Palsamipihta Nana

Nana palsamipihta (nana)

Kasvitieteellinen nimi: Nana palsamipihta (palsamipihta «nana») - kääpiö tyynymäinen puu kuuluu mänty perheen.

Homeland palsamipihta Nana: Pohjois-Amerikassa.

valaistus: valoa vaativat, semi-sävy.

maaperä: kostea, hedelmällinen, hieman hapan, ilman tiivisteitä.

Maksimikorkeus puun: 1 m.

Keskipituus elämän puun: jopa 300 vuotta.

istutus: kasvullisesti vuotuinen pistokkaat apikaalisella alkuunsa, siemenet.

Ominaisuudet kasvi palsamipihta Nana (Nana) valokuvista

Tämä miniatyyri havupuu on lyhyt tummanvihreä neuloja, jotka päällä on kaunis kiiltää, ja alhaalta kaksi valoa nauhat.

Sen hedelmät ovat kuoppia, pitkänomainen, punaruskea, saavuttaen 10,5 cm. Neulat kuusen tihkua miellyttävä hartsimainen tuoksu.

Crohnin puu voi olla kapea-pyramidin tai kartiomainen. Palsamipihta kasvaa hyvin hitaasti, 10 vuotta se saavuttaa enintään 30 cm.

Leviää sen oksat, tiheä, kasvava vaakasuoraan. Hoidossa ei ole hupaisa sitkeitä ja osittain varjossa. Tällainen laitos voi helposti kestää ankarat sääolosuhteet. Pieni mutta vahva oksat kestää lumen painosta. Se kasvaa hyvin auringossa ja varjossa, mutta ei pidä puuskainen tuulet, jotka voivat vahingoittaa Bonsai. Jopa vahva lämpöä satunnaisia ​​juottamista kuusen tulee täysin tuntea tarpeeksi vettä se 2 kertaa viikossa.

Palsamipihta istutus ja hoito

Taimet tämä kasvi ostetaan usein ruukkuihin maaperän sisältämän hitaasti lannoite, joka mahdollistaa elinsiirron pelastaa juuristo. Tämä muutos mahdollistaa kasvin juurtua nopeasti ja kivuttomasti. Nana palsamipihta on istutettu maaliskuusta marraskuuhun, myös kuumina päivinä. Huolimatta siitä, että tämä laitos on varsin varjoa suvaitsevainen, se on parempi laittaa se pimeissä paikoissa, mikä edistää kasvun kiihtymisestä kääpiö kuusen.

Nuoret taimet tarvitsevat korkea kosteus tasolla, joten kastella niitä riittävän usein puolustanut tai bezyzvestkovoy vettä. Kesällä kastelu suoritetaan kaksi kertaa useammin kuin talvella. Kylmän veden tilavuus pienenee maa ei ole peremerzla, muuten kasvi voi kuolla. Ylimääräinen ruokinta kuusi ei tarvitse, ja ylimääräinen lannoitteet, pääsääntöisesti johtaa sen nopeaa. Jos kasvi on pitkä aika ei koko kasvaa, se osoittaa, että hänellä ei ole ravinteita, niin sinun täytyy ruokkia häntä erityisiä lannoitteita. Top kastike tehdään kevään ja alkukesän aikana.

Monet näistä koriste fanit kääpiö kasvaneista puista potin, ja jotka sopivat keskikokoisia kontteja. Tätä tarkoitusta varten zemlesmes savimaata, joka sisälsi pienen määrän orgaanista ainesta, joka sisältää lehtiä humusta, silputtu kuorta ja turvetta. Balsam kuusi istutetaan vain silloin, kun juuret se saada tungosta potin tai säiliö.

