palonestomaali

Palonestomaali metallin: yleiskatsaus, tekniset, valmistajat ja arvostelut

paisuva maali vähentää vaikutuksia korkeissa lämpötiloissa rakennetta, lisäämällä palonkestävyys, joka voi kestää jopa 1 tunti tai enemmän. Yleensä suojaus aihe suunnittelu, muodonmuutos mikä johtaa voimattomuutta ja tuhoaminen rakennuksia. Ohuella-pinnoite suojaa säännellään sääntöjä palosuojaus.

Jos se on ohut kerros palonestoaine maali, se levitetään paksuus 4 mm. Myyntiä voidaan nähdä myös paksu-yhdisteitä, jotka on esitetty yms ja tahnat. Niiden soveltaminen suoritetaan kerroksen, jonka paksuus on 8 mm tai enemmän.

Jos tarvitset palonestomaali, voit valita osa, joka turpoaa kun se altistetaan korkeille lämpötiloille. Tällaiset seokset on suunnilleen sama koostumus, mutta eroavat luonteen lisäaineiden ja täyteaineita. Kalliimpia materiaaleja tarjoavat korkean suojan ja pitkäkestoinen. Asiantuntijat eivät anna erityisiä suosituksia valintaa, olisi perustuttava teknisiin ominaisuuksiin tulipalon.

On tärkeää kiinnittää huomiota valmistajille, jotka jo pitkään markkinoilla ja ovat osoittautuneet positiivisella puolella. Riittävän modernit teollisuuden tuottaa kuvattujen materiaalien, yksi suosituimmista on korostettava:

 • "Pireks9raquo ;;
 • DEFENDER;
 • "Krauz9raquo ;;
 • "Aysberg9raquo ;;
 • "Orgaks9raquo;.

Ennen ostopäätöksen tekemistä, sinun täytyy muistaa, että maalin tulenkestävä voi olla vesiliukoisia ja orgaanisiin. Jälkimmäisessä tapauksessa puhutaan sekoituksia, jotka on valmistettu perusteella liuotinta. Ne ovat hieman kalliimpia, mutta ei niin kätevä työskennellä heidän kanssaan, mutta hyödyt ovat enemmän erinomaisia ​​ominaisuuksia.

Yleiskatsaus tulenkestävät värit: seos PIREX merkki

Tämä seos pystyy lisäämään raja palonkestävyyden 120 minuuttia. Koostumuksella on alhainen virtausnopeus. Sideaine toimii vesidispersioon synteettisiä polymeerejä. Laimennus on sallittua, mutta ei saa ylittää 15% kokonaispainosta. On tärkeää muistaa, että maali on tulenkestävä tarkoitus käyttää tietyin edellytyksin, ne on ilmaistu noudattaen ympäristön lämpötila. Työ voi alkaa, kun lämpötila nousi yli +10 ° C, suhteellinen kosteus saa olla enemmän kuin 85%.

Jotta saavutetaan keskimääräinen kerroksen paksuus on 1 mm ilman häviöitä, on sovellettava kohti 1 m 2 1,65 kg maali. Lämpötiloissa 20 ° C: ssa kerros kuivattiin 12 tuntia on aika tarvitaan pitämään ennen siirtymistä soveltamista seuraavan kerroksen. Tämä maali tulenkestävästä metallista olisi täysin kuivua enintään kaksi päivää, vähintään aika on 36 tuntia. Kuivauksen jälkeen, voi saada mattavalkoinen kerros, joka suojelee elämää rakenteen jopa 10 vuotta. Tämä on totta, jos pinnoite on suojata alkuun, muuten elämä nostetaan 15 vuoteen.

Arviot palonsuoja maalibrändi "Krauz9raquo;

Mukaan ostajille, palonestoaine maali metalli "Krauz9raquo; riittävästi teknologisia ja kestävä. Pinnoite voidaan käyttää 25 vuotta. Kuluttajat ovat erityisen ympäristöystävällistä huomata, koska seos ei sisällä mitään haitallisia aineita. Tarvittaessa koostumus voidaan sävyttää Pastellisävyin joka mahdollistaa koristeluun. Koska käyttäjät väittävät maali tulenkestävästä metallista on yksi-komponentti koostumuksen vesipohjainen dispersio, joka turpoaa kun lämpötila kohoaa.

