Palauttaminen muovi-ikkunat

Miten saada Korjauspalvelut muovi-ikkunat käsillään

PVC-ikkunat talossa - tämä on erittäin kätevä, mukava ja lämmin. Ikkunoiden laadukkaita ja kestäviä palvelua, mutta valitettavasti myös laadulliset profiilin luotettavien valmistajien on lopulta ennakoivaa kunnossapitoa.

Jotta ei rahaa asentamalla uusia ikkunoita (paitsi jos se on todella tarpeen), voit tehdä korjauksen muovi-ikkunat käsillään. Ratkaisemaan yleisimmät ongelmat Ikkunat voi auttaa video-ohjeita verkossa.

Käsitellä viat PVC-ikkunat, tarvitsevat vähintään työkaluja, jotka ovat saatavilla kaikissa isäntä:

 • Phillips ja tasainen ruuvimeisseli;
 • Joukko suuttimia ruuvimeisselin - "tähtiä"
 • Key - 4mm kuusiokoloavain, sitä käytetään korjaus- ja kokoonpano huonekalut;
 • pihdit;
 • Kone öljyä tai rasvaa WD-40

Jotta korjaus muovi-ikkunat käsillään, heidän täytyy ymmärtää laitteen. Lähes kaikki PVC-ikkunat asennetaan huoneistoissa on kolme tasossa säätö, jonka läpi ikkunan osa on optimaalisessa asennossa rungon suhteen ja antaa hyvän vasteen on kumitiiviste. Koko piste on silmukoita: pohja määrittää aseman puitteen pystysuoran yläosan puite on vastuussa säätö ylemmän silmukan, ja etujärjestöt vaikuttaa puristuspinnan.

Yleinen ongelma on siirtomekanismi takia joka taittuu alkaa kaivaa kunnolla ja avoin. taipuma, kun näyttö koskettaa kehystä, ja jossain vaiheessa se johtaa siihen, että ikkuna lakkaa toimimasta normaalisti. Laskeutua ja palata Ikkunat normaalissa asennossa, tarvitset 4 mm kuusikulmio.

Kun korjaus ikkunoita on tärkeää pitää mielessä, että niiden on oltava avoimia tällä hetkellä.

Ylempi osa kunkin ikkunan pystyy kontrolloidusti. Siinä tapauksessa, että vinous aseman ikkunan ylhäältä alas säätely on valmistettu vetämällä alempi sarana. Säätämään suljin korkeutta ylös tai alas, sinun täytyy poistaa muovinen kansi alasaranasta ja aseta kuusiokoloavain säätämällä korttipaikkaan sen päälle. Kääntämällä Hexagon myötäpäivään ikkuna nousee, päinvastoin - laskevan.

Ratkaista läppä kannan vasemmalle tai oikealle puolelle, kannattaa myös hyödyntää alemman silmukan. Tässä tapauksessa avain on työnnetty alempaan ura kiertämällä kuusikulmio myötäpäivään siirtää läppä vasemmalle, vastapäivään, - oikealle.

Yläosa ikkunan vedetään avulla säätöelementin, joka sijaitsee yläosassa lehtiä lähellä saranat. Vastaavasti alempi sarana säätö käyttäen kuusikulmio tapahtuu vinossa korjaus vasemmalle tai oikealle.

Säätämällä puristusmekanismilla

Jos puhaltaa rungon läpi, mutta tiiviste ei tarvitse vaihtaa, syy on siinä, rento venttiilien takia huonosti säänneltyä kiristysmekanismi. Tämän ongelman korjaamiseksi on ratkaistu kääntämällä epäkeskot. Ne ovat lopusta ikkunan, yleensä määrä on kolme kappaletta, ja on soikea muoto. Jos niiden sisään on ura, säätö on tehty avulla kuusikulmio, jos ei, niin avulla pihdit tai pihdit. Sinun täytyy kääntää niin, että ne tulevat lähelle tiivisteen. Kaikki nastat ovat käännettävä niin, että ne olivat samassa asemassa, ja puristin oli sama.

Purista päälle puitteen mekanismi voidaan korjata säätämällä puristusvoima runkoon. Ensin täytyy avata ikkuna "auki" -tilassa ja "tuuletuksen" samaan aikaan. Kun lukko työtä, ei anneta avoimia kahteen asentoon samaan aikaan, sinun täytyy painaa sitä levyllä vaihdekepin nuppi. Jos avaat läpän, ylhäältä voidaan nähdä tukevan sen mekanismi. Ylä- tai alapuolella ne on säädin, jota pyöritetään kuusiokoloavaimella. Sen jälkeen läppä vedetään runkoon ja päinvastoin (sm.video).

Takuu korjaus ja huolto muovi-ikkunat valmistajalta annetaan pääsääntöisesti, jopa kaksi vuotta. Tämän jälkeen korjaus tehdään maksua. Säästää rahaa, ikkunat voi korjata itse.