Tuholaisten ja tautien kääpiö kuusen

Jos puu on kasvanut hyvissä olosuhteissa, noudattaen kaikki vaatimukset huolehtiva, kuusen harvoin vaikuttaa tuholaisten ja tautien. Ne näkyvät kasvin vain heikkenemisestä puu, joka voi johtua huonot sääolosuhteet, liiallinen kuivuus tai kovilla pakkasilla. Vaikuttivat lähinnä kuusia Hermes.

Kääpiökanojen kuusen Nana

Kiitos ulkonäköä kasvi, sen pieni koko, epätavallinen muoto kruunu ja kauniita värejä neuloja sitä käytetään koristamaan puutarhoja, maisemointi terassien ja katot ja koristeet rinteillä.

Levitä single, ryhmä istutus, muuta kuin, että hyvin usein Nana palsamipihta kasvanut konteissa.

Aikana ryhmä istutus nämä puut yhdistetään alhaisen veljensä: kanerva, Erica, alppiruusut ja muut kukinnan perennoja. Samoin, ne näyttävät vaikuttavan omaan.

Kääpiö kartion muotoinen muotit täydellisesti sisustaa Rock Gardens ja Rock Gardens. Lähiverkon ja nurmikko näyttää paremmalta kuin yhdestä puusta. Palsamipihta, kuva, joka näkyy alla, käytetään kansanlääkinnässä. Öljyn tehokkaasti auttaa vilustuminen, ja mänty uutetta lisätään erilaisia ​​kosmeettisia tuotteita, joilla on parantava, tulehduksia. Kuusen oksia tehdä hienoja uudenvuoden ja joulun seppeleitä ja seppeleitä.

Palsamipihta Nana: istutus ja hoito

Viherrakentamiseen, erilaiset kasvit. Palsamipihta Nana - erinomainen vaihtoehto tässä tapauksessa. Se on ikivihreä havupuu on osa mänty perheen. Sen koristeelliset piirteet yksi syy ihailua.

Balsam kuusi, Nana korkeus on 23-35 m. Puu oikealle kartiomainen kruunu, joka lasketaan maahan. Sileä kuori on harmaa-ruskea. neula pituus on 15-25 mm. Yläosa on tummanvihreä väri, ja pohja - valkeahko raidat.

Nana palsamipihta kartiot ovat soikeita-lieriön muotoinen. Pituus ovat yhtä suuri kuin 10 cm ja halkaisija on 20-25 mm. Kasvi on matala juuristo. Elinikä kasvin voi olla yli 200 vuotta.

Kuusen balsamia NANA on seuraavat ominaisuudet:

 1. Puu kasvaa hitaasti, nopeuttaa sitä tarvitaan lannoitetta, kastelua ja aurinko.
 2. Kasvi rakastaa kosteutta.
 3. Tarvitsemme happamia tai neutraaleja savimailla maaperään. Istutus sopiva savi seos havupuiden.
 4. Kasvi varjoa sietävät, mutta kasvaa auringossa ja avoimella kentällä.
 5. Sietävät kylmyydestä: suojella lumesta vahvistetaan erityinen kehys.
 6. Tartuntoja kuusen-fir ​​Hermes.
 7. Istutus tapahtuu maalis-ja marraskuussa.
 8. Tarvitsee säännöllistä kastelua, hoito Hermes, kastiketta.
 9. Suuri koristeluun pientä puutarhaa, vihreä katto, loggias, parvekkeet.

Palsamipihta Nana on parasta istuttaa keväällä ja syksyllä. Siten, että laitoksen on saanut tottunut ja iloinen kauneudellaan, lasku olisi pantava täytäntöön seuraavia sääntöjä:

 • Jäykillä mailla tarvitse kuivatuksen parantamiseen 20 cm. Yleensä käytetään lastuja.
 • Sitten seos kaadettiin mineraaliaineita ja sahanpurua.
 • Perustettu juuristo maaperään saven, pohjalakana, humus, turve ja hiekka.
 • Puiden tulee olla 2,5 m.
 • Kuoppa lasku on 50x50 cm 50x60 cm.