Sitä voidaan käyttää levitettäväksi metalli- ja teräsrakenteiden parantaa palonkestävyyttä. Käyttäjät haluavat, että maali on laaja käyttöalue, koska sitä voidaan käyttää teollisissa, asunto- ja rakennusalan. Tulenkestävyys saavuttaa 90 minuuttia. Ylläpitäjä muotoilu, tämä on suojattu maalilla, ja voi sisäilman suhteellinen kosteus on enintään 80%. Jotta tasalaatuinen ja palonkestävyys, olisi sovellettava suojapinnoite, jonka paksuus nousee 60 mikronia.

Yleiskatsaus ominaisuuksia kuumuutta kestävästä maali Elcon grillit ja uunit

Tämä palonestomaali, hinta on 181 ruplaa. kilogrammaa kohti, se on suunniteltu suojaavan maalaustarvikkeita, uunit, lämmitysputket, grillit ja muut pinnat. Lämpöstabiilius raja kerros on -60-1000 ° C: ssa Niistä lisäominaisuudet on huomattava kestävyys syövyttäviä aineita, ei ole tarpeen ennen esikäsittely, mahdollisuus hakemuksen alhaisissa lämpötiloissa, käyttöikä on 25 vuosi, pieni virtausnopeus, joka on 350 g / m 2, mikä on totta, jos päällyste tehdään kahteen kerrokseen.

Tämän paisuvan maali uunissa on riittävän laaja alan käytössä, se on korroosionesto ominaisuuksia ja sitä voidaan käyttää kattiloiden, metalli laitteet, putkistot, ja putkilinjojen käyttää laajalla lämpötila-alueella. Käyttö koostumus voi olla maalaus sisällä, koska kuivauksen jälkeen seos ei päästää myrkyllisiä kaasuja. Emali käytetään myös väritys grillit.

Seos on ainutlaatuinen suojaavia ominaisuuksia, jotka sallivat malleja pinnan suojaamiseksi altistumiselta kosteudelle ja korkeille lämpötiloille. Näitä ovat teräsbetonia, betonia, asbestia ja tiili säätiö. Sovellettaessa, voit parantaa ulkonäköä esineen ja pitää laadun vesihöyryn läpäisevyys. ei menetä ominaisuuksia jopa emali kosteuden lisääntyessä ja lämpötilan vaihtelu. Tästä johtuen maali voidaan käyttää laitteita, joita käytetään vaikeissa olosuhteissa.

Edellä palonkestävät maali metalli grilli on korroosionkestävyys tyypin hajavirtojen, suolaliuokset, öljyn ja mineraaliöljyjä. Päällyste voidaan levittää sähköstaattisessa kentässä, ja kun lämpötila laskee alle nollan.

Jos tarvitset palonestomaali grilli, voit kiinnittää huomiota myös yhtiön tuotteiden "Elkon9raquo,, jota käytetään korroosiosuojauksen metallipinnoille käytetään kosteissa olosuhteissa, ja mahdolliseen lämpötilaero. Soveltaminen koostumus voidaan suorittaa pakokaasujärjestelmän autojen, metallipintojen ja moottorin osat, jotka ovat alttiina lämpötiloille 800 ° C: ssa Tämä palonkestäviä maalilla grilli kutsutaan myös kuumuutta kestävä.

Ominaisuudet palo tulenkestävä maalit

Fire - hallitsematon elementti, ja siksi se on niin vaarallista. Jos oli tulipalo, niin sataprosenttisesti todennäköisyydellä voidaan sanoa, että ongelmia on väistämätöntä. Parhaassa tapauksessa se vahingoittuu huonekaluja, ja kauhein seuraukset palo - kuolema henkilön tai useita ihmisiä. Jos tällaisesta ylivoimaisesta ei voida valvoa, on tarpeen tehdä kaikkensa estääkseen sen. modernin teknologian kehittäjät eivät voi sivuuttaa niin tärkeä aihe kuin ihmishenki. Nykyään voit löytää monia tapoja palontorjuntaan: käyttö palamaton rakennusmateriaalit ja palontorjunta pinnoitteita (jotka sisältävät esimerkiksi, palonkestävät maali) asennusta erityistä paneelit.

