palkit

Koriste palkit sisätilassa

Monille ihmisille, puupalkit kiinni kylään kotiin, kiven uuni ja matala katto. Meidän aikanamme tämä esitys on menettänyt merkityksensä, mutta esikaupunkialueilla kodeissa kaikille sama etusija annetaan takka, uunilämmitys, ja käyttää koriste palkit sisustus. Nämä sisustuselementtejä täyttää huoneen erityistä charmia, luovat kodikkaan tunnelman hyvän kodin.

Nykyisin Kattoparrut katossa koristeena käytetty asunnoissa ja yksityiskoteihin. Vuonna moderni sisustus näiden materiaalien suorittamaan enemmän koriste rooli kuin toiminnallinen, minkä vuoksi niitä kutsutaan koriste palkit.

Koriste palkit huoneessa korkea katto

Tiloissa, joissa on korkeat katot palkit korostavat volyymin huonetta. Jos, johtuen liian korkea katto huone näyttää epämiellyttävä, sitten lähivalot katosta visuaalisesti vähentää tasolle. Tämän järjestelyn ansiosta sisustustuotteita, luo mukavan ympäristön.

Making ullakolla

Kun teet senkin katto ullakot ja parvea hirsirakenteilla saavutetaan tilaamalla tilaa. Koristeelliset palkit voidaan helposti ja suhteellisen halvalla luoda ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen muotoilu.

Koriste palkit ja sisustustyyleihin

Tumma katto palkit olohuoneessa

Kattoparrut sisätilojen soveltuu lähes mitään tyyliä - varsinaiset klassisesta nykyajan high-tech. Lisäksi balilaistyylinen siihen käytetään koriste palkit.

Koska klassinen ominaisuus luksusta, palkit on koristeltu kaiverruksia, vinjettejä, maalaus. On myös mahdollista maalata ne lempeä ääni tai hopean.

lakattu palkit

Erittäin arvokas näyttää klassinen sisustus kiiltävä lakattu palkit - valkoinen tai tumma. Ja nykypäivän sisustus, joka on ominaista rohkeita päätöksiä ja luovuutta, hyvin tehokkaasti näyttää sujuvan palkki ei vain valkoinen, musta tai harmaa, mutta kirkkaat värit, kuten punainen, sininen tai vaaleanpunainen.

Sisustus tyyliin hi-tech tai loft harmonisesti sovi metallivälitukien tai värillinen maali "alla metalli."

Ystäville maaseudun tyyli käyttää palkkien jäljitelmä vanha säröillä puu. Tällöin palkit voi vaihdella sävyt vaaleasta hyvin tummaan, verrattava suhteessa sisä- ja ei voi yhdistää mihinkään. Tätä tarkoitusta varten, palkki on parempi ostaa karkeapintaiset.

Living tyyliin Ranskan Maa

Ranskan maan tyyliin Provence tai edun avulla siistinä palkit, mieluiten valo, kuin jos valkaistu sävyjä.

Väri ratkaisu kattoparrut

Valkoinen palkit tummalla kattoon

Kattoparrut ovat vastakkaisia ​​houkutella liikaa huomiota. Siksi kannattaa harkita tarvittaessa huomiota kattoon, sitten ne täytyy tehdä kontrastin katon ja sisätilat.

Useimmiten sisätilojen voidaan nähdä katto valkoinen ja tumma palkit. Mutta se tapahtuu ja päinvastoin - tummalla valkoinen katto palkit, mutta tämä on vain amatööri.

Palkit sulautuvat kattoon

Palkit, jonka väri sulautuu kattoon, eivät houkuttele huomiota itseensä, mutta silti havaittavissa. He tekevät katto surround, rakenne- ja dynaaminen. Näistä palkit ovat yleensä valkoisia ja puun väriä, mutta on myös keltainen, purppura, sininen ja muita värejä kattoon vastaavan värin.

Erittäin tehokas kontrasti saavutetaan yhdistelmän ansiosta eri värejä, kuten sininen ja valkoinen katto palkit.

