiva, poista varovasti tapit ja poista tyhjä - ovat kääntyneet etuosassa munat.

Nyt taas, piirtää neulamuotin puoli ja tehdä samalla tavalla toisen osan artikkelin. Mutta ilman reikiä. Kun molemmat puoliskot ovat täydellisiä, yksinkertaisesti liimaa ne yhteen.

Näissä pääsiäismunat langoista voi laittaa makeisia, lahjoja ja leluja.

Toinen vaihtoehto on tehdä ihastuttavan kaunis munia pääsiäisenä käsillään tekniikassa kanzashi, voit kurkistaa seuraavan opetusvideota:

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 4 = 6