Käytä palo- maali, joka suojaisi pintaa tulelta

Mutta yleensä, jokainen menetelmä on omat hyvät ja huonot puolensa. Esimerkiksi rakentamisen aikana rakennuksen ei aina mahdollista korvata mitään elementtiin, joka on tulenkestävyysominaisuudet. Tai on olemassa sääntöjä, jotka kieltävät sulkemalla joitakin rakenteellisia elementtejä ja siten antaa asennus paneelit olisi epätarkoituksenmukainen. Lisäksi haluan paitsi suojata kotiin, mutta myös tehdä se niin, että se säilyttää kiinteä, houkutteleva ulkonäkö.

Näennäisesti umpikujaan tilanteen. Mitä haluat, on uhrattava jotain, joko turvallisuuteen tai estetiikkaa. Onneksi löytyy työkalu, joka yhdistää kaikki edellä mainitut vaatimukset. Ja tämä ihme työkalu on palonsuojakatteeksi maalilla.

Joten mitä salaisuus tulenkestävän pinnoitteen? Miten se toimii? Minkä tyyppisiä palamista hidastavia pinnoite valitaan käsiteltäväksi materiaalin ja rakentamisen? Ja yleensä työskennellä tällaista viimeistely raaka?

Palo- kestävä pinnoite materiaaleja

Useiden toimenpiteiden palonestomaali tuntuu olevan jotain kevytmielistä ja epäluotettavia. Miten ohut kerros väriaineet "pidä" kuluttava tuli? Tai toisin sanoen, miksi maali luota arvokkain asia mies - hänen elämänsä?

Tarve todisteita luotettavuutta ainutlaatuinen maali materiaaleja ei enää tarvita, jos tarkastellaan niiden rakenne ja mekanismi työtä.

Palo-maali - kykenee spontaanisti jähmettynyt massa, joka on saatu sekoittamalla sopivissa suhteissa tällaisten ainesosien kuten:

 • palamista hidastavan täyteaineen (vermikuliitti, asbesti nukka, kaoliini villa, perliitti, talkki)
 • väripigmenttiä,
 • tai neste kaliumsilikaattia lasi,
 • lisäaineita.

Ainesosat on järjestetty tärkeysjärjestyksessä. Yleensä kemiallinen koostumus päällyste koostuu täyteainetta, pigmenttiä ja sideainetta (vesilasi). Väripigmentti seos antaa haluttu väri tai värisävy, kiitos täyteaine maali on ei-syttyvä ominaisuudet, sideaine muodostaa yhtenäisen kalvon kuivuessaan.

Käyttäen väripigmentit voidaan antaa maali tahansa värisävy

Tulenkestävä maalit ovat saatavilla dvuhtarnyh paketteja. Ennen käyttöä sekoita sisältö sekä tervan: kuiva seos ja sideaine. Joissakin tapauksissa (esim., Veden maaleilla) valinnaisesti lisätään puhdasta vettä, mutta ei enempää kuin 15% koko seoksesta. Saatu massa sopii 6-12 tuntia.

Palosuojaus - este yhä kasvavaan liekkiin. Se suorittaa useita toimintoja, joiden tuloksena materiaalin tai rakenteen suojaus:

 1. Viivästyttää tai estää tulen.
 2. Vähentää vaarallisia tulipalovaaraa.
 3. Auttaa vähentämään tulen leviämistä materiaalin pinnalle.
 4. Imeyttää lämpö hajoamiselta.
 5. Ilmaa kaasut tai päästää vettä (lajista riippuen).
 6. Kiihdyttää kerroksen koksia (hiili).
 7. Helposti palautettu (tarpeeksi maalia uudelleen).
 8. Ei vaadi ammattitaitoa.
 9. Koristaa huoneen tai rakenteen.

