pakotti peruuttamista

Pakotti peruuttamista kylpyhuoneessa

Jotta käsitellä enemmän kosteutta, ja lisäksi mukana sientä ja hometta, jotta voidaan optimoida liikkeen kiertävän ilmavirtauksen, tarvitsevat usein pakko linko kylpyhuoneessa. Sen asennus suoritetaan sijoittamalla ylimääräisen rakenne putki ilmanvaihtoa.

Järjestää prosessi järjestelyn tällaisen laitteen on parempi aikaan korjaus - rakennustyöt, tämän tarkoitus on alun perin. Kehittäjä, tämä seikka ei ole rasite, ei vaadi paljon kustannuksia. Mutta asukkaat itse yksi ilmanvaihto on paikallaan.

Kotitekoinen pakotti linko kylpyhuoneessa tarvitaan siinä tapauksessa, että tavallinen tuuletusaukko monimutkainen ei suorita tehtäviään asianmukaisesti. Ilmeinen rikkomuksia indeksit ovat parit ilman ja misted lasi peilit, jatkuva kosteus, ja läsnäolo kondensaatio seinillä. Vuonna kylpyhuone voit saada epämiellyttävä pistävä haju ja lastentarha monenlaisia ​​haitallisten bakteerien, joka ei ainoastaan ​​vaikuta kielteisesti hetkisiin terveyttä, mutta myös johtaa lasku käyttöikää ja sisäänrakennettu suihku, ja automaattinen pesukone, ja lisäksi antaa tuhoava vaikutus laattasaumojen .

Jos kaikki edellä mainitut oireet olet tuskallisen tuttu, on tärkeää pikaisesti toteuttamaan kanavan todentaminen ilmanvaihdon kannalta sen suorituskykyyn. Voit tehdä tämän, tuo valaistu ottelun kaasuun. Siinä tapauksessa, että tulipalo vetää suuntaan ristikon tai yksinkertaisesti sammuttaa, liesituuletin toimii moitteettomasti.

Tilanteessa, kun tuli ei reagoi jatkuvaa manipulointia, meidän pitäisi miettiä, miten tehdä pakkovetouunissa itse sekä puhtaan venttiili itse.

Jotta voitaisiin poistaa epäpuhtaudet, käyttää kapenevan painoja, jotka putosivat katon suoraan venttiili itse.

Asenna kotitekoinen huppu: tekniset vaatimukset

Teille suunniteltu tuuletin toiminut tyydyttävästi prosessissa asennus on noudatettava joukon vaatimuksia:

 • Moitteettoman toiminnan varmistamiseksi ilmanvaihtokanavan - jos se on tukos, niin yhtään uutta huppu ei ole hyötyä, se on voimaton. Aluksi pobespokoytes ajoissa ja laadullisesti procleaning polku ilmavirtaa.
 • Järjestää aukko paksuus 2 cm alle ovi kylpyhuone - tämä menetelmä auttaa lisäämään tehokkuutta vaihdosta kostea ilma raitista ilmaa prosessissa
 • Hyväksytty ylimääräisiä ilmanvaihto olisi täytettävä useita vaatimuksia. Tärkeimmät ovat: korkea suorituskyky, hiljainen toiminnan aikana, turvallisen käytön, toiminnallisuus, sekä riittävää arvoa laadusta laitteen ja sen hinta.

Tee pakkovetouunissa kylpyhuoneessa käsillään melko vaikeaa, lisäksi te tuo suurta hyötyä huoneeseen. Se on sopivan parhaiten ilmanvaihtolaite kosteutta toimintoja, varustettu erityisillä hydrostaattinen voimansiirto, työ on täysin keskittynyt kontrollin aste ilman kosteuden kyllästyminen huoneessa. Tällainen laite toimii itsenäisesti, siinä tapauksessa, että sallittu asetetut parametrit ylittyvät.

Täytäntöönpano asennustyö ehdottaa seuraavia ohjeita:

 1. alkaa kaapeleiden
 2. Tarvittaessa olisi laajentaa itse johdettujen aukko
 3. laite on kytketty sähköverkkoon
 4. Sopiva laite itse suoraan menettely
 5. muodostivat kapeampiin on tiivistetty vaahto asennustyöt
 6. jos on tarvetta - voit vihdoin proshpaklevat

Koko prosessi on helppo, joten periaatteessa on mahdollista selviytyä omillaan, ilman käyttää asiantuntijoita.