Väri kattoparrut ja riippuu pitkälti tyyliin sisustus värejä ja huonekaluja materiaalia. Palkit voi väriseksi seinät, mutta kontrasti väriltään kattoon. Tässä tapauksessa on monia vaihtoehtoja.

vihreä palkit

Oikeiden väri, sinun pitäisi tietää, että tummempi kattopalkit näyttävät raskaita ja tilaa vieviä. Tästä ilmakehä voi tulla painostava, jäykkä. Palkit valkoinen väri voi näkyä valoa, painoton. Sisätilojen tulee viileä, mutta samalla seesteinen ja rauhallinen.

Sijainti palkit sisätilassa

Kätevä sijainti palkkien sisätilassa

Palkit voivat visuaalisesti muuttaa tilaa huoneessa. Jotta visuaalisesti tehdä huone näyttää leveämmän keilan leveys on kattoon. Jos palkki sijaitsee pitkin muuriin, huone on visuaalisesti enää.

kasettikatto

Simulointi katto on saavutettu järjestämällä ristikkokannattajien tai poikittain. Tämä muotoilu tekee katon määrästä. Se voidaan myöntää vain säteiden katon muodossa "ristikko", "joulukuusi" ja muita muotoja. Kattopalkit koristella kapealla kipsilevyä.

Esimerkki vyöhykejaon kautta palkki

Jossa yhden suuren säteen voi jakaa huoneen vyöhykkeisiin. Tätä varten asetetaan raja-alueilla, esimerkiksi yli baarissa tai ruokapöytä. Tällainen eristys voi olla varustettu palkki valot.

Huoneessa, jossa on matala katto

Matalat katot voi voittaa seuraavasti: katto palkki tulee seinän ja ei ole kytketty palkkiin ja jossa on ohut kaistale palkki vastaa väri. Näin voit visuaalisesti tehdä kattoon korkeampi.

Palkit huone, jossa korkea katto

Liian korkea katto voidaan korjata alentamalla palkki ja kiinnitä ne vastakkaisiin seinämiin. Tällainen menetelmä tehostaa suuren tilan.

Koriste-design ja käyttö palkkien

Koristeellinen katto palkit keittiössä voidaan varustaa erilaisin koukut ja pidikkeet astiat, koreja. Palkin baarin yläpuolella voidaan asentaa pidikkeet lasit - se on tyylikäs ja toimiva.

Keittiön maan tyyliin palkit voidaan koristeltu maaseudulla perinne, roikkuu kuivattuja kukkia ja yrttejä.

Palkit on asennettu valaisimet

Huoneet palkin voidaan varustaa valaisimet, kattokruunut niiden turvaamiseksi tai sisäänrakennettu valaistus.

Vuonna moderni sisustus parvi tarpeeksi heittää, sitoa tai roikkua palkki lamppujen johdot tai ketjuja. Palkkeihin on ripustettu eri elementtien sisätilan. Niistä voi olla kuvakehys ketjut tai pieni hylly köydet, ja jopa litteät, kiinnitettiin erityistä kattokiinnitystelineeseen.

Beam keskeytetään ilman tuoli

Luonnollisten palkit voidaan kiinnittää keinu tai "ilmaa tuoli". Tällainen vaihtoehto sopii sisätilojen lapsi.

Materiaalia koriste palkit

Ontto puupalkit

Puiset palkit aikamme - se on kallista. Puun käyttö tuotteiden esteettisesti tietenkin edullisempaa, mutta niiden valinta tulee perustua siihen, että ne ovat liian raskas kattoon.

Koriste puupalkit

Siksi on olemassa vaihtoehtoinen ratkaisu - jäljitelmä palkit puusta, ja niitä on usein vaikea erottaa todellinen asia.

Koriste palkit polyuretaania

Jäljitelmä puupalkit on usein valmistettu polyuretaanista. Tämä materiaali on seuraavat edut:

 • kevyt, mikä yksinkertaistaa asennusta;
 • kohtuulliseen hintaan;
 • kosteudenkestävyys, niitä voidaan käyttää keittiössä ja kylpyhuoneessa;
 • Erilaisia ​​malleja ja värejä.

Laaja valikoima polyuretaani tuotteiden avulla järjestää kattopalkkikatot jäljitelmä puuta murtunut tai sileä, kiillotettu tai lakattu tuotteita.