Ajan Windowsin laitteisto tukkeutunut liasta ja lakkaa toimimasta normaalisti. Palauttaa toimintoja se tarvitsee lajitella kautta. Läppä poistetaan sen saranat, jolla puolestaan ​​poistetaan muovi vuori. Ylemmän sarana-akseli on poistettu: se tarvitsee ampuu sen yläosassa ja vedä pihdit pohjasta. Sitten läppä vedetään pois alasarana, irrota kahva ja kaikki ruuvit kehä lehti, joka omistaa tarvikkeet. Mekanismi on vedetty ulos urasta ja erityinen harja erityinen pesunestettä, ja kitka osat on voideltu.

Pesun jälkeen ja voitelu mekanismi, se asetetaan takaisin, kahva on kiinnitetty, läppä on asetettu silmukka.

Hoitotarvikkeet PVC-ikkunat, kuten kahvat ja saranat, on sisällytettävä voitelu ja puhdistus useita kertoja vuodessa.

Asentamalla uusi kahva ja tulppa

Kun vaihdat kahvaa tai pysähtyy voi tehdä itse, ostaa niitä päättäväisesti erikoistunut asennus PVC-ikkunat tai rautakaupasta.

Asentaa uusi kahva on tarvitse ruuvata vanhan, joka on kiinnitetty ruuveilla alla piilossa muovinen kehys. Löytää niitä, se vain käynnistetään 90 astetta.

Asentamista varten ikkuna-aukon rajoitin, prosessi on samanlainen kuin edellä kuvattu, mutta ilmanvaihdon ohjaus levy on asennettu ennen asennusta kahvaan tyvestä.

Joskus ikkunan kahva juuttunut auki läppä asennossa "kiinni". Tässä tapauksessa sinun täytyy etsiä ongelman väärässä tehtävässä lukko. Se on suunniteltu suojaamaan ikkunat rikkoutumisen yhteydessä, ja jos kahva nopeasti siirretään paikasta toiseen, se voidaan laukaista pidä paikkaansa. Kääntää sen haluttuun toimintatapa, on välttämätöntä tietää tuotemerkin asennettujen laitteiden kaksinkertaiset ikkuna.

Se suositteli asennettavaksi AUBI:

 1. Siirtää ikkuna puitteen pystyasennossa.
 2. Push metallilevy, jossa on jousi, joka on lähellä oleva pää kahva, tiiviste. Käännä sitten nuppia.

Liittimillä Roto Gu Winkhaus, MACO:

 1. Löytää lopussa lehtiä levy on sijoitettu kulmassa suhteessa ikkunaan.
 2. Kääntämään rinnakkainen asema lehti, avata, käännä säädintä.

Jos toteutetut toimet eivät onnistu, on suositeltavaa varmistaa, että lukitusmekanismi kytkeytyy takaisin kehyksen. Jos ei, niin sinun täytyy avata runkoon ikkunan löytää vastaus mekanismi avaa sitä ja laittaa tyynyn, esimerkiksi muovista.

Jos sinulla on ongelmia kääntämällä nupit voitele sen mekanismi.

Tiivisteiden toimi niin kauan kuin mahdollista kunkin kausi ne on pestävä, puhdistaa lian ja soveltaa silikonirasvaa.

Kumitiivisteet kuluvat ajan myötä, ja näissä paikoissa ikkunan alkaa puhaltaa. Tiiviste voidaan myös korvata omasta. Ensin mitataan sen kokonaispituus, sitten ostaa uusi tahansa yritys harjoittaa valmistus ja asennus muovi-ikkunat. On otettava huomioon, että kaksi niistä - sisä- ja ulko-puitteen kehykseen. Mukana on myös saanut erityistä liimaa. Korvaaminen on yksinkertaisesti - poistaa vanhat tiiviste, liima-jäännös, sitten ylhäältä alas urissa lisätään uusi tiiviste painetaan millä tahansa sopivalla työkalulla. Ei ole tarvetta vetää sitä voimakkaasti. Tiivistä liimataan.

Lasinsirpaleet - haittaa päästä eroon, että voit vain, jos tilata uuden toimittajan. Sen asentamista kustannus profiilin eivät ole niin halpaa, mutta voit tehdä omasta. Jos ei ole luottamusta onnistuneen korvaaminen on parasta hakea ammattiapua.

 1. Muotolista poistettiin valo osuu metallisen lastalla, joka on sijoitettu rungon ja Butt lasitus. Vedetystä lasista, mitataan sen koon, ja data lähetetään valmistajalle.
 2. Kun uusi lasi valmistetaan, suoristuslevyjen lisätään asennuksen aikana. Ontto lehtiä ne on asetettu alas aukkoon - nurkissa sisennettynä 10 cm asennuksen jälkeen lasituksen tuotetaan, on välttämätöntä varmistavan sen geometrian, ja tarvittaessa asentaa lisää suoristuslevyt .. Sitten lasituslistojen Lisätään paikallaan, valmiita näytetään (ks. Video).