Ilmaan Prosessi suoritettiin mahdollisimman tehokkaasti, on tarpeen luoda sellaisissa olosuhteissa, että yhdessä osassa kylpyhuone oli osa raitista ilmaa (tarjonta), ja toinen - on mahdollisuus vapaasti poistua (poisto). Jos nämä kaksi aluetta ovat liian lähellä toisiaan, ilmanvaihto prosessi huoneen vähenee merkittävästi.

Raittiiseen ilmaan massoja vapaasti päästä huoneeseen, asentaa erityinen ritilä oven alta. Etsi tällainen laite voi olla missä tahansa erikoisliike rakennusalueilla.

Kuinka tehokas ja kätevä olisi improvisoitua lisätuulettimen sen käytön aikana riippuu siitä, mitä teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia Alunperin suotu. valitsemalla tyyppinen yhteys siihen ilmanvaihtojärjestelmän kylpyhuoneessa itsessään on tuettava perustellun päätöksen tekemistä uudelleen tämä ei aina järkevää

Miten yhteyden verkkoon: valitse kaapeli

Käytännössä useita vaihtoehtoja sovelletaan tuuletin kytketty virtalähteeseen. kuvut usein sisältävät jo kytkimellä sen koteloon. Tällainen kaapeli vapautuu rungon tuuletin. Tugging kaapeli, voit kytkeä päälle tai sammuttaa laitteen.

Mallit tämänkaltaiset eivät useinkaan ole kovin helppo käyttää, koska ilmanvaihtojärjestelmän useimmiten asennettu kattoon vastaavasti hyvin syrjäinen paikka.

Siinä tapauksessa, jos korjaustöitä kylpyhuoneessa on juuri viimeistellään parhaillaan, valinta juuri tämän tyyppinen liitäntä on sopivin. Siten on mahdollista rakentaa ylimääräinen kytkin tuulettimen johto, saada suuntia se erityisen sähköä. Tämän jälkeen sopeutuminen piilottaa alla vuori.

Tulkoon valkeus: lisätuuletus vaihtoehtoja

valonlähteet voidaan liittää toiminnan uusi piirros. Tätä tarkoitusta varten, se maksaa vain - on - vain järjestää yhteisen kytkin. Siinä tapauksessa, jos ostit puhallin ei tarjoa vaihtoehtoa "ajastin", ilmamassa ei ehkä ole aikaa käydä läpi puhdistus ja uusiminen ennen poistut huoneesta. Samalla, jos käyt kylpyhuoneeseen tai wc yöaikaan, se meluisa työ huput voi herättää kotitalouden, että olette samaa mieltä, ei maukas.

Siinä tapauksessa, jos kosteus ei ole ärsyttävä, mutta sinun tarvitsee vain ilmanvaihtoa parhaillaan ottaa suihku, se on parasta myöntää se erillisellä kytkimellä, joka sijaitsee suulla huoneen itse. Hän voi olla kaksi avainta, joista toinen vastaa valaistus, toinen - huppu.

Voit tehdä automaattisen tuulettimen, joka perustuu anturin, joka vastaa liikkeen tai muutoksen aste kosteus saunan. Tämä tekniikka on tehokas, mutta ei helposti, siksi voidaan soveltaa vain harvoissa tapauksissa.

Miten tyyli viestisi: tekninen neuvonta

Ensinnäkin, kaikki sähkölaitteet sähköverkosta on kytkettävä pois päältä ennen työn aloittamista. Kosketus itse kaapelien on yhdistetty toisiinsa erityisten tyynyt on liittimet, jotka antavat lisää rakenteellista luotettavuutta.

Kuparijohdotuskuvio syötetään tuulettimen asennus alueella. Peittää kaapelin, sen pitäisi "pakata" erityinen laatikko muovia. Suunnitella itse olisi vahvistettava vasta sen jälkeen, kun laite on kytketty verkkoon.

Optimaalinen rakentamista varten järjestely on poistoaukon edessä yhteisen akselin. Se esiintyy kaikissa olohuoneissa, sen toiminta - painovoimainen ilmanvaihto.

Halkaisija piirustuksessa valitaan kanavan tilavuuden, jonka mitat vaihtelu: 100-125 millimetriä.

