Paistettua pippuria

Nopea hiiva-taikina paistetuille piiraille

Nopea hiiva-taikina paistetuille piiraille

Tänään haluan tuoda esiin yrityksesi resepti pikkuhiekkakastikkeesta piiraille. Olen käyttänyt tätä reseptiä yli 15 vuotta, perheeni ja ystäväni on tullut vain suosikki. Olen kokki tästä taikinasta paistettuja kakkuja, mutta voidaan paistetaan uunissa (en paista uunissa, koska en pidä tuulta piirakoita). Täytettä voi olla hyvin erilaisia: perunat, sipulit, perunat ja maksan, riisiä ja sieniä, tattari, maksan, kevätsipulia muna, vihreä sipuli ja riisi muna, kaali, herneet, lihaa, ja kaikki täytettä ei ole listattu. Se tapahtuu niin, että ei ole täytteen ja taikinan jää, niin se sopii taikinan leipää. Muuten, valmisteluun nopeasti taikina on erityinen salainen, jonka kerron alla. Kokeile, uskon, ja perhe rakastaa kakkuja tämän testin!

kuiva hiiva - 3 tl;

kasviöljy - 5 rkl. l;

jauhot - neljä puoli litran purkkia;

Puhdas 0,5 litran purkki, kaada 200 ml lämpimää vettä, lisätään yksi rkl sokeria ja 3 teelusikallista kuivaa hiivaa, sekoita saatu lusikka. Jätä sieneksi 5-7 minuuttia (tänä aikana taikinan pinnalla pitäisi näkyä "korkki").

Syvässä kulhoon kaada jäljellä 500 ml: aan vettä, lisätään vielä rkl sokeria, suolaa, 4 ruokalusikallista kasviöljyä ja lähestyi hiiva hautua ja sekoita syntynyttä seosta.

Sekoita jauhot ja astu hiivasekoitukseen sekoita.

Vaivaa taikina, lisää 1 rkl kasviöljyä erän lopussa. Taikina sakeus muuttuu pehmeä, ei tukossa, helposti jäljessä kädet.

Laita taikina ensin ruuan muovipussiin (solmio), laita sitten taikina yhteen pussiin ja kiinnitä se tiukasti.

Syvässä maljassa tai kattilassa täytä 2-3 litraa kylmää vettä ja laita taikina pusseihin. Jätä se 7-10 minuuttia - tämä on tärkein salaisuus. Taikina vedessä nousee hyvin nopeasti, täynnä ilmakuplia. 10 minuutissa se on jo valmis työskentelemään. Tavanomainen tapa, kuten tiedämme, kestää noin 2 tuntia.

Kun taikina on nopeasti noussut vedessä ja kelluu kuin kellua, ota se pois vedestä.

Paketti osoittaa selvästi paljon kuplia. Ota taikina pois pussista.

Laita taikina syvään kulhoon, peitä se pyyhkeellä tai ruokaelokuvilla, jotta siitä ei pääse ilmassa.

Ja tässä on nopea hiiva taikina piirakoita leikkaus.

Älä käytä jauhoja piirakoille. Voitele levyt ja kädet kasviöljyllä. Ota taikinaa vasempaan käteen, käyttämällä oikean käden peukaloa ja etusormi, purista pieniä palloja. Kauli jokainen pallo kaulin (En yleensä käytä kaulin, paina minun palmu taikina), makasi keskellä täyte ja Purista taikinan päälle, kuten nyytit, laita taululle sauma alaspäin.

Valmistele syvän paistamisen lämpö kasviöljyllä (lämmitä paistinpuristin valuraudassa, samalla paista se 3 paistetta). Jotta patty ei pääse avaamaan, aseta se kuumennetulla öljyllä sauman ollessa alas. Paista piiraat syväpuristetussa keskilämmössä molemmin puolin karkeaan kuoriin (molemmilla puolilla 3-4 minuuttia). Valmiit piirakat melulla, päästä syvän paistamisen päälle ja laita paperipyyhe päästä eroon ylimääräisestä öljystä. Tällaisesta nopeasta taikina valmistetut paistetut hiivakeet ovat herkullisia, pehmeitä ja toisena päivänä.

Nopea hiiva-taikina paistetuille piiraille on todellinen wand jokaiselle hostessille - kaikki on yksinkertaista, nopeaa ja tulos on aina erinomainen.

Jos ei ole tarpeeksi täytettä piirakoille, ja taikina on vielä, leipä tai leipä rullat siitä. Tee tämä, muodosta tuote taikina, rullata jauhoja, laita se muottiin. Anna seistä 10-15 minuuttia ja paista esikuumennetulla uunilla 180 asteen lämpötilassa 25-30 minuuttia (leivonta-aika riippuu leivän koosta). Valmiit leivät jäähtyvät arinalla. Herkullisia ja miellyttäviä hetkiä!