Huomaa, että tämä opas ei säädetä korvaamisesta lasin puutaloja, koska se vaatii erilaista tekniikkaa ja työkaluja.

Miten korjata omiin käsiinsä muovinen laatikko, jos se ei ole suljettu?

Nykyisin PVC-ikkunat ovat kaikkialla: ne on asennettu kodeissa, toimistoissa ja jopa autotalleissa ja kylpyjä. Niinpä yhä useammat yritykset tarjoavat palvelujaan asennuksen ja ylläpidon tällaisten tuotteiden. Näyttää siltä, ​​että tämä suosio tulisi toimia tuotteen laadunvarmistus, mutta yksi suosituimmista Internet kysely: miten korjata muovinen ikkuna kotona omin käsin. Mikä on syy? Se, että muovi-ikkunat vaativat säännöllistä huoltoa, jossa ihmiset usein laiminlyödä. Seurauksena kuluneet tiivisteet, ei toimi lukitusmekanismi, eivät kyniä, muovi-ikkuna ei avaudu tai ikkuna avata kahteen asentoon samanaikaisesti. Ongelmat voidaan ratkaista kahdella tavalla: pyytää apua tai korjata ikkunoiden käsillään. Huomaa, että kaikkia ongelmia ei voida ratkaista yksin. Tarkastellaan, miten ratkaista yhteisiä ongelmia.

Yleinen ongelma muovi-ikkunat - löystyä kahva. Tämän seurauksena ikkunaluukut eivät ole kiinni tai avata useissa tehtävissä. Lisäksi kahva voivat löystyä tai liian tiukka, mikä myös vaikuttaa haitallisesti sen suorituskykyyn. Ensi silmäyksellä tämä näyttää monoliittinen elementti, joten ensimmäinen ajatus on: soita päällikön ja vaihda mekanismi. Itse asiassa, että kahva ongelmat voidaan ratkaista riippumattomasti. Tässä miten tehdä se:

 • Luft. Kiinnityspultit voivat löystyä usein pitämällä kiinni kahvoista, jolloin malli irtoaa ja ei pysty suorittamaan toimintojaan. Ongelma voidaan ratkaista seuraavasti: kahvan pohjassa on suorakaiteen muotoinen levy, se on kiinnitettävä ja käännettävä. Tämä avaa pääsyn kiinnityspultteihin, jotka on kiristettävä vasteeseen ristipääruuvimeisselillä.

 • Jammailua. Jos kahva ei pyöri kunnolla, se osoittaa likaisen mekanismin tai kiristysruuvien liiallisen kiristämisen. Tilanteen korjaamiseksi on mahdollista, että edellä esitetyssä järjestelmässä poistetaan koristeellinen suojus, vain pultteja ei tarvitse kiristää ja heikentää. Jos tämä ei auta, kahva puretaan kokonaan, puhdistaa kaikki pölyn elementit, voitelee ja asentaa paikalleen.
 • Rikkoutuminen. Sama koskee myös sitä, että kahva on vain rikkoutunut, joten sitä ei voi korjata. Tällöin epäonnistuneen elementin poistaminen on välttämätöntä. Tätä varten rikkoutunut kädensija käännetään "auki" -asentoon, koristeellinen kannen avautuu ja avautuu, avautuu pääsy kiinnityspultteihin. Irrota kiinnittimet kokonaan, irrota vanha kahva ja asenna uusi elementti.

Kiinnitysmekanismin säätö

Jos puhaltaa muovi-ikkunoista, tämä osoittaa tarpeen säätää kiristysmekanismi tai käyttää tiivisteitä. Katsotaan ensin, miten laitteiston säätö tehdään. Puhalletaan muovisia ikkunoita vain siinä tapauksessa, että kaksinkertaisen ikkunan koskemattomuus loukkaantuu: kahdesta vierekkäisestä läpästä ei ole koaksiaalisuutta. Ongelman poistamiseksi, sinun täytyy säätää kehyksen päissä olevia epäkeskolaitteita. Tätä varten tarvitset halutun kuusikulman.

Säädettäessä suosittelemme olemaan liian innokkaita: tarvitset vain kierrä lisävarusteita pari millimetriä. Siten sinulla on varaus myöhemmille muutoksille. Suorita viritys vain, kun ovet ovat täysin auki. Vaihda vaihtoehtoisesti kuusiokulma ylempään ja alempaan epäkeskiseen, käännä myötäpäivään ja lasia nousee huomattavasti. Jos käännetään vastakkaiseen suuntaan, siipi laskee.

Joskus epäkeskisiä ei voi säätää. Sitten sinun on säädettävä vaste-mekanismi, joka on vastakkaisella puolella. Tämä elementti on kiinnitetty kehykseen kahdella pultilla, koska se on heikentynyt, on mahdollista siirtää lukituslaite haluttuun suuntaan.