Juuri kaulus puun pitää olla tasan maahan. Parhaan eloonjäämisaste taimien iässä 5-10 vuotta.

Palsamipihta Nana varjoa sietävät ja kylmän kestävä, joten se helpompi hoitaa häntä. Mutta ankara ilmasto pakkasen voidaan subfreezing varsi juoni. Puut eivät tarvitse koristeosista, se luo automaattisesti alkuperäiseen kruunu. Voit tehdä terveyttä karsintaa, joka poistaa vanhat ja vaurioituneet oksat. Menettely tapahtuu parhaiten keväällä.

Vaikka kuivuutta kestävien ja palsamipihta Nana, arvostelut puutarhurit viittaavat siihen, että kasvi hyödyllisiä säännöllistä kastelua. Kesällä täytyy sprinkleri puu kruunu, joka pitäisi tehdä viikoittain. Koska matala juuristo kasvi ei ole kovin stabiili, se on vaurioitunut voimakas tuuli.

Istutuksen jälkeen ja maan kattamiseen talvella tarvitaan lähes porausreiän osan taimi etäisyydellä noin 50 cm. Tätä tarkoitusta varten, hakkeen, sahanpurun tai turvetta. Koostumus on lisätty 5-10 cm: n kerros. Kasvit tarvitsevat lannoitusta 2-3 vuoden kuluttua istutuksesta. Keväällä on tarpeen ottaa käyttöön 100-125 grammaa. "Kemira Universal" lähi-wellbore osan. Multaa ei saa koskettaa ja lähellä juuren niska kuusen.

On kääpiö lajeja kuusen Nana. Laitos on houkutteleva ulkonäkö, on pieni kooltaan, alkuperäisen bombeerausmuodon ja kaunis väri männyn neulasia. Se sopii koristamaan alueilla, terassien, kattojen ja rinteitä. Käytä yksittäistä, ryhmä istutus ja puiden istutus säiliöissä.

Aikana ryhmä istutus yhdistettynä kanerva, Erica, alppiruusut ja muut kukinnan perennoja. Ne näyttävät hyvältä ja itsenäisesti. Pieni kartion muotoinen muodot ovat ihanteellisia Rock Gardens ja kivi. Tällä talot vieressä sivuston näyttää hyvältä yksinäinen puu. Millaisia ​​tällaisen alueen miellyttää kaikkia.

Kuusi öljy tuottaa eri tyyppisiä kuusi, mutta on tehokkain tuotteet Siperian ja balsamityyppinen. Kanadassa, agentti patenttisuojaa parantavaa balsamia. Se on tulehdusta ja bakteerien, desinfioivat.

Öljyä käytetään ihonhoitoon kasvot, kädet. Siitä ovat valmiita Lääkärinaamiot muiden lääkkeiden ainesosia. Öljy on hyötyä hiukset - ne tulee vahvempi ja näyttää kaunis.

Piimä näyttää hyvältä kujilla. Kasvit käytetään usein suojaamaan järjestely. Koriste ominaisuudet palsamipihta tekee siitä houkuttelevan yhtenä ja ryhmä istutukset. Laitos myös yhdistää muihin puita.

ihana kasvi kasvaa luonnollisissa olosuhteissa rannikkoalueella, joten se sopii istutus lähellä vettä. Rakentamisessa sisäkenttä on muistettava, että maiseman suunnittelu vaati 2 lajike - Hudson ja Nana. Merkittävä koristepuita tulee täten osa koriste.

palsamipihta 'Nana'

Tyyppinen palsamipihta 'Nana' - havupuu. Crohnin tiheä, tyynymäinen.

Korkeus 1 m, leveys 2 m. - 2,5 m hitaan kasvun. Puuston on 5 cm. Tässä korkeus ja 10 cm. Leveyssuunnassa.

Lopulliseen korkeus kasvaa noin 20-40 vuotta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 5 =