Pidätkö resepti "Fast hiiva taikina paistettua piiraat"?

Taikina paistettuja paisteita leipäkoneessa

Ehdotan, että yrität tehdä upean taikinan paistetuille piiraille.

Säilytä hiiva taikina piirakoille

Kastikehieman taikina piirakoille minulle oli kerralla löytö. .

Leivonnaiset leivonnaiset. Patjat tuorejuustokasta

Tavallisesti valmistetaan hiutaleita taikinaa varten. Tänään on ensimmäinen kerta.

Nopea puff-hiiva-taikina

Haluan tarjota reseptin nopealle tuhkavoivatehtaalle, leipomasta siitä.

Bezdorozhevoy taikina kefir piirakoita varten. Patties lohen kanssa

Joskus haluan pitsit niin paljon, mutta en halua aloittaa niitä pitkään aikaan.

"Makkarat taikinaan" ja miten keittää hiutaleen hiiva taikina

Tässä resepti haluan jakaa paitsi rullojen muodostamista makkaroilla, mutta myös.

Lievää taikinaa kaurahiutaleille

Haluan jakaa ihanaa reseptiä ohuen leivonnaisen taikinan valmistamiseksi.

Resepti paistettuja piirakoita perunoilla

On helppoa ja yksinkertaista valmistaa paistettuja paistettuja patsaita kefirista taikinaan. .

Kefir-taikinan resepti piiraille

Kefir-taikinalla on suuri etu monissa muissa taikinoissa.

Marina, kiitos paljon

Marina, kiitos paljon reseptiä. Minun paistinpuhaltimet kurottavat molempien poskien piiraat!) Ja ne, jotka pitävät nopeasti, ovat erittäin käteviä.

Marina, minulla on mietintö. Liityin tämän testin faneihin. Tuloksena oli ihana taikina, keitetty belyasha, kaikki hyvin nopeasti ja herkullisesti. Kiitos vielä reseptistä.

Sveta on täällä varmasti, hänellä on jo fanit, tytöt leipovat leipää, paistetaan piirakat. Ja Belyasha kyllä, voin sekoittaa kaksi annosta kerralla (vain eri pakkauksissa täytän taikinaa) ja sitten meren täytteet, mukaan lukien belyashi. Mutta heille ei ole väliä, vuosien ajan minun suosikki resepti on ilmestynyt.

Haluan kokeilla erilaisia ​​reseptejä testiä varten belayalle eikä vain. Tytöt näkivät belayan reseptin kahvilassa, haluan myös yrittää, voin jakaa, jos kiinnostaa. Marina, jaa suosikki resepti belaya, haluan todella kokeilla, jos ei ole vaikeaa.

Minä panen sen valoon lähitulevaisuudessa. Ensi viikolla, n.

No, Marina, ei kiireellisesti.

Kiitos, Marina. Pidin todella resepistä, se testattiin ja hyväksyttiin, se on erinomainen. Kuulosti, mutta en yritä tätä vaihtoehtoa. Käytän varmasti sitä.

Valo kaikki ystäväni siirtyivät tähän taikinaan, hyvin nopeasti ja kätevästi. Tärkeintä oli, että täyttö oli jo valmis. Kyllä, ja kun valmistan piiraat, en muuraa niitä yhtäkkiä, vaan myös paista.

Nopea, yksinkertainen taikina paistettuja paisteita varten

Tuoreiden leivonnaisten haju liittyy aina viihtyisäyn, turvalliseen kotiin. Ja siitä, kuinka hyvin ruokittu ravintoloissa, kotitekoisia leivonnaisia, rasvassa paistettu, jossa punertava kuori, täyttää aina erityinen paikka moneen makuun. Niin monia ruoanlaitto tekniikoita, reseptit, täytettä valintoja voidaan keittää kakkuja, jotka ovat innoissaan, kun fanit rempseä ruokaa, ja niille, jotka haluavat kevyen, kaikkein harmittomia ruokaa.

Seuraavat ovat reseptejä testiin, jotka eivät sisällä monimutkaisia ​​ainesosia ja joiden valmistelu vaatii vähimmäisaikaa. Jopa kaikkein kokemattomimpia rakastajia kykenevät tekemään herkullisia piirakoita tällaisesta kokeesta. Näissä resepteissä ei ole tunneittaisia ​​odotuksia, kunnes taikina saavuttaa tarvittavan tilan. Reseptit valitaan paistettu piirakat, mutta taikina lasketaan ja käytetään valmistella kakut uunissa tai esimerkiksi valkosipulin sämpylöitä, vain kotitekoista leipää.