Huomaa, että epäkeskolla ja lukitustangoilla on erityisiä viiltoja, jotka yksinkertaistavat eristävän lasin kausivaihtelua. Esimerkiksi talvella lovi tulisi näyttää kadulle, kesällä - huoneen sisällä.

Yleensä ikkunat toimivat kolmessa asennossa: avoin, suljettu ja ilmaa. Joskus lehti toimii samanaikaisesti kahdessa asennossa, mikä ilmaisee taittomekanismin toimintahäiriön. Tätä elementtiä voidaan säätää myös käsin. Näin tehdään näin:

 • Avaa ikkuna.
 • Loppuosasta lukitusmekanismi on selvästi näkyvissä, jota on painettava ja käännettävä kahva samanaikaisesti ilmanvaihtoasentoon.
 • Ikkunan lehti avautuu urasta ja sinut esitellään taittomekanismilla.
 • Säätö suoritetaan kuusikulmalla, pienillä kierroksilla haluttuun suuntaan.

Muovi-ikkunoiden pääasiallinen ongelma on liittimien saastuminen. Pölyn pääseminen hankausmekanismeihin häiritsee koko PVC-rakenteen toimintaa. Tilanteen korjaamiseksi liitokset on irrotettava kokonaan rungosta ja puhdistettava huolellisesti. Huomaa, että ennen työn aloittamista on parempi kuvata ikkunan päätyosaa, jotta lisävarusteiden asentaminen ei onnistu.

Suojatoimenpiteiden jälkeen ruuvimeisselistä irrotetaan, asetetaan tasaiselle alustalle ja pyyhi sitten kaikki osat kangasta. Voitele osat sitten ja asenna ne paikoilleen. Valmistajat suosittelevat lisävarusteiden puhdistamista ainakin kahdesti vuodessa. Rutiinihuoltoa ei voida poistaa kehysrakenteesta.

Voit täysin muuttaa laitteistoa. Voit tehdä tämän poistamalla tuotteen, tarkastelemalla merkintää ja tekemällä tilauksen valmistajan verkkosivuilla tai myymälässä.

Jos liitososien säätö ei auttanut ja silti puhaltaa muovisesta ikkunasta, sinun on vaihdettava kumisarjoja, jotka varmistavat lasitusyksikön eheyden. Valmistajien on suositeltavaa huolehtia kuminauhoista, säännöllisesti pyyhkimällä kostealla liinalla ja voitelemalla silikonirasvalla. Ihmiset eivät yleensä tee tätä, minkä seurauksena kumi alkaa heikentyä, mikä vaikuttaa haitallisesti ikkunoiden tiukkuuteen.

Tiivisteen vaihtaminen ei ole vaikeaa: se on saatavana missä tahansa rakennustyössä. Ennen ostoa, sinun on poistettava mitat vanhasta kumista. Huomaa, että muovi-ikkunoissa on yleensä kaksi tiivistystä: ulkoiset ja sisäiset. Suosittelemme, että vaihdat kaksi piiriä kerralla.

Tiiviste korvataan seuraavasti:

 1. Poistamme vanhan kumin.
 2. Pestämme uran, poistamalla jäljet ​​saastumisesta.
 3. Asettamme uuden tiivisteen, joka vie se uraan millä tahansa sopivalla työkalulla.
 4. Liimataan liitoksia.

On tilanteita, joissa lasi rikkoutuu huolimattomuudesta. Korjaa tämä vaurio ei toimi: tarvitset korvaavan lasin. Kiinnitä huomiota siihen, että tämä on kallein muovi-ikkunan korjaus, joten asiantuntijoiden viittaus kopeckiin. Lasi on korjattava lasin mukaan, ja asiantuntijat voivat säästää rahaa, jos vaihdat itse. Se ei ole yhtä vaikeaa kuin ensimmäisellä silmäyksellä.

Ensin sinun täytyy tilata uusi lasi. Tätä varten sinun täytyy tietää tarkalleen eristävän lasin yksikön koko. Lasin mittaamiseksi sitä ei tarvitse vetää pois, riittää mitata helojen välinen etäisyys ja vähennä tulosta 15 millimetriä kummallakin puolella. Kun olet saanut tilauksen vastaanotetuille koille, vain odottaa toimitusta. Kun uusi lasi on toimitettu, vanhan on purettava. Tätä varten on purettava kiristyshelmiä. Lasihelmon poistamiseksi tarvitset spatolin ja kumimetsän. Menettely on seuraava: lastasi asetetaan lasin ja kehyksen väliseen rakoon, katkaisu katkeaa kiyanka-valon napautuksella. Toimenpide toistetaan koko ikkunan ympärysmitta.