Edut ja piirteet koriste palkkien

Ontto palkit tai kattopalkkeja vääriä menestyksellisesti käytetty peittämään johdotuksen tai muun viestinnän menee yli katon. Tällaiset psevdobalki ovat U-muotoisia, ne ovat onttoja, ja siksi niitä käytetään kaapelin kanava, piilossa kaapelit, johdot ja putket. Ontto palkit on helppo asentaa valaistus.

Kiinnitysruuvia polubalki On olemassa erilaisia ​​tapoja asentaa väärän palkit. Aluksi, ontto palkit sijainnit täyttää riman puusta tai metallista profiilin, minkä jälkeen palkki on kiinnitetty ruuveilla korin. Pienet palkit riittävän turvallinen nestemäisellä kynnet.

Raskas palkit asetettu yhdistetyssä tavalla. Voit tehdä tämän, sinun täytyy korjata katto puupalikat. Reunojen säteen on runsaasti voidellaan liimalla ja kiinnittää kattoon. On turvallinen, palkki voidaan yhdistää puupalkeilla ruuveilla.

Falshbalki kipsilevy Jotta psevdobalki voidaan säästää riippumatta valoa kipsilevyn tai vaneri. Ensin täytyy selvittää koko ja sijainti palkkien ja sitten eristää ja katto asennus metallia profiili.

Sitten Kipsilevy osien leikkaamiseksi ennalta määrätyn koon palkkien ja pultattu metallirunkoon ruuveilla. Tuloksena on pitkä, kapea kanavat. Lopputuotteiden täytyy kitti, hionta hiekkapaperilla, pohjamaalattu ja maalattu. Luoda omatekoinen keinopuut psevdobalki liittää yli elokuvan puun alla. Tällaiset palkit näyttävät varsin tyylikäs.

Falshbalki sisustus

Siten muotoilu avulla koristeellinen katto palkit voivat merkittävästi muuttaa sisätilat, jotta se vastaisi paremmin rytmi, graafinen laatu.

Katso video kattoon palkit sisätilat:

Koristeellinen katto palkit sisätilassa

Vähäisen korkeus katon muotoilu palkit on vaikea kuvitella normaalissa kaupunkiasunnostaan. Se on luotu iso talo, jossa palkit sisätilojen näyttävät sopivampi. Kuitenkin kaikki riippuu mielikuvituksesta suunnittelija ja alueen tiloissa. Koska jopa iso asunto moderni design voi koristella tämä elementti koriste. Koriste palkit helposti sovi mihinkään tyyliin. Niitä käytetään erottamaan tila, johon mahtuu suunnittelu kalusteet, visuaalinen paisuntatilaa. Monitoimilaitteita tuotteita luovat ainutlaatuisen tunnelman huoneeseen. Siksi edelleen yksityiskohtaisesti tarkastella ominaisuuksia trendikäs vastaanoton ulkoasu talon ja etuja sen käytöstä.

Edut sisustus hirsirakenteilla

 1. Käyttöön erityinen tunnelma talossa. Nämä tuotteet antavat väärän turvallisuuden tunteen ja rauhaa, koska liittyy voimakas puutalo rakenteisiin;
 2. Visuaalinen muutos huonetilaan. Huolimatta volyymien laskusta, visuaalisesti se laajenee. Suunnittelijat mielellään käyttää tätä optista vastaanoton;

 1. Koriste-elementit ovat pääpaino sisustusta. Kattopalkit herätti huomiota, ja asianmukaisen suunnittelu voi tulla keskellä taiteen koostumuksen;
 2. Talojen rakentaminen palkit voidaan toteuttaa henkilökohtaisesti.

Käyttö kattorakenteisiin

Heidän läsnäolonsa yksityiskodeissa merkitsi lähtökohtaisesti koska suunnittelu on olennainen osa kattoa. Tällöin omistaja voi jättää päällekkäisyys sen luonnollisessa muodossa, ja se voi piilottaa kiviseinään. Kaikki riippuu tyyli huone. Asianmukainen käyttö kattorakenteisiin voi tehdä yksilöllinen design projektin, jossa tiukka tyylioppi yhdistetään käytännön tilaa kaavoitus tavoitteita.

Joten, koriste palkit helposti piilottaa mahdolliset viat suunnittelussa. Esimerkiksi saumojen epätasainen kipsilevy. On myös mahdollista järjestää sijoittamista apuohjelmia kattorakenteisiin (jotta upottaa koristevalaistukseen, johdotus suoritetaan palkkien).