Reseptejä paistetuille piiraille

Hyvin maukkaita paistettuja paisteita voidaan tehdä sekä hiivasta että hiivattomasta taikasta.

1. Ilman hiiva taikina paistettuja paaleja

 • 300 ml. vesi (tai maito);
 • 1 taulukko. l. hiivaa pussista;
 • 2.5 taulukko. l. auringonkukka tai oliiviöljy;
 • 350 - 400 g jauhoja;
 • 1.5 taulukko. l. sokeri;
 • suolaa harkiten.

Sekoita kulhoon hiivaa, sokeria ja muutama jauhojen lusikka. 300 ml lisätään niihin. lämmitetty vesi (tai maito). Kaikki sekoita hyvin ja lähteä 15 minuuttia lämpimässä, vedettömässä paikassa.

Tällöin valmistele täyttö.

Hetken kuluttua lisää öljyä ja suolaa. Lisää pieniä osia jäljellä olevaan jauhoon taikinan vaivaamiseksi. He panivat vielä 10-15 minuuttia lämpöön.

Taikina kasvaa noin puolet. Resepti on suunniteltu kahteen pientä leipomopastaa.

2. Bezdorozhevoy-taikina jogurtilla paistettuja ja paistettuja pattiesia varten

 • 200 ml. kefiiri (rasvapitoisuus ei ole väliä);
 • 0,5 tl. leivinjauhetta (leivinjauhetta ei saa käyttää);
 • 3 - 3,5 kuppia jauhoja;
 • 1/4 taulukko. l. suolaa.

Sekoita kefiriä ja sooda kulhoon ja jätä ne 10 minuuttia. Lisää öljy, suola ja sekoita hyvin. Lisäämällä vähitellen jauhoja, vaivatta taikinaa. Ehkä ruoan valmistuksessa jauhot menevät hieman enemmän, mikä johtuu jauhojen laadusta. Valmis taikina jätetään 15 minuuttia. Tämän jälkeen aloitetaan keittoastiat.

3. Lämmin hiiva taikina paistettuja ja paistettuja patties

Ensimmäisen vaiheen ainesosat:

 • muutamia jauhoja lusikoita;
 • 3 taulukko. l. auringonkukka tai oliiviöljy;
 • 1.5 taulukko. l. sokeri;
 • 1/4 taulukko. l. suola;
 • 100 ml. kiehuvaa vettä.

Ainesosat toiselle vaiheelle:

Ensimmäisen vaiheen kaikki ainesosat keitetään kiehuvalla vedellä seuraavassa järjestyksessä: jauhot, sokeri ja suola sekoitetaan, lisätään öljyä ja kaikki kaadetaan kiehuvaan veteen. Sekoita kunnes sileä ja lusikka ja anna jäähtyä hieman.

Lämmässä seoksessa lisätään hiiva, lämmin vesi ja keltuaiset. Jos hiivaa ei käytetä kuivana, liuotetaan sitten lämpimään veteen (sopivissa annostuksissa) ennen niiden lisäämistä.

Tuloksena oleva seos kaadetaan jauhotukseen. Varovasti taikina alkaa keskeltä alkaen. Sen on pysyttävä pehmeänä. Jos ruoanvalmistuksessa on selvää, että jauho vaatii hieman lisää - lisää. Mutta sinun on varmistettava, että taikina ei kireydy. Sen pitäisi olla joustava.

Taikinasta nipistää uniikkivaditkin (noin 50 g), jotta niistä palloja ja jättää ne seistä noin 5 minuuttia tämän jälkeen, tasoittaa jokainen pallo tehdä pieni kakku, laita täyte sitä ja liittää sen reunat, liimaus täytteen päälle. Laita piirakat leivinpaperiin, jätä ne vielä 5 minuuttia ja laita ne esilämmitettyyn uuniin.

4. Erittäin nopea ja yksinkertainen resepti hiiva taikina paistettuja patties

 • 0,4 kg. jauhot;
 • 2,5 tl. hiivaa pussista;
 • 2 munaa;
 • 100 ml. maito;
 • 3,5 taulukko. l. auringonkukka tai oliiviöljy;
 • 2 taulukko. l. sokeri;
 • 1/4 taulukko. l. suolaa.