Vaihda lasia paremmin kuin kaksi: se on melko raskas. Huomaa, että lasituspallon alla on tavallisesti tiiviste, joka on hyödyllinen uuden kaksoislasin asentamisen kannalta. Kun lasihelmet poistetaan, lasi poistetaan ja kehyksen pinta huuhdotaan lämpimällä vedellä. Asennusprosessi on päinvastaisessa järjestyksessä: lasi on asetettu paikalleen, tiiviste on asennettu, helmi on tukossa.

Muovi-ikkunoiden korjaaminen omiin käsiisi on melko aikaa vievä prosessi. Sitä pitäisi käsitellä kaikin vastuisin, yleensä liittimet ja muut elementit ovat melko herkkiä, joten mikä tahansa liiallinen voima voi aiheuttaa osan mekaanisia vaurioita. Jotta ei tarvitse korjata kaksinkertaiset ikkunat, älä unohda PVC-ikkunoiden huoltoa. Valmistajat suosittelevat tätä vähintään kahdesti vuodessa ennen kylmää ja lämpimää vuodenaikaa.

Muovi-ikkunat: korjaus omin käsin. Muovi-ikkunoiden ja ovien korjaus: vaiheittainen ohjeistus

Muoviset ikkunat ja ovet jokapäiväisessä elämässä ympäröivät meitä kaikkialla. Mutta valitettavasti pitkällä aikavälillä ne voivat epäonnistua. Joidenkin ongelmien takia voit hallita itse.

Tähän mennessä on monia erilaisia ​​ikkunajärjestelmiä. Ne eroavat paitsi rakennustöistä myös materiaaleista, jotka usein yhdistetään. Harkitse yleisimmät ikkunajärjestelmät:

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä viimeiseen tuotetyyppiin.

Muovi-ikkunoille on ominaista monia etuja. He pystyvät suojelemaan luotettavasti katukohinaa. Lisäksi tällaiset tuotteet ovat erittäin tiiviitä, joten voit säästää lämpöä jopa vaikeimmissa pakkasissa. Lisäksi PVC-ikkunoiden ylläpito on hyvin yksinkertaista. Niitä ei tarvitse maalata joka vuosi, ja voit poistaa lian kostealla pyyhkeellä.

Pitkä käyttöaika on tämän mallin toinen plus. Tämä johtuu PVC-materiaalin kestävyydestä ultraviolettisäteisiin, korkeaan kosteuteen ja lämpötilan muutoksiin. Pitkäaikainen käyttö voi kuitenkin johtaa rikkoutumiseen. Mikä muovi-ikkunoiden ja ovien korjaus voimien suorittamiseen itsenäisesti?

Muovi-ikkunat. Itse korjaus on mahdollista

Käyttöiän maksimoimiseksi on tarpeen valvoa ikkunoiden tilaa ja suorittaa ennaltaehkäisyä koskevat korjaustyöt 3-5 vuoden välein. Mitä pitäisi tehdä?

 1. Tarkista asennuksen sauman eheys ja tiivisteen tarttuvuusaste. Tarvittaessa se on vaihdettava.
 2. Säädä ristikko - niiden iskun on oltava vapaata ilman murskaamista.
 3. Ajan myötä voitele ja vaihda säännöllisesti ikkunaosien mekanismit.

Näin voit pidentää PVC-ikkunan käyttöikää viisikymmentä vuotta.

Sen on myös kiinnitettävä erityistä huomiota tuotteen asianmukaiseen käyttöön, mikä auttaa välttämään vakavia vikoja, jotka vaikuttavat haitallisesti ikkunan toimintaan. Yleisimpiä ongelmia ovat:

 1. Erilaisten liittimien epäonnistuminen.
 2. Tiivisteen aukot.
 3. Lisääntynyt lämpö- ja äänieriste, ikkunan ollessa suljettu.
 4. Lehtien vaikea liikkuminen, niiden sagging.
 5. Profiilin muodonmuutos.
 6. Törmäys hyttysverkko.
 7. Lauhteen ulkonäkö lasiyksikön pinnalla.

Tällaisten rikkoontumisten välttämiseksi on suositeltavaa seurata tiiviisti ikkunan tilaa ja toteuttaa säännöllisesti ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä.

Muovisten ikkunoiden lisävarusteiden korjausominaisuudet

Ikkuna käytetään päivittäin. Hyödytetty osa siitä on kynä. Ajan myötä se voi löystyä tai rikkoa. Kuinka korjata muovisen ikkunan lisävarusteet?

Korjaa kaareva kahva

Itse asiassa muovi-ikkunoiden lisävarusteiden korjaus on varsin yksinkertainen. Jos kahva on epävakaa, voit helposti kiristää sen kiinnityksen. Tätä varten on tarpeen koskettaa suorakaiteen muotoista päällystä, joka sijaitsee kahvan alla. Älä käytä ruuvimeisseliä tai muita työkaluja, jotta voit naarmuttaa, murtautua tai muokata pistokkeen reunaa. Seuraavaksi kiertää koko osa 90 astetta ja kiristä kaksi ruuvia Phillips-ruuvimeisselillä.