Palkit voidaan käyttää perustana kiinnittämiseksi muut osat, myös koriste-lamput tai moderni plasma. Tunnustettu sisustus harkita laittanut kuivattuja yrttejä kattoon tuotteita. Varsinkin jos ne sijaitsevat keittiössä. Siellä voi myös tarjota koukut paikannukseen keittiövälineitä tai lasi.

Toiminnallinen suunnittelu ratkaisuun liittyy toimivaltaisten vyöhykejako tilaa huoneeseen. Yritä nimetä tavoitteet, jotka voidaan saavuttaa tällä tavalla:

 • Yksinkertainen vyöhykejaon suoritetaan asettamalla säde kahden asettaa toiminnassa alueilla huoneessa;
 • Pidentämällä huoneen visuaalisesti, on mahdollista asettamalla palkit yhdensuuntaisesti muuriin;
 • Laajentaminen visuaalinen järjestely koriste-tuotteiden saavutetaan leveys koko katon;
 • Vähentäminen tapahtuu kattoon kiinnitys tuotteita vastakkaiseen seinään;
 • Kasvu elintilaa määrä on yksinkertaisesti asettamalla palkit katon alla;
 • Volume soffit antaa kuvioitu väri vastaamaan kattoon;
 • Kuvan alkuperäinen sisustus voidaan järjestää ansiosta suunnittelu koristeellinen säteilivät pystytti kattoon tai ullakolla;
 • Käyttämällä lakka pastelliväritys sileä pinta auttaa suunnittelussa klassinen muotoilu;
 • Hieman erityyppinen väri muotojen jo modernistisen muotoilu. Tarvitsevat tuotteita erottuva mustavalkoinen sävyjä;
 • Rekisteröintiä kuten tyylejä kuten Provence, Maa tai Shabby-chic koskee solukko kevyt materiaali. Suosituin on sisustus huoneen makuuhuoneessa.

Tuotantoa varten erilaisia ​​materiaaleja käytetään katon tuotteita. Ottaa valinta voi tehdä huone tai sali käsitteellinen tyyli, oli se etnisen tai Gothic. Kaikki riippuu maun mieltymykset omistajien ja määrä varoja. Myös monipuolisia materiaaleja luoda tahansa sisustukseen. Iso plussa on se, että ne voidaan asentaa itse. Seuraavaksi esitellään tarkemmin kunkin niistä.

 1. Tree. On ajaton klassikko ja suosituin materiaali kattorakenteisiin markkinoilla. Suuri osa sen eduista ei lasketa vain yksi kauneuden tai ekologista. Luonnollinen, turvallinen ja erittäin helppo asentaa materiaali on erittäin suosittu keittiöön. Tavallisesti valmistukseen vie havupuiden, mutta on olemassa myös lehtipuita.

Heidän täytyy käsitellä edelleen antiseptistä.

Sitä voidaan pitää tuotteiden arvoa ainoa haittapuoli puusta, koska laatu on etusijalla. Rikas omistajat haluavat tilata kattorakenteisiin eksoottisten puulajeja (esim., Meerabin tai merantilla). Sitten käsittely tapahtuu (sävytys, sputterointi) ja asennuskohteeseen kautta. Myönsi myös variantteja onttoja palkkeja, joka voidaan kiinnittää liimaamalla.

 1. Metallia. Koristelussa koskee kevytmetallia, kuten alumiini. Sen suosio johtuu aikamme haasteisiin uusia pintamateriaalien sekä asianmukaisuutta joidenkin tyyliä. Hi-tech ja teollisuuden sisustustyyleihin voi tehdä ilman näitä koriste palkit. Lisäksi rakenne koristeltu huippumuodikas lamppuja on edullista korostetaan toimintayksiköiden huoneeseen.

Makuuhuone on paras vaihtoehto järjestämiseksi tällaisen koristeluun.