Liuota sokeri lämpimässä maidossa, lisää siihen hiiva. Jauhot kaadettiin kulhoon ja kaadettiin uraan tuloksena olevan liuoksen keskelle. Anna seistä 5-10 minuuttia, kunnes pieni vaahto ilmestyy, mikä tarkoittaa, että hiiva on fermentoitu. Kun näin tapahtuu, myös munat, kastettu suolaa ja voita, lisätään jauhot ja alkaa vaivata taikinaa. Sekoita yleensä kulhossa, sitten pöydällä homogeenisen sakeuden aikaansaamiseksi taikinaan. Tuloksena olevaa taikinaa käytetään välittömästi piirakoiden valmistamiseen, paistetut hiivakastikkeet tällä reseptillä ovat erittäin maukkaita ja pysyvät tuoreina pitkään.

 1. Aina jauhot aina seulotaan ennen sen käyttöä, vaikka oletkin varma siitä, että se on puhdas ja kokkareiden puuttuminen. Tämä rikastuttaa sitä hapella ja tekee taikinan ilmavammaksi.
 2. Kun työskentelet pehmeällä, ei jyrkällä testillä, voit pestä kädet ja pöytä kasviöljyllä. Jos tämä on tehty, taikina ei tartu kiinni eikä ylimääräistä jauhoa tarvita.

Paistetun ja paistetun hiivapastin täyttämiseen voit käyttää lihaa, munia, hedelmiä, vihanneksia, marjoja, vihanneksia, viljaa ja palkokasveja. Hyvin maukkaat yhdistelmät antavat yhdistelmän tuotteita, esimerkiksi lohta kermavaahdolla tai sienillä keitettyjä munia. Älä pelkää kokeilla, mutta muistaa, että tuotteiden yhteensopivuus on sen arvoista. Luo testiruokasi paistettuja ja paistettuja pattiesia varten, jotka ehkä ajan mittaan tulevat perheiksi ja kokeilevat joku muu.

Ja älä pelkää piirakoita, koska ne ovat ruoanlaitto paljon öljyä. Sinun tarvitsee vain ymmärtää, että et voi käyttää lämmitettyä öljyä toistuvasti ja että on haitallista syödä paistettuja ruokia usein. Raikas, tuoksuva patties sinulle!

Nopea taikina paistetuille piiraille

Kananmuna - 1 kpl.

Kasviöljy - 3 rkl + 1 rkl. työskennellä testin kanssa

Tänään haluan jakaa teille erittäin maukasta ja yksinkertaista reseptiä paistetuille piiraille. Valmistele nopeasti hiiva taikina maidon kanssa. Tällä reseptillä valmistettu taikina on elastinen ja erittäin miellyttävä työssä, mutta tärkeintä on, että se ei vaadi vaatimusta. Riittää vain sekoittaa kaikki ainesosat, vaivaa taikinaa ja voit heti alkaa muodostaa ja paistaa patties. Tällaisesta taikinasta valmistetut patties saadaan ilmasta ja pehmeästä, ja taikina on huokoista ja erittäin herkkä. Kokeile sitä!

Valmistaaksesi pikakokeita paistettuja paisteita varten, valmistele ainesosat luettelosta.

Kuumenna maito lämpötilaan 36-38 astetta.

Kaada maito syvään astiaan. Lisää hiiva ja sokeri.

Sekoita kaikki hyvin, peitä säiliö pyyhkeellä ja jätä se muutaman minuutin kuluttua, kunnes kuplat näkyvät seoksen pinnalla. Sillä välin valmistetaan haluttu täyttö pattiesille.

Yhdistä erillinen säiliö munan kanssa suolaa ja viipaletta, kunnes sileä.

Lisää lyöty muna maito-hiiva-seokseen. Kaada kasvisöljy ja sekoita hyvin.

Pienten osien lisäämisen vaikutuksesta nestemäisten komponenttien seokseen sekoitetaan vehnäjauhoja.

Voitele kädet ja työpinta pienellä määrällä kasviöljyä ja vaivaa taikina 5 minuuttia.

Muodosta sitten taikina kulhoon ja pudota se, heittää työpöydälle noin 50 senttimetrin korkeudesta 30-40 sekunnin ajan.

Nopea taikina paistetuille piiraille on valmis. Voit aloittaa keittoastioita.

Piiraiden valmistamiseen jaetaan taikina 15-16 yhtä suureen osaan. Taikina kappaleita ja rullata ne kulhoon.

Sitten jokainen taikinan osa litistetään kämmenellä tai ohutlevyllä ja lisätään haluttu täyttö.

Suojaa taikinan reunat ja anna piiraille muodon.

Paista patties 3-4 minuuttia molemmin puolin kunnes kullanruskea.

Pöydällä voi olla paistettua paistettua pihvejä. Bon appetit!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 43 = 45