Tulenkestävän toiminnan periaatteen mukaan palonkestävä materiaali on jaettu kahteen päätyyppiin:

 1. Ei-laajeneva maali syttyessä muuttuu eräänlaiseksi vitriinikerrokseksi, joka estää sytytyksen jatkamisen. Toimintomekanismilla on hyvin samankaltainen palonestoaine (impregnointi), mutta myös koristeellinen toiminto (koristelu värillä).
 2. Voimakkaiden lämpötilojen vaikutukset voivat nousta 10-50 kertaa. Laajennettu vaahtokerros, joka muodostuu palamisen aikana vapautuvien kaasujen vuoksi, eristää pinnan, jolloin se suojaa sitä vakavilta haitoilta.

Muuten, verrattuna edellisiin lajeihin, turvotusmateriaalit ovat tehokkaimpia tulipalon ja sen seurausten torjunnassa.

Uimapäällysteet ovat turvallisin tulipalovaarassa

Pintakokoonpanon mukaan palovahvuus jaetaan maaliin suojaksi:

 • betonikerrosten ja teräsbetonien rakenteet, mukaan lukien portaat (tulipalo ei tuhoa niitä vaan tuhoaa ne 5-20 minuutin kuluttua tulipalon alkamisesta);
 • puusta valmistetut rakennelmat;
 • teräksen rakennustyöt (niiden kantavuus katoaa 1-15 minuutin kuluttua);
 • ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät, ilmakanavat (joiden kautta syötetään ilmaa ja jotka toimivat liekin leviämisen johtavana);
 • katot ja julkisivut;
 • ikkunat ja niiden aukot;
 • kaapeleita.

Vesi-dispersio maali suojaa?

Erityisen syytä huomata on yksi alalaji tulvia palonkestäviä pinnoitteita - vesi-dispersio. Työnsä mekanismi, kun pintaa kuumennetaan, muodostuu lämpösuojan muodostumisesta eli kiinteytetystä vaahdosta. Sitä käytetään puukuidun, puulevyn, vanerin ja puupintojen maalaamiseen rakenteiden sisällä.

Lateksi-pohjainen, kuten niitä kutsutaan, voidaan päällystää millä tahansa puinen rakenne, joka voi olla liekeissä: telineeseen, kattaa taitekatto rakentaminen, katto, ovet, seinät, lattia. Mutta veteen dispergointikerros tulisi tuskin levittää rakennuksen ulkopuolelle. Luonnollinen maali liuotin - vesi, niin systemaattista altistumista ilmasto sateeseen (sade, lumi, rakeet) on yksinkertaisesti pestä pois. Siksi sitä käytetään vain, kun työskentelee sisätiloissa.

Tulenkestävä vesipohjainen maali koostumuksessaan ei ole orgaanisia liuottimia, joten se on ympäristöystävällisin muiden lajien joukossa, mikä tekee siitä niin suosittua. Sen tärkeimpien ominaisuuksien ja tällaisten positiivisten ominaisuuksien lisäksi:

 • on kätevää käyttää (rullalla tai harjalla, myös ruiskutuksen mahdollisuus);
 • ei ole vahvaa hajuista (sekä työprosessissa että jälkivaikutuksessa);
 • vähän kulutetaan (johtuen taloudellisesta soveltamisesta 1-2 kerroksessa);
 • Erinomainen (suuri tarttuvuusaste);
 • helposti sävytetty (voit antaa halutun värin);
 • Älä paina mallia.

Paloturvallinen vesipohjainen maali on ympäristöystävällisin ja helppokäyttöisin

Kaikki edellä mainitut ominaisuudet jaetaan useiden erilaisten veteen dispergoituneiden palonestoaineiden välillä, joiden erottaminen on perusteltua päällystyspolymeeripinnoitteiden erolla. Jako, varaa:

 • PVA-liima-ainepohjainen maali (edullinen pohja seinien ja kattojen maalaamiseksi kuivissa tiloissa alhaisen kosteuden kestävyyden vuoksi);
 • butadieeni-styreeni-maali (vedenpitävä päällyste, jota käytetään heikosti valaistussa huoneessa huonon kestävyyden vuoksi);
 • akryylimaali (universal väriainetta, jonka etuja, jotka tekevät siitä erityisen houkuttelevan ostajia: ylläpitää väri, kuivuu nopeasti ja ei pelkää nihkeäpyyhintä ja auringon ultraviolettivalon hyvä vettä hylkivä, mahdollistaa materiaalin "hengittää").