Korvaamme kahvan

Joskus on välttämätöntä korjata muovi-ikkunan kahva kokonaan, eli korvata se. Jotta voit tehdä tämän, sinun on tehtävä enemmän vaivaa. Aloita muovisten ikkunoiden lisävarusteiden korjaus:

 1. Varovasti väännä sormet levyn.
 2. Käännä sitä 90 astetta.
 3. Irrota kaksi ruuvia käyttäen Phillips ruuvimeisselillä.
 4. Kevyesti ravistaa kahvan aukkoon, sitten varovasti poistaa se.
 5. Uusi elementti, joka sijaitsee samassa asennossa kuin vanha.
 6. Ruuveilla kädensijan kiinnittämiseksi, ja laittaa sen päälle suorakaiteen tulpan.

Usein, aukaisumekanismi on juuttunut. Se on helppoa korjata:

 1. Suorittamaan purkamisen kahvan PVC-ikkunat.
 2. Harjalla tai pölynimurilla perusteellisesti puhdistaa mekanismi saastumiselta. Jos tarvetta ilmenee, on mahdollista käyttää pesuaine lasipinnoille.
 3. Kaikki liikkuvat mekanismit hoitoon öljyä. Asiantuntijat suosittelevat käyttäen voiteluainetta WD-40, jossa on puhuva pää-putkeen.
 4. Koko järjestelmä asettaa takaisin.

Jotkut käyttäjät kohtasi ongelma tarttua kahvaan muovi-ikkuna väärään aktivoinnin lukitusmekanismin. Tällainen ehto ei salli vaihtaa asentoa ikkunan auki. Voit korjata tämän, sinun on:

 1. Varovasti vetää leikkeen (vipu) lukko kahvan lopussa lehtiä.
 2. Vapauta vipu propulsiojärjestelmän.

Olipa asentaa muovi-ikkunat? Korjaa kädet tällaisten järjestelmien edellyttää sijoittamalla summan rahaa. Hinta laitteisto riippuu laadusta yrityksen ja valmistaja muovi malleja. Valitse tarkasti kaikki yksityiskohdat ja mekanismit. Se vaikuttaa paitsi ulkonäkö ikkunat, mutta myös kestoa sen toimintaa.

Asiantuntijat suosittelevat ajoittain säätää ikkunan mekanismi, vähintään 2 kertaa vuodessa. Tämä prosessi mahdollistaa sen, että pienin jännite ikkunahelat ja estää korjaus tuote.

Käyttöönotto ja ylläpito muovi-ikkunat

Miten hyödyntää muovi-ikkunat? Korjaus, säätö ja ehkäisevää työtä olisi suoritettava tehokkaasti ja oikea-aikaisesti.

Pitkin kehä lehtien muovinen laatikko on purukumi-sinetti. Ajan, se voidaan pienentää siinä määrin, että edistetään ei-toivottujen aukkoja. Tämä on negatiivinen vaikutus tiiviyden ikkunat, äänieristys heikkenee, tuote alkaa kulkea ilman. Tiivistys voidaan myös murtunut lämpömuodonmuutosta vaikutuksia.

On aika ajoin suorittamaan säädön. Suljettaessa puitteen PVC ikkuna lisää tiivistys on tarpeen kytkeä ulkoneva osa tai epäkesko nastat (spesifinen toimiva sylinteri, joka on muodoltaan pyöristetty ja sijaitsee uriin metallitulpat) sisempään puolella ikkunan. Jos haluat heikentää tiiviste, on välttämätöntä tehdä tästä yksityiskohtaisesti ulkopuolelle.

Asettaminen mekanismi riippuvainen valmistava yritys varusteet. On olemassa tapoja säätää:

 1. Zapf pitäisi vetäytyä päätypinnasta käsin tai pihdeillä ja selaa
 2. Flat (Shpilevoy) tarvitsevat ruuvimeisselillä kampi nastoja aukkoon.
 3. Avulla pihtien tulisi huolellisesti selata nastat, samalla pienellä vaivalla.

Tällaisia ​​muutoksia, asiantuntijat neuvovat käyttää vähintään 2 kertaa vuodessa. Tämä prosessi mahdollistaa lisätä enintään käyttöiän purukumi-tiiviste, ja sinun ei tarvitse tuhlata aikaa ja rahaa uudet ikkunat. Korjaus omiin käsiinsä tai avulla asiantuntijat voivat tulla kalliiksi.

Hyttysverkot - välttämätön osa muovisen ikkunan, jonka avulla voit suojata talon hyönteisiä lämpimänä vuodenaikana. Ajan myötä se menettää muotonsa, on aukkoja. Jotkut ihmiset yrittävät korjata ikkunan elementti itsenäisesti, mutta asiantuntijat sanovat, että paras korjaus hyttysverkko muovi-ikkuna - on sen täydellinen korvaaminen.