Aloittaa, lue ohjeet liitetty yksikköön. Asennus prosessi ei kestää yli 15 minuuttia. Ensinnäkin nosta ylähavaksessa laitteen. Risteyksessä alueen puhaltimen ja seinät olisi sovellettava joko silikoniliimaa tai polymeeristä tyyppiä. Suunnittelu muovi painaa vähän, joten tällainen toimenpiteiden riittää.

hybridit tuuletin itse tai putken sisä- tai itse kanavassa, painautuvat tiukasti ja korjata etukansi ruuveilla. Parempi hyödyntäminen ja hyttysverkko - asentaa sen eteen instrumentin.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten pakkovetouunissa kylpyhuoneessa itse. Noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​sääntöjä, voit tehdä ilman asiantuntijoiden avulla.

Liesituuletin kylpyhuoneeseen - eroon luonnollisen ja pakotetun put

Kylpyhuone vaatii täyden ilmanvaihtoa. Tämä estää ulkonäkö kosteuden aiheuttamat tämän tekijän ja epämiellyttäviä seurauksia: hometta, kuorinta tapetti tai hajua.

Luonnollinen ilmanvaihto talossa

Useimmissa huoneistoissa varmistamisessa ilmassa kylpyhuoneessa on melko maksaa luonnollisella tavalla. Tämä johtuu hyvä suunnittelu ja oikea sijoittaminen ilmanvaihto huput, että on hyvä työn suunnittelu ja rakennustyöt rakentajat.

Tarjoaminen luonnollinen ilmanvaihto ja lämpötila-ero ympäröivän paineen ja sisätilojen huoneisto.

Ilma tulee huoneiston läpi ikkunat ja ovet, mutta jätä se läpi sijaitsee kylpyhuone ja keittiö aukot. Sitten hän joutuu ilmanvaihtohormi, joka yhdistää koko talon ilmanvaihtojärjestelmän ja poistuu huoneesta.

Ihannetapauksessa, kun oikea paikka ilmanpoistoaukon reikää ja säännöllinen puhdistus ilmanvaihtohormi liikkuu, luonnollinen ilmanvaihto menetelmä on varsin tehokas.

Tärkeimmät edut tämä menetelmä ylläpitämiseksi mukava sisustus huoneiston ovat:

 • helppo asentaa
 • luotettavuus
 • Ei ole mekanismia ja laitteita, jotka voivat vaurioitua
 • hiljainen
 • halpuuden

Kuitenkin kaikki edut luonnon ilmanvaihtojärjestelmän kylpyhuoneessa, joskus hän ei selviydy ja tarvitse asentaa ylimääräisiä laitteita, jotka on käyttää keinotekoista tai koneellinen ilmanvaihto.

Koneellinen ilmanvaihto kylpyhuoneen

Liesituuletin kylpyhuoneeseen johtaa kadulle.

Keinotekoinen (pakko) tuuletus - ilmiö melko yleistä kylpyhuonetta, kaikkein budjetti vaihtoehto parantaa viallisen painovoimainen ilmanvaihto.

Muita menetelmiä ovat muutokset ilmanvaihtosuunnitelma haarukat huoneistoja huomioon sen aerodynamiikka.

Esityskieli avustuksella ammattilainen insinööri, osaa laskea oikeaan paikkaan ilman uloskäyntikohdat täyden huoneen ilmanvaihtoa. Tämä on tehokkain, mutta samalla kallis tapa.

Toinen tapa parantaa painovoimainen ilmanvaihto - on asennus järjestelmän asunnossa ilmaston säätelyssä. Myös riittävän tehokkaita, mutta kallis tapa.

Lopuksi, yleisin variantti parantaminen ilmanvaihto - on todellinen soveltaminen puhaltimet, jotka on asennettu suoraan poistoaukon ja vahvistaa ilman vaihtoa.

Video - asennus sähköinen tuuletin lamppu:

Pakokaasujärjestelmä pyöreä kanava tuuletin.

Erityispiirteenä uuttolaitteen kylpyhuoneessa on varmistaa mukavan oleskelun henkilön on samanaikainen toiminta puhaltimen.

Ja se on aikana hygieniaa on varsin monimutkainen johtuen siitä, että puhaltimen toiminta voidaan luoda riittävän vahva ilmavirta (luonnos), joka voi aiheuttaa vilustuminen (erityisesti pienet lapset).

Liuos voi olla ilmanvaihtolaitteen, joka on yhdistetty valo. Koska useimmissa tapauksissa kylpyhuoneessa on sokea huone, valaistus tasoja voi olla osoitus ihmisen läsnäoloa siinä. Siksi paras vaihtoehto sääntelyn pakokaasun huoneessa se toimii pimeässä huoneessa.

Se on tämä tila antaa täydellisen poistamisen vesihöyryn ja hajut kylpyhuone täysin mukava oleskelun henkilön aikaan vastaanottamisesta hygieeninen menettelyjä.