 1. Polyuretaania. Viittaa myös nykyaikaisia ​​materiaaleja, koska asianmukaista käsittelyä täydellisesti jäljittelee rakenne minkä tahansa luonnon elementtejä. On helppo ja suhteellisen edullinen verrattuna edelliseen laskuja. Helppokäyttöisyys tätä materiaalia ei ole rajoitettu valikoima tahansa rakenteen - keinotekoinen palkit kaikki muunnelmat ja värit luotettavasti antaa rakenteen halutun päällysteen. Eri valmistajien tuotteiden kosteuden ja kestävyys, sekä helppo asentaa omiin käsiinsä.

 1. Lasikuitua. On optimaaliseksi, kun tarvittavaa profiilia määrätä koon. Hän pystyy piilottaa viestintää suoritetaan jättäen näkymätön yhdistävät liitokset. Tämä saavutetaan erityinen side sarjat. Sitten, koriste-palkit on ripustettu hihna tai kiinnitetty ruuveilla.

Miten valita sopiva vaihtoehto

On otettava huomioon kaikki tekijät huomioon valittaessa kattorakenteisiin. Ennen ostamista on syytä kiinnittää huomiota parametrit huoneeseen. Ratkaiseva tekijä on katon korkeus. Jos hän on talossa alhainen, se on parempi koristeellinen katto tuotteet kokonaan unohtaa. Sama pätee kapea, pieniin tiloihin. Palkit vain lisäävät klaustrofobinen vaikutuksia ihmisille.

Lisäksi on tarpeen tarkistaa yhteensopivuus valitun tyylin kattoon rakenteeseen. Mahtipontinen Barokki on todennäköisesti hyvin näihin massiivisiin tuotteita. Raa'an päällekkäisyys ei sovellu myös rokokoo, jossa mahtailevaa ympäristö edellyttää täysin erityyppisiä viimeistely. Koriste palkit hakeutuvat enemmän perän, tyylikäs, jopa rohkea sisustus. Jossa ennen kaikkea arvostettuja luonnollisuuden ja luonnollinen väri materiaalin, ja loisto täysin hyödytön.

Paljon riippuu budjetista luomiseksi halutun muotoilun. Määrän perusteella keinoja, optimaalinen materiaali valitaan. Esimerkiksi rajalliset resurssit, on suositeltavaa pysyä keinotekoiseen palkit polyuretaania. Jos katto on korkea, kukaan ei huomaa vaihdosta luonnollisen analogisen vääriä palkki.

 1. Jos sisätilojen maan talon enimmäkseen puuta, ja palkkirakenteet kannattaa tilata puusta. Eläminen samanmallinen luo oikean ilmapiirin mukavuutta ja lämpöä, joka on mukava kerätä ystävien. Puu voi myös suunnitella sisätilojen keittiön;
 2. Jos puhumme suhteellisen pieni asunto, on suositeltavaa valita valkaistu palkit, kalkittu. Näin voi välttää ahdistava vaikutelma mikä saattaa aiheuttaa tumman tuotteita. Tilaa on myös samalla kevyempi, iloisempi;
 3. Talonpoikaista näyttää kovin omaperäinen, jos yhdistää ne valittuun tyyliin. Käsittelemätön puu sopii hyvin meri kreikkalaista tyyliä ja sisustus;
 4. Lyömätön nähdään suoritusmuoto käyttäen palkkien valmistamisen yhteydessä jo tuttu materiaali. Esimerkiksi joiden järjestys on tehty huonekaluja;
 5. Riittää kun näyttää mahtaileva loppuun makuuhuonetta ullakolle. Perusteltua tässä tapauksessa jopa epätasainen pinta enimmäismäärä;
 6. Mutta monipuolisin vaihtoehto näkyy puhtaan valkoinen palkkirakenteita. Koska on mahdollista maalata, se sopii mihin tahansa sisustus väri, on asianmukaista moderni sisustus;
 7. On esimerkkejä siitä, miten sisäkattorakenne muokanneet kylpyhuone. City tällaisia ​​seikkailunsa ei sovi, mutta kylpyhuone maalaistalon kaikin tavoin edistää kokeilua. On syytä pitää mielessä vedenpitävä kyllästys puuhun ei lahonnut ennenaikaisesti. Äskettäin sellaisiin tarkoituksiin, käytä materiaalia - polyuretaani.