Korjaus tuote on mahdotonta ilman tarkka rakenteen määritys, joka on poissa käytöstä jostain syystä tai toisesta. Jos rikkoi erillisenä eränä, sen voi vaihtaa, jos koko järjestelmä - se ei korjaa, ja asentamalla uusia tuotteita. Kaikki osat on ostettu vain erikoisliikkeissä. Täällä avustajat auttaa poimia tarvittavat tekijät, ottaen huomioon ominaisuudet ja kokoonpanon nimen ikkunat.

Lisäksi on muistettava, ja ennaltaehkäisy. Kahdesti vuodessa on suositeltavaa rasvan erikoisvoiteluaineet kaikki näkyvät mekanismeja.

Ikkuna, jossa lukko ovat hyvin suosittuja perheet pienten lasten kanssa. Vanhemmat valitsevat tämän mallin lapsen suojaamiseksi onnettomuuksilta. Näissä ikkunat tarvikkeet varustettu erityisellä lukko, joka lukitaan avaimella.

Korjauspalvelut muovi-ikkunat linna on usein tarpeen, kun kyseessä on:

Ongelmien havaitsemisen ajoissa korvaaminen kohde maksaa omistajille paljon halvempaa kuin korvaa koko asennusta. Lisäksi se palauttaa ikkuna on edelleen turvallista toiminnallisuutta, koska linna on kytketty suoraan kahvaan, ja sitten korjata, tuotettu ajallaan, pystyttävä tarjoamaan mukavuutta kaikille perheenjäsenille.

Mitä tehdä, jos muovi-ikkuna on todettu puhaltaa? Täysin korvata koko ikkunan tai voit tehdä korjauksen?

Mikä voisi olla syynä puhaltaa?

 1. Suorituskyky Tiivisteen ajan menettää ominaisuuksiaan.
 2. sopiva mekanismi on heikko, köllöttelee ei ole yhtä vahva.
 3. Kokoonpano saumat ja aukot tiivis.

Kummassakin tapauksessa syyt voivat olla erilaisia. Jotkut omistajat yrittävät korjata ongelma kotona tavalla. Tätä varten muovinen laatikko suljettiin teipillä talvella, mutta se on parempi tehdä korjaustöitä, koska ongelma olisi käsiteltävä ajoissa.

 • Ensinnäkin meidän pitäisi tutkia huolellisesti muovi-ikkuna ja selvittää syy sen puhaltaa ja kaikki viat, jotka ovat läsnä.
 • Sitten sinun täytyy viettää säätö varusteet ja voitele tarvittaessa.
 • Seuraavaksi mene tiiviste - vaihda kaikki vaurioitunut tai viallinen alueilla.
 • Tämän jälkeen asennus tarvittavat elementit, jotka vahvistavat ja painamalla puitteen ikkunan kehys. Näin saat mahdollisimman tehokkaasti lämpenemisen ikkunan.
 • Kannattaa myös kiinnittää erityistä huomiota asennus saumat ja nivelet kehä. Niiden pitäisi olla tiukka, ilman vaurioita. Jos vikoja on tunnistettu, ne on poistettava.

Mahdolliset ongelmat ja niiden ratkaisut

Jos ikkuna suljettujen ikkunaluukut vielä joissakin paikoissa on hengittävä, on tarpeen poistaa tämä virhe välittömästi. Joka tapauksessa mikään ei voi liimata! Joten voi vain pahentaa ongelmaa. Usein kun tällaisia ​​holtiton itsensä manipulointi on tarpeen korvata kokonaan paitsi laitteisto, mutta myös koko lehden. Loppujen lopuksi se voidaan muotoilla ja sitä ei voida palauttaa.

Puhaltaa laatikko voi aiheutua kuluvat tarvikkeet. Check it out, ja tarvittaessa - vaihda. Asiantuntijat neuvovat tarkastaa ikkunoiden useammin. Korjaa kädet - se on hankalaa, ja ei aina onnistunut.

Useimmiten, puhallus PVC-ikkunat johtuu menetys kumitiiviste sen joustavuus. Tämä voi tapahtua tuloksena tiiviyden katoamista purukumin lasku solmu. Ajan myötä tämä ole halkeamia, kutistuu ja hajoaa. Voit kuitenkin asentaa sen sijaan vahvistettu sinetin. Lisäksi on huolehdittava niin, että sitä ei ole saastunut käytön aikana.

Huuhtelua voi esiintyä myös tapauksessa, väärä säätely puitteen vieressä runkoon. Jos puristin on löysä, niin ikkuna varmasti puhaltaa. Se voi myös johtua väärästä asennuksesta kääntää säleitä lisävarusteita tai niiden täydellinen puuttuminen. Lisäksi, on suositeltavaa tarkistaa, onko alempi sarana ruudulla säädettiin? Todellakin, ajan mittaan ne tönäistään.