Lisäksi ihmisen mukavuutta, sinun täytyy huolehtia ja taso kosteus huoneessa, joka on erittäin tärkeää erityisesti kylpyhuoneisiin. Näin ollen, toisen suoritusmuodon avulla asetus voidaan liittää tason huoneen ilmankosteus.

Miten valita tuuletin kylpyhuoneeseen itsenäisesti

Joten päätin asentaa tuuletin. Mutta kumpi valita, jotta hän työskenteli pitkään ja tehokkaasti?

Ensinnäkin, sinun kannattaa harkita omituisuuksia kylpyhuoneeseen, sen kosteus tasolla ja mahdollisuus roiskeita tuulettimen. Siksi optimaalinen ovat bryzgoustoychivye mallia.

Toinen tärkeä asia, että sinun pitäisi harkita valitessaan tuuletin kylpyhuoneessa - kapasiteettiaan, toisin sanoen, vallan. Sen ei pitäisi olla niin korkea, chill henkilö vierailevien julkisilla paikoilla ja ei niin heikkoja selviytymään tehtävät sille ilmanvaihtoa.

Kolmas tärkeä periaate riittävä vaikuttamisen valinta puhaltimen kylpyhuoneessa, on kohinataso, joka syntyy toiminnan aikana mekanismin.

Optimaalinen yhdistelmä kaikki nämä parametrit, sekä asennuksen helppous, ja asennus koko toimintamekanismin on oltava täysin kaivoksessa luonnollinen ilmanvaihto, ja saatiin haluttu laite.

Video - ote yhtiön ominaisuus lämmitysjärjestelmä:

Miten saada huppu kylpyhuoneessa käsillään

Asentaa huppu, ensin sinun täytyy valita paikka, jossa se tulee sijaitsemaan.

Paras kanta on katto seinälle vastapäätä ovea.

Tämä, yhdessä pakollinen aukko alaosassa oviaukon tai tuuletusaukkoja tarjota mahdollisimman toimintoja piirustus.

Toinen tärkeä askel on oikeus asentaa virtajohdot laitteeseen. Ne tulee sijoittaa aaltoletkut tai erityisiä kaapelikanavia. Sallittu siteen suoritusmuoto piilevä sähköinen ilmanvaihto komponentti.

Asennus osti mekanismi on tehtävä aukoissa on tuuletusta varten rakentajia painos huoneeseen. No, jos ne sijaitsevat siellä, missä roiskeilta otettaessa hygieenistä menettelyt eivät pysty tunkeutumaan, vaikka uiminen on hyvin aktiivinen lapsi.

Kun oikein asennettu, laite on täysin upotettu ilmanvaihtohormi seinään pinnalle grilli voidaan havaita. Tämän vuoksi kohinan vaimentamiseksi vaikutukset voivat asentaa äänenvaimennin, korjaat Vanny sovelletaan tiiviste, joka alentaa käyntiääntä huppu.

Kun kaikki toiminnot, jotka toteutetaan, sinun täytyy asentaa säleikköä, ja tehdä erillinen kytkin puhaltimen vieressä valokytkin kylpyhuoneessa. Jotkut omistajat yhdistää nämä kaksi kytkintä ja kiinnitä huppu maailmalle, mutta mukavuussyistä, ensimmäinen vaihtoehto on parempi.

Video - Kylpyhuone linko luonnon verrattuna pakko:

Järjestelmässä asennuksen tuulettimen kylpyhuoneessa

On olemassa kolme tapaa yhdistää. Riippuen huoneen, käyttämällä sopivimpia.

Yksinkertaisin kytkentäkaavio piirustus, jotka on kytketty rinnan valoa tuuletin. Eli sisällyttäminen paineilmaa jäykästi sidottu sisällyttämistä valoa. Yleensä tätä menetelmää käytetään wc.

Toinen tyyppi liittyy monimutkaisempi versio, koska tässä tapauksessa tuuletin on varustettu ajastimella. Ajastin hallintaan tarvitaan uuttoprosessi. Tämä "keittiö" versio huppu.

Kolmas tyyppi sisältää kosteusanturin piiri. Tästä seuraa, että se on paras vaihtoehto kylpyhuoneeseen. Johdotus yksinkertainen ja on eri kuin ensimmäinen tyyppi tai dvuklavishnogo läsnä ulkoisen kytkimen.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että kaikki ongelman merkitys ilmanvaihdon kylpyhuone, päätös on varsin yksinkertainen eikä vaadi erityistä osaamista ja taitoja, ja anna omistaja käsittelemään mitä tahansa koulutustasoa.