Koristeellinen katto palkit sisätilassa voidaan suunnitella maku, tärkeää määrittää sopivan tyylin. Seistä tyypit stylistics kaikkein harmonisen soveltamisen vääriä tuotteita:

Yksi parhaista vaihtoehdoista näihin tarkoituksiin. Suunnittelijat muistuttaa rikas sisustus koriste kattopalkit. On hyödyllistä kuitata ylellisyyttä huonekalut ja puulattiat valmistettu puusta.

Parhaiten sopusoinnussa tumma puupalkit kattovaloon.

Kun budjetti on tiukka, on tarpeen soveltaa polyuretaani, joka täydellisesti jäljittelee kuvioitu. Tyylikäs kaiverruksia voi kertoa paljon tilan omistaja.

Enemmän budjetti vaihtoehto, koska se mahdollistaa vapaan käytön keinotekoisia tuotteita. Kattoparrut sisätilojen toteutetaan siten, kirkkaita värejä, jotka eivät ole puusta. Sitten joukko valaistus hahmotella toimintayksiköiden. Heidän määränsä annetaan armoilla omistajat.

Ylellinen sisätilojen tämän tyyli on edullinen jännitysten jalopuutuotteiden (punainen), joka käsitellään edelleen vanhan.

Ranskalainen tyyli sulautuu täydellisesti koriste kalkittu palkit. Mukaan talousarviota käytetään puusta tai vääriä palkit. Viimeaikaiset helppo asentaa oman, koska asennus ei vaadi erityisiä taitoja.

Huipulla suosio nyt on korkean teknologian ja parvi. Luoda tätä tyyliä käytetään polyuretaania tai alumiinia palkit. Rinnakkain harmonisesti metalli jousitus rakenne on tiilestä sisätilojen ja kirkastettiin kattoon.

Karkea, brutaali tyyli koskee ainoastaan ​​puusta, jossa jonka asentaminen ei ole helppo käsitellä. Se tarvitsee apua ystävä.

Palkit ja tulisi käyttää elvyttämiseen tilava talon. Tämä ainutlaatuinen design-elementti voi olla kohokohta sisustus ja korostavat kunnioitusta talon omistajat. Edellä mainitut suositukset on tarpeeksi yrittää suorittaa asennustyöt itse.

45 valokuvasuunnittelua kaunein katto alttiina palkit

Hei, rakas ja rakkaat lukijat sivusto maassa. Kaikki te, meillä ei ole epäilystäkään, arvostaa kauneutta ja ei haittaa järjestäisi hänen dacha alkuperäinen sisustus. Eikö olekin? Se on vain mitä tehdä, jos kattoa mielenkiinnoton lakeus jo suun kuivuminen, ja monitasoisen set banaali tilanpuutteen? Kuten ulospääsyä, tässä tarkastelussa, keskustelemme suunnittelu kattopalkkikatot kuvia parhaiten onnistuneita esimerkkejä, kuten ennenkin, toimii kuvainnollisesti kirjallisesta materiaalista.

Jos haluat olla varma painopiste on nimenomaan kattoon palkit, rakentaa chalet-tyylinen sisustus. Huomautan vain: ei katto, nimittäin sisustus! Massiivinen kaari elementtejä naurunalaiseksi todellisuutta klassisen kaupunkiasunnostaan.

Sen ytimessä, sinun pitäisi olla vuori "kota", jossa tärkein koriste-aineita on kivi ja puu, sekä Eläinnahkojen. Chalet - paimenen maja, eikä metsästäjä.

Myös takka voidaan erottaa kesken pidetään sisätilojen ominaisuuksia. Ei vain tyylikäs ja runsaasti puhtaat linjat, ja karkea ja julma kuin koko kylän elämää.

Se myös näyttää hyvältä olohuoneessa ekokamin. Avotulta vain hengessä raportoinnin tyyliä.

Mutta takaisin meidän palkit. Chalet ne on massiivinen ja peittelemättä, ja jopa toimivat tukena muille levyt. Katso tarkkaan valokuviin.

Se ei ole niin sisäänkasvanut, sovitetuksi puolelta tuki on tärkein ominaisuus enimmäismääriin chalet style.

Toinen sisustustyyli, jota ei ole "piirretty" ilman puupalkit on Provence. Ranskan maan tunnelma syntyy ansiosta puhtaus, yksinkertaisuus ja tarkkuus. Pääsääntöisesti se ei ole rikas Koti kuntoon kanssa metsäinen katot. Ja vaikka talo on teräsbetonilaatta täytyy käyttää jäljitelmä palkit. Jotta ymmärrettäisiin paremmin aiheen tarkastella näitä esimerkkejä.