Ennen maalausprosessin aloittamista tulenkestävän materiaalin kanssa on tehtävä useita manipulaatioita pinnan valmistamiseksi väriaineliuoksen levittämiseksi:

 1. Puhdista materiaalin pinnan (erityisesti metallirakenteiden), ruoste, pöly, lika ja asteikko kankaita tai harjoja ja rasva se (klo kosteus pitäisi olla suurempi kuin 20%).
 2. Kuiva se hyvin.
 3. Peitä materiaali tai rakenne yhdellä kerroksella ruosteenmuuttajaa - korroosionestoainetta, jotta ruosteen ruostetta ei esiinny.

Nyt, kun rakenteen pinta on täysin valmis, voit jatkaa värjäysmenettelyä.

Työkalut ja kontit, joita saatat tarvita:

 • käsineet;
 • harjalla, rullalla, pneumaattisella suihkeella (tai ilmansuihkulla eri tavalla);
 • liuotin työkalujen tai veden puhdistamiseksi pinta-aktiivisilla aineilla.

Tulenkestävää maalia käytetään 5 - 40 ° C: n lämpötilassa nollan yläpuolella. Et voi päästää massan jäädyttämistä, muuten tarvitsee vain hävittää tavarat.

Harja kastui liuokseen ja siirrettiin sitten hitaasti pinnan yli 1-2 kertaa. Jos käytetään ilmakarvaa, kerroksen paksuus ei saa olla yli 1 cm. On tärkeää säätää levitetyn kerroksen paksuutta. Tämä tehdään perusteet, kuten ulkonäkö, paksuus ja tarttuvuus.

Pinnoitteen laadun osalta se voidaan määrittää visuaalisesti: siinä ei saa olla ryppyjä, kraattereita, rakkuloita, siruja, halkeamia tai laiminlyöntejä. Paksuuden mittaamiseksi ammattilaiset käyttävät erityisiä hammastettuja hallitsijoita: niitä käytetään kolmeen eri kohtaan pinnalla metrin etäisyydellä toisistaan. Indikaattorien samanaikainen käyttö maalaus jatkuu.

Muista tarkkailla, kuinka hyvin jokainen kerros kuivuu. Ennen toisen ja seuraavien kerrosten levittämistä sinun on varmistettava, että kun se koskettaa maalattua pintaa, se ei jätä mitään merkkejä tai merkkejä. On myös huomattava, että kun käytetään pneumaattista sumutinta palonestoaineella, maali kuivuu paljon nopeammin kuin kun sitä käsitellään rullalla tai harjalla. Jos kerros on asetettu oikein, muutaman tunnin kuluttua voit toistaa värjäysmenettelyn.

Työn päätyttyä kaikki käytetyt työkalut on pestävä vedellä pinta-aktiivisen aineen tai liuottimen kanssa. On parempi tehdä tämä heti maalien käytön jälkeen, muutoin jonkin ajan kuluttua on lähes mahdotonta poistaa väriaineen jäämiä.

Tulenkestävä maali on epäilemättä yksi ihmisen tärkeimmistä lahjoista. Sen avulla et voi vain suojata kotisi hallitsemattomien elementtien tuhoisilta vaikutuksilta, mutta myös minimoida ihmisten menetykset. Muun muassa palonestoainepohja auttaa tekemään laadukasta ja kaunista sisätilaa sisätiloissa. Siksi eräässä mielessä palonkestävästä maalista ja lakkamateriaalista tapahtuva käsittely ei ole mieltymyksistä vaan välitöntä välttämättömyyttä elämän turvallisuuden takaamiseksi.

Tulenkestävä maali

Let's kirjoittaa:

✔ muut työt sopimuksella.

Tulenkestävä maali seinille: koostumus ja sovellusominaisuudet

Mikä on tulenkestävä maali seinille? Tämä on erityinen täyteaineen, pigmentin ja sideaineen seos, jolle on tunnusomaista kyky spontaanisti kiinteytyä. Huomionarvoista on se, että kuivauksen jälkeen muodostettu kalvo suorittaa kaksi toimintoa kerralla: tulenkestävä ja koristeellinen.