Yleisin syy huuhtelua tulee ikkunalaudalle, joka alusta alkaen on asetettu ei ole suljettu. Asianmukainen asennus tämä elementti on laatu eristyksen kaikkien lähtö erityisellä rakentamiseen vaahto. Tulevaisuudessa on täysin peitetty kerroksella tiivistysmateriaalia. Voit ratkaista tämän ongelman, sinun on tehtävä lopullinen korjaus asennuksen jälkeen muovi-ikkunat. On tarpeen tiivistää sauman alla vuorovesi (kadulla) tai ikkunalaudalle uudelleen. Tärkeintä on jättää mitään aukkoja rungon ja seinän väliin. Korjaus sill muovi-ikkuna näin on luotettavin.

Puhuimme mahdolliset toimintahäiriöt muovi-ikkunat. Mutta meidän pitäisi myös harkita erittelyt esiintyviä ovet järjestelmä, joka on viime aikoina tullut hyvin suosittu. Tällaiset elementit ovat varsin houkutteleva näyttävät trendikäs ja moderni design. On kuitenkin muistettava, että vaikka parasta laatua oven jatkuvassa käytössä tulee tarkistaa säännöllisesti ja ennakoivaa kunnossapitoa. Itse asiassa, Korjauspalvelut muovi-ikkunat ja ovet on paljon yhteistä.

Tavallisimmat viat muovi ovi ovat:

 1. Vahinkoa käsitellä.
 2. Slack silmukoita.
 3. Epäonnistuminen tangon.
 4. Ongelmia ovensulkimet.

Yleisin vika on viat ovenkahva. On parasta tässä tapauksessa sen tilalle. Se on hyvin yksinkertaista. Korvaa oven kahva on hyvin samanlainen kuin korjaus tarvikkeet muovi-ikkuna. Ensinnäkin, sinun täytyy kääntyä 90 astetta koriste-levy, joka sijaitsee lähellä pohjaa kahvasta. Sen jälkeen, ruuvimeisseliä irrota kaikki ruuvit ja korvaa vanhan viallisen elementin perustaa uuden. Herää kysymys, onko kaikki vika tarvitse vaihtaa koko mekanismi? Ei, eivät kaikki. Jos kahva on ehjä, mutta sen on vaikea cranking tapahtuu, se olisi kaikki liikkuvat mekanismit käsitellä erikoisrasvaa.

Ongelma notko ovet

Usein kaikki kuluttajat joutuvat ongelma notko oven. On helppo riitä poistamaan. Ensimmäinen vaihe on säätää oven asennon. Voit tehdä tämän tarvitset kuusiokoloavaimella. On työntää alempaan saranan ja pyörivät myötäpäivään. Näin voit nopeasti ja helposti poimia haluttuun asentoon ovilehden.

Yksi yleisimmistä ongelmista on se, ettei vivun (tangot). Omistajat joutuvat usein se omituisuus, mutka, vahinkoa asennuspaikka tai häirintää nivelissä. Täällä olla varovainen, koska ilman ammattilaisen apua, voit korjata vaurioita vain muutamia baarissa. Tätä pääsääntöisesti käyttää hitsaus, mutta se on parempi korvata rikki alkion uuteen. Käyttäjä ymmärtää, että ei selvitä tätä jakoa? Sitten viittaavat asiantuntijoiden yrityksen, joka suorittaa korjaus muovi-ikkunat. Asiakas arviot auttavat sinua tekemään oikean valinnan.

Epäonnistuminen voi myös mennä ulos ja ovensuljin. Tämä mekanismi vastaa sujuvan ja hiljaisen oven sulkeutumista. Voit korjata sen itse. Usein vika Tämä järjestelmä streaming irti työ- nestettä. Tämä tapahtuu pääasiassa kylmän kauden takia razgermetizirovaniya rauhaset. Tämän seurauksena oven tulee tasaisen kyydin. Ole varovainen, koska lähempänä ei ole tarkoitettu purkamista, niin sinun täytyy vaihtaa mekanismi.

Jokainen elementti muovi ovi voi kulua ajan myötä. Pitkäaikainen toiminta vaikuttaa työn mekanismeja, joten säännöllisesti valvoa niiden kunto. Jos esimerkiksi huomaat, että PVC oven aloitettu liian hitaasti tai nopeasti sulkee, se on otettava käyttöön myötä- tai vastapäivään säädetään venttiili. Tämän jälkeen ovi auki suorassa kulmassa kiristää mahdollisimman paljon tiukempi lukko. Tämä parantaa toimintaa oven sulkeminen viive.

Kuten olette nähneet, Korjauspalvelut muovi-ikkunat ja ovet on melko yksinkertainen. Kukin hallita voimaa selviytymään jakautuminen. Tarvittaessa uudistaminen muovi-ikkunat, parempi, tietenkin palkata asiantuntija. On huomattava, että viralliset järjestöt takeena laadusta työnsä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 6 =