Kuten näette, villi puu, ei voi olla kysymys. Kattoelementit ovat todella koko sisustus maalattu pastelli tai kerman väristä. Samaa holvi voidaan ommella tai rapattu puisia copyfit.

Suurin että sinulla on varaa - se on pehmeä puu-ruskea sävy, mutta jälleen sama, niiden ei pitäisi luoda teräviä aksentteja.

Mitä näet näissä kuvissa, Provence voidaan kutsua vain ehdollisesti. Kyllä, sisätilat ovat mielenkiintoisia ja ilmeikkäät, mutta kaukana pastoraalinen hiljaisuutta.

Luoda painopiste suunnittelussa Ranskan valtion on kukkia eikä mitään muuta. jos he tekevät työnsä tuomita teitä.

Varsin huomattava katot tehty rustiikkityyliin. Kuten vieritse, käytetään usein massiivinen ulokkeiden sisälle huoneeseen. Vain Roústika ne eivät ole vain vanhoja, mutta myös huonosti hoidettu, ja on puutteita.

Myös "rustikansokm" tyyliin, verrattuna enemmän tunnetuin ja suosituin mökkejä, painopiste ei saateta kiven ja puun. Sitten se hyväksyi myös koristeena oksia käyttäen, kun taas alppimajoihin näihin tarkoituksiin on muokattu nahka.

Silti tämä rustiikkityyliin kontrastit. Niin karkea tammi pöytä välttämättä olemassa paikka hieno posliini palvelu. Jos ajattelee sitä, se on ymmärrettävää. Raakuus selvemmin katsoa taustalla aristokratian, tyylikkyys ja järjestys.

Jos tila sallii, ja te varmasti halua koristella kattoon puupalkit voi yrittää luoda maahan gotiikkaa. Kyllä, jos et ole suunnitellut sitä vielä aikaan suunnittelemalla talon, ongelmaa ei voida kutsua helppoa.

Se, että katot Gothic etsiä ja luoda tällainen vaikutus on vaikea alhaisille alueille. Katsokaapa seuraavat valokuvia ja kaikki kerralla selväksi.

Ja yleensä tarvitse olla suuri "foodie", joka rakennetaan gotiikkaa keittiössä tai olohuoneessa, puhumattakaan makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Korkeat katot, valtava kaari-ikkunat ja goottilainen kaaret ja laajaa poluarki. Tämä on hieno hyviä ravintoloita tai jopa hotelleja, mutta elää pysyvästi keskiaikainen linna uskalla kaikille.

No katso kattopalkit ja siirtomaa tyylin. Pawdite tässä massiivinen käsittelemätöntä puuta ei olisi paikallaan. Silti nämä sisätilat ovat kaukana huonosta minimalismia. Yhdistämällä kehittyneisyys itään ja länteen mahtipontisuus, siirtomaa suunnittelu pyritään korostamaan runsaasti sen omistaja, ja jakaa sen taustalla natiivi maakunnassa.

Vaikka tämä sääntö on sen poikkeuksia, kun yhä palkkeja voi osoittaa paitsi ylellisyyttä vaan myös korostavat eksoottinen sisustus. Tällöin ne voidaan mahonki tai bambusta.

Ja niin, sisätilojen ominaista runsaasti viherkasveja, trooppisia ja päiväntasaajan Eläinnahkojen ja hyvän alun alkaen kerroksen ikkunoista, joka on mentävä ulos puutarhaan. Tämä on kohokohta tyyli. Joskus on vaikea nähdä linjaa, mihin se päättyy ja alkaa rivitalossa, ja hän melkein aina katoaa puiden ympärillä.

On myös vaikea kuvitella ilman orret ja Japanin sisustustyyli. Tänään kuitenkin puu on menettänyt täysin sen toimivuus on olemassa ja sitä käytetään vain koristeena, mutta se on niin tärkeää?

Katsotaan jälleen klassinen japanilainen kattoon.

Nyt yritän kuvitella saman sisustus, mutta sileä, vailla puisia neliöt holvissa. Ei liian japanilainen, eikö?