Painovoimainen ja koneellinen liesituuletin kylpyhuoneessa: mitä valita ja miten asettaa?

Miksi kylpyhuoneessa niin tukkoinen ja kostea, varsinkin kun suihkussa? Mistä musta sieni seinille, joitakin 2-3 vuotta sitten ei ollut? On monia kysymyksiä, vastata niihin, vain yksi - huono ilmanvaihto.

Ilmeisistä syistä, suurin osa kosteutta muodostuu kylvyssä. Valtavia määriä höyryä jälkeen kuumaan laskeutua lähes kaikkialla, myös katto ja huonekalut. Puuttuessa tai riittämätön ilmanvaihto toiminta lopulta pilata kostean ilman kalliita viimeistely-, voimakkaasti edistää sienen ilmaantumista ja ilkeä haju. Siksi kysymys piirustus Asennus on aina ensimmäinen paikka.

Nykyinen materiaali on omistettu kahdenlaisia ​​ilmanvaihto - luonnollinen (Aikana muodostunut rakentamisen asuintilojen) ja pakollinen. Tuomme teille kuhunkin ja kuvata kuinka valita ja asentaa oikean ilmanvaihdon järjestelmän huoneissa.

Luonnollinen ilmanvaihto kylpyhuoneessa

Tämä tyyppi ei ole vahingossa kutsuttu luonnollisia. Hän loi vaiheessa talon rakentaminen tai asuntoja. Kylpyhuoneessa ja jotkin muut huoneet sijoittuvat ilmanvaihtokanavat. Useimmiten he panivat tiili. Toinen vaihtoehto on mahdollinen, kun muoviputket luoda painovoimainen ilmanvaihto.

Käyttäen luonnon luonnos? Käytä seuraavia vihjeitä - ja sen tehostuksesta:

 • Rauta sääntö on, että kunkin yksittäisen huoneen asettaa ilmakanavan. On parempi, jos se on pystysuorassa.
 • Yhdistämällä tiloissa on sallittu vain, kun kyseessä on niiden sijainti samassa kerroksessa. Eli, yhdistetyt uutteet kylpyhuone / wc on melko sallittua.
 • Myös antanut unionille otteita yhteen kanavaan huoneista edellä. Eivät liity järjestelmään ullakolla, jos kaksi ilmastoiduissa tiloissa sijaitsevat riittävän kaukana toisistaan.
 • Älä unohda, että standardi järjestelmä hyödyntäen pieni pää. Saada se toimimaan optimaalisesti, kanavan pinta on parempi tehdä sujuvaa. Suosittelemme vältetään jyrkkiä käännöksiä. Tietenkin on olemassa tilanteita, joissa tämä ei ole mahdollista. Tässä tapauksessa, jotta taivutus asteittain, pituus on 10 cm tai suurempi säde.
 • Jos sinulla on talon lattia, huppu todella kiinnittää suoraan kattoon. Tällöin kosteaa ilmaa menee katon läpi ullakolle.

koneellinen ilmanvaihto

Joissakin tapauksissa luonnollinen ilmanvaihto ei riitä - sinun täytyy asentaa pakko. Nyt me luettelo tilanteista, joissa se on ehdottoman välttämätöntä:

 • Jos tuulettimen kylpyhuoneessa lakkasi toimimasta tai ei tee työtään melko tehokkaasti. Se tapahtuu niin, että järjestelmä yksinkertaisesti epäonnistuu, ja sen myöhempi korjaaminen ei ole mahdollista.
 • Jos aiot asentaa höyrynkehitin sisätiloissa. Tässä tapauksessa puhumme ylimääräinen poistopuhallin asennus.

Mitä sinun tarvitsee tietää fanit kylpyhuoneissa?

Koneellinen ilmanvaihto on järjestelmä, joka koostuu putkesta, jossa elektrokulerom suunnattu ilma-aukosta. Huolimatta erilaisia ​​sähkö-faneille, heidän periaate työ suunnilleen sama.

Niin mikä on kotimainen tuuletin valita? Tyypillisesti nämä mallit ovat aksiaalinen muoto poistettiin 250 cu. m. ilma. Määrittämään tarkasti tarvittava voima, käyttö elementary kaava:

Symboli M on suorituskykyä jäähdyttimen tarvitaan ilmanvaihtoa huoneeseen. Symboli V merkitsee sen tilavuus kuutiometreinä. Luvut 5-10 - on korjaus elementti, mikä taajuus tilojen käytön. Esimerkiksi, jos talo on koti yksi aikuinen, joka pesee aamulla ja ottaa valoa suihkussa illalla töiden jälkeen, voit huoletta laittaa korjauskerroin viisi.