Maalien tuotannon perusta on useimmiten nestemäinen kaliumlasi (kemiallinen kaava - K2OnSiO2). Palamista hidastavien silikaattimaalien koostumus tietyissä osuuksissa sisältää:

Tulenkestävänä täyteaineena voidaan käyttää talkkia, perliittiä, kaoliinivillaa, asbestipuuta tai vermikuliittia sekä laajennettuna että laajentamattomana.

Tulenkestävien maalien vapauttaminen seinämille suoritetaan kaksoispakkauksessa. Ennen levittämisen aloittamista on välttämätöntä sekoittaa kuiva seos sideaineen kanssa. Tuloksena oleva koostumus on käyttökelpoinen (elinkelpoinen) seuraavien 6-12 tunnin ajan.

Käytetään nestemäistä lasia sisältäviä maaleja:

 • sisätilojen viimeistelyn aikana (maalaustasot, seinät, verhot (tulenkestävät));
 • Tavoitteena on lisätä lastulevyä tai kuitulevyä olevien rakenteiden palonkestävyysindeksi.

Lisäksi organosilikaattityyppisiä koostumuksia käytetään metallirakenteiden ja joidenkin ulkopintojen maalaamiseen.

Niitä kutsutaan myös lateksi tai vesiliukoiseksi. Vesi-dispergoitujen palonestoaineiden maalien tärkeimmät edut ovat seinät, jotka ovat helppokäyttöisiä ja taloudellisia. Siksi niiden osuus sovelluksesta vaihtelee 30 prosentista 80 prosenttiin (eri arvioiden mukaan). Päätarkoitus - seinien pinnan maalaus sekä tilojen kattopinta-ala.

Koska lateksiväreiden koostumus ei sisällä orgaanisia liuottimia, ne ovat käytännöllisesti katsoen hajuttomia eivätkä ne muodosta uhkaa ihmisten terveydelle. Niitä sovelletaan:

Tuloksena olevalle pinnoitteelle on ominaista korkea tarttuvuusaste ja erinomaiset suorituskykyominaisuudet.

Esimerkki on vesi-dispersio maali Pirex. Se on tarkoitettu vanerin, puun, puukuidun ja puupellopintojen maalaukseen. Voidaan käyttää teollisuus- ja asuinrakennusten sisällä. Jos pinnan palon todennäköisyys on vähäinen - ei ainoastaan ​​seinät tai katot, vaan myös mansardirakenteet tai raft-järjestelmät - se olisi suojattava tällä koostumuksella.

 • muodostaa mattapinnoitteen käsitellylle pinnalle, höyrynkestävä;
 • väri - valkoinen;
 • sävytys - mahdollinen;
 • sisältää biosidisia ja antiseptisiä lisäaineita;
 • korkea kuiva-ainepitoisuus;
 • on täysin käyttövalmis;
 • ikääntymisen vastainen;
 • erittäin helppokäyttöinen;
 • arvioitu paloturvallisuuskausi - noin 8-10 vuotta (katoksen alla);
 • sertifioitu;
 • jolle on tunnusomaista alhainen kulutus.

Sovelluksen työtä tulisi suorittaa lämpötilassa +5 - +40 ° C. Suojattava pinta on puhdistettava kokonaan lian, kuoren ja vanhojen pinnoitteiden avulla. Myös sen kosteustaso on tärkeä: enintään 20%.

Ennen käyttöä maali sekoitetaan perusteellisesti. On mahdollista laimentaa se haluttuun johdonmukaisuuteen tavallisen veden avulla. Sen ei kuitenkaan pitäisi olla enempää kuin 15% värikoostumuksen kokonaismassasta.

Pirex säilytetään lämpötilassa 0 ... 40 astetta. Missään tapauksessa ei voida estää jäätymisen maalia!

Kustannus-6 tikilogrammovoy paketti on 1450 ruplaa 12 tikilogrammovoy - 2 850 ruplaa.

Palonestoaine maali puun keinona ...

Aloittaen antiikin suosituin rakennusmateriaali oli puuta. Ainutlaatuinen laatu ja työstön helppous.

Palonestoaineet rakentamiseen

Kaikki palonestoaineita rakentamiseen Venäjän markkinoilla on jaettu kahteen suureen ryhmään -.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

42 − 38 =