Muun ominaisuuksia tyyli olisi korostettava, ettei elementtejä luksusta, pieni huonekalut ja täydellinen puuttuminen tuoleja. Sisustus voidaan käyttää kirsikka kiviä, ja tietenkin, kääpiö Bonsai.

Japanin sisustustyyli - on analoginen eurooppalaisten minimalismia, vain sen vaikeampaa muotoa.

Yksi kirkkaimmista suunnittelu on skandinaaviseen tyyliin, ja kun se on luotu ei myöskään ole ilman kattoparrut.

Tärkeintä on, että tämä sisätila on koti ankara pohjoisosassa, missä aurinko on harvoin, mutta tervetullut lahja. Jotta voitaisiin jotenkin parantaa tilannetta, asukkaat niemimaalla ovat toimittaneet kotinsa, suuret ikkunat ja seinät ja katto on maalattu valkoiseksi.

Tarjota, miten se voisi näyttää? Psihlechebnitsy lepoa. Jos et merkitse rajat valkoinen "kuution", se voi paitsi menettäneet, mutta myös hulluksi. Se on vain sellainen lifesaving poijut ja toimivat katto palkit. He eivät vain luoda huoneeseen lämpimän luonnollinen korostuksella mutta älä anna liikaa tilaa liikkua erilleen, pitäen sen ennustetaan puitteissa.

Ja näin se näyttää käytännössä.

Niille, jotka haluaisivat nähdä hänen kodin koriste palkit metallin kannattaa katsoa hi-tech. Tämä tyyli on yksinkertainen ja ytimekäs, mutta ei ilman kuori. Huolimatta runsaasti pintojen keinotekoisten materiaalien joukossa on varsin mukava, varsinkin koska kaikki ympärillä hengittää luovuutta. Kyllä, puutalossa rakentaa tämän sisustus ei tule olemaan helppoa, mutta todellisuudessa poiminta kehyksessä, kuin jos me aluksi oikaista jossakin kotiin tavalla.

Tällä hi-tech mukavuutta, valitettavasti, ei toimi, mutta ei myöskään tarvitse olla tylsää.

Tarkastelemme muutamia esimerkkejä korkean teknologian sisustus, kiinnittää huomiota kattoon. Jos haluat, soita suunnittelija. Piirtää tähän tyyliin kuvan itsenäisesti, ilman erityistä koulutusta ainakin erittäin vaikeaa.

Ja lopuksi, pidämme kattopalkit parvi tyyliin. Auttaa sinua ymmärtämään, mitä se on kohdattava, muistamme, että loft - muunnettu teollisuusrakennukset asumiseen. Sisustus täällä voi olla mikä tahansa, mutta toiminnalliset tekijät erityistä armoa ei kärsinyt.

Jos tämä puu, se "hengittää" hoito, mutta metalli tapaavat useammin tai jopa teräsbetonista silta, silti luonnollinen materiaali ei ole kovin kestävä.

Miksi se on tarpeellinen? Uskokaa minua, elää täydellistä mukavuutta, mutta tuntuu, että noin äskettäin buzzed lehdistö, hän kaatoi kiehuvaa metalli- ja todellinen työ, ei ole niin paha. Tärkeintä on rakentaa yksiosainen rakenne, mutta ilman ylilyöntejä. Yksi asia pitää kattoon auki tilalla, ja aivan toinen nukkumaan metallitangon.

Muista, parvi - kallis ja mukava tyyli. Kyllä, se on tuntunut valtaa, mutta ei asketismia.

Lisäksi edellä luetelluista näitä sisätilat ominaista korkeat katot, suuret ikkunat ja rappauspinta seinät. Kunhan et sekoita parvi Urban. Sinun pitäisi olla mitään osaa katua, ja samalla on sovitettu kasvillisuuden.

Tähän päättyy tarkastelun kattoon, mutta ei sanonut hyvästit. Ja vain sanoa, "Hyvästi! Nähdään pian sivujen blogi "Kaikkea tietoa mökki."

Sivusto mökin Marina Makarova. Muunnos mökki paratiisissa

Togo, joka on varastaa sisällön, kärsivät kato, tuholaisten, tunkeutujia ja täydellinen umpeenkasvu puutarha rikkaruohoja.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 1