Lasketaan likimääräisen suorituskyvyn hyviä piirustus, jonka mitat ovat 2 x 2 x 2,5 metriä. Huone tilavuus on 10 kuutiometriä (kerromme pituus, leveys ja korkeus). Jos korjauskerroin on viisi (rakennuksessa, koska yksi henkilö), vähintään kapasiteetti tuuletin on 5 * 10 = 50 kuutiometriä.

Onko turvallista asentaa tuuletin? Loppujen lopuksi tämä laite ja kylpyhuoneet on ominaista korkea kosteus. Me kiirehtinyt vakuuttamaan - jäähdyttimet märkätilojen ovat käytettävissä korkea suoja. Pääsääntöisesti ne on merkitty Englanti kirjaimia IP- ja erityisiä numeroita. Mitä enemmän ne ovat, sitä korkeampi suojausluokka.

For "märkä" huonetta suosittelemme ostamaan fanit IP 34 ja ylempään luokkaan. Ne on varustettu erityisellä suojattu kotelo, joka suojaa moottoria joutumasta vesipisarat.

Hyötyjä pakko pakokaasujen

Olemme jo joitakin hyviä Puhallusjäähdytys vaihtojärjestelmä. Mutta ei siinä kaikki. Tällaisissa järjestelmissä, monia muita etuja:

 • Ne sisältyvät automaattisesti. Jotkut huput on anturit ihmisen liikkumisesta - ilmanvaihtojärjestelmän laukeaa, kun on joku kylpyhuoneessa. Muut varustettu kosteuden anturit, jotka ovat herkkiä vesihöyryä ilmassa. Lisäksi on olemassa jäähdyttimet ajastimella, käyttäjä voi itsenäisesti säätää alkamisaika ilmanvaihtojärjestelmän.
 • Ne säästävät energiaa. Koska huppu ei aina toimi, mutta vain tarvittaessa ylimääräistä sähköä ei kuluteta. Ja nämä imevät suhteellisen vähän.
 • Heillä on takaiskuventtiili. Haluatko lyödä vaihtoehdon ilmanvaihtokanavalla muista huoneista? Huolehtikaa. Se on tätä tarkoitusta varten piirustus ns sulkuventtiili on kehitetty. Ne estävät tunkeutuminen ulkoilmaa yhdessä pölyä.
 • Ne luovat vähän melua. Tietenkin, aivan hiljainen tuuletin ei tapahdu - se on tosiasia. Mutta työpiirustus melko hiljainen eikä ärsytä.

Miten asentaa liesituulettimen kylpyhuoneessa?

Joten, olet päättänyt puhaltimen malliin - Jää perustaa ja organisoida työtä. Vaikeuksia asentamalla huppu ei aiheuta, mutta jos et ole koskaan joutunut käsittelemään Kytkentäkaavioissa, on parempi antaa tämän työn ammattilaisille.

 • Valitsemalla sijaintipaikka. Pääsääntöisesti se sijoitetaan katon alle, ja oven edessä. Hood paikkakunnalla yhdessä seinään oviaukko on kielletty.
 • Cooler kylpy asetettu valmiiseen reikään ilmastointikanavan. Jos tarpeen, se voidaan aina laajentaa käyttämällä tavanomaista mylly.
 • Turvaaminen jäähdytin valmistettu "nestemäinen nauloja", tai peltiruuvilla. Olisi "uponneet" seinään aina ulkopuolelle jää yksinoikeus tuuletusritilän. Jälkimmäinen on erilaisia ​​muotoja ja värejä, jotta ongelmat valinta ristikko vastaamaan sisustus ei ole aivan siellä.
 • Puhallin on kytketty verkkoon, se on parempi, jossa on erillinen kytkin. Sitten hän sulki palkit ruuveilla tai snap.

Video miten asentaa tuuletin koneellisella ilmanvaihdolla huoneen Vann

Yhteenvetona on selvästi vain yksi asia: vaikka hyvä järjestelmä luonnon ilmanvaihtoa ei varsinaisesti pääse tunkeutumaan. Ikkuna kylpyhuoneessa löytyy harvinaisia ​​verran, että perustaa normaalia ilmanvaihtoa on mahdollista vain kautta ilmanvaihtojärjestelmän.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

13 − = 11